Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Και ποιός θα ψηφίσει έναν κτηνοβάτη?

Oύτε οι γονείς του τρελέ μου τύπε, που τον διώξανε όσο πιο μακριά μπορούν για να μην γίνονται ρεζίλι καθημερινά :2funny:

Δηλαδή να κάνεις παιδί και να σου βγει σαν αυτόν τον καραφλογουρλομάτη που ανεβάζει 10 λεπτά βίντεο και δεν ανοιγοκλείνει ούτε μια φορά τα μάτια του. :S
Μιλάμε για ΑΜΕΑ που χέζει σε μπανιέρες και κατουράει σε νιπτήρες γαμώ την μπίχλα του :vomit:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μιλάμε για τύπο που ισχυρίζεται οτι Ρωσία βλέπεις καλύτερα γερμανικά αμάξια από ό,τι Γερμανία.
Απλά επαναλαμβάνει τις ίδιες μαλακίες ξανά και ξανά και μετά νομίζει ο άλλος οτι είναι κάτι σωστό,σου λέει το έχω ξανακούσει.
Την έχει δει Γκαίμπελς(λέγε ένα ψέμμα ξανά και ξανά μέχρι να γίνει πιστευτό) ενώ είναι για τον πούτσο.Χωνί πραγματικά.
Είναι και εύκολος στόχος για να βρίζουμε γόνους κτλ αφού δεν τολμάνε να ξεμυτίσουν.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μιλάμε για τύπο που ισχυρίζεται οτι Ρωσία βλέπεις καλύτερα γερμανικά αμάξια από ό,τι Γερμανία.

Ισχύει αυτό.

Οι Γερμανοί ως συνειδητοποιημένοι καταναλωτές δεν "δείχνονται" μέσα από το αμάξι τους όπως οι Σλάβοι Untermenschen.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ισχύει αυτό.

Οι Γερμανοί ως συνειδητοποιημένοι καταναλωτές δεν "δείχνονται" μέσα από το αμάξι τους όπως οι Σλάβοι Untermenschen.

To ότι οι Γερμανοί δεν κυκλοφορούν με AMG 600 ίππων, όπως κάνουν οι τούρκοι,δεν σημαίνει ότι δεν έχουν καινούργια αμάξια ή ότι δεν τα αντικαθιστούν με καινούργια μετά από το πολύ 4-5 χρόνια.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι έχουνε το αυτοκίνητο που ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ με βαση τις κάθε φορά επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές τους ανάγκες. Δεν θα δεις τόσα SUV ας πούμε Γερμανία όσα θα δεις Ρωσία - ή και Ελλάδα (επίσης χώρα ψωριάρηδων κομπλεξικών)

Ας πούμε Γερμανία θα δεις πολλά στέισον βάγκον που θεωρούνται χρηστικά οικογενειακά αυτοκίνητα. Τα στέισον βάγκον στην Ελλάδα είναι πλήρως ανύπαρκτα αυτοκίνητα.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.916
Πόντοι
216
Oύτε οι γονείς του τρελέ μου τύπε, που τον διώξανε όσο πιο μακριά μπορούν για να μην γίνονται ρεζίλι καθημερινά :2funny:

Δηλαδή να κάνεις παιδί και να σου βγει σαν αυτόν τον καραφλογουρλομάτη που ανεβάζει 10 λεπτά βίντεο και δεν ανοιγοκλείνει ούτε μια φορά τα μάτια του. :S
Μιλάμε για ΑΜΕΑ που χέζει σε μπανιέρες και κατουράει σε νιπτήρες γαμώ την μπίχλα του :vomit:
Το παρατήρησα κι εγώ αυτό! Πώς τα καταφέρνει ο πουστης; αχαχα

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Γιατί νομίζεις ότι αυτή θα σας κάτσει? :2funny:Εχεις και γυμνές της εχει και αλλες φώτο που ειχα βάλει.Εχεις και το πρεζάκι του Dirty (σιγουρα προλαβες να την αποθηκευσεις πριν ο Αντισθένης την κατεβάσει :2funny:) και 2-3 θείτσες του Dirty που είχα βάλει  :2funny:  και μπορείτε να αυνανιστείτε  :2funny:ποιός τη χάρη σας  :2funny:
πρόεδρε καλησπέρα,Χαλάς το χρόνο σου με τους φουκαραδες που απαντάς συνέχεια,εδώ κοίτα πως μας κατάντησαν στην Ελλάδα με ηλεκτρονικό πατίνι,ναην έχουμε λεφτά να μην μπορούμε να πάρουμε έστω ένα Όπελ...

Συνημμένα

• IMG_20190426_020833.jpg
    IMG_20190426_020833.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι έχουνε το αυτοκίνητο που ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ με βαση τις κάθε φορά επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές τους ανάγκες. Δεν θα δεις τόσα SUV ας πούμε Γερμανία όσα θα δεις Ρωσία - ή και Ελλάδα (επίσης χώρα ψωριάρηδων κομπλεξικών)

Ας πούμε Γερμανία θα δεις πολλά στέισον βάγκον που θεωρούνται χρηστικά οικογενειακά αυτοκίνητα. Τα στέισον βάγκον στην Ελλάδα είναι πλήρως ανύπαρκτα αυτοκίνητα.

Έτσι είναι, όπως και π.χ.οι Γερμανοί αγρότες έχουν το τρακτερ με την ιπποδύναμη που χρειάζονται και όχι αυτή για να το μοστράρουν στην πλατεία του χωριού.

Και kombi είναι το πρωτο αυτοκίνητο που θα σκεφτεί να αγοράσει ο Γερμανός μόλις κάνει παιδιά,απλά θα είναι καινουργιο ή το πολύ 5 χρονών.

Ο μογγολάκης μίλησε για σαραβαλα,γκολφάκια diesel,κ.λ.π.

Που εδώ άμα βγεις με Lada θα σε μαζεψει η αστυνομία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Για να κατουρίσεις στο νυπτήρα πρέπει να έχεις νυπτήρα  :2funny:γιά να χέσεις στο μπάνιο πρέπει να έχεις μπάνιο  :2funny:το πρόβλημα με σας είναι ότι δεν έχετε ούτε νυπτήρα ούτε μπάνιο στα οικοτροφεία που μένετε  :2funny:.Γ'αυτό και ο Βλάκμαν πίνει κρασί γιά να ξεχάσει σε πλαστικά ποτηράκια  :2funny:.Και μας βάζετε φώτο από μεσιτικά ότι είναι το σπίτι σας  :2funny:.

Απλά επαναλαμβάνει τις ίδιες μαλακίες ξανά και ξανά και μετά νομίζει ο άλλος οτι είναι κάτι σωστό,σου λέει το έχω ξανακούσει.
Την έχει δει Γκαίμπελς(λέγε ένα ψέμμα ξανά και ξανά μέχρι να γίνει πιστευτό) ενώ είναι για τον πούτσο.Χωνί πραγματικά.
Είναι και εύκολος στόχος για να βρίζουμε γόνους κτλ αφού δεν τολμάνε να ξεμυτίσουν.
Γιά να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο  :jerking: είσαι στην Ρωσσία υπάρχει εργοστάσιο Mersedes  και στο Καλινινγκράντ φτιάχνουν πολλά χρόνια τώρα BMW και σε άλλο εργοστάσιο εφτιαχνάν και HUMMER H2 (τα HUMMER του Καλινινγκράντ ήταν στα χαρτιά 3490 κιλά και τα οδηγούσες με δίπλωμα β'κατηγορίας).
  Αλλά τόσα ξέρει το ηλίθιο μυαλό σου  :jerking: :2funny:και τόσα λες  :2funny:.
  Οσο γιά τα Lada το εργοστάσιο εδώ και πολλά χρόνια το έχει αγωράσει η Renault Nissan και τα καινούργια μοντέλα είναι στην πλατφόρμα BO όπως το renault Logan,Duster,Sandero με μοτέρ Renault και φυσικά φτιάχνουν Renault και Nissan.Αν δεν ξέρεις μη γράφεις  :jerking: :2funny:

Συνημμένα

• 001.jpg
    001.jpg
    96,4 KB · Εμφανίσεις: 27
  • largus_lednikovy.png
    largus_lednikovy.png
    46,7 KB · Εμφανίσεις: 26

