You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Είμαι τώρα βαθιά Ρωσία και έχω χάσει τη μπάλα.Γενικα οι Ρωσίδες έχουν απίστευτη συμπεριφορά καμία σχέση με τις Ουκρανέζες.Νιωθεις υπερπέουλας.Οι Ουκρανέζες είναι σαν πουλημένες συγκριτικά.
Μερικές πρώτες παρατηρήσεις.
1.Η Μόσχα εντυπωσιακή σαν πόλη,οι Ρώσοι όμως μάλλον κοντοί.Ψηλες γκόμενες δε βλέπεις συχνά,οι Ουκρανέζες είναι ψηλότερες αν και υποσιτισμένες
2.Γενικα παίζει κουλτούρα εδώ σε ξενοδοχεία,ρεστωραν,ποιότητα,καμία σχέση με Ουκρανία.Θα έλεγα οτι Ουκρανία γαμάς πιο εμφανίσιμες και νεώτερες σαφώς αλλά αυτό συμβαίνει γιατί έχουν ξεπουληθεί.
3.Η σλαβική αρχιτεκτονικη είναι ψιλοκαταθλιψη φάση,χτίζουν τα νέα κτίρια όπως τα παλιά κομμουνιστικά,με καλύτερα υλικά βέβαια και πιο φαντεζί.
Θα δούμε και αύριο στο φως της ημέρας τι θα διαπιστώσω.Παντως σίγουρα Αραβότουρκοι έχουν κάνει ζημιά Ουκρανία και έχουν κάνει τις γκόμενες πολύ κυνικές,το βλέπω εδώ Ρωσία που δεν παίζουν Αραβότουρκοι και είναι πολύ πιο αυθεντικές.
Αλλά εμφανισιακά Ουκρανές,Λευκορρωσιδες,Πολωνές ανώτερες από Ρωσίδες,οι Ρωσίδες όμως τους ρίχνουν στα αυτιά στη συμπεριφορά είναι απόλυτα θηλυκές.
Πρωτη φορα πηγες Μοσχα;
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.182
- Πόντοι
- 3.656
δεν τρώγεται ο κμανΡε λέτε να τον έφαγαν λάχανο το κμαν;![]()
Απλά ανακάλυψε επιτέλους ότι μπορεί να γαμαει με 50ε όλο το βράδυ κι έπεσε με τα μουτρα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.098
- Πόντοι
- 5.506
δεν τρώγεται ο κμαν
Απλά ανακάλυψε επιτέλους ότι μπορεί να γαμαει με 50ε όλο το βράδυ κι έπεσε με τα μουτρα
Αυτό αποκλείεται. Αυτός και στις πουτάνες να πάει, με το 20ρικο, 500ρα θα αφήσει.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.182
- Πόντοι
- 3.656
για να δούμεΑυτό αποκλείεται. Αυτός και στις πουτάνες να πάει, με το 20ρικο, 500ρα θα αφήσει.
Αρχηγε δευρο μεσα
Επισκέπτης
Χαθηκε ο κμαν τον ξεζουμισαν
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.098
- Πόντοι
- 5.506
της μανουλας σου το εχω λιωσει,δεν μου στελνεις την κορουλα σου πλεον???
Δε μιλάς όμορφα τύπε.
Διαπίστωσα ότι Ουκρανία,Ρωσία οι γκόμενες ζητάνε πάνω κάτω τα ίδια,μια κατοστάρα σε ρεστωραν,διασκέδαση και 100-200 ευρώ τη μέρα σε δώρα.Η διαφορά είναι ότι οι Ουκρανέζες είναι πιο απλές και πιο γρήγορες δε σου πρήζουν τα αρχίδια με μαλακίες.Ειναι κάπως πιο πρωτόγονες βέβαια.
Επίσης Ουκρανία γαμάς ευκολότερα,περισσότερες και καλύτερη ποιότητα,Ρωσία είναι όπως λάχει,να πετύχεις καμία μεθυσμένη,να χωθείς σε κύκλους κτλ.
Οικονομικά η Ρωσία είναι καλύτερα από Ουκρανία αλλά πολύ χειρότερα από Πολωνία.Αν δηλαδή ο Ουκρανός βγάζει 150-200 ευρώ μηνιαίως ο Ρώσος βγάζει τα διπλά.
Επίσης Ουκρανία γαμάς ευκολότερα,περισσότερες και καλύτερη ποιότητα,Ρωσία είναι όπως λάχει,να πετύχεις καμία μεθυσμένη,να χωθείς σε κύκλους κτλ.
Οικονομικά η Ρωσία είναι καλύτερα από Ουκρανία αλλά πολύ χειρότερα από Πολωνία.Αν δηλαδή ο Ουκρανός βγάζει 150-200 ευρώ μηνιαίως ο Ρώσος βγάζει τα διπλά.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.098
- Πόντοι
- 5.506
Διαπίστωσα ότι Ουκρανία,Ρωσία οι γκόμενες ζητάνε πάνω κάτω τα ίδια,μια κατοστάρα σε ρεστωραν,διασκέδαση και 100-200 ευρώ τη μέρα σε δώρα.Η διαφορά είναι ότι οι Ουκρανέζες είναι πιο απλές και πιο γρήγορες δε σου πρήζουν τα αρχίδια με μαλακίες.Ειναι κάπως πιο πρωτόγονες βέβαια.
Και ξενέρωσες που είναι τόσο φτηνές τύπε;
Απλά λέμε ότι ο Δημητράκης γράφει μαλακίες ότι πηδάει αγοράζοντας μπέργκερ των δύο ευρώ.
Αν δεν την πας ακριβά ρεστωραν και δεν αγοράζεις ωραία δώρα ούτε τη χούφτα σου δε γαμάς Ρωσία εκτός αν πας σε πατσαβούρες τελείως και τριάρια.Έχει και ανταγωνισμό από τους Ρώσους.
Αν σε δούνε χουβαρδα και με ωραία μουνάκια σε καλούν αμέσως στις παρέες τους με γκόμενες.
Επίσης λέμε πάρα τη φρι βίζα η Ουκρανία παραμένει υπερδύναμη,είναι η πιο εύκολη χώρα.Κραταω μια επιφύλαξη για τη Λευκορρωσια δεν ξέρω τώρα τι ισχύει αλλά παλιά ήταν πολύ κατώτερη.
Αν δεν την πας ακριβά ρεστωραν και δεν αγοράζεις ωραία δώρα ούτε τη χούφτα σου δε γαμάς Ρωσία εκτός αν πας σε πατσαβούρες τελείως και τριάρια.Έχει και ανταγωνισμό από τους Ρώσους.
Αν σε δούνε χουβαρδα και με ωραία μουνάκια σε καλούν αμέσως στις παρέες τους με γκόμενες.
Επίσης λέμε πάρα τη φρι βίζα η Ουκρανία παραμένει υπερδύναμη,είναι η πιο εύκολη χώρα.Κραταω μια επιφύλαξη για τη Λευκορρωσια δεν ξέρω τώρα τι ισχύει αλλά παλιά ήταν πολύ κατώτερη.
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 475
- Πόντοι
- 36
γαμησες ή παλι μονο μπαλαμουτι???Απλά λέμε ότι ο Δημητράκης γράφει μαλακίες ότι πηδάει αγοράζοντας μπέργκερ των δύο ευρώ.
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 475
- Πόντοι
- 36
μια ερωτηση εκανα!!!Ξερω τι σκέφτεσαι.Αν ήσουν εσύ θα τις έσκιζες όλες.Γιατι δεν πας λίγο Ρωσία επαρχία,Ουκρανία κτλ να δεις πώς είναι τα εύκολα?
δεν εχω δηλωσει ποτε κατω τετοιο..
εσεις γραφετε οτι εισαστε οι σουπερουα γαμαουα κ τωρα γραφεις:Α===>Μου έφυγαν σήμερα 250 ευρώ σε γεύματα,δύο φορέματα και ζωολογικό κήπο.
Β===>Αυτή λέμε είναι η μαλακία με τις Ρωσίδες.Δεν το δίνουν αμέσως όπως οι Ουκρανές αλλά μετά την ολοκλήρωση της παροχής,την οποία καθορίζουν αυτές.Ειναι πολύ πιο έξυπνες,ξέρουν τι παίζει.
Αυτή χρειάζεται μίνιμουμ 1000 ευρώ σε δώρα,ρευστό,εξοδα ραντεβού για να κάτσει οπότε θα το σκεφτώ.Αν ήταν φοβερό επίπεδο,εννιαρι θα το έκανα,αλλά τώρα μάλλον θα τη σουτάρω..
ΕΛΕΟΣ!!!
ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΠΥΡΦΟΡΟΥ ΕΙΣΑΙ..
ΤΕ
ΑΣΤΟ kman!!!
ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ..
Μετα απο τα παραπανω εγκαταλειπω!!!
ΑΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑΣ..
ΥΓ ΔΥΟ ψυχοπαθεις γραφουν τα εντελως διαμετρικα αντιθετα!!!
Ο ενας γαμαει με 3 ευρω κ ο αλλος ΔΕΝ γαμαει ουτε με
250αρες!!!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΡΕΕΕΕΕ!!!ΕΛΕΟΣ!!!
Ό άλλος γαμαει μπάζα με 3 ευρώ αν τις γαμαει κιόλας.Αυτες που δείχνει είναι.Λεμε αν θες πάνω από εφτάρι Ρωσία πρέπει να τα σκάσεις.
Κάνουμε και σύγκριση Ρωσίας Ουκρανίας αν θες πάνω από εφτάρια ποιες είναι οι διαφορές.Θα κάνω αύριο και λίγο daygame αν επιτρέψει ο κωλόκαιρος αλλά το υλικό είναι τραγικό.
Κάτι γίνεται τη νύχτα στα κλαμπ.Η δικιά μου ήταν η πιο εμφανισιμη στο μαγαζί και γενικά όπου πηγαίναμε.
Κάνουμε και σύγκριση Ρωσίας Ουκρανίας αν θες πάνω από εφτάρια ποιες είναι οι διαφορές.Θα κάνω αύριο και λίγο daygame αν επιτρέψει ο κωλόκαιρος αλλά το υλικό είναι τραγικό.
Κάτι γίνεται τη νύχτα στα κλαμπ.Η δικιά μου ήταν η πιο εμφανισιμη στο μαγαζί και γενικά όπου πηγαίναμε.
Ό άλλος γαμαει μπάζα με 3 ευρώ αν τις γαμαει κιόλας.Αυτες που δείχνει είναι.Λεμε αν θες πάνω από εφτάρι Ρωσία πρέπει να τα σκάσεις.
Αν μπορεις τραβα και κανα διλεπτο βιντεακι απο κανα κλαμπ (αν πας) να δουμε τι παιζει απο πρωτο χερι
υπερβαλκανιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Μόσχα είσαι Κμαν2 ή επαρχία; Ο πορνομετανάστης που λέει για Νοβγραντ ότι έχει απελπισμένες για πούτσο λέει μαλακίες;
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.370
- Πόντοι
- 1.686
Κμαν μην πτοείσαι,
συνέχισε να γράφεις τις απόψεις σου.
Όποιος διαφωνεί, μπορεί να το κάνει
αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κμαν δεν πρέπει
να γράφει, ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ.
Κμαν , ελεύθερα να αναπτύσσεις το σκεπτικό
σου, έχουμε ελεύθερο διάλογο.
Ο Δημητράκης, ακόμα και αν κέρδιζε λαχείο
ΔΕΝ θα ξόδευε πάνω από 50 ευρώ για μια γκόμενα.
Θα προτιμούσε να αποταμιεύσει τα κέρδη του.
Επομένως έχει διαφορετική νοοτροπία και είναι
δικαίωμα του.
Υπάρχουν πλούσιοι που ΔΕΝ ξοδεύουν για γκόμενες
και άλλοι που έχουν μέτρια οικονομική κατάσταση και
ξοδεύουν πολλά για γυναίκες.
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Απορώ αν όσοι μιλάτε για Novgorod έχετε ιδέα που είναι...Μόσχα είσαι Κμαν2 ή επαρχία; Ο πορνομετανάστης που λέει για Νοβγραντ ότι έχει απελπισμένες για πούτσο λέει μαλακίες;
υπερβαλκανιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
δεν έχω πάει στο Νοβγραντ γι αυτο ζητάω πληροφορίες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)