barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.098
- Πόντοι
- 5.506
Απορώ αν όσοι μιλάτε για Novgorod έχετε ιδέα που είναι...
Λίγο πιο πάνω από την Καβάλα δεν είναι τύπε;
Απορώ αν όσοι μιλάτε για Novgorod έχετε ιδέα που είναι...
Το Νοβγκοροντ δεν είναι ένα και αυτό που φαντάζεσαι δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που λέει ο Πορνομήτσος!δεν έχω πάει στο Νοβγραντ γι αυτο ζητάω πληροφορίες
Αυτός ο Πάπας.. καρφώνει όλα τα μυστικά εδώ στο φόρουμ μην μείνει κανένα μέρος παρθένο..Λίγο πιο πάνω από την Καβάλα δεν είναι τύπε;![]()
Αυτός οΠάπας.[size=20pt]παππάς[/size]. καρφώνει όλα τα μυστικά εδώ στο φόρουμ μην μείνει κανένα μέρος παρθένο..![]()
![]()
![]()
ο αρχηγός που είναιΑυτός ο Πάπας.. καρφώνει όλα τα μυστικά εδώ στο φόρουμ μην μείνει κανένα μέρος παρθένο..![]()
![]()
![]()
πως βλέπεις ότι είναι φτωχοτερη η πόλη. Τι άλλαξε?Είμαι τώρα Κίεβο και οι Ουκρανες είναι κλασεις ανωτερες από τις Ρωσίδες εμφανισιακά.Εχω χάσει τη μπαλλα με αυτά που παίζουνε.
Είμαι λιωμένος από την κούραση,χτες κοιμήθηκα μόνο δυο ώρες αλλα προσπαθώ να χτυπήσω,έχει απίθανο υλικό.Μέχρι τώρα έχω πιάσει τα αρχιδια μου,για να δούμε.
Μου φαίνεται next time θα έρθω σαν κασερμαν Αγιοβασιλης χωρίς έτοιμα κοννε και θα χτυπήσω επί τόπου,έχει άπειρες ευκαιρίες.Η πόλη φτωχοτερη από πέρυσι αλλα υπάρχει κέφι.
προφανοσ ενοει απο μουνιπως βλέπεις ότι είναι φτωχοτερη η πόλη. Τι άλλαξε?
πως βλέπεις ότι είναι φτωχοτερη η πόλη. Τι άλλαξε?
![]()
Έχουν σκατεψει τα μαγαζιά και βλέπεις χειρότερα αυτοκίνητα στους δρόμους.Ειχε σήμερα μερικές δυνατές έξω.Για να δούμε.
Εδώ η κλασσική ξανθιά Σλαβα 185 που αξίζει για σπονσορινγκ.Τετοιες βλέπεις Ουκρανία,όχι όμως Ρωσία.
![]()
Εχει και πολλά ψωλακια που περιφερονται.Σημερα ήρθαν δύο εκεί που κυαλαρα και μου τσίμπησαν τον αφαλό.
Γενικά πολλά εργαλεία αλλα μέχρι τώρα τα οχταρια ρίχνουν άκυρα.
η κοντη στα δεξια πως τιμολογειται;![]()
Έχουν σκατεψει τα μαγαζιά και βλέπεις χειρότερα αυτοκίνητα στους δρόμους.Ειχε σήμερα μερικές δυνατές έξω.Για να δούμε.
Εδώ η κλασσική ξανθιά Σλαβα 185 που αξίζει για σπονσορινγκ.Τετοιες βλέπεις Ουκρανία,όχι όμως Ρωσία.
![]()
Εχει και πολλά ψωλακια που περιφερονται.Σημερα ήρθαν δύο εκεί που κυαλαρα και μου τσίμπησαν τον αφαλό.
![]()
![]()
η κοντη στα δεξια πως τιμολογειται;
κασερμαν ζεις εσυ μας οδηγειςΗ κοντή είναι τζάμπα.Δεν πληρώνεις για αυτές.Εχει εδω πολλά οχταρια που ψάχνονται αλλα η δικια μου με εχει εγκλωβισει.
Εδω με τη δίμετρη στο Cym.Ειναι πάλι ο τσομπάνης.
![]()
Γενικά για κασερμεν έχει πολύ πράμα εδώ.Αρκει να κάνεις την κατάλληλη προσφορά.Αυτοματως ανέβηκαν και τα στάνταρ μου από χτες αφου συνήθισα την τοπική εμφάνιση.Αν έρθεις από άλλη χώρα στην αρχή σου φαίνεται ότι το 20% είναι τοπ γκόμενες αλλά μετά ανεβάζεις στάνταρ και ψάχνεις τους μουναρους.
Σαν τη δικιά μου έχει αρκετές,τα οχτάρια,εννιαρια επέστρεψαν στο Κίεβο.
Θα κάνω κρούσεις και αύριο,παίζουν καλές πιθανότητες αν και το άθλημα κοστίζει.