Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι έχει αποδείξει?Καμιά σοβαρή γκόμενα έχει ποστάρει ο παπάρας?Καμιά απόδειξη αποδοχών ή φορολογική δήλωση έχει βγάλει?
Ολο μαλακίες και κουτσομπολιά είναι.
Αφού είπαμε,έχει καταστεί irrelevant,οι Ρωσίδες θέλουν λεφτά αν είσαι άνω των 40,αυτός δεν έχει μία και γαμάει μια στην πενταετία και Μογγόλα,ούτε καν Ρωσίδα.Αυτό είναι όλο.
Και έτσι να είναι εσύ λεφτά δεν έχεις  :2funny:Αλλά και να είχες απλός θα κάθονταν μαζι σου και μετα θα την κάνανε οπότε πάλι αγάμητος θα έμενες :2funny:
  Τα γατάκια που έβαλα φώτο δεν τα είδες?με γνώρισε το ένα και με τη μαμά γάτα :2funny:Και αυτά Μογγόλες είναι?
Ποτέ δεν ανέβασα κάποια χωρίς να καλυψώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.Και την συγκεκριμένη πρώτη φορά την ανεβάζω. Πριν δύο χρόνια ήταν 29 τώρα ίσως είναι 70  :2funny: Για πες μου λοιπόν που και ποτέ την έχω ανεβάσει ξανά
Αστα ψώφια,φένεται ότι είναι ηλικίας εκτός αν είναι σαν τη σκιουρίνα που ενώ είναι 27 μοιάζει με 35.Αυτή είναι 40βάλε.Ασε που είναι εντελώς χάλια  :2funny:τι να γαμίσεις απ'αυτη  :2funny: .Βαζοντας την φώτο στην Κρήτη είναι σα να λες είμαι μαλάκας σαν τον  Βλάκμαν  :headbang: :2funny:δηλαδή της πλήρωσες διακοπές στην Κρήτη  :2funny:τι να πω είσαι και μεγάλο θύμα  :headbang: :2funny:.

τυπε κμαν χρόνια πολλά καταρχάς,δεύτερον ο πρόεδρος ότι απάντηση στης αμφισβητήσεις σας της έχει απαντήσει με στοιχεία, φωτογραφίες, βίντεο κλπ..Όλοι όσοι τον πάτε κόντρα μονοε λόγια του απαντάτε αλλά με 0 αποδείξεις
Αυτό με τα 5 διαμερίσματα μου άρεσε  :2funny:οι μόνες φώτο που μας έβαλε είναι απο ενα χώρο γραφειου που εχει μετατραπει σε δωματιο για να μενει! :2funny:.Πιό γέλιο είχε ο άλλος που έβαλε φώτο από μεσιτικό και μας είπε ότι είναι το διαμέρισμα του  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Εγώ έβαλα και το σπίτι φώτο και από το ιντερνέτ πληροφορίες πότε χτίστηκε και ότι δεν κάνει 15.000 όπως νόμιζε ο πανηλίθιος ο Βλάκμαν αλλά 80.000.
    Η εξόρμμιση του Βλάκμαν στην Ουκρανία θα είναι μέχρι το Λβοφ που θα γαμισει μια δυο πουτανες :2funny:και θα μας τα πρίξει μετά γιά 1 χρόνο μέχρι να ξαναπάει  :jerking: :2funny:
    Δδε λέω έχει χαβαλέ να γελάει κανείς με τους φουκαράδες :2funny: αλλά θα προτιμούσα να είχα τελειώσει της δουλειές που έχω και να ημουν τώρα στην Πορνοεκδρομούλα μου.

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Πρόεδρε όμως μην ξεχνάς κάτι,πέρα από της αλήθειες που λες για εξωτερικό ,διότι εσύ λες αλήθειες και όχι τα παραμύθια που μας λένε μερικοί ότι θα κάνουμε λεφτά ,ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει εντελώς το αντίθετο,μην ξεχνάς λέω ότι στην Ελλάδα είναι ακόμα χειρότερα,θα βρεις μια δουλειά με μισθό πείνας 500 ευρώ ,μόνος δεν μπορείς να μείνεις,και σου συμπεριφέρονται σαν να σου κάνουν χάρη που σου δίνουν μια δουλειά..Τώρα αν κάποιος όπως λες δεν έχει δικό του σπίτι,κάποιο χωράφι ένα παθητικό ,έστω μικρό εισόδημα καλύτερα το εξωτερικό..Αν κάποιος έχει κάτι από αυτά καλύτερα να κάτσει εδώ..Αλλά εδώ το εργασιακό είναι για τον πουτσο,η μισοί νέοι έχουν γίνει ντελιβερι ,εγώ έχω περίπτερο , άσε εγώ δεν μπορώ να χέσω , πρέπει κάποιος να έρθει να φυλάει για λίγα λεπτά για να πάω να χέσω..

D

dude901123

Επισκέπτης
Γ'αυτό και βγάζεις τέτοιες  :2funny:αν δε της πληρώνεις και τα εισητήρια γιά να έρθει  :2funny: :headbang:.Αυτή είναι κοντά στην κατηγορία του Dirty   :2funny:.Παλιά μας την είχες ξαναβάλει τη φώτο αυτής και με ανοικτό πρόσωπο.Αυτή μπορεί και να είναι πάνω από 40  :vomit:
 Ακριβώς όπως το έγραψες αν κάποιος κυκλοφωρεί με αθλητικά παπούτσια τέτοιες θα βγάζει και θα τους πληρώνει και τα εισητήρια γιά να έρθουν Ελλάδα  :vomit:.Τουλάχιστον το πρεζάκι του Dirty ήταν κάτω από 30 αυτή εδώ είναι θείτσα.
 Ελληνες με διπλώματα από τη Ρωσσία πρέπει να είναι ελάχιστοι.Καταρχήν ο ένας στους τέσσερις έπαιρνε δίπλωμα και αυτός ο ένας μετά δεν μπορούσε να το αναγνωρίσει ποτέ στο ΔΙΚΑΤΣΑ  :2funny:εγώ ξέρω ότι μόνο τρία άτομα περάσαν ΔΙΚΑΤΣΑ απ'όλους αυτούς που σπουδάσαν και τελείωσαν την ιατρική οι υπόλοιποι ακόμα δίνουν εξετάσεις :2funny:.Οι γκρούπες στην ιατρική ήταν μόνο με ξένους οι Ρώσσοι σπούδαζαν σε άλλα τμήματα.
    :happy: :2funny:

Καλά Ρε ακόμη δεν ρώτησες να μάθεις και επαναλαμβάνεις τις ίδιες μαλακίες? Όπου dude901123 θα βάζεις τον κολλητό σου που την είχε 10 ημέρες στο σπίτι του. Μάλλον έσκασε όταν έμαθε πως την έφαγα τζάμπα χωρίς να μου φορτωθεί  :happy: :happy: :happy: Εγω πάντως για 24 ώρες χωρίς να πληρώσω τίποτα πέρασα μια χαρά φίλε, το καταγούσταρα. Εσύ όμως έχεις μετασχηματιστεί σε νούμερο ένα κατίνα του site. Τι κάνει ο ένας, ο άλλος, οι γκόμενες.

Εγώ στην Ουκρανία με τόσες γκόμενες εδώ δεν έχω χρόνο για να ασχολούμαι με κουτσομπολιά. Με ανησυχεί που είσαι Πετρούπολη και όλη μέρα ασχολείσαι γιατί σημαίνει πως πλέον από πορνοτουριστάς έχεις γίνει χαζοτουρίστας σαν τους Τούρκους εδώ στην Ουκρανία που τριγυρνάνε όλοι μέρα σαν βλάκες και πίνουν καφέδες στα παγκάκια. Φαντάζομαι και αυτοί θα κουτσομπολεύουν όλη μέρα όσους γαμάνε στα τούρκικα site :happy: :happy: :happy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά Ρε ακόμη δεν ρώτησες να μάθεις και επαναλαμβάνεις τις ίδιες μαλακίες? Όπου dude901123 θα βάζεις τον κολλητό σου που την είχε 10 ημέρες στο σπίτι του. Μάλλον έσκασε όταν έμαθε πως την έφαγα τζάμπα χωρίς να μου φορτωθεί χαχαχαχαχαχα. Εγω πάντως για 24 ώρες χωρίς να πληρώσω τίποτα πέρασα μια χαρά φίλε, το καταγούσταρα. Εσύ όμως έχεις μετασχηματιστεί σε νούμερο ένα κατίνα του site. Τι κάνει ο ένας, ο άλλος, οι γκόμενες.

Εγώ στην Ουκρανία με τόσες γκόμενες εδώ δεν έχω χρόνο για να ασχολούμαι με κουτσομπολιά. Με ανησυχεί που είσαι Πετρούπολη και όλη μέρα ασχολείσαι γιατί σημαίνει πως πλέον από πορνοτουριστάς έχεις γίνει χαζοτουρίστας σαν τους Τούρκους εδώ στην Ουκρανία που τριγυρνάνε όλοι μέρα σαν βλάκες και πίνουν καφέδες στα παγκάκια. Φαντάζομαι και αυτοί θα κουτσομπολεύουν όλη μέρα όσους γαμάνε  :happy: :happy: :happy:
Και σου άρεσε τόσο πολύ που πήγες και στη Μόσχα να συνεχίσετε το καταγουστάρισμα :2funny:.Εγώ αν μία την γουστάρω την κρατάω και όποτε θέλω την συναντάω.Εσύ μας λες ότι μετά δεν την ξαναείδες.Αφού είναι έτσι γιατί έπαθες κωλούμπρα όταν βρήκα της φώτο της μαζί σου? :2funny:και κλαιγόσουν στον Αντισθένη? :2funny:να της κατεβάσει :2funny:.
  Αφού γαμάς τόσο πολύ όπως μας λες τόσα χρόνια  :2funny: για δε μας βάζεις κ'εμάς να δούμε τι γαμάς να σε θαυμάσουμε  :2funny:αλλά κάνεις το αντίθετο αν μάθουμε ή βρουμε κάτι χέζεσε πάνω σου  :2funny:.Μας τα κρύβεις όλα,Αν δεν ήμουν εγώ δε θα μαθαίναμε γιά τη μπογιά που σου έριξαν  :2funny:.

Πρόεδρε όμως μην ξεχνάς κάτι,πέρα από της αλήθειες που λες για εξωτερικό ,διότι εσύ λες αλήθειες και όχι τα παραμύθια που μας λένε μερικοί ότι θα κάνουμε λεφτά ,ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει εντελώς το αντίθετο,μην ξεχνάς λέω ότι στην Ελλάδα είναι ακόμα χειρότερα,θα βρεις μια δουλειά με μισθό πείνας 500 ευρώ ,μόνος δεν μπορείς να μείνεις,και σου συμπεριφέρονται σαν να σου κάνουν χάρη που σου δίνουν μια δουλειά..Τώρα αν κάποιος όπως λες δεν έχει δικό του σπίτι,κάποιο χωράφι ένα παθητικό ,έστω μικρό εισόδημα καλύτερα το εξωτερικό..Αν κάποιος έχει κάτι από αυτά καλύτερα να κάτσει εδώ..Αλλά εδώ το εργασιακό είναι για τον πουτσο,η μισοί νέοι έχουν γίνει ντελιβερι ,εγώ έχω περίπτερο , άσε εγώ δεν μπορώ να χέσω , πρέπει κάποιος να έρθει να φυλάει για λίγα λεπτά για να πάω να χέσω..
Γιατι ο Βλάκμαν μπορεί να πάει να χέσει? :2funny:.Μη συγκρίνεις αν δεις πως ζούνε (άλλο τι  :jerking:μας γράφουνε) θα  πεις 1.000.000 φορες καλυτερα στην Ελλάδα:headbang:Αν ο ψεύτης Βλάκμαν είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα όχι 5 όπως λέει θα μας είχε φλομώσει στις φωτογραφίες  :2funny:.
  Εσυ οταν τελειωσεις τη δουλεια σου πηγαινεις στο σπιτακι σου κανεις το μπανακι σου (εστω ντους με το θερμοσύφωνο) με μονο αρνητικο το κρυο μες το σπιτι το χειμωνα και την αφόριτη ζέστη τη μερα στην Ελλάδατο καλοκαίρι Ελλάδα έχεις τους φίλους σου,τα πηδηχτήρια,τα σουβλάκια σου ενώ Γερμανία θα έχεις μιά νεκρή πόλη και τη μέρα η πολη θα είναι γεμάτη με αραπάδες!

Επισκέπτης
Γ'αυτό και βγάζεις τέτοιες  :2funny:αν δε της πληρώνεις και τα εισητήρια γιά να έρθει  :2funny: :headbang:.Αυτή είναι κοντά στην κατηγορία του Dirty  :2funny:.Παλιά μας την είχες ξαναβάλει τη φώτο αυτής και με ανοικτό πρόσωπο.Αυτή μπορεί και να είναι πάνω από 40  :vomit:
  Ακριβώς όπως το έγραψες αν κάποιος κυκλοφωρεί με αθλητικά παπούτσια τέτοιες θα βγάζει και θα τους πληρώνει και τα εισητήρια γιά να έρθουν Ελλάδα  :vomit:.Τουλάχιστον το πρεζάκι του Dirty ήταν κάτω από 30 αυτή εδώ είναι θείτσα.
  Ελληνες με διπλώματα από τη Ρωσσία πρέπει να είναι ελάχιστοι.Καταρχήν ο ένας στους τέσσερις έπαιρνε δίπλωμα και αυτός ο ένας μετά δεν μπορούσε να το αναγνωρίσει ποτέ στο ΔΙΚΑΤΣΑ  :2funny:εγώ ξέρω ότι μόνο τρία άτομα περάσαν ΔΙΚΑΤΣΑ απ'όλους αυτούς που σπουδάσαν και τελείωσαν την ιατρική οι υπόλοιποι ακόμα δίνουν εξετάσεις :2funny:.Οι γκρούπες στην ιατρική ήταν μόνο με ξένους οι Ρώσσοι σπούδαζαν σε άλλα τμήματα.
  Οι περισσότεροι που ήρθαν εδώ γιά γιατροί δουλεύουν τώρα σε άσχετες δουλειές.Οσοι ήθελαν να είναι γιατροί ειδικά οι οδοντίατροι άνοιγαν γιατρεία με την άδεια άλλου γιατρού δίνοντας του 800 ευρω το μήνα,έβαζαν μιά οδοντιατρική καρέκλα και έκαναν σφραγγίσματα,η ειδικότητα τους ήταν οι εξαγωγές  :happy:.
  Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι τελείωσαν όμως την ιατρική στην Ελλάδα είναι καλύτεροι  :headbang: :2funny:.Εγώ στο Лесгафта (Σχολή προπονητών) που φοιτούσα 1993-1996 έκανα πολύ πιό σοβαρή ανατομία απ'ότι κάνουν στην Ελλάδα στην ιατρική με πραγματικά πτώματα.Ειχαμε ένα πτώμα ανα δύο άτομα ενώ στην Ελλάδα έχουν ένα πτώμα γιά όλη τη γκρούπα 30+ άτομα :headbang:.θυμάμαι μου έδιναν και κρανία στο σπίτι υποτίθεται γιά να τα μελετίσω  :2funny:άλλο αν εγώ τα χρησημοποιούσα για της Σατανιστικες μου τελετές  :happy: :2funny:
πως και δεν ειχες γαμησει πτωμα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πως και δεν ειχες γαμησει πτωμα;
Αν ήμουν νεκρόφυλος δεν θα πήγαινα στη Ρωσσία θα έπιανα δουλειά σε κάποιο γραφείο τελετών στην Ελλάδα  :2funny:.
  Πάντος απ'αυτούς εδώ όλα να τα περιμένεις  :2funny:όταν η αφραγκία τους γίνει χειρότερη  :2funny:και αυτό τους οδηγήσει σε ακόμα πιό μεγάλη αγαμία  :2funny:τότε θα αρχίσουν να γαμάνε πτώματα  :2funny:.
  Του Red δεν του σηκωνετε πιά  :2funny:ο Νύχτερος πιό πιθανό είναι να γαμίσει κανένα πούστη  :2funny:να βγάλει και κάνα δεκάρικο  :2funny:ο Βλάκμαν θα τον παίζει  :jerking:όπως κάνει συνέχεια εκτός από τρεις μέρες το χρόνο που γαμάει  :2funny:.Αυτός που μπορεί να πηδήξει κάνα πτώμα είναι ο DIRTY  :2funny:αν κάτι γίνει και γυρίσει Ελλάδα και δεν βρει δουλειά τότε μπορεί να αρχίσει να πηδάει πτώματα  :2funny:.Εκεί καταλληγουν όσοι έχουν το μικρόβιο της Σαβουρογαμίας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.176
Πόντοι
3.656
Θα εξορμήσω την άλλη εβδομάδα Ρωσία,Ουκρανία σε ντουμπλέν με στόχο τον πούτσο.Budget ένα τριχίλιαρο για μια εβδομάδα και φυσικά φτάνει τσίμα τσίμα.
από πεσρυ το λες
Μινσκ Κίεβο κλπ
Όλο σκας την επόμενη βδομάδα
:grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
από πεσρυ το λες
Μινσκ Κίεβο κλπ
Όλο σκας την επόμενη βδομάδα
:grin:
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει  :2funny:πλάκα πλάκα αν παίρνει 1.500 ευρώ το μήνα και κάθεται μέσα συνέχεια θα έπρεπε να έχει μαζέψει τώρα 6.000-7.000 ευρώ.Μήπως παίρνει ακόμα λιγότερα :idiot: :2funny:.
  Δε καταλαβαίνω γιατί δεν πάει στο κοντινότερο FKK  :2funny: με 200 ευρώ να γαμίσει 2 φορές να ξεκαβλώσει  :2funny:αυτός σύντομα θα κλείσει 14 μήνες αγαμίας  :2funny:Σφεντόνα τον έχει κάνει  :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αν ήμουν νεκρόφυλος δεν θα πήγαινα στη Ρωσσία θα έπιανα δουλειά σε κάποιο γραφείο τελετών στην Ελλάδα  :2funny:.
  Πάντος απ'αυτούς εδώ όλα να τα περιμένεις  :2funny:όταν η αφραγκία τους γίνει χειρότερη  :2funny:και αυτό τους οδηγήσει σε ακόμα πιό μεγάλη αγαμία  :2funny:τότε θα αρχίσουν να γαμάνε πτώματα  :2funny:.
 Του Red δεν του σηκωνετε πιά  :2funny:ο Νύχτερος πιό πιθανό είναι να γαμίσει κανένα πούστη  :2funny:να βγάλει και κάνα δεκάρικο  :2funny:ο Βλάκμαν θα τον παίζει  :jerking:όπως κάνει συνέχεια εκτός από τρεις μέρες το χρόνο που γαμάει  :2funny:.Αυτός που μπορεί να πηδήξει κάνα πτώμα είναι ο DIRTY  :2funny:αν κάτι γίνει και γυρίσει Ελλάδα και δεν βρει δουλειά τότε μπορεί να αρχίσει να πηδάει πτώματα  :2funny:.Εκεί καταλληγουν όσοι έχουν το μικρόβιο της Σαβουρογαμίας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

:coffee:

<attached file>

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει  :2funny:πλάκα πλάκα αν παίρνει 1.500 ευρώ το μήνα και κάθεται μέσα συνέχεια θα έπρεπε να έχει μαζέψει τώρα 6.000-7.000 ευρώ.Μήπως παίρνει ακόμα λιγότερα :idiot: :2funny:.
  Δε καταλαβαίνω γιατί δεν πάει στο κοντινότερο FKK  :2funny: με 200 ευρώ να γαμίσει 2 φορές να ξεκαβλώσει  :2funny:αυτός σύντομα θα κλείσει 14 μήνες αγαμίας  :2funny:Σφεντόνα τον έχει κάνει  :2funny: :2funny: :2funny:
Πολύ κακομοιριά  έχει μαζευτεί τώρα τελευταία! Θυμάσαι που παλιά υπήρχε ένα επίπεδο στο φόρουμ! Οι τωρινοί κακομοίρηδες είναι πραγματικά θλιβεροί! Θα θέλαμε μια ανάλυση και εκτίμησή σου για το τί έκανε και πως είναι τώρα ο καθένας!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αφησα στο τίντερ μόνο μια καλή φωτό και έκανα κάτι απίστευτα match Κίεβο,κάπου 20 γκόμενες,οχτάρια στις φωτό.Για να δούμε πώς θα πάει.Ηδη η μία θέλει να έρθει Γερμανία ή Ελλάδα.Θα προσπαθήσω στο τριήμερο Κίεβο να βγω με μερικές από τίντερ αν και έχω δύσκολο πρόγραμμα.

Επισκέπτης
Μη τα λες Κ θα σου ζητανε αποδειξεις. Γαμα και μην το λες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μη τα λες Κ θα σου ζητανε αποδειξεις. Γαμα και μην το λες.

Τι αποδείξεις?Φαίνονται τέλειες στις φωτό,εννοείται δε θα είναι έτσι στην πραγματικότητα.Αυτό το δίδυμο λέω να το φέρω Ρόδο να φάει και ο Γκλοκ.
Για να δούμε πώς θα οργανώσω τα πουτσίδια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολύ κακομοιριά  έχει μαζευτεί τώρα τελευταία! Θυμάσαι που παλιά υπήρχε ένα επίπεδο στο φόρουμ! Οι τωρινοί κακομοίρηδες είναι πραγματικά θλιβεροί! Θα θέλαμε μια ανάλυση και εκτίμησή σου για το τί έκανε και πως είναι τώρα ο καθένας!!!
Πολλές φορές δεν είναι καν γιά γέλια αλλά γιά κλάμματα!Ο Βλάκμαν τα βλέπεις μιά κατάντια ένα χρόνο μαζεύει λεφτά γιά να πάει να γαμίσει τρεις μέρες  :2funny:βλέπεις που μένει :vomit:εγώ τι να σχολιάσω?Αν είναι στα 45 του κάποιος να μένει σε ένα χώρο στη δουλειά του με κοινόχρηστους νυπτήρες απ΄έξω και να μην έχει καν αμάξι!Ζωή είναι αυτή? :headbang:.
  Ο Ρεντ μετά τη δουλειά παίρνει κάτι να φάει από το σούπερ μάρκετ,πηγαίνει στο δωμάτιο που νοικιάζει και με τους κλώνους του γράφει συνέχεια σε όλα τα θέματα.
  Ο Βαλκάνιος φουκαράς ρεζιλεύτηκε τελείως με της΄φωτογραφίες που έβαλε από μεσιτικό και είπε ότι είναι το διαμέρισμα που νοικιάζει  :2funny:.Σκέψου κατάντια να προσπαθεί να αποδείξει κάποιος ότι νοικιάζει διαμέρισμα  :headbang:.
  Ο Νύκτερος είδες τα χάλια του  :2funny:.Για το φίλο του το Σκυλοχάρα από καιρό έχει σβίσει,δεν ξέρω αν μπορεί να περπατίσει?
  Ο Dirty ζει ένα όνειρο,έφυγε από τη χαβούζα της Θεσσαλονίκης και πήγε στο Κίεβο εκτός του ότι είδε πολιτισμένους ανθρώπους (σε σχέση με την καφρίλα της Ελλάδας) από 'κει που έμενε με τους γονείς του με ένα μισθό και γάμαγε συχαμερές αραπίνες που έπαιρνε από το δρόμο τώρα μπορεί και γαμάει 40-45 ετών χωρίς να της πληρώνει.Δε νομίζω να διαφωνείς ότι είναι ο μόνος που μπορώ να πω ότι πέτυχε και ανέβηκε πάρα πολύ σε σχέση με το επίπεδο που ήταν.

Αφησα στο τίντερ μόνο μια καλή φωτό και έκανα κάτι απίστευτα match Κίεβο,κάπου 20 γκόμενες,οχτάρια στις φωτό.Για να δούμε πώς θα πάει.Ηδη η μία θέλει να έρθει Γερμανία ή Ελλάδα.Θα προσπαθήσω στο τριήμερο Κίεβο να βγω με μερικές από τίντερ αν και έχω δύσκολο πρόγραμμα.
Για δε την φέρνεις στη διαμέρισματάρα που νοικιάζεις στη Γερμανία? :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ειναι όλοι η Έλληνες ευκολόπιστοι πλέον
Θες να πεις δεν τρώνε όλοι οι Έλληνες κουτόχορτο να πιστεύουν τον κάθε ψεύτη  :2funny:

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Ο dirty πήγε μόνιμα Ουκρανία? Η έχει πάει για καποιους μήνες? Dirty εύκολες η ουκρανες ? Αν επιστρέψεις εδώ φυλής κ Μεταξουργείο θα γαμας πάλι να ξέρεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο dirty πήγε μόνιμα Ουκρανία? Η έχει πάει για καποιους μήνες? Dirty εύκολες η ουκρανες ? Αν επιστρέψεις εδώ φυλής κ Μεταξουργείο θα γαμας πάλι να ξέρεις
Αν γυρίσει Ελλάδα ούτε εκεί δεν θα μπορεί να γαμίσει γιατί είναι από τη Θεσσαλονίκη και εκεί οι 40-45 χρονες στα μπουρδέλα έχουν 25 ευρώ  :headbang: και είναι πολύ λίγα.Αν σκεφτείς ότι στην Αθήνα έρχονται Μεταξουργείο να γαμίσουν με δεκάρικο οι Θεσσαλονικείς.
  Τώρα πόσο θα κάτσει εκεί δεν μπορώ να ξέρω πάντος αν επιστρέψει Ελλάδα θα είναι μιά φρίκη  :headbang:.Θυμάμαι όταν οι γονείς μου με έφεραν Ελλάδα με εκβιασμό το 1997 νόμιζα ότι ζούσα έναν εφιάλτη!από 68 κιλά πήγα 92 κιλά σε τρεις μήνες κάθε βράδυ έκλαιγα ήταν μιά φρίκη.Αυτό που πέρασα δεν το εύχομαι ούτε στο χειρότερο εχθρό μου!
  Ο Dirty δεν έχει της βάσεις γιά να μείνει μόνιμα εκεί (διαμέρισμα,υπηκοότητα,εισόδημα από Ελλάδα ή κάπου αλλού) οπότε αν κάποια στιγμή σταματίσει τη δουλειά εκεί θα αναγκαστεί να γυρίσει πίσω.Τώρα αν θα γίνει αυτό σε 1,2 ή σε 10 χρόνια ρώτα αυτόν εγώ δεν μπορώ να ξερω.Αν και δεν πρόκειται να σου πει,αφού όλα τα κρύβει με γελοίο τρόπο  :2funny:όπως τη μπογιά που έφαγε :2funny:και μετά είπε δεν το έγραψα γιατί δεν ενδιαφέρει τους αναγνώστες!

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Αν γυρίσει Ελλάδα ούτε εκεί δεν θα μπορεί να γαμίσει γιατί είναι από τη Θεσσαλονίκη και εκεί οι 40-45 χρονες στα μπουρδέλα έχουν 25 ευρώ  :headbang: και είναι πολύ λίγα.Αν σκεφτείς ότι στην Αθήνα έρχονται Μεταξουργείο να γαμίσουν με δεκάρικο οι Θεσσαλονικείς.
  Τώρα πόσο θα κάτσει εκεί δεν μπορώ να ξέρω πάντος αν επιστρέψει Ελλάδα θα είναι μιά φρίκη  :headbang:.Θυμάμαι όταν οι γονείς μου με έφεραν Ελλάδα με εκβιασμό το 1997 νόμιζα ότι ζούσα έναν εφιάλτη!από 68 κιλά πήγα 92 κιλά σε τρεις μήνες κάθε βράδυ έκλαιγα ήταν μιά φρίκη.Αυτό που πέρασα δεν το εύχομαι ούτε στο χειρότερο εχθρό μου!
 Ο Dirty δεν έχει της βάσεις γιά να μείνει μόνιμα εκεί (διαμέρισμα,υπηκοότητα,εισόδημα από Ελλάδα ή κάπου αλλού) οπότε αν κάποια στιγμή σταματίσει τη δουλειά εκεί θα αναγκαστεί να γυρίσει πίσω.Τώρα αν θα γίνει αυτό σε 1,2 ή σε 10 χρόνια ρώτα αυτόν εγώ δεν μπορώ να ξερω.Αν και δεν πρόκειται να σου πει,αφού όλα τα κρύβει με γελοίο τρόπο  :2funny:όπως τη μπογιά που έφαγε :2funny:και μετά είπε δεν το έγραψα γιατί δεν ενδιαφέρει τους αναγνώστες!
Ναι πρόεδρε δεν αντιλέγω για το κόστος ζωής ,αν κ ο dirty είναι στην ηλικία σου κοντά η κάνω λάθος? Εκεί απέκτησε σεξουαλική ζωή που εδώ δεν είχε η σεξουαλική ζωή εκτός μπουρδελων δίνει αυτοπεποίθηση στον άντρα και όρεξη για τα πάντα μετά.. Τουλάχιστον εδώ πηδούσε γυναίκες ,όχι σαν μερικούς που βιάζουν ταρίφες ..Όσο για της βάσεις που λες μην ξεχνάς ότι έχεις πει κάτι πολύ σημαντικό,έχοντας πέρασει μια ηλικία έχει πλέον ελληνική νοοτροπία...Όπου κ να πάει θα την κουβαλά

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
  Ο Βαλκάνιος φουκαράς ρεζιλεύτηκε τελείως με της΄φωτογραφίες που έβαλε από μεσιτικό και είπε ότι είναι το διαμέρισμα που νοικιάζει  :2funny:.Σκέψου κατάντια να προσπαθεί να αποδείξει κάποιος ότι νοικιάζει διαμέρισμα  :headbang:.

Ρε ΚΑΡΑΦΛΟΜΟΓΓΟΛΟ ΑΜΕΑ, εγώ εβαλα φωτογραφίες απο το μεσιτικό που ανέθεσα να μου επικοινιάσει το σπίτι.
ΟΛΟΙ στο Μόναχο,όταν αποφασίσουν να συζήσουν με άλλο άτομο, δεν αφήνουν το διαμέρισμά τους,ώστε αν στραβώσει η φάση με τη συμβίωση,να γυρίσουν στο διαμέρισμά τους και να μην ψάχνουν.
Για αυτό το ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ.

Όταν έλεγες πάλι τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου και σου έβαλα το ενοικιαστήριό μου που φαίνεται το ΟΝΟΜΑ μου,ότι έχει 3 ΔΩΜΑΤΙΑ και ότι είμαι ο ΜΟΝΟΣ ΕΝΟΙΚΟΣ,τουμπεκιάστηκες γαμώ την καράφλα σου.

Πάρε το στο ΠΑΤΟ σου ακόμη μια φορά.

AMnb1Nc.jpg

Τα μάτια σου στο βίντεο γιατί δεν τα ανοιγοκλείνεις ρε ΜΟΓΓΟΛΕ;
Για να βλέπεις καλύτερα τη ζωή να περνάει από μπροστά σου μέσα στη βρώμικη σοβιέτ σου τρώγλη;

Ποιον είσαι σε θέση να κοροϊδέψεις ΕΣΥ ρε ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΧΟΝΤΡΟΚΑΡΑΦΛΑ;

Σε ΧΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΑ ΧΥΣΙΑ :2on1:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε ΚΑΡΑΦΛΟΜΟΓΓΟΛΟ ΑΜΕΑ, εγώ εβαλα φωτογραφίες απο το μεσιτικό που ανέθεσα να μου επικοινιάσει το σπίτι.
ΟΛΟΙ στο Μόναχο,όταν αποφασίσουν να συζήσουν με άλλο άτομο, δεν αφήνουν το διαμέρισμά τους,ώστε αν στραβώσει η φάση με τη συμβίωση,να γυρίσουν στο διαμέρισμά τους και να μην ψάχνουν.
Για αυτό το ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ.

Όταν έλεγες πάλι τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου και σου έβαλα το ενοικιαστήριό μου που φαίνεται το ΟΝΟΜΑ μου,ότι έχει 3 ΔΩΜΑΤΙΑ και ότι είμαι ο ΜΟΝΟΣ ΕΝΟΙΚΟΣ,τουμπεκιάστηκες γαμώ την καράφλα σου.

Πάρε το στο ΠΑΤΟ σου ακόμη μια φορά.

AMnb1Nc.jpg

Τα μάτια σου στο βίντεο γιατί δεν τα ανοιγοκλείνεις ρε ΜΟΓΓΟΛΕ;
Για να βλέπεις καλύτερα τη ζωή να περνάει από μπροστά σου μέσα στη βρώμικη σοβιέτ σου τρώγλη;

Ποιον είσαι σε θέση να κοροϊδέψεις ΕΣΥ ρε ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΧΟΝΤΡΟΚΑΡΑΦΛΑ;

Σε ΧΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΑ ΧΥΣΙΑ :2on1:
Μα πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι? :2funny:Και ακόμα πιό μαλάκας από σένα θα είναι αν πιστέψει κάποιος τα ψέματα που μας λες  :2funny:.Ποιό διαμέρισμα? :2funny:Ο Βλάκμαν τουλάχιστον μας βάζει ένα γραφείο που το έχουν μετατρέψει σε δωμάτιο εσύ ούτε αυτό δε μας έβαλες  :2funny:Μπορεί να μένεις σε κάνα υπόγειο σε κάνα σουβλατζίδικο  :2funny:.Αν εγώ νοίκιαζα διαμέρισμα και με αμφισβιτούσαν θα σας είχα πνίξει στις φωτογραφίες  :2funny:Δεκάδες φώτο θα σας είχα βάλει  :2funny:Εσύ μας βάζεις άσχετα κωλόχαρτα γιά αποδείξεις  :jerking: :2funny:.Αν είσαι υπαρκτό πρόσωπο είσαι εντελώς γιά κλάμματα  :2funny:.Το διαμέρισμα στη Σοβιετική μου πολυκατοικία κάνει 80.000 και έχω και άλλα 2 που κάνουν πολύ περισσότερα λεφτά.
  Το δίδαγμα της υπόθεσης είναι ένα ότι αυτό που λένε ότι στη Γερμανία είναι πρακτικά αδύνατον να νοικιάσουν διαμέρισμα σε Ελληνα είναι αλήθεια.Αυτό φένεται από το Βλάκμαν που είδαμε της φώτο που μας βάζει και από σένα με της μούφα φώτο  :2funny:.Τώρα αυτό ότι βρήκες Γερμανίδα είναι γιά ακόμα μεγαλύτερο γέλιο  :2funny:Μας έβαλες κουρτινόξυλα γιά Γερμανίδες και γέλασε μαζί σου και το παρδαλό κατσίκι  :2funny:

Ναι πρόεδρε δεν αντιλέγω για το κόστος ζωής ,αν κ ο dirty είναι στην ηλικία σου κοντά η κάνω λάθος? Εκεί απέκτησε σεξουαλική ζωή που εδώ δεν είχε η σεξουαλική ζωή εκτός μπουρδελων δίνει αυτοπεποίθηση στον άντρα και όρεξη για τα πάντα μετά.. Τουλάχιστον εδώ πηδούσε γυναίκες ,όχι σαν μερικούς που βιάζουν ταρίφες ..Όσο για της βάσεις που λες μην ξεχνάς ότι έχεις πει κάτι πολύ σημαντικό,έχοντας πέρασει μια ηλικία έχει πλέον ελληνική νοοτροπία...Όπου κ να πάει θα την κουβαλά
Το πρόβλημα με τον Dirty είναι ότι έφυγε από την Ελλάδα πολύ μεγάλος πιά και χωρίς να έχει τίποτα.Σε σχέση με τους φίλους του στην Ελλάδα που γαμάνε της 40χρονες Βουλγάρες στα μπουρδέλα φυσικά και σκίζει.Αν όμως τον συγκρίνεις με κάποιο άλλο επίπεδο είναι τραγικός.
  Πάντος τόλμισε και έκανε το βήμα αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.
  Σίγουρα η Ελληνική νοοτροπία θέλει πολύ προσπάθεια γιά να την αποβάλει κανείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom