Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Βρε κωλοπουστα,απο που συναγεται οτι ψευδομαι οταν παραθετω δικα σου γραπτα???
ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΤΟΠΙ Κ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΕΛΟΙΑ ΨΕΥΔΗ(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ),ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ Κ ΨΕΥΤΗ???
ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ Κ ΛΑΣΠΗ..
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΩΡΗ ΦΛΟΜΠΑ..
o tasos βλακα,δειλε, λαγε δεν λεει ψεματα και παντα μου στελνει φωτο και τιμες.
ο τασος βλακα τον ειδα και λαιβ κυπρο και οδυσσο και ειδα με τα ματια μου τι ψωνισε με 800 γριβνα
και με 600!εσενα κανεις δεν σε ξερει,μηδεν πλιροφοριες,ψευτομαγκιες και μαλακιες.
μονο τρολαρεις εμενα,μιτσο,κμαν και βριζεις.οταν σε περιμενα λευκωσια εγινες κατοικος πειρεα!
πειρεα η μη οταν ερθω ελλαδα θα σε γαμησω και σενα και τους αλλους πιο πανω πουτανας γιους.
γυναικα κυπρια και ναζ ει πειρεα αδυνατο!ολοι οι τυποι σαν εσενα χαραμοφαηδες εδω τιν εκαναν.
ποτε θα εισαι κυπρο να σε συναντησω?θα ερθω και πειρεα ισως χειμωνα να στις βρεξω ντελιβερι κακομοιρη.κανεις και των ειδικο ρε βλακα στο θεμα σερβια.
πιοι σερβοι ρε βλακα δεν αξιζουν μια η νεα γενια τελειος μαλθακοι και καμια σχεση με σκληρους.
4 φωρες πηγα βελιγραδι τα τελευτεα 4 χρονια σθν κροατια,βοσνια,σλοβενια.
αντε πλιροφορια απο κανενα τραβελο στην συγρου να εχεις.αντε σαλτα και γαμησου μουνοπανο

akorestos13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
ποιοι είναι οι πουτάνας γιοι χαρούλη?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
γραφεις επικές μαλακίες !!
το νήμα, κι όσα άλλα γράφεις στο μπου, πρέπει να μεταφραστούν σε όλες τις γλώσσες και να διδάσκονται παντού ως η απόλυτη ξεφτίλα, παπαρολογία, "ανικανότητα που βρίσκει διέξοδο" για ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.
και φυσικά και τα γραφόμενα των άλλων ανδρείκελων που μιζεριάζονται μαζί σου...
τι λες ρε φιλε?πηγες βουδαπεστη διπλα δεκαετια του 90 τι επαιζε?ημουν το 1996
δεν εχω ξαναδει ποτε το πουτανιο και τις τριπλετες με κερασματα η χωρις με ουγαρεζες.
ακομα και τωτε 1996 ειχαν και στριπτιζαδικα και στο κεντρο χιλιαδες πουτανες στην πλατεια.
της ετρεχε και η αστυνομια.οι συμπαικτες μου μεγαλυτεροι απο μενα και πιο εμπειροι
απο βουδαπεστη εκαναν οργια.μεσα στα μπαρ,κλαμπ,σταθμο τρενων παντου γαμουσαν,τουαλετες οπου σκεφτεις.
μονο επιδει ησουν ξενος!πουτανες ειχε με 10 ευρο μουναρες!ο τασος τα ξερει επιδει τοτε πηγε βουδαπεστη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ποιοι είναι οι πουτάνας γιοι χαρούλη?
οχι εσυ φιλε.παντα διβαζω απο τελος.καπιοι που εταξα ξυλο ο whois,niow kai bdwd κατι τετειο.
ο ενας εμενε κυπρο οταν του ειπα να βρεθουμε βρεθηκε πειρεα,ο αλλος μαλλον κλωνος του τριτου.
τον τριτο εψαχνα παντου ουκρανια τελικα ψεματα ηταν οτι ζει εκει αλλα θα τον τιμησω οταν
παω ελλαδα.θα τους στειλω ολους μυνημα αν εχουν αρχιδια ας ερθουν να με συναντησουν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κμαν εγω που ειμαι πληροφορικαριος σε ποια χωρα του ανατολικου μπλοκ μπορω να μεταναστευσω για να γαμαω ωραιες γυναικες; Λαβε υποψιν οτι ειμαι κοντος. Αν ειναι να τις γαμανε οι διμετροι και εγω να μην παιρνω ουτε ματι δεν εχει νοημα η μεταναστευση.
κιεβο αν εισαι νεαρος μεχρι 28-30 το πολυ.τοτε γνωριζα δεκαρακια κοντουλες
οπως και εγω σε ηλικια 16--20.τωρα δεκεβριο που θα παω κιεβ εγω 39 αυτες 22-27 θα ειναι ολες.
τωρα λογο ηλικιας δεν μπορω με ηλικιες 20-22 οσο και αν φενωμαι μικροτερος.
οταν ακουσουν την αληθινη μου ηλικια ολες απογοητευοντε και χανουν ενδιαφερον.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν μιλω για πουτανες,απλες νορμαλ κοπελιτσες που δουλευουν νορμαλ δουλεια
οχι ετεριες και αλλες με ψηλους μισθους.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εγω???
Δεν εχω κανενα λογο..
ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΩ ΑΛΥΠΗΤΑ Κ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΤΟΦΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ Κ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΑΝ ΜΟΥΝΙΤΣΑ..
χαχαχαχαχα ρε πουστη εσυ εισαι που κρυβεσαι σαν μουνιτσα.αντε μην βαλω τα πμ που σου εγραφα.
απαντηση σου που σου εκλισα ραντεβου ειμαι στον πειρεα δεν χανω χρονο αλλο μαζι σου.
ποτε θα σε συναντησω κυπρο λεγε!μολις γυρισω απο ουκρανια ελα να γαμησω πουστρακο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Βρηκες ανθρωπο να τρομαξεις :grin: ελα να μου τα πεις απο κοντα αυτα.
σου εστειλα πμ
τασο αφου δεν ερχωντε οι μαλακες αυτοι ουκρανια να τους βαλω αποθηκη
ουτε να με συναντησουν ποτε κυπρο η ελλαδα θα ερθουν να δουνε αν λεω ψεματα
τι θα παθουνε.θα πηγαινε ο κουμπαρος ο μιδας θυμα αυτων των μαλακων χαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
το νήμα, κι όσα άλλα γράφεις στο μπου, πρέπει να μεταφραστούν σε όλες τις γλώσσες και να διδάσκονται παντού ως η απόλυτη ξεφτίλα, παπαρολογία, "ανικανότητα που βρίσκει διέξοδο" για ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.
φιλε επιδει διαβαζω ολα τα ποστ σου σε τι θεματα γραφεις μην κρινεις για να μην κριθεις.
φιλικα σου λεω εισαι ασχετος απο ανατολικες,γενικα το θεμα αυτο οπως και ανατολικες πουτανες.
στα θεματα που γραφεις ακομα ψαχνεις πλιροφοριες ποιες ξενες ειναι οι καλυτερες πουτανες,
πλιροφοριες για μασαζ,στριπτιζαδικα.απο αυτα φενετε η απειρια σου και η αμαθεια σου.
αντι να λες παπαρες ανθρωπους που ειναι πορνοτουριστες 20-40 χρονια χρονια κοιταξε εσυ
πως θα λυσεις απο μονος σου ολες τις αποριες για ανατολικες.εμεις τσεχια,πολωνια,ρωσια,ουκρανια
πηγαμε και 90 και 2000 και τωρα.ειδαμε και ξερουμε τις αλλαγες και τι παιζει.
για αυτο καποιο εδω πολυ λιγοι ξερουμε ποιος λεει αληθεια και πποιος παπαριες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εδω ο κακομοιρης χαραμοφαης αγνωστος whois που πηγε μονο κυπροο με τα λεφτα του πεθερου του
μας το παιζει ιδικος για ανατολικες που γνωρισε μονο κολαδικα ελλαδα πριν 15 χρονια.
αμφισβητανε τον τασο που 90% τον ειδαμε ελλαδα,κυπρο,ουκρανια,γερμανια και αλλου
και ειναι πανω απο 40 χρονια σε αυτες τις χωρες σλοβακια,τσεχια,ουγαρια,ουκρανια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Τι είναι λάθος?
1.Οτι πήγα Σλοβακία το 2003?
2.Οτι έφερα 18χρονη ξανθιά 182 Αθήνα που γνώρισα εκεί?
3.Οτι η γκόμενα ήταν από την Banska Bystrica?
4.Οτι ήξερε τη Σκλεναρίκοβα αφού και αυτή ήταν από τη Μπάνσκα Μπύστριτσα και είχε πάει στο ίδιο σχολείο?
5.Οτι στα σχολεία τους έρχονταν πρακτορεία μοντέλων και έκαναν casting στις κοπελίτσες?
6.Οτι πολλές Σλοβάκες σε αυτά τα μέρη είχαν αυτό το σωματότυπο λεπτές,ξανθιές με βυζάρες?

Ολες οι προτάσεις μία προς μία είναι σωστές.Τώρα αν κάποιος βγάζει λάθος συμπεράσματα και κάνει προεκτάσεις δικό του πρόβλημα.Εγώ γράφω γεγονότα facts.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βρε τρυπιε αρχιβλακεντιε,τι πινεις???
ΠΕΣΜΑΣ οτι εχεις γαμησει καλυτερη απ οτι ο ΚΑΡΕΜΠΕ να του το δειξω μολις γυρισει απο Σερβια,να σε ξεκωλιασει ο ιδιος οπου κ αν βρισκεσαι,κρυβεσαι..
ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟ ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ-ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΣ κ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΕΙΣΑΙ..

ΥΓ εκτος απο το ΑΤΘΙΣ,κουβαλας κ τσιμεντολιθο μαζι σου για να φτανεις το μουνι τους(ΟΤΑΝ Κ ΟΠΟΤΕ)γαμας κανα τηλεγραφοξυλο οπως αυτα που ποσταρεις???
ΤΣΙΜΠΑ ΒΛΑΚΑ..

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα (Adriana Sklenaříková, Μπρέζνο 17 Σεπτεμβρίου 1971) είναι μοντέλο από την Σλοβακία και ηθοποιός. Κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για την γυναίκα μοντέλο με τα μεγαλύτερα πόδια (σχεδόν 1.24 μέτρα)..

ΥΓ1 Μ αυτην ουτε 2 τσιμεντολιθοι δεν θα σ εφταναν παρλιακε κλοουν..

Ρε βλάκα στη Μπάνσκα Μπύστριτσα μεγάλωσε η Σκλεναρίκοβα όπως σωστά μου είχε πει η μικρή.

Τσίμπα ένα αρχίδι.Εδώ ποστάρουμε γκόμενες,γράφουμε τιμές κτλ και εσύ βγάζεις χοντρές,αντρικούς κώλους,λεωφορεία,κατούρια κτλ.
Ενώ δεν υπάρχει αντιρρόπηση.Τον τόνο τον δίνω εγώ.
Οι γκόμενες που κυκλοφορώ έχουν τα μακρύτερα πόδια σε ακτίνα δεκάδων χιλιομέτρων.

Βασικά η μικρή ήταν πολύ αγενής.Μου μίλαγε στο στυλ οι Τσέχες είναι υπερτιμημένες,άσχημες κοπέλες,οι Σλοβάκες είμαστε μουνάροβες αλλά κυρίως οι γκόμενες από την Bystrica,όπως η Αντριάννα όχι αυτές εδώ οι Μπρατισλαβιώτισσες κτλ.

akorestos13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
φιλε επιδει διαβαζω ολα τα ποστ σου σε τι θεματα γραφεις μην κρινεις για να μην κριθεις.
φιλικα σου λεω εισαι ασχετος απο ανατολικες,γενικα το θεμα αυτο οπως και ανατολικες πουτανες.
στα θεματα που γραφεις ακομα ψαχνεις πλιροφοριες ποιες ξενες ειναι οι καλυτερες πουτανες,
πλιροφοριες για μασαζ,στριπτιζαδικα.απο αυτα φενετε η απειρια σου και η αμαθεια σου.
αντι να λες παπαρες ανθρωπους που ειναι πορνοτουριστες 20-40 χρονια χρονια κοιταξε εσυ
πως θα λυσεις απο μονος σου ολες τις αποριες για ανατολικες.εμεις τσεχια,πολωνια,ρωσια,ουκρανια
πηγαμε και 90 και 2000 και τωρα.ειδαμε και ξερουμε τις αλλαγες και τι παιζει.
για αυτο καποιο εδω πολυ λιγοι ξερουμε ποιος λεει αληθεια και πποιος παπαριες.

δεν δίνω μια δεκάρα για τις ρωσίδες, τις τσέχες τις ουκρανές και τις πολωνέζες.
δεν με ενδιαφέρει να λύσω ούτε μία απορία για τις "ανατολικές".
με τις παπαριές μιζεριάζω, είτε προέρχονται από σχετικούς, είτε από άσχετους.
δεν ξέρω από πουτάνες, από νταβατζήδες, από μασάζ και στριπτιδάδικα.
ξέρω όμως πολύ καλά από διασχιστική διαταραχή ταυτότητας. τι είμαι και τι μπορώ να γίνω.
το ακόρεστος είναι υποκοριστικό και δεν είναι σεξουαλικό υπονοούμενο. έχει μια ωραία χροιά όταν ακούγεται στα παστού.
αν ξαναπείς πουτάνας γιοι διευκρίνισε σε παρακαλώ ότι δεν αναφέρεσαι σε μένα και στη μάνα μου.
φιλικά στο λέω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κμαν εγω που ειμαι πληροφορικαριος σε ποια χωρα του ανατολικου μπλοκ μπορω να μεταναστευσω για να γαμαω ωραιες γυναικες; Λαβε υποψιν οτι ειμαι κοντος. Αν ειναι να τις γαμανε οι διμετροι και εγω να μην παιρνω ουτε ματι δεν εχει νοημα η μεταναστευση.

Μέχρι πριν από 5 χρόνια μπορούσες να πας Πολωνία αφού οι Πολωνέζες δίνανε το πήδημα του ελέους.Γαμούσαν όλοι οι ξένοι τότε,υπήρχε τρελλή δίψα για ξένο πέος.
Τώρα πληροφορικάριος με ένα χιλιάρικο το μήνα δε μετράς πουθενά.Ισως αν πας σε καμιά τσεχική κωμόπολη στη βαθιά Τσεχία κάτι γίνεται.Η αν εξαφανιστείς κάπου στη δυτική Ουκρανία.
Και πάλι δύσκολο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν δίνω μια δεκάρα για τις ρωσίδες, τις τσέχες τις ουκρανές και τις πολωνέζες.
δεν με ενδιαφέρει να λύσω ούτε μία απορία για τις "ανατολικές".

Τότε τι γράφεις εδώ?Εδώ ασχολούμαστε με τα αιώνια θέματα.
1.Καλύτερα να φέρεις γκόμενα από το μπλοκ ή να πας εσύ εκεί?
2.Καλύτερα να πας Ουκρανία,Ρωσία,Τσεχία ή Πολωνία και γιατί?Καλύτερα επαρχία ή πρωτεύουσα?
3.Πόσα θα σκάσεις?Ποιες είναι οι ρεαλιστικές προσδοκίες?
Γράφουμε ξανά και ξανά για τα ίδια θέματα με τις νέες μεταβολές για να παίρνει ο επίδοξος γαμέας μια ιδέα της κατάστασης στο έδαφος.
Τώρα αν ο άλλος λέει εγώ τα φτύνω όλα αυτά γαμάω μπορδέλα ή Ελλεεινίδες,κίτρινες,μαύρες είναι εκτός θέματος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν κάποιος πει τα αντίθετα από αυτά που γράφω δεν έχω πρόβλημα γιατί αναφέρονται στο θέμα.Είναι προς συζήτηση απόψεις.
Ας πούμε γράφω:
1.Δε γαμάς πλέον σεμιπρος πάνω από εφτάρια Κίεβο
Ας βγει κάποιος να γράψει το αντίθετο.Οτι γάμησε σεμιπρο οχτάρι με 200 ευρώ π.χ.
2.Επαγγελματίες σε στριπτιζάδικα,Carribean στα 100-150 ευρώ είναι εφτάρια.
Μπορεί να αμφισβητηθεί.Ας γράψει κάποιος το αντίθετο.Οτι γάμησε οχτάρι από Ρίο ή Carribean με 100-150 ευρώ.
3.Οτι δε γαμάς οχτάρια σπονσορέτς με κάτω των 400 ευρώ ημερησίως.
Ας αποδείξει κάποιος το αντίθετο με φωτοντοκουμέντα.Οτι γάμησε οχτάρι σπονσορέτ Κίεβο το 2019 με 300 ευρώ.Εκεί θα πάω πάσο.
Αυτά που λέω είναι εντελώς συγκεκριμένα και μπορούν να αμφισβητηθούν εύκολα,δεν είναι στρογγυλές απόψεις.
Αν κάποιος έχει βρει σύστημα να γαμάει σαν πορνοτουρίστας οχτάρια φτηνότερα,είμαστε όλο αυτιά.Δεν είναι κανείς μαλάκας να πετάει τα λεφτά του.
Και εμένα με ενδιαφέρουν οι συγκρίσεις αν π.χ. είναι καλύτερα να πας Τούλα ή Μαγκιλιέφ ή Λουτσκ.Είναι καλύτερα Μόσχα,Μινσκ ή Κίεβο?Το θέμα είναι ποιος θα πάει να θυσιαστεί για να κάνει τη σύγκριση να μας κατατοπίσει.Θα πάει κάποιος να γαμήσει σαν canary?
Η μόνο μαλακία,γενικολογία και άχρηστη αμπελοφιλοσοφία?Εχουμε πληροφορίες επί του εδάφους τι παίζει σήμερα ή τον παίζουμε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τι λες ρε φιλε?πηγες βουδαπεστη διπλα δεκαετια του 90 τι επαιζε?ημουν το 1996
δεν εχω ξαναδει ποτε το πουτανιο και τις τριπλετες με κερασματα η χωρις με ουγαρεζες.
ακομα και τωτε 1996 ειχαν και στριπτιζαδικα και στο κεντρο χιλιαδες πουτανες στην πλατεια.
της ετρεχε και η αστυνομια.οι συμπαικτες μου μεγαλυτεροι απο μενα και πιο εμπειροι
απο βουδαπεστη εκαναν οργια.μεσα στα μπαρ,κλαμπ,σταθμο τρενων παντου γαμουσαν,τουαλετες οπου σκεφτεις.
μονο επιδει ησουν ξενος!πουτανες ειχε με 10 ευρο μουναρες!ο τασος τα ξερει επιδει τοτε πηγε βουδαπεστη.

Ο τάσος θέλει αυτό το θεσσαλονικιώτικο χαλαρά.Να έχει δηλαδή όλα τα στοιχεία υπέρ του,να είναι μονιμάς και δικτυωμένος και στην κατάλληλη φάση και να επιλέγει.
Το χαλαρά δεν υπάρχει πλέον στο μπλοκ.Είναι πλέον τρελλό ζοριλίκι και προσπάθεια.Τα αγαθά κόποις κτώνται,πρακτικά δεν υπάρχει χρόνος,δεν κάνεις κίνηση τώρα στη γάμησε τη γκόμενα ο άλλος.Εχουν επιλογές τα μουνάκια.
Τώρα είναι ρισκαδόρικες οι φάσεις παίζεις πόκερ με τις γκόμενες,όχι σκάκι ή μονόπολη.
Πολλοί απορρίπτουν το όλο σκηνικό απριόρι,λένε εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία.Δεν θεωρώ οτι αξίζει τον κόπο,άσε τους τουρκοάραβες να γαμάνε.
Δηλαδή και να συγκεντρώσω το αναγκαίο παραδάκι και να μάθω το παίγνιο και τελικά να με γαμήσουνε γιατί δεν ήμουνα κωλόφαρδος άστο καλύτερα.Πάω στα σιγουράκια,δεν παίζω σε αυτές τις συνθήκες.

Δηλαδή λένε άσε ρε φίλε θα κάτσω εγώ σα μαλάκας να πληρώσω αεροπορικά,ξενοδοχεία να ταλαιπωρηθώ για να γαμάω εξαράκια σεμιπρο με 100 ευρώ.Η να τα σκάω σε οχτάρια σπονσορέτς με 500 ευρώ.Καλύτερα να μείνω σπίτι να τον παίζω.Η να γαμάω FKK,στούντιος ή μπορδελάκια.Το ανατολικό μπλοκ δεν αξίζει πλέον.Ασε τους μαλάκες τουρκοάραβες και τα βλήματα δυτικούς να τους τα τρώνε οι ανατολικές.Εγώ απέχω.
Ετσι σκέφτονται οι περισσότεροι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχει και σχέση με πόση προσπάθεια είσαι διατεθειμένος να κάνεις.Οι πιο πολλοί είναι αραχτοί και light,τουτέστιν θέλουν τα εύκολα
1.Μουνί στο πιάτο με ηλεκτρονικό καμάκι και prearranged contacts,όχι να τρέχουν εδώ και εκεί και αβέβαιο αποτέλεσμα
2.Να πληρώνουν λίγα
3.Να περνάνε τα παραμυθάκια τους
4.Να τη βγάζουν φτηνά κτλ
Ολα αυτά φυσικά δε γίνονται.Είναι wishful thinking.Πρέπει και να σου βγει η Παναγία,και να ξοδέψεις χοντρά και να πάρεις ρίσκο,δεν είναι piece of cake.
Τα άτομα που περιγράφουν τις αντικειμενικές δυσκολίες και πώς θα τις ξεπεράσεις είμαστε φυσικά αντιδημοφιλείς,αυτοί που πουλάνε σανό με τη σέσουλα ή απαξιούν,δεν μπαίνουν καν στο παίγνιο είναι πιο δημοφιλείς.
Βέβαια αν φας το σανό και σκάσεις Κίεβο θα πιάσεις τα αρχίδια σου και θα αρχίσεις να βρίζεις,αυτό είναι άλλο θέμα.Οχι βέβαια το σανοπωλητή αλλά αυτόν που σου είπε την αλήθεια,θα τον κατηγορήσεις οτι ανεβάζει τον ανταγωνισμό.
Αυτό είναι γενικώς το παίγνιο,οι άρχοντες έχουμε συνηθίσει να μας θεωρούν τα μαύρα πρόβατα,υπεύθυνους για όλα,στα αρχίδια μας εντελώς.

Επισκέπτης
Μουνί στο πιάτο με ηλεκτρονικό καμάκι και prearranged contacts

Μα αυτό ακριβώς κάνεις, γιατί αντιφασκεις και προσπαθείς να παρουσιάσεις κάτι άλλο ?

Καθορισμός "συναντήσεων" μέσω app , ξενοδοχείου, εστιατορίου, χρηματικού ποσού, υπηρεσίες κοπέλας, προγραμματισμος επισκέψεων στο ξενοδοχείο....

Όταν προσπαθείς να κάνεις παιχνίδι αποδεδειγμενα αποτυγχανεις....

Ελα μαν , μεταξύ μας είμαστε   :grouphug:

το πρωτο βημα της βελτιωσης ειναι η αποδοχη των αδυναμιων μας.  0:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom