You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
εγω παλι βαρεθηκα-σιχαθηκα να ασχολουμαι με κωλοπουστες οπως εσυ..Κρυβομαι?
ανατριχιασα τωρα , μην τα γραφεις ετσι ...
ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ..
ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΩΡΗ ΨΟΦΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ..
ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ Κ ΠΡΟΧΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ..
γραψε μας τωρα που γαμαγες την ναομι καμπελ με μισο δολλαριο την εβδομαδα(οταν ακομη ηταν γυναικα του ντενιρο ετσι???)..
Μην τα κρυβεις αυτα..
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
δεν ΤΗΝ εδωσες ρε μουνοπανο..Εισαι τοσο βλακας που κολησες που εγραψα αυτη την τιμη ... ε τοσα την εδωσα τι να κανουμε
οποτε θες βρισκομαστε
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ..
ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ..
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ..
ΟΥΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ-ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΑΦΡΟΣ..
ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΛΑΚΗ..
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
απο του μακροθεν γελα οσο σου επιβαλλει το ακατοικητο σου..Αχαχαχα φλωρος κανονικος εισαι ... ειπα και εγω
ΤΙ ΘΕΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΑ???
Εισαι ετοιμος να βγεις σεντρα μαζι μου κ κουτσαβακιζεις κρυμμενος πισω απο την οθονουλα σου???
ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΩΡΗ ΦΛΩΡΕΤΑ Κ ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΙ ΕΜ..
Τι το κουραζεις απο εδω???
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ Κ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ..
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Μ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ???
ΚΙΝΗΣΟΥ Κ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΚΛΠ ΡΕ ΚΟΝΙΟΡΔΕ..
ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ..
Κ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ Κ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΝΤΡΟΨΩΛΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΙ..
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΟΣΑ ΨΑΡΙΑ ΠΙΑΝΕΙΣ..
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
εισαι τοσο βλακας που γι αλλη μια φορα γραψεις τις γκεουλιστικες φλομπες σου..Βρηκες ανθρωπο να τρομαξεις ελα να μου τα πεις απο κοντα αυτα.
σου εστειλα πμ
Δεν με ενδιεφερε-ενδιαφερει να σε τρομαξω μωρη ανυπαρκτη..
ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ-ΣΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΩ ΜΗΠΩΣ Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ..
Ο ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ-ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..
ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΨΗΓΜΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ Η ΨΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΣΥ..
ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟΠΙ ΣΩΣΤΑ(ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ),ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Κ ΕΓΩ..
ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΥΦΛΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ κ Ο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ..
ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ???
ΕΣΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΘΙΧΤΕΙ,ΕΣΥ ΨΑΞΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΨΩΛΙΤΣΑ..
ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΧΑΖΗ ΣΛΑΒΑ ΤΟΥ 20ΑΡΙΚΟΥ Κ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΣΟΥ???
ΒΡΕΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΜΠΙΝΑ ΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΩΣ-ΠΟΥ-ΠΟΤΕ ΑΝΤΡΙΚΑ Κ ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..
MY WAY OR THE HIGHWAY GAY..
ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ..
ΤΑ ΠΙΝΕΙΣ Ή ΤΑ ΦΤΥΝΕΙΣ???
Επισκέπτης
κμαν εγω που ειμαι πληροφορικαριος σε ποια χωρα του ανατολικου μπλοκ μπορω να μεταναστευσω για να γαμαω ωραιες γυναικες; Λαβε υποψιν οτι ειμαι κοντος. Αν ειναι να τις γαμανε οι διμετροι και εγω να μην παιρνω ουτε ματι δεν εχει νοημα η μεταναστευση.Η Σκλεναρίκοβα είναι εννιάρι.Βασικά οχταμισάρι είναι απλά την κάνανε εννιάρι για τις ανάγκες του μόντελινγκ.
Αν πας Banska Bystrica Σλοβακία έχει πολλές ίδιες με τα χαρακτηριστικά Σκλεναρίκοβα που απλά δεν τις έκοψε ή δεν ήθελαν να γίνουν μοντέλα.Ενώ είναι ίδιες εμφανισιακά.
Για Σλοβακία δηλαδή η Σκλεναρίκοβα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,άντε να να τη γαμούσε κανάς Σλοβάκος πληροφορικάριος με 1000 ευρώ μισθό αν μετανάστευε Μπρατισλάβα και έψαχνε κάτι καλύτερο.Στη Δύση και στις μεσογειακές χώρες κάνει όντως εντύπωση.
Δηλαδή Σκλεναρίκοβα για Τσεχοσλοβακία απλώς όμορφο οχτάρι όπως πολλές άλλες,για Δύση περιποιημένο εννιάρι.
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 7.216
κμαν εγω που ειμαι πληροφορικαριος
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Πόσα θές να μας τρελάνεις..? Εδώ διάσημοι οίκοι μόδας πέρασαν χρόνια, και ακόμη δεν έχουν βρει σε παγκόσμιο επίπεδο αντίστοιχης ομορφιάς μοντέλα, σαν την Σκλεναρίκοβα. Και πάει ο κμαν2 στα χωριά της Σλοβακίας και βρίσκει ανώτερες απο εκείνη. Πλάκα μας κάνεις ρε μάστορα ; :SΗ Σκλεναρίκοβα είναι εννιάρι.Βασικά οχταμισάρι είναι απλά την κάνανε εννιάρι για τις ανάγκες του μόντελινγκ.
Αν πας Banska Bystrica Σλοβακία έχει πολλές ίδιες με τα χαρακτηριστικά Σκλεναρίκοβα
Πόσα θές να μας τρελάνεις..? Εδώ διάσημοι οίκοι μόδας πέρασαν χρόνια, και ακόμη δεν έχουν βρει σε παγκόσμιο επίπεδο αντίστοιχης ομορφιάς μοντέλα, σαν την Σκλεναρίκοβα. Και πάει ο κμαν2 στα χωριά της Σλοβακίας και βρίσκει ανώτερες απο εκείνη. Πλάκα μας κάνεις ρε μάστορα ; :S
Η Μπρατισλαβα,Banska Bystrica γεμάτη ήτανε απο ψηλές,ξανθιές όπως η Σκλεναρικοβα όταν είχα πάει το 2003.Είχα βρει τότε μια δεκαοχταχρονη ξανθιά στο 182 με βυζαρες και την έφερα Ελλάδα.Και αυτή απο την Banska Bystrica ήταν.Μου είπε οτι στα σχολεία τους έρχονταν δυτικά πρακτορεία μοντέλων και έψαχναν κοπέλες.
Έκαναν καστινγκ κανονικό δηλαδή.Την οικογένεια της Adriana την ήξερε.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Απλώς την ήξερε, μέχρι εκεί.. Ποτέ δεν έγινε τέτοια, επιπέδου Σκλεναρίκοβα δηλαδή, γιατί απλούστατα η κοπέλα δεν θα μπορούσε να γίνει..Έκαναν καστινγκ κανονικό δηλαδή.Την οικογένεια της Adriana την ήξερε.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Τσεχίακμαν εγω που ειμαι πληροφορικαριος σε ποια χωρα του ανατολικου μπλοκ μπορω να μεταναστευσω για να γαμαω ωραιες γυναικες; Λαβε υποψιν οτι ειμαι κοντος. Αν ειναι να τις γαμανε οι διμετροι και εγω να μην παιρνω ουτε ματι δεν εχει νοημα η μεταναστευση.
Ολοι οι μπαισεξουαλ γκλετσοι του ανατ μπλοκ εκει εχουν εδρα
Και τραβελια ειχε πολλά
Ειναι η χωρα σου
Υγ πληροφορικαριος δηλ θυρωρος που δινει πληροφοριες;;;
Γιατι απο το αλλο αποκκειεται νασαι
Εδω για να καταφερεις στο μπου να γραψεις δυο φράσεις κανεις αγωνα
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
που να παει το ναυαγιο αρχηγος κ τι να βρει??Πόσα θές να μας τρελάνεις..? Εδώ διάσημοι οίκοι μόδας πέρασαν χρόνια, και ακόμη δεν έχουν βρει σε παγκόσμιο επίπεδο αντίστοιχης ομορφιάς μοντέλα, σαν την Σκλεναρίκοβα. Και πάει ο κμαν2 στα χωριά της Σλοβακίας και βρίσκει ανώτερες απο εκείνη. Πλάκα μας κάνεις ρε μάστορα ; :S
Δηλ ειπαμε να λεμε καμμια μλκια να περναει η ώρα
Οχι κ να σχολιαζουμε σοβαρά που μπορει να γαμησει ο κμαν-αρχηγος,καθοσον η απαντηση εθναι απλή
ΠΟΥΘΕΝΆ εκτος απο Μπουρδέλο
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
θειο ασε μας στον πονο μαςΕιπαμε αν δεν δεις την γκομενα απο κοντα δε λεει τιποτα ... αυτη που πηρα με το εκατομπαλο.
η πρωτη φωτο δικια της
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
δεν ειναι ηληθιοςΚοφτο ρε ηλιθιε , μου τα επρηξες
οταν δινω 100 το λεω(2 ατομα ειμασταν τοτε το γραφω) ,οταν δινω 15-20 το ιδιο
Απλα δεν τον πιανουν τα φαρμακα καποιες μερες
20/25 το μηνα
Επισκέπτης
Απλα δεν τον πιανουν τα φαρμακα καποιες μερες
20/25 το μηνα
Εχει χτυπησει πιρακια, μπιελα, και στροφαλο, ταυτοχρονα?
Να του στειλουμε καμια διμοιρια να στανιαρει το παιδι
akorestos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Η Μπρατισλαβα,Banska Bystrica γεμάτη ήτανε απο ψηλές,ξανθιές όπως η Σκλεναρικοβα όταν είχα πάει το 2003.Είχα βρει τότε μια δεκαοχταχρονη ξανθιά στο 182 με βυζαρες και την έφερα Ελλάδα.Και αυτή απο την Banska Bystrica ήταν.Μου είπε οτι στα σχολεία τους έρχονταν δυτικά πρακτορεία μοντέλων και έψαχναν κοπέλες.
Έκαναν καστινγκ κανονικό δηλαδή.Την οικογένεια της Adriana την ήξερε.
γραφεις επικές μαλακίες !!
το νήμα, κι όσα άλλα γράφεις στο μπου, πρέπει να μεταφραστούν σε όλες τις γλώσσες και να διδάσκονται παντού ως η απόλυτη ξεφτίλα, παπαρολογία, "ανικανότητα που βρίσκει διέξοδο" για ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.
και φυσικά και τα γραφόμενα των άλλων ανδρείκελων που μιζεριάζονται μαζί σου...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41