Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εσεις του ανατολικου μπλοκ, θελω να μου βρειτε αντιστοιχο του παρακατω αλογου.

Αναφορα τοποθεσιας , χωρα, πολη , club, γεωγραφικές συντεταγμένες , γεωγραφικό στίγμα, επακριβως.

Η τελοσπαντων που καλπαζουν

Για σοβαρο σκοπο βεβαιως, βεβαιως.

08f5d0a87640668159fe772e61cd5650.jpg

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Οι φωτο που βαζουν οι γκομενες ειδικα στα social media δεν εχουν και πολυ σχεση με την πραγματικοτητα ,απο κοντα ειναι αρκετα διαφορετικες και πολυ πιο απλες ...

εικοσαχρονο 7αρι που τοπαιρνα με χαρτζιλικι 15-20 ευρω , η πρωτη φωτο δικια της
να κ ο εταιρος γελοιος..
Εξυπνιδης ολκης λεμε..
Με ελαχιστα περισσοτερα απο το κοστος εισοδου στο μεταξι κ αντιστοιχα ελαχιστα λιγοτερα απο το πασο για την φυλης,ΓΑΜΑΓΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ νεαρες σλαβες..
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΚΕΝΤΗΜΑ ΣΠΛΗΝΑ-ΚΑΡΩΤΙΔΑ Κ ΑΥΤΟΣ..
ΥΓ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ,ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΞ,Η ΝΕΑΡΑ ΤΟΝ ΕΠΛΕΝΕ-ΣΙΔΕΡΩΝΕ-ΤΑΙΖΕ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΗΣ..
Α χα χα χα χα χα χα..
ΨΗΛΩΣΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ Κ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΡΕΒΥΘΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕ..
ΓΙΑΤΙ???
γιατι ΕΣΕΙΣ του εχετε δωσει το απυθμενο θρασος που διαθετει για να ποσταρει τετοιες χονδροειδεις πουστοπαπαριτσες..
ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ???
ΦΑΤΟΥΡΟ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ..
ΥΓ το οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων,ολοι αυτοι οι σουπερουαουα αρχιγαμιαδες,το πολυ-πολυ να γαμανε "μοντελα"οπως αυτη της φωτο,ειναι στατιστικως επιβεβαιωμενο..

Συνημμένα

• 20190930_220544.jpg
    20190930_220544.jpg
    6,3 MB · Εμφανίσεις: 62

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
HANA MELONOVA ειναι το ονομα της ,γκουγκλαρε το

και μιας μιλαμε για αλογα :grin: τις καλυτερες μουναρες τις εχω πετυχει στο Λας Βεγκας μεσα στο omnia club
οι σερβιτορες ειναι τα 8αρια -9αρια του Κιεβου

akorestos13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
0
kman να κοιταχτείς πολύ και διεξοδικά...

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Αφιερομενο  στον φιλο μου τον πορνομεταναστη απο την μακρινη ρωσια  :rockon:

Φιλε πορνομεταναστηο στελιος μπεκρης ειχε ολοκληρα βραχια δικα του ,κοιμοταν εχεζε,επινε,ο κμαν οπως λες ουτε χεστρα δεν εχει,μηπως ο στελιος ο μπεκρης θεος συγχωρεστον,περναγε καλυτερα απο τους ελληνες μεταναστες ? :2funny: :2funny:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
και καθεστε ακομα και συζητατε με τον φτωχομπινε μυθομανη μπαζογαμια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Blakman.jpg
    Blakman.jpg
    126,7 KB · Εμφανίσεις: 62

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
HANA MELONOVA ειναι το ονομα της ,γκουγκλαρε το

και μιας μιλαμε για αλογα :grin: τις καλυτερες μουναρες τις εχω πετυχει στο Λας Βεγκας μεσα στο omnia club
οι σερβιτορες ειναι τα 8αρια -9αρια του Κιεβου
ΔΕΣ Κ ΛΙΓΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΡΕ ΤΑΡΑΜΑ..
ΕΛΕΟΣ..

ΥΓ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΟΔΗΓΕ ΑΝΟΙΞΕΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ",επιβεβαιωνεται αυτοματα μονο κ μονο απο το πρωτο του ποστ στο σαη..
Στην αρχη το πηγαινει ψιλοανθρωπινα κ η παραμυθα που ριχνει ειναι καμουφλαρισμενη ανεκτα..
Γραφει για 200αρες-300αρες(για το 2010 λεμε)..
Ε μετα απο τοσα χρονια απειρων ψεμματων,παιζει να το πιστευει κιολας οτι γαμαγε με 15ευρα..
ΠΩ ΠΩ ΠΩ τι παιχνιδια σου παιζει η γεννετικη εντολη της αυτοαμυνας..
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ..
ΥΓ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΓΙΑ 90 ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΠΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ???
ΤΟ ΙΔΙΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ Κ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Τους ψυχοπαθεις και ψευτες τους εχω γειωμενους πλεον ...  :grin:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
και καθεστε ακομα και συζητατε με τον φτωχομπινε μυθομανη μπαζογαμια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε,ολα κ ολα..
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ(ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ),ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΤΟ trademark ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ..
ΤΟ ΑΤΘΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..
ΤΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΦΙΕΣΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 70 ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ???
ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..

Συνημμένα

• 6eb90ad164b52e84dca4faefbc2dfa38.jpg
    6eb90ad164b52e84dca4faefbc2dfa38.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 31

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Τους ψυχοπαθεις και ψευτες τους εχω γειωμενους πλεον ...  :grin:
Βρε κωλοπουστα,απο που συναγεται οτι ψευδομαι οταν παραθετω δικα σου γραπτα???
ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΤΟΠΙ Κ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΕΛΟΙΑ ΨΕΥΔΗ(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ),ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ Κ ΨΕΥΤΗ???
ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ Κ ΛΑΣΠΗ..
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΩΡΗ ΦΛΟΜΠΑ..

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Αφιερομενο  στον φιλο μου τον πορνομεταναστη απο την μακρινη ρωσια   :headbaning1:

Φιλε πορνομεταναστηο στελιος μπεκρης ειχε ολοκληρα βραχια δικα του ,κοιμοταν εχεζε,επινε,ο κμαν οπως λες ουτε χεστρα δεν εχει,μηπως ο στελιος ο μπεκρης θεος συγχωρεστον,περναγε καλυτερα απο τους ελληνες μεταναστες ? :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Βρε κωλοπουστα,απο που συναγεται οτι ψευδομαι οταν παραθετω δικα σου γραπτα???
ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΤΟΠΙ Κ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΕΛΟΙΑ ΨΕΥΔΗ(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ),ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ Κ ΨΕΥΤΗ???
ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ Κ ΛΑΣΠΗ..
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΩΡΗ ΦΛΟΜΠΑ..
Κοφτο ρε ηλιθιε , μου τα επρηξες
οταν δινω 100 το λεω(2 ατομα ειμασταν τοτε το γραφω) ,οταν δινω 15-20 το ιδιο

• Like
Αντιδράσεις: popov

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
τυπε,ολα κ ολα..
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ(ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ),ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΤΟ trademark ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ..
ΤΟ ΑΤΘΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..
ΤΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΦΙΕΣΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 70 ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ???
ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..
τυπε εκτος απο το κατουρημενο σωβρακο, μη ξεχνας και την ισχυ των βαλκανικων πυραυλων που θελει ενα χιλιαρικο ευρω για να γαμησει μια ψωμολυσασμενη μπαζαρα που οι ντοπιοι δε χαραμιζουν ουτε το κατουρημα τους στη μαπα της  :2funny: ο τυπος ειναι ο ορισμος του EPIC FAIL  :2funny: :2funny: :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: whois

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Κοφτο ρε ηλιθιε , μου τα επρηξες
οταν δινω 100 το λεω(2 ατομα ειμασταν τοτε το γραφω) ,οταν δινω 15-20 το ιδιο
το μουνι της μανουλας σου λες καραγκιοζη ολκης..
ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ Σ ΕΣΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ..
Καραμουζα θα τρωτε οσο γραφετε βιπερ νορα εδω μεσα κ οχι την αληθεια..
ΣΟΥ ΓΑΜΩ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΑΜΑ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Κ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΕΚΕΙ ΕΞΩ..
ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΠΟΥΣΤΑΡΕ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom