Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι,αλλά δε λέει πώς τη γνώρισε.Μήπως του την πάσαρε άλλος που την είχε γαμήσει πιο μπροστά.
Αυτές του Ντονέτσκ είναι καλή φάση,ευκαιρία αν τις πετύχεις εκτός,γιατί αν πας Ντονέτσκ,μετά δεν επιτρέπεται να ξαναμπείς επίσημη Ουκρανία.
Θεωρητικά ο Γκλοκ έπρεπε να γαμάει αβέρτα,τα έχει όλα με το μέρος του ηλικία,τοποθεσία,εισόδημα,όχημα κτλ.
Απλά δεν αρκεί αυτό.Μπορεί να τα έχεις όλα υπέρ σου και να μπλοκάρεσαι.Είναι η δράση της άλλης πλευράς.Δηλαδή ο Αλμπάνας ο καθυστερημένος πάκης,ο γελοίος Τυνήσιος,ο ψευτοπλούσιος Αραβας κτλ διαρκώς δολοπλοκούν να φάνε γκόμενες από το Γκλοκ.Οπότε έχεις να τους αντιμετωπίσεις όλους στον ανελέητο ανταγωνισμό που επιβάλλει το κυνήγι του μουνιού.
να μην τα ξερουμε αυτα οταν ημασταν 20 χρονων και μας ελεγαν οι γονεις μας να διαβαζουμε...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.178
Πόντοι
3.656
Ρολόγα τι έγινε με την γούνα??
Κάνα βαλκανικό χέρι θα δούμε?  :respect:

• Like
Αντιδράσεις: koble

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.178
Πόντοι
3.656
Δεν μπορώ να βάλω σε κατηγορία να ξεχωρίσω τον καθένα από τους γνωστούς τι δώρο θα πάρει ο καθένας ..Πάντως τι πατίνι ταιριάζει στον βαλκανιο..το κωλοχαρτο στον κμαν για τα χεσιματα που κάνει στης γυναίκες που πάει..Η Κολωνία στον ρεντ ...Τον σχινοχαρα ξέχασες... :happy:
.  :woldman: :woldman: :woldman:
Ένα δωρεάν τσεκβαπ θέλω εγω

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Βαλκανικό πόδι δε σου κάνει;
Τυπε μπαρόκ το πουλί ταπείνωσε τον βαλκανιο προχτές και έχει εξαφανιστεί ,ο κμαν έχει καταντήσει επαναλαμβανόμενος και κουραστικός,ο Βαλκάνιος έχει κάτι αστείο πάνω του ..η κόντρες βαλκανιου πορνομεταναστη είναι από της τοπ εδώ μεσα

Επισκέπτης
Χτες σε μια συζήτηση που έκανα με την Ουκρανέζα ανάμεσα στα γαμήσια μου είπε το εξής που δεν είναι γνώμη μου αλλά η ίδια κάρφωσε την χώρα της--->
"Όπως εσείς έχετε τους Αλβανούς και τους γύφτους που είναι αναξιόπιστοι, κλέβουν,σκοτώνουν και ανήκουν σε μαφίες έτσι είναι όλοι στην Ουκρανία"

Απο αυτόν τον γενικό κανόνα εξαίρεσε τον εαυτό της, την οικογένεια της και τον κύκλο της και άλλο ένα 10% του πληθυσμού!
ετσι ειναι. Τα εχω γραψει. Αλβανοι, Ουκρανοι, Γεωργιανοι ειναι το ιδιο φυραμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λόγω ακύρωσης της άφιξής μου στο Κίεβο πουλάω τα ήδη πληρωμένα εισιτήρια με αναχώρηση 14/05/2019 και επιστροφή 21/05/2019 στη μισή τιμή 70 ευρώ. Αν θέλει να προγραμματίσει κάποιος ταξίδι για εκεί.
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!
 Μαζί με τα εισητήρια δίνονται δώρο 2 ρολά σοβιετικό κωλόχαρτο  :2funny:είναι γρασέ και σκουπίζει ωραία το σκατό σας,μπορείτε να το χρησημοποιήσετε για να σκουπίζετε το Βάλανο σας μετά τον αυνανισμό  :2funny:.
  Επίσης δίνονται 2 μπουκαλάκια σοβιετική κολώνια γιά να μην ζέχνετε και βρωμάτε σα σκύλος  :2funny:
  Μαζί με τα εισητήρια δίνονται σοβιετικές τσίχλες  :2funny:γιά να δίνετε στα παιδάκια που ζητιανεύουν καθώς και στις γκόμενες γιά να της εντυπωσιάσετε  :2funny: (βοηθάει πολύ στο καμάκι).
 Επίσης δίνονται δώρο σοβιετικά προφυλακτικά  :2funny: που 99,999999% θα είναι αχρείαστα  :2funny: :2funny: :2funny:.
 Δίνονται δώρο και γυμνές φωτογρφίες γιά αυνανισμό στη περίπτωση που δεν θα έχετε ιντερνέτ  :2funny:
 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!Δώρο με τα εισητήρια ένα πατήνι!Για να πάτε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο! :2funny:
 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 70 ΕΥΡΏ!

Επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον γιά τα εισητήρια  :2funny:οι υπερπροσφπρές συνεχίζονται  :2funny:
Μαζί με όλα αυτα το παιδί σας δανείζει την φουσκωτή κούκλα που έχει για να  :knockinb:της κρυες νυχτες του χειμώνα στην Ελλάδα  :2funny:Ελαφρώς μεταχειρησμένη  :2funny:Όταν επιστρέψετε από την Ουκρανία πρέπει να του την πάτε πίσω  :2funny:επίσης δίνονται 2 πακετάκια πατατάκια γιά το ταξίδι καθώς και ηλιόσποροι :2funny:
  Μαζί δείνονται μαζί με το εισητήριο και τα παραπάνω δώρα και 2 μπουκάλια Πορτοκαλάδα Φλώρινα των 2 λίτρων(μια γκαζόζα και μία πορτολάδα) λιγάκι ξυνή αλλά πίνεται  :2funny:καθώς και 4 χυμοι πορτοκαλάδα σε χάρτινη συσκευασία!Αν δεν θέλετε να της πίειτε της πορτοκαλάδες μπορείται να κεράσετε της φτωχές Ουκρανές που θα γνωρίσετε  :).Στον έλεγχο πριν την είσοδο στο αεροπλάνο τα μπουκάλια με το χυμό κρύψτε τα στο μπουφάν σας γιά να μην τα βρούνε και σας τα πάρουνε οι υπάλληλοι ασφαλείας του αεροδρομίου καθώς δεν επιτρέπονται τα υγρά σε συσκευασίες πάνω από 100μλ στο αεροπλάνο.
  Επίσης δίνεται ένα μεγάλο ταπεράκι με κεφτεδάκια από τη γιαγιά γιά το ταξήδι  :2funny: Σας παρακαλώ μετά της επιστροφή στην Ελλάδα το τάπερ να επιστεραφή όπως και η φουσκωτή κούκλα :2funny:
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 70 ΕΥΡΩ!

Συνημμένα

• koloharto14.jpg
    koloharto14.jpg
    38,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • koloharto8.jpg
    koloharto8.jpg
    109,4 KB · Εμφανίσεις: 49
  • koloharto8.jpg
    koloharto8.jpg
    109,4 KB · Εμφανίσεις: 41
  • koloharto9.jpg
    koloharto9.jpg
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • koloharto10.jpg
    koloharto10.jpg
    145,8 KB · Εμφανίσεις: 62
  • koloharto11.jpg
    koloharto11.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • koloharto12.jpg
    koloharto12.jpg
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • koloharto13.jpg
    koloharto13.jpg
    124,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 968

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Τυπε μπαρόκ το πουλί ταπείνωσε τον βαλκανιο προχτές και έχει εξαφανιστεί ,ο κμαν έχει καταντήσει επαναλαμβανόμενος και κουραστικός,ο Βαλκάνιος έχει κάτι αστείο πάνω του ..η κόντρες βαλκανιου πορνομεταναστη είναι από της τοπ εδώ μεσα

Όποιος μου πειράξει πορνομετανάστη θα του γαμήσω τα πεπόνια.  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον γιά τα εισητήρια  :2funny:οι υπερπροσφπρές συνεχίζονται  :2funny:
Μαζί με όλα αυτα το παιδί σας δανείζει την φουσκωτή κούκλα που έχει για να  :knockinb:της κρυες νυχτες του χειμώνα στην Ελλάδα  :2funny:Ελαφρώς μεταχειρησμένη  :2funny:Όταν επιστρέψετε από την Ουκρανία πρέπει να του την πάτε πίσω  :2funny:επίσης δίνονται 2 πακετάκια πατατάκια γιά το ταξίδι καθώς και ηλιόσποροι :2funny:
   Μαζί δείνονται μαζί με το εισητήριο και τα παραπάνω δώρα και 2 μπουκάλια Πορτοκαλάδα Φλώρινα των 2 λίτρων(μια γκαζόζα και μία πορτολάδα) λιγάκι ξυνή αλλά πίνεται  :2funny:καθώς και 4 χυμοι πορτοκαλάδα σε χάρτινη συσκευασία!Αν δεν θέλετε να της πίειτε της πορτοκαλάδες μπορείται να κεράσετε της φτωχές Ουκρανές που θα γνωρίσετε  :).Στον έλεγχο πριν την είσοδο στο αεροπλάνο τα μπουκάλια με το χυμό κρύψτε τα στο μπουφάν σας γιά να μην τα βρούνε και σας τα πάρουνε οι υπάλληλοι ασφαλείας του αεροδρομίου καθώς δεν επιτρέπονται τα υγρά σε συσκευασίες πάνω από 100μλ στο αεροπλάνο.
   Επίσης δίνεται ένα μεγάλο ταπεράκι με κεφτεδάκια από τη γιαγιά γιά το ταξήδι  :2funny: Σας παρακαλώ μετά της επιστροφή στην Ελλάδα το τάπερ να επιστεραφή όπως και η φουσκωτή κούκλα :2funny:

Τα κεφτεδάκια στο ταπεράκι της γιαγιάς δεν τα έβαλες φωτο να τα αξιολογήσουμε.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον γιά τα εισητήρια  :2funny:οι υπερπροσφπρές συνεχίζονται  :2funny:
Μαζί με όλα αυτα το παιδί σας δανείζει την φουσκωτή κούκλα που έχει για να  :knockinb:της κρυες νυχτες του χειμώνα στην Ελλάδα  :2funny:Ελαφρώς μεταχειρησμένη  :2funny:Όταν επιστρέψετε από την Ουκρανία πρέπει να του την πάτε πίσω  :2funny:επίσης δίνονται 2 πακετάκια πατατάκια γιά το ταξίδι καθώς και ηλιόσποροι :2funny:
  Μαζί δείνονται μαζί με το εισητήριο και τα παραπάνω δώρα και 2 μπουκάλια Πορτοκαλάδα Φλώρινα των 2 λίτρων(μια γκαζόζα και μία πορτολάδα) λιγάκι ξυνή αλλά πίνεται  :2funny:καθώς και 4 χυμοι πορτοκαλάδα σε χάρτινη συσκευασία!Αν δεν θέλετε να της πίειτε της πορτοκαλάδες μπορείται να κεράσετε της φτωχές Ουκρανές που θα γνωρίσετε  :).Στον έλεγχο πριν την είσοδο στο αεροπλάνο τα μπουκάλια με το χυμό κρύψτε τα στο μπουφάν σας γιά να μην τα βρούνε και σας τα πάρουνε οι υπάλληλοι ασφαλείας του αεροδρομίου καθώς δεν επιτρέπονται τα υγρά σε συσκευασίες πάνω από 100μλ στο αεροπλάνο.
  Επίσης δίνεται ένα μεγάλο ταπεράκι με κεφτεδάκια από τη γιαγιά γιά το ταξήδι  :2funny: Σας παρακαλώ μετά της επιστροφή στην Ελλάδα το τάπερ να επιστεραφή όπως και η φουσκωτή κούκλα :2funny:
ΑΣΕ ΤΥς ΓΡΑΦΙΚΟΥς ΠΟΡΝΟΜΙΤΑΟΥΑ
κανε κατι χρησιμο γιατι ποια δεν το κανις
σινεχισε να γραφις κριτικι απο εκι που σταματισες στα μπουρδελακια οταν ερχεσ
ο κοσμοσ διπσαι για δικια σου ενημερηση
διμιτρακισ ουμπερ αλες

• Like

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.006
Πόντοι
1.446
Δεν ακουω καλα. Λεει να επισκεφτεις μπορντελο στο τελος;

Πηγανε μεχρι το Κιεβο, γυρισαν μουσεια και μοναστηρια, και στο τελος αναφερουν οτι οι Ελλεινιδες ειναι οι ωραιωτερες γυναικες του κοσμου ... ΑΝ ΕΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...!

Αγαμητοι πηγανε ... αγαμητοι γυρισαν...

Για γελεια και για κλαματα...!

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Πηγανε μεχρι το Κιεβο, γυρισαν μουσεια και μοναστηρια, και στο τελος αναφερουν οτι οι Ελλεινιδες ειναι οι ωραιωτερες γυναικες του κοσμου ... ΑΝ ΕΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...!

Αγαμητοι πηγανε ... αγαμητοι γυρισαν...

Για γελεια και για κλαματα...!

:2funny: :2funny:
:headbang: :headbang:
Οι τυποι εντελως εκτος τοπου+χρονου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στο Κίεβο είναι ακριβό το άθλημα,δεν τους παίρνει.
Για Ουκρανία τώρα το μόνο που μπορεί να κάνει ο Ελληνας είναι να βρει μια γκόμενα από επαρχιακή πόλη και να μείνει μαζί της μια βδομάδα έναντι ενός αντιτίμου π.χ. 300 ευρώ.Εγώ ξέρω άπειρες τέτοιες πρόθυμες αλλά δεν το κάνω αφού Κίεβο περνάς πάντα καλύτερα έστω και αν ξοδεύεις διπλά ή τριπλά.
Αν ήταν άλλος θα το θεωρούσε vfm και θα πήγαινε ακριβώς για αυτό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εσύ έχεις συνεισφέρει κάτι και κάνεις κριτική στους άλλους?Οχι βέβαια.
Τα στάνταρτς τα βάζω εγώ.Οι άλλοι λειτουργούν μόνο όσο δρέπουν από την ακτινοβολία μου.
Οι Βαλκάνιοι δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι,απλώς γαμάμε.

• Like

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Πρέπει να τους έγδαραν στην εκδρομη  :2funny:λέει στο 17.30 ότι νοίκιασε Ντοζίμετρο  :2funny: :headbang:Συγγνώμη το ΤΕΡΡΑ είναι το φτηνότερο που υπάρχει ούτε 70 ευρώ δεν κάνει!πόσο δηλαδή του το νοίκιασαν? :headbang:Εκεί δεν έχει ραδιενέργεια πιά μόνο σε μερικά σημεία και φυσικά δεν κάνει να φας κανένα ψάρι από κει!
 Κατα τ'άλλα δίνει γενικές πληροφορίες.
 Πριν λίγο μίλησα με τον Ιωσήφ του είπα να μου γράψει κανένα κείμενο να σας το βάλω εδώ και μου απάντησε:άσε έχω πολλές δουλειές και μου έρχεται καταθλιψη όταν ακούω γ'αυτους!
 Η διαφορά μας είναι ότι αυτός θεωρεί πιό τελειωμένο τον Red από τον Βαλκάνιο φουκαρά!Μου είπε ο Ρεντ είναι ένας πενηντάρης μένει σε ένα δωμάτιο παίρνει ιντερνέτ από το γείτονα και κάθεται και γράφει σε όλα τα θέματα του σά'ι'τ κάθε μέρα.Ο Βαλκάνιος φουκαράς πρέπει να'ναι 30άρης και έχει μπροστά του κάποια ελπίδα να πετύχει κάτι.Για το Βλάκμαν δεν το συζητάω είναι γιά γέλια και γιά κλάμματα  :2funny:τώρα θα πάει πάλι σε κάνα χωριό της Ουκρανίας όχι γιά να γαμίσει αλλά για να την βγάλει φωτογραφία και να μας την βάλει εδώ και να μας πει ότι μετράει  :2funny:δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παει στο κοντινότερο FKK να βρει μιά Ρουμάνα ή Ουκρανή να της δώσει ένα κατοστάρικο παραπάνω να την βγάλει καμιά δεκαριά φώτο και να μας την βάλει εδώ  :2funny:και να φάει εκεί  :2funny:και να κάνει το μπάνιο του  :2funny:και να γαμίσει κιόλας.
  Αυτό θα μπορούσε να το κάνει μιά φορά το μήνα  :2funny:είσοδος 60 Ευρώ 2 γαμήσια 120 ευρώ συν από 100 Ευρώ στις γκόμενες για να της φωτογραφίσει  :2funny: δηλαδή με λιγοτερο απο 400 ευρω καθάρισε  :2funny:Και δύσκολο να καταλάβουμε την απάτη που θα κάνει  :2funny:αφού φώτο από ξενοδοχεία μας βάζει.Δεν αποκλίεται βέβαια αυτές οι φώτο που μας έβαλε να είναι απο ξενοδοχείο της Γερμανίας με Ουκρανη city tour και να μην πήγε πουθενά  :2funny:
 Η γνώμη μου είναι ότι πιό άχρηστος απ'όλους είναι ο Dirty γιατί ο Βαλκάνιος φουκαράς γεννήθηκε φτωχός κάτι που δεν φταίει αυτός αλλά οι γονείς του!Ο Dirty δεν είναι τόσο φτωχός και δουλεύει στο δημόσιο καμιά 20αριά χρόνια και δεν έχει πάρει τίποτα  :headbang:.Εγώ π.χ. με τους γονείς μου εναντίον να μου δημιουργούνε προβλήματα καταφερα να πάρω εδώ τρία διαμερίσματα και ένα στη Βαρσοβία.Αν είχα σωστούς γονείς θα είχα τα διπλά τώρα και δεν θα είχα ταλαιπωρηθεί τόσο στη ζωή μου!Αλλά τους γονείς δεν τους διαλέγουμε.
Δημητρακη θα μας τρελανεις ταλαιπωρια το λες αυτο που εχεις  περασει και περνας στα ετοιμα γεννηθηκες και τα 3 διαμερισματα τα αγορασες απο το αρχικο κεφαλαιο που σου εδωσαν οι γονεις σου γιατι ειναι γνωστο οτι δεν εχεις εργαστει ποτε στη ζωη σου τι να πουνε αλλοι ανθρωποι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη θα μας τρελανεις ταλαιπωρια το λες αυτο που εχεις  περασει και περνας στα ετοιμα γεννηθηκες και τα 3 διαμερισματα τα αγορασες απο το αρχικο κεφαλαιο που σου εδωσαν οι γονεις σου γιατι ειναι γνωστο οτι δεν εχεις εργαστει ποτε στη ζωη σου τι να πουνε αλλοι ανθρωποι.
Tο να φύγω φοιτητής μου το πρότιναν γιάτι σκόπευα να φύγω στην Ολλανδία γιά δουλειά οπότε το σκέφτηκαν έτσι ότι κάποια στιγμή σαν φοιτητής θα γυρίσω πίσω.Εγώ από το 1992 μέχρι το 1997 που εκβιάστηκα Ελλάδα είχα πάει 2 φορές από 10 μέρες την καθεμία φορά.Αν δεν έφευγα από Ελλάδα ήταν θέμα χρόνου πότε θα γινόταν το μακελειό!Δεν τους ηθελα ουτε να τους βλεπω!Τότε ήταν πολύ τεταμένη η κατάσταση.
  Για να πάω φοιτητής μου υποσχέθηκαν τα πάντα γιά να δεχτώ,μετά βέβαια από όλα αυτά που μου υποσχέθηκαν δεν μου έδωσαν τίποτα.Πάντα έπαιρνα λεφτά με το σταγονόμετρο αλλά τα επένδυσα σωστά :).
  Δε λέω υπάρχουν και χειρότεροι γονείς όπως π.χ. ο Δουρής  :2funny:που τα γάμαγε και τα σκότωνε  :2funny:.
  Μετά από 26 χρόνια άγριων τσακομών κατάφερα επιτέλους να μην έρχομαι Ελλάδα!Αυτό που ήθελα από το 1992!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom