Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι πιο φτηνες πουτανες στην ρωσια ειναι οι σχιστοματες
Οι Ουζμπέκες ναι.Οι Κορεάτισες όχι όμως.Τωρα για σας μπορεί να είναι το ίδιο.

πηγε για να ζησει ελευθερος απο τους γονεις του. Σε αυτο μοιαζετε.
Εμένα δε με ενοχλούσαν τόσο οι γονείς μου στην Ελλάδα.Δε μου άρεσε καταρχήν το κλίμα.Αν κάνει πάνω από 20-22 βαθμούς δεν αντέχω.Δεν μου άρεσε που δεν έχει καμία άνεση στην Ελλάδα.Και φυσικά η αγαμία  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπέρα.Ρε παιδιά,αφού σας λέει ο πορνομεταναστης,γιατί δημιουργείτε μια εικόνα στους ξένους λαούς,ότι όλοι η Έλληνες είναι φτωχοί,λετσοι,κλπ ΣΑσ το λέει χρόνια,αν δεν έχετε,μην πάτε,αν έχετε ένα χαρτζιλίκι,ΜΗΝ ΠΑΤΕ,καλά για Ρωσία σας έχει πει δεκάδες φορές τι και πώς και εσείς πάτε κάνετε τα αντίθετα, φίλε πορνομεταναστη εμείς στη Ελλάδα οργανώνουμε νέα αποχή από τα μπουρδέλα για την κακή ποιότητα τους σε κοπέλες και υπηρεσίες,θα ήταν τιμή μας να ήσουν πρόεδρος αυτού του κινήματος,με αγάπη Δημήτρης συνονόματος σου
Εμένα αυτό περισσότερο μου τη δίνει που φουκαράδες σαν το Βλάκμαν και το Βαλκάνιο φουκαρά (πολύ πιθανόν να είναι κλώνος) πάνε στο εξωτερικό και μας ρεζιλεύουν  :rockon:το κακό είναι ότι πολλοί απ'αυτούς Ελλάδα δεν είχαν να φάνε!Μετά από αυτούς τους κακομοίρηδες ντρέπεσε να πεις ότι είσαι Ελληνας.Ειδικά οι Γερμανοί με το που δούνε Ελληνικό διαβατήριο στραβώνουν!
  Με μεγάλη μου ευχαρίστιση να προέδρευα και να οδηγούσα αυτό το κίνημα,σίγουρα θα μπορούσα να κάνω πολλά αλλά το πρόβλημα είναι ότι είμαι στην Ρωσσία και Ελλάδα θα έρθω το 2023 αν δεν κατέβω στις εκλογές τον Οκτώβρη.Και από δω που είμαι φυσικά και θα το στηρίξω! :)γιατί έχετε δίκιο!
  Αυτό έπρεπε να είχε γίνει από πολύ καιρό γιατί το κακό στα πηδηχτήρια έχει παραγίνει!η συμπεριφορά πολλών τσατσάδων είναι απαίσια εκτός ότι φέροντε άσχημα χτυπάνε την πόρτα στο δεκάλεπτο ακόμα και όταν δεν έχει κόσμο το πηδηχτήριο.Και η συμπεριφορά πολλών από της κοπέλες είναι απαίσια!Στο δεκάρικο μπορώ να δικαιολογίσω μιά κάποια τεμπελιά της κοπέλας αλλά το εικοσάρικο όχι!Στην σημερινή εποχή στην Ελλάδα είναι ένα μεροκάματο και δεν περισσεύει στους περισσότερους!
  Το δε επίπεδο έχει πέσει τρομερά  :vomit:στο δεκάρικο μπορώ να δικαιολογίσω να έχει πατσαβούρες αλλά στο εικοσάρικο με τίποτα!Οι περισσότερες από αυτές που είναι στη Φυλής είναι μόνο γιά  :shit:
  Η αποχή έχει επητυχία ή δεν το ξέρουν οι περισσότεροι?και πάνε σαν τα πρόβατα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα.Ρε παιδιά,αφού σας λέει ο πορνομεταναστης,γιατί δημιουργείτε μια εικόνα στους ξένους λαούς,ότι όλοι η Έλληνες είναι φτωχοί,λετσοι,κλπ ΣΑσ το λέει χρόνια,αν δεν έχετε,μην πάτε,αν έχετε ένα χαρτζιλίκι,ΜΗΝ ΠΑΤΕ,

Δε δημιουργούμε τέτοια εικόνα.Ο νεομετανάστης έχει συνήθως μεγαλύτερη περιουσία και βγάζει περισσότερα λεφτά από το ντόπιο Δυτικό.Ερχόμαστε για να γαμήσουμε,η υπεροχή μας γίνεται αντιληπτή σε όλα τα επίπεδα,είναι ο νέος τύπος Ελληνα γαμέως,καμία σχέση με τον παλιό μετανάστη από χωριό κτλ φάση.
Είμαστε η σπονδυλική στήλη της Ελλάδας,ο αφρός,απόλυτα ανώτεροι πέουλες που τώρα δίνουμε το boost που χρειάζεται το Ράιχ οπότε μας γλύφουν όλοι.
Οι υπέροχοι Βαλκάνιοι κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε Ανατολή και Δύση,οι Σλάβες προσκυνάνε.
Εχουμε μομέντουμ για την επόμενη πενταετία τουλάχιστον.Η Ευρώπη έχει καραφλιάσει με το Balkan invasion.
Επιστροφή του Βυζαντίου,βαλκανιοποίηση κι έτσι.Εξάγουμε πολιτισμό.

Επισκέπτης
  Με μεγάλη μου ευχαρίστιση να προέδρευα και να οδηγούσα αυτό το κίνημα,σίγουρα θα μπορούσα να κάνω πολλά αλλά το πρόβλημα είναι ότι είμαι στην Ρωσσία και Ελλάδα θα έρθω το 2023 αν δεν κατέβω στις εκλογές τον Οκτώβρη.Και από δω που είμαι φυσικά και θα το στηρίξω! :)γιατί έχετε δίκιο!
  Αυτό έπρεπε να είχε γίνει από πολύ καιρό γιατί το κακό στα πηδηχτήρια έχει παραγίνει!η συμπεριφορά πολλών τσατσάδων είναι απαίσια εκτός ότι φέροντε άσχημα χτυπάνε την πόρτα στο δεκάλεπτο ακόμα και όταν δεν έχει κόσμο το πηδηχτήριο.Και η συμπεριφορά πολλών από της κοπέλες είναι απαίσια!Στο δεκάρικο μπορώ να δικαιολογίσω μιά κάποια τεμπελιά της κοπέλας αλλά το εικοσάρικο όχι!Στην σημερινή εποχή στην Ελλάδα είναι ένα μεροκάματο και δεν περισσεύει στους περισσότερους!
  Το δε επίπεδο έχει πέσει τρομερά  :vomit:στο δεκάρικο μπορώ να δικαιολογίσω να έχει πατσαβούρες αλλά στο εικοσάρικο με τίποτα!Οι περισσότερες από αυτές που είναι στη Φυλής είναι μόνο γιά  :shit:
 Η αποχή έχει επητυχία ή δεν το ξέρουν οι περισσότεροι?και πάνε σαν τα πρόβατα?

Μητσαρα τη διοργανωσαμε 2 φορες με επιτυχια και ανησυχες αντιδρασεις απο τους ιδιοκτητες, αλλα μετα ο κοσμος βαρεθηκε. Πεταχτηκε και ο βλακας ο boldemort (θα τον θυμασαι, τωρα γραφει σαν μασαζονομαχος) και εκανε οσα ποστ καναμε ολοι μας γραφοντας μαλακιες και οτι μια χαρα ειμαστε στην Αθηνα και κουτσουληθηκε το θεμα.

Σε παρακαλω, μπες λιγο στο θρεντ της αποχης, και γραψε πως ειναι να γαμας σε ρωσικο μπουρδελο. Ποσα λεφτα δινεις για ποση ωρα, αν γαμιουνται οι πουτανες ή προσπαθουν να σε ξεπεταξουν, πως συμπεριφερονται στον πελατη, με σεβασμο-σοβαροτητα ή οπως εδω, αν σας δινουν καποτες κανονικες που δε χρειαζεται να τις κανεις καλτσα, αν αλλαζουν σεντονια, αν υπαρχουν ντους, αν γενικα η καθαριοτητα και η αισθητικη των ρωσικων μπορντελων ταιριαζει σε μαγαζια που πας να χαλαρωσεις και να περασεις καλα, ή σε μαγαζια που θα πεταχτουν Αλβανοι και Γυφτοι κατσαπλιαδες να σε ληστεψουν! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω δεν εχω παει ποτε Ρωσια αλλα υποψιαζομαι οτι αυτα που μας κανουν οι αλλοδαποι εδω και μας απαντανε εμεις ειμαστε ο νομος, μαλλον δε γινονται αλλου. :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσαρα τη διοργανωσαμε 2 φορες με επιτυχια και ανησυχες αντιδρασεις απο τους ιδιοκτητες, αλλα μετα ο κοσμος βαρεθηκε. Πεταχτηκε και ο βλακας ο boldemort (θα τον θυμασαι, τωρα γραφει σαν μασαζονομαχος) και εκανε οσα ποστ καναμε ολοι μας γραφοντας μαλακιες και οτι μια χαρα ειμαστε στην Αθηνα και κουτσουληθηκε το θεμα.

Σε παρακαλω, μπες λιγο στο θρεντ της αποχης, και γραψε πως ειναι να γαμας σε ρωσικο μπουρδελο. Ποσα λεφτα δινεις για ποση ωρα, αν γαμιουνται οι πουτανες ή προσπαθουν να σε ξεπεταξουν, πως συμπεριφερονται στον πελατη, με σεβασμο-σοβαροτητα ή οπως εδω, αν σας δινουν καποτες κανονικες που δε χρειαζεται να τις κανεις καλτσα, αν αλλαζουν σεντονια, αν υπαρχουν ντους, αν γενικα η καθαριοτητα και η αισθητικη των ρωσικων μπορντελων ταιριαζει σε μαγαζια που πας να χαλαρωσεις και να περασεις καλα, ή σε μαγαζια που θα πεταχτουν Αλβανοι και Γυφτοι κατσαπλιαδες να σε ληστεψουν! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω δεν εχω παει ποτε Ρωσια αλλα υποψιαζομαι οτι αυτα που μας κανουν οι αλλοδαποι εδω και μας απαντανε εμεις ειμαστε ο νομος, μαλλον δε γινονται αλλου. :2funny:
Δεν έγραψα εδώ γιά να μην χαθεί αυτό που έγραψε ο Βλάκμαν  :2funny:γιατί έχει τρομερή πλάκα  :2funny:.Τα ίδια λένε και οι Πακιστανοί στην Ευρώπη ότι είναι μεγάλοι γαμιάδες και όλοι υποκλίνοντε μπροστά τους  :2funny: :jerking:
  Δεν ήμουν στα πηδηχτήρια γιά να δω αν έπιασε η αποχή.Πάντος το επίπεδο χρόνο με το χρόνο πέφτει :vomit:.Η αποχή πρέπει να γίνει γιά μιά βδομάδα!και να έρθετε σε επαφή με τους ιδιοκτήτες με πρώτο αίτημα να φύγουν οι αγενείς τσατσάδες και να βάλουν λίγο χέρι στις κοπέλες που την έχουν δει.
    Για τα σαλόν της Ρωσσίας έχω γράψει πάρα πολλές φορες.Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα πιά οι περισσότερες είναι 25-27 ετών και πάνω συνήθως 27-35 γιατί σιγά μην πάνε να γίνουν πουτάνες τώρα οι πιτσιρίκες!Εκτός αυτού αν η προηγουμενη γενιά 10-15 χρόνια πριν ήθελε να έχει αμάξι και τελευταίο μοντέλο κινητο,η σημερινή γενιά δεν θέλει τίποτα!Ενα κινητο των 200 Ευρώ της φτάνει,τώρα τι μαλακίες σας γράφει ο Βλάκμαν που είναι άσχετος είναι άλλο θέμα  :2funny:.
  Σήμερα στο ζούμπερι είχε φοβερό καιρό  :2funny:αύριο φεύγω γιά Πορνοεκδρομή.
  Σας βάζω φώτο από τη γειτονιά μου γιά να δείτε τι αμάξι κυκλοφωρεί ο Βλάκμαν έχει μείνει 25 χρόνια πίσω  :2funny:φαντάζομαι το Βλάκμαν να πάει να την πέσει σε καμιά κοπέλα εδώ  :2funny:γιατί λέω ότι οι Ελληνες είναι γιά κλάματα  :2funny:και όσοι ήρθαν ήταν κλάσεις πιό κάτω από τους ντόπιους,χωρίς οι ντόπιοι να είναι τίποτα σπουδαίο.Ελλάδα κάποιος με το Ελληνικό επίπεδο και στυλ βγάζει πολυ πιο ευκολα γκόμενα απ'ότι εδώ.
    Πρόσεξες κάτι?Ο Red εξαφανίστηκε μαζι με τον Βαλκάνιο ψευταρά και τους άλλους κλώνους μαζί :think:δε σου φένεται λιγάκι περίεργο? :think:

Συνημμένα

• LC4NiOit01A.jpg
    LC4NiOit01A.jpg
    366,5 KB · Εμφανίσεις: 78
  • PsUp6QBgVYE.jpg
    PsUp6QBgVYE.jpg
    345 KB · Εμφανίσεις: 38
  • JqPqVi3_xFI.jpg
    JqPqVi3_xFI.jpg
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 32

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν έγραψα εδώ γιά να μην χαθεί αυτό που έγραψε ο Βλάκμαν  :2funny:γιατί έχει τρομερή πλάκα  :2funny:.Τα ίδια λένε και οι Πακιστανοί στην Ευρώπη ότι είναι μεγάλοι γαμιάδες και όλοι υποκλίνοντε μπροστά τους  :2funny: :jerking:
  Δεν ήμουν στα πηδηχτήρια γιά να δω αν έπιασε η αποχή.Πάντος το επίπεδο χρόνο με το χρόνο πέφτει :vomit:.Η αποχή πρέπει να γίνει γιά μιά βδομάδα!και να έρθετε σε επαφή με τους ιδιοκτήτες με πρώτο αίτημα να φύγουν οι αγενείς τσατσάδες και να βάλουν λίγο χέρι στις κοπέλες που την έχουν δει.
   Για τα σαλόν της Ρωσσίας έχω γράψει πάρα πολλές φορες.Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα πιά οι περισσότερες είναι 25-27 ετών και πάνω συνήθως 27-35 γιατί σιγά μην πάνε να γίνουν πουτάνες τώρα οι πιτσιρίκες!Εκτός αυτού αν η προηγουμενη γενιά 10-15 χρόνια πριν ήθελε να έχει αμάξι και τελευταίο μοντέλο κινητο,η σημερινή γενιά δεν θέλει τίποτα!Ενα κινητο των 200 Ευρώ της φτάνει,τώρα τι μαλακίες σας γράφει ο Βλάκμαν που είναι άσχετος είναι άλλο θέμα  :2funny:.
  Σήμερα στο ζούμπερι είχε φοβερό καιρό  :2funny:αύριο φεύγω γιά Πορνοεκδρομή.
  Σας βάζω φώτο από τη γειτονιά μου γιά να δείτε τι αμάξι κυκλοφωρεί ο Βλάκμαν έχει μείνει 25 χρόνια πίσω  :2funny:φαντάζομαι το Βλάκμαν να πάει να την πέσει σε καμιά κοπέλα εδώ  :2funny:γιατί λέω ότι οι Ελληνες είναι γιά κλάματα  :2funny:και όσοι ήρθαν ήταν κλάσεις πιό κάτω από τους ντόπιους,χωρίς οι ντόπιοι να είναι τίποτα σπουδαίο.Ελλάδα κάποιος με το Ελληνικό επίπεδο και στυλ βγάζει πολυ πιο ευκολα γκόμενα απ'ότι εδώ.
   Πρόσεξες κάτι?Ο Red εξαφανίστηκε μαζι με τον Βαλκάνιο ψευταρά και τους άλλους κλώνους μαζί :think:δε σου φένεται λιγάκι περίεργο? :think:

Ρε βλάκα φωτό από καμιά γκόμενα θα βάλεις?Ολο μέτρια αμάξια,γκαράζ και χάλια δρόμους με κομμουνιστικές πολυκατοικίες βάζεις.Ποιος να τα ζηλέψει αυτά?
Να βάλω και εγώ φωτό από τις BMW,τις Πόρσε και τα Μερσεντικά στους δρόμους εδώ?
Το Μάιο θα έρθω Ρωσία να γαμήσω,θα ανεβάσω φωτό από τις γκόμενες αληθινές Ρωσίδες όχι Μογγόλες,Ασιάτισσες,γριές κτλ.
Και από αληθινά ρεστωράν,όχι φαστφουντάδικα κτλ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε βλάκα φωτό από καμιά γκόμενα θα βάλεις?Ολο μέτρια αμάξια,γκαράζ και χάλια δρόμους με κομμουνιστικές πολυκατοικίες βάζεις.Ποιος να τα ζηλέψει αυτά?
Να βάλω και εγώ φωτό από τις BMW,τις Πόρσε και τα Μερσεντικά στους δρόμους εδώ?
Το Μάιο θα έρθω Ρωσία να γαμήσω,θα ανεβάσω φωτό από τις γκόμενες αληθινές Ρωσίδες όχι Μογγόλες,Ασιάτισσες,γριές κτλ.
Εσύ δεν έχεις καθόλου αμάξι  :2funny:τέτοια αμάξια ούτε στα όνειρα σου  :2funny:Ασε πήγα Γερμανία και είδα πάνω από 90% είναι γκολφάκια Diesel  :2funny:μιλάμε για εντελώς σπαγγοραμένους.Μεγάλα αυτοκίνητα μόνο οι Τούρκοι είδα να έχουνε  :2funny:.
  Εχεις να γαμίσεις ένα χρόνο  :2funny:σε κάνα χωριό αν πας ίσως να βρεις καμιά ταλαιπωρημένη σαν αυτές που μας βάζεις  :2funny:Εσύ ακόμα και Νόβγκοροντ θα δυσκολευτείς να βγάλεις γκόμενα,πρέπει να πας σε ακόμα πιό κάτω πόλη  :2funny:Από τα 1.500 που βγάζεις και δεν πληρώνεις νοίκι γιατί μένεις στη δουλειά θα μάζεψες όλο το χρόνο 5.000 και τώρα θα πας να  :knockinb:  :2funny:γιατί δεν περιμένεις λιγάκι ακόμα να κλείσεις 14 μήνες αγαμίας όπως το τραγούδι? :2funny:
  Στη σπιταρώνα σου γιατί δεν της καλείς? :2funny:να πιείτε κρασί από τα πλαστικά ποτηράκια :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είστε τελείως βλάκες.Ετσι κι αλλιώς σας γαμήσαμε,σας έχουμε καταστήσει irrelevant.
Τα άτομα σαν εμένα καταφέραμε φονικό χτύπημα στους γόνους,ψωλάδες και το μεγαλύτερο κατόρθωμα είναι οτι δεν έχουν καταλάβει την προέλευση της πούτσας που φάγανε.Και είναι μόνιμη κατάσταση μη αντιστρεπτή.
Τι λέτε για αμάξια στη Γερμανία?Αυτά είναι τόσο αστεία που δε χρειάζεται να απαντήσει κανείς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είστε τελείως βλάκες.Ετσι κι αλλιώς σας γαμήσαμε,σας έχουμε καταστήσει irrelevant.
Τα άτομα σαν εμένα καταφέραμε φονικό χτύπημα στους γόνους,ψωλάδες και το μεγαλύτερο κατόρθωμα είναι οτι δεν έχουν καταλάβει την προέλευση της πούτσας που φάγανε.Και είναι μόνιμη κατάσταση μη αντιστρεπτή.
Τι λέτε για αμάξια στη Γερμανία?Αυτά είναι τόσο αστεία που δε χρειάζεται να απαντήσει κανείς.
Τι χτύπημα? :2funny:ότι δουλευεις για πενταροδεκάρες 14 ώρες τη μέρα? :2funny:ότι ζεις σε ένα χώρο που σου έδωσαν στη δουλειά σου? :2funny:ότι πας να γαμίσεις μιά φορά το χρόνο? :2funny:.Ενας άλλος τρόπος αντίστασης είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο  :2funny:.
  Για σένα που πήγες από χωριό της Ελλάδας φυσικά και όλα στη Γερμανία σου φένονται ότι είναι κάτι  :2funny:
  Εγώ τώρα θα πάω Πορνοεκδρομή ενώ εσύ θα  :jerking: :2funny:είσαι τυχερός το Πάσχα θα μπορέσεις να κοιμηθείς  :2funny:.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.174
Πόντοι
3.656
Ρεσιτάλ Γερμανό ρωσικής σύγκρουσης πολιτισμών
Προηγείται ελαφρά ο Πορδομιτσος στα σημεία
:coffee:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εσύ δεν έχεις καθόλου αμάξι  :2funny:τέτοια αμάξια ούτε στα όνειρα σου  :2funny:Ασε πήγα Γερμανία και είδα πάνω από 90% είναι γκολφάκια Diesel  :2funny:μιλάμε για εντελώς σπαγγοραμένους.Μεγάλα αυτοκίνητα μόνο οι Τούρκοι είδα να έχουνε  :2funny:.
........ 
Ενταση Δημητρακη.....
Η πλειονοτητα των Γερμανων εχει 2 αμαξια. Ενα μικρο που συνηθως τοχουν απεριποιητο και το κυκλοφορουν μονο μεσα στην πολη, και αλλο ενα πολυ μεγαλου κυβισμου που τοχουν για Σαββατοκυριακα και εκδρομες.
Αυτα λοιπον τα πολυ μεγαλου κυβισμου τα αντικαθιστουν καθε 5-6 χρονια με νεωτερα μοντελα και τα πουλουν (και) σε Τουρκους, οι οποιοι κουβαλωντας ενα σωρο συμπλεγματα κατωτεροτητος τα μοστραρουν καμαρωνοντας σαν γυφτικα σκεπαρνια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τα αμάξια είναι πολύ καλύτερα Γερμανία αφού εδώ τα φτιάχνουνε εννοείται.Αυτό το διαπιστώνει κανείς δια γυμνού οφθαλμού.Οπως και γενικά όλες οι κατασκευές,τα μηχανολογικά,ηλεκτρικά,χημικά προιόντα κτλ εννοείται οτι είναι πολύ ανώτερα Γερμανία.
Σε τεχνικό επίπεδο είναι ασυναγώνιστοι.
Για αυτό είναι κωμωδία να ποστάρει ο δημητράκης σοβιετικές κατασκευές,ρωσικούς δρόμους,αμάξια κτλ αφού εννοείται οτι είναι για τον πούτσο.
Πέρα από τις Μογγόλες γκόμενες κτλ.Βασικά είναι γελοίο να προσπαθεί ένας ψωλάς,γόνος με μηδενική φορολογική δήλωση,ανύπαρκτες εισφορές,τεμπελχανάς,παπάρας κτλ οτι είναι κάποιος.
Τα κεράσαμε φυστίκι τα πουσταριά.Εμένα δε με ενδιαφέρει αν είναι δημοφιλείς ή όχι,απλά κερνάμε πούτσες.
Είναι η φοβερή βαλκανική ανωτερότητα,το μεγαλείο της πυρπόλησης και των ερειπίων.

Επισκέπτης
Τα αμάξια είναι πολύ καλύτερα Γερμανία αφού εδώ τα φτιάχνουνε εννοείται.Αυτό το διαπιστώνει κανείς δια γυμνού οφθαλμού.Οπως και γενικά όλες οι κατασκευές,τα μηχανολογικά,ηλεκτρικά,χημικά προιόντα κτλ εννοείται οτι είναι πολύ ανώτερα Γερμανία.
Σε τεχνικό επίπεδο είναι ασυναγώνιστοι.
Για αυτό είναι κωμωδία να ποστάρει ο δημητράκης σοβιετικές κατασκευές,ρωσικούς δρόμους,αμάξια κτλ αφού εννοείται οτι είναι για τον πούτσο.
Πέρα από τις Μογγόλες γκόμενες κτλ.Βασικά είναι γελοίο να προσπαθεί ένας ψωλάς,γόνος με μηδενική φορολογική δήλωση,ανύπαρκτες εισφορές,τεμπελχανάς,παπάρας κτλ οτι είναι κάποιος.
Τα κεράσαμε φυστίκι τα πουσταριά.Εμένα δε με ενδιαφέρει αν είναι δημοφιλείς ή όχι,απλά κερνάμε πούτσες.
Είναι η φοβερή βαλκανική ανωτερότητα,το μεγαλείο της πυρπόλησης και των ερειπίων.
μηπως απλα μειωσατε τον ανταγωνισμο στην Ελλαδα και τον αυξησατε στη Γερμανια;

μηπως στην Ελλαδα πλεον ο μετριος ειναι αρχοντας;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενταση Δημητρακη.....
Η πλειονοτητα των Γερμανων εχει 2 αμαξια. Ενα μικρο που συνηθως τοχουν απεριποιητο και το κυκλοφορουν μονο μεσα στην πολη, και αλλο ενα πολυ μεγαλου κυβισμου που τοχουν για Σαββατοκυριακα και εκδρομες.
Αυτα λοιπον τα πολυ μεγαλου κυβισμου τα αντικαθιστουν καθε 5-6 χρονια με νεωτερα μοντελα και τα πουλουν (και) σε Τουρκους, οι οποιοι κουβαλωντας ενα σωρο συμπλεγματα κατωτεροτητος τα μοστραρουν καμαρωνοντας σαν γυφτικα σκεπαρνια.
Αυτοί που λες δεν είναι η πλειωονότητα των Γερμανών.Οι περισσότεροι έχουν 2 μικρά γκολφάκια ή ένα passat και ένα δεύτερο polo.Η πλάκα είναι ότι από την τσιγγουνιά τους όλα τα έχουν με πετρέλαιο  :2funny:ενώ είναι τσιγγούνηδες είναι δε εντελώς άχρηστοι  :jerking:με το που πάθει το αμάξι το παραμικρό το πουλάνε να πάρουν άλλο  :headbang: μισθό παίρνουν 1.500-2.200 ευρώ ντύνονται  :shit:οι γυναίκες άβαφτες και απερηποίητες με κάτι κινητα πενταετίας  :headbang:.Το χειρότερο είναι ότι είναι γεμάτη η Γερμανία αράπηδες και Πακιστανούς  :vomit:θυμάμαι στο Βερολίνο δεν έβλεπα λευκό  :headbang:.

μηπως απλα μειωσατε τον ανταγωνισμο στην Ελλαδα και τον αυξησατε στη Γερμανια;

μηπως στην Ελλαδα πλεον ο μετριος ειναι αρχοντας;
Δε βλέπεις ότι ο Φουκαράς έχει σαλέψει τελείως  :2funny:κάθεται στο δωμάτιο που του έδωσαν στο χώρο της δουλειάς και από την αγαμία  :jerking:και την αφραγκία τα'χει παίξει  :2funny: :2funny: :2funny:και γράφει ασυναρτησίες.Τελικά ο αυνανισμός βαράει πολύ στο κεφάλι  :jerking: :2funny:
  Γύρισα θα αλλάξω λάστιχα στ'αμάξια και θα αρχίσω τα ραντεβού μου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.080
Πόντοι
5.506
  Γύρισα θα αλλάξω λάστιχα στ'αμάξια και θα αρχίσω τα ραντεβού μου.

Θα μας βάλεις επιτέλους φωτογραφία από ραντεβουδάκι με γκόμενα ή με το λαστιχά να σου αλλάζει τα λάστιχα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα μας βάλεις επιτέλους φωτογραφία από ραντεβουδάκι με γκόμενα ή με το λαστιχά να σου αλλάζει τα λάστιχα;
Καλά δεν έχετε υλικό γιά να :jerking: και θέλετε να  :jerking: με της δικές μου γκόμενες? :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.080
Πόντοι
5.506

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί νομίζεις ότι αυτή θα σας κάτσει? :2funny:Εχεις και γυμνές της εχει και αλλες φώτο που ειχα βάλει.Εχεις και το πρεζάκι του Dirty (σιγουρα προλαβες να την αποθηκευσεις πριν ο Αντισθένης την κατεβάσει :2funny:) και 2-3 θείτσες του Dirty που είχα βάλει  :2funny:  και μπορείτε να αυνανιστείτε  :2funny:ποιός τη χάρη σας  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.080
Πόντοι
5.506
Γιατί νομίζεις ότι αυτή θα σας κάτσει? :2funny:Εχεις και γυμνές της εχει και αλλες φώτο που ειχα βάλει.Εχεις και το πρεζάκι του Dirty (σιγουρα προλαβες να την αποθηκευσεις πριν ο Αντισθένης την κατεβάσει :2funny:) και 2-3 θείτσες του Dirty που είχα βάλει  :2funny:  και μπορείτε να αυνανιστείτε  :2funny:ποιός τη χάρη σας  :2funny:

Έλα, παραδέξου το, δεν είναι ντροπή, με  :jerking: τη βγάζεις πλέον, έτσι;

Επισκέπτης
Ο Δημητρακης θα ριξει τις τιμες των μπορντελων και μετα θα εκλεγει βουλευτης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom