midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.143
- Πόντοι
- 3.656
[size=80pt]ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.[/size]
Ναι αιαιαι
Πορδομιτσος ουμπερ άλλες
[size=80pt]ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.[/size]
καντα πέντε /δέκα χιλιάδες να σε θυμούνται για καιρόΕιδικά Ουκρανία είναι τεράστια αγορά για σπόνσορες.Χώνεις στην άλλη ένα εικοσάευρο στο κλαμπ και γίνεται χαλί,γλωσσόφιλα επί τόπου,τα πάντα όλα.Ερωτεύονται αμέσως.Οι Ουκρανέζες είναι geared για αυτή τη συμπεριφορά,λειτουργούν σαν jukebox που απλά τροφοδοτείς με κέρματα για να συνεχίσει να παίζει,έχουν προγραμματισμό γενετικό να ανταποκρίνονται στο ρευστό.
Για αυτό η ισχύς πυρός Ουκρανία είναι τεράστιας σημασίας.Ετσι και σκάσεις στο κλαμπ με 1000 ζεστά ευρώ έχεις τινάξει στον αέρα τον ανταγωνισμό,τους έχεις τσουρουφλίσει όλους σε ακτίνα χιλιομέτρου.
Έλα . Κλιντ
Συγκενυρωσου
Άσε Κουλη κ μλκιες
Ανοίγει το θερινό δελφιναριο
καντα πέντε /δέκα χιλιάδες να σε θυμούνται για καιρό
Θα πουν τέτοιος μλκας δεν ξαναπερασε
Το μόνο κακό ότι κάνα τετράμηνο μετά θα την βγάλεις με βουρστ κ νερό μονο
Είμαι ετοιμοπόλεμος.
για πότε με το καλό θα είσαι στο Κίεβο?
πάντος αν κρίνω από τους S-400 που ετοιμάζεις (αλα kman2) σίγουρα είσαι ετοιμοπόλεμος.....
Για Κίεβο δεν ξέρω Σεβασμιότατε αλλά ψήνομαι άσχημα να πάω να (ξανα;)συναντήσω το μεγάλο γκουρού στην Αγ. Πετρούπολη.
Μυστες ΚΑΝΤΕ ΦΟΥΛ ΛΑΙΚ ΣΤΟΝ ΜΙΔΑ, να φτασει τα 1000! Μπας και τον Ξεφορτωθουμε!!! Παμε ΓΕΡΑ! Ευλογησον Δεσποτα ΠΑΠΑ!
Πινκ Φλουντ, για ποια μαγικα φιλτρα μιλας, εδω ο Μαιντριντερ τριπλαρει τις γκομενες με κορεσμο, Ο Κμαν με το Βαλκανικο Σωβρακο ειναι ακαταμαχητος με το στατους του και ο γκουρου σου ο ΒΠ κανει τις Τιντερουδες στο εξωτερικο, να τα χανουν με δολωμα ταχα το Τιντερ που ξεχασε ανοιχτο!Την επομενη φορα που την ξαναειδα, δεν ειχε το θαρρος ουτε να με κοιταξει στα ματια. Με προσπερναγε εχοντας γυρισμενο το κεφαλι αλλου.
Ο λογος ? Επειδη οι 4Κ + που εχω ειναι 95% γυναικες, και παααρα πολλες υπερμουνα ! Κατι οι φωτογραφιες απο τα ταξιδια κλπ.. η κοπελα εφαγε φααααααπ σΠαλιαρα 3D!
τις Ελληνιδες, με καλυπτει απολυτα ... παπας Φταιμε σαν αντρες, τα γαμησια που ριξαμε και μετα εξαφανιστηκαμε τα πληρωνουμε !
Θα σας ελεγα ενα μαγικο χαρακτηριστικο που οι γκομενες ζυγιζουν θετικα πριν σας κατσουν, αλλα δεν θα το νιωσετε ποιο ειναι! Το εχει ο mindreader
υγ.ΠαΠα,
Τωρα κανει πλακα η λες αληθεια? θα παρει καμια ερασιτεχνικη ομαδουλα ο εμπρηστης της καυλας? Με λασα θα πληρωνει τους παιχτες?
Με επανοδο πορνομεταναστη και Μπλασκου είμαστε κομπλέ
Μιτσο αναμένουμε προβλέψεις για ευρωεκλογές
σε ευρωπαϊκο επίπεδο το προβλέπει ο ρωσσικος τύπος?
Θα ενισχυθουν τα εθνικοκεντρικά κόμματα?
o kman λεει μαλακιες με τα στατιστικα που εβαλε και τα 1000 ευρο αντρες σαν και αυτον στο τελος γαμανε μονο στο καριμπιαν κιεβο χαχαχαχα.ας ερθει αρκαδια η παλαντιουν να φυγουν τα 1000 απλαMετά από αυτές της μαλακίες με ρωτάτε γιατί δεν γράφω? Εσυ θα πας με τα 1.000 ευρώ το αποτέλεσμα θα είναι να πιούνε στην υγειά του κορό'ι'δου και να φύγεις .
Ο Ιωσήφ είναι στο Κίεβο τώρα θα προσπαθίσω να τον πείσω να γράψει κανέναν κείμενο και να μου το στείλει να το δημοσιεύσω.Το καινούργιο βιντεάκι που έχω ετοιμάσει και θα ανεβάσω όταν γυρίσω από την πορνοεκδρομή έχει κάποια σχέση με το θέμα ''Τα λάθη των Ελλήνων στο εξωτερικό''.
Σχετικά με την γκόμενα του Dirty που είχα βάλει φώτο βρήκα όλα τα στοιχεία της,έχει συλληφθεί 2 φορές γιά μικροποσότητα ναρκοτικών και ήταν και σε ψυχιατρείο γιά αποτοξίνωση κάποιο διάστημα.Εχω όλα τα στοιχεία!Αν ήταν Αγία Πετρούπολη θα έβρισκα και φώτο της από την ασφάλεια αλλά συνελλήφθει έξω από τη Μόσχα (московская область).Τώρα αν είναι απλό πρεζάκι ή βαποράκι δεν μπορώ να ξέρω.Αν κάποιος θέλει από ενδιαφέρον μου γράφει και πεθαίνει στα
Ενα μου κάνει εντύπωση πόσο μαλάκες είναι στα Ευρωπα'ι'κά προξενεία που της έδωσαν multi βίζα Σένγκεν
Εγώ πάω Πορνοεκδρομή με το γα'ι'δουράκι μου τώρα που ήρθε η άνοιξη αν μου στείλει κείμενο ο Ιωσήφ θα σας το βάλω να .Οταν γυρισω σε καμια βδομάδα.
Εδώ το παιδί γράφει ότι κ'εγώ.Εχει το θάρρος και γράφει την αλήθεια.Οτι γάμησε θείτσες.Η μόνη διαφορά με τον Dirty είναι ότι ο Dirty δεν της πληρώνει.