Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Για να μην ακούω τον καθε ηλίθιο και άσχετο να γράφει ότι  :jerking: θέλει σας βάζω και τα σά'ι'τ και φώτο την Οθώνη

Какие дни нерабочие в 2019 году?

По  производственному  календарю  в  2019  году  118  нерабочих  дней,  из  них  14  —  праздничные.  С  учетом  присоединенных  к  ним  выходных  всего  на  праздники  приходится  25  нерабочих  дней:

• с  30  декабря  2018  года  по  8  января  2019  года  —  10  дней;
• с  8  по  10  марта  —  3  дня;
• с  1  по  5  мая  —  5  дней;
• с  9  по  12  мая  —  4  дня;
• с  2  по  4  ноября  2019  года  —  3  дня.

Ποιές είναι μη εργάσιμες μέρες 1-5 Μα'ι'ου και 9 με 12

Какие рабочие дни сокращены в 2019 году?
Рабочий  день  сокращается  на  час,  если  за  ним  следует  праздничный  день.  В  субботу  или  воскресенье,  на  которые  перенесли  будний  день,  рабочий  день  тоже  будет  меньше  на  час.  Если  после  рабочего  дня  идет  присоединенный  к  празднику  выходной,  то  рабочий  день  не  сокращается.  В  2019  году  шесть  сокращенных  дней:

• 22  февраля;
• 7  марта;
• 30  апреля;
• 8  мая;
• 11  июня;
• 31  декабря

μειωμένο ωράριο 8 Μα'ι'ου.

Αν δεν ξερετε μη μιλάτε  :jerking:
Έχω έναν φίλο που έχει Tuareg ίδιο με το δικό σου και καίει 9l/100klm! Πως γίνεται αυτό?
Λες οι Γερμανοί να στέλνουν άλλα αμάξια Ρωσία και άλλα Ελλάδα?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Έχω έναν φίλο που έχει Tuareg ίδιο με το δικό σου και καίει 9l/100klm! Πως γίνεται αυτό?
Λες οι Γερμανοί να στέλνουν άλλα αμάξια Ρωσία και άλλα Ελλάδα?
του μιτσου είναι παλιά μηχανή
Επίσης η βενζίνη Ουκρανία μπελαρους κ ρωσσια δεν έχει νομίζω την ίδια απόδοση
Οπότε ανεβαίνει η κατανάλωση
Μάπα είναι κι Ελλάδα τα καύσιμα κι όταν έρχομαι βλέπω διάφορες 1,5 λτ πιο πολύ στα 100χλμ
Πάντως 9 μέσο όρο είναι κάπως λίγο εκτός αν είναι το υβριδικο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μλκιες λέει δηλαδή ο φίλος? Να τον κράξω? :tickedoff:
Eμένα στην πόλη το Lada το χειμώνα καιει 11 λίτρα!
  Αν είναι touareg turboDiesel καίει 13-15.Πρώτης γεννιάς υβριδικό δεν υπάρχει.Δευτερης γεννιάς υπάρχει αλλά είναι μαλακία υβριδικό,με της μπαταρίες πας 2-3 χλμ. Ενα Lexus υβριδικό ενός φίλου μου του καίει 10-10.5 λίτρα.
  Μπορεί να θέλει να στο πουλήσει :2funny:Αν δεν έχεις γκόμενα την κόρη του βενζινά  :2funny: και δεν έχεις γνώση από ηλεκτρονικά  :2funny: μην το πάρεις!Οι μάστορες είναι τελείως άχρηστοι!Αν δεν βρεις εσύ το πρόβλημα δεν θα το βρει κανένας  :2funny:.Δεν είναι τίποτα δύσκολο αλλά πρέπει να ξέρεις  :).
  Τα Γιαπωνέζικα είναι πολύ πιό απλά στα ηλεκτρονικά τους.Αλλά έχουν εντελώς  :shit:ηχομώνοση και είναι σκληρά σα γα'ι'δούρια  :2funny:.Ανεση μηδέν!

Συνημμένα

• _4gio2st3bo.jpg
    _4gio2st3bo.jpg
    305,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • O5dnEjhznTw.jpg
    O5dnEjhznTw.jpg
    461,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • WIkLwUX0WRQ.jpg
    WIkLwUX0WRQ.jpg
    451,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • O5dnEjhznTw.jpg
    O5dnEjhznTw.jpg
    461,6 KB · Εμφανίσεις: 35

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικά με το δερμάτινο σαλόνι εκτός του ότι τώρα τα φτιάχνουν  :shit: ποιότητα!Ειδηκά το δερμάτινο σαλόνι της Bmw ότι και να κάνεις κάνει ρυτίδες πολύ γρήγορα και σκίζεται.Τα Κινέζικα είναι ακόμα χειρότερα!
  Θέλει περηποίηση!Μιά φορά στις 15 μέρες καθαριστικό σπρέ'ι' και μιά φορά το μήνα να το αλοίφεις με λίπος φώκια και να το αφήνεις γιά μιά δυό μέρες.Οπότε όποιος βαριέται να τα κάνει όλα αυτά δεν παίρνει αμάξι με δερμάτινο σαλόνι.Το υφασμάτινο είναι πολύ πιό απλό μόνο το σκουπίζεις με μιά ηλεκτρική σκούπα και άντε να το ψεκάσεις με κάνα αρωματικό.
  Για το ταμπλό αυτό εδώ είναι το καλύτερο με άρωμα φράουλας  :)
  Βέβαια αν είσαι φουκαράς ότι αμάξι και να έχεις θα σε φτύνουν οι γκόμενες,το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να έρθουν στο σπίτι σου με τίποτα φίλες τους να φάνε να πιούνε και να φύγουνε λέγοντας σου  :effemine:  :2funny:.
  Τώρα ότι του καίει 9 λίτρα πιό πολύ πιστεύω ότι η φώτο που μας έβαλε ο Βαλκάνιος φουκαράς από το μεσητικό είναι το διαμέρισμα του  :2funny:και ότι ο Βλάκμαν παίρνει μισθό 5.000 ευρώ  :2funny: και έχει περιουσία στην Ελλάδα 1.000.000 Ευρώ  :2funny:παρά αυτό :2funny:.
  Περιμένω με ανυπομονησια τη συνέχεια από το πουλί  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• D7yMliYLRSw.jpg
    D7yMliYLRSw.jpg
    211,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • n9blfFyeNXc.jpg
    n9blfFyeNXc.jpg
    253,6 KB · Εμφανίσεις: 36
  • uG5PKG-eri0.jpg
    uG5PKG-eri0.jpg
    224,6 KB · Εμφανίσεις: 43
  • jmny2xEa4Ls.jpg
    jmny2xEa4Ls.jpg
    200,2 KB · Εμφανίσεις: 38
  • bLiNvDKwx4A.jpg
    bLiNvDKwx4A.jpg
    265,4 KB · Εμφανίσεις: 38
  • dZyjaWmOWcM.jpg
    dZyjaWmOWcM.jpg
    296,4 KB · Εμφανίσεις: 43
  • cT3gX1kPt2M.jpg
    cT3gX1kPt2M.jpg
    284,4 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 6JeSbiab7P8.jpg
    6JeSbiab7P8.jpg
    228,2 KB · Εμφανίσεις: 43

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.096
Πόντοι
5.506
Eμένα στην πόλη το Lada το χειμώνα καιει 11 λίτρα!
  Αν είναι touareg turboDiesel καίει 13-15.Πρώτης γεννιάς υβριδικό δεν υπάρχει.Δευτερης γεννιάς υπάρχει αλλά είναι μαλακία υβριδικό,με της μπαταρίες πας 2-3 χλμ. Ενα Lexus υβριδικό ενός φίλου μου του καίει 10-10.5 λίτρα.
  Μπορεί να θέλει να στο πουλήσει :2funny:Αν δεν έχεις γκόμενα την κόρη του βενζινά  :2funny: και δεν έχεις γνώση από ηλεκτρονικά  :2funny: μην το πάρεις!Οι μάστορες είναι τελείως άχρηστοι!Αν δεν βρεις εσύ το πρόβλημα δεν θα το βρει κανένας  :2funny:.Δεν είναι τίποτα δύσκολο αλλά πρέπει να ξέρεις  :).
   Τα Γιαπωνέζικα είναι πολύ πιό απλά στα ηλεκτρονικά τους.Αλλά έχουν εντελώς  :shit:ηχομώνοση και είναι σκληρά σα γα'ι'δούρια  :2funny:.Ανεση μηδέν!

Δημητράκη, αν είναι βενζίνη πόσο μπορεί να καίει;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη, αν είναι βενζίνη πόσο μπορεί να καίει;
Τα είχαμε πει και είχε βάλει και ο Βλάκμαν Γερμανικό τεστ που έλεγε ότι καίει 18-20 λίτρα.Ττώρα τι άσχετα έβαλες εσύ είναι άλλο θέμα.Τι νομίζεις ότι είναι Smart γιά να καίνε 5-6 λίτρ στα 100χλμ.  :2funny:
  Το περίεργο είναι ότι τα Turbodiesel της volkswagen καινε 13-15 που είναι πάρα πολλά!Αν είναι με μηχανικό κιβώτιο καίει 2 λίτρα λιγότερα.Πάρα πολύ καίει και το Renault Duster 2.0 με αυτόματο κιβώτιο στην πόλη μπορεί να φτάσει και τα 15 λίτρα στα 100χλμ.  :headbang:πολύ επίσης καίει και το Niva 13+ λίτρα ας είναι μόνο 1.700 κυβικά  :rockon:Αυτό συμβαίνει γιατί και το δικό μου και το Niva έχουν μόνιμη τετρακίνηση αν είναι πισωκίνητο και μόνος σου συνδέεις το μπροστά διαφορικό καίει πόλύ λιγότερο (έτσι είναι τα περισσότερα Αμερικάνικα).

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν  :jerking:
Εγώ το πάω κάθε 2 βδομάδες εδώ και με ένα κατοστάρι καθάρισα

Εδώ γράφει ότι κ'εγώ  Οι ειδικοί προτείνουν ενα δερμάτινο σαλόνι να συντηρείται (η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να γίνει και απο τον ιδιοκτήτη) κάθε 15 ημέρες (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες), μιας και έτσι μειώνεται σε μεγάλο βαθμό το ανεπιθύμητο σπάσιμο του δέρματος.
το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι πρέπει μιά φορά το μήνα να το αλοίφεις με λίπος φώκια και να το αφήνεις 1-2 μέρες να ποτίσει το δέρμα.
  Έχω και τέτοιο με ατμό αλλά δε χρειάζεται να το κάνω μιά φορά το χρόνο μόνο το Lada.Η διαφορά με τα πάνινα καθίσματα είναι ότι δεν θέλουν ιδιέταιρη φροντίδα ενώ το δέρμα όπως γράφουν κ'αυτοί θέλει κάθε 2 βδομάδες περηποίηση.Γενικά αν κάποιος βαριέται να ασχοληθει ας μην παρει αμαξι με δερματινα καθίσματα.
  Αυτοί στα πλυντήρια δεν τα πλένουν καλά τα σαλόνια των αυτοκινήτων και χρησημοποιούνε τα φθινότερα σαμπουάν που παίρνουν στην χοντρική.Οπως και στη διάγνωση!Σκατά ξέρουν!Δεν ξέρουν τι τους γίνεται  :headbang:αν δεν βρεις εσύ το πρόβλημα συνηθως δεν το βρισκουν και μπορει να σε παιδεύεουν.
  Ευτυχώς ετοιμάζομαι γιά εκδρομή την πέμπτη  :2funny:οπότε θα  :jerking:χωρίς εμένα  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τυπική Ουκρανέζα συμβουλεύει ουκρανικό σαβουάρ βιβρ:Μην ξερνάτε πάνω στη γκόμενά σας.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
 Εδώ γράφει ότι κ'εγώ  Οι ειδικοί προτείνουν ενα δερμάτινο σαλόνι να συντηρείται (η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να γίνει και απο τον ιδιοκτήτη) κάθε 15 ημέρες (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες), μιας και έτσι μειώνεται σε μεγάλο βαθμό το ανεπιθύμητο σπάσιμο του δέρματος.
το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι πρέπει μιά φορά το μήνα να το αλοίφεις με λίπος φώκια και να το αφήνεις 1-2 μέρες να ποτίσει το δέρμα.
 Έχω και τέτοιο με ατμό αλλά δε χρειάζεται να το κάνω μιά φορά το χρόνο μόνο το Lada.Η διαφορά με τα πάνινα καθίσματα είναι ότι δεν θέλουν ιδιέταιρη φροντίδα ενώ το δέρμα όπως γράφουν κ'αυτοί θέλει κάθε 2 βδομάδες περηποίηση.Γενικά αν κάποιος βαριέται να ασχοληθει ας μην παρει αμαξι με δερματινα καθίσματα.
  Αυτοί στα πλυντήρια δεν τα πλένουν καλά τα σαλόνια των αυτοκινήτων και χρησημοποιούνε τα φθινότερα σαμπουάν που παίρνουν στην χοντρική.Οπως και στη διάγνωση!Σκατά ξέρουν!Δεν ξέρουν τι τους γίνεται  :headbang:αν δεν βρεις εσύ το πρόβλημα συνηθως δεν το βρισκουν και μπορει να σε παιδεύεουν.
  Ευτυχώς ετοιμάζομαι γιά εκδρομή την πέμπτη  :2funny:οπότε θα  :jerking:χωρίς εμένα  :2funny:

Ρε μπαγάσα σε πλυντήριο αυτοκίνητων δουλεύεις?  :2funny:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μεγιστε ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ,
θελω να σε ρωτησω, τελικα που πηγες Πορνο Εκδρομη, τις τελευταιες φορες? εχεις βρει καποια καινουρια περιοχη?
Αλλα το βασικο ερωτημα ειναι, τι εγινε με τον φιλο σου στην Συρια?
Εχεις μιλησει οταν γυρισε? Τι σου ειπε για την κατασταση και τα μουνια???
*το θυμηθηκα τωρα που ειπαν για δουλεια!
Ρε μπαγάσα σε πλυντήριο αυτοκίνητων δουλεύεις?
Τροβαδουρε προσεχε γιατι ο Πορνοεμιγκραντ, μπορει να σε στειλει στις καλιοπες!!!
Εαν παρακολουθουσες την πορεια του, θα επερεπε να ξερεις οτι
Α-Εχει κανει υπευθυνος/επιστατης πλυντηριου, νομιζω και το πιο σημαντικο
Β-Του αρεσει να περιποιειται το Σιδερενιο του Αλογο! Γιατι οπως ξερεις με αυτο καμακωνει τα αθωα ρωσσικα γατακια! Δηλ ειναι ενα εργαλειο δουλειας!!! Οπως οι Μποτες απο Σαλαχι και οι Γουνες απο Φωκια!
Ζητω ο Αρχαιος Ελληνικος Πολιτισμος!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε μπαγάσα σε πλυντήριο αυτοκίνητων δουλεύεις?  :2funny:
Και σε κομμωτήριο αφού κουρεύομαι μόνος μου :2funny:,και μπογιατζής αφού βάφω τ'αμάξι μόνος μου και στις διαγνώσεις σε συνεργείο και δικηγόρος (αφού έχω πάρει 5-6 υποθέσεις σε όλη μου τη ζωή) :2funny:

Τυπική Ουκρανέζα συμβουλεύει ουκρανικό σαβουάρ βιβρ:Μην ξερνάτε πάνω στη γκόμενά σας.

Η μαλακία σου είναι ατέλειωτη  :2funny:έχεις να πας πάνω από 1 χρόνο και μας βάζεις πάλι βιντεάκια άσχετα με την πραγματικότητα  :jerking: :2funny:.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Και σε κομμωτήριο αφού κουρεύομαι μόνος μου :2funny:,και μπογιατζής αφού βάφω τ'αμάξι μόνος μου και στις διαγνώσεις σε συνεργείο και δικηγόρος
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ δεν παιζει ουτε με σφαιρες λογω ηλιθιοτητας κ πληρους αγραμματοσυνης!!!
ΤΑ ΛΟΙΠΑ,λογικο αφου εισαι ΤΣΙΠΗΣ εκτος απο πουστης κουασιμοδος!!!
ΥΓ κωλοτρυπιδουλη,ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ..
γραψε για τα τσιμπουκια που εκανες στους κατα καιρους αραβες γαμιαδες σου κ ασε τις συμβουλες για το λιπος φωκιας που βαζεις στην σουφρα σου για να λουκαρεις ροπαλα του μπειζμπολ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ δεν παιζει ουτε με σφαιρες λογω ηλιθιοτητας κ πληρους αγραμματοσυνης!!!
ΤΑ ΛΟΙΠΑ,λογικο αφου εισαι ΤΣΙΠΗΣ εκτος απο πουστης κουασιμοδος!!!
ΥΓ κωλοτρυπιδουλη,ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ..
γραψε για τα τσιμπουκια που εκανες στους κατα καιρους αραβες γαμιαδες σου κ ασε τις συμβουλες για το λιπος φωκιας που βαζεις στην σουφρα σου για να λουκαρεις ροπαλα του μπειζμπολ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ..
Ε όχι και ...φούστη τον πορνομετανάστη... Πες όλα τα στραβά της μοίρας του..αλλά τουλάχιστον τα δύο χειρότερα---> Πούστης και Κουμουνιστής ΔΕΝ είναι! 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.096
Πόντοι
5.506
Ε όχι και ...φούστη τον πορνομετανάστη... Πες όλα τα στραβά της μοίρας του..αλλά τουλάχιστον τα δύο χειρότερα---> Πούστης και Κουμουνιστής ΔΕΝ είναι!  

Φωτογραφία με γυναίκα δεν έχουμε δει τα τελευταία 2 χρόνια ούτε σε καρτ ποσταλ.  :S :S :S :S

• Like
Αντιδράσεις: whois

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.096
Πόντοι
5.506
Οι Ελαφίνες , οι κατσικίνες και ψιψίνες δηλαδή τι είναι? :tickedoff: :2funny:

Δεν ξέρω τύπε, από εκεί που μας έβαζε καμιά φωτογραφία με γκομενέτα, απόσταση 100+ μέτρα τυχαία στο δρόμο ανυποψίαστες κοπέλες, τώρα μόνο τη μογγόλα έχει να μας μοστράρει.

Σίγουρα πάει με γυναίκες;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν ξέρω τύπε, από εκεί που μας έβαζε καμιά φωτογραφία με γκομενέτα, απόσταση 100+ μέτρα τυχαία στο δρόμο ανυποψίαστες κοπέλες, τώρα μόνο τη μογγόλα έχει να μας μοστράρει.

Σίγουρα πάει με γυναίκες;
Μήπως τον λιγουρεύεσαι?  :smitten:  :gay:

Να κάνω κονέ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom