Μικρες σφηνες
Τα Κμανικα γνωμικα ζωγραφιζουν την αληθεια! Δειχνουν οτι ειναι ενα τερας μορφωσης, για τον σλαβικο πολιτισμο! πχ. ..
.πάνω από 180.Αυτές συνήθως θέλουν παρατεταμένες διακοπές ... οποιος μπορει ας διαβασει πισω απο τις γραμμες!
Μετα να βαλουμε και τα ρεζιλικια του νωντα
Για ποιον Νωντα λες? Τον ιδρυτη του Νωντισμου?
Tο να φύγω φοιτητής μου το πρότιναν γιάτι σκόπευα να φύγω στην Ολλανδία γιά δουλειά οπότε το σκέφτηκαν έτσι ότι κάποια στιγμή σαν φοιτητής θα γυρίσω πίσω.
Πορνομεταναστη, τι δουλεια ελεγες οτι θα εκανες τοτε? ειχες καποια ακρη? για την τοτε εποχη θα ηταν καλη περιπτωση, θα επερνες και επιδοματα.
Για να ξεχρεώσω το διαμέρισμα στη Ρωσσία πούλησα τα πάντα 2 γκαράζ,ένα δωμάτιο στο κέντρο που είχα πάρει,είχα φέρει τρεις γούνες από Ελλάδα (τότε οι γούνες εδώ ήταν πανάκρυβες,Ελλάδα της έπαιρνα σε ρούβλια 700.000 και πουλιώντουσαν αμέσως 2.200.000-2.400.000) έκανα ότι μπορούσα γιά να πάρω σπίτι!
Κριμα που δεν εκανες κανα εμποριο με τις γουνες! Θα ησουν μεγαλοεισαγωγεας! Ασε που θα ησουν μεσα στα πιο πολυτελη μουνια!
υγ.
Εδω να πω οτι ο πορνο Πορνομεταναστης, με εχει εντυπωσιασει με τις ιστορικες οικονομικες γνωσεις του! Πιο πριν που ειχε κανει ποστ για τους ελληνες ταξιτζιδες στην Αμερικη το 70.
Εχω υποψιν μου τετοια περιτπωση, ετσι ακριβως! Τοτε με λιγα λεφτα αγοραζαν σπιτι/διαμερισμα στην παρηκμασμενη νεα υορκη, στα περιξ. Στο 90 γυρισανε ελλαδα, δουλευαν εδω, ενω το σπιτι το νοικιαζαν. Τωρα που ανεβηκαν τα ενοικια, τσιμπανε 1,5-2 χιλ δολλαρια το μηνα!
Δημητρακης29, μην εγκαταλειπεις τους Σκεπτομενους Ελληνες!!! Σε χρειαζομαστε για εκπροσωπο μας! Πρεπει να ερχεσαι Ελλαδα για να στηριζεις τον αγωνα για ποιοτικα και προσβασιμα πηδηκτηρια!!!
υγ.Γκλοκ δεν ρωταγες τον εμπριστει της καυλας, πως να κρατισης την ρωσιντα?
υγ...προς ρεντ, εισαι λαθος τοσο για τον Πικερ Βαν Πουτσεν, οσο και για τους κομπλεασκισμους! Δεν θα ασχοληθω αλλο, σε αφηνω να αυτομαστιγωθεις με το κρεατινο λασσο!