Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αυτοκτόνα ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΜΟΓΓΟΛΕ

Τα μάτια σου γιατί δεν τα ανοιγοκλείνεις στο βίντεο ρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ;

Πόσα τικ και πόσα ψυχολογικά σου άφησε το γεγονός ότι γεννήθηκες παιδί ΧΑΖΟ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ;

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Αυτοκτόνα ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΜΟΓΓΟΛΕ

Τα μάτια σου γιατί δεν τα ανοιγοκλείνεις στο βίντεο ρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ;

Πόσα τικ και πόσα ψυχολογικά σου άφησε το γεγονός ότι γεννήθηκες παιδί ΧΑΖΟ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ;
Από που ξεκίνησε η κόντρα σας φίλε? Γιατί διαβάζω σελίδες διαμάχης μεταξύ σας ,γιατί δεν του βάζεις τα αποδεικτικά στοιχεία που σου ζητάει να τελειώσει η διαμάχη σας εδώ? Ισχυρίζεται ότι εισαι κλώνος του κμαν..υγ Δημήτρη νέα από το χάρη έχεις?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Από που ξεκίνησε η κόντρα σας φίλε? Γιατί διαβάζω σελίδες διαμάχης μεταξύ σας ,γιατί δεν του βάζεις τα αποδεικτικά στοιχεία που σου ζητάει να τελειώσει η διαμάχη σας εδώ? Ισχυρίζεται ότι εισαι κλώνος του κμαν..υγ Δημήτρη νέα από το χάρη έχεις?

Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου τι ισχυρίζεται ο ΜΟΓΓΟΛΑΚΗΣ

Μόνο αυτός και ο ΑΜΕΑ τσέπης με έχουν περάσει για τον kman,οπότε..

Υ.Γ.Εσύ από παλιά το διαβάζεις το site,γιατί σε κόβω για ενημερωμένο κλώνο

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου τι ισχυρίζεται ο ΜΟΓΓΟΛΑΚΗΣ

Μόνο αυτός και ο ΑΜΕΑ τσέπης με έχουν περάσει για τον kman,οπότε..

Υ.Γ.Εσύ από παλιά το διαβάζεις το site,γιατί σε κόβω για ενημερωμένο κλώνο
Ναι με λένε Δημήτρη...έπαψα να γράφω από το 2012...απλά τους τελευταίους μήνες παρακολουθώ την διαμαχη σας..φυσικά μου έρχονται πμ και με μπερδεύουν με γνωστά μέλη :cheesy:

muresan79

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
18
Πόντοι
0
Ξερει καποιος τι γινεται στο νικολαεβ?Λενε ότι είναι  η πολη του μουνιου και γενικα οι ουκρανες είναι πιο θερμες από τις κομπλεξικες ρωσσιδες  που την εχουν δει καπως

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Υπάρχουν πολλές υποψίες ότι είναι κλώνος του Redpaeinz.Δε νομίζω ότι είναι κλώνος του Βλάκμαν  :2funny:
  Αν είχε αποδεικτικά στοιχεία δεν θα τα έβαζε? :2funny:Ρεζίλι τον έκαναν και τότε με το σπίτι που έβαλε της μούφα φωτογραφίες  :2funny:και τότε που έβαλε φώτο από κουρτινόξυλα λέγοντας ότι είναι Γερμανίδα  :2funny:.
  Όπως έχετε καταλάβει όλοι είναι εντελώς φουκαράδες  :2funny:Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα  :headbang:Δεν ξέρω εσάς αλλά εμένα μου φένεται κάτι το εξωπραγματικό :headbang:να μην μπορεί κάποιος να νοικιάσει ένα διαμέρισμα και να ζει σε οικοτροφεία ή στο χώρο της δουλειάς του  :headbang:.Πάνε δε να μας πείσουν ότι ζούνε και καμιά καλή ζωή  :2funny:

Επισκέπτης
Ναι με λένε Δημήτρη...έπαψα να γράφω από το 2012...απλά τους τελευταίους μήνες παρακολουθώ την διαμαχη σας..φυσικά μου έρχονται πμ και με μπερδεύουν με γνωστά μέλη :cheesy:
ελα Δημητρη σε θυμαμαι που τα λεγαμε. θα στειλω πμ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Υπάρχουν πολλές υποψίες ότι είναι κλώνος του Redpaeinz.Δε νομίζω ότι είναι κλώνος του Βλάκμαν  :2funny:
   Αν είχε αποδεικτικά στοιχεία δεν θα τα έβαζε? :2funny:Ρεζίλι τον έκαναν και τότε με το σπίτι που έβαλε της μούφα φωτογραφίες  :2funny:και τότε που έβαλε φώτο από κουρτινόξυλα λέγοντας ότι είναι Γερμανίδα  :2funny:.
   Όπως έχετε καταλάβει όλοι είναι εντελώς φουκαράδες  :2funny:Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα  :headbang:Δεν ξέρω εσάς αλλά εμένα μου φένεται κάτι το εξωπραγματικό :headbang:να μην μπορεί κάποιος να νοικιάσει ένα διαμέρισμα και να ζει σε οικοτροφεία ή στο χώρο της δουλειάς του  :headbang:.Πάνε δε να μας πείσουν ότι ζούνε και καμιά καλή ζωή  :2funny:

Ναι,υποψίες από εσένα και το Χάρη,τους Αινστάιν του site :2funny:

Κολλύριο να αγοράσεις για τα μάτια σου που δεν τα ανοιγοκλείνεις και θα στεγνώσουν.

Εκ γενετής το έχεις αυτό το ταλέντο ή το απέκτησες αργότερα με τα υπόλοιπα τικ;

Ελα Γερμανία να σου βγάλουμε μια αναπηρική σύνταξη,τι κάθεσαι και δουλεύεις σε πλυντήρια αυτοκινήτων;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι,υποψίες από εσένα και το Χάρη,τους Αινστάιν του site :2funny:

Κολλύριο να αγοράσεις για τα μάτια σου που δεν τα ανοιγοκλείνεις και θα στεγνώσουν.

Εκ γενετής το έχεις αυτό το ταλέντο ή το απέκτησες αργότερα με τα υπόλοιπα τικ;

Ελα Γερμανία να σου βγάλουμε μια αναπηρική σύνταξη,τι κάθεσαι και δουλεύεις σε πλυντήρια αυτοκινήτων;
Ο Red μου έστειλε ΠΜ γιά να θολώσει τα νερά ότι υποψιάζεται ότι είσαι ο Βλάκμαν  :2funny:εγώ δεν το πιστεύω.Του Red κλώνος μπορεί να είσαι.
  Πάντος είσαι πολύ κακομοίρης  :2funny:ούτε διαμέρισμα δεν μπορείς να νοικιάσεις  :2funny: ούτε Γερμανίδα υπάρχει  :2funny:εκτός από τη φαντασία σου  :2funny:Βγάζεις κακία γιατί υποφέρεις  :2funny:ποιός ξέρει σε τι χοιροτροφείο ζεις? :2funny:σε καμιά υπόγα  :2funny: :vomit:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ο Red μου έστειλε ΠΜ γιά να θολώσει τα νερά ότι υποψιάζεται ότι είσαι ο Βλάκμαν  :2funny:εγώ δεν το πιστεύω.Του Red κλώνος μπορεί να είσαι.
   Πάντος είσαι πολύ κακομοίρης  :2funny:ούτε διαμέρισμα δεν μπορείς να νοικιάσεις  :2funny: ούτε Γερμανίδα υπάρχει  :2funny:εκτός από τη φαντασία σου  :2funny:Βγάζεις κακία γιατί υποφέρεις  :2funny:ποιός ξέρει σε τι χοιροτροφείο ζεις? :2funny:σε καμιά υπόγα  :2funny: :vomit:

Άμα βάλεις κολλύριο στα μάτια και τα ανοιγοκλείσεις κανά δυο φορές, ίσως δεις στο καθρέφτη σου πόσο ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΊΣΑΙ

ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΜΕΑ :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Άμα βάλεις κολλύριο στα μάτια και τα ανοιγοκλείσεις κανά δυο φορές, ίσως δεις στο καθρέφτη σου πόσο ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΊΣΑΙ

ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΜΕΑ :2funny:
Οσο και να βρίζεις ένας άθλιος φτωχομπινές παραμένεις  :2funny:που δεν μπορείς ούτε διαμέρισμα να νοικιάσεις :2funny: και πας με τα πόδια ή το λεωφορείο  :2funny:και με το ζόρι την βγάζεις  :2funny:

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Οσο και να βρίζεις ένας άθλιος φτωχομπινές παραμένεις  :2funny:που δεν μπορείς ούτε διαμέρισμα να νοικιάσεις :2funny: και πας με τα πόδια ή το λεωφορείο  :2funny:και με το ζόρι την βγάζεις  :2funny:
Πάντως πρόεδρε καποτε κάναν λεφτά όσοι δουλεύαν εξωτερικό..τι συμβαίνει τώρα ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντως πρόεδρε καποτε κάναν λεφτά όσοι δουλεύαν εξωτερικό..τι συμβαίνει τώρα ?
Γερμανία δεν ξέρω κανέναν να έκανε λεφτά :2funny:Αμερική φυσικά και έκαναν τρελλά λεφτά!Οταν είχαν μισθό στις αρχες της δεακετιας του '70 γύρω στα 2.000-2.500 $ ένας ταξιτζής  (όσα περίπου και τώρα) και τότε έπαιρνες σπίτι (αυτες της παράγκες στην Αστόρια) μέ γύρω στα 40.000 $ και διαμέρισμα με 10.000 $ και τώρα αυτές οι παράγκες κάνουν εκατομμύρια $ πως γινόταν να μην κάνεις λεφτα?.Γερμανία όμως μιά ζωη στην πείνα ήταν και μιά ζωη οι Γερμανοί τους είχαν από κάτω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο dirty πήγε μόνιμα Ουκρανία? Η έχει πάει για καποιους μήνες? Dirty εύκολες η ουκρανες ? Αν επιστρέψεις εδώ φυλής κ Μεταξουργείο θα γαμας πάλι να ξέρεις
αν δεν κανω λαθος για 5 χρονια.δεν εχω σκαυπ τωρα εδω και μηνες ειχε καπιο προβλημα
δεν δοκιμασα καθολου να το διορθωσω για να του μιλησω αλλα μαθαινω νεα του απο αλλους.
σε ενα μηνα θα ειμαι οδυσσο για μια εβδομαδα αφου με την πτηση που πηρα μεσο βουκουρεστι θα χασω 2 μερες εκει.σεπτεβριο η αρχες οχτωβριου θα κατεβω κιεβο με οδυσσο η θα παω καζακσταν αλματα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ειπα δεν ξαναπαω οδυσσο απο ιουνιο μεχρι αυγουστο αλλα επιδει περιμενα να βαλει η ουκρανιαν το καλοκαιρινο προγραμα καθυστερουσαν και ετσι πηρα με ταρομ το φτηνοτερο με 240 ευρο.
η ουκρανιαν δεν εβαλε φετος πτησεις οπως καθε χρονο καθημερινες 2 φωρες την μερα και εβγαλε τις τιμες
στα υψη.μονο για κιεβ ηθελαν 300 και οδυσσο 390.βρηκα με ταρομ 2 πτησεις μια 200 και αλλη 240.
διαλεξα την δευτερη για να εχω πιο λιγες ωρες τρανζιτ στο πηγαινε ελα.ειναι καλοκαιρι βουκουρεστι
και ειναι μαλακια να βολταρεις και να ιδρωνεις.με πιο λιγες ωρες τρανζιτ θα περασω 5 ωρες στο μπανεασα μολλ που ειναι κοντα απο το αεροδρομιο στο βουκουρεστι

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι αποδείξεις?Φαίνονται τέλειες στις φωτό,εννοείται δε θα είναι έτσι στην πραγματικότητα.Αυτό το δίδυμο λέω να το φέρω Ρόδο να φάει και ο Γκλοκ.
Για να δούμε πώς θα οργανώσω τα πουτσίδια.
Αρχηγέ αυτές τις μέρες τρώω πολύ καλά μια Ουκρανίδα απο Ντόνεσκ(δεν μένει εκεί) που είναι διακοπές εδώ! Είναι 8άρι και φέτες απο γυμναστήριο και διατροφές με τα πάντα πάνω της τέλεια!
Μου κόστισε να τη πάω με το σιδερένιο καθαρόαιμο στο κολοράντο (μένει δίπλα απο το ξενοδοχείο που έμενες) και μια Aston Martini εκεί με 25Ευρώ! Νομίζω πως μετράει το status που λεει ο Δημητράκης και όχι το Κασέρι!
Αν φέρεις μουνιά στη Ρόδο θα φροντίσω να κοστίσει ψίχουλα το όλο σκηνικό και να γίνουν όλα σωστά! Χτάπα δυνατά!! 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
λέω ότι στην Ελλάδα είναι ακόμα χειρότερα
εδώ το εργασιακό είναι για τον πουτσο
μισοί νέοι έχουν γίνει ντελιβερι

εγώ έχω περίπτερο , άσε εγώ δεν μπορώ να χέσω , πρέπει κάποιος να έρθει να φυλάει για λίγα λεπτά για να πάω να χέσω..

Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς πάς και καθεσαι στην τουαλέτα. Χαλαρώνεις και προσπαθείς να δεις αν έρχεται κάτι. Αν έρθει βγάζεις ο,τι έρθει. Αν δεν έρθει σηκώνεσαι και πας για ύπνο.

Αυτό το κάνεις ΚΑΘΕ βράδυ, ανεξάρτητα αν θα χέσεις ή όχι. Κατά το δυνατόν την ίδια πάντα ώρα περίπου. Ή ΚΑΘΕ πρωί, ό,τι σε βολεύει περισσότερο.

Το βασικό είναι το έντερο να εκπαιδεύεται οτι υπάρχει κάποια ώρα για χέσιμο. Σε λίγο καιρό θα σου έρχεται μόνο του εκείνη την ώρα.

(Την μέθοδο μού την σύστησε γιατρός)

• Like
Αντιδράσεις: flynow

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.176
Πόντοι
3.656
Ξερει καποιος τι γινεται στο νικολαεβ?Λενε ότι είναι  η πολη του μουνιου και γενικα οι ουκρανες είναι πιο θερμες από τις κομπλεξικες ρωσσιδες  που την εχουν δει καπως
Στο Νικόλαεφ ρωσσιδες έχει κατά βάση κι όχι Ουκρανες
Πριν ανοίξουν τα σύνορα ήταν ο παράδεισος
Τώρα έχει αδειάσει κατά πολύ μεγάλο βαθμό
Δεν ενδυκνειται  για μη έμπειρους κ μη ομιλουντες  τα βασικά ρωσσικα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.176
Πόντοι
3.656
τώρα αποφάσισε

Η κλώνος είναι
Η ζει σε υπόγεια

Κ τα δύο δεν γίνεται

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.176
Πόντοι
3.656
Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς πάς και καθεσαι στην τουαλέτα. Χαλαρώνεις και προσπαθείς να δεις αν έρχεται κάτι. Αν έρθει βγάζεις ο,τι έρθει. Αν δεν έρθει σηκώνεσαι και πας για ύπνο.

Αυτό το κάνεις ΚΑΘΕ βράδυ, ανεξάρτητα αν θα χέσεις ή όχι. Κατά το δυνατόν την ίδια πάντα ώρα περίπου. Ή ΚΑΘΕ πρωί, ό,τι σε βολεύει περισσότερο.

Το βασικό είναι το έντερο να εκπαιδεύεται οτι υπάρχει κάποια ώρα για χέσιμο. Σε λίγο καιρό θα σου έρχεται μόνο του εκείνη την ώρα.

(Την μέθοδο μού την σύστησε γιατρός)
γιατρός από Ρουμανία ήταν??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom