Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Και φυσικά αγκαλιά με αυτές τις δύο...

Συνημμένα

• Screenshot_2019-04-15-04-49-22-265_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2019-04-15-04-49-22-265_com.miui.gallery.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 18
  • Screenshot_2019-04-15-04-48-32-714_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2019-04-15-04-48-32-714_com.miui.gallery.png
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 16

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Και για το τέλος για να γουστάρουμε σας έχω ένα ποτ πουρί τις πρώην γκόμενες του mr google.καλη απόλαυση...

Συνημμένα

• Screenshot_2019-04-15-04-55-01-725_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2019-04-15-04-55-01-725_com.miui.gallery.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 22
  • Screenshot_2019-04-15-04-55-22-109_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2019-04-15-04-55-22-109_com.miui.gallery.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 24
  • Screenshot_2019-04-15-04-55-39-924_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2019-04-15-04-55-39-924_com.miui.gallery.png
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 22
  • Screenshot_2019-04-15-04-56-11-436_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2019-04-15-04-56-11-436_com.miui.gallery.png
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 19
  • Screenshot_2019-04-15-04-56-51-531_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2019-04-15-04-56-51-531_com.miui.gallery.png
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 22
  • Screenshot_2019-04-15-04-57-27-618_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2019-04-15-04-57-27-618_com.miui.gallery.png
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 21
  • Screenshot_2019-04-15-04-57-35-021_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2019-04-15-04-57-35-021_com.miui.gallery.png
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 25
  • Screenshot_2019-04-15-04-57-48-960_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2019-04-15-04-57-48-960_com.miui.gallery.png
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 23

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ο γιατρος τα λεει μια χαρα και ετσι όπως είναι τα πραγματα οσο αφορα την ελληνικη επαρχια. Εγω ζω σε επαρχιακη πολη με πληθυσμο περιπου 150.000 κατοικους αυτοι που με ξερουν γνωριζουν σε ποια πολη μενω.
Οσους γνωριζω φιλους ξαδερφια συμαθητες παλιους από το γυμνασιο και λυκειο ολοι τους μα ολοι τους ειχαν και εχουν ως τωρα 2-3 τρεις σχεσεις στην ζωη τους. Οι 3 σχεσεις για τους πολύ αναγνωρισιμους επικοινωνιακους και με εμφανηση ανω του ελληνικου μεσου ορου οσο αφορα τους αντρες.
Εχω φιλαρακι στην πολη μου που καθαριζει μισθο 5000 ευρω το μηνα από πολύ μικρη ηλικια. Ο γυναικες που εχει παει στην ζωη του είναι 5 (παρεπιπτωντος δεν εχει παει με πουτανες  ποτέ στην ζωη του) εχει μεινει μεχρι και 1,5 χρονο χωρις σεξ μεχρι να βρει την επομενη γκομενα.

Αυτοι που γαμανε σχετικά ευκολα και αρκετες γκομενες είναι οι πολλοι φραγκατοι τοπικοι επιχειριματιες της πολης με τραπεζικους λογαρισμους πανω από 5.000.000 ευρω. Αλλά ποσοι είναι αυτοι στην πολη μου 6  ολοι και ολοι. Και μην φανταστειται ότι γαμανε κάθε βδομαδα και άλλη γκομενα απλα τους καθονται 3-4 γκομενες στα δυο χρονια.

Σιγουρα αυτοι δεν ανοικουν στον ελληνικο μεσο ορο της επαρχιας δοιτι αποτελουν το 0.01 % των ολιγαρχων στην τοπικη κοινωνια.

Εγω βλεπω ότι οι περισσοτεροι 1-2 σχεσεις ειχαν και εχουν στην ζωη τους και αν θελουν να χωρισουν φοβουνται μηπως και δεν θα ξαναβρουν ποτέ στην ζωη τους γκομενα.

Αυτά τα ολιγα γιατι τα παραμυθια με τους δρακους μας τελειωσαν
Τεραστιο ποστ!!Πραγματικα οσο πιο κοντα στην πραγματικοτητα!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση για την Ελληνική επαρχία! Συμφωνώ περισσότερο με πλευρά Λόβ! Βέβαια όποιος κατέχει το παίγνιο με τις Ελληνίδες όπου και να πάει θα γαμήσει!
Έχω φίλο που και στο ...Καστελόριζο που πήγε για ένα χειμώνα έριξε τους πούτσους του ενώ άλλοι στη μεγαλη φοιτητική Ρόδο δεν κάνουν τίποτα!

Στο παραπάνω στη παραθεση θέλω να πως όσο πιο δυσκολα μου κάτσει μια γκόμενα τόσο πιο ευκολα την σουταρω μετα ! Αντιθετως με ελκύουν γκόμενες που μου κάθονται σχετικά ευκολα! Οταν η αλλη σου τρωει χρόνο για να την πηδήξεις έχεις μάθει ήδη αρκετα γι αυτή και το μόνο που σε καίει είναι να μπείς μεσα της! Αν γίνει όπως κι αν έχει χανεται η κάψα !
Αντιθέτως αν μια γκόμενά κάτσει χωρίς πολλά πολλά και δεν μας κρατάει σε σεξουαλική στέρηση,  μπορούμε να ψάξουμε και άλλα στοιχεία του χαρακτήρα της και όπου πάει!
Εξάλλου μια τέτοια γυναίκα πρέπει να επιβραυέυεται που μας εκτονώνει και όχι η άλλη που μας τον σπάει!
Οι πιο πολλοί άντρες πέφτουν στην γυναικεία παγίδα να χαρακτηρίζουν ως "πουτανες" τις εύκολες γκόμενες και έτσι τις χαλάνε και λειτουργούν υπέρ του να το δίνουν οι γκόμενες όλο και πιο δύσκολα!
τεραστιο ποστ το λεω αλλιως

οταν η γκομενα σου κατσει ευκολα οι πιρφοροι την λενε πουτανα και την χαλαν...
Αντιθετως παικτες οπως ο Aegean το εκτιμανε γιατι ΒΛΑΚΕΣ ΠΙΡΦΟΡΟΙ αυτην που σου καθεται αμεσως ειναι αυτη που σε γουσταρει πολυ και οχι η ευκολη γκομενα πανασχετοι με τις γυναικες...(αλλα οταν πας μονο στα μπουρδελα και δεν σε ηθελε ποτε καμια που να καταλαβεις βλακα πιρφορε...)
Απο την αλλη αυτη που το παιζει ιστορια η εχει αλλο γκομενο και το σκεφτεται(αυτο που θα σου κανει και εσενα μεθαυριο θα παιζει με 50 και θα ζυγιζει καταστασεις)η δεν σε γουσταρει πολυ και ψαχνετε πρωτα για καλυτερη επιλογη και αν δεν βρει σε εχει για γαμησι και μετα ciao...
Ψαξτε οσοι θελετε το παρελθον σας και θυμηθειτε αυτες που κανατε σχεσεις και σας γουσταραν ηταν αυτες που τις πηδηξατε αμεσως η τσακωθηκατε τρελα την πρωτη φορα  και την επομενη πηδηχθηκατε...
Αυτα για αυτους που ξερουν απο γυναικες οι πιρφοροι ας λενε πουτανες αυτες που τους γουσταρουν και απο την αλλη να γουσταρουν τις 'δυσκολες' οι οποιες λιγο νωριτερα η λιγο αργοτερα το εδωσαν πανευκολα σε αυτον που γουσταραν.....
καλη μερα σας

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Και μαζί μ'αυτούς,όσοι δουλεύουν μπαρμεν-σερβιτόροι στις τοπικές καφετέριες και όσοι παίζουν μπάλα ακόμα και γ'τοπικό και σκάνε μύτη στις καφετέριες με τατουαζ και ύφος Ρονάλντο.
Αλλοι αλλαζουν Id και αλλοι αλλαζουν μυαλα..
Μπραβο!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Αντιθετως παικτες οπως ο Aegean το εκτιμανε γιατι ΒΛΑΚΕΣ ΠΙΡΦΟΡΟΙ αυτην που σου καθεται αμεσως ειναι αυτη που σε γουσταρει πολυ και οχι η ευκολη γκομενα πανασχετοι με τις γυναικες...(αλλα οταν πας μονο στα μπουρδελα και δεν σε ηθελε ποτε καμια που να καταλαβεις βλακα πιρφορε...)
Απο την αλλη αυτη που το παιζει ιστορια η εχει αλλο γκομενο και το σκεφτεται(αυτο που θα σου κανει και εσενα μεθαυριο θα παιζει με 50 και θα ζυγιζει καταστασεις)η δεν σε γουσταρει πολυ και ψαχνετε πρωτα για καλυτερη επιλογη και αν δεν βρει σε εχει για γαμησι και μετα ciao...
Ψαξτε οσοι θελετε το παρελθον σας και θυμηθειτε αυτες που κανατε σχεσεις και σας γουσταραν ηταν αυτες που τις πηδηξατε αμεσως η τσακωθηκατε τρελα την πρωτη φορα  και την επομενη πηδηχθηκατε...
Αυτα για αυτους που ξερουν απο γυναικες οι πιρφοροι ας λενε πουτανες αυτες που τους γουσταρουν και απο την αλλη να γουσταρουν τις 'δυσκολες' οι οποιες λιγο νωριτερα η λιγο αργοτερα το εδωσαν πανευκολα σε αυτον που γουσταραν.....
καλη μερα σας
πριν 5 χρονια σλαβακα χρονια κυπρο φιλη μου που μου μιλουσε για σλοβακια μου ειπε δυσκολη
ημουν με αυτους που δεν γουσταρα!αν μου αρεσει καπειος οχι.
εγραψα και για ουκρανια παλαιοτερα οσες δεν μπορουσα να ξεφορτωθω ειναι αυτες που γαμησα ακομα και στην μια ωρα απο γνωριμια και οι πιο κολημενες!οσες δεν μου καθησαν με την μια δεν μου εκατσαν ποτε!
ουτε θα μου κατσουν ακομα και αυτες που ξεκινησαν με ενδιαφερων και ζυτησαν αμεσως δωρακι ολες ηθελαν δωρακι χωρις ανταλαγμα.μετα ασε τον βαλκανιο να μου λεει δεν εχω γκομενες ουκρανια χαχαχα και το δοκτωρα που λεει ψεμτα οτι ειναι 10 χρονια νεοτερος να μου λεει για εμφανιση.καλα ρε δοκτωρα και 20 χρονια πριν ημουν ουκρανια δεν πηγα το 2017 να πω ειμαι 28.μα ποιον νομιζουν ξεγελανε μερικοι.
δεν λεω ψεματα για ηλικια και για αυτο μολις ακουσουν ηλικια οι νορμλ γκομενες ουκρανια οχι απο
ιτερνετ κοβουν λασπη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για να κτυπησω καπεια απο τα γκομενακια οδυσσο που ειναι διαθεσιμα πρεπει να κρυψω 9 χρονια οπως
κανει ο δοκτωρας αλλα ελα που δεν μου αρεσει να λεψ ψεματα.μια νεαρη που παει με μεγαλυτερο ουκρανια
δεν ειναι γιατι της θυμιζει τον πατερα της που δεν ειχε χαχαχχα.φιλος μου 44 τωρα παντρευτηκε ουκρανιδα 22 και μαλιστα παρεξηγηθηκε μαζι μου που πηγα να τον συμβουλευσω.μια φωρα την ειδα και καταλαβα τι παστα ειναι,απο αυτες που ηρθαν μπαροβιες και νομιζουν αξιζουν να τα εχουν ολα στο πιατο.
απο αυτες που αποφευγω εδω και 3 χρονια οδυσσο.στο θεμα οδυσσος καπειος που πηγε πριν μηνες ειπε ειναι
οπως τα ελεγε ο κυπριος!μαλιστα ειπε οτι γαμησε μια γκομενα που του κολησε αυτη!
απαντησα οτι μαλλον την μικρη αζερα που κοβει βολτες,μια κλεφτρωνα που εμενα μολις με δει τρεχει να φυγει χαχαχαχα.την ειδα μαρτιο που πλισιασε ενα εξηνταρη και ζητησε 50 δολαρια.
στον θειο μου ζητησε 10 ευρο χωρις ανταλαγμα οταν τον ειδε σε καφε.τον πηρε τουριστα χαχαχαχ.
η αζερα ειναι οχταρακι μουνιτσα και τα κανει ολα,βαιβαια δεν τολμω να την παρω σπιτι γιατι ειναι επικυνδυνη και δινει πλιροφοριες σε περιεργους.κατι ελεγε για μενα τον μαρτιο σε καπιους και με κοιταζαν ετσι την εχω στο ματι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο σαλονικιος τωρα ειναι με τον τασο βολτα στο ιασι ρουμανια.τους αρεσε σαν πολη αλλα δεν εχει πουτανες.σε λιγες μερες ο σαλονικιος παει κιεβο και μαιο παλι κιεβο θα ειναι.τελος απο οδυσσο.
οχτωβριο μαλλον θα τον συναντησω κιεβο.

• Like
Αντιδράσεις: koble

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
μην το λες αυτό γιατρέ γιατί εσύ ζεις στην Αθήνα για έλα στην επαρχία να δεις τι αγαμία πέφτει και πόσο εύκολες είναι οι ελληνίδες που λες.  :dunno: για να βγάλει γκόμενα ελληνίδα κάποιος σε μικρή επαρχιακή πόλη δυο πράγματα πρέπει να γίνουν ή μέσω προξενιού (με όλες τις προεκτάσεις που έχουμε αναλύσει κατά καιρούς) ή να έχει πολλά φράγκα και όταν λέω πολλά εννοώ να ξέρουν ότι είσαι κάποιος γόνος από κάποια πλούσια οικογένεια ναι έτσι πήδας στην ελληνική επαρχία τα καλύτερα μουνιά και τις τοπικές ντίβες που κυκλοφορούν.
παπά έχεις ανέβει πολύ σε κοινωνική ανάλυση κι έτσι ναουμ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
Και μαζί μ'αυτούς,όσοι δουλεύουν μπαρμεν-σερβιτόροι στις τοπικές καφετέριες και όσοι παίζουν μπάλα ακόμα και γ'τοπικό και σκάνε μύτη στις καφετέριες με τατουαζ και ύφος Ρονάλντο.
Χαχα
Ναι ρε φίλε
Είναι βουρλα οι Ελληνίδες οι μικρές εντελώς
Τώρα με την επερχόμενη αφραγκια έχουν να τραβήξουν πολλά βάσανα η πλειοψηφία τους
Ειδικά με τόσα λαμογια που γέμισε η Ελλάδα εσχατως

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
α ρε γιαουρηδες... α ρε αερογαμηδες... οι περισσοτεροι ολο μαλακιες τσαμπουνατε....
οποιος δεν γαμαει επαρχια, δεν γαμαει ουτε στην πρωτευουσα, δεν γαμαει ουτε στην Ουκρανια (εκτος αν τον παρουνε χερακι κανας ταξιτζης ή κανει καμια προσκληση κανεις σεκιουριτας ξενοδοχειου...)
αγαπητέ ελευθεριε
ΔΕΝ ισχύει με την καμμια
Στις καλές εποχές έχω δει γιωταδες απ όλες τις χώρες με μουναρες Ρουμανία κ Βουλγαρία
Όχι βιζιτες
Γκομενες
Επίσης πολλοί γιωταδες Ελλάδα του 90 παντρεύτηκαν μπαροβιες
μουναρες χωρίς κανένα προσόν
με μπακγκραουντ μηδέν σε όλα.  Το 90 λεμε
Είχα φίλο συριο χριστιανο στο κισιναου το 2000
είχε κονομησει χοντρά στα 30 του με εμπόριο χαλιων κλπ κ γαμουσε νον στοπ μουναρες
Συρία μια γκομενα είχε μουπε τρία χρονια
Επίσης εγώ ο ίδιος 2000/2005 γαμουσα τριπλασιες κ τετραπκασιες γκομενες στον κισιναου απ ότι στο Βουκουρέστι η στο ιασι
Κ κατηγορία μια κλάση πάνω
Το ίδιο ίσχυε για όλους που κάναν το δρομολόγιο αυτό
Ίδια εποχή Ελλάδα όταν κατεβαίνα υπήρχαν πέντε ελεύθερες καλές
για εκατό γαμπρους
Θέλω να πω
Κ βέβαια το περιβάλλον έχει τεράστια σημασία στο αποτέλεσμα όταν μιλαμε για πολλά γκολ
Το ένα γίνεται και δέκα κ εκατό παραπάνω
Αν ψάχνεις για μια τότε έχεις δίκιο μια
παντού βρίσκεις αλλά άλλο να διαλέγεις κι άλλο να παρακαλας
Στο άλλο όμως είσαι τελείως εκτός
Απορώ δηλ που είσαι κ ταξιδεμενος πολυ
Το ίδιο μπορουσες να γαμησεις Ρότερνταμ Νικόλαεφ και Πειραιά??
Δεν νομίζω να το πιστεύεις αυτο

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

καλη μερα σας

Πολύ σωστά ποστ από Σπύρο και Glock. Προσυπογράφω 100%.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
ο σαλονικιος τωρα ειναι με τον τασο βολτα στο ιασι ρουμανια.τους αρεσε σαν πολη αλλα δεν εχει πουτανες.σε λιγες μερες ο σαλονικιος παει κιεβο και μαιο παλι κιεβο θα ειναι.τελος απο οδυσσο.
οχτωβριο μαλλον θα τον συναντησω κιεβο.

o Τάσος είναι Ρουμανία;  :think:

μην λες ψέματα ρε κουμπάρε γιατί θα σου βάλω πιπέρι στη γλώσσα... :happy:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
o Τάσος είναι Ρουμανία;  :think:

μην λες ψέματα ρε κουμπάρε γιατί θα σου βάλω πιπέρι στη γλώσσα... :happy:
λαθος τασος.μου ειπε ο σαλονικιος ειμαι με το τασο και υπεθεσα με τον δικο μας.
τελικ με αλλο τασο που δεν γνωριζω,την αλλη εβδομαδα πανε κιεβ οπως και τον μαιο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χτες πηρα τηλεφωνο να ρωτησω στις ουκρανικες τι γινετε με το δρομολογιο και δεν μπηκανε πτησεις.
μου απαντησαν πλεον σταματησαν καθε μερα 2 φορεσ την μερα πτησεις.αφου τα αεροπλανα ηταν γεματα!
λενε ναι μα τι τιμες.ε να πα να γαμηθειτε τους ειπα εσεις βαζατε χαμηλα ναυλα χωρισ βαλιτσα εγω κανονικα πληρωνα.τωρα γιατι να πληρωνω εγω διπλασιο κοστος?αντι 180 κιεβ με βαλιτσα ιουνη ζητανε σχεδον 400!εκλισα με 230 οδυσσο και τελος μεσο βουκουρεστι.οχτωβριο παλι εχουν ψηλα ναυλα ισος πεσουν αργοτερα αλλα μαλλον με 200 θα κλισω οδυσσο παλι μεσο βουκουρεστι και παω χειμωνα κιεβ.
πολυ μαλακες,3 χρονια ειχα καθε μερα πτησεις και τωρα μου γαμησαν τα σχεδια.
κιεβο πανε τωρα παφτηνα η γουιζεαρ και σκαι απ που ειναι καινουργια αεροπλανα αλλα δεν παω με τσαρτες
γιατι μπορει να της παθεις καμια φωρα.ευτυχος η ταρομ με εσωσε με οδυσσο γιατι δεν δινω πλεον 400
με 200 μια χαρα και θα κανω βολτα και στο βουκουρεστι τρανζιτ να σπαει η μονοτονια απο οδυσσο.
ο θειος μου το ιδιο θα κανει οταν επιστρεψει απο οδυσσο εχει και φιλους κυπριους ρουμανια και θα περνα χρονο μαζι τους.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η υπεροχή του σπόνσορα είναι τεράστια.
Δείτε το απλά.
Το 80% του πληθυσμού των αντρών ίσα ίσα βγάζει τα προς το ζην,άντε μάξιμουμ 1000-1500 ευρώ το μήνα,δεν τους περισσεύει μία.
Από αυτούς που βγάζουν 1500-3000 ευρώ(10% του πληθυσμού),το 95% είναι δεσμευμένοι σε μόνιμες σχέσεις ή παντρεμένοι αφού θεωρούνται κελεπούρια από τις ντόπιες γκόμενες και τους τσιμπάνε.
Αν κάποιος βγάζει 3000-5000 καθαρά(1% του πληθυσμού) πού θα τα ξοδέψει?
1.Σε αγορά διαμερίσματος?
2.Σε αμάξι?
3.Σε γκόμενα?
και με ποια σειρά.Οπότε καταλαβαίνετε γιατί ένας τύπος που βγάζει άνω των 4000 ευρώ καθαρά και δίνει προτεραιότητα στις γκόμενες έχει τεράστιο πλεονέκτημα.Υπάρχει τεράστια ζήτηση για σπόνσορες και πολύ περιορισμένη προσφορά.
Εχεις πλεονέκτημα σε σχέση με Δυτικούς,Ανατολικούς,αραβότουρκους για διαφορετικούς λόγους.
Ο Ελληναράς πουτσαράς είναι ασταμάτητος.Μια κατηγορία μόνος του.
Βασικά είναι πολύ δύσκολο να μας αντιμετωπίσουνε.Ενα βήμα μπροστά,διαλύουμε τον ανταγωνισμό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ειδικά Ουκρανία είναι τεράστια αγορά για σπόνσορες.Χώνεις στην άλλη ένα εικοσάευρο στο κλαμπ και γίνεται χαλί,γλωσσόφιλα επί τόπου,τα πάντα όλα.Ερωτεύονται αμέσως.Οι Ουκρανέζες είναι geared για αυτή τη συμπεριφορά,λειτουργούν σαν jukebox που απλά τροφοδοτείς με κέρματα για να συνεχίσει να παίζει,έχουν προγραμματισμό γενετικό να ανταποκρίνονται στο ρευστό.
Για αυτό η ισχύς πυρός Ουκρανία είναι τεράστιας σημασίας.Ετσι και σκάσεις στο κλαμπ με 1000 ζεστά ευρώ έχεις τινάξει στον αέρα τον ανταγωνισμό,τους έχεις τσουρουφλίσει όλους σε ακτίνα χιλιομέτρου.

• Like

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειδικά Ουκρανία είναι τεράστια αγορά για σπόνσορες.Χώνεις στην άλλη ένα εικοσάευρο στο κλαμπ και γίνεται χαλί,γλωσσόφιλα επί τόπου,τα πάντα όλα.Ερωτεύονται αμέσως.Οι Ουκρανέζες είναι geared για αυτή τη συμπεριφορά,λειτουργούν σαν jukebox που απλά τροφοδοτείς με κέρματα για να συνεχίσει να παίζει,έχουν προγραμματισμό γενετικό να ανταποκρίνονται στο ρευστό.
Για αυτό η ισχύς πυρός Ουκρανία είναι τεράστιας σημασίας.Ετσι και σκάσεις στο κλαμπ με 1000 ζεστά ευρώ έχεις τινάξει στον αέρα τον ανταγωνισμό,τους έχεις τσουρουφλίσει όλους σε ακτίνα χιλιομέτρου.
Mετά από αυτές της μαλακίες με ρωτάτε γιατί δεν γράφω? :2funny:Εσυ θα πας με τα 1.000 ευρώ το αποτέλεσμα θα είναι να πιούνε στην υγειά του κορό'ι'δου και να φύγεις  :jerking: :2funny:.
  Ο Ιωσήφ είναι στο Κίεβο τώρα θα προσπαθίσω να τον πείσω να γράψει κανέναν κείμενο και να μου το στείλει να το δημοσιεύσω.Το καινούργιο βιντεάκι που έχω ετοιμάσει και θα ανεβάσω όταν γυρίσω από την πορνοεκδρομή έχει κάποια σχέση με το θέμα ''Τα λάθη των Ελλήνων στο εξωτερικό''.
  Σχετικά με την γκόμενα του Dirty που είχα βάλει φώτο βρήκα όλα τα στοιχεία της,έχει συλληφθεί 2 φορές γιά μικροποσότητα ναρκοτικών και ήταν και σε ψυχιατρείο γιά αποτοξίνωση κάποιο διάστημα.Εχω όλα τα στοιχεία!Αν ήταν Αγία Πετρούπολη θα έβρισκα και φώτο της από την ασφάλεια  :2funny:αλλά συνελλήφθει έξω από τη Μόσχα (московская область).Τώρα αν είναι απλό πρεζάκι ή βαποράκι δεν μπορώ να ξέρω.Αν κάποιος θέλει από ενδιαφέρον μου γράφει και πεθαίνει στα  :2funny:
    Ενα μου κάνει εντύπωση πόσο μαλάκες είναι στα Ευρωπα'ι'κά προξενεία που της έδωσαν multi βίζα Σένγκεν  :headbang: :headbang:
    Εγώ πάω Πορνοεκδρομή με το γα'ι'δουράκι μου τώρα που ήρθε η άνοιξη αν μου στείλει κείμενο ο Ιωσήφ θα σας το βάλω να  :2funny:.Οταν γυρισω σε καμια βδομάδα.

Μετά από ενα τριήμερο στη βαρσοβία θα ήθελα να γράψω δυο πράγματα.
Συναντήθηκα με τέσσερα κορίτσια. όλες από το odloty και στα διαμερίσματα τους όπου υπήρχαν κι άλλες μαζί.
Αρχικά με μια Λευκορωσίδα 40αρα που έκανε κι απίθανο ακάποτο τσιμπούκι μέτα με μια πανέμορφη ουκρανέζα 30αρα αλλά με υπηρεσίες ξεπέτας στη συνέχεια με μια αριστοκρατική πολωνέζα 50αρα πάρα πολύ καλή και τέλος με μια ακομα ουκρανέζα 30αρα απο το ντνιεπρ όπως είπε. κόστος από 250 ζλοτι μέχρι 300 για μια ώρα περίπου η κάθε μια .
Από θέμα διασκέδασης κινήθηκα στα κλαμπ της οδου mazowiecka όπου πράγματι συναντάς γυναίκες σαν αυτές που είναι στα βίντεο του κμαν καιγενικά πέρασα ωραία εκεί
αλλά το παιχνίδιστα κλαμπ φαινεταί δύσκολο και ακριβό.
αυτά τα λίγα κι από μένα και ελπίζω να είναι χρήσιμα για όποιν θέλει να πάει εκεί.
Εδώ το παιδί γράφει ότι κ'εγώ.Εχει το θάρρος και γράφει την αλήθεια.Οτι γάμησε θείτσες.Η μόνη διαφορά με τον Dirty είναι ότι ο Dirty δεν της πληρώνει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.069
Πόντοι
5.506
Mετά από αυτές της μαλακίες με ρωτάτε γιατί δεν γράφω? :2funny:Εσυ θα πας με τα 1.000 ευρώ το αποτέλεσμα θα είναι να πιούνε στην υγειά του κορό'ι'δου και να φύγεις  :jerking: :2funny:.
  Ο Ιωσήφ είναι στο Κίεβο τώρα θα προσπαθίσω να τον πείσω να γράψει κανέναν κείμενο και να μου το στείλει να το δημοσιεύσω.Το καινούργιο βιντεάκι που έχω ετοιμάσει και θα ανεβάσω όταν γυρίσω από την πορνοεκδρομή έχει κάποια σχέση με το θέμα ''Τα λάθη των Ελλήνων στο εξωτερικό''.
   Σχετικά με την γκόμενα του Dirty που είχα βάλει φώτο βρήκα όλα τα στοιχεία της,έχει συλληφθεί 2 φορές γιά μικροποσότητα ναρκοτικών και ήταν και σε ψυχιατρείο γιά αποτοξίνωση κάποιο διάστημα.Εχω όλα τα στοιχεία!Αν ήταν Αγία Πετρούπολη θα έβρισκα και φώτο της από την ασφάλεια  :2funny:αλλά συνελλήφθει έξω από τη Μόσχα (московская область).Τώρα αν είναι απλό πρεζάκι ή βαποράκι δεν μπορώ να ξέρω.Αν κάποιος θέλει από ενδιαφέρον μου γράφει και πεθαίνει στα  :2funny:
    Ενα μου κάνει εντύπωση πόσο μαλάκες είναι στα Ευρωπα'ι'κά προξενεία που της έδωσαν multi βίζα Σένγκεν  :headbang: :headbang:
    Εγώ πάω Πορνοεκδρομή με το γα'ι'δουράκι μου τώρα που ήρθε η άνοιξη αν μου στείλει κείμενο ο Ιωσήφ θα σας το βάλω να  :2funny:.Οταν γυρισω σε καμια βδομάδα.
Εδώ το παιδί γράφει ότι κ'εγώ.Εχει το θάρρος και γράφει την αλήθεια.Οτι γάμησε θείτσες.Η μόνη διαφορά με τον Dirty είναι ότι ο Dirty δεν της πληρώνει.

Εννοείται οτι τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο ΟΥΔΕΙΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom