Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.096
Πόντοι
5.506
Μήπως τον λιγουρεύεσαι?  :smitten: :effemine:

Να κάνω κονέ?

Τι να λιγουρευτω ρε τυπε, εμεις γαμαμε και κανενα γκομενετο μια στις τοσες, αυτος εχει να γαμησει απο την τελευταια εμφανιση του κομητη του Χαλει.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι να λιγουρευτω ρε τυπε, εμεις γαμαμε και κανενα γκομενετο μια στις τοσες, αυτος εχει να γαμησει απο την τελευταια εμφανιση του κομητη του Χαλει.
Πάει πορνοεκδρομές όμως που τις κρατάει επτασφράγιστο μυστικό εδώ και χρόνια! Τις καλύπτει πιο τεράστιο πέπλο μυστηρίου και απο τα Ελευσίνια!
Ποτέ δεν έχουμε μάθει τι συμβαίνει στο Νοβγκοροντ! Ούτε μια φώτο ποτέ...

Επισκέπτης
Δεν είναι θέμα ψυχολογίας είναι θέμα φυσικής κατάστασης.Θες να πας Κίεβο για ΠΣΚ να ξενυχτήσεις στα κλαμπ,να ρίξεις τα πουτσίδια σου αλλά κάποια στιγμή τη νύχτα καταρρέεις από την κούραση και ξέρεις οτι θα συμβεί αυτό.Πέρυσι αντιμετώπισα δύο καταρρεύσεις,είχα φτάσει σε οριακό σημείο κοπώσεως.
Παίζουν ρόλο βέβαια και τα ξύδια βέβαια,τα ξενύχτια,η κακή ζωή,η έλλειψη fitness,οι άπειρες ώρες εργασίας κτλ,δε λέω.Οι Γερμανοί μου λένε οτι πρέπει να ξεκινήσω fitness,γιατί έχω έλλειψη φυσικής δύναμης.
Γενικά η φυσική κατάσταση παίζει μεγάλο ρόλο,εδώ όλοι αθλούνται,κάνουν ποδηλασίες,ορειβασίες κτλ καμία σχέση με ελληνικά αραλίκια και μπυροκοιλιές,χυμαδιά.
Απο φλεβιτιδα πως πας; Και απο πελματα;

Επισκέπτης
εχει τεραστιο προβλημα επιβεβαιωσης κ τασεις μεγαλομανιας..
ΑΝ ΞΕΚΑΒΑΛΑΓΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ πραγματικα θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα εδω μεσα..
ΔΥΣΤΗΧΩΣ εχουμε μπλεξει με εναν μουρλο κ εναν ημιμουρλο κ διαφορα μουνοπανα που αντι να τους προσγειωνουν στην πραγματικοτητα,τους καυλαντιζουν για να γελανε με την μουρλα τους..
βλακειες λες ως συνγθως. αν ηθελε μπορουσε να ειναι επιχειρηματιας στην Ελλαδα και να βγαζει περισσοτερα με λιγοτερο κοπο. Αλλα στην ελλαδα κουμαντο κανει ο γερος του. Με την εργασια στο εξωτερικο εξασφαλιζει την ελευθερια του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βλακειες λες ως συνγθως. αν ηθελε μπορουσε να ειναι επιχειρηματιας στην Ελλαδα και να βγαζει περισσοτερα με λιγοτερο κοπο. Αλλα στην ελλαδα κουμαντο κανει ο γερος του. Με την εργασια στο εξωτερικο εξασφαλιζει την ελευθερια του.

Καλά ο πατέρας μου έβγαζε 300000 ευρώ το χρόνο μεικτά και τα θεωρούσε λίγα.Γενικά τα ατομα όπως εγώ έχουμε τρομερές δυνατοτητες αλλά δεν έχω σίγουρα τα ατσάλινα αρχίδια του πατέρα μου ούτε την εμφάνιση,κοινωνικό προφίλ,ετοιμολογία κτλ.Εχω μερικά μόνο στοιχεία από το σκληρό προφίλ της οικογένειας.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
Εγω λεω βλακειες???
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ Κ ΕΣΥ Μ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ..
ΥΓ το να μην τα εχει βρει ακομη με τον Πατερα του ειναι εκτος απο μουρλο κ τραγικο ταυτοχρονως..
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΛΟΙΠΟΝ..
Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α..

Επισκέπτης
Καλά ο πατέρας μου έβγαζε 300000 ευρώ το χρόνο μεικτά και τα θεωρούσε λίγα.Γενικά τα ατομα όπως εγώ έχουμε τρομερές δυνατοτητες αλλά δεν έχω σίγουρα τα ατσάλινα αρχίδια του πατέρα μου ούτε την εμφάνιση,κοινωνικό προφίλ,ετοιμολογία κτλ.Εχω μερικά μόνο στοιχεία από το σκληρό προφίλ της οικογένειας.

Αυτο δε σημαινει οτι δικαιουται να κανει κουμαντο στη ζωη σου. Οπως θες θα ζησεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτο δε σημαινει οτι δικαιουται να κανει κουμαντο στη ζωη σου. Οπως θες θα ζησεις.

Τι λες τώρα?Αθήνα είχα τρομερό added value.Μου παραχωρούσε για ΠΣΚ διαμερισματάρα με θέα στη Ακρόπολη και οι γκόμενες ξεβρακώνονταν αμέσως μόλις έμπαιναν.
Θυμάμαι είχαν έρθει κάτι Πολωνές 20 και 18 ετών επίσκεψη και μόλις βλέπουν το διαμέρισμα ρωτάνε έχεις προφυλακτικά?Ωχ συγγνώμη λέω ξέχασα πετάγομαι στο περίπτερο και όταν επέστρεψα είχαν γδυθεί και οι δύο στον καναπέ και περίμεναν.
Εφερνα τότε Τσέχες,Πολωνέζες αβέρτα,ωραίες εποχές προ κρίσεως.

Επισκέπτης
Τι λες τώρα?Αθήνα είχα τρομερό added value.Μου παραχωρούσε για ΠΣΚ διαμερισματάρα με θέα στη Ακρόπολη και οι γκόμενες ξεβρακώνονταν αμέσως μόλις έμπαιναν.
Θυμάμαι είχαν έρθει κάτι Πολωνές 20 και 18 ετών επίσκεψη και μόλις βλέπουν το διαμέρισμα ρωτάνε έχεις προφυλακτικά?Ωχ συγγνώμη λέω ξέχασα πετάγομαι στο περίπτερο και όταν επέστρεψα είχαν γδυθεί και οι δύο στον καναπέ και περίμεναν.
Ξερουμε καλα τις πιεσεις που υπαρχουν για αποκατασταση μετα τεκνων κλπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ξερουμε καλα τις πιεσεις που υπαρχουν για αποκατασταση μετα τεκνων κλπ.

Αυτό ακριβώς με κατηγορούν.Λένε οτι θέλω συνέχεια να γαμάω και φέρνω διαρκώς πουτανίδια από το ανατολικό μπλοκ που μου τρώνε τα λεφτά.Ρωτάνε αν είμαι κατά του γάμου κτλ.
Π.χ. γιε μου ξέρω τι σκέφτεσαι.Ρε μπαμπά,εγώ τώρα ανακάλυψα τεράστια μουνολίβαδα,τρέχω να κυνηγήσω το μουνί στην Τσεχία,την Πολωνία.Εχει εκεί πολύ μουνί στα μουνολίβαδα,με περιμένουν τόσες.Και εσύ μου λες για γάμους?Σαν τον παππού σου είσαι έτσι ήταν και αυτός,μπήχτης αλλά εσύ τον ξεπέρασες.Είσαι κατά του γάμου?Πώς σκέφτεσαι να οργανώσεις τη ζωή σου? κτλ

Επισκέπτης
Αυτό ακριβώς με κατηγορούν.Λένε οτι θέλω συνέχεια να γαμάω και φέρνω διαρκώς πουτανίδια από το ανατολικό μπλοκ που μου τρώνε τα λεφτά.Ρωτάνε αν είμαι κατά του γάμου κτλ.
Γαμοι και μαλακιες!

Ανεπτυξε μας τη δικια σου αντιληψη περι γαμου, παιδιων κλπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γαμοι και μαλακιες!

Ανεπτυξε μας τη δικια σου αντιληψη περι γαμου, παιδιων κλπ.

Για το γάμο μου λένε οτι είναι σημαντικό να σε φροντίζει μια γυναίκα όταν είσαι άρρωστος κτλ,να σου φτιάχνει φαγάκι να σου πλένει,να είσαι καθαρός κτλ.
Με αυτά που βλέπω από τις γκόμενες έχω ψιλοτρομάξει.Μάλλον άμα σε δει αδύναμο θα σε σουτάρει.
Τα άτομα που ξέρω συγγενείς,ξαδέρφια με πολύ καλή οικονομική κατάσταση,επιχειρηματίες,βιομήχανοι κτλ με 1-2 μύρια περιουσία παντρεύτηκαν απίστευτες μπαζόλες με μηδενικά περιουσιακά στοιχεία.
Το ίδιο και φίλοι γνωστοί Ελλάδα παντρεύτηκαν γκόμενες 2-3 μονάδες χαμηλότερα εμφανισιακά και πολύ κατώτερες οικονομικά σε βαθμό σκανδάλου.Οπότε συμφέρει καθαρά τις γκόμενες η υπόθεση,εγώ γαμάω 20 φορές περισσότερο και φυσικά πολύ καλύτερο επίπεδο.
Αλλά ευτυχισμένοι φαίνονται όλοι κυρίως λόγω τέκνων.Εντάξει τους φροντίζουν και οι γκόμενες αλλά εγώ δε θα μπορούσα να βλέπω τέτοια φάτσα.
Μερικές Ρωσίδες τοπ εμφάνισης και Πολωνέζες με τοπ επίδοση στο μπούκι με παρακαλάνε για γάμο αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει.Να χάσεις δηλαδή το χαρέμι για να είσαι συνέχεια με την ίδια και να έχεις και νομικές υποχρεώσεις.
Τώρα τις σπονσορέτς τις σουτάρω όποτε θέλω άμα κάνουν μαλακίες ή άμα βαρεθώ,με τη σύζυγο δεν είναι έτσι απλό.
Για αυτό πληρώνεις ένα premium αμα είσαι σπόνσορας γιατί και καλά χαλάς την προοπτική της γκόμενας να δέσει κάποιο λεφτά με γάμο και να έχει την προοπτική ενός καλού διαζυγίου.
Γενικά οι γκόμενες σκέφτονται.Τι με συμφέρει καλύτερα?Να πουλήσω το μουνί μου σε ένα σύζυγο με δικαίωμα αποκλειστικής χρήσεως για 5 χρόνια και να εισπράξω π.χ. 100000 ευρώ από ένα καλό διαζύγιο?Να το βγάλω στον πληστηριασμό?Να περιμένω?Η να το νοικιάσω σε μια αρμαθιά σπόνσορες για γρήγορο κασέρι?
Γενικά υπολογίζουν και επανυπολογίζουν συνεχώς τη βέλτιστη στρατηγική με βάση την προσφορά καυλέων.
Το ίδιο και εμείς υπολογίζουμε συνεχώς τις μουνικές διαθεσιμότητες και τις αγοραίες τιμές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξύ Ρωσία σου πρήζουν για όλα τα αρχίδια.Καμία σχέση με Ουκρανία.Για να δούμε τι γίνεται στο έδαφος.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εντωμεταξύ Ρωσία σου πρήζουν για όλα τα αρχίδια.Καμία σχέση με Ουκρανία.Για να δούμε τι γίνεται στο έδαφος.
Αρχηγέ ένας Γερμανός μου έλεγε χτες πως οι Αμερικάνοι έχουν την επόμενη τεχνολογία για τα αυτοκίνητα στην οποία οι Γερμανικές Βιομηχανίες δεν έχουν μπει ακόμα και χρησιμοποιούν απαρχαιομένους κινητήρες..
Είπε πως θα γίνει άγρια προσαρμογή προς τα κάτω και χιλιάδες απολύσεις ...
Κράτα και τίποτα γιατί θα υπάρξει θέμα ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ ένας Γερμανός μου έλεγε χτες πως οι Αμερικάνοι έχουν την επόμενη τεχνολογία για τα αυτοκίνητα στην οποία οι Γερμανικές Βιομηχανίες δεν έχουν μπει ακόμα και χρησιμοποιούν απαρχαιομένους κινητήρες..
Είπε πως θα γίνει άγρια προσαρμογή προς τα κάτω και χιλιάδες απολύσεις ...
Κράτα και τίποτα γιατί θα υπάρξει θέμα ...

Μπα,δε νομίζω.Η Αμερική είναι γεμάτη πάκια,Λατίνους και Αραπάδες,δεν είναι ανταγωνιστικοί.
Και εδώ βέβαια αυξάνουν ανησυχητικά οι Αραβοειδείς αλλά όχι στο αμερικανικό χάλι.Τώρα έχουν και τη φούσκα λόγω Τραμπ,για τσαμπουκάδες καλοί είναι.
Για μια δεκαετία μίνιμουμ όσο απολαμβάνει τα οφέλη της ευρωπαικής διεύρυνσης και της εισροής Βαλκανίων αρχόντων και Σλάβων,η Γερμανία δεν κινδυνεύει καθόλου.Μετά από μια δεκαετία που θα σταματήσουν οι μεταναστευτικές ροές και η μετάγγιση από Νότο,βλέπουμε.
Οι Anglos και τα Γαλλάκια αντίθετα υφίστανται degradation με ταχείς ρυθμούς,αν έρθει κρίση από αυτούς θα είναι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μπα,δε νομίζω.Η Αμερική είναι γεμάτη πάκια,Λατίνους και Αραπάδες,δεν είναι ανταγωνιστικοί.
Και εδώ βέβαια αυξάνουν ανησυχητικά οι Αραβοειδείς αλλά όχι στο αμερικανικό χάλι.Τώρα έχουν και τη φούσκα λόγω Τραμπ,για τσαμπουκάδες καλοί είναι.
Για μια δεκαετία μίνιμουμ όσο απολαμβάνει τα οφέλη της ευρωπαικής διεύρυνσης και της εισροής Βαλκανίων αρχόντων και Σλάβων,η Γερμανία δεν κινδυνεύει καθόλου.Μετά από μια δεκαετία που θα σταματήσουν οι μεταναστευτικές ροές και η μετάγγιση από Νότο,βλέπουμε.
Οι Anglos και τα Γαλλάκια αντίθετα υφίστανται degradation με ταχείς ρυθμούς,αν έρθει κρίση από αυτούς θα είναι.
Την θεωρώ λάθος εκτίμηση! Θα δείξει και στις Γερμανικές εκλογές προς τα που θα πάει η φάση!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Την θεωρώ λάθος εκτίμηση! Θα δείξει και στις Γερμανικές εκλογές προς τα που θα πάει η φάση!

Θα δούμε.Πάντως στην αυτοκινητοβιομηχανία και γενικώς στις κατασκευές δε βλέπω να τους απειλεί κάποιος τους Γερμανους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα πάω με μειωμένο μπάτζετ μόνο 2500 ευρώ για μια εβδομάδα,δε νομίζω να φτάσει για ντουμπλέν,Ρωσία,Ουκρανία.Θα προσπαθήσω να κρατήσω τη Ρωσίδα χαμηλά για να τα χώσω Κίεβο αλλά από την εμπειρία μου ξέρω οτι είναι δύσκολο.Συνολικά με βίζες αεροπορικά,ξενοδοχεία θα κοστίσει 3500 ευρώ το ταξίδι αλλά δεν είναι αρκετά για αυτό που θέλω.
Γενικά με βάση την εμπειρία μου χρειάζεσαι ένα τριχίλιαρο την εβδομάδα ρευστότητα για να είσαι εντάξει.Εκεί είναι το πρόβλημα της Ρωσίας με τα πρόσθετα κόστη της βίζας,του ταξιού από αεροδρόμιο για τη μικρή πόλη κτλ.Βέβαια το ρούβλι είναι χαμηλά,για να δούμε.
Αν η Ρωσίδα με ξετινάξει και τα φάει όλα θα ακυρώσω τελείως το ταξίδι στο Κίεβο και θα γυρίσω Γερμανία.Αλλά σκοπεύω να διαθέσω για την πάρτη της μόνο 100 ευρώ την ημέρα και να κρατήσω τις τρακοσάρες για τις Κιεβιώτισσες.
Τελικά 4000-4500 ευρώ μηνιαίως δεν αρκούν για σοβαρά σπονσοριλίκια αν πληρώνεις ενοίκιο.Βασικά σε κάθε ταξίδι δεν πρέπει να ξοδεύεις περισσότερα από τις μηνιαίες αποδοχές σου αυτό είναι η αρχή.
Είναι και ένα πλεονέκτημα της Ουκρανίας.Δεν έχεις να πληρώσεις βίζες,ταξιά κτλ και τα χώνεις όλα στο άθλημα.Τώρα θα μπορούσα χαλαρά να τη βγάλω μια βδομάδα στο Κίεβο με 3500 ευρώ συνολικά έξοδα αλλά για ντουμπλέν με Ρωσία είναι λίγα.
Αν η Ρωσία δεν κάτσει καλά δεν ξαναπάω.Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία,πολλά εμπόδια.

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
Για Ρωσικη επαρχία, αληθεύει αυτο που είπε ο πορνομεταναστης, ότι γαμάς τζάπα;

Stories

Νέο!

Stories