Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειμαι ψυχοπονιαρης. Στο ανατολικο μπλοκ δεν υπαρχει λυπηση για τον αδυναμο - τον συντριβουν! Θυμασαι που εσπασες το χερι σου οταν σε πατησε το τραμ και σε κοιτουσαν υποτιμητικα;
Γιατί λέω ότι ο Βλάκμαν δεν έχει καμιά ελπίδα όπως και όλοι οι φουκαράδες :2funny:
  Θα αναφέρω ένα παράδειγμα που βλέπω καθημερινά.Εχω αυτό το δερμάτινο που δεν είναι φτηνό,είναι τεχνητά πεπαλαιωμένο το φωράω γιατί δεν είναι τόσο ζεστό τώρα που έχει 7-8 βαθμούς (με το μπουφάν γούνα  από αντιλόπη ζεστένομαι).
  Το ότι είναι επίτηδες πεπαλαιωμένο αυτό το γρι δερμάτινο μπουφάν ελάχιστες γκόμενες το καταλαβαίνουν και νομίζουν απλός ότι είναι παλιό μπουφάν  :headbang: :2funny:.Καμάκι ΜΗΔΕΝ  :2funny:
  Αν βάλω τη γούνα μπουφάν από αντιλόπη με παίζουν με τα μάτια δεν τρελένονται αλλά ρίχνουν βλέμματα :)

Συνημμένα

• 7.jpg
    7.jpg
    431,9 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 8.jpg
    8.jpg
    362,1 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 5.jpg
    5.jpg
    338,8 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 6.jpg
    6.jpg
    299,7 KB · Εμφανίσεις: 40

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν βάλω τώρα το κουστούμι Pierre Cardin με τρώνε με τα μάτια αν κάτσω κάπου μου ρίχνουν βλέμματα,εννοείται ότι πρέπει να έχει κάποιος και το τελευταίο μοντέλο κινητο κλπ.
  Ενα αλλο παράδειγμα αν βάλω ένα μπλουζάκι δεν με αποφεύγουν όπως με το γκρι μπουφάν αλλά ούτε και τρελλένοντε,αν όμως βάλω ένα ωραίο πουκάμισο ρίχνουν βλέμματα.Οπότε μην ακούω μαλακίες από άσχετους  :jerking:λεφτά έχουν δεν πεινάνε έναν άντρα να μετράει δεν έχουνε!Οπότε φαντάζεστε πως γελάνε με τους φουκαράδες  :2funny:.
  Αυτό ισχύει στα περισσότερα μέρη της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ είχα γράψει πως αρχές Νοεμβρίου στο Σύνταγμα ήταν κάτι Ουκρανές τουρίστριες απο τιποτα χωριά ντυμένες πολυ φτωχά και κάθονταν στο Μακ Ντοναλντς και σχολίαζαν πόσο χάλια ντυμένοι είναι οι Ελληνες που πέρναγαν  :headbang: :2funny:με κάτι κολάν και κάτι μούσια,σκουλαρίκια κλπ.  :vomit:
    Ελπίζω να σας κατατόπισα λιγάκι σχετικά με το τι θέλουν οι γκόμενες.

Συνημμένα

• 9.jpg
    9.jpg
    333,4 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 3.jpg
    3.jpg
    238,7 KB · Εμφανίσεις: 73
  • 2.jpg
    2.jpg
    343,4 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 1.jpg
    1.jpg
    254,1 KB · Εμφανίσεις: 47
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Δηλαδή αν αυτές η φουκαριαρες ουκρανες που λες σχολίαζαν αρνητικά,πάει να πει ότι η κλασατες γκόμενες από τα μέρη σου δεν υπάρχει περίπτωση να ριξουν ματιες σε κάτι τέτοιους ..Πρόεδρε όμως η Ελληνίδες έχουν περίεργα γούστα όσο ποιο σιχαμενος είναι κάποιος ,μούσια,άπλυτος, μαυριδερός τόσο ποιο πολυ έλκονται, Αχαρνών άμα πας και δεις τα μπαρ καφέ που έχουν άνοιξει Σύριοι Άραβες κλπ είναι γεμάτα αλβανίδες και Ελληνίδες ,τι κάνουν εκεί .ε αυτούς τους υπανάπτυκτους δεν ξέρω..Εγώ είμαι περιπτεράς στο επάγγελμα και ψυχολογω τον κόσμο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Άρα προτιμότερο να πας Γερμανία που είναι και κοντά και ας μένεις στην δουλειά όπως κμαν παρά να πας στην άλλη άκρη της γης να παίρνεις 2500 δολλάρια το μήνα και να δίνεις 2 για γκαρσονιέρα, πιστεύω πως όσοι κάναν λεφτά στο εξωτερικό αφορά την φουρνιά μεταναστών μέχρι τα μέσα του 90 άντε και 2000...που το ξέρεις για τα διαβατήρια ? Έχεις κάνα Ινφο? Μα πας να βγάλουμε καμία βίζα καλού κακού
Ακόμα όχι αλλά υπάρχει μιά αρνητικότητα απέναντι στους Ελληνες.Π.χ. διαμέρισμα ο Ελληνας είναι πρακτικά αδύνατον να νοικιάσει στη Γερμανία.Ο Βλάκμαν και λεφτά να είχε πάλι μπορεί να έμενε στο χώρο της δουλειάς γιατί δεν θα του νοικιάζαν διαμέρισμα.Δες το Ββαλκάνιο φουκαρά που μας έβαλε φώτο από μεσιτικό λέγοντας ότι αυτό είναι το σπίτι του  :headbang: :2funny:.Απλός δεν έχει διαμέρισμα.Αν σκεφτείς είναι μεγάλη κατάντια κάποιος να καυχιέται και να λέει ψέματα ότι νοικιάζει διαμέρισμα  :2funny:η αγορά διαμερίσματος δηλαδή δεν είναι ούτε όνειρο  :2funny:.
  Πιστεύω το πρώτο θέμα που θα τεθεί θα είναι η μη αναγνώριση των Ελληνικών πανεπηστημίων γιατί οι γνώσεις που δίνουν είναι μηδέν!Εδώ με όσους ήρθαν και πήγαν να βρούνε δουλειά σε αυτό που έχουν σπουδάσει έμειναν εκπληκτοι με το χαμηλό επίπεδο γνώσεων τους :headbang:.
  Αν δε δώσουν Ελληνική υπηκοότητα σε Πακιστανούς και αραπάδες πιστεύω κάποια στιγμή η Ευρώπη σίγουρα θα βάλει βίζα γιά τους Ελληνες τώρα αν αυτό θα είναι σε 5 ή σε 10 χρόνια δεν μπορώ να ξέρω τώρα στη Γερμανία με το που φτάνει αεροπλάνο από Ελλάδα πολύ συχνά τους περιμένει ο μπάτσος στην έξοδο του αεροπλάνου ζητώντας να του δείξουν διαβατήριο και πολλές φορές τους βάζουν όλους στο υπόγειο και τους περνάνε από έλεγχο.Τώρα θέλουν να βάλουν πάλι βίζα γιά τους Αλβανούς στην Ευρώπη.Αν συνεχίσει να πέφτει κ'άλλο το επίπεδο στην Ελλάδα κάποια στιγμή θα δεις να τείθετε θέμα βίζας γιά τους Ελληνες.
  Αμερική είναι πολύ καλύτερα γιατί έχεις δικαιόματα αν δε σε πληρώνει το αφεντικό στη δουλειά και τον καταγγείλεις τον γαμάνε και εσένα δε σου κάνουν τίποτα και ας είσαι παράνομος.Ευρώπη δε σε πληρώνει και του κλάνουν τ'αρχήδια  :2funny:
  Εδώ είναι σκληρή χώρα σας ανέφερα με τον Ελληνα που είχε ένα μαγαζί και έφυγε Ελλάδα αφήνοντας το ενοίκιο του απλήρωτο και ο ιδιοκτήτης του πέταξε τα πράγματα στο δρόμο.Εδώ αυτά της Ελλάδας δεν περνάνε!Το κακό είναι ότι αν είχε εδώ Ελληνες και το έκαναν μερικές φορές μετά θα πήγαινε κάποιος σοβαρός Ελληνας να νοικιάσει κάτι και δεν θα του το νοικιάζαν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506
Δωσε τα φωτα σου στον κοσμακη Δημητσο, εισαι φαρος γνωσεων και αστειρευτη πηγη πληροφοριας.

Επισκέπτης
Γιατί λέω ότι ο Βλάκμαν δεν έχει καμιά ελπίδα όπως και όλοι οι φουκαράδες :2funny:
  Θα αναφέρω ένα παράδειγμα που βλέπω καθημερινά.Εχω αυτό το δερμάτινο που δεν είναι φτηνό,είναι τεχνητά πεπαλαιωμένο το φωράω γιατί δεν είναι τόσο ζεστό τώρα που έχει 7-8 βαθμούς (με το μπουφάν γούνα  από αντιλόπη ζεστένομαι).
  Το ότι είναι επίτηδες πεπαλαιωμένο αυτό το γρι δερμάτινο μπουφάν ελάχιστες γκόμενες το καταλαβαίνουν και νομίζουν απλός ότι είναι παλιό μπουφάν  :headbang: :2funny:.Καμάκι ΜΗΔΕΝ  :2funny:
  Αν βάλω τη γούνα μπουφάν από αντιλόπη με παίζουν με τα μάτια δεν τρελένονται αλλά ρίχνουν βλέμματα :)
ωραιο χαλί πορνομητσο. Οι ανατολικες γουσταρουν στυλ οννεδιτης γιαπης μανθος φουστανος. Δεν ξερουν απο ροκαδες χιπστερ κλπ. Εδω στην ελλαδα περναει πολυ το στυλ εναλλακτικος μουσικος. Εγω παιζω λιγο κιθαρα και τους λεω οτι ειμαι σε συγκροτημα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.340
Πόντοι
506
Ακόμα όχι αλλά υπάρχει μιά αρνητικότητα απέναντι στους Ελληνες.Π.χ. διαμέρισμα ο Ελληνας είναι πρακτικά αδύνατον να νοικιάσει στη Γερμανία.Ο Βλάκμαν και λεφτά να είχε πάλι μπορεί να έμενε στο χώρο της δουλειάς γιατί δεν θα του νοικιάζαν διαμέρισμα.Δες το Ββαλκάνιο φουκαρά που μας έβαλε φώτο από μεσιτικό λέγοντας ότι αυτό είναι το σπίτι του  :headbang: :2funny:.Απλός δεν έχει διαμέρισμα.Αν σκεφτείς είναι μεγάλη κατάντια κάποιος να καυχιέται και να λέει ψέματα ότι νοικιάζει διαμέρισμα  :2funny:η αγορά διαμερίσματος δηλαδή δεν είναι ούτε όνειρο  :2funny:.
 Πιστεύω το πρώτο θέμα που θα τεθεί θα είναι η μη αναγνώριση των Ελληνικών πανεπηστημίων γιατί οι γνώσεις που δίνουν είναι μηδέν!Εδώ με όσους ήρθαν και πήγαν να βρούνε δουλειά σε αυτό που έχουν σπουδάσει έμειναν εκπληκτοι με το χαμηλό επίπεδο γνώσεων τους :headbang:.
  Αν δε δώσουν Ελληνική υπηκοότητα σε Πακιστανούς και αραπάδες πιστεύω κάποια στιγμή η Ευρώπη σίγουρα θα βάλει βίζα γιά τους Ελληνες τώρα αν αυτό θα είναι σε 5 ή σε 10 χρόνια δεν μπορώ να ξέρω τώρα στη Γερμανία με το που φτάνει αεροπλάνο από Ελλάδα πολύ συχνά τους περιμένει ο μπάτσος στην έξοδο του αεροπλάνου ζητώντας να του δείξουν διαβατήριο και πολλές φορές τους βάζουν όλους στο υπόγειο και τους περνάνε από έλεγχο.Τώρα θέλουν να βάλουν πάλι βίζα γιά τους Αλβανούς στην Ευρώπη.Αν συνεχίσει να πέφτει κ'άλλο το επίπεδο στην Ελλάδα κάποια στιγμή θα δεις να τείθετε θέμα βίζας γιά τους Ελληνες.
  Αμερική είναι πολύ καλύτερα γιατί έχεις δικαιόματα αν δε σε πληρώνει το αφεντικό στη δουλειά και τον καταγγείλεις τον γαμάνε και εσένα δε σου κάνουν τίποτα και ας είσαι παράνομος.Ευρώπη δε σε πληρώνει και του κλάνουν τ'αρχήδια  :2funny:
  Εδώ είναι σκληρή χώρα σας ανέφερα με τον Ελληνα που είχε ένα μαγαζί και έφυγε Ελλάδα αφήνοντας το ενοίκιο του απλήρωτο και ο ιδιοκτήτης του πέταξε τα πράγματα στο δρόμο.Εδώ αυτά της Ελλάδας δεν περνάνε!Το κακό είναι ότι αν είχε εδώ Ελληνες και το έκαναν μερικές φορές μετά θα πήγαινε κάποιος σοβαρός Ελληνας να νοικιάσει κάτι και δεν θα του το νοικιάζαν.
Εντωμεταξύ τα διπλώματα από τα πανεπιστήμια που πήραν όσοι έλληνες σπούδασαν στην Ρωσία λαδώνοντας τους καθηγητές πράγμα που γινόταν στο 99% τον περιπτώσεων είναι ανεκτίμητης αξίας.   :2funny: Αν πέσετε σε κανα γιατρό που σπούδασε Ρωσία τρεχάτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε μακριά,υπάρχουν πολλοί χασάπηδες με δίπλωμα γιατρού στην χώρα μας.    

• Like
Αντιδράσεις: flynow

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.340
Πόντοι
506
   Θα αναφέρω ένα παράδειγμα που βλέπω καθημερινά.Εχω αυτό το δερμάτινο που δεν είναι φτηνό,είναι τεχνητά πεπαλαιωμένο το φωράω γιατί δεν είναι τόσο ζεστό τώρα που έχει 7-8 βαθμούς (με το μπουφάν γούνα  από αντιλόπη ζεστένομαι).
   Το ότι είναι επίτηδες πεπαλαιωμένο αυτό το γρι δερμάτινο μπουφάν ελάχιστες γκόμενες το καταλαβαίνουν και νομίζουν απλός ότι είναι παλιό μπουφάν  :headbang: :2funny:.Καμάκι ΜΗΔΕΝ  :2funny:
Χαίρε Μίτσε οι αγάμητοι σε χαιρετούν.Eγώ με τζιν και αθλητικά παπούτσια κυκλοφορώ.  :2funny:

Συνημμένα

• dsc_0983.jpg
    dsc_0983.jpg
    132,2 KB · Εμφανίσεις: 48
  • dsc_0989.jpg
    dsc_0989.jpg
    260 KB · Εμφανίσεις: 30
  • img_20180820_154723.jpg
    img_20180820_154723.jpg
    307,1 KB · Εμφανίσεις: 35
  • img_20180827_160703.jpg
    img_20180827_160703.jpg
    169 KB · Εμφανίσεις: 40
  • dsc_0134.jpg
    dsc_0134.jpg
    178,2 KB · Εμφανίσεις: 42

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χαίρε Μίτσε οι αγάμητοι σε χαιρετούν.Eγώ με τζιν και αθλητικά παπούτσια κυκλοφορώ.  :2funny:
Γ'αυτό και βγάζεις τέτοιες  :2funny:αν δε της πληρώνεις και τα εισητήρια γιά να έρθει  :2funny: :headbang:.Αυτή είναι κοντά στην κατηγορία του Dirty  :2funny:.Παλιά μας την είχες ξαναβάλει τη φώτο αυτής και με ανοικτό πρόσωπο.Αυτή μπορεί και να είναι πάνω από 40  :vomit:
  Ακριβώς όπως το έγραψες αν κάποιος κυκλοφωρεί με αθλητικά παπούτσια τέτοιες θα βγάζει και θα τους πληρώνει και τα εισητήρια γιά να έρθουν Ελλάδα  :vomit:.Τουλάχιστον το πρεζάκι του Dirty ήταν κάτω από 30 αυτή εδώ είναι θείτσα.

Εντωμεταξύ τα διπλώματα από τα πανεπιστήμια που πήραν όσοι έλληνες σπούδασαν στην Ρωσία λαδώνοντας τους καθηγητές πράγμα που γινόταν στο 99% τον περιπτώσεων είναι ανεκτίμητης αξίας.  :2funny: Αν πέσετε σε κανα γιατρό που σπούδασε Ρωσία τρεχάτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε μακριά,υπάρχουν πολλοί χασάπηδες με δίπλωμα γιατρού στην χώρα μας.   
Ελληνες με διπλώματα από τη Ρωσσία πρέπει να είναι ελάχιστοι.Καταρχήν ο ένας στους τέσσερις έπαιρνε δίπλωμα και αυτός ο ένας μετά δεν μπορούσε να το αναγνωρίσει ποτέ στο ΔΙΚΑΤΣΑ  :2funny:εγώ ξέρω ότι μόνο τρία άτομα περάσαν ΔΙΚΑΤΣΑ απ'όλους αυτούς που σπουδάσαν και τελείωσαν την ιατρική οι υπόλοιποι ακόμα δίνουν εξετάσεις :2funny:.Οι γκρούπες στην ιατρική ήταν μόνο με ξένους οι Ρώσσοι σπούδαζαν σε άλλα τμήματα.
  Οι περισσότεροι που ήρθαν εδώ γιά γιατροί δουλεύουν τώρα σε άσχετες δουλειές.Οσοι ήθελαν να είναι γιατροί ειδικά οι οδοντίατροι άνοιγαν γιατρεία με την άδεια άλλου γιατρού δίνοντας του 800 ευρω το μήνα,έβαζαν μιά οδοντιατρική καρέκλα και έκαναν σφραγγίσματα,η ειδικότητα τους ήταν οι εξαγωγές  :happy:.
  Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι τελείωσαν όμως την ιατρική στην Ελλάδα είναι καλύτεροι  :headbang: :2funny:.Εγώ στο Лесгафта (Σχολή προπονητών) που φοιτούσα 1993-1996 έκανα πολύ πιό σοβαρή ανατομία απ'ότι κάνουν στην Ελλάδα στην ιατρική με πραγματικά πτώματα.Ειχαμε ένα πτώμα ανα δύο άτομα ενώ στην Ελλάδα έχουν ένα πτώμα γιά όλη τη γκρούπα 30+ άτομα :headbang:.θυμάμαι μου έδιναν και κρανία στο σπίτι υποτίθεται γιά να τα μελετίσω  :2funny:άλλο αν εγώ τα χρησημοποιούσα για της Σατανιστικες μου τελετές  :happy: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Π.χ. διαμέρισμα ο Ελληνας είναι πρακτικά αδύνατον να νοικιάσει στη Γερμανία.

Γιατί λες μαλακίες?Εγώ έχω νοικιάσει πέντε διαμερίσματα Γερμανία,ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα.Το ίδιο και άλλοι Ελληνες.
Μπας και είσαι αλβανικής καταγωγής τελείως για τον πούτσο?Θες να σε μπουρλωτιάσω,να σας ξυρίσουμε ομαδικώς?

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Γιατί λες μαλακίες?Εγώ έχω νοικιάσει πέντε διαμερίσματα Γερμανία,ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα.Το ίδιο και άλλοι Ελληνες.
Μπας και είσαι αλβανικής καταγωγής τελείως για τον πούτσο?Θες να σε μπουρλωτιάσω,να σας ξυρίσουμε ομαδικώς?
τυπε κμαν χρόνια πολλά καταρχάς,δεύτερον ο πρόεδρος ότι απάντηση στης αμφισβητήσεις σας της έχει απαντήσει με στοιχεία, φωτογραφίες, βίντεο κλπ..Όλοι όσοι τον πάτε κόντρα μονοε λόγια του απαντάτε αλλά με 0 αποδείξεις

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.340
Πόντοι
506
Γ'αυτό και βγάζεις τέτοιες  :2funny:αν δε της πληρώνεις και τα εισητήρια γιά να έρθει  :2funny: :headbang:.Αυτή είναι κοντά στην κατηγορία του Dirty   :2funny:.Παλιά μας την είχες ξαναβάλει τη φώτο αυτής και με ανοικτό πρόσωπο.Αυτή μπορεί και να είναι πάνω από 40  :vomit:
  Ακριβώς όπως το έγραψες αν κάποιος κυκλοφωρεί με αθλητικά παπούτσια τέτοιες θα βγάζει και θα τους πληρώνει και τα εισητήρια γιά να έρθουν Ελλάδα  :vomit:.Τουλάχιστον το πρεζάκι του Dirty ήταν κάτω από 30 αυτή εδώ είναι θείτσα.
Ποτέ δεν ανέβασα κάποια χωρίς να καλυψώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.Και την συγκεκριμένη πρώτη φορά την ανεβάζω. Πριν δύο χρόνια ήταν 29 τώρα ίσως είναι 70   :2funny: Για πες μου λοιπόν που και ποτέ την έχω ανεβάσει ξανά

Συνημμένα

• dsc_0989 (2).jpg
    dsc_0989 (2).jpg
    227,3 KB · Εμφανίσεις: 41

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τυπε κμαν χρόνια πολλά καταρχάς,δεύτερον ο πρόεδρος ότι απάντηση στης αμφισβητήσεις σας της έχει απαντήσει με στοιχεία, φωτογραφίες, βίντεο κλπ..Όλοι όσοι τον πάτε κόντρα μονοε λόγια του απαντάτε αλλά με 0 αποδείξεις

Τι έχει αποδείξει?Καμιά σοβαρή γκόμενα έχει ποστάρει ο παπάρας?Καμιά απόδειξη αποδοχών ή φορολογική δήλωση έχει βγάλει?
Ολο μαλακίες και κουτσομπολιά είναι.
Αφού είπαμε,έχει καταστεί irrelevant,οι Ρωσίδες θέλουν λεφτά αν είσαι άνω των 40,αυτός δεν έχει μία και γαμάει μια στην πενταετία και Μογγόλα,ούτε καν Ρωσίδα.Αυτό είναι όλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα εξορμήσω την άλλη εβδομάδα Ρωσία,Ουκρανία σε ντουμπλέν με στόχο τον πούτσο.Budget ένα τριχίλιαρο για μια εβδομάδα και φυσικά φτάνει τσίμα τσίμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom