Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση ας μας πουν τα άτομα που ζουν επαρχια εδω τι κάνουν. Σας παρακαλώ όχι μονο έχω ακούσει ή το έγραψε το διαδίκτυο!! Η μια πουτάνα που ξενογαμηθηκε στην επαρχιακη πολή ξαφνικά έκανε όλη την πόλη ένα απέραντο Πορνειο!!χαχαχα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
καταλαβαίνεις ελπίζω ότι λες μαλακίες...
ότι προβαίνεις σε συμπεράσματα κάνοντας λογικά άλματα (που δεν στέκουν) τύπου σοφιστίας που μόνο ως φαινομενικά παράδοξα μπορούν να χαρακτηριστούν.
οπότε παραιτέρω συζήτηση δεν έχει νόημα...
ps
σταματήστε πια να αναφέρεστε στις γυναίκες ως νούμερα...7αρια, 8αρια κλπ.
έλεος, το να γίνει κάποιες φορές εν είδει αστείου ή για να διευκολυνθεί η συζήτηση είναι κατανοητό, αλλά αυτό το συνεχές απαξαιωτικό στυλάκι υπερβαίνει τα εσκαμμένα παρασάγγας.

Επειδη απο τον τρόπο γραφή σου φαινέσαι μορφωμένος άνθρωπος προσπάθησε να ξεφύγεις απο την Ελληνική υπερβολή και στα σταμάτα να βλέπεις τηλεόραση!!
Τα συμπεράσματα που προβάινω ειναι απόλυτα λογικά απεναντι στην παραλογία που επικρατεί στα media και στο μυαλό πολλών..
Δεν αλληλογαμιεται όλη η Πάτρα και όλη η Λάρισα. Ειναι μυθεύματα αυτά!! Δεν μπορείς να αλληλογαμίεσαι ασύστολα σε μια μικρή πόλή που το 80% ειναι παντρεμένοι και τα μέρη να βγείς και να σε δουν είναι περιορισμένα!!
Συμβαίνει σε ένα μικρό ποσοστο απλά μαθενεται στην τοπικη κοινωνια και γιγαντοποιείται η κατάσταση!! Εξου και ο ΜΥΘΟΣ.
Αυτη ειναι η πραγματικότητα και αν την αποδεχεσαι η οχι δεν έχει νόημα.
Εξάλλου ο καθένας ας λέει την άποψη του και ας ζει τον μύθο του (μέσα απο τις ιστορίες των άλλών!!)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
αφού δεν ξέρει το τι γίνεται, γιατί εκφέρει άποψη...?
από τις απαντήσεις φίλων στο συγκεκριμένο ερώτημα?
τέλος πάντων παρασυζητήθηκε ένα θέμα που δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
ίσως κι εγώ είπα παραπάνω από όσα πρέπει.
καληνυχτίζω

Εσυ ρε φιλε δεν εχεις παει ποτε επαρχια απο οτι λες θα μας τρελανεις?
Εγω ειμαι απο επαρχία, σπουδασα σε Πολυτεχνειο εκτος Αθηνων και εχω δουλεψει σε 2 Πανεπιστημια επαρχιακα. Πως να μην εκφερω άποψη? Μας δουλευεις?
Απλα αποκαλύφθηκε πως ζεις και εσυ μεσα απο τα μυθευματα που ακούγονται!!!
Καληνυχτα και σε σενα!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επειδη απο τον τρόπο γραφή σου φαινέσαι μορφωμένος άνθρωπος προσπάθησε να ξεφύγεις απο την Ελληνική υπερβολή και στα σταμάτα να βλέπεις τηλεόραση!!
Τα συμπεράσματα που προβάινω ειναι απόλυτα λογικά απεναντι στην παραλογία που επικρατεί στα media και στο μυαλό πολλών..
Δεν αλληλογαμιεται όλη η Πάτρα και όλη η Λάρισα. Ειναι μυθεύματα αυτά!! Δεν μπορείς να αλληλογαμίεσαι ασύστολα σε μια μικρή πόλή που το 80% ειναι παντρεμένοι και τα μέρη να βγείς και να σε δουν είναι περιορισμένα!!
Συμβαίνει σε ένα μικρό ποσοστο απλά μαθενεται στην τοπικη κοινωνια και γιγαντοποιείται η κατάσταση!! Εξου και ο ΜΥΘΟΣ.
Αυτη ειναι η πραγματικότητα και αν την αποδεχεσαι η οχι δεν έχει νόημα.
Εξάλλου ο καθένας ας λέει την άποψη του και ας ζει τον μύθο του (μέσα απο τις ιστορίες των άλλών!!)

Εμένα από επαρχία μου έχουν πει οτι γαμάνε κυρίως παντρεμένες.Αν η άλλη είναι εκτός γάμου,είναι τρομερά δύσκολο να πηδήξεις,περιμένεις να παντρευτεί πρώτα.
Και Πολωνία το ίδιο ισχύει,οι παντρεμένες είναι μακράν οι πιο εύκολες αφού τις κερατώνουνε αβέρτα οι σύζυγοι.Ουκρανία άμα η άλλη έχει παντρευτεί,είναι σκούρα τα πράγματα επαρχία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
αφού δεν ξέρει το τι γίνεται, γιατί εκφέρει άποψη...?
από τις απαντήσεις φίλων στο συγκεκριμένο ερώτημα?
τέλος πάντων παρασυζητήθηκε ένα θέμα που δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
ίσως κι εγώ είπα παραπάνω από όσα πρέπει.
καληνυχτίζω

Παρεθεσε αποψεις ατομων απλα. Τωρα αν δε ξερουμε τα συγκεκριμενα ατομα, δε μπορούμε να ελέγξουμε την αληθεια των οσων γραφει. Αλλα ως προς αυτό μπορει να γίνει ελεγχος.
Τωρα το αν πέφτει "γαμησι" στην ελληνικη επαρχια, ειναι απο μονο του ενα θεμα που δε θα ελεγα οτι πρεπει και να αναλυθει απο την επιστημη.Οτι νομιζει κανεις και οπως θελει να πραξει κανεις

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω παλεύω απλά να αντιπαρατεθω σε αυτούς που προσπαθούν να κρύψουν την βρωμιά κάτω απο τα χαλι. Να μας πείσουν πως την Ελλάδα ειναι όλα ΟΚ στις γκόμενες και έχουμε το πρόβλημα εμεις. Γιατι το κάνω? Μονο αν αποδεχτεις το πρόβλημα υπάρχει μια πιθανότητα έστω και μικρή να αλλάξει κάτι. Όσο ζεις μέσα στο matrix δεν αλλάζει τίποτα!!

Προσπαθεί να σε πείσει κάποιος που δεν έχει πάει με άλλη εθνικότητα να αποδεχτείς την γνώμη του για τις άλλες εθνικότητες.

Εγω δέχομαι όλες τις απόψεις ΜΟΝΟ απο ανθρώπους που το έχόυν δοκιμάσει και ας ειναι αντίθετες στα πιστεύω μου. Αλλά απόψεις από ανθρώπους που δεν έχουν συνάψει ποτέ δεσμό με ξένη δεν ειναι δυνατόν να αποδεχτώ γιατι απλά δεν το έχουν κάνει και μεταφέρουν εμπειριες τριτων,διαδικτυου,φημών κλπ!!

Εγω γιατι γραφω μονο εδω στην Ουκρανλια και πιο παλια στην Πολωνία?Γιατι πολύ απλά πηγαινα και πηγαινω εκει και έχω επαφές μαζι τους δεν γραφω για ταξίδια στο Βιετναμ και Βιετναμέζες που δεν εχω ιδέα.

Είναι κοινός βιασμός της λογικής να σου λενε μια ζωη τα είχα μόνο με Ελληνίδες αλλά ξέρω εγω για Ανατολικές,Δυτικές, Κίτρινες, Μαυρες κλπ.Και ρωτω πως ξέρεις??

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγω παλεύω απλά να αντιπαρατεθω σε αυτούς που προσπαθούν να κρύψουν την βρωμιά κάτω απο τα χαλι. Να μας πείσουν πως την Ελλάδα ειναι όλα ΟΚ στις γκόμενες και έχουμε το πρόβλημα εμεις. Γιατι το κάνω? Μονο αν αποδεχτεις το πρόβλημα υπάρχει μια πιθανότητα έστω και μικρή να αλλάξει κάτι. Όσο ζεις μέσα στο matrix δεν αλλάζει τίποτα!!

Προσπαθεί να σε πείσει κάποιος που δεν έχει πάει με άλλη εθνικότητα να αποδεχτείς την γνώμη του για τις άλλες εθνικότητες.

Εγω δέχομαι όλες τις απόψεις ΜΟΝΟ απο ανθρώπους που το έχόυν δοκιμάσει και ας ειναι αντίθετες στα πιστεύω μου. Αλλά απόψεις από ανθρώπους που δεν έχουν συνάψει ποτέ δεσμό με ξένη δεν ειναι δυνατόν να αποδεχτώ γιατι απλά δεν το έχουν κάνει και μεταφέρουν εμπειριες τριτων,διαδικτυου,φημών κλπ!!

Εγω γιατι γραφω μονο εδω στην Ουκρανλια και πιο παλια στην Πολωνία?Γιατι πολύ απλά πηγαινα και πηγαινω εκει και έχω επαφές μαζι τους δεν γραφω για ταξίδια στο Βιετναμ και Βιετναμέζες που δεν εχω ιδέα.

Είναι κοινός βιασμός της λογικής να σου λενε μια ζωη τα είχα μόνο με Ελληνίδες αλλά ξέρω εγω για Ανατολικές,Δυτικές, Κίτρινες, Μαυρες κλπ.Και ρωτω πως ξέρεις??

Ε δε καταλαβες κ εσυ τωρα; Πανε να πουνε εμμεσα οτι ειναι οι μεγάλοι γαμιαδες ντε. Απλα για να μη τους κρεμασουν κουδουνια το λενε με στυλ"δε καταλαβαινω γιατι λετε για τις... (ταδε) εμενα πως μου κάθονται μια χαρα".
Νταξει παιδια, κατανοουμε την πρεμουρα σας να το φανειτε γαμιαδες στο bourdela. com. Καντε και ενα κοπο να διαβάσετε ομως μην βιαζεστε να απαντησετε

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
λοιπόν για να το συνεχίσουμε πιο ήπια...στην τελική δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας.

θα σου πω τη γνώμη μου για όσα συζητιούνται εδώ, αλλά πριν από αυτήν κάποια πράγματα για εμένα που αν θες βέβαια τα πιστεύεις. χαλαρά μπορείς να τα χαρακτηρίσεις και υπερβολή ή ψέμα. εγώ τα λέω για να δείξω από τη μεριά μου ότι μιλάω μετα λόγου γνώσεως...
γυναίκες έχω "γνωρίσει" αρκετές και από διάφορες χώρες. επίσης έχω ταξιδέψει πολύ. είτε ως τουρίστας είτε ως εργαζόμενος.
"γνωρίσει" εννοώ από ξεπέτα μέχρι σχέση και πάντα άνευ "αντίδωρου", καθώς οι επί πληρωμή μπαίνουν σε άλλη κατηγορία και δεν ενδείκνυνται για ιδιαίτερα συμπεράσματα.
έχω γνωρίσει γυναίκες από αγγλία, γερμανία, ολλανδία, βέλγιο, ιταλία, δανία, κροατία, ουκρανία, σκόπια, βουλγαρία και φυσικά πολλές ελληνίδες. ας πούμε και αφγανιστάν που είναι υποπερίπτωση (μη ρωτάς γιατί).
ίσως κάτι να ξεχνάω αλλά δεν θα σπάσω και το κεφάλι μου και ούτε έχει ιδαίτερη σημασία. αυτό που μετράει είναι ότι το δείγμα μου περιλαμβάνει πολλές χώρες διαφορετικής κουλτούρας. και ανατολικές.

αυτό λοιπόν που μου έχει "μείνει" είναι το εξής:

ως προς το ποιόν μας ως άνθρωποι λίγο πολύ είμαστε όλοι ίδιοι. παντού υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, οι σωστοι και οι μαλάκες. τα ποσοστά ίσως διαφέρουν κάπως, αλλά αυτό έχω την αίσθηση ότι έχει περισσότερο να κάνει με τις συνθηκες ζωής στην εκάστοτε χώρα που "οδηγούν" κάπου...όχι στο ότι είναι χειρότεροι κάποιοι. δεν νομίζω ότι οι όποιες διαφορές είναι δέμα dna αλλά συνθηκών.
τέλος πάντων τις βρίσκω μικρές έτσι κι αλλοιώς.

ως προς το θέμα εμφάνισης.
στις σημερινές ηλικίες από 30-35 και πάνω το πρώην ανατολικό μπλοκ έχει μεγάλη διαφορά με την ελλάδα. σαφώς υπερτερούν. υπερτερούν και σε σχέση με τις λοιπές ευρωπαίες. εξαιρώ ίσως σκανδιναυές, ολλανδέζες και γερμανίδες που από τα 17 μέχρι τα 27 "γαμάνε". μετά γίνονται αλόγες.
στις νεότερες ηλικίες όμως (17-30) οι ελληνίδες και οι εξελληνισμένες αλβανίδες έχουν ανέβει πολύ. εκεί που κάποτε ήταν παχουλές, τώρα πλέον προσέχουν και σε συνδυασμό με το μεσογειακό στυλάκι που προσωπικά μου αρέσει πολύ, έχουν μικρύνει πολύ τη διαφορά. υπάρχει ακόμα αλλά, άποψή μου, δεν είναι πλέον θέμα.

από πλευράς ευκολίας στο σεξ. μεγάλο ποσοστό νεαρών ελληνίδων και σχεδόν όλες οι δεύτερης γενιάς αλβανίδες σαφώς πολύ εύκολες ΕΦΟΣΟΝ τους αρεσεις και έχεις τον τρόπο σου. όσο εύκολες δλδ ή δύσκολες μπορεί να είναι οι πρώην ανατολικές.
ΜΑΚΡΑΝ "ευκολότερες" από όλες είναι οι σκανδιναυές και ισως και οι γερμανίδες. ειδικά στα βόρεια, αμβούργο κλπ.

γάμος.
τεράστιο θέμα, δεν αναλύεται σε 5 γραμμές.
σε γενικές γραμμές ψηφίζω σχεδόν δαγκωτό ελληνίδα (κι ας είναι όντως οι πιο σπασαρχίδες) για πολλούς και διάφορους λόγους.
μια εξαίρεση θα είχα κάνει εύκολα προσωπικά στο θεμα του γάμου (όχι ελληνίδα αλλά από άλλη χώρα δλδ) αλλά αυτό κι αν είναι άλλη ιστορία...

χαρακτήρας
για γάμο (αν ήταν το μόνο χαρακτηριστικό που θα κοίταζα - αλλά δεν είναι το μόνο γι αυτό και λέω πιο πάνω δαγκωτό ελληνίδα) θα επέλεγα βορειοευρωπαία. μετά ελληνίδα και τέλος ανατολική ευρώπη.
ο λόγος? η δική μου εμπειρία (ίσως μικρή αλλά αυτή είναι) ότι οι πρώην ΕΣΣΔ είναι πολύ χειριστικές. κι επίσης πιο στυγνές.

αυτά το ολίγα
Κανενας δεν ξερει ποιος εισαι εσυ...Μπορεις να βρεθεις με καποιον απο τους 20 περιπου εμπειρους παικτες(αποδεδειγμενα)να σε δει για να δουμε αν αυτα που λες εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα η οχι?Εδω μεσα αυτοι που γραφουν λιγο πολυ γνωριζονται μεταξυ τους και καποιοι γνωριζοντουσαν απο ανατολικη ευρωπη ηδη...
Αν δεν σε δει καποιος απο αυτους για να καταλαβει αμμεσως αν αυτα που λες ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα η οχι δεν προκειται να σε δει κανεις σοβαρα γιατι πισω απο το πληκτρολογια κρυβονται ολοι... Η εμπειρια μου λεει οτι εισαι εντελως φιδεμπορας και δεν εχεις παει πουθενα απο οσα λες και κυριως δεν εχεις γαμησει ανατολικες χωρις λεφτα καθολου παρολο οτι ηδη μονος σου λες οτι εχει μικρη εμπειρια(δηλαδη 1-2 καταλαβαινω εγω)
Παρολα αυτα αν βρεθεις με καποιον η δειξεις κανενα διαβατηριο για να δουμε που εχεις παει οπως εχω βαλει εγω προσφατα 8 σφαγκιδουλες ουκρανιας σε 1,5 χρονο καλυτερα να πας στα αλλα νηματα γιατι μας κουραζεις χωρις λογο.
Δευτερον για να μπεις στο νημα εδω για χαβαλες οπως λες απλα εκμεταλευεσαι την αδυναμια του μπου να κανει πριβε νηματα στα οποια φυσικα με τα οσα εχεις δειξει μεχρι τωρα δεν θα επερνες ποτε μερος
Τελος το να εχεις τελειωσει ενα πανεπιστημιο η να εισαι γενικα πετυχημενος σε κατι στην ζωη σου δεν σε κανει γνωστη ουτε του κιεβου ουτε τον ανατολικων νηματων
Οσο αφορα τον dr love και τον εχουν δει αρκετοι απο εδω και σε δραση και εμφανισημος ειναι και αποτελεσμα αποδεδειγμενα φερνει...ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ
Εσυ τωρα πως γινεται σε 24 ωρη βαση να εισαι στα call girls νηματα και να γαμας χωρις λεφτα μονο και απο αυτο καταλαβαινουν ολοι ποια ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
Παρολα αυτα ειναι απλο
ποιον γουσταρεις απο εδω μεσα ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ για να δουμε ποιος εισαι
ΑΛΛΙΩς ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜR GOOGLE ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΕΣΥ
Τελος αν θες να συναντηθεις μαζι μου(που ειμαι σιγουρος οτι θα κανεις τα παντα για να το αποφυγεις...δεν βαραω δεν απειλω και δεν δαγκωνω να ξερεις)σου προτεινω αντι για στοιχηματα που εβαζα παλαιοτερα και χανανε και φυσικα δεν πληρωνανε ποτε να δουμε τα fb Και ινταγκραμ ο ενας του αλλου το τελευταιο εξαμηνο και να τα ανεβασουμε εδω και τα δυο χωρις να πουμε ποιος ειναι ποιος οπως και ποιες γκομενες ειναι πιανου(δηλαδη χωρις προσωπα στοιχεια κλπ μονο μηνυματα δικα μας προς και απο γκομενες)παει το challenge τι λες?(εγω ξερω τι θα πεις απλα το βαζω ετσι για το γουστο μου θα την κανεις Βεγγος με φιλοσοφικα αλματα οπως την κανουν ολοι οταν πρεπει να αποδειξουν τα λεγομενα τους και κυριως οταν πρεπει να πληρωσουν για τις επιλογες τους)
Περιμενω απαντηση σου επι του θεματος και οχι αμπελοφιλοσοφιες θες να συναντηθουμε και να κανουμε αυτο που λεω η να δεις απλα καποιον απο τους 20 παικτες που γνωριζουμε...
ΛΕΓΕ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ο γιατρος τα λεει μια χαρα και ετσι όπως είναι τα πραγματα οσο αφορα την ελληνικη επαρχια. Εγω ζω σε επαρχιακη πολη με πληθυσμο περιπου 150.000 κατοικους αυτοι που με ξερουν γνωριζουν σε ποια πολη μενω.
Οσους γνωριζω φιλους ξαδερφια συμαθητες παλιους από το γυμνασιο και λυκειο ολοι τους μα ολοι τους ειχαν και εχουν ως τωρα 2-3 τρεις σχεσεις στην ζωη τους. Οι 3 σχεσεις για τους πολύ αναγνωρισιμους επικοινωνιακους και με εμφανηση ανω του ελληνικου μεσου ορου οσο αφορα τους αντρες.
Εχω φιλαρακι στην πολη μου που καθαριζει μισθο 5000 ευρω το μηνα από πολύ μικρη ηλικια. Ο γυναικες που εχει παει στην ζωη του είναι 5 (παρεπιπτωντος δεν εχει παει με πουτανες  ποτέ στην ζωη του) εχει μεινει μεχρι και 1,5 χρονο χωρις σεξ μεχρι να βρει την επομενη γκομενα.

Αυτοι που γαμανε σχετικά ευκολα και αρκετες γκομενες είναι οι πολλοι φραγκατοι τοπικοι επιχειριματιες της πολης με τραπεζικους λογαρισμους πανω από 5.000.000 ευρω. Αλλά ποσοι είναι αυτοι στην πολη μου 6  ολοι και ολοι. Και μην φανταστειται ότι γαμανε κάθε βδομαδα και άλλη γκομενα απλα τους καθονται 3-4 γκομενες στα δυο χρονια.

Σιγουρα αυτοι δεν ανοικουν στον ελληνικο μεσο ορο της επαρχιας δοιτι αποτελουν το 0.01 % των ολιγαρχων στην τοπικη κοινωνια.

Εγω βλεπω ότι οι περισσοτεροι 1-2 σχεσεις ειχαν και εχουν στην ζωη τους και αν θελουν να χωρισουν φοβουνται μηπως και δεν θα ξαναβρουν ποτέ στην ζωη τους γκομενα.

Αυτά τα ολιγα γιατι τα παραμυθια με τους δρακους μας τελειωσαν

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ολο αυτο ερχεται τελικα μπουμερανγκ και απλα επιβεβαιωνεις πως απλα δεν θελεις δεσμο αλλα εφημερες σχεσεις οποτε δικαιωνεις και αυτες που δεν στο 'εδωσαν' ακριβως επειδη αναγνωρισαν την πρακτικη σου.
Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση για την Ελληνική επαρχία! Συμφωνώ περισσότερο με πλευρά Λόβ! Βέβαια όποιος κατέχει το παίγνιο με τις Ελληνίδες όπου και να πάει θα γαμήσει!
Έχω φίλο που και στο ...Καστελόριζο που πήγε για ένα χειμώνα έριξε τους πούτσους του ενώ άλλοι στη μεγαλη φοιτητική Ρόδο δεν κάνουν τίποτα!

Στο παραπάνω στη παραθεση θέλω να πως όσο πιο δυσκολα μου κάτσει μια γκόμενα τόσο πιο ευκολα την σουταρω μετα ! Αντιθετως με ελκύουν γκόμενες που μου κάθονται σχετικά ευκολα! Οταν η αλλη σου τρωει χρόνο για να την πηδήξεις έχεις μάθει ήδη αρκετα γι αυτή και το μόνο που σε καίει είναι να μπείς μεσα της! Αν γίνει όπως κι αν έχει χανεται η κάψα !
Αντιθέτως αν μια γκόμενά κάτσει χωρίς πολλά πολλά και δεν μας κρατάει σε σεξουαλική στέρηση,  μπορούμε να ψάξουμε και άλλα στοιχεία του χαρακτήρα της και όπου πάει!
Εξάλλου μια τέτοια γυναίκα πρέπει να επιβραυέυεται που μας εκτονώνει και όχι η άλλη που μας τον σπάει!
Οι πιο πολλοί άντρες πέφτουν στην γυναικεία παγίδα να χαρακτηρίζουν ως "πουτανες" τις εύκολες γκόμενες και έτσι τις χαλάνε και λειτουργούν υπέρ του να το δίνουν οι γκόμενες όλο και πιο δύσκολα!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτοι που γαμανε σχετικά ευκολα και αρκετες γκομενες είναι οι πολλοι φραγκατοι τοπικοι επιχειριματιες της πολης με τραπεζικους λογαρισμους πανω από 5.000.000 ευρω. Αλλά ποσοι είναι αυτοι στην πολη μου 6  ολοι και ολοι. Και μην φανταστειται ότι γαμανε κάθε βδομαδα και άλλη γκομενα απλα τους καθονται 3-4 γκομενες στα δυο χρονια.

Και μαζί μ'αυτούς,όσοι δουλεύουν μπαρμεν-σερβιτόροι στις τοπικές καφετέριες και όσοι παίζουν μπάλα ακόμα και γ'τοπικό και σκάνε μύτη στις καφετέριες με τατουαζ και ύφος Ρονάλντο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Και ξαναλέω την δική μου άποψη σαν resume.

Επαρχιακη πόλη αξίζει για γάμο η πολύ μακρόχρονια σχέση. Δηλαδή είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίσεις ΜΙΑ και να μείνεις για πάντα μαζί της σε σύγκριση με την Αθηνα. Οι λόγοι είναι πως επειδή ανήκεις σε εναν κλειστό κοινωνικό κύκλο προβάλλεσαι πιο εύκολα και ταυτόχρονα οι γυναίκες έχουν περισσότερη κοινωνική πίεση στο να παντρεύτουν. Αρα αυξάνεις την πιθανότητα. Κρίνοντας απο περιπτώσεις γνωστών μου που δεν βρηκαν και δεν θα βρίσκαν ποτε Αθήνα κατικαλο και τελικά κατάφεραν να βρουν μια στην επαρχία και αρκετά καλύτερη απο οτι περίμενα σε σχέση με αυτους.
Αν είσαι όμως πολυγαμικος και θες να αλλάζεις συχνά γυναίκες επαρχία την έκατσες!! Απλά φεύγεις!!

Αντίθετα Αθήνα βρίσκεις πολλές να πηδας μέτριες,matures και με ψυχολογικα αλλα δύσκολα βρίσκεις μια γυναίκα με σωστό χαρακτήρα και καλή εμφάνιση να κάνεις κατι το σοβαρό  λόγω του πολύ υψηλόυ ανταγωνισμού που υπάρχει, των μεγάλων απαίτησεων που αυτες  βάζουν (την ψωνιζουν), της μικρότερης κοινωνικής πίεσης που έχουν στο να παντρεύτουν λόγο οτι δεν είναι κλειστή η κοινωνια και φυσικά του lifestyle που προβάλλεται στην Αθήνα yoga,events,baraκια με φίλες καλύτερα οι δυο μας κλπ.

Αυτά απο θέμα φιλοσοφίας έτσι να περνάει και η ώρα!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
τι σήμαινει Αθήνα λοιπόν.

Τι επόμενη εβδομάδα έχω τα εξής ραντεβού. Μια 45αρα που γνώρισα στο χορό με απίστευτο σώμα αυτές οι κλασσικές που δεν παντρεύονται ποτέ και είναι ολο clubκια, γυμναστήρια και μαλακιες εχουν μείνει ακόμα στην εφηβεία. Μια 25αρα απο το Tinder νυχου απο υποβάθμισμενη περιοχή της Αθήνας με μυαλό φυστικι ( δεύτερο ραντεβού μάλλον πουτσα) και μια 30αρα που γνώρισα σε τρεξιμο καμμένη που γούσταρει να βγαίνει και να φωτογραφιζει περίεργο  κόσμο για να τον κοροϊδεύει μετά. Γουστάρουν και οι τρεις αλλα Καμία να την δεις για κάτι παραπάνω απο πουτσα έστω μικρή σχέση δηλαδή απλα καμμένες περιπτώσεις.

Αυτό συμβαίνει μόνιμα. Τώρα αν το έπαιζα γάμιας και σας έλεγα γαμησα τρεις τις επόμενες 2 εβδομάδες θα ήταν η διαστρεβλωση της αλήθειας το matrix που λέω που ζουν πολλοι.

Ναι θα κάτσουν αλλα ξέρω μέσα μου δεν τρέφω αυταπατες σαν τον Τσιπρα πως πρόκειται για καμμένες περιπτώσεις περίεργες και μετριες. Δε  θα πω αφού γάμας γιατί τρέχεις εξω? πας για την ποιότητα τόσο απλά που δεν βρίσκεις εδω!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Και μαζί μ'αυτούς,όσοι δουλεύουν μπαρμεν-σερβιτόροι στις τοπικές καφετέριες και όσοι παίζουν μπάλα ακόμα και γ'τοπικό και σκάνε μύτη στις καφετέριες με τατουαζ και ύφος Ρονάλντο.

μπράβο sad man πολύ σωστή η επισήμανση σου, που ξέχασα να αναφέρω στο ποστ μου  :hi:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τι σήμαινει Αθήνα λοιπόν.

Τι επόμενη εβδομάδα έχω τα εξής ραντεβού. Μια 45αρα που γνώρισα στο χορό με απίστευτο σώμα αυτές οι κλασσικές που δεν παντρεύονται ποτέ και είναι ολο clubκια, γυμναστήρια και μαλακιες εχουν μείνει ακόμα στην εφηβεία. Μια 25αρα απο το Tinder νυχου απο υποβάθμισμενη περιοχή της Αθήνας με μυαλό φυστικι ( δεύτερο ραντεβού μάλλον πουτσα) και μια 30αρα που γνώρισα σε τρεξιμο καμμένη που γούσταρει να βγαίνει και να φωτογραφιζει περίεργο  κόσμο για να τον κοροϊδεύει μετά.

3 σε μια βδομάδα ρε φίλε,μια χαρά είσαι.Είναι αυτό που έλεγα,Αθήνα γενικά πιο εύκολες να βγουν ραντεβού,αλλά ποιότητα αμφιλεγόμενη.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
α ρε γιαουρηδες... α ρε αερογαμηδες... οι περισσοτεροι ολο μαλακιες τσαμπουνατε....
οποιος δεν γαμαει επαρχια, δεν γαμαει ουτε στην πρωτευουσα, δεν γαμαει ουτε στην Ουκρανια (εκτος αν τον παρουνε χερακι κανας ταξιτζης ή κανει καμια προσκληση κανεις σεκιουριτας ξενοδοχειου...)
Εχω ακουσει ιστοριες για τον αδελφο του παππου μου... μεγας γαμηκουλας... Επαρχια.... Πηδουσε αβερτα μια Τουρκαλα, ωσπου τον πηρανε χαμπαρι και αποσυρθηκε για να μη σφαξουν οι Τουρκοι ολη την οικογενεια.... μετα πηρε με τον ανηψιο του παρτουζα μια βοσκοπουλα και τον βαλανε μεσα ωσπου αναγκαστηκε να ..προικησει τον ανηψιο του και να την παντρευτει και στο τελος γκαστρωσε μια γειτονοπουλα, την οποια ουδολως παντρευτηκε, και το εξωγαμο παρουσιαστηκε σαν γεννα μιας αλλης γυναικας.....
Ο γιος του επισης εδρασε την εποχη του μεσοπολεμου... γονιδια βλεπετε...
Κοψτε λοιπον τις αερολογιες...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
πάντως αν βγω αντιπεριφερειάρχης στις περιφερειακές εκλογές δεσμεύομαι από τώρα, ότι σ' όλα τα ΑΜΕΑ του νήματος θα τα βρω γυναίκα για να παντρευτούν  :happy:

Επισκέπτης
Μα δεν είναι δυνατόν.Του λέω ποια είναι τα φτηνά μέρη με γκόμενες,λέει εκεί πρέπει να πας νέος.Του λέω τα ακριβά μέρη,λέει εκεί πρέπει να έχεις λεφτά.Δηλαδή άμα δεν είσαι ούτε νέος ούτε έχεις λεφτά,τι περιμένεις?Να σου κάτσει μουνάρα?
Εγω εχω παει Κατερινη και εχω γαμησει τριανταρα. Ισα ισα επειδη ημουν μεγαλυτερος δεν ειχα πολυ ανταγωνισμο.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
πήγα κι εγώ να κάνω σοβαρή συζήτηση...

η εποχή που τον μετραγαμε ποιος τον έχει μεγαλύτερο έχει περάσει ανεπιτρεπτί φίλε μου. για μένα τουλάχιστον γιατί προφανώς εσύ ακόμα εκεί βρίσκεσαι.
υπάρχουν μέλη στο μπου που ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι. φυσικά όχι στο παρόν νήμα (θεός φυλάξει εξ'όσον βλέπω).
κάποια στιγμή ίσως κατέβεις από το κλαδί που βρίσκεσαι και αρχίζεις να περπατάς με τα πόδια. αν τα καταφέρεις in this lifetime τα ξαναλέμε. ως τότε σε χαιρετώ και σε αφήνω να αρχίσεις τα γνωστά μπλα μπλα...
Axaxaxaxaxaxaxaaxaaaxaxaxa
Τρεξε Βεγγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
γιατι οταν ερχετε η ωρα της αληθειας και των αποδειξεων θα γινεται ολοι σας Λουης....
οι πιρφοροαγαμητοι γαμανε 8αρια και 9αρια αχαχαχ αντε να δουμε ποσους ακομα θα δουμε στο νημα..
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αντε να σου απαντησω για τελευταια φορα αφου εχω ορεξη..
Σοβαρη κουβεντα για καποιον που λεει οτι μπηκε για χαβαλε θελει ψυχιατρο(εσυ τα δηλωσες οχι εγω και τα δυο)
μπαλα στην κερκιδα εγω λεω οτι εισαι φιδεμπορας και εσυ απαντας με το ποιος την εχει πιο μεγαλη(καμια σχεση εγω με αυτο δεν ζητησα συγκριτικο τεστ ζητησα να δω εγω η καποιος αλλος αν εισαι φιδεμπορας) εχοντας βεβαια παλι δηλωσει εσυ  οτι τα 8αρια 9αρια και 10αρια δεν τα εχω δει ουτε στα ονειρα μου...ΨΥΧΙΑΤΡΕ SOS!!!!!(ποιος κανει συγκριση αραγε...)
Ποια ειναι τα μελη του μπου που σε ξερουν για πες μας...Ποια???Για πες τους να ερθουν εδω να μας πουνε για εσενα...
Και τελος οι αμπελοφιλοσοφιες σου οπως εχω πει και στο παρελθον αρχιζουν τις μπουρδες οσοι δεν εχουν επιχειρηματα...
Αστο φιλε εδω δεν σε περνει με ψευτικες υποθεσεις με φιδια και με εξυπναδες αμπελοφιλοσιφιας δεν μπορει κανενας να σε παρει στα σοβαρα...
Δυστυχως εισαι αλλος ενας παραδειγμα προς αποφυγη
που παιζει το πουλι του πινει μια μισοαδεια sprite και καπνιζει ενα αποτσιγαρο και ερχετε εδω και μας λεει
Τσιγαρο(πουρο cohiba) ποτο(midas champagne) και γκομενες(8αρια 9αρια και 10αρια) τι αλλο θελω...
Α ρε κατακαιμενη αραχωβα...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Κάπως έτσι σε φαντάζομαι τώρα...

Συνημμένα

• Screenshot_2019-04-15-04-45-03-061_com.miui.gallery.png