Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
Έλα . Κλιντ
Συγκενυρωσου
Άσε Κουλη κ μλκιες
Ανοίγει το θερινό δελφιναριο  :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
Ειδικά Ουκρανία είναι τεράστια αγορά για σπόνσορες.Χώνεις στην άλλη ένα εικοσάευρο στο κλαμπ και γίνεται χαλί,γλωσσόφιλα επί τόπου,τα πάντα όλα.Ερωτεύονται αμέσως.Οι Ουκρανέζες είναι geared για αυτή τη συμπεριφορά,λειτουργούν σαν jukebox που απλά τροφοδοτείς με κέρματα για να συνεχίσει να παίζει,έχουν προγραμματισμό γενετικό να ανταποκρίνονται στο ρευστό.
Για αυτό η ισχύς πυρός Ουκρανία είναι τεράστιας σημασίας.Ετσι και σκάσεις στο κλαμπ με 1000 ζεστά ευρώ έχεις τινάξει στον αέρα τον ανταγωνισμό,τους έχεις τσουρουφλίσει όλους σε ακτίνα χιλιομέτρου.
καντα πέντε /δέκα χιλιάδες να σε θυμούνται για καιρό
Θα πουν τέτοιος μλκας δεν ξαναπερασε
Το μόνο κακό ότι κάνα τετράμηνο μετά θα την βγάλεις με βουρστ κ νερό μονο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
καντα πέντε /δέκα χιλιάδες να σε θυμούνται για καιρό
Θα πουν τέτοιος μλκας δεν ξαναπερασε
Το μόνο κακό ότι κάνα τετράμηνο μετά θα την βγάλεις με βουρστ κ νερό μονο

:happy: :happy: :happy:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
για πότε με το καλό θα είσαι στο Κίεβο?

πάντος αν κρίνω από τους S-400 που ετοιμάζεις (αλα kman2) σίγουρα είσαι ετοιμοπόλεμος.....:happy:

Για Κίεβο δεν ξέρω Σεβασμιότατε αλλά ψήνομαι άσχημα να πάω να (ξανα;)συναντήσω το μεγάλο γκουρού στην Αγ. Πετρούπολη.  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Για Κίεβο δεν ξέρω Σεβασμιότατε αλλά ψήνομαι άσχημα να πάω να (ξανα;)συναντήσω το μεγάλο γκουρού στην Αγ. Πετρούπολη.  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

άντε με το καλό και ο θεός μαζί σου  :priest: :priest: :priest:

μονό μην φορέσεις τις φιδίσιες μυτερές μπότες... :embarrased:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
ο κομπλάσκος είπε ανοικτά ότι είναι διατεθημένος να διδάξει στους νέους επισκέπτες του Κιέβου με ιδιαίτερα εντατικά μαθήματα ώστε να μην πέσετε σε αιμοσταγή αρπακτικά που τρώνε μονό αγνό παρθένο μαρούλι Σκωτίας (αλλά λούτσο Σκωτίας).  :babycry: :happy:

Τα εξηγώ καλά φίλτατε koble;.... ;)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ωραια τα ποστ του prasinosfrouros κ ο john παει να πει κατι αλλα δεν το εχει καθολου..

Θεωρητικος και τοξικος στην πραγματικη ζωη !

Εχω ενα σκασμο πραγματα να γραψω αλλα δεν τα γραφω γιατι οτι ειναι να πω, το λεω με ΠΜ

Δειτε ενα πολυ ενδιαφερον σκηνικο που εξελιχθηκε τελευταια. Στο γυμναστηριο π πηγαινω, εσκασε καινουρια γυμναστρια η οποια ειναι κ αρκετα ψηλη για ελληνιδα. Πολυ ομορφη κοπελα, γυμνασμενη κλπ. Κολλησαμε, τα λεγαμε ωραια, με πειραζε, την πειραζα κ καταλαβα οτι γουσταρει.. Εν τω μεταξυ ολοι οι αλλοι γυμναστες αλλα κ μελη του γυμναστηριου να τρεχουν απο πισω της..  Επαναλαμβανω μιλαμε για κοπελα με πολλους χιλιαδες followers εμφανιση 7-8!

Οποτε της ζηταω το ινστα για να κανω την επαφη πιο προσωπικη, την κανω πρωτα εγω και προς το τελος της ημερας με κανει κ αυτη!

Την επομενη φορα που την ξαναειδα, δεν ειχε το θαρρος ουτε να με κοιταξει στα ματια. Με προσπερναγε εχοντας γυρισμενο το κεφαλι αλλου.

Ο λογος ? Επειδη οι 4Κ + που εχω ειναι 95% γυναικες, και παααρα πολλες υπερμουνα ! Κατι οι φωτογραφιες απο τα ταξιδια κλπ.. η κοπελα εφαγε φααααααπ σφαλιαρα 3D!

Και παμε στα Ρωσσιδια που γνωριζω απο τιντερ! Εντελως αλλη νοοτροπια. Για αυτες ο αντρας που τον θελουν πολλες, ειναι ο αντρας που πρεπει να αποκτησουν
Το οτι σε θελουν πολλες ωραιες αλλα εσυ εκεινη την ωρα μιλας μαζι τους μονο, το εκλαμβανουν ως κοπλιμεντο !

Μπορω να κανω αναλυση επι αναλυσεων για τις Ελληνιδες, με καλυπτει απολυτα DR, παπας και δυστυχως για ολους μας, με καλυπτει ο Prasinofroyros.. Φταιμε σαν αντρες, τα γαμησια που ριξαμε και μετα εξαφανιστηκαμε τα πληρωνουμε ! Οι γκομενες εχουν γινει πιο σκληρες και το δινουν δυσκολοτερα !
Ισως πιο ευκολα οταν γουσταρουν πολυ ή οταν ξερουν οτι δεν θα τις "πονεσει" η εξαφανιση

Θα σας ελεγα ενα μαγικο χαρακτηριστικο που οι γκομενες ζυγιζουν θετικα πριν σας κατσουν,  αλλα δεν θα το νιωσετε ποιο ειναι! Το εχει ο mindreader, το εχει αναφερει και δεν το εχει σχεδον κανενας αλλος απο εδω !

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστες επεσα στην τελευταια σελιδα!

Χαιρετιζω την επανοδο του Τιτανιου Πορνο.Μεταναστη!
Ομως πρωτα ειδα λιγο και πιο πριν και το περασα βιαστικα γιατι δεν αντεξα!...ΝΤΡΑΓΚ>Ψ>Ρ>Χ μην μου πεις οτι αυτες οι φωτο ειναι δικες σου γιατι θα με στειλεις μια ωρα νωριτερα στο ψυχιατρειο! Ειμαι ετοιμος για γωνια φυλης και λιοσσιων να βρω τις γιαγιαδες τους, γκιλφ α ποιοτητας!Παει, καταρεει το οικοδομημα του Βαλκανισμου!
Χαρρι, δεν εχεις βαλει μυαλο! Δεν σκεφτεσαι οτι μπορει να εχουν απο εκεινα τα μποινκ που επεσαν οι ουκρανοι?  Τι κακο εχουν τα ευρωπαικα τσαρτερ? Παλι με την ουκρανια!
Εαν δεν σε παρει ο Δασκαλος και ο Μεταναστης να σε πανε απο το χερακι στην Δαμασκο, την Βυρυττο η το Μεταξουργειο  Δεν προκειτε να ξεκολλησεις απο την Οδυσσο/ουκρανια!

Δημητρακης29, ασε τα μιση και τις εριδες με τους Ουκρανοφιλους, εξ αλλου δεν ειναι κακες οι ωριμες κυριες! Ζητω οι Σοβιετικες Μιλφομανες!
Τωρα για αποτοξινωσεις, εδω η μιση ελλαδα ειναι στα ναρκωτικα και η αλλη μιση στα γκει πραιντ, αυτα ειναι πτaiσματα! Εχεις πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθεις! Δεν εχεις παρει θεση για τον Δημο της Αθηνα! Ουτε μας ειπε για τις Ευροεκλογες, ο Λεβεντης πηρε τον Δαβεττα, με εσενα τι γινεται? Θα κανεις το μπαμ?
(ασε που ψαχνουμε κι εκπροσωπο για το κινημα της αποχης!)
Τελικα ο Μεταναστης πρεπει να ειναι βαθια χωμενος στις υπηρεσιες ασφαλειας, σαν αποφοιτος νομικων επιστημων!

Που εχεις παει Πορνοεκδρομη ? Χαθηκε να επερνες και τον Χαρρι να ξεκολλαγε απο τους Πορδοσενκους?
Δημητρακης29, τελικα ο φιλος σου που πηγε στην Δαμασκο, αυτο με το εστιατορειο τι σου ειπε για εκει??? Γυναικες διαθεσιμες υπαρχουν? για λεγε...
Τωρα ο Χαρρις μπορει να ελεγε για Καμακερο των Σαλον, ξεχναει ομως οτι α.το καμακι γινεται παντου και παντα και β. ο Πορνομεταναστης μια φορα πηγε Οδυσσο και ανοιξε τα ματια του Κουμπαρου πανω στο θεμα καμακι! Εντοπισε το μερος που ηταν πιο προσφορο, δηλ τον σταθμο των λεωφορειων, που μεχρι τοτε αγνοουσε ο Χαρρις και οτι πρεπει να αλλαξει στυλιστα, για να γινει καμακερο! Εννοειτε οτι ο Χαρρις δεν τον ακουσε!
Χαιρε Πορνομεταναστη των Λαων !
Αφιερωμενο στον Μεταναστη, περι αθεμιτογαμιας!
υγ
Μεγα και Δοξασμενο το ονομα του Μεγαλου Μυστη 3Μ! Ας μας γραψει ο Δασκαλος τι γινεται με τις εκλογες στην ουκρανια  και με τον σχισματικο Φιλαρετο!

ΓΚΛΟΚ, εκει που μελετουσα τα βιντεο του Κμανιστη στην πολωνια, βλεπω και ενα να λεει KUMBAPOS-Τ, δηλ ελληνικα Κουμπαρος! Μετα βλεπω μια γροθια, λες να ειναι τυχαιο?
Παπα, ασε τις θεωριες συνομωσιες περι Κομπλεασκου! Σε εχει παρασυρει ο Μιδας σε ολησθιρο κατηφορο! Εχεις τεραστια αναγκη απο Κμανισμο και Πικκερισμο για να επανερθεις στα ισια σου! Συνεθλε οσο ειναι καιρος!

Μυστες ΚΑΝΤΕ ΦΟΥΛ ΛΑΙΚ ΣΤΟΝ ΜΙΔΑ, να φτασει τα 1000! Μπας και τον Ξεφορτωθουμε!!! Παμε ΓΕΡΑ! Ευλογησον Δεσποτα ΠΑΠΑ!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μυστες ΚΑΝΤΕ ΦΟΥΛ ΛΑΙΚ ΣΤΟΝ ΜΙΔΑ, να φτασει τα 1000! Μπας και τον Ξεφορτωθουμε!!! Παμε ΓΕΡΑ! Ευλογησον Δεσποτα ΠΑΠΑ!

:kneel: :kneel: :kneel:  :respect: :priest: :priest:

έτοιμος είναι ο Μίδας να πάρει την ΠΑΕ τα σκάει χοντρά για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών το 95% δλδ και 5% που ανοίκει στον ερασιτέχνη του συλλόγου αλλά από ότι λένε κάποιες οιαματικές πηγές ο νυν μέτοχος που κατέχει το πακέτο των μετοχών δλδ το 95% είναι και κάβουρας (χέζει και στο μεταξουργείο από όσο ακούω)  :2funny: δεν πουλάει την ΠΑΕ  :S :S :S

• Like
Αντιδράσεις: koble

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Την επομενη φορα που την ξαναειδα, δεν ειχε το θαρρος ουτε να με κοιταξει στα ματια. Με προσπερναγε εχοντας γυρισμενο το κεφαλι αλλου.
Ο λογος ? Επειδη οι 4Κ + που εχω ειναι 95% γυναικες, και παααρα πολλες υπερμουνα ! Κατι οι φωτογραφιες απο τα ταξιδια κλπ.. η κοπελα εφαγε φααααααπ σΠαλιαρα 3D!
τις Ελληνιδες, με καλυπτει απολυτα ... παπας  Φταιμε σαν αντρες, τα γαμησια που ριξαμε και μετα εξαφανιστηκαμε τα πληρωνουμε !
Θα σας ελεγα ενα μαγικο χαρακτηριστικο που οι γκομενες ζυγιζουν θετικα πριν σας κατσουν,   αλλα δεν θα το νιωσετε ποιο ειναι! Το εχει ο mindreader
Πινκ Φλουντ, για ποια μαγικα φιλτρα μιλας, εδω ο Μαιντριντερ τριπλαρει τις γκομενες με κορεσμο, Ο Κμαν με το Βαλκανικο Σωβρακο ειναι ακαταμαχητος με το στατους του και ο γκουρου σου ο ΒΠ κανει τις Τιντερουδες στο εξωτερικο, να τα χανουν με δολωμα ταχα το Τιντερ που ξεχασε ανοιχτο!
Δηλ μαζικα πυρα παραπλανησης, αλλαγης συσχετισμου δυναμεων και φουλ πυρα βαλκαν πεους, δηλ αρχοντικο στατους Γαμεα!

1=Συμπερασμα, το Τιντερ δεν δουλευει επι ελ.εδαφους, κακια σκουρια δεν πιανει!
2=Η Ελλεηνιδα πιαστηκε αλλη μια φορα με την γιδα στην πλατη! Παλι αναφορα σε κατσικακια! Βαλκανικος Επαρχιωτισμος!
3=Με τα ψεματα που λεγατε εσεις οι παλαιοτεροι, καψατε το δρομο στην νεολαια! Σας εφαγε το στατους, μπουζουκια και ουισκια!
4=Εαν σε καλυπτει ο Παπας για της ελλεηνιδες, τοτε προσεχε!

Τελικα τι βλεπεις να γινεται με την γκομενα? εχετε μεγαλη διαφορα ηλικιας? Μηπως ψαχνει καποιο σοβαρο ατομο να αποκατασταθει???

υγ.ΠαΠα,
Τωρα κανει πλακα η λες αληθεια? θα παρει καμια ερασιτεχνικη ομαδουλα ο εμπρηστης της καυλας? Με λασα θα πληρωνει τους παιχτες?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
υγ.ΠαΠα,
Τωρα κανει πλακα η λες αληθεια? θα παρει καμια ερασιτεχνικη ομαδουλα ο εμπρηστης της καυλας? Με λασα θα πληρωνει τους παιχτες?

ε όχι και ερασιτεχνική ομάδα ''ο εμπριστής της καύλας''  :2funny: μόνο με ΠΑΕ ασχολείται που είναι και τα χοντρά πακέτα από τηλεοπτικά δικαιώματα, την είσοδος στους ομίλους του europa league και δεσμεύτηκε επίσης από όσο πήρε τ' αφτί μου ότι θα φέρει και τον Ντούκου από το Μπαγλαντές για μεταγραφή.  :happy:

και όλοι θα φωνάζουμε εν χορό στην κερκίδα τέρμα πια το τσούκου τσούκου ήρθε ο Ντούκου  :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.143
Πόντοι
3.656
Με επανοδο πορνομεταναστη και Μπλασκου είμαστε κομπλέ  :grin:
Μιτσο αναμένουμε προβλέψεις για ευρωεκλογές
σε ευρωπαϊκο επίπεδο το προβλέπει ο ρωσσικος τύπος?
Θα ενισχυθουν  τα εθνικοκεντρικά κόμματα?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Με επανοδο πορνομεταναστη και Μπλασκου είμαστε κομπλέ  :grin:
Μιτσο αναμένουμε προβλέψεις για ευρωεκλογές
σε ευρωπαϊκο επίπεδο το προβλέπει ο ρωσσικος τύπος?
Θα ενισχυθουν  τα εθνικοκεντρικά κόμματα?

Περιμένουμε με αγωνία βίδεο με προγνωστικά και αποκαλύψεις για το παρασκήνιο των εκλογών από Μήτσο.  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Mετά από αυτές της μαλακίες με ρωτάτε γιατί δεν γράφω? :2funny:Εσυ θα πας με τα 1.000 ευρώ το αποτέλεσμα θα είναι να πιούνε στην υγειά του κορό'ι'δου και να φύγεις  :jerking: :2funny:.
  Ο Ιωσήφ είναι στο Κίεβο τώρα θα προσπαθίσω να τον πείσω να γράψει κανέναν κείμενο και να μου το στείλει να το δημοσιεύσω.Το καινούργιο βιντεάκι που έχω ετοιμάσει και θα ανεβάσω όταν γυρίσω από την πορνοεκδρομή έχει κάποια σχέση με το θέμα ''Τα λάθη των Ελλήνων στο εξωτερικό''.
  Σχετικά με την γκόμενα του Dirty που είχα βάλει φώτο βρήκα όλα τα στοιχεία της,έχει συλληφθεί 2 φορές γιά μικροποσότητα ναρκοτικών και ήταν και σε ψυχιατρείο γιά αποτοξίνωση κάποιο διάστημα.Εχω όλα τα στοιχεία!Αν ήταν Αγία Πετρούπολη θα έβρισκα και φώτο της από την ασφάλεια  :2funny:αλλά συνελλήφθει έξω από τη Μόσχα (московская область).Τώρα αν είναι απλό πρεζάκι ή βαποράκι δεν μπορώ να ξέρω.Αν κάποιος θέλει από ενδιαφέρον μου γράφει και πεθαίνει στα  :2funny:
    Ενα μου κάνει εντύπωση πόσο μαλάκες είναι στα Ευρωπα'ι'κά προξενεία που της έδωσαν multi βίζα Σένγκεν  :headbang: :headbang:
    Εγώ πάω Πορνοεκδρομή με το γα'ι'δουράκι μου τώρα που ήρθε η άνοιξη αν μου στείλει κείμενο ο Ιωσήφ θα σας το βάλω να  :2funny:.Οταν γυρισω σε καμια βδομάδα.
Εδώ το παιδί γράφει ότι κ'εγώ.Εχει το θάρρος και γράφει την αλήθεια.Οτι γάμησε θείτσες.Η μόνη διαφορά με τον Dirty είναι ότι ο Dirty δεν της πληρώνει.
o kman λεει μαλακιες με τα στατιστικα που εβαλε και τα 1000 ευρο αντρες σαν και αυτον στο τελος γαμανε μονο στο καριμπιαν κιεβο χαχαχαχα.ας ερθει αρκαδια η παλαντιουν να φυγουν τα 1000 απλα
μονο να βλεπει!στην φαντασια τους γαμανε τιντερουδες μουνιτσες που τους ματσαραν με μονο κερασματα.
ειχε δικαιο ο βαλκανιος οτι το 2012 δεν ειχε τιντερ,ολες αυτες που γνωριζα κιεβο αν με ματσαραν στο ιτερνετ θα ερχωνταν τσαμπα με κανα τυροπιτακι μεθοδο μιδας η κανα σιαρμα απο το αλι μπαμπα κερασμα απο δοκτωρα.οι ιτερνετ καμακες περνουν αρχιδια απο μουνιτσες και σε οσους απαντανε μονο κατι προβληματικες.χτες μια μαθητρια 18 οδυσσο πηγε να συναντησει εναν 33 που γνωρισε απο ιτερνετ.
την εσπασε στο ξυλο και της πηρε το κινητο χαχαχαχα.αυτες με νορμαλ ξενο δεν θα απαντουσαν και θα κοροιδευαν αλλα πηγε να βρει τον γυφτο που δεν ειχε μια.μετα λεει ο βαλκανιος δεν ξερω την ουκρανικη νοοτροπια και οτι αν εισαι κοντος δεν μετρας ενω το 90% ειναι μεχρι 1,65.
αντε μιτσο καλωσωρισες να γελασουμε λιγο χαχαχαχα

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ας μας βαλει καπιος φωτο με νορμαλ γκομενα που γνωρισε στο ιτερνετ,μαζι της φωτο για να σωπασω.
καλα λεει ο λευτερης βαφτισανε της πουτανες γκομενες μερικοι.
μονο οι τρελες,προβληματικες και οι πουτανες ειναι στο ιτερνετ.
αλλα που να ξερω και εγω ο καυμενος που δεν ειχα τιντερ το 2012 στο κιεβ.
ναι ρε τις ηξερα ολες λαιβ τι ειναι και τι σκατα ειναι,δεν ειχα αναγκη να τις γνωρισω στο ιτερνετ.
δηλαδη στο ιτερνετ θα ψαχνωνταν οι νορμαλ γκομενες?αυτα ειναι αστεια σας ειπα και οι ουκρανοι γνωριζονται με νορμαλ γκομενες οπως σε ολες τις χωρες.οικογενειακα προξενια,σχολειο,πανεπιστημιο,δουλεια,κυκλο.πολλοι εχουν προβλημα οραιοπαθειας ειμαι ψηλος,γυμνασμενος και ολες με θελουν,ενασ ξαδερφος με αυτα την επαθε,γυμναστικη,διατροφη,γκομενες επαθε ψυχολογικο.το καλυτερο εγραψε ο κμαν,εχει ολα τα στοιχεια που δεν εχει ανταγωνιστη κιεβ,αλλα
πρεπει να τονιζει για καριμπιαν που πανε οι πακηδες,ναυαγια ξενοι και πουτανες της πλακας.
ελα ρε αρχοντα οδυσσο παλαντιουμ τα χιλια θα φυγουν μολις καθησεις η ελα αρκαδια να δεις αν θα σου μεινουν 1000 ευρο και το πουλι στο χερι.
παλαντιουμ ειχε στημενε πουτανες και μουναρες γκαρσονες κοντουλες ενιαρακια που καμια δεν βλεπεις να κυκλοφορα ποτε φανταζομε ολες λεφταδες γκομενους εχουν λογο εργασιας εκει.
ο τυπος που εχει το παλαντιουμ εχει και το ιτακα αρκαδια και ενα χοτελ.
τωρα γυρισε βιντεο κλιπ με 15 μουναρες και κανει τον τραγουδιστη χαχαχαχ.ουκρανια κυκλοφορανε τετιοι τυποι αυτοι γαμανε ολες οτι αξιζει,στον κμαν μενουν τα ναυαγια καριμπιαν και προβληματικες ιτερνετ
για τους αλλους.δεν πειραζει βαλκανιε που δεν με διαβαζετε,δεν σας αρεσει να ακουτε αληθεια συνεχιστε να ονειρευεστε μουνιτσες ουκρανια χαχαχα

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρε την αλλη αφησα στην παραλια που ηπιαμε σαμπανια πριν 11 χρονια οδυσσο μικρουλα οκταρακι,μελαχρινουλα,κοντη.της ειπα τραβα με τα ποδια σπιτι και σε 5 λεπτα ηρθε ενας με ρειντζ ροβερ και την πηρε!αν γουσταρετε παραμυθια οτι θα τους τραβηξετε προσοχη με την εμφανιση,ψεματα η και την
καλη συμπεριφωρα σε αυτα τα ζωα δεν περιγραφω αλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom