Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Αρχηγός επί τω έργον    :worship:  :worship:

Συνημμένα

• 81FDBD11-4902-4D6A-B731-AD9135A70439.jpeg
    81FDBD11-4902-4D6A-B731-AD9135A70439.jpeg
    503,4 KB · Εμφανίσεις: 49

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα Κίεβο και οι Ουκρανες είναι κλασεις ανωτερες από τις Ρωσίδες εμφανισιακά.Εχω χάσει τη μπαλλα με αυτά που παίζουνε.
Είμαι λιωμένος από την κούραση,χτες κοιμήθηκα μόνο δυο ώρες αλλα προσπαθώ να χτυπήσω,έχει απίθανο υλικό.Μέχρι τώρα έχω πιάσει τα αρχιδια μου,για να δούμε.
Μου φαίνεται  next time θα έρθω σαν κασερμαν Αγιοβασιλης χωρίς έτοιμα κοννε και θα χτυπήσω επί τόπου,έχει άπειρες ευκαιρίες.Η πόλη φτωχοτερη από πέρυσι αλλα υπάρχει κέφι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Είμαι τώρα Κίεβο και οι Ουκρανες είναι κλασεις ανωτερες από τις Ρωσίδες εμφανισιακά.Εχω χάσει τη μπαλλα με αυτά που παίζουνε.
Είμαι λιωμένος από την κούραση,χτες κοιμήθηκα μόνο δυο ώρες αλλα προσπαθώ να χτυπήσω,έχει απίθανο υλικό.Μέχρι τώρα έχω πιάσει τα αρχιδια μου,για να δούμε.
Μου φαίνεται  next time θα έρθω σαν κασερμαν Αγιοβασιλης χωρίς έτοιμα κοννε και θα χτυπήσω επί τόπου,έχει άπειρες ευκαιρίες.Η πόλη φτωχοτερη από πέρυσι αλλα υπάρχει κέφι.
πως βλέπεις ότι είναι φτωχοτερη η πόλη. Τι άλλαξε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πως βλέπεις ότι είναι φτωχοτερη η πόλη. Τι άλλαξε?

Έχουν σκατεψει τα μαγαζιά και βλέπεις χειρότερα αυτοκίνητα στους δρόμους.Ειχε σήμερα μερικές δυνατές έξω.Για να δούμε.
Εδώ η κλασσική ξανθιά Σλαβα 185 που αξίζει για σπονσορινγκ.Τετοιες βλέπεις Ουκρανία,όχι όμως Ρωσία.

2um9cZ.jpg

Εχει και πολλά ψωλακια που περιφερονται.Σημερα ήρθαν δύο εκεί που κυαλαρα και μου τσίμπησαν τον αφαλό.
Γενικά πολλά εργαλεία αλλα μέχρι τώρα τα οχταρια ρίχνουν άκυρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Πριβιετ δασκαλε
Ποσο ειναι το σκορ;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.098
Πόντοι
5.506

Έχουν σκατεψει τα μαγαζιά και βλέπεις χειρότερα αυτοκίνητα στους δρόμους.Ειχε σήμερα μερικές δυνατές έξω.Για να δούμε.
Εδώ η κλασσική ξανθιά Σλαβα 185 που αξίζει για σπονσορινγκ.Τετοιες βλέπεις Ουκρανία,όχι όμως Ρωσία.

2um9cZ.jpg

Εχει και πολλά ψωλακια που περιφερονται.Σημερα ήρθαν δύο εκεί που κυαλαρα και μου τσίμπησαν τον αφαλό.

Εσύ γιατί δεν τους τσίμπησες λίγο τα βυζάκια αρχηγε;

Επισκέπτης

2um9cZ.jpg

η κοντη στα δεξια πως τιμολογειται;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

2um9cZ.jpg

Αρχηγε ελα Μοσχα εδω η υψομετρικη διαφορα δεν τις χαλαει
Βγηκα απο tinder με μια 1.76 24 ετων ειμαι λιγο ψηλοτερος και αρκετα μεγαλυτερος της. Αυστηρα  8ρι
Μου την κοπανησε μετα τον καφε αλλα μου ειπε πως αυριο θα ειναι free σχεδον ολη την μερα. Εταξα ηδη διακοπες Ελλάδα και βρηκαμε και την ημερομηνια

Συνημμένα

• DSC_4452.JPG
    DSC_4452.JPG
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 41

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το βαλκανικό μου χέρι πάνω στο μπούτι της δίμετρης.

QCcRgd.jpg

HXQizS.jpg

Εδω με τη δίμετρη στο Cym.Ειναι πάλι ο τσομπάνης.

ixM7qM.jpg

Γενικά πολλές παρόμοιες στο Cym που ψάχνονται χοντρά.Να δούμε αν αύριο θα ανανεώσω το στόλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά για κασερμεν έχει πολύ πράμα εδώ.Αρκει να κάνεις την κατάλληλη προσφορά.Αυτοματως ανέβηκαν και τα στάνταρ μου από χτες αφου συνήθισα την τοπική εμφάνιση.Αν έρθεις από άλλη χώρα στην αρχή σου φαίνεται ότι το 20% είναι τοπ γκόμενες αλλά μετά ανεβάζεις στάνταρ και ψάχνεις τους μουναρους.
Σαν τη δικιά μου έχει αρκετές,τα οχτάρια,εννιαρια επέστρεψαν στο Κίεβο.
Θα κάνω κρούσεις και αύριο,παίζουν καλές πιθανότητες αν και το άθλημα κοστίζει.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.353
Πόντοι
216
Εδω με τη δίμετρη στο Cym.Ειναι πάλι ο τσομπάνης.

ixM7qM.jpg

Ωραιος μαν.
Μια παρατηρηση, γιατι τζιν παντελονι; Δεν ειναι απειρως καλυτερα (πιο κομψο και πιο ανετο) να βαλεις ενα υφασματινο σε τετοιες εξορμησεις;

Συν το οτι θα σε ανεβαζε στα ματια των γυναικων κατα 300% τουλαχιστον, μιας και περιλαμβανεις και το καμακι μες στο παιχνιδι

υ.γ. παρεπιπτοντως η κοπελα εχει φοβερο γουστο στο ντυσιμο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.098
Πόντοι
5.506
Γενικά για κασερμεν έχει πολύ πράμα εδώ.Αρκει να κάνεις την κατάλληλη προσφορά.Αυτοματως ανέβηκαν και τα στάνταρ μου από χτες αφου συνήθισα την τοπική εμφάνιση.Αν έρθεις από άλλη χώρα στην αρχή σου φαίνεται ότι το 20% είναι τοπ γκόμενες αλλά μετά ανεβάζεις στάνταρ και ψάχνεις τους μουναρους.
Σαν τη δικιά μου έχει αρκετές,τα οχτάρια,εννιαρια επέστρεψαν στο Κίεβο.
Θα κάνω κρούσεις και αύριο,παίζουν καλές πιθανότητες αν και το άθλημα κοστίζει.

Το μαλλί δε θα μείνει και πολύ τύπε.  :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom