Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όταν θα κανεις δεσμό με πάνω απο 20 φύλες όπως έχω κάνει θα το αντιληφθείς ποσο αδικημένοι είμαστε.

Τελικα κατεληξες σε Ουκρανεζα, Ρωσιδα, Πολωνεζα ? Παντρευεσαι , εκανες παιδι μαζι τους? Απο τη στιγμη που εχουν αυτο που θελεις γιατι ακομα .......... ψαχνεις ?
Αλλο να εισαι εργενης και να το απολαμβανεις γιατι απλα δεν νιωθεις ετοιμος, η απλα σαρεσει αυτο το ειδος της ζωης και αλλο να ριχνουμε ευθυνες αλλου.
Ολο αυτο ερχεται τελικα μπουμερανγκ και απλα επιβεβαιωνεις πως απλα δεν θελεις δεσμο αλλα εφημερες σχεσεις οποτε δικαιωνεις και αυτες που δεν στο 'εδωσαν' ακριβως επειδη αναγνωρισαν την πρακτικη σου.
Να στε ειλικρινεις με τους εαυτους σας και τους αλλους.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τελικα κατεληξες σε Ουκρανεζα, Ρωσιδα, Πολωνεζα ? Παντρευεσαι , εκανες παιδι μαζι τους? Απο τη στιγμη που εχουν αυτο που θελεις γιατι ακομα .......... ψαχνεις ?
Αλλο να εισαι εργενης και να το απολαμβανεις γιατι απλα δεν νιωθεις ετοιμος, η απλα σαρεσει αυτο το ειδος της ζωης και αλλο να ριχνουμε ευθυνες αλλου.
Ολο αυτο ερχεται τελικα μπουμερανγκ και απλα επιβεβαιωνεις πως απλα δεν θελεις δεσμο αλλα εφημερες σχεσεις οποτε δικαιωνεις και αυτες που δεν στο 'εδωσαν' ακριβως επειδη αναγνωρισαν την πρακτικη σου.

Κορυφαίο ποστ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Απανταω και στον jay και στον πρασινοφρουρο. Ο dr δεν αναφέρθηκε στον εαυτό του αλλα εκανε μια απλη γενικη διαπιστωση που αφορα ολη την ελληνικη κοινωνία (κατα τη οπτική του βεβαια). Αλλο αν συμφωνει κανεις η οχι με αυτήν

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Απανταω και στον jay και στον πρασινοφρουρο. Ο dr δεν αναφέρθηκε στον εαυτό του αλλα εκανε μια απλη γενικη διαπιστωση που αφορα ολη την ελληνικη κοινωνία (κατα τη οπτική του βεβαια). Αλλο αν συμφωνει κανεις η οχι με αυτήν

Οι Ελληνίδες θέλουν λίγο περισσότερο κυνήγι για να γαμηθούν σε σχέση με τις εν απογνώσει ανατολικές που για πληθώρα οικονομικοκοινωνικόπολιτιστικών λόγων ψάχνονται 24 ώρες το 244ωρο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και με όλα τα μέσα, ηλεκτρονικά και μη.

Απο κει και πέρα ολες οι γυναίκες στον κόσμο είναι ίδιες και ψάχνουν το ίδιο πράγμα, την αποκατάσταση και ασφάλεια από έναν αξιόλογο άνδρα.

Το σάιτ έχει φτάσει στην λογική του κατάληξη, περαιτέρω συζήτηση δεν οδηγει πουθενά.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Θα σου είμαι ειλικρινής.Γνωρισα Πολωνέζα,Σουήδεζα,Σέρβα και μια Αμερικάνα που άυριο το πρωι θα ήθελα να τις παντρευτώ. Οι 3 δεν έρχοντουσαν Ελλάδα με την καμία και η Σέρβα ηταν απλά πολύ μικρή αν και πολύ ωριμη στα 23. Ουκρανέζα δεν θα παντρευόμουν το έχω δηλώσει πλλλάκις.
Παραδέχομαι επίσης πως δεν θα μετακόμιζα σε άλλη χώρα για να παντρευτώ γυναίκα και για αυτό δεν προχώρησε με καμία.
Ελλάδα που ζω μόνιμα και αφιερώνω το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου γνωρίζοντας συνεχώς Ελλεηνίδες ΚΑΜΙΑ δεν είναι για σοβαρό δεσμό και γάμο. Οι μόνες που βρήκα να αξίζουν απο θέμα συμπεριφόρας ήταν απλά ΜΠΑΖΑ. Όταν μια είναι λίγο ομορφόυλα και με μόρφωση (γιατί αυτό αναζητω κάτι στο επίπεδο μου) είναι ΚΑΡΑΨΩΝΙΣΜΕΝΕΣ και κυρίως μπερδεμένες ψυχολογικά.
Δεν αμφισβητώ πως υπάρχουν κάποιες καλές αλλά πρέπει να ιδρώσεις πολύ για κάτι που σε μιά άλλη χωρα το βρίσκεις απλά μέσα σε ενα μήνα!!
Μην ζεις στο παραμύθι. Πρέπει να αποδεχτείς πως απλά αδικούμαστε εδω που ζούμε.Αδικούμαστε οικτρα!!!

Όσον για το φίλο που λεεί πως οι Ελληνίδες ειναι πιο δύσκολες απο τις Ανατολικές να κάτσουν απλά γελάω. Αν σε γουστάρει μαι Ελληνίδα δεν έχει περάσει ποτέ τρίτο ραντεβού που να μην έχει ανοίξει τα πόδια. Το θέμα δεν είναι το πήδημα αλλά η συμπεριφορά τους και τα θέλω τους. Να γαμήσεις βρίσκεις αλλά νορμαλ γυναίκα στα μυαλά δεν βρίσκεις.Απλά επειδή προφανως δεν ταξιδευετε και δεν γνωρίζεται γυναίκες απο άλλες φυλές έχετε εγκληματιστεί στον μικροκόσμο της Ελλάδας και ανέχεστε τις ακραίες συμπεριφορές και τα ψυχολογικά των Ελλεηνιδων και τα θεωρείτε ως λογικά!!ΟΧΙ δεν είναι!! Υπάρχουν νορμάλ γυναίκες δεν θα ανεχτούμε την παραννοια επειδή απλά μας γέννησε ο θεός στην χώρα αυτη!! Να μου πειτε οκ συμβιβάστικα και ανέχομαι την τρέλα τους αλλά αυτό ειναι άλλο θέμα!!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αν σε γουστάρει μαι Ελληνίδα δεν έχει περάσει ποτέ τρίτο ραντεβού που να μην έχει ανοίξει τα πόδια.

Τότε να μην μας τα ζαλίζουνε οι κλαψομούνηδες του θρεντ.

Μάλλον αυτοί έχουν πρόβλημα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν σε γουστάρει μαι Ελληνίδα δεν έχει περάσει ποτέ τρίτο ραντεβού που να μην έχει ανοίξει τα πόδια.

Αν σε γουστάρει όντως,κάθεται και στο πρώτο.Για να φτάσει τρίτο,μάλλον είναι στο 'χωρίζω-δεν χωρίζω' μ'αυτόν που ήδη έχει.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Όσον για το φίλο που λεεί πως οι Ελληνίδες ειναι πιο δύσκολες απο τις Ανατολικές να κάτσουν απλά γελάω. Αν σε γουστάρει μαι Ελληνίδα δεν έχει περάσει ποτέ τρίτο ραντεβού που να μην έχει ανοίξει τα πόδια. Το θέμα δεν είναι το πήδημα αλλά η συμπεριφορά τους και τα θέλω τους. Να γαμήσεις βρίσκεις αλλά νορμαλ γυναίκα στα μυαλά δεν βρίσκεις.

μην το λες αυτό γιατρέ γιατί εσύ ζεις στην Αθήνα για έλα στην επαρχία να δεις τι αγαμία πέφτει και πόσο εύκολες είναι οι ελληνίδες που λες.  :dunno: για να βγάλει γκόμενα ελληνίδα κάποιος σε μικρή επαρχιακή πόλη δυο πράγματα πρέπει να γίνουν ή μέσω προξενιού (με όλες τις προεκτάσεις που έχουμε αναλύσει κατά καιρούς) ή να έχει πολλά φράγκα και όταν λέω πολλά εννοώ να ξέρουν ότι είσαι κάποιος γόνος από κάποια πλούσια οικογένεια ναι έτσι πήδας στην ελληνική επαρχία τα καλύτερα μουνιά και τις τοπικές ντίβες που κυκλοφορούν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
μην το λες αυτό γιατρέ γιατί εσύ ζεις στην Αθήνα για έλα στην επαρχία να δεις τι αγαμία πέφτει και πόσο εύκολες είναι οι ελληνίδες που λες.  :dunno: για να βγάλει γκόμενα ελληνίδα κάποιος σε μικρή επαρχιακή πόλη δυο πράγματα πρέπει να γίνουν ή μέσω προξενιού (με όλες τις προεκτάσεις που έχουμε αναλύσει κατά καιρούς) ή να έχει πολλά φράγκα και όταν λέω πολλά εννοώ να ξέρουν ότι είσαι κάποιος γόνος από κάποια πλούσια οικογένεια ναι έτσι πήδας στην ελληνική επαρχία τα καλύτερα μουνιά και τις τοπικές ντίβες που κυκλοφορούν.

Στην επαρχια δεν βρίσκεις να γαμάς συνεχώς αλλα βρισκεις να παντρευτεις!! Όσοι γνωστοι μου μετακόμισαν σε μικρές πόλεις παντρεύτηκαν. Γιατι εκει οι γυναίκες πέρα απο ότι δέχονται την κοινωνικη πίεση πιο έντονα δεν έχουν το σκατο-lifestyle της Αθηνας. Πάντα μιλάω για επαρχιακές πόλεις όχι Χωρία. Εκεί είσαι καταδικασμένος. Εδω φίλος μου που δεν είχε γαμήσει ΠΟΤΕ αθηνα 32 χρόνια έπαιζε να ειναι και παρθένος πήγε Ροδο σαν καθηγητής και παντρευτηκε σε ένα χρόνο και μάλιστα νορμάλ γυναίκα. Αντιστοιχα άλλος στην Πάτρα και άλλος στην Καλαματα που ξέρω. Και σου μιλάω για άτομα ΑΓΑΜΗΤΑ Αθήνα.
Απλά οι επαρχιακες πόλεις ΔΕΝ ειναι για πολυγαμικούς. Ειναι μονο για μια και γάμο. Αθήνα ειναι να γαμάς αλλά όχι για σχέση.Αυτα μου έχει δείξει η μικρή μου εμπειρία!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
στην ελληνική επαρχία αν είσαι μεσαίου εισοδήματος δλδ 650-1200 ευρώ το μήνα θα σε προξενέψει η γκόμενα/γυναίκα του κολλητού σου που έχουν σχέση από το λύκειο ή το πανεπιστήμιο την φίλη της και θα πεις και ευχαριστώ στην τελική.

αν είσαι γόνος με πολλά λεφτά στ΄ αρχίδια σου ξέρουν τους γόνους οι γυναίκες της τοπικής κοινωνίας και ρίχνονται αυτές στους πλούσιους γόνους.

αν είσαι άφραγκος-άνεργος ή με μισθό 400-500 ευρώ το μήνα τότε μένεις με το πουλί στο χέρι.

η μόνη λύση για τον έλληνα επαρχιώτη μεσαίου εισοδήματος αν θέλει να γαμάει πολλές είναι τα στούντιο ή τα ταξίδια στα σλάβικα μουνολίβαδα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Στην επαρχια δεν βρίσκεις να γαμάς συνεχώς αλλα βρισκεις να παντρευτεις!! Όσοι γνωστοι μου μετακόμισαν σε μικρές πόλεις παντρεύτηκαν. Γιατι εκει οι γυναίκες πέρα απο ότι δέχονται την κοινωνικη πίεση πιο έντονα δεν έχουν το σκατο-lifestyle της Αθηνας. Πάντα μιλάω για επαρχιακές πόλεις όχι Χωρία. Εκεί είσαι καταδικασμένος. Εδω φίλος μου που δεν είχε γαμήσει ΠΟΤΕ αθηνα 32 χρόνια έπαιζε να ειναι και παρθένος πήγε Ροδο σαν καθηγητής και παντρευτηκε σε ένα χρόνο και μάλιστα νορμάλ γυναίκα. Αντιστοιχα άλλος στην Πάτρα και άλλος στην Καλαματα που ξέρω. Και σου μιλάω για άτομα ΑΓΑΜΗΤΑ Αθήνα.
Απλά οι επαρχιακες πόλεις ΔΕΝ ειναι για πολυγαμικούς. Ειναι μονο για μια και γάμο. Αθήνα ειναι να γαμάς αλλά όχι για σχέση.Αυτα μου έχει δείξει η μικρή μου εμπειρία!!

πολύ σωστά  :thumbsup:  :hi:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ρε και να θέλει κανείς, δεν μπορεί να μην γράψει με αυτά που διαβάζει...
τι μαλακίες μπορεί να λέγονται πια σε ένα νήμα? τι?????
ή λέτε ότι σας ερχεται στο μυαλό για να συντηρείτε τις χαζές αυταπάτες σας, ή έχετε ζήσει σε κωλοχώρια 30 κατοικων με το πλησιέστερο χωριό/πόλη στα 100 χλμ...
τα γαμήσια που πέφτουν στην ελληνική επαρχία μακάρι να υπήρχαν κι αλλού.

φιλική επισήμανση για να μην εκπλαγείτε όταν (και αν) έρθει και η ώρα σας.
το μουνί είναι κάθετο, όχι οριζόντιο.

Αυτα διαβαζω και γελάω!!
Έχω φίλους που ζόυν επαρχια και μου λένε το τι γαμήσι πέφτει και κέρατο δεν περιγράφεται. Όλοι γαμιούνται!! Και τους ρωταω εσυ γαμας?Ξενογαμας? ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μου έχουν πει ΟΧΙ εγω..Αλλά έχω ακούσει!!!χαχαχα.
Ο λεγόμενος Αστικός μύθος όπως ότι οι χοντρες κάνουν το καλύτερο σεξ!!!!! Απλά πεφτει ένα κερατο στην επαρχιακη πολή μαθαίνεται και ξαφνικά βγαίνει η φήμη πως ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ γαμιούνται. Αυτα ειναι τα κλασσικα του Έλληνα. Δεν αλλάζουμε γαμώτο σαν λαός όσο και να εξελίσεται ο κόσμος.
Αστάμτητο γαμίση επαρχια όλες και όλοι μεταξύ τους!!! Πάλι τα ακουγα προχτες απο φίλους Καλαματα παντρεμένους με 2 παιδια.χχαχαα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
αυτό λέω κι εγώ, δεν αλλάζουμε...
έχω ένα φίλο, που έχει ένα φίλο που του είπε ότι....καλά κρασιά
φίλε γνωρίζεις από ιδία πείρα? έχεις ζήσει καθόλου επαρχία? έχεις κάνει παιχνίδι επαρχία?
αν όχι άστο. μίλα για κίεβο

Εχω ζησει 15 χρονια επαρχία σε 3 πολεις. Καλαμάτα, Πάτρα και σε νησι στο Αιγαίο.
Για αυτο γελάω με αυτα που γράφετε. Ολο αυτες τις μαλακιες μου λεγαν εκεί και αυτο που έβλεπα εγω ειναι ο καθένας στην σχεσούλα του ή στον γάμο του. Προφανως και εγω σε σχέση έμπενα ως μόνη επιλογη στην πόλη. Όταν γαμίοταν μία το μάθαινε όλη η πόλη και ξαφνικάν γινόταν χαμός σε στυλ μυθεύματα του kman. Γαμίοταν μια φοιτητρια στην Πατρα γραφανε άπειρα άρθρα παρτούζες στην Πάτρα οι φοιτητριες κλπ. Και ο καθένας το έγραφε με άλλο τρόπο και στο τέλος φαινόταν η απάτη της γενίκευσης.
Και σε ρωταω και εγω τωρα.Ζεις επαρχία και γαμας συνεχώς ή στα είπε κάποιος ή διαβάζεις απο το διαδίκτυο υα μυθεύματα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
πριν λίγο είχες φίλους στην επαρχία που σου έλεγαν τι γίνεται...
τώρα έχεις ζήσει εσύ στην επαρχία 15 χρόνια και ξέρεις τι γίνεται...
και σε λίγο θα είσαι "αυτή τη στιγμή" στην επαρχία και θα κάνεις δημοσκόπηση επί του θέματος...
άσε σε ένα μόνο έχεις δίκιο. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

Οταν εχεις ζησει 15 χρονια εκτος δεν θα έχεις φίλους εκεί, δεν μιλάς μαζί τους ή εχεις πρόβλημα καταννοησης?Αθηνα ζω τωρα εδω και πολλά χρόνια αλλά δεν είμαι Αθηναιος οι γονείς μου σε επαρχιακη πόλη ζουν το εχώ γραψει και στο παρελθον στον Δημητρακη που έλεγε τις παπαριες πως ζω μαζι τους στο Γαλατσι!. Σου είπα μου λενε οι φίλοι που έχω διατηρησει επαφή μαζί τους ακόμα στο σήμερα.
Τι ίδιες μαλακίες μου λένε που λες πως γαμιεται όλη η πολή και γελάω. Μαζί σου συμφωνουν. Για αυτο λέω Ελληνάρες δεν αλλάζουν. Φυσικά οι ίδιοι δεν γαμανε απλά ακούν!!
Ειδες ομως πως δεν απαντας. Προφανως δεν έχεις καμια εμπειρια με επαρχια απλά και εσυ διατηρείς τους αστικους μυθους που γραφούν οι κουτσομπολίστικες εφημερίδες!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τα δικά μου είναι μυθεύματα ή τα δικά σου κωλοτούμπες?
Μυθευματα εννοω τα υπερβολικα σκηνικα με τα χουφτωματα στα τρένα και τα πολλαπλά μουνοπιασιματα στα clubs. Τις υπερβολες κατα αντιστοιχια όλο το χωριο αλληλογαμιεται κια μετα κανουν και ταινιες "Η ΝΗΣΟΣ".

Απλά πατηστε στην πραγματικοτητα. Επαρχια απλά παντρευονται και κανουν παιδια. Δεν αλληλογαμιεται ολη η πολη και λοιπες μαλακιες που γραφονται στα κουτσομπολιστικα και στο διαδικτυο. Ενα ποσοστο θα απατα όπως ειναι και λογικό αλλά σε καμια περίπτωση δεν είναι το ποσοστό που παλευει ο αστικός μύθος να καλλιεργησει και το ξερετε πολύ καλα!! ΌΛη η Λαρισα γαμιεται, όλη η Πατρα γαμιεται αλλάμ κανεις δεν γαμαει σπιτι με την γυναικα κια τα μωρα!!

Αφηστε να υπάρχει και μια φωνη της λογικης!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μυθευματα εννοω τα υπερβολικα σκηνικα με τα χουφτωματα στα τρένα και τα πολλαπλά μουνοπιασιματα στα clubs. Τις υπερβολες κατα αντιστοιχια όλο το χωριο αλληλογαμιεται κια μετα κανουν και ταινιες "Η ΝΗΣΟΣ"

Γιατί?Αφού γίνονται.Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει μια road trip εμπειρία Πολωνία,Τσεχία, Ουκρανία με polski bus,ceske drahy και elektricka να δει τι θα κάνει από χωριό σε χωριό.
Θυμάμαι μια φορά είχα πάρει το τραίνο από Μινσκ για Μπρεστ και σε ένα ενδιάμεσο χωριό μισή ώρα πριν το Μπρεστ βλέπω στη στάση μια βυζαρού με βαθύ ντεκολτέ να περιμένει στην άλλη γραμμή.Κατεβαίνω από το τρένο και σε μερικά λεπτά της έπιανα τα βυζιά και η γκόμενα χαμογελούσε.Φυσικά έχασα το δικό μου και πήρα το επόμενο τρένο για Μπρεστ που πέρναγε σε δυο ώρες αλλά ήμουνα δυο ώρες με τη γκόμενα.
Κάπως έτσι είναι η ανατολική Ευρώπη.Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το απροσδόκητο.
Αλλη φορά είχα πάει Λβωφ,έπιασα τα αρχίδια μου με τις γκόμενες και στην απελπισία την έκανα για Τερνόπιλ σε δύο μέρες με το σκεπτικό οτι είναι η φτωχότερη πόλη της Ουκρανίας οπότε σίγουρα θα γαμήσω.Τερνόπιλ μένω στο αθλιότερο ξενοδοχείο που έχω μείνει με τα νερά να στάζουν από την οροφή και από γκόμενες τίποτα απολύτως,ξεραίλα αφού όλες είχαν μεταναστεύσει λόγω της ανέχειας.Τα κλαμπ αστεία με 2-3 κύκλους των 5 ατόμων,όλοι γνωστοί.Αποφασίζω την επόμενη να επιστρέψω Λβωφ με την ελεκτρίτσκα των 30 χλμ/ώρα,εντοπίζω καλό μουνάκι να κάθεται απέναντι,της μιλάω,έρχεται δίπλα μου και τη δαχτυλιάζω για τα τελευταία 20 λεπτά της διαδρομής,κρατιότανε να μη βογγάει και την πάρουν χαμπάρι.Ητραν δασκάλα από το Τερνόπιλ που έμενε Λβωφ.Αντί να έρθει σπίτι της αποφασίζει να έρθει στο ξενοδοχείο μου το υπέροχο ξενοδοχείο Λβωφ κομμουνιστικού τύπου στο κέντρο με τα ανακαινισμένα δωμάτια των 25 ευρώ τη μέρα και πριν έρθει ζητάει να αγοράσω ουκρανική σαμπάνια Οντέσσα των 3 ευρώ να πιει ξενοδοχείο.Μόλις μπαίνουμε δίνει εντολή na kolana(στα γόνατα) και στήνεται για γλυφομούνι.Μετά πιάνει το πιπώνι και τα καταπίνει όλα.
Ετσι είναι η Ουκρανία.Συνεχείς εκπλήξεις.Το ταξίδι που πήγαινε κατά διαόλου πήρε ευχάριστη τροπή.Την επόμενη μέρα έφερε και τη φίλη της στο ξενοδοχείο να κάνει μπάνιο!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τότε να μην μας τα ζαλίζουνε οι κλαψομούνηδες του θρεντ.

Μάλλον αυτοί έχουν πρόβλημα.

Ο φιλος δςν αναφέρεται σε αυτούς που γραφουν στο θρεντ και "εχουν προβλημα"
Λεει οτι στη χωρα Χ αντρας επιεδου Α εχει γυναικα επιπεδου Β χωρις ιδιαιτερο κοπο.
Στην Ελλαδα ο. ιδιος αντρας επιπεδου Α ειτε δεν εχει ειτε πρεπει να καταβαλει μεγαλη προσπαθεια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ναι φίλε καμία.
έχω κάνει και τεστ dna.
το γενεαλογικό μου δέντρο εως και 7 γενεές πίσω δεν έχει ξεμυτίσει από αθήνα. η δε 8η σχετίζεται άμεσα με την όθωνα. Βαυαρός γαρ...

πάμε παρακάτω.
ο άνθρωπος που έχει όντως ζήσει και έχει κάνει παιχνίδι στην επαρχία 15 χρόνια δεν λέει "μου είπαν οι φίλοι". λέει την προσωπική του άποψη. όλα τα άλλα είναι μαλακίες.
εκτός κι αν έφυγες από την επαρχία στα 15 σου οπότε πάλι είναι φυσικό να ΜΗΝ έχεις άποψη. οποτε ΜΗΝ μιλάς...
τελευταίο.
μήπως αν στο λένε τόσοι φίλοι σου ΠΟΥ ΖΟΥΝ στην επαρχία αλλά και εγώ (που ίσως κάτι ξέρω) να έχουμε όλοι εμείς δίκιο και απλά εσύ ο ένας να μην ξέρεις τι γίνεται? λέω μήπως?????
αυτα. με επιχειρήματα όχι στον αέρα

Εγω δεχόμαι μόνο προσωπικες απόψεις απο άτομα που τα ζουν οι ίδιοι!!! Όχι που ακούν απο άλλους. Το έχω πει πολλάκις.
Δεν ζεις επαρχία οπότε δεν γαμάς επαρχία οπότε δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς κατα δική σου προσέγγιση. Αυτη ειναι η επιχειρηματολογια.
Οι φίλοι σου που στα λενε και οι φίλοι μου που μου τα λένε και που μένουν στις πόλεις ΝΑΙ λένε πως όλη η πόλη αλληλογαμίεται αλλά όταν τουυς ΡΩΤΑΩ ΕΣΥ O ΙΔΙΟΣ ΓΑΜΑΣ?η Απάντηση ειναι ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ!!

Εγω σε όσες επαρχιακες πόλεις ζόυσα αναγκαζόμουν να μενω με μια για να γαμαω.Αντε να μου δινόντουσαν κάποιες extra ευκαιρίες αλλά σε καμια περίπτωση δεν εβλεπα τα απειρα αλληλογαμησια που γραφονται. ΝΑι ξέρω ειναι κρυφα!! Τοσο ευκολα κρύβεσαι πιστεψε με στα μερη εκει!!

Στα λέω απλά για να σκεφτείς λίγο μήπως ζείς μεσα στο matrix και αναπαραγεις μυθους!!

Αν θέλετε να ζείτε με τα μυθεμυματα και τις υπερβολες ζήστε!! Απλά τα τονίζω αυτά γιατι εφαρμόζονται κατα αντιστοιχια και στο εξωτερικο. Που όλοι γαμανε 9αρια!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ναι φίλε καμία.
έχω κάνει και τεστ dna.
το γενεαλογικό μου δέντρο εως και 7 γενεές πίσω δεν έχει ξεμυτίσει από αθήνα. η δε 8η σχετίζεται άμεσα με την όθωνα. Βαυαρός γαρ...

πάμε παρακάτω.
ο άνθρωπος που έχει όντως ζήσει και έχει κάνει παιχνίδι στην επαρχία 15 χρόνια δεν λέει "μου είπαν οι φίλοι". λέει την προσωπική του άποψη. όλα τα άλλα είναι μαλακίες.
εκτός κι αν έφυγες από την επαρχία στα 15 σου οπότε πάλι είναι φυσικό να ΜΗΝ έχεις άποψη. οποτε ΜΗΝ μιλάς...
τελευταίο.
μήπως αν στο λένε τόσοι φίλοι σου ΠΟΥ ΖΟΥΝ στην επαρχία αλλά και εγώ (που ίσως κάτι ξέρω) να έχουμε όλοι εμείς δίκιο και απλά εσύ ο ένας να μην ξέρεις τι γίνεται? λέω μήπως?????
αυτα. με επιχειρήματα όχι στον αέρα

Καταλαβες φαντάζομαι οτι εγραψε οτι οσους ρωτησε 3ναν προς εναν ειπαν "οχι". Αυτο παρεθεσε τις απαντησεις των φιλων του.
Δεν εγραψε καπου οτι "ξερει τι γίνεται".
Μεταξυ μας, οι υπερβολές και η μυθομανια δςν ειναι και αγνωστα στην ελληνικη κοινωνια ε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom