Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για Ρωσικη επαρχία, αληθεύει αυτο που είπε ο πορνομεταναστης, ότι γαμάς τζάπα;

Οχι τζάμπα.Σιγά.Πάνε βόλτες στα μαγαζιά και σου λένε πάρε μου αυτά τα τακούνια,αυτό το παλτό,αυτό το άρωμα κτλ.Αυτό παίζει εννοείται.Θα πάω τώρα να επιβεβαιώσω αλλά σίγουρα έτσι είναι.Απλά επαρχία συνήθως δε σου ζητάνε πάνω από 10000 ρούβλια ημερησίως σε δώρα και δε θέλουν πολλά χαιλίκια ακριβά ρεστωράν κτλ γιατί η επαρχία δεν έχει πολλά.
Υποτίθεται οτι με τα δώρα δείχνεις την αγάπη σου και τα βαθιά αισθήματά σου για τη γκόμενα οτι τη φροντίζεις και είσαι σοβαρός,αληθινός άντρας.Οι Σλάβες γουστάρουν ξενικώς χουβαρντάδες,άντρες δέσμιους των παθών τους,δε θέλουν σπάγγους και υπολογιστές.

Επισκέπτης
.
Αν η Ρωσία δεν κάτσει καλά δεν ξαναπάω.Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία,πολλά εμπόδια.
Τοτε ομως θα κοροιδευει ο δημητρακης οτι η Ρωσια ειναι για τους ισχυρους, και οτι δεν ειχες τη δυναμη να καλοπερασεις στη Ρωσια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εκεί αρχηγέ έχεις και τους Γκόπνικ  :2funny:

Γάμησέ τα.Αμα τους δεις αυτούς πρέπει να την κάνεις σε dt.Οι τύποι είναι θεοπάλαβοι.Ευτυχώς έχουν τυπική εμφάνιση και τους ξεχωρίζεις εύκολα.
Γενικά αν δε συνοδεύεσαι από Ρωσίδα δύσκολα το γλιτώνεις το ξύλο στη βαθιά Ρωσία,είσαι κινούμενος στόχος.

Επισκέπτης
κμαν εχεις σκεφτει να κανεις μαθηματα ζιου ζιτσου για να αποφευγεις το ξυλο στα σλαβικα μουνολιβαδα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τοτε ομως θα κοροιδευει ο δημητρακης οτι η Ρωσια ειναι για τους ισχυρους, και οτι δεν ειχες τη δυναμη να καλοπερασεις στη Ρωσια.

Οχι ρε.Ποιους ισχυρούς?Απλά σε ταλαιπωρούν με μαλακίες.
Ουκρανία λαδώνεις για τα πάντα όλα.Ρωσία στα πρήζουν.Αμα βέβαια συνηθίσεις,δε σε πειράζει.Αλλά τον τουρίστα τον διώχνουν,κάνουν πολλές μαλακίες.
Θα δούμε τώρα επί του εδάφους πώς είναι αλλά γενικά είναι απότομοι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γιορτάζει ο Πορνομετανάστης μας σήμερα? :think:

Συνημμένα

• 841fa80bc15bd25c6069445bb1ab8fe6.jpg
    841fa80bc15bd25c6069445bb1ab8fe6.jpg
    97,1 KB · Εμφανίσεις: 22

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι 9 Μάιου ημέρα νίκης κατά των Γερμανών.Για να δούμε τι μας ετοιμάζουν τα άγια χώματα.Θα πετύχει ο Βαλκάνιος εκεί που απέτυχαν ο Χίτλερ και ο Ναπολέων?

Επισκέπτης
Τελικά 4000-4500 ευρώ μηνιαίως δεν αρκούν για σοβαρά σπονσοριλίκια .......
......Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία,πολλά εμπόδια.

Ρε συ κμαν2 , αν υποθεσουμε πως βγαινει το χρημα από τη μεση,
δεν υπαρχει χρημα σαν μεσο συναλλαγης λεμε,
ουτε δωρα,
ουτε υπηρεσια,
ουτε υποσχεσεις για διακοπες.
Εχεις καμια πιθανοτητα να ανταλλαξεις καμια ποιοτικη κουβεντα με θηλυκο;  
Ποσο μαλλον θα κατορθωσεις να κλιμακωσεις εν τελει και να τις κατεβασεις το σλιπακι στο τελος της βραδιας ;
Πως το βλεπεις;
Δες το σαν προκληση (herausforderung,  mein junge)

Σε βλεπω να ταλαιπωρησε κάθε φορα με τα ταξιδια και τις χορηγιες και αρχιζω να σε συμπονω τυπε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
O kman είναι ταυτόχρονα για λύπη συμπονοια κλπ
Αλλά  κ για κλωτσιές
Ιδιοεθθμη φαση

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα βαθιά Ρωσία και έχω χάσει τη μπάλα.Γενικα οι Ρωσίδες έχουν απίστευτη συμπεριφορά καμία σχέση με τις Ουκρανέζες.Νιωθεις υπερπέουλας.Οι Ουκρανέζες είναι σαν πουλημένες συγκριτικά.
Μερικές πρώτες παρατηρήσεις.
1.Η Μόσχα εντυπωσιακή σαν πόλη,οι Ρώσοι όμως μάλλον κοντοί.Ψηλες γκόμενες δε βλέπεις συχνά,οι Ουκρανέζες είναι ψηλότερες αν και υποσιτισμένες
2.Γενικα παίζει κουλτούρα εδώ σε ξενοδοχεία,ρεστωραν,ποιότητα,καμία σχέση με Ουκρανία.Θα έλεγα οτι Ουκρανία γαμάς πιο εμφανίσιμες και νεώτερες σαφώς αλλά αυτό συμβαίνει γιατί έχουν ξεπουληθεί.
3.Η σλαβική αρχιτεκτονικη είναι ψιλοκαταθλιψη φάση,χτίζουν τα νέα κτίρια όπως τα παλιά κομμουνιστικά,με καλύτερα υλικά βέβαια και πιο φαντεζί.
Θα δούμε και αύριο στο φως της ημέρας τι θα διαπιστώσω.Παντως σίγουρα Αραβότουρκοι έχουν κάνει ζημιά Ουκρανία και έχουν κάνει τις γκόμενες πολύ κυνικές,το βλέπω εδώ Ρωσία που δεν παίζουν Αραβότουρκοι και είναι πολύ πιο αυθεντικές.
Αλλά εμφανισιακά Ουκρανές,Λευκορρωσιδες,Πολωνές ανώτερες από Ρωσίδες,οι Ρωσίδες όμως τους ρίχνουν στα αυτιά στη συμπεριφορά είναι απόλυτα θηλυκές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε συ κμαν2 , αν υποθεσουμε πως βγαινει το χρημα από τη μεση,
δεν υπαρχει χρημα σαν μεσο συναλλαγης λεμε,
ουτε δωρα,
ουτε υπηρεσια,
ουτε υποσχεσεις για διακοπες.
Εχεις καμια πιθανοτητα να ανταλλαξεις καμια ποιοτικη κουβεντα με θηλυκο;  
Ποσο μαλλον θα κατορθωσεις να κλιμακωσεις εν τελει και να τις κατεβασεις το σλιπακι στο τελος της βραδιας ;
Πως το βλεπεις;
Δες το σαν προκληση (herausforderung,  mein junge)

Σε βλεπω να ταλαιπωρησε κάθε φορα με τα ταξιδια και τις χορηγιες και αρχιζω να σε συμπονω τυπε.

Να σου πω κάτι?Εσύ αν ήσουνα σαραντάρης δε θα ταξιδεύες καν σε αυτές τις χώρες γιατί το θεωρείς άσκοπο όπως και η πλειονότητα εδώ πέρα,κοινώς έχεις χάσει πριν καν βγεις στο γήπεδο.
Και θα πεις ότι αυτή είναι η λογική προσέγγιση,ναι έχω χάσει γιατί είμαι μεγάλος,δεν ξέρω ρωσικά,δεν έχω λεφτά,κουράζομαι κτλ.
Οπότε τι έχεις να πεις?
Μην πάτε  πουθενά,καθίστε και γαμάτε στα μπορδέλα της Αθήνας,πικερισμός κι έτσι.Τι καλύτερο έχεις να πεις?

Επισκέπτης
Να σου πω κάτι?Εσύ αν ήσουνα σαραντάρης δε θα ταξιδεύες καν σε αυτές τις χώρες γιατί το θεωρείς άσκοπο όπως και η πλειονότητα εδώ πέρα,κοινώς έχεις χάσει πριν καν βγεις στο γήπεδο.
Και θα πεις ότι αυτή είναι η λογική προσέγγιση,ναι έχω χάσει γιατί είμαι μεγάλος,δεν ξέρω ρωσικά,δεν έχω λεφτά,κουράζομαι κτλ.
Οπότε τι έχεις να πεις?
Μην πάτε  πουθενά,καθίστε και γαμάτε στα μπορδέλα της Αθήνας,πικερισμός κι έτσι.Τι καλύτερο έχεις να πεις?
Εσυ στηριζεις τον αγωνα μας να ριξουμε τις τιμες στη φυλης;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Μπα,δε νομίζω.Η Αμερική είναι γεμάτη πάκια,Λατίνους και Αραπάδες,δεν είναι ανταγωνιστικοί.
Και εδώ βέβαια αυξάνουν ανησυχητικά οι Αραβοειδείς αλλά όχι στο αμερικανικό χάλι.Τώρα έχουν και τη φούσκα λόγω Τραμπ,για τσαμπουκάδες καλοί είναι.
Για μια δεκαετία μίνιμουμ όσο απολαμβάνει τα οφέλη της ευρωπαικής διεύρυνσης και της εισροής Βαλκανίων αρχόντων και Σλάβων,η Γερμανία δεν κινδυνεύει καθόλου.Μετά από μια δεκαετία που θα σταματήσουν οι μεταναστευτικές ροές και η μετάγγιση από Νότο,βλέπουμε.
Οι Anglos και τα Γαλλάκια αντίθετα υφίστανται degradation με ταχείς ρυθμούς,αν έρθει κρίση από αυτούς θα είναι.
χα χα χα χα χα χα χα χα
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ???
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙ( Ήταν 15 Σεπτεμβρίου του 2008 όταν η Lehman Brothers υπέβαλε αίτημα προστασίας για τους πιστωτές.Η ημερομηνία της μεγαλύτερης χρεοκοπίας στην παγκόσμια ιστορία)ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΔΩ Κ 11 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ Κ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΗΔΗ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ"..
ποιος μπορει να κανει απαιτητα τα χρεη των ΗΠΑ ή να κοψει-περιορισει την περαιτερω αυξηση των επισφαλων χρεων τους κατα το δοκουν???

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Οπότε τι έχεις να πεις?
Μην πάτε  πουθενά,καθίστε και γαμάτε στα μπορδέλα της Αθήνας,πικερισμός κι έτσι.Τι καλύτερο έχεις να πεις?
Γελοια θεωρηση..
ΑΝ ΧΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΤΟ ΚΑΣΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΜΑΧΙΩΝ,ΙΔΙΩΝ Ή Κ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ" ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ(ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ)ΡΙΣΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ Κ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΣΥΝ ΤΗΝ ΕΞΤΡΑ ΚΟΥΡΑΣΗ,ΣΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΤΡΑ ΚΟΠΟ-ΧΡΟΝΟ-ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΡΩΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ..
ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΞΟΔΩΝ-ΕΣΟΔΩΝ,ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΟΥ..VERTIGO=ΧΑΣΟΥΡΑ..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Ολε

Συνημμένα

• 7A556800-E5E4-4A86-A84A-EF7FC160D6E7.jpeg
    7A556800-E5E4-4A86-A84A-EF7FC160D6E7.jpeg