Γαμοι και μαλακιες!
Ανεπτυξε μας τη δικια σου αντιληψη περι γαμου, παιδιων κλπ.
Για το γάμο μου λένε οτι είναι σημαντικό να σε φροντίζει μια γυναίκα όταν είσαι άρρωστος κτλ,να σου φτιάχνει φαγάκι να σου πλένει,να είσαι καθαρός κτλ.
Με αυτά που βλέπω από τις γκόμενες έχω ψιλοτρομάξει.Μάλλον άμα σε δει αδύναμο θα σε σουτάρει.
Τα άτομα που ξέρω συγγενείς,ξαδέρφια με πολύ καλή οικονομική κατάσταση,επιχειρηματίες,βιομήχανοι κτλ με 1-2 μύρια περιουσία παντρεύτηκαν απίστευτες μπαζόλες με μηδενικά περιουσιακά στοιχεία.
Το ίδιο και φίλοι γνωστοί Ελλάδα παντρεύτηκαν γκόμενες 2-3 μονάδες χαμηλότερα εμφανισιακά και πολύ κατώτερες οικονομικά σε βαθμό σκανδάλου.Οπότε συμφέρει καθαρά τις γκόμενες η υπόθεση,εγώ γαμάω 20 φορές περισσότερο και φυσικά πολύ καλύτερο επίπεδο.
Αλλά ευτυχισμένοι φαίνονται όλοι κυρίως λόγω τέκνων.Εντάξει τους φροντίζουν και οι γκόμενες αλλά εγώ δε θα μπορούσα να βλέπω τέτοια φάτσα.
Μερικές Ρωσίδες τοπ εμφάνισης και Πολωνέζες με τοπ επίδοση στο μπούκι με παρακαλάνε για γάμο αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει.Να χάσεις δηλαδή το χαρέμι για να είσαι συνέχεια με την ίδια και να έχεις και νομικές υποχρεώσεις.
Τώρα τις σπονσορέτς τις σουτάρω όποτε θέλω άμα κάνουν μαλακίες ή άμα βαρεθώ,με τη σύζυγο δεν είναι έτσι απλό.
Για αυτό πληρώνεις ένα premium αμα είσαι σπόνσορας γιατί και καλά χαλάς την προοπτική της γκόμενας να δέσει κάποιο λεφτά με γάμο και να έχει την προοπτική ενός καλού διαζυγίου.
Γενικά οι γκόμενες σκέφτονται.Τι με συμφέρει καλύτερα?Να πουλήσω το μουνί μου σε ένα σύζυγο με δικαίωμα αποκλειστικής χρήσεως για 5 χρόνια και να εισπράξω π.χ. 100000 ευρώ από ένα καλό διαζύγιο?Να το βγάλω στον πληστηριασμό?Να περιμένω?Η να το νοικιάσω σε μια αρμαθιά σπόνσορες για γρήγορο κασέρι?
Γενικά υπολογίζουν και επανυπολογίζουν συνεχώς τη βέλτιστη στρατηγική με βάση την προσφορά καυλέων.
Το ίδιο και εμείς υπολογίζουμε συνεχώς τις μουνικές διαθεσιμότητες και τις αγοραίες τιμές.