Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι το απλό σπόνσορινγκ επαρχία με τα 100 ευρώ.Μπορεί να το κάνει ο καθένας.Χρειάζεσαι εισόδημα 1500 ευρώ μηνιαίως και πας 5 ταξιδάκια το χρόνο στη σπονσορέτ ή τη φέρνεις Ελλάδα για φτηνές διακοπές σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα σε απλό νησί με σουβλάκια για γεύμα.
Αυτό το έκανα πολύ μέχρι το 2012 που ήμουνα Ελλάδα.
Αν σκεφτείς οτι γαμάς έτσι οχτάρια και γκόμενες 3 μονάδες εμφανισιακά πάνω από εσένα δεν είναι άσχημη επιλογή.
Στο σκληρό βέβαια σπόνσορινγκ με γκόμενες σλαβικών πρωτευουσών Κίεβο,Μινσκ,Μόσχα,Πράγα,Βαρσοβία κτλ ξεφεύγουν πολύ οι τιμές,πάνε στο τριπλάσιο έως πενταπλάσιο.
Επίσης κάτι που έχει χειροτερέψει αισθητά σε σχέση με παλιά δηλαδή ένα δύο χρόνια πριν είναι το ίντερνετ.Πλέον έχει χαλάσει πολύ σε ό,τι αφορά ανεύρεση σπονσορέτ,μάλλον λόγω τίντερ.Δηλαδή δε σε αφήνουν τα dating sites να χτυπήσεις αυτές που θες και πέφτεις κατηγορία.Για αυτό προτιμώ πλέον να τις βρίσκω live,έχω κρατήσει μερικές από τις παλιές αλλά τις καινούργιες τις χτυπάω live στα κλαμπ ή στο δρόμο αντί να εγκλωβίζομαι με ίντερνετ.
Οπότε έχει δυσκολέψει η φάση για σπόνσορες χρειάζονται ικανότητες στο daygame,nightgame εκτός από ροή ρευστού,δεν είναι για όλους.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Προσεχε μην παρασυρθεις σε σκοτεινα  παιχνιδια διαστροφων!
Αυτά γίνονται μόνο στην Κύπρο! Που χάθηκε ο Κουμπάρος? Λες να έχει το ψευδώνυμο "Ορφέας"?

• Like
Αντιδράσεις: koble

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Εκκληση προς τον μεγαλο Αρχηγο του Σλαβικου Σπονσορισμου!
Αρχηγε, εδω στο ελλαντα πληρωνουμε τα μιλφ απο 30 και πανω εως τα 60, της ανατολικης ευρωπης. Με δεδομενο οτι το Κιεβο ειναι πλεον δυσκολο, λογο βυζας και νοοτροπιας, ειναι απαραιτητο οποιος φυλοβιος η μεταξοπληκτος επιθυμει να εκστρατευσει στον μουνοπηγη, θα πρεπει να περασει καποια σταδια προσαρμογης! Ιδανικα θα ηταν τα περιηγηθει στον ουκρανικο χωρο, εναν παραδεισο σε σχεση με το κεντρο της αθηνας!
Καλεισαι να προσφερεις τις γνωσεις σου σε διπλανο νημα η σε υπαρχον για τις ευκαιριες μικροσπονσορινκ σε επαρχια και την προσελευση αγνων χωριατοπουλων!
Βασιζομαστε πανω σου, στα φιλανθρωπα αισθηματα σου, για να ξεφυγουμε απο την κουραση της Ελλαδας! Εαν δουλευες με ποσοστα για καθε επιτυ.χυμενο ταξιδι, ελληνος εξ ελλαδος εις ουκρανικην ενδοχωραν, θα ησουν πλουσιος μεσιτης, εμπορος ανθρωπινων στιγμων!
υγ
Αρχηγε, τις χωριατοπουλες που τις βρηκες στο Κιεβο? Η ηταν παραπλευρη απωλεια στο ιντερνετ?
υγ.2
Θελω να ξοδεψω απο 300-500  ευρω για μικρο.σπονσορινκ ανα ταξιδι, ανα τριμηνο/τετραμηνο/εξαμηνο. Πως αλιευω επαρχιακα θηραματα?
ο αρχηγός είναι υπερβολικός και ως προς τα άνω
Κ ως προς τα κάτω όρια
Ταξίδι με 500 μπατζετ υπάρχει μόνο στον Αθω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οσο για το δημητράκη και τα εισοδήματά του,το έχει ήδη γράψει σε τίνος την υγεία επιβιώνει αλλά έχετε μνήμη χρυσόψαρου.

Γενικά το πρόβλημα είναι οτι στους περισσότερους αρέσουν οι εύκολες λύσεις και ο σανός και όχι ο δύσκολος δρόμος της προσπάθειας,οι σκληρές συνθήκες ανταγωνισμού κτλ.
Οπότε φυσικά έλκονται από τα παραμύθια δημητράκη.(κονομάω από τα ακίνητα,αγόρασα με λεφτά που έβγαλα δουλεύοντας κτλ).
Είναι αυτοί που τους ξεγέλασε ο Τσίπρας κτλ,αδικοπαθούντες που λένε.
Τώρα που οι γονείς δημητράκη έχουν βγει στη σύνταξη δεν μπορεί πια να τους ζητάει λεφτά οπότε ίσα ίσα επιβιώνει,δεν του μένει μία να κυκλοφοράει μουνιά ειδικά Ρωσίδες που τρώνε τα 100 ευρώ στην κατσιά.
Συγγνώμη ποιά σύνταξη? :2funny:τι νομίζει ότι είμαι μπίθουλας σαν κ'εσένα? :2funny:Είδαμε εσύ τι πήρες στα 45 σου  :2funny:που μένεις σε ένα χώρο της δουλειάς με κοινόχρηστο νυπτήρα και πηγαίνεις με τα πόδια  :headbang:
 Αν συγκρίνουμε πως ζούσα πριν 10 χρόνια είναι η μέρα με τη νύχτα το 2007 εκβιάστηκα άσχημα γιά να δεχτώ την αναγνώριση του διπλώματος στη Ελλάδα!Εκανα αγώνα γιά να μην γίνει αυτό στέλνοντας γυμνές μου φωτογραφίες στο ΔΙΚΑΤΣΑ  :2funny: πρέπει να έχουν πάνω από 100 γυμνές μου φωτογραφίες που χέζω,που τον παίζω κλπ.  :2funny:.Αναγκαζόμουν να έρχομαι Ελλάδα και δεν είχα στην πράξη τίποτα από ακίητα.Τώρα έουν πεθάνει γιαγιάδες,παπούδες και πεθαίνουν σιγά σιγά θείοι και θείες και παίρνω συνέχεια κληρονομιές  :)Βέβαια τα περισσότερα τα δίνω στην κόρη μου,αυτό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλεμα για τους γονείς μου γιατί δείχνω πολιτισμό,δεν πολεμάω τα παιδιά μου όπως αυτοί.
 Οι διαφορές με τότε (15χρόνια πριν) είναι τεράστιες.Τώρα έχω ποσοστά της περιουσίας και δεν μπορούνε να με εκβιάσουν χοτρά.Και το κυριότερο που πέτυχα είναι ότι κατάφερα να μην έρχομαι πιά Ελλάδα :)εδω και 1 χρόνο  :)τα τελευταία 3 χρόνια είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ να μπαίνω στα κωλοαεροπλάνα να βασανίζομαι μετά στην Ελλάδα.Ο πρώτος όρος γιά συμφιλίωση όπως έχω πει είναι η έγγραφη συγγνώμη.Αν και δε με νοιάζει πιά.Κατάφερα να μένω εδώ χωρίς να έρχομαι Ελλάδα που ήταν τα τελευταία 4 χρόνια ο εφιάλτης μου  :rockon:.Και βλέπω το μέλλον μου με αισιοδοξία  :)
  Εσένα στα τελευταία 10 χρόνια τι άλλαξε στη ζωή σου? :2funny: :jerking:ότι πήγες στη Γερμανία?και ζεις σε ένα δωμάτιο στη δουλειά σου?Οτι δουλεύεις 14 ώρες το 24ωρο γιά πενταοδεκάρες (το παραμύθι με της 5.000 μισθο που μας λες άστο γιατί δεν έχει δράκο  :2funny:).Οτι στα 45 σου δεν έχεις αυτοκίνητο? :headbang:Που έχεις να γαμίσεις 1 χρόνο? :2funny:πρέπει να το γιορτάσουμε αυτό είναι επέτιος  :2funny: :headbang:
 Μου έχουν πει ότι συνήθως στα οικοτροφεία κατουράτε τσα κουτάκια του Νεσκαφέ  :2funny:γιατί η τουαλέτα πολλές φορές είναι πολύ μακριά :2funny:γράψε στο σά'ι'τ να σου στείλουν άδεια κουτάκια Νεσκαφέ να τα τσισάρεις   :2funny:.Εγώ δυστηχώς καφέ δεν πίνω γιά να σου στείλω κουτάκια αλλά αν θέλεις μπορώ να σου στείλω τα πλαστικά μπουκάλια από το υγρό του καθαριστήρα  :2funny:έχω πάρα πολλά και τα πετάω.Αυτό μπορείς να το τσισάρεις άνετα 4-5 μέρες ενώ το κουτάκι του Νεσκαφέ σου φτάνει γιά μιά μέρα μόνο  :2funny:

Συνημμένα

• vlakman.jpg
    vlakman.jpg
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • vlakman2.jpg
    vlakman2.jpg
    336 KB · Εμφανίσεις: 40

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αυτά γίνονται μόνο στην Κύπρο! Που χάθηκε ο Κουμπάρος? Λες να έχει το ψευδώνυμο "Ορφέας"?
Μυστη ταιριαζαν ολα,μαλλια, γυαλια ηλιου, υψος, στρατιωτικη εκπαιδευση κτλ ...εκτος απο ηλικια και εθνικοτητα!
Ισως ακουσε τα λογια του Δασκαλου και εχει παει μεση ανατολη, Δαμασκο, Ερμπιλ κτλ.
Πανω που φευγω ξεκινα η Τιτανομαχια! Ασε τον Ορφεα τωρα και φυλαξου!
Αυτό είναι το απλό σπόνσορινγκ επαρχία με τα 100 ευρώ.Μπορεί να το κάνει ο καθένας.Χρειάζεσαι εισόδημα 1500 ευρώ μηνιαίως και πας 5 ταξιδάκια το χρόνο στη σπονσορέτ ή τη φέρνεις Ελλάδα για φτηνές διακοπές σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα σε απλό νησί με σουβλάκια για γεύμα....
Επίσης κάτι που έχει χειροτερέψει αισθητά σε σχέση με παλιά δηλαδή ένα δύο χρόνια πριν είναι το ίντερνετ....Για αυτό προτιμώ πλέον να τις βρίσκω live,
Το απλο σπονσορινγκ ειναι το ιδανικο για τον μεσο ελληνα πλεον, κουρασμενο απο τα απλα προγραμματα της Φυλης!
Πολυτιμη εμπειρια και βαθιες γνωσεις του Κμαν!

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Αυτό είναι το απλό σπόνσορινγκ επαρχία με τα 100 ευρώ.Μπορεί να το κάνει ο καθένας.Χρειάζεσαι εισόδημα 1500 ευρώ μηνιαίως και πας 5 ταξιδάκια το χρόνο στη σπονσορέτ ή τη φέρνεις Ελλάδα για φτηνές διακοπές σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα σε απλό νησί με σουβλάκια για γεύμα.
Αν σκεφτείς οτι γαμάς έτσι οχτάρια και γκόμενες 3 μονάδες εμφανισιακά πάνω από εσένα δεν είναι άσχημη επιλογή.
Στο σκληρό βέβαια σπόνσορινγκ με γκόμενες σλαβικών πρωτευουσών Κίεβο,Μινσκ,Μόσχα,Πράγα,Βαρσοβία κτλ ξεφεύγουν πολύ οι τιμές,πάνε στο τριπλάσιο έως πενταπλάσιο.
Επίσης κάτι που έχει χειροτερέψει αισθητά σε σχέση με παλιά δηλαδή ένα δύο χρόνια πριν είναι το ίντερνετ.Πλέον έχει χαλάσει πολύ σε ό,τι αφορά ανεύρεση σπονσορέτ,μάλλον λόγω τίντερ.Δηλαδή δε σε αφήνουν τα dating sites να χτυπήσεις αυτές που θες και πέφτεις κατηγορία.Για αυτό προτιμώ πλέον να τις βρίσκω live,έχω κρατήσει μερικές από τις παλιές αλλά τις καινούργιες τις χτυπάω live στα κλαμπ ή στο δρόμο αντί να εγκλωβίζομαι με ίντερνετ.
Οπότε έχει δυσκολέψει η φάση για σπόνσορες χρειάζονται ικανότητες στο daygame,nightgame εκτός από ροή ρευστού,δεν είναι για όλους.
Είμαι φρέσκος στο site αλλά και στη προσπάθεια να κάνω επαφές σχέσεις με αντίστοιχες γκόμενες που αναφέρετε. Μιλώντας για το Κίεβο προφανώς. Μόνο από Tinder ή και από τα διάφορα άλλα site Dating γνωριμιών που υπόσχονται γάμους?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
στέλνοντας γυμνές μου φωτογραφίες στο ΔΙΚΑΤΣΑ  πρέπει να έχουν πάνω από 100 γυμνές μου φωτογραφίες που χέζω,που τον παίζω κλπ.  αυτό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλεμα για τους γονείς μου γιατί δείχνω πολιτισμό

Ρε φίλε μας έχεις τρελάνει στη μαλακία.Πρώτα λες οτι δε δούλεψες ούτε μια μέρα στη ζωή σου μετά οτι δούλευες με 250 ευρώ το μήνα όπως οι Ρώσσοι για να πάρεις σε ένα χρόνο διαμερίσματα που κόστιζαν 45000 ευρώ.Μετά λες οτι εισπράττεις από τα ενοίκια ενώ είχες ομολογήσει οτι στην πραγματικότητα τρως τα λεφτά των γονιών σου,τους οποίους εκβιάζεις κιόλας.

με τη μανα μου οταν εστηλα το ΦΑΞ παντου που εγραφε οτι εκανε στοματικο ερωτα στο φιλο του συζηγου της Δ.Κ. στο αυτοκηνιτο του που ηταν παρκαρισμενο στην παραλια οταν ελειπε ο αντρας της(ιστορια που τη σκεφτηκα εγω)επαθε καρδια και ηταν μια βδομαδα στο ονασειο!!!!και μετα ντρεποτανε να βγει στη γειτονια

• Like

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε φίλε μας έχεις τρελάνει στη μαλακία.Πρώτα λες οτι δε δούλεψες ούτε μια μέρα στη ζωή σου μετά οτι δούλευες με 250 ευρώ το μήνα όπως οι Ρώσσοι για να πάρεις σε ένα χρόνο διαμερίσματα που κόστιζαν 45000 ευρώ.Μετά λες οτι εισπράττεις από τα ενοίκια ενώ είχες ομολογήσει οτι στην πραγματικότητα τρως τα λεφτά των γονιών σου,τους οποίους εκβιάζεις κιόλας.
Αυτό είναι το πρόβλημα σου? :2funny:αν δούλεψα 2-3 μήνες το 1996 και αν δουλεψα 2 μήνες το 2017?
 Τότε ήμουν φοιτητής απλός τα λεφτά που έπαιρνα σαν φοιτητής δεν τα έτρωγα αλλά προσπαθούσα να γαωράζω ακίνητα.Εχω ακίνητα και εχω και ενοικια.Τώρα κάθε χρόνο όλο και κάτι κληρονομό.Οι γονείς μου πήραν από τους γονείς ενώ ήταν εν ζωή τεράστια περιουσία.Το πρόβλημα σου είναι τώρα από που παίρνω λεφτά?Και γιατί δεν δουλεύω? :2funny:μαγκιά μου να μη δουλεύω,εσυ και δουλευεις και δεν μπορείς ουτε να πας να χέσεις και έχεις ένα χρόνο που είσαι αγάμητος  :jerking: :2funny:.
  Οι εκβιασμοί του 2007 έγιναν γιά να πάρουν το δίπλωμα της νομικής να το αναγνωρίσουν στην Ελλάδα!Μόνο η ιδέα με είχε αρρωστήσει! :2funny:θυμάμαι είχα κρύους ιδρωτες,πεταγώμουνα στον ύπνο μου!Εβγλεπα εφιάλτες!Φυσικά τιμωρήθηκαν γ'αυτο όπως έβαλες στην παρένθεση  :2funny:Τωρα ο χρόνος δουλευει υπερ μου!Πετύχα το όνειρο να μην μπαίνω στ'αεροπλάνα και να μην έρχομαι Ελλάδα!
  Εγώ τα τελευταία χρόνια είμαι σε άνοδο εσύ είσαι σε τρομερή πτώση  :headbang:πήγες Γερμανία και βασανίζεσαι και μας γράφεις τι έκανες στην Ουκρανία 15 χρόνια πριν  :2funny:Ενα σκαλοπάτι ποιό κάτω από σένα είναι οι άστεγοι που ζούνε σε κάτι κούτες :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
απορια περα απο καλαμπουρι
πως να αναγνωριζε το δικατσα διπλωμα απο την Ρωσσια??  :think:
ειναι ιδια τα νομικα συστηματα?
περιεργο μου φαινεται
καποιοι ελληνες ηταν παλια στο βουκουρεστι νομικη, ελαχιστοι βεβαια τρεις τεσσερεις
,εποχες νταβαριτς μιλαω 2000,
με σκοπο ομως μετα να παν ιταλια κ με καποια κομπινα απο εκει να κανουν πιο λιγα χρονια κ κατι τετοια περιεργα
επισης τα ρουμανικα σε ορους ειναι πολυ παρεμφερη με τα ιταλικα ,μερικοι οροι ειναι ακριβως ι ιδιοι
αλλα ο στοχος ηταν με κομπινα να κανουν εγγραφη ιταλια κ να κλεψουν καποια χρονια φοιθτητσης οχι δικατσα κλπ
δεν τα δεχοταν μουχαν πει δικατσα νομικης πτυχια απο ρουμανια βουλγαρια κλπ

κι απο Ρωσσια θα σου δεχονταν ενα διπλωμα,που ανετα εκεινες τις εποχες θα μπορουσε ναναι κι αγορασμενο??? :think:
περιεργο ακουγεται

υγ τι 45 ο κμαν?πριν κανα πεντε χρονια ισως... :grin:

υγ2 ΑΡΧΗΓΕ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΠΟΛΑΚΙς οτι παιρνεις 5000 τον ΜΗΝΑ με διπλη δουλεια που λες οτι βγαζεις..  :blahblah1:
βαλε μας λοιπον ετσι για να μας κλεισεις το θεμα δυο,τρια ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ πιστοποιητικα μισθοδοσιας πχ φλεβαρη μαρτη απριλιο  :coolcondom:
...η δυνατον σημερα κι οχι μετα τρεις μηνες παλι  :hi:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Δημητράκη, θα κατέβεις στις εκλογές ;

Σε ποιο κόμμα ;

Η Ένωση Κεντρώων δεν νομίζω να ξαναμπεί στη Βουλή.
Ποια είναι η γνώμη σου ;

Ο Βελόπουλος θεωρείς ότι θα πιάσει 3 % ;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Δημητράκη, θα κατέβεις στις εκλογές ;

Σε ποιο κόμμα ;

Η Ένωση Κεντρώων δεν νομίζω να ξαναμπεί στη Βουλή.
Ποια είναι η γνώμη σου ;

Ο Βελόπουλος θεωρείς ότι θα πιάσει 3 % ;
βελο ειναι μεσα
μαζεψε ολους απο σωρρα κ καρατζαφερ
η μαλ..α του Ελλην ειναι ανικητη
καλες κονομες Κυριακο  :rockon: :rockon: :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506

Oι σκληρές σπονσορέτες πως το έχουν το μουνί, οριζόντιο;  :think: :think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Συγγνώμη ποιά σύνταξη? :2funny:τι νομίζει ότι είμαι μπίθουλας σαν κ'εσένα? :2funny:Είδαμε εσύ τι πήρες στα 45 σου  :2funny:που μένεις σε ένα χώρο της δουλειάς με κοινόχρηστο νυπτήρα και πηγαίνεις με τα πόδια  :headbang:
 Αν συγκρίνουμε πως ζούσα πριν 10 χρόνια είναι η μέρα με τη νύχτα το 2007 εκβιάστηκα άσχημα γιά να δεχτώ την αναγνώριση του διπλώματος στη Ελλάδα!Εκανα αγώνα γιά να μην γίνει αυτό στέλνοντας γυμνές μου φωτογραφίες στο ΔΙΚΑΤΣΑ  :2funny: πρέπει να έχουν πάνω από 100 γυμνές μου φωτογραφίες που χέζω,που τον παίζω κλπ.  :2funny:.Αναγκαζόμουν να έρχομαι Ελλάδα και δεν είχα στην πράξη τίποτα από ακίητα.Τώρα έουν πεθάνει γιαγιάδες,παπούδες και πεθαίνουν σιγά σιγά θείοι και θείες και παίρνω συνέχεια κληρονομιές  :)Βέβαια τα περισσότερα τα δίνω στην κόρη μου,αυτό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλεμα για τους γονείς μου γιατί δείχνω πολιτισμό,δεν πολεμάω τα παιδιά μου όπως αυτοί.
 Οι διαφορές με τότε (15χρόνια πριν) είναι τεράστιες.Τώρα έχω ποσοστά της περιουσίας και δεν μπορούνε να με εκβιάσουν χοτρά.Και το κυριότερο που πέτυχα είναι ότι κατάφερα να μην έρχομαι πιά Ελλάδα :)εδω και 1 χρόνο  :)τα τελευταία 3 χρόνια είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ να μπαίνω στα κωλοαεροπλάνα να βασανίζομαι μετά στην Ελλάδα.Ο πρώτος όρος γιά συμφιλίωση όπως έχω πει είναι η έγγραφη συγγνώμη.Αν και δε με νοιάζει πιά.Κατάφερα να μένω εδώ χωρίς να έρχομαι Ελλάδα που ήταν τα τελευταία 4 χρόνια ο εφιάλτης μου  :rockon:.Και βλέπω το μέλλον μου με αισιοδοξία  :)
  Εσένα στα τελευταία 10 χρόνια τι άλλαξε στη ζωή σου? :2funny: :jerking:ότι πήγες στη Γερμανία?και ζεις σε ένα δωμάτιο στη δουλειά σου?Οτι δουλεύεις 14 ώρες το 24ωρο γιά πενταοδεκάρες (το παραμύθι με της 5.000 μισθο που μας λες άστο γιατί δεν έχει δράκο  :2funny:).Οτι στα 45 σου δεν έχεις αυτοκίνητο? :headbang:Που έχεις να γαμίσεις 1 χρόνο? :2funny:πρέπει να το γιορτάσουμε αυτό είναι επέτιος  :2funny: :headbang:
 Μου έχουν πει ότι συνήθως στα οικοτροφεία κατουράτε τσα κουτάκια του Νεσκαφέ  :2funny:γιατί η τουαλέτα πολλές φορές είναι πολύ μακριά :2funny:γράψε στο σά'ι'τ να σου στείλουν άδεια κουτάκια Νεσκαφέ να τα τσισάρεις   :2funny:.Εγώ δυστηχώς καφέ δεν πίνω γιά να σου στείλω κουτάκια αλλά αν θέλεις μπορώ να σου στείλω τα πλαστικά μπουκάλια από το υγρό του καθαριστήρα  :2funny:έχω πάρα πολλά και τα πετάω.Αυτό μπορείς να το τσισάρεις άνετα 4-5 μέρες ενώ το κουτάκι του Νεσκαφέ σου φτάνει γιά μιά μέρα μόνο  :2funny:

Δε μας τα λες καλά δημητράκη, δηλαδή τώρα που σκάει η κληρονομιά βλέπεις καλύτερα το μέλλον σου, πριν σε έτρωγε η χοντρή μιζέρια;

Αυτό το μπιτόνι πόσα χλμ σου πάει το σιδερένιο άλογο αυτό τον καιρό;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

υγ2 ΑΡΧΗΓΕ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΠΟΛΑΚΙς οτι παιρνεις 5000 τον ΜΗΝΑ με διπλη δουλεια που λες οτι βγαζεις..  :blahblah1:
βαλε μας λοιπον ετσι για να μας κλεισεις το θεμα δυο,τρια ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ πιστοποιητικα μισθοδοσιας πχ φλεβαρη μαρτη απριλιο  :coolcondom:

Εχω ποστάρει τόσες φορές πιστοποιητικά μισθοδοσίας.Πάλι τα ίδια?
Να σου πω κάτι?Είσαι αρχίδας.Και δέκα συνεχόμενα να ποστάρω πάλι θα βγεις μετά και θα πεις δεν έγινε ή θέλω 15 συνεχόμενα.
Γιατί πας να δημιουργήσεις αμφιβολίες όπως κάνουν οι δικηγόροι.
Αλλά όπως λέω και στους εδώ όσες αμφιβολίες και να πας να δημιουργήσεις,στο τέλος στον πούτσο μου θα κάτσεις.Είναι η φοβερή ανωτερότητα.
Τώρα θα πεις οτι έχασα γιατί δεν πόσταρα φωτό από τις τρεις τελευταίες μισθοδοσίες αλλά δεν ξέρεις αν το κάνω.Πανηγύρισε λοιπόν τώρα οτι δεν ποστάρω.Μόλις πανηγυρίσεις,θα βάλω τις μισθοδοσίες.
Γιατί εγώ θέτω τους όρους.

• Like

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Αυτό είναι το πρόβλημα σου? :2funny:αν δούλεψα 2-3 μήνες το 1996 και αν δουλεψα 2 μήνες το 2017?
 Τότε ήμουν φοιτητής απλός τα λεφτά που έπαιρνα σαν φοιτητής δεν τα έτρωγα αλλά προσπαθούσα να γαωράζω ακίνητα.Εχω ακίνητα και εχω και ενοικια.Τώρα κάθε χρόνο όλο και κάτι κληρονομό.Οι γονείς μου πήραν από τους γονείς ενώ ήταν εν ζωή τεράστια περιουσία.Το πρόβλημα σου είναι τώρα από που παίρνω λεφτά?Και γιατί δεν δουλεύω? :2funny:μαγκιά μου να μη δουλεύω,εσυ και δουλευεις και δεν μπορείς ουτε να πας να χέσεις και έχεις ένα χρόνο που είσαι αγάμητος  :jerking: :2funny:.
   Οι εκβιασμοί του 2007 έγιναν γιά να πάρουν το δίπλωμα της νομικής να το αναγνωρίσουν στην Ελλάδα!Μόνο η ιδέα με είχε αρρωστήσει! :2funny:θυμάμαι είχα κρύους ιδρωτες,πεταγώμουνα στον ύπνο μου!Εβγλεπα εφιάλτες!Φυσικά τιμωρήθηκαν γ'αυτο όπως έβαλες στην παρένθεση  :2funny:Τωρα ο χρόνος δουλευει υπερ μου!Πετύχα το όνειρο να μην μπαίνω στ'αεροπλάνα και να μην έρχομαι Ελλάδα!
  Εγώ τα τελευταία χρόνια είμαι σε άνοδο εσύ είσαι σε τρομερή πτώση  :headbang:πήγες Γερμανία και βασανίζεσαι και μας γράφεις τι έκανες στην Ουκρανία 15 χρόνια πριν  :2funny:Ενα σκαλοπάτι ποιό κάτω από σένα είναι οι άστεγοι που ζούνε σε κάτι κούτες :2funny:

Δηλαδη ρε μήτσο, δούλεψες μαξ 5-6 μήνες με 250Ευρώ όπως οι ρώσσοι και πήρες σε ένα χρόνο ακίνητο που κόστιζε 45.000.

Εντάξει, με σκληρή οικονομία που λες, βγαίνει.

:headbang:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
απορια περα απο καλαμπουρι
πως να αναγνωριζε το δικατσα διπλωμα απο την Ρωσσια??  :think:
ειναι ιδια τα νομικα συστηματα?
περιεργο μου φαινεται
καποιοι ελληνες ηταν παλια στο βουκουρεστι νομικη, ελαχιστοι βεβαια τρεις τεσσερεις
,εποχες νταβαριτς μιλαω 2000,
με σκοπο ομως μετα να παν ιταλια κ με καποια κομπινα απο εκει να κανουν πιο λιγα χρονια κ κατι τετοια περιεργα
επισης τα ρουμανικα σε ορους ειναι πολυ παρεμφερη με τα ιταλικα ,μερικοι οροι ειναι ακριβως ι ιδιοι
αλλα ο στοχος ηταν με κομπινα να κανουν εγγραφη ιταλια κ να κλεψουν καποια χρονια φοιθτητσης οχι δικατσα κλπ
δεν τα δεχοταν μουχαν πει δικατσα νομικης πτυχια απο ρουμανια βουλγαρια κλπ

κι απο Ρωσσια θα σου δεχονταν ενα διπλωμα,που ανετα εκεινες τις εποχες θα μπορουσε ναναι κι αγορασμενο??? :think:
περιεργο ακουγεται

βαλε μας λοιπον ετσι για να μας κλεισεις το θεμα δυο,τρια ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ πιστοποιητικα μισθοδοσιας πχ φλεβαρη μαρτη απριλιο  :coolcondom:

Με αυτά που λέει ο δημητράκης δε θα έχεις απορίες. Με αυτά που λέει ο Δημητράκης.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Εχω ποστάρει τόσες φορές πιστοποιητικά μισθοδοσίας.Πάλι τα ίδια?
Να σου πω κάτι?Είσαι αρχίδας.Και δέκα συνεχόμενα να ποστάρω πάλι θα βγεις μετά και θα πεις δεν έγινε ή θέλω 15 συνεχόμενα.
Γιατί πας να δημιουργήσεις αμφιβολίες όπως κάνουν οι δικηγόροι.
Αλλά όπως λέω και στους εδώ όσες αμφιβολίες και να πας να δημιουργήσεις,στο τέλος στον πούτσο μου θα κάτσεις.Είναι η φοβερή ανωτερότητα.
Τώρα θα πεις οτι έχασα γιατί δεν πόσταρα φωτό από τις τρεις τελευταίες μισθοδοσίες αλλά δεν ξέρεις αν το κάνω.Πανηγύρισε λοιπόν τώρα οτι δεν ποστάρω.Μόλις πανηγυρίσεις,θα βάλω τις μισθοδοσίες.
Γιατί εγώ θέτω τους όρους.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πανηγυρίζω εγώ άρχοντα, άστους να λένε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom