Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κίεβο είναι ειδική περίπτωση.Οταν πρωτοπήγα το 2003 τραβούσα τα βυζιά μου.Δεν έβλεπες γκόμενα άνω του 175,όλες ήταν υποσιτισμένες με χαλασμένα δόντια και αραιά μαλλιά,άβυζες κτλ,νόμιζες οτι το Τσέρνομπιλ έγινε χτες.
Την ίδια εποχή στους δρόμους της Πράγας κυκλοφορούσαν εντυπωσιακά μοντέλα τύπου Viktoria Sekret οπότε το σοκ ήταν ισχυρό.
Το 2008 το Κίεβο καρδάμωσε,ανέβηκε πολύ η οικονομία και οι γκόμενες ψήλωσαν και πετάξανε βύζους.Ηρθαν και πολλές καλές από δυτική Ουκρανία που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα.
Το 2016 το Κίεβο θέριεψε.Εγινε η νούμερο ένα μουνόπολη στην Ευρώπη λόγω του πολέμου που έστειλε στην πρωτεύουσα άπειρες Ουκρανές από Ντονέτσκ,ανατολική Ουκρανία.Η επαρχία άδειασε εντελώς και το Κίεβο μάζεψε το 70% του αξιόλογου μουνιού.Τότε ήταν η τελευταία αναλαμπή της χρυσής εποχής.
Μετά το 2017 και το άνοιγμα της βίζας,τα οχτάρια,εννιάρια εξαφανίζονται από το Κίεβο με ταχείς ρυθμούς αφού την κάνουν στα εύρρωστα ευρωπαικά κέντρα με τους πολυάριθμους σπόνσορες και τις μεγάλες ευκαιρίες.
Πλέον περπατάς Κρεσάτικ και δε βλέπεις ούτε ένα μοντέλο το μεσάωρο ενώ παλιά έβλεπες μία κάθε δύο λεπτά.Η μουνοπηγή σταδιακά στερεύει για αυτό πολλοί mongers στρέφονται ξανά στα άγια ρωσικά χώματα που είχαν εγκαταλείψει μετά το 2010 και την άνοδο οικονομίας λόγω αύξησης των τιμών του πετρελαίου.Τώρα που οτο πετρέλαιο διολίσθησε η Ρωσία έπεσε οικονομικά,οι γκόμενες έγιναν πιο απελπισμένες και η κατάσταση επέστρεψε στα επίπεδα προ 2010.
Μιλάμε δηλαδή για κυκλική μουνοοικονομία,άγνωστο τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Ο Βαλκάνιος φουκαρας που είναι? :2on1:Εκτελεί εντολές του Γερμανού αφεντικού του  :gay:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.178
Πόντοι
3.656

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε παιδια τι λενε αυτοι θα μας τρελανουν εκτος αμα κανουν πλακα  
στο 37.40 και μετα
Πρέπει να τους έγδαραν στην εκδρομη  :2funny:λέει στο 17.30 ότι νοίκιασε Ντοζίμετρο  :2funny: :headbang:Συγγνώμη το ΤΕΡΡΑ είναι το φτηνότερο που υπάρχει ούτε 70 ευρώ δεν κάνει!πόσο δηλαδή του το νοίκιασαν? :headbang:Εκεί δεν έχει ραδιενέργεια πιά μόνο σε μερικά σημεία και φυσικά δεν κάνει να φας κανένα ψάρι από κει!
 Κατα τ'άλλα δίνει γενικές πληροφορίες.

Ο Βαλκάνιος φουκαρας που είναι? :2on1:Εκτελεί εντολές του Γερμανού αφεντικού του  :gay:
Πριν λίγο μίλησα με τον Ιωσήφ του είπα να μου γράψει κανένα κείμενο να σας το βάλω εδώ και μου απάντησε:άσε έχω πολλές δουλειές και μου έρχεται καταθλιψη όταν ακούω γ'αυτους!
 Η διαφορά μας είναι ότι αυτός θεωρεί πιό τελειωμένο τον Red από τον Βαλκάνιο φουκαρά!Μου είπε ο Ρεντ είναι ένας πενηντάρης μένει σε ένα δωμάτιο παίρνει ιντερνέτ από το γείτονα και κάθεται και γράφει σε όλα τα θέματα του σά'ι'τ κάθε μέρα.Ο Βαλκάνιος φουκαράς πρέπει να'ναι 30άρης και έχει μπροστά του κάποια ελπίδα να πετύχει κάτι.Για το Βλάκμαν δεν το συζητάω είναι γιά γέλια και γιά κλάμματα  :2funny:τώρα θα πάει πάλι σε κάνα χωριό της Ουκρανίας όχι γιά να γαμίσει αλλά για να την βγάλει φωτογραφία και να μας την βάλει εδώ και να μας πει ότι μετράει  :2funny:δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παει στο κοντινότερο FKK να βρει μιά Ρουμάνα ή Ουκρανή να της δώσει ένα κατοστάρικο παραπάνω να την βγάλει καμιά δεκαριά φώτο και να μας την βάλει εδώ  :2funny:και να φάει εκεί  :2funny:και να κάνει το μπάνιο του  :2funny:και να γαμίσει κιόλας.
  Αυτό θα μπορούσε να το κάνει μιά φορά το μήνα  :2funny:είσοδος 60 Ευρώ 2 γαμήσια 120 ευρώ συν από 100 Ευρώ στις γκόμενες για να της φωτογραφίσει  :2funny: δηλαδή με λιγοτερο απο 400 ευρω καθάρισε  :2funny:Και δύσκολο να καταλάβουμε την απάτη που θα κάνει  :2funny:αφού φώτο από ξενοδοχεία μας βάζει.Δεν αποκλίεται βέβαια αυτές οι φώτο που μας έβαλε να είναι απο ξενοδοχείο της Γερμανίας με Ουκρανη city tour και να μην πήγε πουθενά  :2funny:
 Η γνώμη μου είναι ότι πιό άχρηστος απ'όλους είναι ο Dirty γιατί ο Βαλκάνιος φουκαράς γεννήθηκε φτωχός κάτι που δεν φταίει αυτός αλλά οι γονείς του!Ο Dirty δεν είναι τόσο φτωχός και δουλεύει στο δημόσιο καμιά 20αριά χρόνια και δεν έχει πάρει τίποτα  :headbang:.Εγώ π.χ. με τους γονείς μου εναντίον να μου δημιουργούνε προβλήματα καταφερα να πάρω εδώ τρία διαμερίσματα και ένα στη Βαρσοβία.Αν είχα σωστούς γονείς θα είχα τα διπλά τώρα και δεν θα είχα ταλαιπωρηθεί τόσο στη ζωή μου!Αλλά τους γονείς δεν τους διαλέγουμε.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
δημητρακη εχει εξαφανιστει ο βαλκανιος φουκαρας 3 μερες τωρα
μπαινει, διαβαζει αλλα δεν γραφει
αν δεν εμφανιστει δεν μπορω να παιξω τα επομενα επεισοδια ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ DOCUMENTS

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
:2funny:
Πρέπει να τους έγδαραν στην εκδρομη  :2funny:λέει στο 17.30 ότι νοίκιασε Ντοζίμετρο  :2funny: :headbang:Συγγνώμη το ΤΕΡΡΑ είναι το φτηνότερο που υπάρχει ούτε 70 ευρώ δεν κάνει!πόσο δηλαδή του το νοίκιασαν? :headbang:Εκεί δεν έχει ραδιενέργεια πιά μόνο σε μερικά σημεία και φυσικά δεν κάνει να φας κανένα ψάρι από κει!
  Κατα τ'άλλα δίνει γενικές πληροφορίες.
  Πριν λίγο μίλησα με τον Ιωσήφ του είπα να μου γράψει κανένα κείμενο να σας το βάλω εδώ και μου απάντησε:άσε έχω πολλές δουλειές και μου έρχεται καταθλιψη όταν ακούω γ'αυτους!
  Η διαφορά μας είναι ότι αυτός θεωρεί πιό τελειωμένο τον Red από τον Βαλκάνιο φουκαρά!Μου είπε ο Ρεντ είναι ένας πενηντάρης μένει σε ένα δωμάτιο παίρνει ιντερνέτ από το γείτονα και κάθεται και γράφει σε όλα τα θέματα του σά'ι'τ κάθε μέρα.Ο Βαλκάνιος φουκαράς πρέπει να'ναι 30άρης και έχει μπροστά του κάποια ελπίδα να πετύχει κάτι.Για το Βλάκμαν δεν το συζητάω είναι γιά γέλια και γιά κλάμματα  :2funny:τώρα θα πάει πάλι σε κάνα χωριό της Ουκρανίας όχι γιά να γαμίσει αλλά για να την βγάλει φωτογραφία και να μας την βάλει εδώ και να μας πει ότι μετράει  :2funny:δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παει στο κοντινότερο FKK να βρει μιά Ρουμάνα ή Ουκρανή να της δώσει ένα κατοστάρικο παραπάνω να την βγάλει καμιά δεκαριά φώτο και να μας την βάλει εδώ  :2funny:και να φάει εκεί  :2funny:και να κάνει το μπάνιο του  :2funny:και να γαμίσει κιόλας.
   Αυτό θα μπορούσε να το κάνει μιά φορά το μήνα  :2funny:είσοδος 60 Ευρώ 2 γαμήσια 120 ευρώ συν από 100 Ευρώ στις γκόμενες για να της φωτογραφίσει  :2funny: δηλαδή με λιγοτερο απο 400 ευρω καθάρισε  :2funny:Και δύσκολο να καταλάβουμε την απάτη που θα κάνει  :2funny:αφού φώτο από ξενοδοχεία μας βάζει.Δεν αποκλίεται βέβαια αυτές οι φώτο που μας έβαλε να είναι απο ξενοδοχείο της Γερμανίας με Ουκρανη city tour και να μην πήγε πουθενά  :2funny:
  Η γνώμη μου είναι ότι πιό άχρηστος απ'όλους είναι ο Dirty γιατί ο Βαλκάνιος φουκαράς γεννήθηκε φτωχός κάτι που δεν φταίει αυτός αλλά οι γονείς του!Ο Dirty δεν είναι τόσο φτωχός και δουλεύει στο δημόσιο καμιά 20αριά χρόνια και δεν έχει πάρει τίποτα  :headbang:.Εγώ π.χ. με τους γονείς μου εναντίον να μου δημιουργούνε προβλήματα καταφερα να πάρω εδώ τρία διαμερίσματα και ένα στη Βαρσοβία.Αν είχα σωστούς γονείς θα είχα τα διπλά τώρα και δεν θα είχα ταλαιπωρηθεί τόσο στη ζωή μου!Αλλά τους γονείς δεν τους διαλέγουμε.
Πρόεδρε έχω μπερδευτεί λίγο..Εσύ έλεγες ότι υπάρχει πιθανότητα ο Βαλκάνιος φουκαρας να είναι κλώνος ένας εκ των ρεντ η του κμαν2 ,τώρα λες ότι ειναι πραγματικο πρόσωπο που δεν έχει σχέση με αυτούς τους 2 ? Τεσπά πάντως όλοι μοιάζουν μεταξύ τους όπως λες για την μιζέρια και την κακομοιριά ,εδώ έχει χαθεί η μπάλα με τους κλώνους ,εδώ μου στέλνουν πμ εμένα κ μου λένε είσαι ο τάδε είσαι ο τάδε  :2funny: :2funny:..Ένα συμπέρασμα που έχω βγάλει πρόεδρε η φτώχεια δημιουργεί πολλά κόμπλεξ,η όχι όπως είπες η αγαμία κ αφραγκια βαράει στο κεφάλι ..Γιατί να Παει να σκασει κάποιος τόσα λεφτά απλα για να της βγάλει φωτό? Για μένα μερικές που έχει βγάλει ο κμαν είναι καλές διότι έμαθα στην Ελλάδα με της μέτριες πόρνες που έχουμε χρόνια... Σχετικά με τους γονείς,είναι θέμα τύχης όλα ,θα μπορούσες να πέσεις σε γονείς ανώμαλους να σε βιαζανε ,να σε κακοποιουσανε να σε πούλαγαν σε γύφτους και πολλά άλλα..Αναμένω μύνημα του βαλκανιου φουκαρα  :2funny: Που να είναι λες ? Ο red μένει σε δωμάτιο κ έχει κ ίντερνετ από τον γείτονα εδώ στην Ελλάδα  μου λένε για να μειώσω τα έξοδα να κόψω και το τηλέφωνο  :jerking:..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny:Πρόεδρε έχω μπερδευτεί λίγο..Εσύ έλεγες ότι υπάρχει πιθανότητα ο Βαλκάνιος φουκαρας να είναι κλώνος ένας εκ των ρεντ η του κμαν2 ,τώρα λες ότι ειναι πραγματικο πρόσωπο που δεν έχει σχέση με αυτούς τους 2 ? Τεσπά πάντως όλοι μοιάζουν μεταξύ τους όπως λες για την μιζέρια και την κακομοιριά ,εδώ έχει χαθεί η μπάλα με τους κλώνους ,εδώ μου στέλνουν πμ εμένα κ μου λένε είσαι ο τάδε είσαι ο τάδε  :2funny: :2funny:..Ένα συμπέρασμα που έχω βγάλει πρόεδρε η φτώχεια δημιουργεί πολλά κόμπλεξ,η όχι όπως είπες η αγαμία κ αφραγκια βαράει στο κεφάλι ..Γιατί να Παει να σκασει κάποιος τόσα λεφτά απλα για να της βγάλει φωτό? Για μένα μερικές που έχει βγάλει ο κμαν είναι καλές διότι έμαθα στην Ελλάδα με της μέτριες πόρνες που έχουμε χρόνια... Σχετικά με τους γονείς,είναι θέμα τύχης όλα ,θα μπορούσες να πέσεις σε γονείς ανώμαλους να σε βιαζανε ,να σε κακοποιουσανε να σε πούλαγαν σε γύφτους και πολλά άλλα..Αναμένω μύνημα του βαλκανιου φουκαρα  :2funny: Που να είναι λες ? Ο red μένει σε δωμάτιο κ έχει κ ίντερνετ από τον γείτονα εδώ στην Ελλάδα  μου λένε για να μειώσω τα έξοδα να κόψω και το τηλέφωνο  :jerking:..
Tου Βλάκμαν κλώνος δε νομίζω να είναι ο Ρεντ μου το είπε αυτό.Υπάρχουν 2 εκδοχές ή να είναι κλώνος του Ρεντ ή κάποιος φουκαράς  :2funny:η αφραγκία τους οδηγει στην αγαμία και λόγω αγαμίας βγάζουν κακία.Αν πρόσεξες κατα καιρους κάποιοι άσχετοι με ελάχιστα μηνύματα γράφουν ότι ο Βαλκάνιος φουκαράς είναι αληθεινό πρόσωπο και τον υποστηρίζουν,ο Ρεντ εχει παρα πολλους κλώνους γιατί δεν κανει τιποτ'αλλο από το να κάθεται να γράφει στο σά'ι'τ  :jerking: :2funny:.
  Ο Βλάκμαν γ'αυτό το κάνει γιά να μας βάλει φωτογραφίες να πας το παίξει ηγέτης  :jerking: :2funny: αν είχε κάβλες και ήθελε να γαμίσει θα ήταν μιά φορα τη βδομάδα στα FKK θα πήγαινε σε πουτάνες κλπ. αυτός ένα χρόνο τραβάει μαλακία  :jerking:πάει να φτάσει τους 14 μήνες αγαμίας σύντομα όπως και ο τύπος του τργουδιού  :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγώ αν δε γαμίσω 5-6 μέρες αρχίζω και  :headbang:δεν αντέχω τη  :jerking:.

Τον συνέτριψες του πέταξες ατομικές βόμβες  :2funny:Αν μπορείς σε παρακαλώ άνοιξε ένα Thread με θέμα τα ψέματα του Βαλκάνιου Φουκαρά  :2funny:και βάλτα όλα αυτά  :2funny:γιατί στο Tread της εργασίας στο εξωτερικό θα χαθούν σιγά σιγα ενω εκεί θα είναι στην πρώτη σελίδα  :2funny:και θα τα βλέπουμε να γελάμε όποτε θέλουμε  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
  Τον συνέτριψες του πέταξες ατομικές βόμβες  :2funny:Αν μπορείς σε παρακαλώ άνοιξε ένα Thread με θέμα τα ψέματα του Βαλκάνιου Φουκαρά  :2funny:και βάλτα όλα αυτά  :2funny:γιατί στο Tread της εργασίας στο εξωτερικό θα χαθούν σιγά σιγα ενω εκεί θα είναι στην πρώτη σελίδα  :2funny:και θα τα βλέπουμε να γελάμε όποτε θέλουμε  :2funny:
αυτα δεν ηταν τιποτα
που να δεις τι εγραφε πριν χρονια για τις γυναικες στη γερμανια...
απο την αγαμια ξεροχυνε οταν τον ακουμπουσαν
ερχεται μυθικο γελιο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτα δεν ηταν τιποτα
που να δεις τι εγραφε πριν χρονια για τις γυναικες στη γερμανια...
απο την αγαμια ξεροχυνε οταν τον ακουμπουσαν
ερχεται μυθικο γελιο
Tο περιμένω πως και πως  :2funny:και όχι μόνο εγώ  :2funny:.Αν μπορείς όμως εκτός από το Tread της εργασίας στο εξωτερικό άνοιξε ένα καινούργιο Thread γιατί είναι κρίμα τόσο γέλιο μετά από μερικές βδομάδες να ξεχαστεί  :2funny:

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Tο περιμένω πως και πως  :2funny:και όχι μόνο εγώ  :2funny:.Αν μπορείς όμως εκτός από το Tread της εργασίας στο εξωτερικό άνοιξε ένα καινούργιο Thread γιατί είναι κρίμα τόσο γέλιο μετά από μερικές βδομάδες να ξεχαστεί  :2funny:
Προτείνω τίτλο η Έλληνες του εξωτερικού

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Λόγω ακύρωσης της άφιξής μου στο Κίεβο πουλάω τα ήδη πληρωμένα εισιτήρια με αναχώρηση 14/05/2019 και επιστροφή 21/05/2019 στη μισή τιμή 70 ευρώ. Αν θέλει να προγραμματίσει κάποιος ταξίδι για εκεί.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Χτες σε μια συζήτηση που έκανα με την Ουκρανέζα ανάμεσα στα γαμήσια μου είπε το εξής που δεν είναι γνώμη μου αλλά η ίδια κάρφωσε την χώρα της--->
"Όπως εσείς έχετε τους Αλβανούς και τους γύφτους που είναι αναξιόπιστοι, κλέβουν,σκοτώνουν και ανήκουν σε μαφίες έτσι είναι όλοι στην Ουκρανία"

Απο αυτόν τον γενικό κανόνα εξαίρεσε τον εαυτό της, την οικογένεια της και τον κύκλο της και άλλο ένα 10% του πληθυσμού!

• Like
Αντιδράσεις: koble

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σε καταλαβαίνω πως το να είσαι δευτερος ακόμα και στη Μαλακία είναι χειρότερο και απο το να είσαι πρώτος! Είναι μεγαλο ψυχικό τραύμα και βλέπω προσπαθείς να το διορθώσεις!
Όλοι μαζί σου φέτος!!!!   :rockon:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Λόγω ακύρωσης της άφιξής μου στο Κίεβο πουλάω τα ήδη πληρωμένα εισιτήρια με αναχώρηση 14/05/2019 και επιστροφή 21/05/2019 στη μισή τιμή 70 ευρώ. Αν θέλει να προγραμματίσει κάποιος ταξίδι για εκεί.
σιγα μιν μπορουν η φουκαραδες ελινες να παρουν ισιτιριο
εχει δικιο ο διμιτρακις ουμπερ αλεσ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!
 Μαζί με τα εισητήρια δίνονται δώρο 2 ρολά σοβιετικό κωλόχαρτο  :2funny:είναι γρασέ και σκουπίζει ωραία το σκατό σας,μπορείτε να το χρησημοποιήσετε για να σκουπίζετε το Βάλανο σας μετά τον αυνανισμό  :2funny:.
  Επίσης δίνονται 2 μπουκαλάκια σοβιετική κολώνια γιά να μην ζέχνετε και βρωμάτε σα σκύλος  :2funny:
  Μαζί με τα εισητήρια δίνονται σοβιετικές τσίχλες  :2funny:γιά να δίνετε στα παιδάκια που ζητιανεύουν καθώς και στις γκόμενες γιά να της εντυπωσιάσετε  :2funny: (βοηθάει πολύ στο καμάκι).
 Επίσης δίνονται δώρο σοβιετικά προφυλακτικά  :2funny: που 99,999999% θα είναι αχρείαστα  :2funny: :2funny: :2funny:.
 Δίνονται δώρο και γυμνές φωτογρφίες γιά αυνανισμό στη περίπτωση που δεν θα έχετε ιντερνέτ  :2funny:
 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!Δώρο με τα εισητήρια ένα πατήνι!Για να πάτε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο! :2funny:
 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 70 ΕΥΡΏ!

Συνημμένα

• koloharto.jpg
    koloharto.jpg
    64 KB · Εμφανίσεις: 27
  • koloharto2.jpg
    koloharto2.jpg
    133,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • koloharto3.jpg
    koloharto3.jpg
    57 KB · Εμφανίσεις: 27
  • koloharto5d.png
    koloharto5d.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 31
  • koloharto4.jpg
    koloharto4.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • koloharto6.jpg
    koloharto6.jpg
    111,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • koloharto7.jpg
    koloharto7.jpg
    79,5 KB · Εμφανίσεις: 23

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
  Μαζί με τα εισητήρια δίνονται δώρο 2 ρολά σοβιετικό κωλόχαρτο  :2funny:είναι γρασέ και σκουπίζει ωραία το σκατό σας,μπορείτε να το χρησημοποιήσετε για να σκουπίζετε το Βάλανο σας μετά τον αυνανισμό  :2funny:.
  Επίσης δίνονται 2 μπουκαλάκια σοβιετική κολώνια γιά να μην ζέχνετε και βρωμάτε σα σκύλος  :2funny:
  Μαζί με τα εισητήρια δίνονται σοβιετικές τσίχλες  :2funny:γιά να δίνετε στα παιδάκια που ζητιανεύουν καθώς και στις γκόμενες γιά να της εντυπωσιάσετε  :2funny: (βοηθάει πολύ στο καμάκι).
  Επίσης δίνονται δώρο σοβιετικά προφυλακτικά  :2funny: που 99,999999% θα είναι αχρείαστα  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Δίνονται δώρο και γυμνές φωτογρφίες γιά αυνανισμό στη περίπτωση που δεν θα έχετε ιντερνέτ  :2funny:
  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!Δώρο με τα εισητήρια ένα πατήνι!Για να πάτε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο! :2funny:

Να σαι καλα,
εκλαψα απο τα γελια!

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
  Μαζί με τα εισητήρια δίνονται δώρο 2 ρολά σοβιετικό κωλόχαρτο  :2funny:είναι γρασέ και σκουπίζει ωραία το σκατό σας,μπορείτε να το χρησημοποιήσετε για να σκουπίζετε το Βάλανο σας μετά τον αυνανισμό  :2funny:.
  Επίσης δίνονται 2 μπουκαλάκια σοβιετική κολώνια γιά να μην ζέχνετε και βρωμάτε σα σκύλος  :2funny:
  Μαζί με τα εισητήρια δίνονται σοβιετικές τσίχλες  :2funny:γιά να δίνετε στα παιδάκια που ζητιανεύουν καθώς και στις γκόμενες γιά να της εντυπωσιάσετε  :2funny: (βοηθάει πολύ στο καμάκι).
  Επίσης δίνονται δώρο σοβιετικά προφυλακτικά  :2funny: που 99,999999% θα είναι αχρείαστα  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Δίνονται δώρο και γυμνές φωτογρφίες γιά αυνανισμό στη περίπτωση που δεν θα έχετε ιντερνέτ  :2funny:

Ούτε χιούμορ δε ξέρετε να κάνετε. Τι μαλακίες είναι αυτές που γράφεται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.178
Πόντοι
3.656

Πορδομιτσος ξέχασες τους....
Δωρεάν αυνανισμους στην καρότσα
:happy: :happy: :happy:

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1

Δεν μπορώ να βάλω σε κατηγορία να ξεχωρίσω τον καθένα από τους γνωστούς τι δώρο θα πάρει ο καθένας ..Πάντως τι πατίνι ταιριάζει στον βαλκανιο..το κωλοχαρτο στον κμαν για τα χεσιματα που κάνει στης γυναίκες που πάει..Η Κολωνία στον ρεντ ...Τον σχινοχαρα ξέχασες... :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom