Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.472
- Πόντοι
- 3.936
θα το φας το κεφαλακι σου
θα το φας το κεφαλακι σου
:Sοταν ερθω ελλαδα θα ερθεις να με συναντησεις?
τοπα.κα εγωΜέχρι πριν από 5 χρόνια μπορούσες να πας Πολωνία αφού οι Πολωνέζες δίνανε το πήδημα του ελέους.Γαμούσαν όλοι οι ξένοι τότε,υπήρχε τρελλή δίψα για ξένο πέος.
Τώρα πληροφορικάριος με ένα χιλιάρικο το μήνα δε μετράς πουθενά.Ισως αν πας σε καμιά τσεχική κωμόπολη στη βαθιά Τσεχία κάτι γίνεται.Η αν εξαφανιστείς κάπου στη δυτική Ουκρανία.
Και πάλι δύσκολο.
αρχοντα ποσα χρονια τους λεω τα ιδια ? ο μονος που με εμπιστευετε σε αυτα που γραφω
τον ευατο σου ρώτα αν εχειεχει κανα καλο τραβελι συγγρου ?
ρε Κάτμαν απο πότε το τρολάρισμα πριν απο κάτι μήνες λέγετε θέμα; μάθε πρώτα ελληνικά,αλλιος γραφε στα θεματα σου για τραβελια
το ξερεις ότι είσαι έτοιμος για μπανάρισμα,σου γαμαω την μανα πουτανας γιε
αφου σας τα γραφω για να ερθετε επιτελους να με συναντησετε!το ξερεις ότι είσαι έτοιμος για μπανάρισμα,
απορώ πως δεν σε έχουν πάρει είδηση τα λαγωνικά του σάιτ, το γράφεις συνέχεια γουρονομούρη αυτιστικέ.
Κόφτο εδω γιατι θα κατέβω εγω στο χαλουμονήσι και θα σου δώσω το κωλάντερο στο στόμα να το φας,μουνί
πωπω ζηλια ανεραστε μπαρμπαΤσεχία
Ολοι οι μπαισεξουαλ γκλετσοι του ανατ μπλοκ εκει εχουν εδρα
Και τραβελια ειχε πολλά
Ειναι η χωρα σου
Υγ πληροφορικαριος δηλ θυρωρος που δινει πληροφοριες;;;
Γιατι απο το αλλο αποκκειεται νασαι
Εδω για να καταφερεις στο μπου να γραψεις δυο φράσεις κανεις αγωνα
Τι; για να ξαναφάς φάπες απο τους ουκρανούς νταβάδεςαυριο ουκρανια θα ειμαι
βλεπω τις πλιροφοριες απο τα ταξιδια σου μηδεν!οπως εσυ!Τι; για να ξαναφάς φάπες απο τους ουκρανούς νταβάδες
Ή για να παρακαλάς την ουκρανή ξανθιά πινέζα να μην κοιμηθεί στο σπίτι του Μπάγκλα
δε συμπαθω τους Ουκρανους. Λεω να παω στην μπανσκα βυτζιτζα πως τη λενε μηπως με ερωτευτει καμια Σκλεναρικοβα. Αλλιως θα γαμαω κιτρινες σε μπουρδελα. Ποια πολη εχεις τις περισσοτερες κιτρινες;Μέχρι πριν από 5 χρόνια μπορούσες να πας Πολωνία αφού οι Πολωνέζες δίνανε το πήδημα του ελέους.Γαμούσαν όλοι οι ξένοι τότε,υπήρχε τρελλή δίψα για ξένο πέος.
Τώρα πληροφορικάριος με ένα χιλιάρικο το μήνα δε μετράς πουθενά.Ισως αν πας σε καμιά τσεχική κωμόπολη στη βαθιά Τσεχία κάτι γίνεται.Η αν εξαφανιστείς κάπου στη δυτική Ουκρανία.
Και πάλι δύσκολο.
μεγαλε κμανν οι ευκαταστατοι που σαρωνουν ολο το μουνι ειναι παντρεμενοι, χωρισμενοι, ή εργενηδες;Μα αυτό λέμε.Μέσω ίντερνετ χρυσοπληρώνεις.Βάζω τις φωτό από τις γκόμενες και πόσα ζητάνε.
Καλά δεν επιμένω,μπορεί να έρθουν άλλοι πας και διαπιστώσουν κάτι διαφορετικό,αλλά έτσι είναι σε γενικές γραμμές.
Εγώ δε λέω οτι το σπονσοριλίκι συμφέρει,λέω οτι είναι απαράδεκτο μια γκόμενα που την κοστολογώ στα 500 να ζητάει 800 ευρώ.Ολες υπερκοστολογούν τον εαυτό τους πλέον.
Παλιά δηλαδή προ διετίας μια προσφορά 500 ευρώ το διήμερο θεωρούταν καλή,δέχονταν όλες,πλέον όχι.
Τώρα τι φταίει,το ίνσταγκραμ,η παγκοσμιοποίηση,η φρι βίζα,οι άπειροι αγάμητοι Δυτικοί και τουρκοάραβες που τα χώνουν,τα dating sites,οι αγαπούληδες,η μαλακία που δέρνει τις γκόμενες ποιος ξέρει.Είναι πολυπαραγοντικό το ζήτημα.
Το πρόβλημα είναι αυτό,οτι το ποιοτικό μουνί έχει ακριβύνει,έχουν διπλασιαστεί οι τιμές για την ίδια ποιότητα.Και αυτό αφορά όλο το μπλοκ όχι μόνο την Ουκρανία.
Αυτό αφήνει πολλούς γαμίκουλες απέξω,ιδίως τη μέση τάξη και τον average Jo.Οι ευκατάστατοι σκουπίζουν όλο το καλό μουνί και οι λοιποί μένουν με ψίχουλα και φλούδια.
Εκτός αν μπουκάρει ο άλλος σαν καμικάζι σε αποστολή αυτοκτονίας να γαμήσει οχτάρι σαν πορνοτουρίστας λίγων ημερών.
Σαν τουριστας 8+ κανενας ,αλλο τι παραμυθια λενε ...Αν κάποιος έχει βρει σύστημα να γαμάει σαν πορνοτουρίστας οχτάρια φτηνότερα,είμαστε όλο αυτιά.Δεν είναι κανείς μαλάκας να πετάει τα λεφτά του.
Τον τελευταιο εναμιση χρονο πηγα και στις τρεις συν ΠητερΕίναι καλύτερα Μόσχα,Μινσκ ή Κίεβο?Το θέμα είναι ποιος θα πάει να θυσιαστεί για να κάνει τη σύγκριση να μας κατατοπίσει.
Φυσικα ειμαι χαλαρος γιατι ειμαι χορτατος απο την ημιμονιμοτητα του Κισιναου ,εαν βαλεις συνολικα την χρονικη περιοδο που εχω κατσει πανω και αυτα που εχω κανει ... χρειαζονται 100 ταξιδια για να τα ζησει καποιος.Ο τάσος θέλει αυτό το θεσσαλονικιώτικο χαλαρά.Να έχει δηλαδή όλα τα στοιχεία υπέρ του,να είναι μονιμάς και δικτυωμένος και στην κατάλληλη φάση και να επιλέγει.
αρχοντα ποσα χρονια τους λεω τα ιδια ?
Την γλυτωσε φτηνα πραγματι καλα εκανες και του την χαρισες ...τι θα παθουνε.θα πηγαινε ο κουμπαρος ο μιδας θυμα αυτων των μαλακων χαχαχαχα
:thubsdown:οταν ερθω ελλαδα θα ερθεις να με συναντησεις ?
ενώ η δικά σου με αυτόν..με μπαγλα και ασιατες γαμιετε η μανα σου
και έβγαλε εσένα τον αυτιστικό, τάπα γεμάτο ψυχολογικά και κόμπλεξ
Pink floyd, κλάιν μάιν για το τι είναι ο κάθε άμπαλος εξόριστος γιωτάς.δεν ειναι αυτιστικος