Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με τα μισά έρχεσαι Ελλάδα και κάνεις το μεθυστάνα στα μέρη του ρολογά. Και θα του δώσεις και τα φώτα και τις πολύτιμες συμβουλές σου.

Πες οτι φέρνεις γκόμενα Ρόδο.
Πρέπει να πληρώσεις
1.350 ευρώ για τα δικά σου εισιτήρια
2.400 ευρώ για τα εισιτήρια της γκόμενας
3.150 ευρώ τη μέρα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και άνω,άρα 450 ευρώ για το τριήμερο
4.200 ευρώ τη μέρα σε ρεστωράν,καφέ,κλαμπ,παραλία κτλ
5.300 ευρώ δώρο γκόμενας ήτοι
συνολικά 2000 ευρώ για τριήμερο.Αυτά περίπου παίζουν αν θες να εξασφαλίσεις το γαμήσι σε κυριλέ νησιά όπως Σαντορίνη,Ρόδο κτλ.
Η πλάκα είναι να σου λέει η άλλη ωραίο το τριήμερο αλλά θα ήθελα να είμαι εδώ όλη τη σαιζόν!
Εκεί πρέπει να αρμέξει μια αρμαθιά από παραθερίζοντες σπόνσορες,το μάτι τους παίζει συνέχεια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
κι αγοραζει κι ενα ρολοι ρολεξ μαιμου απο ρολογα,που τα κερδη θα πανε στις ντεβουσκες
γουιν γουιν φαση

Γράψε μας γνώμη σου γι αυτούς που γαμάνε χωρίς δωράκια και υποσχέσεις.  :coffee: :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Πες οτι φέρνεις γκόμενα Ρόδο.
Πρέπει να πληρώσεις
1.350 ευρώ για τα δικά σου εισιτήρια
2.400 ευρώ για τα εισιτήρια της γκόμενας
3.150 ευρώ τη μέρα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και άνω,άρα 450 ευρώ για το τριήμερο
4.200 ευρώ τη μέρα σε ρεστωράν,καφέ,κλαμπ,παραλία κτλ
5.300 ευρώ δώρο γκόμενας ήτοι
συνολικά 2000 ευρώ για τριήμερο.Αυτά περίπου παίζουν αν θες να εξασφαλίσεις το γαμήσι σε κυριλέ νησιά όπως Σαντορίνη,Ρόδο κτλ.
Η πλάκα είναι να σου λέει η άλλη ωραίο το τριήμερο αλλά θα ήθελα να είμαι εδώ όλη τη σαιζόν!
Εκεί πρέπει να αρμέξει μια αρμαθιά από παραθερίζοντες σπόνσορες,το μάτι τους παίζει συνέχεια.

Εντάξει, με 80 χιλιάρικα τη βγάζεις όλη τη σαιζόν και είσαι ΜΕΓΑΣ άρχοντας.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μικρες σφηνες

Τα Κμανικα γνωμικα ζωγραφιζουν την αληθεια! Δειχνουν οτι ειναι ενα τερας μορφωσης, για τον σλαβικο πολιτισμο! πχ. ...πάνω από 180.Αυτές συνήθως θέλουν παρατεταμένες διακοπές ... οποιος μπορει ας διαβασει πισω απο τις γραμμες!
Μετα να βαλουμε και τα ρεζιλικια του νωντα
Για ποιον Νωντα λες? Τον ιδρυτη του Νωντισμου?
Tο να φύγω φοιτητής μου το πρότιναν γιάτι σκόπευα να φύγω στην Ολλανδία γιά δουλειά οπότε το σκέφτηκαν έτσι ότι κάποια στιγμή σαν φοιτητής θα γυρίσω πίσω.
Πορνομεταναστη, τι δουλεια ελεγες οτι θα εκανες τοτε? ειχες καποια ακρη? για την τοτε εποχη θα ηταν καλη περιπτωση, θα επερνες και επιδοματα.
 Για να ξεχρεώσω το διαμέρισμα στη Ρωσσία πούλησα τα πάντα 2 γκαράζ,ένα δωμάτιο στο κέντρο που είχα πάρει,είχα φέρει τρεις γούνες από Ελλάδα (τότε οι γούνες εδώ ήταν πανάκρυβες,Ελλάδα της έπαιρνα σε ρούβλια 700.000 και πουλιώντουσαν αμέσως 2.200.000-2.400.000) έκανα ότι μπορούσα γιά να πάρω σπίτι!
Κριμα που δεν εκανες κανα εμποριο με τις γουνες! Θα ησουν μεγαλοεισαγωγεας! Ασε που θα ησουν μεσα στα πιο πολυτελη μουνια!

υγ.
Εδω να πω οτι ο πορνο Πορνομεταναστης, με εχει εντυπωσιασει με τις ιστορικες οικονομικες γνωσεις του! Πιο πριν που ειχε κανει ποστ για τους ελληνες ταξιτζιδες στην Αμερικη το 70.
Εχω υποψιν μου τετοια περιτπωση, ετσι ακριβως! Τοτε με λιγα λεφτα αγοραζαν σπιτι/διαμερισμα στην παρηκμασμενη νεα υορκη, στα περιξ. Στο 90  γυρισανε ελλαδα, δουλευαν εδω, ενω το σπιτι το νοικιαζαν. Τωρα που ανεβηκαν τα ενοικια, τσιμπανε 1,5-2 χιλ δολλαρια το μηνα!

Δημητρακης29, μην εγκαταλειπεις τους Σκεπτομενους Ελληνες!!! Σε χρειαζομαστε για εκπροσωπο μας! Πρεπει να ερχεσαι Ελλαδα για να στηριζεις τον αγωνα για ποιοτικα και προσβασιμα πηδηκτηρια!!!

υγ.Γκλοκ δεν ρωταγες τον εμπριστει της καυλας, πως να κρατισης την ρωσιντα?
υγ...προς ρεντ, εισαι λαθος τοσο για τον Πικερ Βαν Πουτσεν, οσο και για τους κομπλεασκισμους! Δεν θα ασχοληθω αλλο, σε αφηνω να αυτομαστιγωθεις με το κρεατινο λασσο!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
πατα γκαζι δασκαλε κομπλεασκο  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οσο για το δημητράκη και τα εισοδήματά του,το έχει ήδη γράψει σε τίνος την υγεία επιβιώνει αλλά έχετε μνήμη χρυσόψαρου.

εγω παντος δεν εχω δουλεψει ποτε μου και ουτε προκειται.οι γονεις μου ειναι αναγκασμενοι να μου στελνουνε για να μην παω να μενω Ελλαδα μονιμα και να τους φερνω τραβεστι και πουτανες στο σπιτι και να τους ξευτηλιζω. ειμαι ευτυχισμενος!

Γενικά το πρόβλημα είναι οτι στους περισσότερους αρέσουν οι εύκολες λύσεις και ο σανός και όχι ο δύσκολος δρόμος της προσπάθειας,οι σκληρές συνθήκες ανταγωνισμού κτλ.
Οπότε φυσικά έλκονται από τα παραμύθια δημητράκη.(κονομάω από τα ακίνητα,αγόρασα με λεφτά που έβγαλα δουλεύοντας κτλ).

Φυσικά και δεν είχα όταν έπρεπε να δώσω 32.369 $ μέσα σε ένα χρόνο!(τόσο έκανε το διαμέρισμα).Και τα είχα καταφέρει!Τότε δούλευα με μισθό 250 $ όπως οι περισσότεροι στην Ρωσσία.
  Λεφτά δεν είχα
Είναι αυτοί που τους ξεγέλασε ο Τσίπρας κτλ,αδικοπαθούντες που λένε.
Τώρα που οι γονείς δημητράκη έχουν βγει στη σύνταξη δεν μπορεί πια να τους ζητάει λεφτά οπότε ίσα ίσα επιβιώνει,δεν του μένει μία να κυκλοφοράει μουνιά ειδικά Ρωσίδες που τρώνε τα 100 ευρώ στην κατσιά.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Στο Κίεβο είναι ακριβό το άθλημα,δεν τους παίρνει.
Για Ουκρανία τώρα το μόνο που μπορεί να κάνει ο Ελληνας είναι να βρει μια γκόμενα από επαρχιακή πόλη και να μείνει μαζί της μια βδομάδα έναντι ενός αντιτίμου π.χ. 300 ευρώ.Εγώ ξέρω άπειρες τέτοιες πρόθυμες αλλά δεν το κάνω αφού Κίεβο περνάς πάντα καλύτερα έστω και αν ξοδεύεις διπλά ή τριπλά. Αν ήταν άλλος θα το θεωρούσε vfm και θα πήγαινε ακριβώς για αυτό.
σωστός ο δασκαλος Μόνο επαρχία  έχει ψωμί σε πέντε μεγάλες πόλεις
Κίεβο είναι για πολύ χαμηλά τον πήχη κ νάσαι κι ολίγον κορόιδο βλέπε δάσκαλο κμαν
Εκκληση προς τον μεγαλο Αρχηγο του Σλαβικου Σπονσορισμου!
Αρχηγε, εδω στο ελλαντα πληρωνουμε τα μιλφ απο 30 και πανω εως τα 60, της ανατολικης ευρωπης. Με δεδομενο οτι το Κιεβο ειναι πλεον δυσκολο, λογο βυζας και νοοτροπιας, ειναι απαραιτητο οποιος φυλοβιος η μεταξοπληκτος επιθυμει να εκστρατευσει στον μουνοπηγη, θα πρεπει να περασει καποια σταδια προσαρμογης! Ιδανικα θα ηταν τα περιηγηθει στον ουκρανικο χωρο, εναν παραδεισο σε σχεση με το κεντρο της αθηνας!
Καλεισαι να προσφερεις τις γνωσεις σου σε διπλανο νημα η σε υπαρχον για τις ευκαιριες μικροσπονσορινκ σε επαρχια και την προσελευση αγνων χωριατοπουλων!
Βασιζομαστε πανω σου, στα φιλανθρωπα αισθηματα σου, για να ξεφυγουμε απο την κουραση της Ελλαδας!
Ας πούμε έχω τώρα μια γκόμενα Λβωφ 27 ετών,183,μία Κριβόι Ρογκ 22 ετών,178,άλλες Νικολάεφ,Χερσών κτλ.Αν πω σε μια από αυτές σου δίνω 300 ευρώ να μείνεις μαζί μου ένα πενθήμερο,δέχεται με τα χίλια.  
Οπότε έρχεται...σύνολο κάπου ένα χιλιάρικο Τώρα που πάω Κίεβο τριήμερο χρειάζομαι
....Συνεπώς έρχεται 1600 ευρώ για τριήμερο ενώ επαρχία είναι ένα χιλιάρικο για πενθήμερο.
Και όμως το Κίεβο αξίζει περισσότερο αν κάποιος όντως τα έχει τα 1600 ευρώ από το να πάει επαρχία να είναι εγκλωβισμένος με μια μόνο γκόμενα. Οι άλλοι όμως το βλέπουν ανάποδα,γενικά σε πολλά ζητήματα υπάρχει διεστραμμένη οπτική.
Δηλαδή για εμένα είναι προτιμότερο να γαμήσω ακριβή high class γκόμενα Κιέβου 190 ύψος από το να γαμήσω μια επαρχιωτοπούλα 182 απλά ντυμένη που να είναι συνέχεια κολλημένη πάνω μου
.Αλλος όμως προτιμάει το δεύτερο. Επίσης Κίεβο μπορείς θεωρητικά να βρεις και άλλες γκόμενες έχει άπειρες,ενώ επαρχία είσαι κολλημένος με τη μία που έχεις κανονίσει,είναι πολύ δύσκολο να βρεις καινούργιες στο έδαφος. Και επαρχία είναι θεοβάρετα.
σωστο Θαχεις μόνο μια επαρχία ..Γιατί στο Λβοβ με ένα μυριο κατοίκους... Κλειδωνινται σπίτι τους κ μια μόνο βγαίνει έξω
Εαν δουλευες με ποσοστα για καθε επιτυ.χυμενο ταξιδι, ελληνος εξ ελλαδος εις ουκρανικην ενδοχωραν, θα ησουν πλουσιος μεσιτης, εμπορος ανθρωπινων στιγμων!
υγ
Αρχηγε, τις χωριατοπουλες που τις βρηκες στο Κιεβο? Η ηταν παραπλευρη απωλεια στο ιντερνετ?
υγ.2
Θελω να ξοδεψω απο 300-500  ευρω για μικρο.σπονσορινκ ανα ταξιδι, ανα τριμηνο/τετραμηνο/εξαμηνο. Πως αλιευω επαρχιακα θηραματα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εκκληση προς τον μεγαλο Αρχηγο του Σλαβικου Σπονσορισμου!
Αρχηγε, εδω στο ελλαντα πληρωνουμε τα μιλφ απο 30 και πανω εως τα 60, της ανατολικης ευρωπης. Με δεδομενο οτι το Κιεβο ειναι πλεον δυσκολο, λογο βυζας και νοοτροπιας, ειναι απαραιτητο οποιος φυλοβιος η μεταξοπληκτος επιθυμει να εκστρατευσει στον μουνοπηγη, θα πρεπει να περασει καποια σταδια προσαρμογης! Ιδανικα θα ηταν τα περιηγηθει στον ουκρανικο χωρο, εναν παραδεισο σε σχεση με το κεντρο της αθηνας!
Καλεισαι να προσφερεις τις γνωσεις σου σε διπλανο νημα η σε υπαρχον για τις ευκαιριες μικροσπονσορινκ σε επαρχια και την προσελευση αγνων χωριατοπουλων!
Βασιζομαστε πανω σου, στα φιλανθρωπα αισθηματα σου, για να ξεφυγουμε απο την κουραση της Ελλαδας! Εαν δουλευες με ποσοστα για καθε επιτυ.χυμενο ταξιδι, ελληνος εξ ελλαδος εις ουκρανικην ενδοχωραν, θα ησουν πλουσιος μεσιτης, εμπορος ανθρωπινων στιγμων!
υγ
Αρχηγε, τις χωριατοπουλες που τις βρηκες στο Κιεβο? Η ηταν παραπλευρη απωλεια στο ιντερνετ?
υγ.2
Θελω να ξοδεψω απο 300-500  ευρω για μικρο.σπονσορινκ ανα ταξιδι, ανα τριμηνο/τετραμηνο/εξαμηνο. Πως αλιευω επαρχιακα θηραματα?

Μα αυτό είναι τελείως λάθος νοοτροπία.Μικροσπόνσορινγκ σα να λέμε σπόνσορας με σήμα το καβούρι.Φαντάσου να λέει η άλλη πώς θα κάνω μικροσεξ ή μικροπίπα.
Οι απαιτήσεις από τις γκόμενες είναι δεδομένες.Τα έχω γράψει.
Για επαρχία πρέπει να κάνεις ένα δώρο κάπου 300 ευρώ και μετά κάθονται μαζί σου όσο θες ακόμα και βδομάδα.
Για Κίεβο είναι 200-300 ευρώ τη μέρα.Αυτό δεν αλλάζει.
Μιλάμε πάντα για οχτάρια και πάνω διότι μόνο εκεί έχει νόημα το σπόνσορινγκ.Αν ρίξεις τις απαιτήσεις εμφανισιακά σε εφτάρια και κάτω μπορείς να πετύχεις καλύτερες τιμές αλλά τότε γιατί να κάνεις σπόνσορινγκ και να μην πας κατευθείαν σε σεμιπρο αφού και αυτές την ίδια εμφάνιση έχουν.Γιατί να τη φορτωθείς την άλλη επί μονίμου βάσεως?

• Like
Αντιδράσεις: koble

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μα αυτό είναι τελείως λάθος νοοτροπία.Μικροσπόνσορινγκ σα να λέμε σπόνσορας με σήμα το καβούρι.Φαντάσου να λέει η άλλη πώς θα κάνω μικροσεξ ή μικροπίπα.
Οι απαιτήσεις από τις γκόμενες είναι δεδομένες.Τα έχω γράψει.
Για επαρχία πρέπει να κάνεις ένα δώρο κάπου 300 ευρώ και μετά κάθονται μαζί σου όσο θες ακόμα και βδομάδα. Για Κίεβο είναι 200-300 ευρώ τη μέρα.Αυτό δεν αλλάζει.
Μιλάμε πάντα για οχτάρια και πάνω διότι μόνο εκεί έχει νόημα το σπόνσορινγκ.Αν ρίξεις τις απαιτήσεις εμφανισιακά σε εφτάρια και κάτω μπορείς να πετύχεις καλύτερες τιμές αλλά τότε γιατί να κάνεις σπόνσορινγκ και να μην πας κατευθείαν σε σεμιπρο αφού και αυτές την ίδια εμφάνιση έχουν.Γιατί να τη φορτωθείς την άλλη επί μονίμου βάσεως?
Ενδιαφερουσες οι παρατηρησεις σου και η συν.πυκνωμενη γνωση που ξανα.προσφερεις!
Τωρα μπορει να εχουμε βαρεθει τα προ, εδω στην ελλαδα.
Ισως στο μυαλο μας να φαντζει πιο οικονομικη/χαλαρη η χωριατοπουλα απο την σεμι.προ!
Καποια στιγμη θα σε ρωτησω για τεχνικες οδηγιες για αυτες τις λεπτες γραμμες με σεμι προ και για την αλιευση σπονσορετας!
υγ.
Καλα θα μπορουσες να μας ονομασεις και σπονσορες της επαρχιας!
υγ.
Εδω ζουμε ενα δραμα στην ελλαδα με μικροσεξ και μικροπιπα!
Εαν δεν ηγηθειτε ο Δημητρακης29 και ο Κμαν να σπασουν τα μονοπωλεια σου ερωτα, χαθηκαμε!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ενδιαφερουσες οι παρατηρησεις σου και η συν.πηκνωμενη γνωση που ξανα.προσφερεις!
Τωρα μπορει να εχουμε βαρεθει τα προ, εδω στην ελλαδα.
Καποια στιγμη θα σε ρωτησω για τεχνικες οδηγιες για αυτες τις λεπτες γραμμες με σεμι προ και για την αλιευση σπονσορετα!
υγ.
Καλα θα μπορουσες να μας ονομασεις και σπονσορες της επαρχιας!

Τα έχω περιγράψει χίλιες φορές.Στη σπονσορέτ σκας και ένα ποσό μηνιαίως ενώ η σεμι προ ζητάει μόνο τα έξοδα της βραδυάς.
Δηλαδή βρίσκεις μια από επαρχία που έχει οικονομικές δυσκολίες,της προσφέρεις 300 ευρώ για μια βδομάδα και αν σου αρέσει την κρατάς και της στέλνεις πού και πού λεφτά π.χ. 100 ευρώ.Αυτό είναι το σπόνσορινγκ επαρχία.
Φυσικά πρέπει να ξέρεις ρωσικά να έχεις εμπειρία κτλ.
Παλιά πήγαινα αβέρτα επαρχία αφού για Κίεβο δε μου έφταναν τα λεφτά,το χιλιάρικο έφτανε για δυο μέρες.Τώρα αποφεύγω την επαρχία αφού φτάνω Κίεβο φορτωμένος.
Επαρχία είναι καλύτερη από Κίεβο όταν είσαι σε μπάτζετ,Κίεβο είναι καλύτερα από επαρχία όταν πας φορτωμένος.
Με τη Ρωσία είναι χάλια τα πράγματα γιατί χρειάζεσαι βίζα,μετακινήσεις και γενικά είναι πιο σπαστική κατάσταση.
Τώρα π.χ. θα μπορούσα να πάω με ένα τριχίλιαρο Κίεβο να γαμήσω κωλέους και αντί για αυτό ταλαιπωρούμαι με Ρωσία.
Ελπίζω να αξίζει η επιλογή Ρωσίας,αυτό θα το διαπιστώσω αμέσως.

• Like

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εκτακτη Σφηνα, μετα τις εξελιξεις με την υποθεση Βαλκανικα Χερια!

Χθες βραδυ αυτο θα εγραφα, με την φωτο του αυτοκινητου...πλεον τωρα εχουμε προχωρησει στα ενδοτερα.
Μυστη Εαν ξεραμε Δεν θα γραφαμε εδω μεσα! Ο μονος που θα μπορουσε να σε καθοδηγησει με ασφαλεια θα ηταν ο Μεγιστος Δασκαλος Μπλασκος! Εαν και εσυ εχεις παρει μαθηματα ον λαιν!
Με εχεις εντυπωσιασει εκτος απο τα τα τρεντι Τ-σιρτ και με τα σχισμενα Τζιν...(ομως δεν θα ηθελα να ξερω για τα εσωρουχα σου!).
Οπως κοβω τα υπεροχα ουκρανικα ποδια και τα στοιβαρα Βαλκανικα σου Χερια, πιστευω οτι μονο με το κορμι σου θα μπορεσεις να την κρατησεις! Ουτως η αλλως θα πεταξει μακρυα σου οπως μας τα λες, οποτε θα πρεπει να τις μεινουν αξεχαστες οι Νυχτες μαζι σου! Παρτην οπως θα ναι, μεσημεριατικα με μαγιο και γουνα (που θα της αγορασεις)  στην παραλια η τα καστρα, να σου ποζαρει για φωτογραφιες! (updated...σκεψου τι λυσσα θα εχουν οι φιλες της στο ινστα!)
-Σκεψου τα λογια του Μεγαλου Μυστη 3Μ για τον αερα διαβατηριου! Κανε την ελλαδα τρεντι ξανα!
Ισως μονο με γαμο την κρατουσες...εαν ειχε λεφτα, οποτε καλητερα να της μεινεις αξεχαστος σαν Αλητης και Τζεντλεμαν!
-UPDATED.5/5. Για τις φιλες της, ισως χρειαστεις γερους σπονσορες, αφου δεν εχουν τα σωματικα σου προσοντα. Προτεινω να κατεβασεις εκτακτως τον Κμαν, αφου θα χασει την βιζα για Ρωσσια!
Σιγουρα ο συλλογος καμακιων ροδου θα προσφερει δωρεαν σιτιση και διαμονη, οποτε το μπατζετ του Αρχηγου θα προσφερει μεγαλητερες συγκινησεις!
υγ.
Σωστες οι επισημανσεις του αρχηγου για τον υποψηφιο σπονσορα!
Φίλε κομπλέ  :hi:

Πάμε καλά και απο εσώρουχα!Όπου ταξιδεύω πάντα επισκέπτομαι και τα αντίστοιχα μαγαζιά !
Μάλιστα κάποτε είχα κάνει έναν λογαριασμό στο insta μόνο με τα μποξεράκια μου αλλά τον έσβησα μετά απο 10 λεπτα διότι το ινστα άρχισε να τον παρουσιάζει στις επαφές μου :happy:

Τον αρχηγό όμως θα τον φτιάξω και σε αυτό , ώστε να έχει περισσότερο κασέρι για πούτσες και καυλια  :rockon:

Συνημμένα

• IMG_6908.JPG
    IMG_6908.JPG
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 45
  • Like

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
έχει οικονομικές δυσκολίες,της προσφέρεις 300 ευρώ για μια βδομάδα και αν σου αρέσει την κρατάς και της στέλνεις πού και πού λεφτά π.χ. 100 ευρώ.Αυτό είναι το σπόνσορινγκ επαρχία.....Με τη Ρωσία είναι χάλια τα πράγματα γιατί χρειάζεσαι βίζα,μετακινήσεις και γενικά είναι πιο σπαστική κατάσταση. ...ταλαιπωρούμαι με Ρωσία
Ειναι το τιμημα που πληρωνουν οι πρωτοποροι! Σκεψου ποσοι αφησαν τα κοκκαλα τους στις στεπες, οχι για το χρημα, αλλα για την Δοξα της Ελλαδος!
Ολοι οι ελληνες εχουν φιλανθρωπα αισθηματα! Σκεψου ποσα λεφτα πανε χαμενα στα πηδηκτηρια. Εαν εδιναν και 100 ευρω καθε μηνα απο αυτα που πετανε, σε σπονσορετες της επαρχιας, θα ειχαμε εκρηξη αναπτυξης στα ουκρανικα χωρια, οπως το 90!
Γι αυτο καποια στιγμη ο Βαλκανιοπουτσισμος-Κμανισμος, θα ειναι η ιδεολογια που θα καθιερωθει σαν το τελευταιο καταφυγιο, οπως η Φεντεραλμπανκ. Ερχεται απο τα μελλον για να μεινει!
υγ.
Μάλιστα κάποτε είχα κάνει έναν λογαριασμό στο insta μόνο με τα μποξεράκια μου αλλά τον έσβησα μετά απο 10 λεπτα διότι το ινστα άρχισε να τον παρουσιάζει στις επαφές μου
Δεν μας τα ειπες αυτα! Αλλο ηταν το σκηνικο με τα μαστιγια και το μπαν στο Τιντερ ε!Προσεχε μην παρασυρθεις σε σκοτεινα  παιχνιδια διαστροφων! Μεινε υπο το υγιες φως του Σπονσορισμου!
Το ινστα δεχεται μονο ελληνικα κλασσικα σωβρακα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom