Περιπτερας
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2019
- Like
- 164
- Πόντοι
- 1
Εμένα ποτέ θαου αφήσουν κάτι ρε μάγκες..90 χρόνων έχουν φτάσει όσοι έχουν σκοπό να μου αφήσουν τπτ..Δεν πεθαίνει κανείς ν πουμε
ο φαν νορντεν είναι φίλος ,εγώ ο περιπτεράς,το μυθικό πουλί, και βαν νορδεν θα ξεσκισουμε τον βαλκανιο φουκαραΞελογκαρε και μπες σαν φαν πορδεν , κουρασες ......
Eλλάδα δεν μου αρέσει καθόλου η ζέστη η ακρίβεια και η έλλειψη ανέσεων και τώρα τελευταία και η εγγληματικότητα που βαράει κόκκινα.Ποτέ δεν ψηνόμουν να έρθω.Μιά φορά στα 3-4 χρόνια αν έρχομαι γιά καμιά δεκαριά μέρες είναι πολύ καλά.Μητσο πιστευω οτι εχεις ταυτισει την Ελλαδα με τους γονεις σου, για αυτο και εχεις τοσο αποστροφη
Μηπως να δοκιμαζες να ερθεις καποια στιγμη ingognito (στα κρυφα) και να απολαυσεις την χωρα οπως καθε απλος τουριστας;
Μην ξεχνας οτι η Ελλαδα ειναι στο μυαλο του 80% των Βορειοευρωπαιων οταν σκεφτονται την χρονικη περιοδο 'καλοκαιρι' και αδημονουν ποτε θα ερθει η στιγμη να την επισκεφτουν
Ειχα συναδελφο στην Αγγλια 21 χρονων, που ειχε ζησει στην Ελλαδα περισσοτερο απο 1 χρονο αθροιστικα σε διακοπες
Μου ελεγε οτι δε μπορουσε να φανταστει τον εαυτο του να μην ερθει στην Ελλαδα για 2-3 χρονιες συνεχομενα
Σπίτι έχω δικό μου.Με τους γονείς μου συνήθως μιλάω μιά φορά το μήνα.Τώρα αρχίσαν να πεθαίνουν οι γιαγιάδες και παίρνω περιουσία οπότε δεν μπορούνε να με εκβιάσουν πιάΜε τους γονεις εχει κοψει καθε επαφη δεν μιλας ουτε τηλεφωνικως αδελφια εχεις?Οταν ερχεσαι Αθηνα που μενεις εχεις δικο σου σπιτι?
πως πετυχες να μην ερχεσαι ελλαδα;Φυσικά και δεν είχα όταν έπρεπε να δώσω 32.369 $ μέσα σε ένα χρόνο!(τόσο έκανε το διαμέρισμα).Και τα είχα καταφέρει!Τότε δούλευα με μισθό 250 $ όπως οι περισσότεροι στην Ρωσσία.
Λεφτά δεν είχα γιατί είχα τότε αγωράσει και ξεχρεώσει το διαμέρισμα στη Βαρσοβία (με λεφτα που μαζευα χαλαρά 4 χρόνια).
Για να ξεχρεώσω το διαμέρισμα στη Ρωσσία πούλησα τα πάντα 2 γκαράζ,ένα δωμάτιο στο κέντρο που είχα πάρει,είχα φέρει τρεις γούνες από Ελλάδα (τότε οι γούνες εδώ ήταν πανάκρυβες,Ελλάδα της έπαιρνα σε ρούβλια 700.000 και πουλιώντουσαν αμέσως 2.200.000-2.400.000) έκανα ότι μπορούσα γιά να πάρω σπίτι!Και έρχονται τα καθάρματα όταν έμαθαν ότι αγωράζω διαμέρισμα και με εκβιάζουν γιά να το χάσωαπό τότε τα μουνόπανα τα συχάθηκα!
αηδίασα!.
Ευτυχώς τώρα σταμάτισα να έρχομαι Ελλάδα και ηρέμισα.Επρεπε να περάσουν 26 χρόνια γιά να πετύχω να μην έρχομαι Ελλάδα :o
προσεχε μη σου κανουν πουστια με τις διαθηκες. Η διαθηκη πιυ δημοσιευεται μετραει ακομα και αν ειναι πλαστη.Eλλάδα δεν μου αρέσει καθόλου η ζέστη η ακρίβεια και η έλλειψη ανέσεων και τώρα τελευταία και η εγγληματικότητα που βαράει κόκκινα.Ποτέ δεν ψηνόμουν να έρθω.Μιά φορά στα 3-4 χρόνια αν έρχομαι γιά καμιά δεκαριά μέρες είναι πολύ καλά.
Σπίτι έχω δικό μου.Με τους γονείς μου συνήθως μιλάω μιά φορά το μήνα.Τώρα αρχίσαν να πεθαίνουν οι γιαγιάδες και παίρνω περιουσία οπότε δεν μπορούνε να με εκβιάσουν πιάΕλλάδα αν δεν κατέβω στις εκλογές θα έρθω το 2013 αν δεν γίνει κάτι έκτακτο (σε κηδείες κανενός δεν πηγαίνω ποτέ).
εχεις σκεφτει οτι μπορει οι γονεις του να μην ηθελαν να δουλεψει για να ειναι εξαρτημενος απο εκεινους και να τους υπακουει;Δημητρακη θα μας τρελανεις ταλαιπωρια το λες αυτο που εχεις περασει και περνας στα ετοιμα γεννηθηκες και τα 3 διαμερισματα τα αγορασες απο το αρχικο κεφαλαιο που σου εδωσαν οι γονεις σου γιατι ειναι γνωστο οτι δεν εχεις εργαστει ποτε στη ζωη σου τι να πουνε αλλοι ανθρωποι.
ο φαν νορντεν είναι φίλος ,εγώ ο περιπτεράς,το μυθικό πουλί, και βαν νορδεν θα ξεσκισουμε τον βαλκανιο φουκαρα![]()
![]()
σωστός ο δασκαλοςΣτο Κίεβο είναι ακριβό το άθλημα,δεν τους παίρνει.
Για Ουκρανία τώρα το μόνο που μπορεί να κάνει ο Ελληνας είναι να βρει μια γκόμενα από επαρχιακή πόλη και να μείνει μαζί της μια βδομάδα έναντι ενός αντιτίμου π.χ. 300 ευρώ.Εγώ ξέρω άπειρες τέτοιες πρόθυμες αλλά δεν το κάνω αφού Κίεβο περνάς πάντα καλύτερα έστω και αν ξοδεύεις διπλά ή τριπλά.
Αν ήταν άλλος θα το θεωρούσε vfm και θα πήγαινε ακριβώς για αυτό.
σωστός ο δασκαλος
Μόνο επαρχία έχει ψωμί σε πέντε μεγάλες πόλεις
Κίεβο είναι για πολύ χαμηλά τον πήχη κ νάσαι κι ολίγον κορόιδο βλέπε δάσκαλο κμαν
Στα βήματα του Μέγα Αρχηγού Στρατηλάτη ΚμανΡολόγα τι έγινε με την γούνα??
Κάνα βαλκανικό χέρι θα δούμε?![]()
Στα βήματα του Μέγα Αρχηγού Στρατηλάτη Κμαν![]()
Φον πουστεν τον λέει ο κομπλεασκοςΞελογκαρε και μπες σαν φαν πορδεν , κουρασες ......
ωπΣτα βήματα του Μέγα Αρχηγού Στρατηλάτη Κμαν![]()
σωστοΑς πούμε έχω τώρα μια γκόμενα Λβωφ 27 ετών,183,μία Κριβόι Ρογκ 22 ετών,178,άλλες Νικολάεφ,Χερσών κτλ.Αν πω σε μια από αυτές σου δίνω 300 ευρώ να μείνεις μαζί μου ένα πενθήμερο,δέχεται με τα χίλια.
Οπότε έρχεται
1.200 ευρώ τα αεροπορικά για Κίεβο
2.Συν 150 ευρώ τα αεροπορικά για Λβωφ
3.Συν 200 ευρώ η διαμονή
4.300 ευρώ το δώρο
5.200 ευρώ τα έξοδα dating και τα ατομικά αφού οι τιμές επαρχία είναι μισές από Κίεβο
σύνολο κάπου ένα χιλιάρικο
Τώρα που πάω Κίεβο τριήμερο χρειάζομαι
1.200 ευρώ τα αεροπορικά
2.200 ευρώ για διαμονή
3.100 ευρώ τη μέρα έξοδα dating άρα 300 ευρώ συνολικά
4.300 ευρώ δώρο στις σπονσορέτς κάθε μέρα ήτοι συνολικά 900 ευρώ
Συνεπώς έρχεται 1600 ευρώ για τριήμερο ενώ επαρχία είναι ένα χιλιάρικο για πενθήμερο.
Και όμως το Κίεβο αξίζει περισσότερο αν κάποιος όντως τα έχει τα 1600 ευρώ από το να πάει επαρχία να είναι εγκλωβισμένος με μια μόνο γκόμενα.
Οι άλλοι όμως το βλέπουν ανάποδα,γενικά σε πολλά ζητήματα υπάρχει διεστραμμένη οπτική.
Δηλαδή για εμένα είναι προτιμότερο να γαμήσω ακριβή high class γκόμενα Κιέβου 190 ύψος από το να γαμήσω μια επαρχιωτοπούλα 182 απλά ντυμένη που να είναι συνέχεια κολλημένη πάνω μου.Αλλος όμως προτιμάει το δεύτερο.
Επίσης Κίεβο μπορείς θεωρητικά να βρεις και άλλες γκόμενες έχει άπειρες,ενώ επαρχία είσαι κολλημένος με τη μία που έχεις κανονίσει,είναι πολύ δύσκολο να βρεις καινούργιες στο έδαφος.
Και επαρχία είναι θεοβάρετα.
Έχει καιρό να βάλει χέρι ο αρχηγός και το ξέχασες!ωπ
Κάτι ύποπτο παίζει εδώ
Το χέρι είναι του κμαν![]()
![]()
![]()
σωστο
Θαχεις μόνο μια επαρχία
Γιατί στο Λβοβ με ένα μυριο κατοίκους κ ντινρε με ενάμιση η κριβοιριχ με οχτακισθες χιλιάδες θαχεις μια καθοσον άλλες δεν κυκλοφορούν
Κλειδωνινται σπίτι τους κ μια μόνο βγαίνει έξω
Καλά που το επεσημανες
Στο πρώτο έχεις πέσει 100% μέσα!Ήδη σχεδιάζει 2 αφίξεις το επόμενο διάστημα!Μάλιστα σκοπεύει να φέρει και τρεις φίλες της μουνάρες διότι της αρέσει το νησί αλλά και οι φίλοι μου!Μπράβο.Αυτή θα κολλήσει μαζί σου,θα έρχεται συχνά.
Τι ύψος έχει?Πώς τη γνώρισες?Αν και μερικές Ουκρανές έρχονται μόνες σε ελληνικά νησιά αλλά αυτή την κόβω πιο πολύ να έχει έρθει για κάποιο επαγγελματικό λόγο,όχι μόνο για διακοπές.
Στο πρώτο έχεις πέσει 100% μέσα!Ήδη σχεδιάζει 2 αφίξεις το επόμενο διάστημα!Μάλιστα σκοπεύει να φέρει και τρεις φίλες της μουνάρες διότι της αρέσει το νησί αλλά και οι φίλοι μου!
Κατα τα άλλα διακοπές με τη μητέρα της ήρθε και τη πέτυχα στο τίντερ τις πρώτες ώρες που πάτησε στο νησί και πέρασε όλες τις μέρες μαζί μου!