Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τυπε μπαρόκ το πουλί ταπείνωσε τον βαλκανιο προχτές και έχει εξαφανιστεί ,ο κμαν έχει καταντήσει επαναλαμβανόμενος και κουραστικός,ο Βαλκάνιος έχει κάτι αστείο πάνω του ..η κόντρες βαλκανιου πορνομεταναστη είναι από της τοπ εδώ μεσα

Σάλτα γαμήσου ρε κλώνε μαζί με τον αγάμητο πουλί και όλα τα ΑΜΕΑ του site.

Mογγολάκη,θέλω 3 απαντήσεις.

Mε τι λεφτά αγόρασες στα 19 σου διαμερίσματα ρε ΜΟΓΓΟΛΕ,αν όχι με του πατέρα σου τα λεφτά και τον βρίζεις κι από πάνω;
Μήπως απο τη δουλειά σου στο πλυντήριο αυτοκινήτων ή από την καριέρα σου ως στρίπερ; :2funny:

Πόσα λεφτά πλήρωσες για εμφύτευση και πόσο ΜΑΛΑΚΑ σε έπιασαν που δεν φύτρωσε ούτε ΜΙΑ τρίχα στην χοντροκεφάλα σου;

Τα μάτια σου τα γουρλωτά,γιατί δεν τα ανοιγοκλείνεις ρε ΑΜΕΑ στα βίντεο;

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
:2funny:
Σάλτα γαμήσου ρε κλώνε μαζί με τον αγάμητο πουλί και όλα τα ΑΜΕΑ του site.

Mογγολάκη,θέλω 3 απαντήσεις.

Mε τι λεφτά αγόρασες στα 19 σου διαμερίσματα ρε ΜΟΓΓΟΛΕ,αν όχι με του πατέρα σου τα λεφτά και τον βρίζεις κι από πάνω;
Μήπως απο τη δουλειά σου στο πλυντήριο αυτοκινήτων ή από την καριέρα σου ως στρίπερ; :2funny:

Πόσα λεφτά πλήρωσες για εμφύτευση και πόσο ΜΑΛΑΚΑ σε έπιασαν που δεν φύτρωσε ούτε ΜΙΑ τρίχα στην χοντροκεφάλα σου;

Τα μάτια σου τα γουρλωτά,γιατί δεν τα ανοιγοκλείνεις ρε ΑΜΕΑ στα βίντεο;
Καλώς τον βαλκανιο φουκαρα  :2funny: Με πέρασες για τον πορνομεταναστη ε? Αχαχαχα έχω τόσα πμ που με μπερδεύουν με διαφορά μελη? Και σπαω πλάκα με όλα τα ναυάγια εδώ μέσα που άλλη δουλειά δεν έχουν παρά το να προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος είναι κλώνος ποιου  :2funny:.  Ο Δημητράκης είναι ένας επιτυχημένος 45 Έλληνας ,εισοδηματιας με περιουσία 500 χιλιάδες και βάλε..Εσύ τι είσαι ρε μλκ? Νταξι έκανες της αγγαρείες του αφεντικού αυτή την εβδομάδα? :2funny: Κοροϊδεύεις εσύ την εμφύτευση μαλλιών? Γτ δεν κάνεις κ εσύ?Α ξέχασα δεν έχεις πεντάρα μέχρι να σε πληρώσει ο Μπος  :2funny: Ο πορνομεταναστης έχει λεφτά να κάνει εμφύτευση η οποία κάνει 2 χιλιάδες κ βάλε .Εσύ ο κμαν και η άλλοι  2000 κάνετε 1.5 χρόνο να τα μαζέψετε  :2funny:
Πάρε την άσπρη κρέμα τώρα βαλκανιε  :2on1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
:2funny:Καλώς τον βαλκανιο φουκαρα  :2funny: Με πέρασες για τον πορνομεταναστη ε? Αχαχαχα έχω τόσα πμ που με μπερδεύουν με διαφορά μελη? Και σπαω πλάκα με όλα τα ναυάγια εδώ μέσα που άλλη δουλειά δεν έχουν παρά το να προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος είναι κλώνος ποιου   :2funny:.  Ο Δημητράκης είναι ένας επιτυχημένος 45 Έλληνας ,εισοδηματιας με περιουσία 500 χιλιάδες και βάλε..Εσύ τι είσαι ρε μλκ? Νταξι έκανες της αγγαρείες του αφεντικού αυτή την εβδομάδα? :2funny: Κοροϊδεύεις εσύ την εμφύτευση μαλλιών? Γτ δεν κάνεις κ εσύ?Α ξέχασα δεν έχεις πεντάρα μέχρι να σε πληρώσει ο Μπος  :2funny: Ο πορνομεταναστης έχει λεφτά να κάνει εμφύτευση η οποία κάνει 2 χιλιάδες κ βάλε .Εσύ ο κμαν και η άλλοι  2000 κάνετε 1.5 χρόνο να τα μαζέψετε  :2funny:
Πάρε την άσπρη κρέμα τώρα βαλκανιε  :2on1:

Tύπε, που έμαθες για την περιουσία του πορδομήτσουλα;  Kαι πως την έκανε, για πες μας, άνοιξέ μας τα μάτια γιατί αυτός λέει οτι δεν έχει δουλέψει ούτε μέρα στη ζωή του.

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Ο δητρακης 20 ετών αγόραζε ακίνητα ,εσάς τον κμαν και τους άλλους ήθελα να σας δω πως ήσασταν 19 ετών  :2funny: :2funny: :2funny: Με όνειρα, φιλοδοξίες,ότι θα κάνετε λεφτά  :2funny: ότι ζείτε σε βίλες θα έχετε αμαξαρες να πάτε στο γραφείο σας για δουλειά  :2funny: Τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικα ,αντί για αμάξια κ λεφτά πάτε στης δουλειές σαςε τραμ ,κοιμαστε σε σοφίτες, κλέβετε ίντερνετ από το γείτονα,γαμάτε κάθε 6 μήνες,και περενετε γιορτές να πάτε για ύπνο..Ούτε ο Νίκος Ξανθόπουλος τέτοιο δράμα όπως εσείς  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο δητρακης 20 ετών αγόραζε ακίνητα ,εσάς τον κμαν και τους άλλους ήθελα να σας δω πως ήσασταν 19 ετών  :2funny: :2funny: :2funny: Με όνειρα, φιλοδοξίες,ότι θα κάνετε λεφτά  :2funny: ότι ζείτε σε βίλες θα έχετε αμαξαρες να πάτε στο γραφείο σας για δουλειά  :2funny: Τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικα ,αντί για αμάξια κ λεφτά πάτε στης δουλειές σαςε τραμ ,κοιμαστε σε σοφίτες, κλέβετε ίντερνετ από το γείτονα,γαμάτε κάθε 6 μήνες,και περενετε γιορτές να πάτε για ύπνο..Ούτε ο Νίκος Ξανθόπουλος τέτοιο δράμα όπως εσείς  :2funny: :2funny: :2funny:

Σοβαρά?Εγώ βγάζω 5000 ευρώ καθαρά το μήνα,έχω 1 εκατομμύριο ακίνητη περιουσία και πάλι δε μου φτάνουν για το lifestyle και τα γούστα.Ο άλλος είναι Ρωσία και γαμάει Μογγόλες στην καλύτερη αν δε γαμάει κατσίκια.
Εφαγε τα λεφτά των γονιών του σε διαμερίσματα που έχασαν την αξία τους και τώρα τσίμα τσίμα τη βγάζει,έχει μηδενική ρευστότητα.Μηδενικές προοπτικές,μηδέν γκόμενες,μηδέν σύνταξη,εγκλωβισμένος σε διαμέρισμα των 40 τμ,σοβιετικών προδιαγραφών,στο μέλλον θα χειροτερεύει συνέχεια.
Εξάλλου εμείς αντιδράσαμε αντί να μας τον φορέσουν οι γόνοι και τα βύσματα τους πυρπολήσαμε τους κάναμε κλύσμα και αυτό δεν τελειώνει εδώ.Θα υποφέρουν άσχημα,είμαστε αμεταννόητοι,το πάρτυ δεν τελειώνει.

• Like
Αντιδράσεις: koble

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Tο να φύγω φοιτητής μου το πρότιναν γιάτι σκόπευα να φύγω στην Ολλανδία γιά δουλειά οπότε το σκέφτηκαν έτσι ότι κάποια στιγμή σαν φοιτητής θα γυρίσω πίσω.Εγώ από το 1992 μέχρι το 1997 που εκβιάστηκα Ελλάδα είχα πάει 2 φορές από 10 μέρες την καθεμία φορά.Αν δεν έφευγα από Ελλάδα ήταν θέμα χρόνου πότε θα γινόταν το μακελειό!Δεν τους ηθελα ουτε να τους βλεπω!Τότε ήταν πολύ τεταμένη η κατάσταση.
  Για να πάω φοιτητής μου υποσχέθηκαν τα πάντα γιά να δεχτώ,μετά βέβαια από όλα αυτά που μου υποσχέθηκαν δεν μου έδωσαν τίποτα.Πάντα έπαιρνα λεφτά με το σταγονόμετρο αλλά τα επένδυσα σωστά :).
 Δε λέω υπάρχουν και χειρότεροι γονείς όπως π.χ. ο Δουρής  :2funny:που τα γάμαγε και τα σκότωνε  :2funny:.
 Μετά από 26 χρόνια άγριων τσακομών κατάφερα επιτέλους να μην έρχομαι Ελλάδα!Αυτό που ήθελα από το 1992!
Δημητρακη τη δεκατια του 90 στη Ρωσια ακομα και με αυτα τα λεφτα που επαιρνες οπως λες με το σταγονομετρο μετρουσαν εκεινη την εποχη εκει γιατι και διαμερισμα αγορασες και το αμαξι σου ειχες και δεν χρειαζοταν να πηγαινεις το πρωι στη δουλεια και εκανες την ζωουλα σου οποτε παραδεξου το οτι εισαι τυχερος οτι τα επενδυσες σωστα μαγκια σου αλλα να λες οτι ταλαιπωρηθηκες ειναι αστειο.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.348
Πόντοι
216
Τύπε, μήπως έκανε βίζιτες και έκανε τέτχοια περιουσία;

Ενταξει, 500.000 δεν ειναι και καμια ιδιαιτερη περιουσια
1.5 διαμερισμα σε καλη περιοχη της Αθηνας το 2006 ειναι

Η μαγκια που εκανε ο Δημητρακης ειναι οτι πηγε να απολαυσει τους καρπους της περιουσιας αυτης, σε ενα φθηνο μερος με πολλες και ωραιες γυναικες

Αλλοι με 500.000 αγορασαν μεγαλο σπιτι το 2006 εμειναν Αθηνα και δεινοπαθουν να τα φερουν βολτα με εφοριες, χρεη, λειψα εισοδηματα, απαιτησεις απο γυναικες και παιδια, και μηδεν γαμησι, απολαυσεις και προσωπικη ζωη

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.348
Πόντοι
216
Για άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει ούτε μέρα;;;

Γενικα να ξερεις οτι η καθε περιουσια μεταφραζεται σε 5% ετησιο εισοδημα (κατα μεσο ορο)
Ουσιαστικα με 500.000 εξασφαλιζεις 25.000 ετησιως χωρις να δουλευεις
Δηλαδη στην πραξη με αυτα τα λεφτα, αυτο που μπορεις να καταφερεις ειναι απλα να μην δουλευεις και να εχεις τα εισοδηματα ενος εργαζομενου

Καποιος με μισθο πχ 35000 ετησιως, μπορει να κανει καλυτερη ζωη απο εσενα, εκτος δουλειας (ταξιδια, σπιτι, απολαυσεις, κλπ)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Γενικα να ξερεις οτι η καθε περιουσια μεταφραζεται σε 5% ετησιο εισοδημα (κατα μεσο ορο)
Ουσιαστικα με 500.000 εξασφαλιζεις 25.000 ετησιως χωρις να δουλευεις
Δηλαδη στην πραξη με αυτα τα λεφτα, αυτο που μπορεις να καταφερεις ειναι απλα να μην δουλευεις και να εχεις τα εισοδηματα ενος εργαζομενου

Καποιος με μισθο πχ 35000 ετησιως, μπορει να κανει καλυτερη ζωη απο εσενα, εκτος δουλειας (ταξιδια, σπιτι, απολαυσεις, κλπ)

Δεν αμφιβάλλω τύπε, ο προβληματισμός είναι πως απέκτησε κάποιος μισό μύριο περιουσία χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ και χωρίς γονική παραχώρηση όπως μας παραμυθιάζει λέει ο πορνομήτσος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη τη δεκατια του 90 στη Ρωσια ακομα και με αυτα τα λεφτα που επαιρνες οπως λες με το σταγονομετρο μετρουσαν εκεινη την εποχη εκει γιατι και διαμερισμα αγορασες και το αμαξι σου ειχες και δεν χρειαζοταν να πηγαινεις το πρωι στη δουλεια και εκανες την ζωουλα σου οποτε παραδεξου το οτι εισαι τυχερος οτι τα επενδυσες σωστα μαγκια σου αλλα να λες οτι ταλαιπωρηθηκες ειναι αστειο.
Πως δεν ταλαιπωρήθηκα?Το 1997 ενώ χρώσταγα ένα μέρος από την τελευταία δόση από το διαμέρισμα 800 $ περίπου εκβιάστηκα γιά να έρθω Ελλάδα!Οπως έχω πει γύρω στους 9 μήνες έτρωγα ψωμί γιά να ξεπληρώσω το σπίτι (το τριάρι που έχω)Για να δεις τι καθάρματα είναι δε σεβάστηκαν ούτε ότι είχα ένα μικρό παιδάκι ένος έτους!Ουτε τα χειρότερα κτήνη τέτοιο πράγμα δεν κάνουν! :vomit:.Τελικά κατάφερα και έσωσα το σπίτι αλλά αναγκάστηκα να έρθω Ελλάδα,τα έχω πει ότι ήταν οι φριχτότερες στιγμές της ζωής μου!Ετρωγα ψωμί και μάζευα λεφτά γιά να φύγω στη Ρωσσία.Αυτά τα έχω γράψει πολλές φορές.Ποτέ δεν περίμενα ότι μπορεί να υπάρξουν τόσο καθάρματα γονείς! :vomit:

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να πιστεύει τα ψέματα του Βλάκμαν και του Βαλκάνιου φουκαρά  :2funny:ο Βαλκάνιος φουκαράς δε τολμάει να γράψει γιατί θα τον ξεσκίσει πάλι το πουλί  :2funny: :2funny: :2funny:.Ο Βλάκμαν έχει ρεζιλευτεί από μόνος του  :2funny:Περιουσία 1.000.000 μισθο 5.000 το μήνα και ζει στο χώρο της δουλειάς δεν έχει αμάξι  :2funny: και 1 χρόνο δεν έχει λεφτά να πάει να γαμίσει  :2funny: :2funny: :2funny:Μου φένεται 5.000 αρχήδια το μήνα παίρνει  :2funny: :2funny: :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: koble

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Πως δεν ταλαιπωρήθηκα?Το 1997 ενώ χρώσταγα ένα μέρος από την τελευταία δόση από το διαμέρισμα 800 $ περίπου εκβιάστηκα γιά να έρθω Ελλάδα!Οπως έχω πει γύρω στους 9 μήνες έτρωγα ψωμί γιά να ξεπληρώσω το σπίτι (το τριάρι που έχω)Για να δεις τι καθάρματα είναι δε σεβάστηκαν ούτε ότι είχα ένα μικρό παιδάκι ένος έτους!Ουτε τα χειρότερα κτήνη τέτοιο πράγμα δεν κάνουν! :vomit:.Τελικά κατάφερα και έσωσα το σπίτι αλλά αναγκάστηκα να έρθω Ελλάδα,τα έχω πει ότι ήταν οι φριχτότερες στιγμές της ζωής μου!Ετρωγα ψωμί και μάζευα λεφτά γιά να φύγω στη Ρωσσία.Αυτά τα έχω γράψει πολλές φορές.Ποτέ δεν περίμενα ότι μπορεί να υπάρξουν τόσο καθάρματα γονείς! :vomit:
  Δεν πιστεύω ότι υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να πιστεύει τα ψέματα του Βλάκμαν και του Βαλκάνιου φουκαρά  :2funny:ο Βαλκάνιος φουκαράς δε τολμάει να γράψει γιατί θα τον ξεσκίσει πάλι το πουλί  :2funny: :2funny: :2funny:.Ο Βλάκμαν έχει ρεζιλευτεί από μόνος του  :2funny:Περιουσία 1.000.000 μισθο 5.000 το μήνα και ζει στο χώρο της δουλειάς δεν έχει αμάξι  :2funny: και 1 χρόνο δεν έχει λεφτά να πάει να γαμίσει  :2funny: :2funny: :2funny:Μου φένεται 5.000 αρχήδια το μήνα παίρνει  :2funny: :2funny: :2funny:
800 δολαρια και δεν τα ειχες λιγο περιεργο δεν ακουγεται τι δεν ειχες καθολου χρηματα?Ενταξει το πολυ πολυ να επιανες μια δουλεια και θα τα εβγαζες δεν χρειαζοταν να τρως 9 μηνες ψωμι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
800 δολαρια και δεν τα ειχες λιγο περιεργο δεν ακουγεται τι δεν ειχες καθολου χρηματα?Ενταξει το πολυ πολυ να επιανες μια δουλεια και θα τα εβγαζες δεν χρειαζοταν να τρως 9 μηνες ψωμι.
Φυσικά και δεν είχα όταν έπρεπε να δώσω 32.369 $ μέσα σε ένα χρόνο!(τόσο έκανε το διαμέρισμα).Και τα είχα καταφέρει!Τότε δούλευα με μισθό 250 $ όπως οι περισσότεροι στην Ρωσσία.
  Λεφτά δεν είχα γιατί είχα τότε αγωράσει και ξεχρεώσει το διαμέρισμα στη Βαρσοβία (με λεφτα που μαζευα χαλαρά 4 χρόνια).
  Για να ξεχρεώσω το διαμέρισμα στη Ρωσσία πούλησα τα πάντα 2 γκαράζ,ένα δωμάτιο στο κέντρο που είχα πάρει,είχα φέρει τρεις γούνες από Ελλάδα (τότε οι γούνες εδώ ήταν πανάκρυβες,Ελλάδα της έπαιρνα σε ρούβλια 700.000 και πουλιώντουσαν αμέσως 2.200.000-2.400.000) έκανα ότι μπορούσα γιά να πάρω σπίτι!Και έρχονται τα καθάρματα όταν έμαθαν ότι αγωράζω διαμέρισμα και με εκβιάζουν γιά να το χάσω  :headbang:από τότε τα μουνόπανα τα συχάθηκα! :vomit:αηδίασα!.
  Ευτυχώς τώρα σταμάτισα να έρχομαι Ελλάδα και ηρέμισα.Επρεπε να περάσουν 26 χρόνια γιά να πετύχω να μην έρχομαι Ελλάδα  :o

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Φυσικά και δεν είχα όταν έπρεπε να δώσω 32.369 $ μέσα σε ένα χρόνο!(τόσο έκανε το διαμέρισμα).Και τα είχα καταφέρει!Τότε δούλευα με μισθό 250 $ όπως οι περισσότεροι στην Ρωσσία.
  Λεφτά δεν είχα γιατί είχα τότε αγωράσει και ξεχρεώσει το διαμέρισμα στη Βαρσοβία (με λεφτα που μαζευα χαλαρά 4 χρόνια).
  Για να ξεχρεώσω το διαμέρισμα στη Ρωσσία πούλησα τα πάντα 2 γκαράζ,ένα δωμάτιο στο κέντρο που είχα πάρει,είχα φέρει τρεις γούνες από Ελλάδα (τότε οι γούνες εδώ ήταν πανάκρυβες,Ελλάδα της έπαιρνα σε ρούβλια 700.000 και πουλιώντουσαν αμέσως 2.200.000-2.400.000) έκανα ότι μπορούσα γιά να πάρω σπίτι!Και έρχονται τα καθάρματα όταν έμαθαν ότι αγωράζω διαμέρισμα και με εκβιάζουν γιά να το χάσω  :headbang:από τότε τα μουνόπανα τα συχάθηκα! :vomit:αηδίασα!.
  Ευτυχώς τώρα σταμάτισα να έρχομαι Ελλάδα και ηρέμισα.Επρεπε να περάσουν 26 χρόνια γιά να πετύχω να μην έρχομαι Ελλάδα  :o
Πρόεδρε πρέπει να κάνεις μια έκτακτη επίσκεψη κάποια φορά..Αλλά πρέπει να υπάρχει λόγος ,ένα κίνητρο για να έρθει ς και εσύ κίνητρα για να έρθεις Ελλάδα δεν έχεις πλέον

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.348
Πόντοι
216
  Για να ξεχρεώσω το διαμέρισμα στη Ρωσσία πούλησα τα πάντα 2 γκαράζ,ένα δωμάτιο στο κέντρο που είχα πάρει,είχα φέρει τρεις γούνες από Ελλάδα (τότε οι γούνες εδώ ήταν πανάκρυβες,Ελλάδα της έπαιρνα σε ρούβλια 700.000 και πουλιώντουσαν αμέσως 2.200.000-2.400.000) έκανα ότι μπορούσα γιά να πάρω σπίτι!Και έρχονται τα καθάρματα όταν έμαθαν ότι αγωράζω διαμέρισμα και με εκβιάζουν γιά να το χάσω  :headbang:από τότε τα μουνόπανα τα συχάθηκα! :vomit:αηδίασα!.
  Ευτυχώς τώρα σταμάτισα να έρχομαι Ελλάδα και ηρέμισα.Επρεπε να περάσουν 26 χρόνια γιά να πετύχω να μην έρχομαι Ελλάδα  :o

Μητσο πιστευω οτι εχεις ταυτισει την Ελλαδα με τους γονεις σου, για αυτο και εχεις τοσο αποστροφη
Μηπως να δοκιμαζες να ερθεις καποια στιγμη ingognito (στα κρυφα) και να απολαυσεις την χωρα οπως καθε απλος τουριστας;

Μην ξεχνας οτι η Ελλαδα ειναι στο μυαλο του 80% των Βορειοευρωπαιων οταν σκεφτονται την χρονικη περιοδο 'καλοκαιρι' και αδημονουν ποτε θα ερθει η στιγμη να την επισκεφτουν

Ειχα συναδελφο στην Αγγλια 21 χρονων, που ειχε ζησει στην Ελλαδα περισσοτερο απο 1 χρονο αθροιστικα σε διακοπες

Μου ελεγε οτι δε μπορουσε να φανταστει τον εαυτο του να μην ερθει στην Ελλαδα για 2-3 χρονιες συνεχομενα

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
  Για να ξεχρεώσω το διαμέρισμα στη Ρωσσία πούλησα τα πάντα 2 γκαράζ,ένα δωμάτιο στο κέντρο που είχα πάρει,είχα φέρει τρεις γούνες από Ελλάδα (τότε οι γούνες εδώ ήταν πανάκρυβες,Ελλάδα της έπαιρνα σε ρούβλια 700.000 και πουλιώντουσαν αμέσως 2.200.000-2.400.000) έκανα ότι μπορούσα γιά να πάρω σπίτι!Και έρχονται τα καθάρματα όταν έμαθαν ότι αγωράζω διαμέρισμα και με εκβιάζουν γιά να το χάσω  :headbang:από τότε τα μουνόπανα τα συχάθηκα! :vomit:αηδίασα!.
  Ευτυχώς τώρα σταμάτισα να έρχομαι Ελλάδα και ηρέμισα.Επρεπε να περάσουν 26 χρόνια γιά να πετύχω να μην έρχομαι Ελλάδα  :o
Με τους γονεις εχει κοψει καθε επαφη δεν μιλας ουτε τηλεφωνικως αδελφια εχεις?Οταν ερχεσαι Αθηνα που μενεις εχεις δικο σου σπιτι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom