Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Μα αυτό τους λέω.Οτι άμα δουλεύεις 70-80 ώρες την εβδομάδα,μαζεύονται.Και λίγα είναι δηλαδή.Κανονικά έπρεπε να παίρνω περισσότερα.
Που θα παίρνω σε κανά δυάρι χρόνια γιατί με 4500-5000 καθαρά,τσίμα τσίμα τη βγάζω με τα σπονσοριλίκια.
Ο στόχος μου είναι στα 50 να έχω φτάσει τα 10000 καθαρά μηνιαίως αλλά θέλει επιχειρηματικές ικανότητες.Αυτοί που τα βγάζουν δεν είναι καλύτεροι από εμένα αλλά υπερτερούν στο μάρκετινγκ και στο presentation.Εγώ σε αυτά είμαι για τον πούτσο,στηρίζομαι μόνο στην κτηνώδη εργασία.
λείπουν δυονεκαθαριστικα  πριν το διαγγελμα

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Σπάνιο είναι για ανειδίκευτους και μόνο.

Όταν ο άλλος στην εταιρεία καθαρισμού μπορεί να χτυπήσει 1200 καθαρά,κάτι παραπάνω ο άλλος στο supermarket και ο λεωφορειατζής 2000,
τότε άτομα με πτυχίo δουλεύοντας στον τομέα τους,ξεκινάνε το λιγότερο από 2000+ καθαρά
εχετε μεγαλη πλακα..
Απαντατε με σοβαροτητα στον γκιοζη???
ΚΑΥΛΑΝΤΑ ΣΤΗΝΕΙ Κ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ..
ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΣ..
ΥΓ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕΣ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΜΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΙΕΡΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ.
ΗΔΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 98% ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.094
Πόντοι
5.506
εχετε μεγαλη πλακα..
ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΣ..
ΥΓ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕΣ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΜΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΙΕΡΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ.

Τύπε, μπορείς να του πεις να καθαρίσει και το άλλο 2% γιατί δεν το βγάζω;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
πόσες ώρες είναι
Δεν ξέρω τις συντομεύσεις
Αλλά κάτι 267 βλέπω...

Toυ kman τη δουλειά δεν την ξέρω,δηλαδή δουλειά γραφείου με Κυριακή,νυχτερινά,αργιες,κ.λ.π. :think:

Ο μισθός του πάντως,χωρίς τα extra,είναι 5658 μεικτά που και με Steuerklasse I είναι πολύ καλός μισθός για Γερμανία.
Με τα extra φτάνει στα 5319 καθαρά,δηλαδή είναι μαζί με κάτι 50αρηδες-60άρηδες γιατρούς,καθηγητές πανεπιστημίου,Beamte,κ.λ.π.

εχετε μεγαλη πλακα..
ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΣ..

Σε ποιον αναφέρεσαι;
Στο mida ή τον μογγολάκη; :think:

• Like
Αντιδράσεις: koble

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Toυ kman τη δουλειά δεν την ξέρω,δηλαδή δουλειά γραφείου με Κυριακή,νυχτερινά,αργιες,κ.λ.π. :think:

Ο μισθός του πάντως,χωρίς τα extra,είναι 5658 μεικτά που και με Steuerklasse I είναι πολύ καλός μισθός για Γερμανία.
Με τα extra φτάνει στα 5319 καθαρά,δηλαδή είναι μαζί με κάτι 50αρηδες-60άρηδες γιατρούς,καθηγητές πανεπιστημίου,Beamte,κ.λ.π.

Σε ποιον αναφέρεσαι;
Στο mida ή τον μογγολάκη; :think:
σε ολους οσους υποστηριζουν τον ψυχοπαθη μογγολο κ καυλαντιζουν τον ημιτρελο kman.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εριξα μια ματια να δω τι γινεται στην Πεσαβαρ μας!
Τετοιες κατηγοριες δεν μπορει να μενουν στον αερα, εναντια στο ινδαλμα των πορνοχυστων!
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ=γαμαω κατσικακια-γατες-πεπονια-ζομπι στο μεταξι κ σε οποιο αλλο δελο τελευταιας διαλογης της πρωην σοβιετιας,χεζω-κατουραω-μαλακιζομαι-χωνω πουτσες στον κωλο μου δημοσιως-εχω καταντησει το μεγαλυτερο παρατραγουδο της οικουμενης,απομυζω με καθε τροπο τους γονεις μου,εκθετω ανεπανορθωτα ολους τους συγγενεις μου κ ποσα ακομη..
Εαν υπαρχουν, αποδειξεις ας προσκομιστουν, αλλιως ειναι αιολες κατηγοριες!
Που και Ποτε εγινε τετοιο εκτροπο και μαλιστα δημοσια απο τον Πηδηχτη? Ενα ατομο που εκδιωχθηκε απο τις Λουγγρες και τις Φεμινηστριες!
Γινονται τετοια πραγματα? Μηπως το παραχεσαμε?
υγ.
Μιτσο πρέπει να πω ότι μέχρι τώρα φοβάμαι ότι κάναμε λάθος . με κμαν
Αν βάλει κι άλλους δύο μήνες θαχω συμπέρασμα
Τι μαλακιες λες Μιδα? εννοεις οτι ο Κμαν δεν ειχει πετσινο 5ταληρο το μηνα και ειναι αληθινο? Και εγω ο μλκς σε πιστευα!
Lohnsteuer είναι ο φόρος.2000 ευρώ φόρο πλήρωσα το μήνα για να παίρνουν τα επιδόματα οι ψωλάδες και οι λαθρο.
Η Τραγωδια της Ευρωπης με απλες λεξεις!
Ισως η λυση ειναι να κατεβει με ευρωπαικο κομμα ο Μεταναστης! Ο Σατανας εναντια στους Ευρωσαταναδες! Μαυριστε τους Ευρω.πεους
Toυ kman τη δουλειά δεν την ξέρω,δηλαδή δουλειά γραφείου με Κυριακή,νυχτερινά,αργιες,κ.λ.π. Ο μισθός του πάντως,χωρίς τα extra,είναι 5658 μεικτά που και με Steuerklasse I είναι πολύ καλός μισθός για Γερμανία.
Σας το εχω ξαναπει, ο Κμαν ειναι νευροχειρουργος αστροναυτης!

Βρωμιά και δυσωδία.Για αυτό έχω προτείνει την πυρπόληση,εξόντωση εις βάθος.
Αρχηγε ασε τον χαρτοπολεμο και ξεκινα την επιχειρηση ΚΑΘΑΡΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ!
Μαζεψε ολους τους υποψηφιους σπονσορες, ταξε λαγους με στρινγκ και κατεβα στον πολιτικο στιβο μαχη!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Εν οίδα ότι ουδέν οιδα

• Like
Αντιδράσεις: koble

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν ξαναποστάρω τίποτα.Βαριέμαι να σβήνω.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΚΥΒΙΣΤΗΣΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ..ΥΓ ροχαλες πεφτουν,δεν ψιχαλιζει..
Με λιγα λογια πριν σας χαιρετισω,
αδερφες και παλλικαρια, γινατε μαλλια κουβαρια
!

Δεν ξαναποστάρω τίποτα.Βαριέμαι να σβήνω.
ΚΜΑΝ δεν ποσταρεις κανα ψωλεττο απο αυτα που δεν σου αρεσουν στο νημα του σπονσορινκ? Για να μας βοηθησεις εμας που ξεκιναμε απο χαμηλα,να περνουμε καμια ιδεα, τι να λεμε η που θα στηνουμε καρτερι η πως θα αγκιστρωνουμε το θηραμα?

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ..
Μονο για φαπες οι περισσοτεροι..
ΤΟ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΧΡΗΖΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΑΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ..
ΥΓ ΤΟ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ..
ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom