Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Ο Δημητρακης θα ριξει τις τιμες των μπορντελων και μετα θα εκλεγει βουλευτης.
Και ποιός θα ψηφίσει έναν κτηνοβάτη?
Ο Δημητρακης θα ριξει τις τιμες των μπορντελων και μετα θα εκλεγει βουλευτης.
Και ποιός θα ψηφίσει έναν κτηνοβάτη?
Μιλάμε για τύπο που ισχυρίζεται οτι Ρωσία βλέπεις καλύτερα γερμανικά αμάξια από ό,τι Γερμανία.
Ισχύει αυτό.
Οι Γερμανοί ως συνειδητοποιημένοι καταναλωτές δεν "δείχνονται" μέσα από το αμάξι τους όπως οι Σλάβοι Untermenschen.
Το παρατήρησα κι εγώ αυτό! Πώς τα καταφέρνει ο πουστης; αχαχαOύτε οι γονείς του τρελέ μου τύπε, που τον διώξανε όσο πιο μακριά μπορούν για να μην γίνονται ρεζίλι καθημερινά
Δηλαδή να κάνεις παιδί και να σου βγει σαν αυτόν τον καραφλογουρλομάτη που ανεβάζει 10 λεπτά βίντεο και δεν ανοιγοκλείνει ούτε μια φορά τα μάτια του. :S
Μιλάμε για ΑΜΕΑ που χέζει σε μπανιέρες και κατουράει σε νιπτήρες γαμώ την μπίχλα του![]()
πρόεδρε καλησπέρα,Χαλάς το χρόνο σου με τους φουκαραδες που απαντάς συνέχεια,εδώ κοίτα πως μας κατάντησαν στην Ελλάδα με ηλεκτρονικό πατίνι,ναην έχουμε λεφτά να μην μπορούμε να πάρουμε έστω ένα Όπελ...Γιατί νομίζεις ότι αυτή θα σας κάτσει?Εχεις και γυμνές της εχει και αλλες φώτο που ειχα βάλει.Εχεις και το πρεζάκι του Dirty (σιγουρα προλαβες να την αποθηκευσεις πριν ο Αντισθένης την κατεβάσει
) και 2-3 θείτσες του Dirty που είχα βάλει
και μπορείτε να αυνανιστείτε
ποιός τη χάρη σας
![]()
Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι έχουνε το αυτοκίνητο που ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ με βαση τις κάθε φορά επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές τους ανάγκες. Δεν θα δεις τόσα SUV ας πούμε Γερμανία όσα θα δεις Ρωσία - ή και Ελλάδα (επίσης χώρα ψωριάρηδων κομπλεξικών)
Ας πούμε Γερμανία θα δεις πολλά στέισον βάγκον που θεωρούνται χρηστικά οικογενειακά αυτοκίνητα. Τα στέισον βάγκον στην Ελλάδα είναι πλήρως ανύπαρκτα αυτοκίνητα.
Για να κατουρίσεις στο νυπτήρα πρέπει να έχεις νυπτήραOύτε οι γονείς του τρελέ μου τύπε, που τον διώξανε όσο πιο μακριά μπορούν για να μην γίνονται ρεζίλι καθημερινά
Δηλαδή να κάνεις παιδί και να σου βγει σαν αυτόν τον καραφλογουρλομάτη που ανεβάζει 10 λεπτά βίντεο και δεν ανοιγοκλείνει ούτε μια φορά τα μάτια του. :S
Μιλάμε για ΑΜΕΑ που χέζει σε μπανιέρες και κατουράει σε νιπτήρες γαμώ την μπίχλα του![]()
Γιά να καταλάβει ο αναγνώστης πόσοΜιλάμε για τύπο που ισχυρίζεται οτι Ρωσία βλέπεις καλύτερα γερμανικά αμάξια από ό,τι Γερμανία.
Απλά επαναλαμβάνει τις ίδιες μαλακίες ξανά και ξανά και μετά νομίζει ο άλλος οτι είναι κάτι σωστό,σου λέει το έχω ξανακούσει.
Την έχει δει Γκαίμπελς(λέγε ένα ψέμμα ξανά και ξανά μέχρι να γίνει πιστευτό) ενώ είναι για τον πούτσο.Χωνί πραγματικά.
Είναι και εύκολος στόχος για να βρίζουμε γόνους κτλ αφού δεν τολμάνε να ξεμυτίσουν.
Τα πατήνια δεν είναι φτηνάπρόεδρε καλησπέρα,Χαλάς το χρόνο σου με τους φουκαραδες που απαντάς συνέχεια,εδώ κοίτα πως μας κατάντησαν στην Ελλάδα με ηλεκτρονικό πατίνι,ναην έχουμε λεφτά να μην μπορούμε να πάρουμε έστω ένα Όπελ...
1 ευρώ το ξεκλείδωμα ,015 σεντ το λεπτό εχτές πήγα σε ένα στούντιο γιατί φυλής και Μεταξουργείο είναι όλες χάλια κατέβηκα Αλέξανδρας μέχρι Περιστέρι πλήρωσα 7.5 ευρώ,Η Αθήνα άδεια λόγο Πάσχα το χάρηκα..Αυτό λέω είναι κ αυτά ακριβά που ούτε αυτά δεν μπορούν να πάρουν μερικοί..Σε βροχή την έχεις γαμισει με αυτό θα φας σούπα ,ο κμαν2 προσπαθεί να μας παρουσίασει μια ουτοπία που δεν υφίσταται,όπως έχεις πει στα βίντεο σου , έτσι λένε και η Πακιστανοί στους ομοεθνείς τους ότι η Ελλάδα είναι παράδεισος..Τώρα για τα σωβρακα ,είναι πραγματικά κατάντιαΤα πατήνια δεν είναι φτηνάαν και γιά την Ελλάδα δεν είναι λύση γιατί έχουν πολύ μικρά ροδάκια και είναι επικύνδινο στις λακούβες και αν πας να κατέβεις από πεζοδρόμιο.
Εχει ένα πατήνι που πηγαίνει με 65 χλμ/ώρα!
Νομίζεις αυτοί οι φουκαράδες έχουν λεφτά να πάρουνε πατήνι?Δεν είδες ότι ο Βλάκμαν δεν έχει βρακί να πάρει?
![]()
![]()
![]()
![]()
1..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 7αρια-8αρια-9αρια που γαμανε οσοι ταξιδευουν Μοσχα-Αγια Πετρουπολη-Κιεβο κλπ???Ναι ρε Μήτσο, βάλε καμία φωτογραφία τα γκομενάκια σου....
![]()
Ολοι οσοι γαμαμε στα μπουρδελα αν καταφερει να σπασει το καρτελ.Και ποιός θα ψηφίσει έναν κτηνοβάτη?
εχουν βγει και κατι μηχανακια ηλετρικα τωρα ενοικιαζομενα. απο πικεριστικη σκοπια καλο ειναι αυτο. τελος στην ιδιοκτησια, γυναικες-αυτοκινητα-σπιτια στη νεα οικονομια του διαμοιρασμου (που ο Πικερ πρωτος προεβλεψε)πρόεδρε καλησπέρα,Χαλάς το χρόνο σου με τους φουκαραδες που απαντάς συνέχεια,εδώ κοίτα πως μας κατάντησαν στην Ελλάδα με ηλεκτρονικό πατίνι,ναην έχουμε λεφτά να μην μπορούμε να πάρουμε έστω ένα Όπελ...
Ναι αλλά γίνονται όλα με εφαρμογή κινητουεχουν βγει και κατι μηχανακια ηλετρικα τωρα ενοικιαζομενα. απο πικεριστικη σκοπια καλο ειναι αυτο. τελος στην ιδιοκτησια, γυναικες-αυτοκινητα-σπιτια στη νεα οικονομια του διαμοιρασμου (που ο Πικερ πρωτος προεβλεψε)
Αυτό με τα 4.500-5.000 μόνο εσύ το πιστεύειςΜα αυτό λέμε.Ο δημητράκης στην καλύτερη Μογγόλες θα γαμήσει αν δεν καλιγώσει πεπόνια γιατί απλά του λείπει παντελώς η ρευστότητα.Δεν έχει μία και οι Ρωσίδες είναι φαταούλες.
Και λόγω ηλικίας δεν τον παίρνει να το παίξει γαμπρός οπότε πρακτικά γαμηστικώς είναι τελειωμένος.Μηδέν δουλειά,μηδέν διαθέσιμο εισόδημα,μηδέν εμφάνιση.
Αυτά είναι εντελώς αυτονόητα.
Εδώ εγώ με 4500-5000 ευρώ το μήνα καθαρά και 9000 ευρώ μεικτά και καταδυσκολεύομαι με το σπονσοριλίκι.Δεν είναι καθόλου εύκολο.Τι να κλάσει ο δημητράκης με μηδέν συν μηδέν?
Αυτά που βλέπουμε στις φωτό και κοροιδεύουμε είναι το μάξιμουμ που μπορεί να πιάσει.
Γιατί νομίζεις ότι αυτή θα σας κάτσει?Εχεις και γυμνές της εχει και αλλες φώτο που ειχα βάλει.Εχεις και το πρεζάκι του Dirty (σιγουρα προλαβες να την αποθηκευσεις πριν ο Αντισθένης την κατεβάσει
) και 2-3 θείτσες του Dirty που είχα βάλει
και μπορείτε να αυνανιστείτε
ποιός τη χάρη σας
![]()
Αυτά δεν τα ξέρω.Φυσικό είναι αν είναι όλα αυτά αλήθεια να μην μου τα πούνε!Όπως δεν είπες κ'εσύ τι έπαθες τότε με την μπογιά.Πάντος φοβάσαι μην βρω της φώτο από καμία από της θείτσες σου.Του Βασίλη του κολλητού σου θέλεις να πεις που της πλήρωσε τα εισιτήρια να πάει στη Ρόδο και τα έξοδά της στο νησί. Γιατί εγώ ούτε εισιτήρια της πλήρωσα και την είχα 1 διανυκτέρευση σπίτι μου και μετά την έστειλα στη Χαλκιδική με το λεωφορείο. Ούτε να πεις μια ιστορία σωστά δεν ξέρεις και λες μαλακίες. Πάνω από 48 ώρες εγώ με τη χαζοβιόλα δεν πέρασα. Άλλοι τη φορτώθηκαν βδομάδες, της πλήρωσαν όλα της τα έξοδα και μετά τους έκλασε.. Μάντεψε.. Οι κολλητοί σου χαχαχαχαχαχαχαχ![]()
![]()
Παρεπιπτώντος.. κρίμα.. εγώ σε είχα να έχεις και άλλες πηγές στις ιστορίες σου πέρα από τους γνωστούς που ντρέπονται να πούνε την αλήθεια.