dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οι Ουζμπέκες ναι.Οι Κορεάτισες όχι όμως.Τωρα για σας μπορεί να είναι το ίδιο.οι πιο φτηνες πουτανες στην ρωσια ειναι οι σχιστοματες
Εμένα δε με ενοχλούσαν τόσο οι γονείς μου στην Ελλάδα.Δε μου άρεσε καταρχήν το κλίμα.Αν κάνει πάνω από 20-22 βαθμούς δεν αντέχω.Δεν μου άρεσε που δεν έχει καμία άνεση στην Ελλάδα.Και φυσικά η αγαμίαπηγε για να ζησει ελευθερος απο τους γονεις του. Σε αυτο μοιαζετε.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εμένα αυτό περισσότερο μου τη δίνει που φουκαράδες σαν το Βλάκμαν και το Βαλκάνιο φουκαρά (πολύ πιθανόν να είναι κλώνος) πάνε στο εξωτερικό και μας ρεζιλεύουνΚαλησπέρα.Ρε παιδιά,αφού σας λέει ο πορνομεταναστης,γιατί δημιουργείτε μια εικόνα στους ξένους λαούς,ότι όλοι η Έλληνες είναι φτωχοί,λετσοι,κλπ ΣΑσ το λέει χρόνια,αν δεν έχετε,μην πάτε,αν έχετε ένα χαρτζιλίκι,ΜΗΝ ΠΑΤΕ,καλά για Ρωσία σας έχει πει δεκάδες φορές τι και πώς και εσείς πάτε κάνετε τα αντίθετα, φίλε πορνομεταναστη εμείς στη Ελλάδα οργανώνουμε νέα αποχή από τα μπουρδέλα για την κακή ποιότητα τους σε κοπέλες και υπηρεσίες,θα ήταν τιμή μας να ήσουν πρόεδρος αυτού του κινήματος,με αγάπη Δημήτρης συνονόματος σου
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Με μεγάλη μου ευχαρίστιση να προέδρευα και να οδηγούσα αυτό το κίνημα,σίγουρα θα μπορούσα να κάνω πολλά αλλά το πρόβλημα είναι ότι είμαι στην Ρωσσία και Ελλάδα θα έρθω το 2023 αν δεν κατέβω στις εκλογές τον Οκτώβρη.Και από δω που είμαι φυσικά και θα το στηρίξω!
Αυτό έπρεπε να είχε γίνει από πολύ καιρό γιατί το κακό στα πηδηχτήρια έχει παραγίνει!η συμπεριφορά πολλών τσατσάδων είναι απαίσια εκτός ότι φέροντε άσχημα χτυπάνε την πόρτα στο δεκάλεπτο ακόμα και όταν δεν έχει κόσμο το πηδηχτήριο.Και η συμπεριφορά πολλών από της κοπέλες είναι απαίσια!Στο δεκάρικο μπορώ να δικαιολογίσω μιά κάποια τεμπελιά της κοπέλας αλλά το εικοσάρικο όχι!Στην σημερινή εποχή στην Ελλάδα είναι ένα μεροκάματο και δεν περισσεύει στους περισσότερους!
Το δε επίπεδο έχει πέσει τρομερά
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
Η αποχή έχει επητυχία ή δεν το ξέρουν οι περισσότεροι?και πάνε σαν τα πρόβατα?