Μια μικρή διόρθωση το διαμέρισμα μου που αναφέρεσε είναι 41 τετραγωνικά.Στούντιο 24 τετραγωνικά είχα αλλά το πούλησα.Το είχα πάρει όταν χτιζόταν 8.000 $ και το πούλησα λίγο πριν την κρίση 80.000 Ευρώ.Τότε το διαμέρισμα 41 τετραγωνικά είχε φτάσει να κάνει 120.000 ευρώ!
Εχω και άλλα 2 διαμερίσματα εδώ και ένα στην Βαρσοβία.
Αυτοί είναι εντελώς φουκαράδες με καμιά ελπίδα γιά το μέλλον
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ούτε να νοικιάσουν διαμέρισμα δεν μπορούνε
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αυτό με της Τουρκάλες είναι ύποπτο.Πρόσεχε γιατί υπάρχουν πολλές Αρμένισες και Γεωργιανές τραβεστί
συνήθως όποιος το γυρίζει σε αυτές
μετά της Τουρκάλες το επόμενο βήμα είναι τα τραβεστί
Στην αρχή θα τα γαμάς και κάποια στιγμή θα τον φας κιόλας
Αν δε διορθωθείς σε βλέπω σε 2-3 χρόνια με τον Πίτσι στο El Basa στην Αχαρνών να πηγαίνεις με τους Πακιστανούς στα διαμερίσματα
και στην Gay σάουνα πίσω από το Χίλτον
Ο Ιωσήφ μου είπε ότι αυτός εδώ ο Σατανιστής βιαστής είναι πρώτος ξαδερφός σου!Είναι αλήθεια?
Σου μοιάζει πάρα πολύ!