barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
Στα βήματα του Μέγα Αρχηγού Στρατηλάτη Κμαν![]()
Με ένα τέτοιο την έκανες δική σου.
![20160629160011_feather_double_edge_razor.jpeg](https://a.scdn.gr/images/sku_main_images/009335/9335676/20160629160011_feather_double_edge_razor.jpeg)
Στα βήματα του Μέγα Αρχηγού Στρατηλάτη Κμαν![]()
Μήπως είσαι ντελιβερας στα eshop και μας κάνεις διαφήμιση ? :SΜε ένα τέτοιο την έκανες δική σου.
φερε αρχηγο για τριολε με φιλεςΣτο πρώτο έχεις πέσει 100% μέσα!Ήδη σχεδιάζει 2 αφίξεις το επόμενο διάστημα!Μάλιστα σκοπεύει να φέρει και τρεις φίλες της μουνάρες διότι της αρέσει το νησί αλλά και οι φίλοι μου!
Κατα τα άλλα διακοπές με τη μητέρα της ήρθε και τη πέτυχα στο τίντερ τις πρώτες ώρες που πάτησε στο νησί και πέρασε όλες τις μέρες μαζί μου!
ετσι ελεγες κ προ τριων τεσσαρων μηνων για λευκορωσσιαΤώρα ετοιμάζομαι για πουτσοτουρ Ρωσία,Ουκρανία σε κόμπο.Εκανα όμως αίτηση τελευταία στιγμή για βίζα και περιμένω να εγκριθεί.Αν δεν κάτσει εγκαίρως με τη βίζα,χάνω τα εισιτήρια για Ρωσία και θα πάω απευθείας Ουκρανία.
Μήπως είσαι ντελιβερας στα eshop και μας κάνεις διαφήμιση ? :S
Έβαλες μουσαμά σήμερα γιατί έχει πολύ βροχή έξω!?
φερε την πιτσα ρε μαλακισμενοΜέσα έπεσες. Έχει σκατόκαιρο έξω και το σιδερένιο άλογο καίει 35l/100χλμ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φερε αρχηγο για τριολε με φιλες
και να πληρωσει τα τραπεζωματα ψωνια κομωτηρια κλπ
καλου κακου παρουσιασε τον πρωτη φορα πανω σε σκαλακια απο εισοδοστην αναγκη βαλτον πανω σε ενα σκαμνι
![]()
ωστε να επιβληθει ανετα στον χωρο![]()
υγ προσοχη την πρωτη φορα να φοραει παντελονι η εστω μια βερμουδα
μην βγει κατευθειαν με το ατθις![]()
σκοπος ειναι να φαινεται ομως ποιος τα αμολαειΤι λες ρε, θα αμολήσει τα 500ευρα κατευθείαν και θα ανεβάσει κατακόρυφα το μπατζετ.
φερε την πιτσα ρε μαλακισμενο
μιση ωρα περιμενουμε
θα μου φυγουνε οι γκομενες για το τριολε πεινανε
οχι ειναι τριολε αλλα μιτσουΚαπότες να φέρω;
οχι ειναι τριολε αλλα μιτσου
αλυσιδες λουρια κ βιρτσουαλ σεξ
οχι πολυ γινομεναΩχ, κατάλαβα, θα φέρω πεπόνια για να τα χύσετε.
σκοπος ειναι να φαινεται ομως ποιος τα αμολαει
γι αυτο ειπα σε σκαλακια η εστω ενα σκαμνι
Θα σέβεστε.
https://[URL unfurl="true"]www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/877086.jpg[/img[/URL]]
[/quote]το σκαμνι δεν βλεπω
Μυστη Εαν ξεραμε Δεν θα γραφαμε εδω μεσα! Ο μονος που θα μπορουσε να σε καθοδηγησει με ασφαλεια θα ηταν ο Μεγιστος Δασκαλος Μπλασκος! Εαν και εσυ εχεις παρει μαθηματα ον λαιν!επίπεδο που είναι πολυτέλεια! Θέλω να ρωτήσω Χάρη, Δημητράκη, Κμαν και Κομπλέ που παίζουν ψηλά, τι πρέπει να κάνω για να κρατήσω μια κοπέλα τόσο υψηλού επιπέδου!
Ναι,αλλά δε λέει πώς τη γνώρισε.Μήπως του την πάσαρε άλλος που την είχε γαμήσει πιο μπροστά...Θεωρητικά ο Γκλοκ έπρεπε να γαμάει αβέρτα,τα έχει όλα με το μέρος τουηλικία, τοποθεσία, εισόδημα, όχημα κτλ. Απλά δεν αρκεί αυτό...Είναι η δράση της άλλης πλευράς.
Γενικά αυτοί που ισχυρίζονται οτι γαμάνε τζαμπέ με το μπλα μπλα κτλ είναι συνήθως για τον πούτσο εμφανισιακά, κοντοί, χοντροί,καραφλοί,μιλάνε χάλια ρωσικά ή καθόλου,δεν έχουν μία
προσθεσε κ μια συνεδρεια σε ψυχολογο πριν πας 70εΕχω βγάλει τα εισιτήρια για Ρωσία,Ουκρανία.Η εξπρές βίζα κοστίζει 250 ευρώ και πληρώνεις και μια ιατρική ασφάλεια 15 ευρώ.
Αν όμως δεν είναι έτοιμη σε μερικές μέρες,θα βγάλω απευθείας εισιτήριο για Ουκρανία.Θα χάσω τα εισιτήρια και τη βίζα,κάπου 700 ευρώ συνολικά.
Εχω βγάλει τα εισιτήρια για Ρωσία,Ουκρανία.Η εξπρές βίζα κοστίζει 250 ευρώ και πληρώνεις και μια ιατρική ασφάλεια 15 ευρώ.
Αν όμως δεν είναι έτοιμη σε μερικές μέρες,θα βγάλω απευθείας εισιτήριο για Ουκρανία.Θα χάσω τα εισιτήρια και τη βίζα,κάπου 700 ευρώ συνολικά.
κι αγοραζει κι ενα ρολοι ρολεξ μαιμου απο ρολογα,που τα κερδη θα πανε στις ντεβουσκεςΜε τα μισά έρχεσαι Ελλάδα και κάνεις το μεθυστάνα στα μέρη του ρολογά. Και θα του δώσεις και τα φώτα και τις πολύτιμες συμβουλές σου.