Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γράψε μας γνώμη σου γι αυτούς που γαμάνε χωρίς δωράκια και υποσχέσεις.  :coffee: :coffee:
Έχει μείνει και αυτό να κρέμεται αναπάντητο! Μην ξεχνιόμαστε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Αγγίζει και Dr Love η απορία! Κρεμάλα σε όποιον τον χώνει έτσι χωρίς να λέει στην άλλη πως θα ξαναβρεθούν και την επόμενη... :ak:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα μας βαλει πρωτα ο κτηνοβατης το πτυχιο του(με τ ονομα του αφου ετσι βγαινει κ στα βιντεο)κ μετα τριψτους στην μαπα τα παπιερς να κλαινε καμια 5ετια
Εγώ το έχω βάλει αρκετές φορές το δίπλωμα μου όποιος θέλει το βρίσκει.Ο Βλάκμαν δεν έχει τίποτα να βάλει.Το μόνο που έβαλε ήταν εκεί που μένει που αμέσως φάνηκε από της φωτογραφίες ότι δεν είναι διαμέρισμα αλλά χώρος γραφείου  :2funny:.
δεν θα βάλει τίποτα ο κμαν
Ως συνήθως
Μετά κάνα μήνα ίσως ΈΝΑ παλι
Τώρα ετοιμάζεται να πάει Ουκρανία μετά από ένα χρόνο  :2funny:θα σας φλομώσει στις φωτογραφίες  :2funny:υποψιάζομαι ότι θα πάρει 5-6 πουτάνες θα σας βάλει τώρα φώτο από 2 και μετά από κανα δυό μήνες από άλλες δύο γιά να σας πει ότι ξαναπήγε  :2funny:.
  Η μεγλύτερη πλάκα θα έχει όταν το πουλί θα ξεσκίσει πάλι τον Βαλκάνιο φουκαρά  :2funny:.
  Εγώ αυτές της μέρες είμαι σαν τον Βλάκμαν (ευτυχώς μόνο για 5 μέρες όχι γιά πάντα  :2funny:)τωρα της γιορτές τα μικρά γατάκια έχουν πάει με τους γονεις τους στο εξωχικο,οι παντρεμένες είναι με τους άντρες τους παντου τιγκα στον κόσμο,οπότε κάθομαι και γράφω στο σά'ι'τ  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
εκείνο το χέρι τελικά είναι αρχηγόβαλκανιο η τσαμπικικο?

Δεν πιστεύουμε τίποτα, αποδείξεις θέλουμε. Μόνο ο αρχηγός κμαν έχει βάλει αυθεντικές φωτό με αποδείξεις και χωρίς κουβά μάλιστα.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ=γαμαω κατσικακια-γατες-πεπονια-ζομπι στο μεταξι κ σε οποιο αλλο δελο τελευταιας διαλογης της πρωην σοβιετιας,χεζω-κατουραω-μαλακιζομαι-χωνω πουτσες στον κωλο μου δημοσιως-εχω καταντησει το μεγαλυτερο παρατραγουδο της οικουμενης,απομυζω με καθε τροπο τους γονεις μου,εκθετω ανεπανορθωτα ολους τους συγγενεις μου κ ποσα ακομη..
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΕΣ αλλα δεν την πολεμαω!!!
ΤΟΥΜΠΕΚΑ Η ΠΟΥΣΤΡΑ..

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.348
Πόντοι
216
τωρα της γιορτές τα μικρά γατάκια έχουν πάει με τους γονεις τους στο εξωχικο,οι παντρεμένες είναι με τους άντρες τους παντου τιγκα στον κόσμο,οπότε κάθομαι και γράφω στο σά'ι'τ  :2funny:

τι γιορτες εχετε;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν θα βάλει τίποτα ο κμαν
Ως συνήθως
Μετά κάνα μήνα ίσως ΈΝΑ παλι

Αυτό είναι του Ιανουαρίου.Τι λέει εκεί?5300 ευρώ καθαρά,9000 ευρώ μεικτά.

EcHsgr.jpg

Πόσα έβγαλα το Φεβρουάριο,πόσα το Μαρτιο,πόσα τον Απρίλιο?
Πες από τώρα,πριν τα δείξω οτι τα χαρτιά,είναι πλαστά.
Αλλαξε τη βάση της συζήτησης όπως κάνουν όλοι.

• Like
Αντιδράσεις: koble

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Αυτό είναι του Ιανουαρίου.Τι λέει εκεί?5300 ευρώ καθαρά,9000 ευρώ μεικτά.

EcHsgr.jpg

Πόσα έβγαλα το Φεβρουάριο,πόσα το Μαρτιο,πόσα τον Απρίλιο?
Πες από τώρα πριν τα δείξω οτι τα χαρτιά είναι πλαστά.

Lohnsteuer είναι το ενοίκιο για την αποθήκη που μένεις;  :think:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
εκείνο το χέρι τελικά είναι αρχηγόβαλκανιο η τσαμπικικο?
Μπρός :s&m_2: Το διάλειμμα τελείωσε! Βάλε μάσκα γάντια και ξεκινα μια μια τις πτέρυγες!
Και μην μπερδεύεις στο νεκροτομείο τα καμμένα (απο το σπονσοριγκ) πτώματα με αυτά που πάνε απο αφροδίσια! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο!!!! 

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Lohnsteuer είναι το ενοίκιο για την αποθήκη που μένεις;  :think:

Lohnsteuer είναι ο φόρος.2000 ευρώ φόρο πλήρωσα το μήνα για να παίρνουν τα επιδόματα οι ψωλάδες και οι λαθρο.

• Like

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
εΆσε γεναρη
Βάλε Φλεβάρη Μάρτιο Απρίλιο
Πόσα λέω εγώ
Μισθό δηλ 42ωρο στα 2500ε το πολυ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Lohnsteuer είναι ο φόρος.2000 ευρώ φόρο πλήρωσα το μήνα για να παίρνουν τα επιδόματα οι ψωλάδες και οι λαθρο.

Με πόσες ώρες δουλειά έφτασες τα 9 χιλιάρικα; Χτύπησες κανένα 100ωρο τη βδομάδα;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Εγώ το έχω βάλει αρκετές φορές το δίπλωμα μου

Εγώ αυτές της μέρες είμαι σαν τον Βλάκμαν (ευτυχώς μόνο για 5 μέρες όχι γιά πάντα  :2funny:)τωρα της γιορτές τα μικρά γατάκια έχουν πάει με τους γονεις τους στο εξωχικο,οι παντρεμένες είναι με τους άντρες τους παντου τιγκα στον κόσμο,οπότε κάθομαι και γράφω στο σά'ι'τ  :2funny:
ΠΤΥΧΙΟ ΨΥΧΑΚΙΑ???

ΤΙ 5ΝΘΗΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΡΕ ΤΡΥΠΙΕ ΨΕΥΤΗ ΟΛΚΗΣ???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εΆσε γεναρη
Βάλε Φλεβάρη Μάρτιο Απρίλιο
Πόσα λέω εγώ
Μισθό δηλ 42ωρο στα 2500ε το πολυ

Εδώ είναι ο Φεβρουάριος.Τι λέει εκεί?4580 ευρώ καθαρά,7900 ευρώ μεικτά.

laUGkm.jpg

Μάντεψε πόσα ήταν το Μάρτιο.
Πες τώρα οτι καθυστέρησα να τα βάλω.Μετά πες οτι είναι άλλου και μετά πες οτι είναι πλαστά.
Αλλαξε τη βάση της συζήτησης όσο είναι καιρός.Οι μαχητές και οι επίμονοι κερδίζουν στο τέλος.Πρέπει να μάχεσαι και να είσαι stubborn.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom