Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
)Βέβαια τα περισσότερα τα δίνω στην κόρη μου,αυτό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλεμα για τους γονείς μου γιατί δείχνω πολιτισμό,δεν πολεμάω τα παιδιά μου όπως αυτοί.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ=γαμαω κατσικακια-γατες-πεπονια-ζομπι στο μεταξι κ σε οποιο αλλο δελο τελευταιας διαλογης της πρωην σοβιετιας,χεζω-κατουραω-μαλακιζομαι-χωνω πουτσες στον κωλο μου δημοσιως-εχω καταντησει το μεγαλυτερο παρατραγουδο της οικουμενης,απομυζω με καθε τροπο τους γονεις μου,εκθετω ανεπανορθωτα ολους τους συγγενεις μου κ ποσα ακομη..
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΕΣ αλλα δεν την πολεμαω!!!

ΥΓ Κ ΨΥΧΑΚΙΑΣ Κ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..
ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΚΛΟΟΥΝ..
ΨΟΦΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Εχω ποστάρει τόσες φορές πιστοποιητικά μισθοδοσίας.Πάλι τα ίδια?
Να σου πω κάτι?Είσαι αρχίδας.Και δέκα συνεχόμενα να ποστάρω πάλι θα βγεις μετά και θα πεις δεν έγινε ή θέλω 15 συνεχόμενα.
Γιατί πας να δημιουργήσεις αμφιβολίες όπως κάνουν οι δικηγόροι.
Αλλά όπως λέω και στους εδώ όσες αμφιβολίες και να πας να δημιουργήσεις,στο τέλος στον πούτσο μου θα κάτσεις.Είναι η φοβερή ανωτερότητα.
Τώρα θα πεις οτι έχασα γιατί δεν πόσταρα φωτό από τις τρεις τελευταίες μισθοδοσίες αλλά δεν ξέρεις αν το κάνω.Πανηγύρισε λοιπόν τώρα οτι δεν ποστάρω.Μόλις πανηγυρίσεις,θα βάλω τις μισθοδοσίες.
Γιατί εγώ θέτω τους όρους.
βάλε εσύ και εδώ είμαστε
Σήμερα αν έχεις ρεπό από τα καζανια
Όχι τον δεκαπενταγουστο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ=γαμαω κατσικακια-γατες-πεπονια-ζομπι στο μεταξι κ σε οποιο αλλο δελο τελευταιας διαλογης της πρωην σοβιετιας,χεζω-κατουραω-μαλακιζομαι-χωνω πουτσες στον κωλο μου δημοσιως-εχω καταντησει το μεγαλυτερο παρατραγουδο της οικουμενης,απομυζω με καθε τροπο τους γονεις μου,εκθετω ανεπανορθωτα ολους τους συγγενεις μου κ ποσα ακομη..
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΕΣ αλλα δεν την πολεμαω!!!

μ αρέσει που είσαι τόσο ευγενης
Λοντον σκουλ που λεν

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
μ αρέσει που είσαι τόσο ευγενης
Λοντον σκουλ που λεν
ευγενης με τον σκατοψυχο κομπλεξικο κουασιμοδο μυνχαουζεν???
ΜΠΑ..
ΥΓ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ..
ΤΟΝ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΜΕ..
ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΜΕ-ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ..
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ..
Η ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΗΛΩΣΗ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
απορια περα απο καλαμπουρι
πως να αναγνωριζε το δικατσα διπλωμα απο την Ρωσσια??  :think:
ειναι ιδια τα νομικα συστηματα?
περιεργο μου φαινεται
καποιοι ελληνες ηταν παλια στο βουκουρεστι νομικη, ελαχιστοι βεβαια τρεις τεσσερεις
,εποχες νταβαριτς μιλαω 2000,
με σκοπο ομως μετα να παν ιταλια κ με καποια κομπινα απο εκει να κανουν πιο λιγα χρονια κ κατι τετοια περιεργα
επισης τα ρουμανικα σε ορους ειναι πολυ παρεμφερη με τα ιταλικα ,μερικοι οροι ειναι ακριβως ι ιδιοι
αλλα ο στοχος ηταν με κομπινα να κανουν εγγραφη ιταλια κ να κλεψουν καποια χρονια φοιθτητσης οχι δικατσα κλπ
δεν τα δεχοταν μουχαν πει δικατσα νομικης πτυχια απο ρουμανια βουλγαρια κλπ

κι απο Ρωσσια θα σου δεχονταν ενα διπλωμα,που ανετα εκεινες τις εποχες θα μπορουσε ναναι κι αγορασμενο??? :think:
περιεργο ακουγεται

υγ τι 45 ο κμαν?πριν κανα πεντε χρονια ισως... :grin:

υγ2 ΑΡΧΗΓΕ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΠΟΛΑΚΙς οτι παιρνεις 5000 τον ΜΗΝΑ με διπλη δουλεια που λες οτι βγαζεις..  :blahblah1:
βαλε μας λοιπον ετσι για να μας κλεισεις το θεμα δυο,τρια ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ πιστοποιητικα μισθοδοσιας πχ φλεβαρη μαρτη απριλιο  :coolcondom:
...η δυνατον σημερα κι οχι μετα τρεις μηνες παλι  :hi:
Hταν ένα υπουλο σχέδιο,θα έπρεπε να δώσω πάρα πολλά μαθήματα!Θα έπρεπε λέει να πάω στο πανεπηστήμιο στην Ελλάδα να δίνω μαθήματα εννοείται και με κάνα 30άρι χιλιάδες Ευρώ θα γινόταν αυτό  :rockon:.Για να μου χαλάσουν τη ζωή έχουν όσα λεφτά θέλουν :headbang:Και ήταν ένα τρόπος να με φέρνουν Ελλάδα συχνά!Εμένα ήταν ο εφιάλτης μου όλους αυτους τους μήνες που κράτησε αυτό ύπέφερα!Μόνο όταν τέλείωσε και δεν έγινε τίποτα ηρέμισα.
 Πιό ψυχανώμαλους ανθρώπους από τους γονείς μου δεν υπάρχουν!Το μόνο έγγλημα που έκανα το 1997 ήταν ότι έκανα παιδί,αγώρασα διαμέρισμα και ότι δεν ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα!'Γαυτό χτυπίθηκα αλύπητα!Θυμάμαι τότε νομίζαν ότι με κρατάει όμηρο η μαφία και μου παίρνουν τα λεφτά  :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:πήγα θυμάμαι στον αντιπρυτανη και δεν με πίστευε!νόμιζε ότι του κάνω πλάκα :rockon:Μου είπε δεν σε έφερε εδώ κανένας με κανένα λουράκι :2funny:!.Αν μπορούσαν και τώρα θα μου έκαναν βρωμιές αλλά είναι άλλες εποχές και εχω δείξει ότι είμαι φανατισμένος στις ιδέες μου και δεν υποχωρώ ποτέ όταν πρόκειται γιά τη ζωή μου!

Δημητράκη, θα κατέβεις στις εκλογές ;

Σε ποιο κόμμα ;

Η Ένωση Κεντρώων δεν νομίζω να ξαναμπεί στη Βουλή.
Ποια είναι η γνώμη σου ;

Ο Βελόπουλος θεωρείς ότι θα πιάσει 3 % ;
Αν μου γίνει κάποια σοβαρή πρόταση από κάποιο κόμμα θα έρθω Ελλάδα και θα κατέβω στις εκλογές.Η Ενωση κεντρώων πολυ φοβαμαι ότι θα πάρει γύρω στο 2 το πολύ 2.5% γιατί ο Λεβέντης δεν έπεισε!ΕΚτός αυτου τον έβαλαν στη βουλη για να κανει χαβαλέ και αυτός το έπαιζε σοβαρό!
  Ο Βελλόπουλος είναι κοντά στο 3% και μπορεί να μπει στη βουλή :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: koble

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..

Μπα βρε φτωχομπινέ πήρες κάρτα ιντερνέτ γιά να γράψεις  :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Μπα βρε φτωχομπινέ πήρες κάρτα ιντερνέτ γιά να γράψεις  :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
εκλεψα μερικες για την ακριβεια..
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ???
τι πτυχιο να παρεις μωρη αμοιβαδα???
Οι πακιστανοι γραφουν με απειρως καλυτερη γραμματικη κ συντακτικο απο εσενα..
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟΥ Γ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΤΕΛΗ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βάλε εσύ και εδώ είμαστε
Σήμερα αν έχεις ρεπό από τα καζανια
Όχι τον δεκαπενταγουστο

Δε βάζω.Πρώτα θα πανηγυρίσεις επειδή δεν έβαλα.Γράψε οτι καθυστέρησα να βάλω.
Επίσης να σκεφτείς το επόμενο που θα πεις π.χ. οτι οι αποδείξεις είναι πλαστές όπως γράφουν οι άλλοι.Αμα έχουν και σφραγίδα,πρέπει να σκεφτείς και κάτι άλλο για να αμφισβητήσεις.
Ετσι πάει αυτό.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Επίσης να σκεφτείς το επόμενο που θα πεις π.χ. οτι οι αποδείξεις είναι πλαστές όπως γράφουν οι άλλοι.Αμα έχουν και σφραγίδα,πρέπει να σκεφτείς και κάτι άλλο για να αμφισβητήσεις.
Ετσι πάει αυτό.
βάλε τρία ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΑ
oχι ένα που μαζεύεις τις τις υπερωρίες από τρεις μήνες  :grin:
Δεν σε αμφισβητω
ιΊσαίσα σου δίνω ευκαιρία να αποστομωσεις τον Πορδομιτσο
Υγ κουρτίνες πήρες??

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Ετσι πάει αυτό.
θα μας βαλει πρωτα ο κτηνοβατης το πτυχιο του(με τ ονομα του αφου ετσι βγαινει κ στα βιντεο)κ μετα τριψτους στην μαπα τα παπιερς να κλαινε καμια 5ετια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
βάλε τρία ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΑ
oχι ένα που μαζεύεις τις τις υπερωρίες από τρεις μήνες  :grin:

Εσύ πρώτα θα πανηγυρίσεις και μετά θα μας βάλει ενα ετησιο εκκαθαριστικό να σε κάνει να κλάψεις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Πορνομεταναστη  αυτό που λες μου αν πει και οι Φοιτητές τότε
Ότι θέλει ένα κάρο μαθήματα συν λαδωματα για να εγκριθεί
Τώρα κατάλαβα πως το εννοείς

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βάλε τρία ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΑ

Αυτό είναι δική σου υπόθεση.Κανείς δε δίνει υπερωρίες μαζεμένες στη Γερμανία.
Θα βάλω μόνο το κομμάτι από το Auszahlungsbetrag,βαριέμαι να σβήνω.
Αλλά έτσι κι αλλιώς αυτοί λένε οτι είναι όλα πλαστά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Εσύ πρώτα θα πανηγυρίσεις και μετά θα μας βάλει ενα ετησιο εκκαθαριστικό να σε κάνει να κλάψεις.
αν βρει κάποιον καλό στα γραφικά υπολογιστών ίσως
Αλλά μέχρι τώρα δεν βρήκε
Κι αυτό όμως να κάνει έχω την ερώτηση Β που θαναι απροετοιμαστος αν κάνει μαϊμού κ θα ξανά εκτεθει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Αυτό είναι δική σου υπόθεση.Κανείς δε δίνει υπερωρίες μαζεμένες στη Γερμανία.
Θα βάλω μόνο το κομμάτι από το Auszahlungsbetrag,βαριέμαι να σβήνω.
Αλλά έτσι κι αλλιώς αυτοί λένε οτι είναι όλα πλαστά.
ΤΡΊΑ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΑ
Ένα δεν λέει κάτι
Υγ Στην DPD κάθε τρίμηνο μπαίνουν τα ουμπερστουντεν πχ

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
βάλε τρία ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΑ
Δεν σε αμφισβητω
ιΊσαίσα σου δίνω ευκαιρία να αποστομωσεις τον Πορδομιτσο
Υγ κουρτίνες πήρες??
ας βαλει πρωτα η ντροπη του Εθνους το πτυχιο του κ τους τιτλους ιδιοκτησιας των 4 διαμερισματων του κ μετα αν παρακαλεσεις γονατιστος,θα σε χυσει στην μαπα Κ ΕΣΕΝΑ με τα παπιερς του ο kman

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
ας βαλει πρωτα η ντροπη του Εθνους το πτυχιο του κ τους τιτλους ιδιοκτησιας των 4 διαμερισματων του κ μετα αν παρακαλεσεις γονατιστος,θα σε χυσει στην μαπα Κ ΕΣΕΝΑ με τα παπιερς του ο kman
σεξιστικο το ποστ
Το αντιπαρερχομαι

• Like
Αντιδράσεις: koble

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom