Πρέπει να τους έγδαραν στην εκδρομη
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
λέει στο 17.30 ότι νοίκιασε Ντοζίμετρο
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Συγγνώμη το ΤΕΡΡΑ είναι το φτηνότερο που υπάρχει ούτε 70 ευρώ δεν κάνει!πόσο δηλαδή του το νοίκιασαν?
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Εκεί δεν έχει ραδιενέργεια πιά μόνο σε μερικά σημεία και φυσικά δεν κάνει να φας κανένα ψάρι από κει!
Κατα τ'άλλα δίνει γενικές πληροφορίες.
Πριν λίγο μίλησα με τον Ιωσήφ του είπα να μου γράψει κανένα κείμενο να σας το βάλω εδώ και μου απάντησε:άσε έχω πολλές δουλειές και μου έρχεται καταθλιψη όταν ακούω γ'αυτους!
Η διαφορά μας είναι ότι αυτός θεωρεί πιό τελειωμένο τον Red από τον Βαλκάνιο φουκαρά!Μου είπε ο Ρεντ είναι ένας πενηντάρης μένει σε ένα δωμάτιο παίρνει ιντερνέτ από το γείτονα και κάθεται και γράφει σε όλα τα θέματα του σά'ι'τ κάθε μέρα.Ο Βαλκάνιος φουκαράς πρέπει να'ναι 30άρης και έχει μπροστά του κάποια ελπίδα να πετύχει κάτι.Για το Βλάκμαν δεν το συζητάω είναι γιά γέλια και γιά κλάμματα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τώρα θα πάει πάλι σε κάνα χωριό της Ουκρανίας όχι γιά να γαμίσει αλλά για να την βγάλει φωτογραφία και να μας την βάλει εδώ και να μας πει ότι μετράει
δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παει στο κοντινότερο FKK να βρει μιά Ρουμάνα ή Ουκρανή να της δώσει ένα κατοστάρικο παραπάνω να την βγάλει καμιά δεκαριά φώτο και να μας την βάλει εδώ
και να φάει εκεί
και να κάνει το μπάνιο του
και να γαμίσει κιόλας.
Αυτό θα μπορούσε να το κάνει μιά φορά το μήνα
είσοδος 60 Ευρώ 2 γαμήσια 120 ευρώ συν από 100 Ευρώ στις γκόμενες για να της φωτογραφίσει
δηλαδή με λιγοτερο απο 400 ευρω καθάρισε
Και δύσκολο να καταλάβουμε την απάτη που θα κάνει
αφού φώτο από ξενοδοχεία μας βάζει.Δεν αποκλίεται βέβαια αυτές οι φώτο που μας έβαλε να είναι απο ξενοδοχείο της Γερμανίας με Ουκρανη city tour και να μην πήγε πουθενά
Η γνώμη μου είναι ότι πιό άχρηστος απ'όλους είναι ο Dirty γιατί ο Βαλκάνιος φουκαράς γεννήθηκε φτωχός κάτι που δεν φταίει αυτός αλλά οι γονείς του!Ο Dirty δεν είναι τόσο φτωχός και δουλεύει στο δημόσιο καμιά 20αριά χρόνια και δεν έχει πάρει τίποτα
.Εγώ π.χ. με τους γονείς μου εναντίον να μου δημιουργούνε προβλήματα καταφερα να πάρω εδώ τρία διαμερίσματα και ένα στη Βαρσοβία.Αν είχα σωστούς γονείς θα είχα τα διπλά τώρα και δεν θα είχα ταλαιπωρηθεί τόσο στη ζωή μου!Αλλά τους γονείς δεν τους διαλέγουμε.