Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εχει τεραστιο προβλημα επιβεβαιωσης κ τασεις μεγαλομανιας..
ΑΝ ΞΕΚΑΒΑΛΑΓΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ πραγματικα θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα εδω μεσα..
ΔΥΣΤΗΧΩΣ εχουμε μπλεξει με εναν μουρλο κ εναν ημιμουρλο κ διαφορα μουνοπανα που αντι να τους προσγειωνουν στην πραγματικοτητα,τους καυλαντιζουν για να γελανε με την μουρλα τους..

Αυτό το οτι είμαι ημίτρελος μου το λένε από τα 20 αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί.Τι θα πει ημίτρελος?
Μπορείς να εξηγήσεις τι από όσα γράφω για την περιγραφή της γενικής κατάστασης σου φαίνεται τρελλό?Τι δε συμβαδίζει με την πραγματικότητα?

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Αυτό το οτι είμαι ημίτρελος μου το λένε από τα 20 αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί.Τι θα πει ημίτρελος?
στο παρα πεντε για εισαγωγη(ακομη)κ οχι οπως ειναι σε μη αναστρεψιμη φαση ο παρανοικος κτηνοβατης εδω κ χρονια.
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ-ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ πριν καταντησεις σαν αυτο το σκουπιδι..
ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣ..
Καλος εισαι αλλα μετριοτητα..
Δεν ειναι κακο αυτο..
Κακο ειναι που εχεις συμβιβαστει μ αυτο κ ταυτοχρονα αυτοπαραμυθιαζεσαι οτι εισαι κατι παραπανω..
ΥΓ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Κ ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΡΑΨΕΣ??
Συμβιβασμενος με την μετριοτητα σου εισαι κ μονομανης..

Επισκέπτης
Δε λέω οτι είμαι καλά αλλά αυτό είναι ένα στάδιο που πρέπει κανείς να ξεπεράσει μετά μια ορισμένη ηλικία για να ζήσει πραγματικά καλά.Αφού λέω οτι για 45άρη είναι πολύ στριμόκωλη κατάσταση,λειτουργεί ευνοικά μέχρι τα 40.

Η ζωη ειναι απροβλεπτη.
Επρεπε ηδη να εχεις περασει/δοκιμασει τις επομενες φασεις.
Θα ειχες να μας γραψεις πολυ περισσοτερα πραματα σαν μελλοντικος Bilzerian  :sunglasses:

εργαζομενος -> αυτοαπασχολουμενος,contractor,consultant -> entrepreneur (ΕΠΕ) -> επενδυτης, investor

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
στο παρα πεντε για εισαγωγη οπως δηλαδη ειναι ο παρανοικος κτηνοβατης εδω κ χρονια.
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ-ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ πριν καταντησεις σαν αυτο το σκουπιδι..
ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣ..
Καλος εισαι αλλα μετριοτητα..
Δεν ειναι κακο αυτο..
Κακο ειναι που εχεις συμβιβαστει μ αυτο..
ΥΓ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Κ ΣΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΡΑΨΕΣ??
Συμβιβασμενος με την μετριοτητα σου εισαι κ μονομανης..

Εκεί είναι το τρελό ρε φίλε.Δε μας παραδέχονται ποτέ ενώ έχουμε δίκιο.Δηλαδή ό,τι και να πεις ό,τι και να κάνεις δεν το δέχεται ο άλλος.Δεν πείθεις σου λέει.
Τώρα γιατί δεν πείθω αλλού παπά ευαγγέλιο.Για κάποιο λόγο δεν πείθω.
Αυτό είναι και το περίεργο ενώ έχεις δίκιο,αν γίνει μαλακία θα σε κατηγορήσει ο άλλος οτι απέτυχες να τον πείσεις!
Κάπως μας θεωρούν μέτριους,ξέρω εγώ.Ενώ αυτοί είναι μέτριοι,βοά αυτό.Αλλά δεν πείθουμε,είναι παράξενο.Δεν πείθουμε δηλαδή οτι είμαστε αρκούντως καλύτεροι από τους μέτριους και συνηθισμένους,κάπως έτσι.
Αυτό είναι παράξενο,έτσι το βλέπουν αυτοί.Δηλαδή όχι μόνο αυτοί οι έξω και οι συγγενείς μας οι γονείς μας το ίδιο.Συνήθως έχει σχέση με μια δυο ιδιότητες,επιδεξιότητες και το presentation,που αν σου λείπουν δε σε δέχονται οτι υπερέχεις ή κάνεις τη διαφορά απλά και μόνο λόγω ταχύτητας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η ζωη ειναι απροβλεπτη.
Επρεπε ηδη να εχεις περασει/δοκιμασει τις επομενες φασεις.
Θα ειχες να μας γραψεις πολυ περισσοτερα πραματα σαν μελλοντικος Bilzerian  :sunglasses:

εργαζομενος -> αυτοαπασχολουμενος,contractor,consultant -> entrepreneur (ΕΠΕ) -> επενδυτης, investor

Ισχύει αυτό.Αλλά συνήθως αυτοί δεν έχουν χρόνο για μουνί γιατί είναι φοσιωμένοι στην καριέρα.Αλλά ισχύει.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Μπορείς να εξηγήσεις τι από όσα γράφω για την περιγραφή της γενικής κατάστασης σου φαίνεται τρελλό?Τι δε συμβαδίζει με την πραγματικότητα?
ξερεις πολυ καλυτερα απο εμενα που υπερβαλεις κ ποσο καθε φορα..
ΞΕΚΑΒΑΛΑ Κ ΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΟΥ..
το παιγνιο ειναι πρωτιστως ομαδικο..
ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ,τοτε επερχεται ο πυρφορισμος κ η πεπονογαμιαση..
Υγ μην μου κανεις ερωτησεις της πουτσας..
Αυτα με τα πουστρακια που η κυρια ασχολια σας ειναι το βρεφικο παιγνιον,"ποσο τον εχουμε"..
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ξερεις πολυ καλυτερα απο εμενα που υπερβαλεις κ ποσο καθε φορα..
ΞΕΚΑΒΑΛΑ Κ ΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΟΥ..
το παιγνιο ειναι πρωτιστως ομαδικο..
ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ,τοτε επερχεται ο πυρφορισμος κ η πεπονογαμιαση..
Υγ μην μου κανεις ερωτησεις της πουτσας..
Αυτα με τα πουστρακια που η κυρια ασχολια σας ειναι το βρεφικο παιγνιον,"ποσο τον εχουμε"..

Το έχω γράψει οτι ο roosh στο καμάκι είναι 5 κλάσεις καλύτερος από εμένα,οτι εμένα οι γκόμενες μου λένε συνήθως οτι δεν ξέρω να μιλάω,ντύνομαι χάλια,έχω αγύμναστο σώμα,χάλια μαλλί,δε φαίνομαι έξυπνος,δε με σέβονται και πολλά άλλα.
Εγώ εστιάζω στο αποτέλεσμα.Πώς ενώ είσαι για τον πούτσο και σου λείπουν όλες σχεδόν οι προυποθέσεις καταφέρνεις να γυρίσεις την κατάσταση στηριζόμενος σε ένα,δυο πλεονεκτήματα.Είναι anti-game κάπως,δεν είναι ορθόδοξο παιχνίδι με κανόνες.
Αν πήγαινα ομαλά και κανονικά θα έπιανα τα αρχίδια μου κανονικά,πεντάρια εξάρια θα γαμούσα στην καλύτερη.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Το έχω γράψει οτι ο roosh στο καμάκι είναι 5 κλάσεις καλύτερος από εμένα,οτι εμένα οι γκόμενες μου λένε συνήθως οτι δεν ξέρω να μιλάω,ντύνομαι χάλια,έχω αγύμναστο σώμα,χάλια μαλλί,δε φαίνομαι έξυπνος,δε με σέβονται και πολλά άλλα.
Εγώ εστιάζω στο αποτέλεσμα.Πώς ενώ είσαι για τον πούτσο και σου λείπουν όλες σχεδόν οι προυποθέσεις καταφέρνεις να γυρίσεις την κατάσταση στηριζόμενος σε ένα,δυο πλεονεκτήματα.Είναι anti-game κάπως,δεν είναι ορθόδοξο παιχνίδι με κανόνες.
προφανως εχεις τεραστιο προβλημα οταν αλλα σου γραφω κ αλλα καταλαβαινεις..
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ..
Δεν προκειται ν αλλαξεις στο παραμικρο(ΔΥΣΤΗΧΩΣ)..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
ερωτηση κρισεως..
γιατι κανεις απο τους "γνωστες" δεν εχει αναφερθει ουτε σ ενα απο τα παρακατω σημεια συγκεντρωσης ουκρανοψωλοαρμεχτριων???
Θεωρουνται αναξια ενασχολησης???
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ(ας πουμε)την πλεμπαγια ενω τα μολ κ οι δρομοι τον αφρο???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι γιορτες εχετε;
Ηταν η πρωτομαγιά .1 και 2 μα'ι'ου ηταν αργία μονο η παρασκευη ηταν εργάσιμη.Μετα έχουμε την 9η Μα'ι'ου τη μέρα της νίκης.Η 8η είναι ημιαργία (αν και οι περισσότερες υπερησίες δεν δουλευουν)και έχουμε 9,10 αργία 11,12 σαβατοκύριακο οπότε στην πράξη γιά πολλούς είναι πενταήμερο.
  Εμένα οι φώτο του Βλάκμαν δεν μου ανοίγουν,είχα δει της παλιές φώτο του.Το πιθανότερο αυτά που βάζει να μην είναι δικά του.Γιατί ένας με υπερωρίες με το ζόρι να παίρνει 2.000 Ευρώ!
  Ας μας βάλει πολλές φώτο από το μέρος στη δουλειά του που μένει? :2funny:
  Αν προσέξατε μας έβαλε 2 φώτο μόνο προς το παράθυρο και καταλάβαμε ολοι οτι αυτο δεν ειναι διαμέρισμα  :2funny:.
  Το πουλί που είναι?Υποσχέθηκε να συνεχίσει το ρεζίλεμα του Βαλκάνιου φουκαρά  :2funny: :2funny: :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Ηταν η πρωτομαγιά .1 και 2 μα'ι'ου ηταν αργία μονο η παρασκευη ηταν εργάσιμη.Μετα έχουμε την 9η Μα'ι'ου τη μέρα της νίκης.Η 8η είναι ημιαργία (αν και οι περισσότερες υπερησίες δεν δουλευουν)και έχουμε 9,10 αργία 11,12 σαβατοκύριακο οπότε στην πράξη γιά πολλούς είναι πενταήμερο.
 Εμένα οι φώτο του Βλάκμαν δεν μου ανοίγουν,είχα δει της παλιές φώτο του.Το πιθανότερο αυτά που βάζει να μην είναι δικά του.Γιατί ένας με υπερωρίες με το ζόρι να παίρνει 2.000 Ευρώ!
 Ας μας βάλει πολλές φώτο από το μέρος στη δουλειά του που μένει? :2funny:
 Αν προσέξατε μας έβαλε 2 φώτο μόνο προς το παράθυρο και καταλάβαμε ολοι οτι αυτο δεν ειναι διαμέρισμα  :2funny:.
  Το πουλί που είναι?Υποσχέθηκε να συνεχίσει το ρεζίλεμα του Βαλκάνιου φουκαρά  :2funny: :2funny: :2funny:
βρε ηλιθιε ψευτη..
Εσυ αναφερθηκες σε παροντα χρονο..
Οχι ποτε θα εχετε 5νθημερες γιορτες στο μελλον..
ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΧΕΣ..
Ακομη 5 εχουμε..
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βρε ηλιθιε ψευτη..
Εσυ αναφερθηκες σε παροντα χρονο..
Οχι ποτε θα εχετε 5νθημερες γιορτες στο μελλον..
ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΧΕΣ..
Ακομη 5 εχουμε..
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙ..
Φυσικά και έχουν φύγει.Η πόλη είναι άδεια.Οι δρόμοι χωρίς καθόλου κίνηση.Πάντα 1-10 Μα'ι'ου η πόλη νεκρώνει.Αυτό γίνεται κάθε χρόνο.Παλιά πηγαίναν Αιγυπτο,Τουρκία τώρα στα εξοχικά τους.
  Τι νομίζεις αν είχα κάτι να κάνω θα καθόμουν να γέλαγα με σένα και το Βλάκμαν? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εμένα οι γκόμενες μου λένε συνήθως οτι δεν ξέρω να μιλάω,ντύνομαι χάλια,έχω αγύμναστο σώμα,χάλια μαλλί,δε φαίνομαι έξυπνος,δε με σέβονται και πολλά άλλα.

Τσεκαρε καποια βιντεακια πριν αναχωρησεις για τα μουνολιβαδα , απο grooming, hairstyle, aesthetic, επιλογες ρουχων, παπουτσιων , gadget .

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Φυσικά και έχουν φύγει.Η πόλη είναι άδεια.Οι δρόμοι χωρίς καθόλου κίνηση.Πάντα 1-10 Μα'ι'ου η πόλη νεκρώνει.Αυτό γίνεται κάθε χρόνο.Παλιά πηγαίναν Αιγυπτο,Τουρκία τώρα στα εξοχικά τους.
 Τι νομίζεις αν είχα κάτι να κάνω θα καθόμουν να γέλαγα με σένα και το Βλάκμαν? :2funny: :2funny: :2funny:
μωρη πουτανα πινοκιο,ουτε νηπιο δεν πειθεις..
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ..
Η 2 Κ 3 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ..
ΟΠΩΣ Κ Η 6,Η 7 Κ Η 8..
ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Κ Η ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΩΝΕΙ..
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥΤΣΟΓΛΥΦΤΡΑ ΑΖΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥΤΣΩΝ..
ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ..
ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΕ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μωρη πουτανα πινοκιο,ουτε νηπιο δεν πειθεις..
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ..
Η 2 Κ 3 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ..
ΟΠΩΣ Κ Η 6,Η 7 Κ Η 8..
ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Κ Η ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΩΝΕΙ..
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥΤΣΟΓΛΥΦΤΡΑ ΑΖΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥΤΣΩΝ..
ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ..
ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΕ..
Καταλαβαίνεις τι βλακείες γράφεις? :jerking: :2funny:Δεν είναι αργία αλλά η πόλη ερημώνει  :2funny:.Τι το πέρασες όποιος θέλει πάει όποτε θέλει στη δουλειά του? :2funny:η 2η Μα'ι'ου πάντα ήταν αργία η τρίτη εξαρτόνταν κάθε χρόνο από την απόφαση του υπουργείου εργασίας.Φετος την έκαναν αργία γιά να γίνει 5ήμερο αφού μόνο η παρασκευή θα ήταν εργάσιμη.
  Μου φένεται η αφραγκία και η αγαμία :jerking: που είναι επακόλουθό της αφραγκίας :2funny: σε βάρεσε άσχημα στο κεφάλι  :2funny:.
  Και ο Βλάκμαν τα'χει παίξει  :2funny:είναι λογικό να τρελλαθεί κάποιος όταν δουλεύει 12-14 ώρες μετά κάθεται σε ένα δωμάτιο στο χώρο της δουλειάς και έχει 1 χρόνο να γαμήσει  :2funny: :2funny: :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Καταλαβαίνεις τι βλακείες γράφεις? :jerking: :2funny:Δεν είναι αργία αλλά η πόλη ερημώνει  :2funny:.Τι το πέρασες όποιος θέλει πάει όποτε θέλει στη δουλειά του? :2funny:η 2η Μα'ι'ου πάντα ήταν αργία η τρίτη εξαρτόνταν κάθε χρόνο από την απόφαση του υπουργείου εργασίας.Φετος την έκαναν αργία γιά να γίνει 5ήμερο αφού μόνο η παρασκευή θα ήταν εργάσιμη.
  Μου φένεται η αφραγκία και η αγαμία :jerking: που είναι επακόλουθό της αφραγκίας :2funny: σε βάρεσε άσχημα στο κεφάλι  :2funny:.
  Και ο Βλάκμαν τα'χει παίξει  :2funny:είναι λογικό να τρελλαθεί κάποιος όταν δουλεύει 12-14 ώρες μετά κάθεται σε ένα δωμάτιο στο χώρο της δουλειάς και έχει 1 χρόνο να γαμήσει  :2funny: :2funny: :2funny:
λες ψεμματα..
ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ..
1 Κ 9 ΜΑΙΟΥ..
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ 800 ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΑ..
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ..

Επισκέπτης
....μετα οταν βρηκα τη δυναμη τιμωριθηκε!!!!εστειλα ΦΑΞ παντου για της κλεψιες της και τους εραστες της.η πλακα ειναι οτι ο πατερας μου που 30 χρονια ζουσε βασσανισμενος πριν τη χωρισει.το χαρηκε που η μανα μου βρηκε το μαστορα της.τωρα της ετοιμαζω καταγγελια στην πολεωδομια!!!!δε λεω νιωθω αηδια ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟς Ο ΜΑΛΑΚΑς.υπαρχουν και αλλοι τροποι να εξοντωσεις καποιον!!!!αυτο που εκανε αυτος εδειξε την αδυναμια του.ειναι ενας ανθρωπος που δεν εχει δυνατη θεληση.ειναι σα να λεει τα παραταω ηττηθηκα!!!!εγω στη ζωη μου ποτε δεν τα παρατησα και δεν παραδοθηκα!!!!!
Παντα προτυπο, για κτηνοβατες και μη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
:coffee:

Официальные праздники

1,2,3,4 и 5 января   Новогодние каникулы
7 января               Рождество Христово
23 февраля           День защитника Отечества
8 марта           Международный женский день
1 мая                  Праздник Весны и Труда
9 мая                   День Победы
12 июня           День России
4 ноября           День народного единства

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
λες ψεμματα..
ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ..
1 Κ 9 ΜΑΙΟΥ..
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ 800 ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΑ..
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ..
Για να μην ακούω τον καθε ηλίθιο και άσχετο να γράφει ότι  :jerking: θέλει σας βάζω και τα σά'ι'τ και φώτο την Οθώνη

Какие дни нерабочие в 2019 году?

По  производственному  календарю  в  2019  году  118  нерабочих  дней,  из  них  14  —  праздничные.  С  учетом  присоединенных  к  ним  выходных  всего  на  праздники  приходится  25  нерабочих  дней:

• с  30  декабря  2018  года  по  8  января  2019  года  —  10  дней;
• с  8  по  10  марта  —  3  дня;
• с  1  по  5  мая  —  5  дней;
• с  9  по  12  мая  —  4  дня;
• с  2  по  4  ноября  2019  года  —  3  дня.

Ποιές είναι μη εργάσιμες μέρες 1-5 Μα'ι'ου και 9 με 12

Какие рабочие дни сокращены в 2019 году?
Рабочий  день  сокращается  на  час,  если  за  ним  следует  праздничный  день.  В  субботу  или  воскресенье,  на  которые  перенесли  будний  день,  рабочий  день  тоже  будет  меньше  на  час.  Если  после  рабочего  дня  идет  присоединенный  к  празднику  выходной,  то  рабочий  день  не  сокращается.  В  2019  году  шесть  сокращенных  дней:

• 22  февраля;
• 7  марта;
• 30  апреля;
• 8  мая;
• 11  июня;
• 31  декабря

μειωμένο ωράριο 8 Μα'ι'ου.

Αν δεν ξερετε μη μιλάτε  :jerking:

Συνημμένα

• a1.jpg
    a1.jpg
    218,2 KB · Εμφανίσεις: 53
  • a2.jpg
    a2.jpg
    246,5 KB · Εμφανίσεις: 33

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Για να μην ακούω τον καθε ηλίθιο και άσχετο να γράφει ότι  :jerking: θέλει σας βάζω και τα σά'ι'τ και φώτο την Οθώνη

Какие дни нерабочие в 2019 году?

По  производственному  календарю  в  2019  году  118  нерабочих  дней,  из  них  14  —  праздничные.  С  учетом  присоединенных  к  ним  выходных  всего  на  праздники  приходится  25  нерабочих  дней:

• с  30  декабря  2018  года  по  8  января  2019  года  —  10  дней;
• с  8  по  10  марта  —  3  дня;
• с  1  по  5  мая  —  5  дней;
• с  9  по  12  мая  —  4  дня;
• с  2  по  4  ноября  2019  года  —  3  дня.

Ποιές είναι μη εργάσιμες μέρες 1-5 Μα'ι'ου και 9 με 12

Какие рабочие дни сокращены в 2019 году?
Рабочий  день  сокращается  на  час,  если  за  ним  следует  праздничный  день.  В  субботу  или  воскресенье,  на  которые  перенесли  будний  день,  рабочий  день  тоже  будет  меньше  на  час.  Если  после  рабочего  дня  идет  присоединенный  к  празднику  выходной,  то  рабочий  день  не  сокращается.  В  2019  году  шесть  сокращенных  дней:

• 22  февраля;
• 7  марта;
• 30  апреля;
• 8  мая;
• 11  июня;
• 31  декабря

μειωμένο ωράριο 8 Μα'ι'ου.

Αν δεν ξερετε μη μιλάτε  :jerking:
ασε τοθσ αφραγκους ελλεινες να λενε πορνομιτσο
εσι κατεβα ελαδα να μασ γραφισ πιο ινε το καλιτερομπουρδελακι μεταξι και φιλισ
ισε ο μονοσ ποθ σε φτο το θεμα δινις σοστεσ πλιροφοριεσ
εχισ σκεφτι να δοθλεπσεισ σε ελλινικο στριπ κλαμπ
να κανισ και κανα λαιβ γαμησι που κανουν ολοι πλεον στα ελλινικα στριπτιτσαδικα?
πορνομιτσοσ ουμπερ αλεσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom