Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.191
Πόντοι
1.056
τυπωθηκε, μπηκε κορνιζα και θα κρεμαστει στο σαλονι

IB7FMJ.jpg

Στο εικονοστάσι πρέπει να τη βάλουμε ...

Για ακόμα μια φορά ο υπέρ βαλκάνιος τσομπάνης τάπωσε και έκλεισε στόματα στους λασπολόγους ....

Ξερό χύνουμε πιο πολύ για την περιφρόνηση του χρήματος και τα απαξιωτικά πεταμένα γριβνια στο έπιπλο ....

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ΟΠΑΑΑΑΑ !!ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ! Ο WHOIS στο ΚΙΕΒΟ!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πες μας που θα παίξεις μπάλα? Θα βγεις Βράδι? Πως θα κινηθείς?
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!!!!!!  :heavymetalbig:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ό μόνος που πάει Κίεβο και βάζει φωτό από γκόμενες είμαι εγώ.Οι άλλοι δείχνουν αποδείξεις,μνημεία κτλ.
Το  daygame,nightgame είναι σκληρό παίγνιο και πρέπει να ξοδεύεις συνέχεια.Οι πιο πολλοί προτιμούν την κίνηση του αντίχειρα στο ηλεκτρονικό καμάκι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ό μόνος που πάει Κίεβο και βάζει φωτό από γκόμενες είμαι εγώ.Οι άλλοι δείχνουν αποδείξεις,μνημεία κτλ.

Δεν έχουν όλοι κόμπλεξ επιβεβαίωσης. Υπάρχουν και άνθρωποι που καλώς ή κακώς
ζούνε μόνο για τον εαυτό τους και δεν έχουν την ανάγκη να ζούνε για τους άλλους.
Και άλλοι πάνε Κίεβο και αλλού. Και άλλοι πηδάνε γκόμενες, πληρωμένες ή απλήρωτες, χωρίς να
το βγάζουνε βούκινο ή να το κάνουνε μεγάλο θέμα. Η διαφορά είναι, ότι το πήδημα μπορεί να συνδυάζεται
και με πολλές άλλες δραστηριότητες ή απολαύσεις. Αυτό βέβαια, είναι σε θέση να το εκτιμήσει
μόνο κάποιος που είναι αληθινός ταξιδευτής και κοσμοπολίτης, και ξέρει και μπορεί να χαίρεται τη ζωή
σε όλες τις εκφάνσεις της. Όχι ένας εμμονικός και ψυχαναγκαστικός μίζερος που προσπαθεί να καλύψει και να ρεφάρει
τις όποιες ανεπάρκειες κι απωθημένα μιας ζωής. Κατά τ' άλλα, σου εύχομαι να έχεις υγεία.  

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.100
Πόντοι
5.506
Το  daygame,nightgame είναι σκληρό παίγνιο και πρέπει να ξοδεύεις συνέχεια.Οι πιο πολλοί προτιμούν την κίνηση του αντίχειρα στο ηλεκτρονικό καμάκι.

Tύπε, μήπως τριγυρνάς κάπως έτσι;

giphy.gif

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
giphy.gif

τύπε k  νομιζω οτι με αυτο τελειωνεις  μια και καλη οσους επιχειρησαν η σκεφτοντουσαν να σε αμφισβητησουν,φωτο που θα επρεπε να κοσμει τον ΕΟΤ ρωσιας ,ουκρανιας και λοιπων σλαβομουνολιβαδικων χωρών ως το προς το τι περιμενει τις τυχερες που θα επιλεξουν τη χωρα μας για τις διακοπές τους :hi: :hi: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όντως όλες γουστάρουν Βαλκάνιους.Απιστευτη διψα.Αν και είδα πολλή άμυνα στις γκόμενες στην Κρεσάτικ,πρέπει να τις έχουν ξεσκίσει στο πέσιμο οι τουρκοαραβες και είναι καχύποπτες.
Οι πιο πολλοί Τούρκοι στο πουλόφωνο,σπάνια έβλεπες κάποιον με γκόμενα.Επισης πολλοί Αραπηδες στο κέντρο να κυαλάρουν αλλά φαίνονταν κυριλέ US  Αραπηδες,όχι αφρικάνια.

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.191
Πόντοι
1.056

Πήγες , είδες , νίκησες .... κράτα ψηλά τη σημαία ....

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Δεν υπάρχει γκόμενα που να μπορεί να αντισταθεί στο ελληνικό σώβρακο.

IB7FMJ.jpg

Δωστη και στην κοπελα σου να εχει να δειχνει στα παιδια της να καμαρωνει ποιοι βαλκανιοι παιδαραδες την πηδαγαν καποτε

Maaannn χιλιες φορες να γελαμε με τα τερτιπια σου παρα με πορνομητσο ή Χαρη. Ο λιγοτερο αρρωστος απο ολους εισαι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
ΟΠΑΑΑΑΑ !!ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ! Ο WHOIS στο ΚΙΕΒΟ!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πες μας που θα παίξεις μπάλα? Θα βγεις Βράδι? Πως θα κινηθείς?
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!!!!!!  :heavymetalbig:
έχει πάει για θεραπεία ο μέγιστος χουα??  :worship:
Τελείωσαν τα φαρμακα στην Ελλάδα?
Δεν τον πιάνουν πλέον???  :think:
Προτείνω ο μονομαχια σε χρεσατικ κ καριμπιαν με αρχηγό κμαν  :takethis:

Επισκέπτης
την έχει φτιάξει ο αρχηγός
Της έφτιαξε τα δόντια την παχύνε κάπως 
Μαλλί από κομμωτήριο
της πήρε ρούχα
Γενικά την πήγε δύο επθπεδα πανω
Βέβαια είναι δικοπο μαχαιρι να επενδύσεις σε γκομενα που βλέπεις σποτ ημερομηνίες κ μένει σε μπουρδελοτοπο
σε μια μερα της εφτιαξε τα δοντια και την παχυνε;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το κάνω συχνά αυτό.Παιρνω γκόμενες με δυνατότητες και επενδυω πάνω τους,τις αναβαθμίζω.

Επισκέπτης
giphy.gif

τύπε k  νομιζω οτι με αυτο τελειωνεις  μια και καλη οσους επιχειρησαν η σκεφτοντουσαν να σε αμφισβητησουν,φωτο που θα επρεπε να κοσμει τον ΕΟΤ ρωσιας ,ουκρανιας και λοιπων σλαβομουνολιβαδικων χωρών ως το προς το τι περιμενει τις τυχερες που θα επιλεξουν τη χωρα μας για τις διακοπές τους :hi: :hi: :kneel: :kneel:
ο ανθρωπος εχει χιουμορ

Θα ηθελα ομως να δω και μια φωτο σκατ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
έχει πάει για θεραπεία ο μέγιστος χουα??  :worship:
Τελείωσαν τα φαρμακα στην Ελλάδα?
Δεν τον πιάνουν πλέον???  :think:
Αν βρει Ουκρανίδα γκόμενα με την ηλιθιότητα που τις δέρνει θα είναι το τέλειο φάρμακο! Θα βρει ο ένας τον άλλο και θα καλμάρει!
Πάντως αν είναι τόσο "γαμάουα"  που τραμπουκίζει κόσμο εδώ μέσα κι ας μην είναι πορνοτουρίστας, θέλω να μιλήσει για γυναίκες απο δική του εμπειρία σε αυτό το ταξίδι!
Δεν γίνεται να πηγαίνεις εκεί για οποιοδήποτε λόγο και να μην ασχοληθείς με το μουνί!  

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
.ο Μπαρόκ είναι
Κάθε ομοιότητα  με άλλο πρόσωπο είναι συμπτωματικη

Συνημμένα

• 92FAD262-E126-4BC4-8D03-040F3E2E91B8.jpeg