Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Tύπε, ξεκίνα τις μηνύσεις. Σε όλο το γενεαλογικό σου δέντρο.

IB7FMJ.jpg

Ζηλεύεις τύπε; :think:
Για πόσταρε καμιά δικιά σου γκόμενα να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Ο άλλος μου στέλνει pm και γράφει πως αν στην παραπάνω φωτό είναι η γκόμενα 2 μέτρα,τότε η πόρτα πρέπει να είναι 2,5 υπονοώντας ότι η γκόμενα είναι 1,80,η πόρτα 2 και ο Αρχηγός μας 1,60 :S

Μεσημεριανή εκπομπή το κάνατε το thread :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η γκομενα ειναι 189.Το σπίτι ειναι παλιό ψηλοταβανο.Εγω είμαι 173.Εξαλλου με έχουν δει.
Στην αλλη φωτο η γκομενα φοράει δεκάποντα τακούνια και είναι δύο μέτρα κυριολεκτικά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Η γκομενα ειναι 189.Το σπίτι ειναι παλιό ψηλοταβανο.Εγω είμαι 173.Εξαλλου με έχουν δει.
Στην αλλη φωτο η γκομενα φοράει δεκάποντα τακούνια και είναι δύο μέτρα κυριολεκτικά.

Δεν έχει με τι να ασχοληθεί ο κόσμος..

Επισκέπτης
Tύπε, ξεκίνα τις μηνύσεις. Σε όλο το γενεαλογικό σου δέντρο.

IB7FMJ.jpg

Ενταξει το θεαμα περα απο γραφικο ειναι και αστειο. Κορδωνεται αν παρατηρησεις κιολας. Τετοιοι Μπομποι δυστυχως μας "διαφημιζουν" εξω.  /Cringe και facepalm ταυτοχρονα

Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχει γενικά απίθανο υλικό Κίεβο αλλά πρέπει να σκάσεις με πακέτα.Η ποιότητα υπάρχει ,πολλά οχταρια.

Επισκέπτης
eA1jeh.jpg

Ωρε μαναμ μπουτια! Εχουν αρχισει να μου αρεσουν κι εμενα οι ψηλες τωρα. Με διεφθειρε ο κμαν.

Επισκέπτης
Η βαλκανική ανωτεροτητα είναι απίστευτη.Οι γκόμενες αν σε δουν με άλλη εμφανίσιμη καμακωνουν αναισχυντως.Πολυ χυμαδιό γενικά.

BdyLy4.jpg
Εδω ειναι πιο χαρουμενη και γερνει περισσοτερο προς το μερος σου σε συγκριση με την προηγουμενη φωτο ασανσερ. Προφανως ευχαριστηθηκε  :knockinb: τη νυχτα.

Επισκέπτης
Στειλε μονο το παντελονι στη μοδιστρα να φτιαξει το φερμουαρ γιατι θα κοροιδευει παλι ο Δημητρακης.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπωθηκε, μπηκε κορνιζα και θα κρεμαστει στο σαλονι

IB7FMJ.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά στα τελευταία ταξίδια απέτυχα να ανανεώσω το στόλο των σπονσορέτς.Την επόμενη φορά θα έρθω φορτώ μόνο για καμάκι.Με ικανοποιητική ισχύ πυρός κάνεις θαύματα.
Βγήκαμε μια φορά και με το  Dirty αλλα δεν ειναι του  live καμακιού αλλά του ηλεκτρονικού.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.098
Πόντοι
5.506
Ζηλεύεις τύπε; :think:
Για πόσταρε καμιά δικιά σου γκόμενα να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Ο άλλος μου στέλνει pm και γράφει πως αν στην παραπάνω φωτό είναι η γκόμενα 2 μέτρα,τότε η πόρτα πρέπει να είναι 2,5 υπονοώντας ότι η γκόμενα είναι 1,80,η πόρτα 2 και ο Αρχηγός μας 1,60 :S

Μεσημεριανή εκπομπή το κάνατε το thread :S

Ζηλεύω τρελά τύπε, τέτοια κορμοστασιά, τέτοια λεβεντιά και κυρίως τέτοιο καμάρι ούτε στα όνειρά μου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Εδω ειναι πιο χαρουμενη και γερνει περισσοτερο προς το μερος σου σε συγκριση με την προηγουμενη φωτο ασανσερ. Προφανως ευχαριστηθηκε  :knockinb: τη νυχτα.
την έχει φτιάξει ο αρχηγός
Της έφτιαξε τα δόντια την παχύνε κάπως  
Μαλλί από κομμωτήριο
της πήρε ρούχα
Γενικά την πήγε δύο επθπεδα πανω
Βέβαια είναι δικοπο μαχαιρι να επενδύσεις σε γκομενα που βλέπεις σποτ ημερομηνίες κ μένει σε μπουρδελοτοπο

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
οσο και βλαμενος να ινε ο κμανος
τουλαχιστον γαμι