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πρόεδρε καλησπέρα,Χαλάς το χρόνο σου με τους φουκαραδες που απαντάς συνέχεια,εδώ κοίτα πως μας κατάντησαν στην Ελλάδα με ηλεκτρονικό πατίνι,ναην έχουμε λεφτά να μην μπορούμε να πάρουμε έστω ένα Όπελ...
Τα πατήνια δεν είναι φτηνά  :2funny:αν και γιά την Ελλάδα δεν είναι λύση γιατί έχουν πολύ μικρά ροδάκια και είναι επικύνδινο στις λακούβες και αν πας να κατέβεις από πεζοδρόμιο.
  Εχει ένα πατήνι που πηγαίνει με 65 χλμ/ώρα!
  Νομίζεις αυτοί οι φουκαράδες έχουν λεφτά να πάρουνε πατήνι? :2funny:Δεν είδες ότι ο Βλάκμαν δεν έχει βρακί να πάρει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Τα πατήνια δεν είναι φτηνά  :2funny:αν και γιά την Ελλάδα δεν είναι λύση γιατί έχουν πολύ μικρά ροδάκια και είναι επικύνδινο στις λακούβες και αν πας να κατέβεις από πεζοδρόμιο.
  Εχει ένα πατήνι που πηγαίνει με 65 χλμ/ώρα!
  Νομίζεις αυτοί οι φουκαράδες έχουν λεφτά να πάρουνε πατήνι? :2funny:Δεν είδες ότι ο Βλάκμαν δεν έχει βρακί να πάρει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1 ευρώ το ξεκλείδωμα ,015 σεντ το λεπτό εχτές πήγα σε ένα στούντιο γιατί φυλής και Μεταξουργείο είναι όλες χάλια κατέβηκα Αλέξανδρας μέχρι Περιστέρι πλήρωσα 7.5 ευρώ,Η Αθήνα άδεια λόγο Πάσχα το χάρηκα..Αυτό λέω είναι κ αυτά ακριβά που ούτε αυτά δεν μπορούν να πάρουν μερικοί..Σε βροχή την έχεις γαμισει με αυτό θα φας σούπα ,ο κμαν2 προσπαθεί να μας παρουσίασει μια ουτοπία που δεν υφίσταται,όπως έχεις πει στα βίντεο σου , έτσι λένε και η Πακιστανοί στους ομοεθνείς τους ότι η Ελλάδα είναι παράδεισος..Τώρα για τα σωβρακα ,είναι πραγματικά κατάντια

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Ναι ρε Μήτσο, βάλε καμία φωτογραφία τα γκομενάκια σου....

wbil6aT.jpg
1..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 7αρια-8αρια-9αρια που γαμανε οσοι ταξιδευουν Μοσχα-Αγια Πετρουπολη-Κιεβο κλπ???
ΕΛΕΟΣ ΡΕ..
Αυτην δεν την γαμανε ουτε στις αντρικες πτερυγες του κορυδαλλου..
Θα μπει κανας ασχετος(απο το φορουμ)ανθρωπος κ θα παθει εγκεφαλικο χρονιαρες ημερες..
Τετοιες φυλης ανθρωπομορφες μαιμουδες δεν γαμανε ουτε καν οι αρρωστοι με τις κιτρινιαρες πινεζες(σκηνες απο προσεχως:γυναικα ειναι ολες τους)..Αυτοι που τραβιουνται πλεον στις απατητες ζουγκλες του Βιετναμ κ της Μαλαισιας για να σπρωχνουν με σεντς απο παιδακια προσχολικης ηλικιας μεχρι ελεφαντινες,εχουν καλυτερο γουστο απο το τζατζεμενο πουστρακι της συμφορας..
Αν βεβαια το καλοσκεφτεις,λογικο να ποσταρει φωτο πρωτογονικου dna ανθρωποειδους η κοντοπιθαρη αναρχιδη πουστρελα(ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΠΟΝΑΡΙΣΜΑ ΣΥΝΝΕΦΟ λεμε)..
Πως να του κατσει καλυτερη δηλαδη???
Με φυτευτο μαλλι τυπου μπαρμπι,λιωμενο σκαρπινι της δεκαετιας του 70,τζην cλαιν_μαιν απο το παζαρι των αζερομογγολοτουρκμενων,την πουκαμισια του ταγματασφαλιτη θειου απο τα γκραβαρα της μητερας πατριδας κ το σκωροφαγωμενο(αρχαια κληρονομια)καποτο(απο το μαλλι της κατσικας που γαμαγε η Ντιμα/Δημητρουλα στο κωριο)που φοραγε ο παππους του στην στρουγκα οταν ανεβαζε τα καλοκαιρια τα ζα(τα προβατοκατσικα της οικογενειας κ τον ψυχασθενη κτηνοβατη βιαστη εγγονο του δηλαδη)κ παλι καλα που βρηκε(σε κανα καδο σκουπιδιων προφανως)το ωχρο ζομπι γκρεμλιν να του ξεχειλωνει την σκατωμενη σουφρα του την ωρα που η αποτυχημενη αποβολη-τερατουργημα της φυσης-αστοχια υλικου καρφωνει το πεπονι που ειχε μαζεψει απο την σκουπιδιαρα τον Αυγουστο του 03..
ΠΟΙΑ ΣΛΑΒΑ να ασχοληθει με τον τσιπη αποβλητο δραπετη πιγκουινο των υπονομων του Καιαδα Σιτυ???
Για να τις κερασει ΤΙ το ερμαφροδιτο φουνταρισμενο βοθρολυμα της σκατογουρνας των ορκ???
Απο τα προπερσινα σκουληκιασμενα-σαπια μηλα που ειχε μαζεψει απο την χωματερη της Αγια Πετρουπολης στο γυρνα της κτηνοβατικης πορνοεκδρομης που κανει καθε χρονο για να γαμησει τα νεογνα των πελεκανων πριν αυτοι μεταναστευσουν στην Αφρικη για ξεχειμωνιασμα κ που ακομη αυτη η παρασιτικη αμοιβαδα τραμπουκωνει πεντε-πεντε ανα 3ωρο???
Ή μηπως για μια ολιγη απο πεθαμενο(προ αμνημονευτων χαμπουργκερ) στο ΜακΑζεροΜογγολοDonald_Douck χαμπουρκεραδικο του γκετο που μενει???
ΡΕ ΤΙ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ-ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ???

Επισκέπτης
εχουν βγει και κατι μηχανακια ηλετρικα τωρα ενοικιαζομενα. απο πικεριστικη σκοπια καλο ειναι αυτο. τελος στην ιδιοκτησια, γυναικες-αυτοκινητα-σπιτια στη νεα οικονομια του διαμοιρασμου (που ο Πικερ πρωτος προεβλεψε)

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
εχουν βγει και κατι μηχανακια ηλετρικα τωρα ενοικιαζομενα. απο πικεριστικη σκοπια καλο ειναι αυτο. τελος στην ιδιοκτησια, γυναικες-αυτοκινητα-σπιτια στη νεα οικονομια του διαμοιρασμου (που ο Πικερ πρωτος προεβλεψε)
Ναι αλλά γίνονται όλα με εφαρμογή κινητου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μα αυτό λέμε.Ο δημητράκης στην καλύτερη Μογγόλες θα γαμήσει αν δεν καλιγώσει πεπόνια γιατί απλά του λείπει παντελώς η ρευστότητα.Δεν έχει μία και οι Ρωσίδες είναι φαταούλες.
Και λόγω ηλικίας δεν τον παίρνει να το παίξει γαμπρός οπότε πρακτικά γαμηστικώς είναι τελειωμένος.Μηδέν δουλειά,μηδέν διαθέσιμο εισόδημα,μηδέν εμφάνιση.

Αυτά είναι εντελώς αυτονόητα.
Εδώ εγώ με 4500-5000 ευρώ το μήνα καθαρά και 9000 ευρώ μεικτά και καταδυσκολεύομαι με το σπονσοριλίκι.Δεν είναι καθόλου εύκολο.Τι να κλάσει ο δημητράκης με μηδέν συν μηδέν?
Αυτά που βλέπουμε στις φωτό και κοροιδεύουμε είναι το μάξιμουμ που μπορεί να πιάσει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μα αυτό λέμε.Ο δημητράκης στην καλύτερη Μογγόλες θα γαμήσει αν δεν καλιγώσει πεπόνια γιατί απλά του λείπει παντελώς η ρευστότητα.Δεν έχει μία και οι Ρωσίδες είναι φαταούλες.
Και λόγω ηλικίας δεν τον παίρνει να το παίξει γαμπρός οπότε πρακτικά γαμηστικώς είναι τελειωμένος.Μηδέν δουλειά,μηδέν διαθέσιμο εισόδημα,μηδέν εμφάνιση.

Αυτά είναι εντελώς αυτονόητα.
Εδώ εγώ με 4500-5000 ευρώ το μήνα καθαρά και 9000 ευρώ μεικτά και καταδυσκολεύομαι με το σπονσοριλίκι.Δεν είναι καθόλου εύκολο.Τι να κλάσει ο δημητράκης με μηδέν συν μηδέν?
Αυτά που βλέπουμε στις φωτό και κοροιδεύουμε είναι το μάξιμουμ που μπορεί να πιάσει.
Αυτό με τα 4.500-5.000 μόνο εσύ το πιστεύεις  :2funny:ζείτε στα  :shit:με κοινόχρηστες τουαλέτες και μας φλομώνετε στο ψέμα  :2funny:Και τα γατάκια που έβαλα φωτογραφία Μογγόλες ήταν?αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες  :jerking: :2funny:.
    Εγώ τουλάχιστον έχω διαμερίσματα και πραγματικά λεφτά,αμάξια,σπίτια χωρίς να δουλεύω το εργοστάσιο σαν κ'εσένα  :2funny:και να μη με αφήνει ο Γερμανός να πάω να χέσω  :2funny:Γ'αυτό λέω ότι μας ρεζιλεύεται παντού  :headbang:μένετε στο χώρο της δουλειάς σας πετάνε ένα κομμάτι ψωμί και γράφεται ιστορίες γιά αγρίους  :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Γιατί νομίζεις ότι αυτή θα σας κάτσει? :2funny:Εχεις και γυμνές της εχει και αλλες φώτο που ειχα βάλει.Εχεις και το πρεζάκι του Dirty (σιγουρα προλαβες να την αποθηκευσεις πριν ο Αντισθένης την κατεβάσει :2funny:) και 2-3 θείτσες του Dirty που είχα βάλει  :2funny:  και μπορείτε να αυνανιστείτε  :2funny:ποιός τη χάρη σας  :2funny:

Του Βασίλη του κολλητού σου θέλεις να πεις που της πλήρωσε τα εισιτήρια να πάει στη Ρόδο και τα έξοδά της στο νησί. Γιατί εγώ ούτε εισιτήρια της πλήρωσα και την είχα 1 διανυκτέρευση σπίτι μου και μετά την έστειλα στη Χαλκιδική με το λεωφορείο. Ούτε να πεις μια ιστορία σωστά δεν ξέρεις και λες μαλακίες. Πάνω από 48 ώρες εγώ με τη χαζοβιόλα δεν πέρασα. Άλλοι τη φορτώθηκαν βδομάδες, της πλήρωσαν όλα της τα έξοδα και μετά τους έκλασε.. Μάντεψε.. Οι κολλητοί σου χαχαχαχαχαχαχαχ :happy: :happy: :happy:
Παρεπιπτώντος.. κρίμα.. εγώ σε είχα να έχεις και άλλες πηγές στις ιστορίες σου πέρα από τους γνωστούς που ντρέπονται να πούνε την αλήθεια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Του Βασίλη του κολλητού σου θέλεις να πεις που της πλήρωσε τα εισιτήρια να πάει στη Ρόδο και τα έξοδά της στο νησί. Γιατί εγώ ούτε εισιτήρια της πλήρωσα και την είχα 1 διανυκτέρευση σπίτι μου και μετά την έστειλα στη Χαλκιδική με το λεωφορείο. Ούτε να πεις μια ιστορία σωστά δεν ξέρεις και λες μαλακίες. Πάνω από 48 ώρες εγώ με τη χαζοβιόλα δεν πέρασα. Άλλοι τη φορτώθηκαν βδομάδες, της πλήρωσαν όλα της τα έξοδα και μετά τους έκλασε.. Μάντεψε.. Οι κολλητοί σου χαχαχαχαχαχαχαχ :happy: :happy: :happy:
Παρεπιπτώντος.. κρίμα.. εγώ σε είχα να έχεις και άλλες πηγές στις ιστορίες σου πέρα από τους γνωστούς που ντρέπονται να πούνε την αλήθεια.
Αυτά δεν τα ξέρω.Φυσικό είναι αν είναι όλα αυτά αλήθεια να μην μου τα πούνε!Όπως δεν είπες κ'εσύ τι έπαθες τότε με την μπογιά.Πάντος φοβάσαι μην βρω της φώτο από καμία από της θείτσες σου.
  Δεν ξέρω ποιός ξόδεψε γ'αυτήν?ποιός της πήρε εισητήρια?Δεν θα εκπληχθώ αν κάποιος Πιρφόρος της πήρε και αυτοκίνητο  :2funny: :headbang:Εσύ πάντος έκατσες πολύ παραπάνω μαζί της από 48 ώρες γιατί πήγες στη Μόσχα γ'αυτήν :2funny:και ήσουν μαζί της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom