Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Εγω επειδή δεν λέω ΠΟΤΕ ψέματα ναι έχει γίνει αυτό. Και όχι μονο μια φορά! Οπότε δεν ξανασχολήθηκα με τέτοιες. Γράφουν κάποιοι συναγωνιστές πως επιλέγουμε tinder λόγω θάρρους. Ναι δεν έχουμε οργώσει την Ανατολική Ευρώπη και κολλάγαμε να μιλήσουμε σε 8αρια και 9αρια. Σαφώς και το κάναμε και το κάνουμε..Αλλά έπαιζαν και παίζουν ΤΡΕΛΑ άκυρα και ζητάνε ΧΡΗΜΑ και δωράκια.

Επειδή εγώ έγραψα περί tinder και θάρρους, μια διευκρίνιση: δεν είπα ότι όποιος ασχολείται με tinder σώνει και ντε στερείται θάρρους. Απλά ότι στο live καμάκι η επιτυχία βασίζεται κυρίως στο θάρρος/συμπεριφορά, ενώ στο tinder στο "μάρκετινγκ".

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Επειδή εγώ έγραψα περί tinder και θάρρους, μια διευκρίνιση: δεν είπα ότι όποιος ασχολείται με tinder σώνει και ντε στερείται θάρρους. Απλά ότι στο live καμάκι η επιτυχία βασίζεται κυρίως στο θάρρος/συμπεριφορά, ενώ στο tinder στο "μάρκετινγκ".

Συμφωνω το θάρρος ειναι βασικότατο. Και ασφαλώς στο Κίεβο δίνονται ευκαιρίες αλλά καλύτερα όχι σε club αλλά σε ηρεμα μπαράκια ή σε μέρη για φαγητό όπως το Mafia να μιλάς στα διπλανά τραπέζια και μέχρι 7+.

Στις 20-30 προσπάθειες που έκανα Κίεβο να χτηπήσω 8-8+ ή έτρωγα κακό άμεσο άκυρο ή δεν μίλαγαν Άγγλικα ή με κάποιες που ξεκινησαμε μια επικοινωνια και ανταλλάξαμε στοιχεία μετα στο viber το πήγαιναν προς τα υλικά αγαθά.

Οπότε επειδη ήθελα να διατηρησω την φιλοσοφία όσο με παιρνει πως δεν κάνω δώρα αρκέστηκα στα 7αρια φοιτήτριες ή και κάποιες μεγαλύτερες γύρω στα 30 που αναπτύσαμε ψευτοδεσμούς. Θεωρώ δύσκολο τα 8+ Κίεβο να κάτσουν σε τουρίστα χωρίς δώρο ή τουλάχιστον σε κάποιον που δεν έχει τεράστια εμπειρία να κερδίσει τοσο ψηλά με μκρό αντάλλαγμα. Αυτο που έχω διαπιστωσει όμως ειναι πως πρεπεί στα επίπεδα αυτα ΠΑΝΤΑ να υπάρχει κάποιο αντάλλαγμα.

Αυτη ειναι ή αλήθεια. Εγω δεν θα υποσχεθώ 8αρια+ στο τσαμπέ Ανατολική Ευρωπη. Σας εγγυομαι όμως πως 7αρακια αν ειστε cool τυποι με νεανικό στυλ θα βρείτε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και θα περάσετε super στιγμες Υπέροχες που θα θυμάστε μετα στην καταθλιπτική Αθήνα με τις ψυχασθενείς Ελληνιδες.

Γιατι για μένα το θέμα των Ελληνίδων ειναι πλέον η ψυχασθένεια και όχι ότι δεν κάθονται. Δηλαδή και να γνωρίζεις και να πηδάς έστω και σε χαμηλότερο επίπεδο ομορφιας απο το Κιεβο στο βγάζουν ΞΙΝΟ και νιωθεις ΣΚΑΤΑ!!!!

Όσοι το πιστέυετε ή όχι για λόγους που δεν έχω μπορέσει να φύγω κάποια περίοδο απο Ελλάδα για ταξίδι αναγκάστικα να ασχοληθω ΦΟΥΛ με Ελλληνιδες ενεργοποιόντας κάθε τρόπο γνωριμίας που μπορουσα και δοκιμάζοντας τα παντα. Tinder,απειρα βουνα hiking με ομαδες, χορό λατιν εκδηλώσεις,κοινωνικό κύκλο,προξενια..

Απο Γεναρη (3 μηνες και λιγες μέρες) εχω βγεί με 17 Ελληνίδες, έχω πηδήξει τις 6 και νιώθω τελικά όμως ΣΚΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!! Αυτα τα λέω για τους φίλους που υπερασπίζονται τις Ελληνίδες και λένε πως πάμε πέρα γιατι δεν βρίσκουμε να πηδήξουμε εδω. Οχι μάγκες δεν ειναι έτσι. Βρίσκουμε απλά ειναι ηλίθιες καμμένες και δεν ξέρουν τι θέλουν, σε χαμηλότερο επίπεδο ομορφίας και με ψυχασθένειες. Μπορεί να την γαμήσεις αν το προσπαθήσεις την Ελληνίδα (σε 2 ραντεβού πηδιούνται) αλλά θα στο βγάλει ξινο. Μαλώματα,παράπονα,μπερδεμένα μυαλά, δεν ξέρω τι θέλω κλπ γενικότερα στο τέλος σου μένει μια πικρία και λές καλύτερα μπουρδέλο η μαλακία με τσόντες!! Και μιλάω ακόμα και για γκόμενες που δεν θες σχεση μαζί τους. Απλά την μικρη περιοδο μιας-δυο εβδομάδων που συναναστρεφεστε θα στο βγάλει ξινο για να γαμησεις μια  δυο φορες.

Αντίθετα με Ουκρανέζες τον λίγο χρονο στα πλάισια του ψευτοερωτα που έκανες μονο ωραιες στιγμες θυμαμαι!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.136
Πόντοι
3.656
Ρε παιδιά μην το κουραζετε το θέμα

Μόνο που ακούς ελληνικά γενικώς ξενερωνεις σου πέφτει   :walkingpenis:

Ακούς ρωσσικα από ίδιο επίπεδό γκομενα..κάγκελο το εργαλείο   :erection:

Επισκέπτης
Φιλε Ντερτυ ισως ειναι το πιο ουσιαστικο μηνυμα που εχει γραφτει εδω μεσα...
Ο Ελληνας του αρεσει να τον κοροιδευουν οι πολιτικοι και οι γυναικες και φτιαχνεται με αυτο..
Αν δεν φτιαχνονταν θα ειχε σπασει τα κεφαλια των πολιτικων που διελυσαν την χωρα και θα τους ειχε κρεμασει οπως και δεν θα ελεγε ουτε γεια στις Ελλεινιδες οπως κανουμε εμεις...
Αντιθετως γλυφει τα χερια των πολιτικων για μια θεσουλα η μια εξυπηρετησουλα της πλακας και παρακαλαει τις Ελλεινιδες σε βαθμο υπερθετικο με την Ελπιδα μπας και τους κατσει το τελευταιο μπαζο..
Σαν να μην φτανει αυτο εχει και αποψη οπως το ολες οι γυναικες πουτανες ειναι, οι ουκρανεζες ειναι κρυες, παπουτσι απο τον τοπο σου κλπ
Οσκαρ μαλακιας με iso....
Τελος περα απο τα παραπανω που τα κανει ακριβως αναποδα απο οτι θα επρεπε για το δικο του καλο δεν του αρεσουν τα χρηματα θελει να κλαιγεται και να θυμαται περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις..
ΤΕλος μην βγαλει κανενας λεφτα κατευθειαν καρφωμα στην εφορια κλπ...Τους πλουσιους βεβαια τους προσκυναει μολις δει μπροστα του τον Λατση και τον Βαρδινογιαννη τρεχει να τους φιλησει τα χερια αμα ομως εγω βγαλω πολλα λεφτα θα κανει τα παντα για να τα χασω...(η γνωστη κατσικα του γειτονα)
Ο Ελληνας δηλαδη δεν μισει τον πλουσιο αυτον τον προσκυνα οπως και τους πολιτικους και τις γκομενες μισει αυτον που παει να γινει πλουσιος η αυτον που ειναι ικανος κανει τα παντα να τον καταστρεψει για να μην φανει η δικια του αδυναμια...Οσοι εχετε ανεβει ψηλα τα εχετε ζησει ολα αυτα απο τους γυρω σας..
Το ιδιο και με τις γκομενες μολις τα φτιαξεις με μια μουναρα αμεσως οι ρουφιανοι να σε θαψουν(τα εχουμε δει και εδω μεσα)και εν πασει περιπτωσει κανουν τα παντα για να στα χαλασουν.

Τελικο συμπερασμα λαος που δεν θελει η δεν μπορει να βελτιωθει η και τα δυο και το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να καταστρεψει τον διπλα επειδη τα κονομησε η επειδη βρηκε γκομενα που δεν την βλεπει ουτε στα ονειρα του κατα την αποψη μου ειναι καταδικασμενος μαθηματικα να καταστραφει αφου αυτο του αξιζει κιολας...
Λαος που μονο προσκυναει ποτε δεν εχει καλο τελος γιατι ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΠΟΤΕ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
ποστ που θα ταιριαζε και στο νημα της ΑΠΟΧΗΣ. :kneel:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ωραία post από Dirty,dragcrx

Νομίζω ότι ο Αρχηγός έγραψε κάπου ότι οι ελληνίδες υπερέχουν στο να ανοίγουν φύλλο για πίτα και να κάνουν γιουβαρλόσουπα.
Επίσης ότι περιποιούνται τον άντρα και ενδιαφέρονται να του βγάλουν τα γούστα του.

Δεν ξέρω σε ποιες ηλικίες αναφέρεται,αλλά μεταξύ 20-30 ούτε μακαρόνια δεν ξέρουν να βράσουν οι περισσότερες.
Επίσης είναι σαν προσωπικότητες στα χαμένα, ένα κράμα εναλλακτικής θολοκουλτούρας, φεμινισμού και ξερολίασης.

Τη μεγαλύτερη σφαλιάρα την τρώνε οι ελληνίδες όταν βγαίνουν να ζήσουν εκτός Ελλάδας.
Λόγω προσωπικότητας κυρίως, τρώνε τρελό κλάσιμο και όσες δεν αλλάζουν τροπάρι καταλήγουν να γλείφουν πούτσες, είτε από Έλληνες πυρφόρους του εξωτερικού ή από τριτοκοσμικούς σκουρόχρωμους.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δοκτωρα θα συνεχισω να διαφωνω με σενα οσο αφωρα τα εφταρακια και εξαρακια απο διαδικτιο.
σου ειπα εξαρακια και εφταρακια μια ζωη γνωριζα κιεβ!με καθολου ιτερνετ.
αυτο που επιμενω ειναι οτι αυτες που δεν ειναι προβληματικες και ειναι τα εξαρακια και εφταρακια
που μου αρεσουν και ψαχνω παραδειγμα καμια δεν ειναι στο ιτερνετ σε σαιτ γνωριμιων.
χθες διαβαζα εναν ουκρανο που εγραφε με θεμα μια κοπελα που την ξεγελασε καπιος που γνωρισε σε σαιτ γνωριμιων και της πηρε δανικα και αγυριστα λεφτα.ο τυπος εγραψε τα εξης,δεν ηταν κανενας παιδαρας αλλα
γυμνασμενος 33-34.γραφει το παιδι οτι ολα τα χρονια που ασχοληθηκε με σαιτ γνωριμιων ενω ειναι σπορτιβνι τυπος και ταχα ολες εψαχναν δεσμο και σπορτινβι τυπους αντιθετα εβγαλε το αρνητικο αυτο συμπερασμα.οτι ολες στοχευαν μνα δουνε τι εχει στο πορτοφωλι,ολες προβληματικες γυναικες και χαρακτηρες και αμφιβαλει οτι εψαχναν δεσμο η οικογενεια η κατι αλλο εκτος απο το πορτοφωλι.
δοκτωρα εισαι μαχιμος?πας και πλισιαζεις γκομενες στην ψυχρα οπως εκανα κιεβ?πας και μιλας σε γκομενες στο κιεβ?αν οχι και εισαι σαν τον ντερτυ πισω απο πρηκτολογιο θα διαφωνω συνεχεια μαζι σου.
εισαι ο μονος που επιμενει για ιτερνετ για τζαμπα γκομενες,σου λεω αστο.
θα πει ο βαλκανιος δεν εχεις τιντερ,εχου μπαντου ποια η διαφωρα ολες απο εκει πηγαν τιντερ.
αυτες που δεν με εχουν στα φιλτρα τους σιγα που εχουν αναγγη το τιντερ να βρουν γαμησια και γκομενους.αυτα τα θεωρω αστεια ξερωντας την ουκρανικη κοινωνια και πραγματικοτητα.
κιεβο επαιζα και στα 20 και στα 30.ουτε ιτερνετ ουτε με τιποτα απλα πλισιαζα στην ψυχρα και την επεφτα οπως οι ουκρανοι.σιγουρα δεν πηγαινα σε κλαμπ απο αυτα που γραψατε στο παρελθον αλλα ημουν
καθε μερα στον δρομο,μετρο,παζαρια,μολλ,μαχαζια,παντου.
πολλες γκομενες που δεν μου καθησαν η πηραν δωρακια και εφυγαν δεν ηταν γιατι δεν εκανα με την λογικη κμαν προσφωρα.ηταν γιατι απο τοτε ηταν πονηρεμενες οτι οι ξενοι θελουν μονο σεξ και λενε παραμυθια.απο τοτε μας ειχαν μαλακες και ελεγαν ακεκδωτα για εμας.ακομα και να μην ειχα 99% στην σκεψη να ξεγελασω τις κοπελιτσες,στα αληθεια της γουσταρα αυτες ειχαν αμφιβολια προσ τον σκοπο
που τις ηθελα.ειναι και η προπαγανδα που σκαρφιστηκαν οι γυφτοι ουκρανοι που δεν μπορουσαν να ανταγωνιστουν τοτε τους ξενους.καπιοι εφτασαν σιγουρα εποχες μινσκ που επερνες την γκομενα απο αυτους με μια βοτκα και δεν συγκινωνταν αυτοι,αλλαξαν τα πραγματα.
τωρα εχουν μαγκεψει με τους ξενους,εχουν κανει πλυση εγκεφαλου στις μικρες τοσο που τους λενε οι γκομενοι αν δεις ξενο θα τους τα φαμε συνεργασια.εγραψα πριν μηνες που περπατουσα στο δρομο τι ακουσα να λεει ενας βλακας ουκρανος.περπατουσε με 2 θειες και ελεγε πριν χρονια που κλαφτηκε σε κατι ξενους οτι εχασε την μητερα του και τον δρομο για το σπιτι.αυτοι τον ταισαν και πωτησαν και εδωσαν λεφτα για τον δρομο,γελουσε με τις 2 θειες!δεν ξερω αν τα ελεγε επιδει καταλαβε ειμαι ξενος
και δεν ηξερε καταλαβαινα η τυχαια ελεγε την ιστορια.κατι του ειπα αλλα δεν θυμαμε ,μαλον γυφτο θα τον ειπα οπως ολους εκει.αν ειναι να γνωριζεις θειες προβληματικες και καμενες συνεχιστε με ιτερνετ.
αν συνεχισετε να πιστευετε θα φατε μικρουλες και εμφανισημες εστω και εφταρια τζαμπε καλα κρασια

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.006
Πόντοι
1.446
Συμφωνω το θάρρος ειναι βασικότατο. Και ασφαλώς στο Κίεβο δίνονται ευκαιρίες αλλά καλύτερα όχι σε club αλλά σε ηρεμα μπαράκια ή σε μέρη για φαγητό όπως το Mafia να μιλάς στα διπλανά τραπέζια και μέχρι 7+.

Στις 20-30 προσπάθειες που έκανα Κίεβο να χτηπήσω 8-8+ ή έτρωγα κακό άμεσο άκυρο ή δεν μίλαγαν Άγγλικα ή με κάποιες που ξεκινησαμε μια επικοινωνια και ανταλλάξαμε στοιχεία μετα στο viber το πήγαιναν προς τα υλικά αγαθά.

Οπότε επειδη ήθελα να διατηρησω την φιλοσοφία όσο με παιρνει πως δεν κάνω δώρα αρκέστηκα στα 7αρια φοιτήτριες ή και κάποιες μεγαλύτερες γύρω στα 30 που αναπτύσαμε ψευτοδεσμούς. Θεωρώ δύσκολο τα 8+ Κίεβο να κάτσουν σε τουρίστα χωρίς δώρο ή τουλάχιστον σε κάποιον που δεν έχει τεράστια εμπειρία να κερδίσει τοσο ψηλά με μκρό αντάλλαγμα. Αυτο που έχω διαπιστωσει όμως ειναι πως πρεπεί στα επίπεδα αυτα ΠΑΝΤΑ να υπάρχει κάποιο αντάλλαγμα.

Αυτη ειναι ή αλήθεια. Εγω δεν θα υποσχεθώ 8αρια+ στο τσαμπέ Ανατολική Ευρωπη. Σας εγγυομαι όμως πως 7αρακια αν ειστε cool τυποι με νεανικό στυλ θα βρείτε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και θα περάσετε super στιγμες Υπέροχες που θα θυμάστε μετα στην καταθλιπτική Αθήνα με τις ψυχασθενείς Ελληνιδες.

Γιατι για μένα το θέμα των Ελληνίδων ειναι πλέον η ψυχασθένεια και όχι ότι δεν κάθονται. Δηλαδή και να γνωρίζεις και να πηδάς έστω και σε χαμηλότερο επίπεδο ομορφιας απο το Κιεβο στο βγάζουν ΞΙΝΟ και νιωθεις ΣΚΑΤΑ!!!!

Όσοι το πιστέυετε ή όχι για λόγους που δεν έχω μπορέσει να φύγω κάποια περίοδο απο Ελλάδα για ταξίδι αναγκάστικα να ασχοληθω ΦΟΥΛ με Ελλληνιδες ενεργοποιόντας κάθε τρόπο γνωριμίας που μπορουσα και δοκιμάζοντας τα παντα. Tinder,απειρα βουνα hiking με ομαδες, χορό λατιν εκδηλώσεις,κοινωνικό κύκλο,προξενια..

Απο Γεναρη (3 μηνες και λιγες μέρες) εχω βγεί με 17 Ελληνίδες, έχω πηδήξει τις 6 και νιώθω τελικά όμως ΣΚΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!! Αυτα τα λέω για τους φίλους που υπερασπίζονται τις Ελληνίδες και λένε πως πάμε πέρα γιατι δεν βρίσκουμε να πηδήξουμε εδω. Οχι μάγκες δεν ειναι έτσι. Βρίσκουμε απλά ειναι ηλίθιες καμμένες και δεν ξέρουν τι θέλουν, σε χαμηλότερο επίπεδο ομορφίας και με ψυχασθένειες. Μπορεί να την γαμήσεις αν το προσπαθήσεις την Ελληνίδα (σε 2 ραντεβού πηδιούνται) αλλά θα στο βγάλει ξινο. Μαλώματα,παράπονα,μπερδεμένα μυαλά, δεν ξέρω τι θέλω κλπ γενικότερα στο τέλος σου μένει μια πικρία και λές καλύτερα μπουρδέλο η μαλακία με τσόντες!! Και μιλάω ακόμα και για γκόμενες που δεν θες σχεση μαζί τους. Απλά την μικρη περιοδο μιας-δυο εβδομάδων που συναναστρεφεστε θα στο βγάλει ξινο για να γαμησεις μια  δυο φορες.

Αντίθετα με Ουκρανέζες τον λίγο χρονο στα πλάισια του ψευτοερωτα που έκανες μονο ωραιες στιγμες θυμαμαι!!

Συμφωνώ και επαυξάνω ...

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο εξωτερικό λόγω εργασίας απο τοτε που ήμουν νέος επαγγελματίας, αντιλαμβάνομαι ότι σαν άνδρας έκανα την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω ...

... ΕΚΟΨΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ ...!

Απο τότε οι προσωπικες και σεξουαλικές εμπειρίες μου ανέβηκαν 10κλασεις πάνω ...  μετά απο τις Ρωσίδες, Ρουμάνες, Ουκρανιδες, Λατινες ... δεν υπάρχει επιστροφή ...  ειναι πλέον θέμα αρχών ..!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σκέφτομαι καμιά φορά,αν πχ στην παραλία της Θεσσαλονίκης αντί για ελλεηνίδες κυκλοφορούσαν Σλάβες.Να σχολάγανε από τα πανεπιστήμια και να κατεβαίναν κάτω.Ήλιος,θάλασσα και Σλάβες.Ίσως να ήταν και το καλύτερο μέρος του κόσμου,ποιο Κίεβο μετά.

Κατεβαίνουν Παραλία Κατερίνης.Μια ώρα είναι από Θεσσαλονίκη.
Θυμάμαι στα 23 κατέβαινα με ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη Παραλία με 500 δραχμές,ξενυχτούσα όλη νύχτα Ομιλο και Cocus με Σέρβες και Πολωνές και μετά γύριζα Θεσσαλονίκη με το πρώτο πρωινό ΚΤΕΛ.Οπότε με 1000 δρχ(3 ευρώ) για μετακινήσεις και άλλες 1000 δρχ για είσοδο στα κλαμπ,ποτά κτλ έκανες γαμάτη ζωή.Αυτά βέβαια όταν είσαι πιτσιρικάς.
Αργότερα τα έκανα αυτά από Αθήνα.Επαιρνα το ΚΤΕΛ από Κηφισσό την Παρασκευή στις 15:00,έφτανα Κατερίνη 20:00,από εκεί ταξί και ήμουν Παραλία κατά τις 20:30.Εβρισκα δωμάτιο και μπούκαρα στα κλαμπ επί τόπου.Εμενα ΠΣ Παραλία και γύριζα Κυριακή Αθήνα.Ομιλο κοντραριζόμουνα με τα καμάκια από Θεσσαλονίκη που κατέβαιναν Παραλία τα ΣΚ να γαμήσουνε.Αν υπήρχε χοντρός ανταγωνισμός από Ελληνες και Σέρβους την έκανα για Κατερινόσκαλα ή Λεπτοκαρυά όπου έπαιζαν πολλές Τσέχες και Πολωνέζες και ο ανταγωνισμός ήταν μικρότερος.
Από τότε είχα προσέξει οτι οι Πολωνέζες ήταν ο ευκολότερος στόχος και οι μεγαλύτεροι καταπιώνες και ενώ κυνηγούσα Τσέχες,κατέληγα πάντα με Πολωνέζες.Μετά αυτές με καλούσαν Πολωνία στα χωριά τους που ήταν σκέτο γαμήσι,λουκάνικα και βότκα φάση πρωί μεσημέρι βράδυ δεν έκανες τίποτα άλλο,άντε άραζες και στην κεντρική πλατεία.

Το ίδιο σκηνικό με εξορμήσεις ΠΣΚ μπορείς να κάνεις από Αθήνα σε Κρήτη Χερσόνησσο που παίζουν πολλές Ρωσίδες.Καλύτερα μέρη για καμάκι από Χερσόνησσο και Παραλία δεν έχω δει στην Ελλάδα. Γενικά όμως είναι καλό να σκας με έναν ή δύο ακόμη κάμακες για να σπάτε τις παρέες από τις γκόμενες,αλλιώς οι γκόμενες σπάζονται αν η φίλη τους βρει πούτσο και αυτές μείνουν μπακούρια οπότε τις τραβάνε για να μην τις γαμήσεις.Αν και οι Πολωνέζες σε αυτό δε σε ενοχλούσανε,μάλλον οι φίλες ρίχνονταν και αυτές.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ωραία είναι παραλία Κατερίνης,αλλά όπως λες κι εσύ είναι να είσαι φάση πιτσιρικάς με τον κολλητό σου.Έχει πολλές Σλάβες 18+ που πάνε πρώτη φορά μόνες τους διακοπές,αλλά τώρα 30+ πώς να χωθείς εκεί πλέον;Αυτές οι ηλικίες πηγαίνουν νησιά αφού έχουν ανέβει οικονομικά.Χερσόνησο δεν έχω πάει και δεν ξέρω τί φάση παίζει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ωραία είναι παραλία Κατερίνης,αλλά όπως λες κι εσύ είναι να είσαι φάση πιτσιρικάς με τον κολλητό σου.Έχει πολλές Σλάβες 18+ που πάνε πρώτη φορά μόνες τους διακοπές,αλλά τώρα 30+ πώς να χωθείς εκεί πλέον;Αυτές οι ηλικίες πηγαίνουν νησιά αφού έχουν ανέβει οικονομικά.Χερσόνησο δεν έχω πάει και δεν ξέρω τί φάση παίζει.

Απο Θεσσαλονίκη έχεις άπειρες επιλογές.Στα ποδια σου είναι η Χαλκιδική Ουρανουπολη κτλ που μαζεύονται Ρωσίδες.Αμα σου τη βαρέσει πας και Sunny beach Bulgaria που εχει παμφθηνα ξενοδοχεία και είναι τίγκα στο μουνι πολλές Βαλκανιες,Ρωσίδες,Πολωνεζες κτλ.
Έχεις δίκιο για Παραλία,μαζεύει μικρές ηλικίες απο Πολωνεζες ενω οι Σερβες είναι αρκετά ζορικες.Παλια είχε εικοσιπενταρες,τριανταρες Πολωνες,Τσεχες,Σλοβακες αρκετές γιατί ήταν παμφθηνα,έρχονταν με λεωφορεία,αλλα απο τότε που ανέβηκαν οι χώρες οικονομικά,πανε πλέον οι σοβαρές ηλικίες στα νησιά κυρίως Κέρκυρα,Κω,Κρήτη και Ρόδο αφού έχουν να πληρώσουν πακέτο διακοπών με αεροπορικό.
Το πρόβλημα είναι οτι σε αυτα τα νησιά είναι το 5% των τουριστριών μέσα σε θάλασσα απο Σκανδιναβες,Αγγλιδες,Γερμανίδες και πρέπει να ψάχνεις.
Απο αυτή την αποψη είναι καλύτερα Κύπρο Αγία Νάπα όπου οι Ανατολικες είναι κάπου 20% εχει κλαμπ αποκλειστικά με Ρωσίδες κτλ.
Παίζει ρολο και ο ανταγωνισμός Κυπραιοι,Κρητικοί,Βούλγαροι είναι ανταγωνισμός για τον πουτσο ενω οι Μακεδόνες και οι Σέρβοι είναι ζόρικος ανταγωνισμός,έχουν καλή εμφάνιση.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
δοκτωρα θα συνεχισω να διαφωνω με σενα οσο αφωρα τα εφταρακια και εξαρακια απο διαδικτιο.
σου ειπα εξαρακια και εφταρακια μια ζωη γνωριζα κιεβ!με καθολου ιτερνετ.
αυτο που επιμενω ειναι οτι αυτες που δεν ειναι προβληματικες και ειναι τα εξαρακια και εφταρακια
που μου αρεσουν και ψαχνω παραδειγμα καμια δεν ειναι στο ιτερνετ σε σαιτ γνωριμιων.
χθες διαβαζα εναν ουκρανο που εγραφε με θεμα μια κοπελα που την ξεγελασε καπιος που γνωρισε σε σαιτ γνωριμιων και της πηρε δανικα και αγυριστα λεφτα.ο τυπος εγραψε τα εξης,δεν ηταν κανενας παιδαρας αλλα
γυμνασμενος 33-34.γραφει το παιδι οτι ολα τα χρονια που ασχοληθηκε με σαιτ γνωριμιων ενω ειναι σπορτιβνι τυπος και ταχα ολες εψαχναν δεσμο και σπορτινβι τυπους αντιθετα εβγαλε το αρνητικο αυτο συμπερασμα.οτι ολες στοχευαν μνα δουνε τι εχει στο πορτοφωλι,ολες προβληματικες γυναικες και χαρακτηρες και αμφιβαλει οτι εψαχναν δεσμο η οικογενεια η κατι αλλο εκτος απο το πορτοφωλι.
δοκτωρα εισαι μαχιμος?πας και πλισιαζεις γκομενες στην ψυχρα οπως εκανα κιεβ?πας και μιλας σε γκομενες στο κιεβ?αν οχι και εισαι σαν τον ντερτυ πισω απο πρηκτολογιο θα διαφωνω συνεχεια μαζι σου.
εισαι ο μονος που επιμενει για ιτερνετ για τζαμπα γκομενες,σου λεω αστο.
θα πει ο βαλκανιος δεν εχεις τιντερ,εχου μπαντου ποια η διαφωρα ολες απο εκει πηγαν τιντερ.

αυτες που δεν με εχουν στα φιλτρα τους σιγα που εχουν αναγγη το τιντερ να βρουν γαμησια και γκομενους.αυτα τα θεωρω αστεια ξερωντας την ουκρανικη κοινωνια και πραγματικοτητα.
κιεβο επαιζα και στα 20 και στα 30.ουτε ιτερνετ ουτε με τιποτα απλα πλισιαζα στην ψυχρα και την επεφτα οπως οι ουκρανοι.σιγουρα δεν πηγαινα σε κλαμπ απο αυτα που γραψατε στο παρελθον αλλα ημουν
καθε μερα στον δρομο,μετρο,παζαρια,μολλ,μαχαζια,παντου.
πολλες γκομενες που δεν μου καθησαν η πηραν δωρακια και εφυγαν δεν ηταν γιατι δεν εκανα με την λογικη κμαν προσφωρα.ηταν γιατι απο τοτε ηταν πονηρεμενες οτι οι ξενοι θελουν μονο σεξ και λενε παραμυθια.απο τοτε μας ειχαν μαλακες και ελεγαν ακεκδωτα για εμας.ακομα και να μην ειχα 99% στην σκεψη να ξεγελασω τις κοπελιτσες,στα αληθεια της γουσταρα αυτες ειχαν αμφιβολια προσ τον σκοπο
που τις ηθελα.ειναι και η προπαγανδα που σκαρφιστηκαν οι γυφτοι ουκρανοι που δεν μπορουσαν να ανταγωνιστουν τοτε τους ξενους.καπιοι εφτασαν σιγουρα εποχες μινσκ που επερνες την γκομενα απο αυτους με μια βοτκα και δεν συγκινωνταν αυτοι,αλλαξαν τα πραγματα.
τωρα εχουν μαγκεψει με τους ξενους,εχουν κανει πλυση εγκεφαλου στις μικρες τοσο που τους λενε οι γκομενοι αν δεις ξενο θα τους τα φαμε συνεργασια.εγραψα πριν μηνες που περπατουσα στο δρομο τι ακουσα να λεει ενας βλακας ουκρανος.περπατουσε με 2 θειες και ελεγε πριν χρονια που κλαφτηκε σε κατι ξενους οτι εχασε την μητερα του και τον δρομο για το σπιτι.αυτοι τον ταισαν και πωτησαν και εδωσαν λεφτα για τον δρομο,γελουσε με τις 2 θειες!δεν ξερω αν τα ελεγε επιδει καταλαβε ειμαι ξενος
και δεν ηξερε καταλαβαινα η τυχαια ελεγε την ιστορια.κατι του ειπα αλλα δεν θυμαμε ,μαλον γυφτο θα τον ειπα οπως ολους εκει.αν ειναι να γνωριζεις θειες προβληματικες και καμενες συνεχιστε με ιτερνετ.
αν συνεχισετε να πιστευετε θα φατε μικρουλες και εμφανισημες εστω και εφταρια τζαμπε καλα κρασια

Χάρη επειδή αυτά που γράφεις είναι αχταρμάς,έχω σταματήσει και εγώ(όπως και άλλοι,έχω και αποδείξεις :grin: ) να τα διαβάζουν..

Έπεσε το μάτι μου όμως στη λεξη βαλκάνιος και διάβασα εκείνο το κομμάτι..

Λες στον DRLOVE ότι είναι ο μόνος που επιμένει "για ιτερνετ για τζαμπα γκομενες"
Πάλι λες ψέμματα στο εαυτό σου..
Καμιά 5-6 μέλη έχουμε βάλει κάθε πιθανή απόδειξη.
Είναι όπως αυτό που λες ότι δεν έβαλα φωτό και διαλόγους από Κίεβο,γιατί φοβήθηκα μη με ξεσκεπάσεις  :2funny:
ενώ ξεχνάς πως όταν έβαλα φωτο διαλόγους,την  ίδια την Ουκρανέζα σε Κίεβο και Μόναχο, ακόμη και την γκαρσονιέρα της Ουκρανέζας,ήσουν μόνο ΕΣΥ που με αμφισβήτησες.

Μιλάς και για γυμνασμένους ή λεφτάδες,που τρώνε χυλόπιτες Ουκρανία..
Ποιος σου έχει πει ότι αν είσαι γυμνασμένος ή λεφτάς γαμάς αυτομάτως;
Γυμνασμένους ή λεφτάδες ΒΛΑΚΕΣ και ΑΜΠΑΛΟΥΣ δεν ξέρεις;

Έχεις πει και ότι έχεις παίξει όλους τους ρόλους Ουκρανία...
Μην ανοίξουμε τώρα κουβέντα τι ρόλο είναι σε θέση να παίξει ένας τύπος 1.60,που δεν έχει μάθει 39 χρόνια ούτε τη γλώσσα του και πίστευε επί 2 χρόνια ότι είμαι ο kman..

Ο kman σε έχει ρωτήσει κάτι..

Έχεις ΜΙΑ φωτό σου μαζι με γκόμενα;
Έχεις συνταξιδέψει,διανυκτερεύσει,γαμησει ακάποτα γκόμενα που γούσταρε απλά να γαμηθεί μαζί σου;
Είχες ποτέ σου γκομενα;

Την απάντηση την ξέρεις και εσύ και εμείς,τζάμπα χάνεις το χρόνο σου με κατεβατά..

Εσύ με το μυαλό που δεν έχεις και ψηλός γυμνασμένος να ήσουν,πάλι δε θα γαμούσες..

Θα ήσουν σαν τον δεξιά

CKXqya-WEAAb-7_.jpg

από το γνωστό τηλεπαιχνίδι που με δικό του ξενοδοχείο Κρήτη και λεφτά,που κατά δική του ομολογία δε γαμούσε.

Ξέρω ότι αυτά θα τα πάρεις σαν προσωπική επίθεση,αλλά αν δεν ήσουν Έλληνας/Κύπριος αυτά θα στα έγραφε/έλεγε ο μπαμπάς σου,ο αδερφός σου,οι φίλοι σου.
Εσένα οι δικοί σου σε χαϊδεύουν και σε σιγοντάρουν ότι οι ολες οι γυναίκες είναι πουτάνες.
Κλασσική ελληνική οικογένεια που δε θέλει να στεναχωρήσει το γιόκα της..

Επισκέπτης
.... καμμένες και δεν ξέρουν τι θέλουν, σε χαμηλότερο επίπεδο ομορφίας και με ψυχασθένειες.

Ναι ακριβως ετσι ειναι , οι Ελληνιδες προερχονται απο τον πλανητη Αφροδιτη , οι Ελληνες απο τον Κρονο.
Στην ιδια κοινωνια ειστε, στο ιδιο περιβαλλον αναπτυσσεστε , τα ιδια συμπλεγματα και ανασφαλειες απο τις οικογενειες σας κουβαλατε.
Στο ιδιο συναισθηματικο επιπεδο κινειστε.
Ειναι ακριβως οτι ειστε και εσεις. Ειναι "ετσι" επειδη ειστε "ετσι".
Καπως ετσι εξηγειται και το φαινομενο αν ερθει κοπελα απο το εξωτερικο και μεινει αρκετα χρονια στη χωρα , τις ιδιες συνηθειες , τροπο σκεψης και δρασης αποκτα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βαλκανιε οταν ταξιδευα μοσχα με γκομενες απο τα 20 μεχρι τα 28 οι περισοτεροι δεν ειχαν δει ακομα ρωσιδα εκτος απο κολαδικα,γιατι ελλαδα τα τελευτεα χρονια αρχισαν να ταξιδευουν.
στην μοσχα πολλες φωρες πηγα με γκομενα ενω στην ουκρανια ποτε.ουτε καλεσα ποτε καμια να ερθει κυπρο.
απλα ολοι αυτοι που υποστιριζεις οταν βρεθηκαν με αλλους απο εδω κανενας δεν ειχε γκομενα!
το φατε ματια ψαρια και φωτο δεν μου λενε τιποτα,ο διμητρακης εχει με δεκαδες απλα φωτο απο οδυσσο χαχαχαχαχαχαχα.ολοι μου δειχνουν φωτο αλλα οταν τους συναντω λαιβ κανεις δεν εχει αποδειξεις για αυτο
βαλκανιε αλλου τα κυρηγματα.πες μου για τσεχικη αγορα που δεν την ξερω.μιας και εισαι γυμνασμενος παιδαρας για δεν μας βαζεις εδω φωτο σου απο στρατο και να βαλω και εγω απλα για να κλησουμε στοματα.
μου θυμιζεις τον τυπο που παζαρε τα ποντικια στην γκομενα και του λεει θα με γαμησεις η να φερω καπειον να μας γαμησει και τους δυο χαχαχαχα.γιατι εισαι με την εντυπωση οτι δεν εχω γκομενες?για συμβουλες και τι παιζει εδω γραφω.επιδει βαζεις την ιδια κασετα βαλκανιε,εδω εχει που με ειδαν με γκομενες και οχι μονο μια!ουτε πληρωμενες.ο διμητρακης της ειδε και λαιβ και μιλησε και με αυτες
τοτε που ακομα δεν εγραφα εδω.ο ντερτυ ειδε και την θεια φαρμοκοπειο που εγραψα πιο πανω και τις διδιμες ειδε απο πολταβα.ο σλαβιανι παλι με ειδε οπως και ο σαλονικιος.
εσενα βαλκανιε ακομα δεν σε εχει δει ποτε κανενασ μην το ξεχνας και ολοι νομιζουν εισαι ο κμαν.
θα αρχισω να βγαζω και εγω φωτο με πουτανες οπως ο κμαν για να δειξω οτι ειμαι εξυπνος και αξιζω χαχαχαχ.βαλκανιε δεχεσε την προκληση μου?φωτο μονο απο στρατο αλλιος δεν σου απαντω ξανα στο θεμα εδω.επιδει δεν συμφωνω με καπειους εδω συμαινει ειμαι προβληματικος,χαζος και αμπαλος χαχαχαχα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν λεω βαλκανιε ολες ειναι πουτανες αλλα οτι ολες ειναι στα ρανταρ του τουριστα και στο ιτερνετ
δεν ειναι νορμαλ.ολοι οι γνωστες ακομα και οι ουκρανοι τα ιδια γραφουν θα παρω στα σοβαρα τον καθε
ελληνα που 99% ειναι προβληματικος ?ποσοι ελληνες ειναι νορμαλ και κανουν και παραπονα για τις εληνιδες.που πηγα στο δασκαλο αθηνα γελουσα με τα χαλια που εβλεπα και λεγαμε με τον δασκαλο οτι παιζω σε λαθος χωρα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τι να σου πω για τσέχικη αγορά;
Εδώ 39 χρόνια δεν έχεις μάθει την Ουκρανέζικη.
Εσύ ακόμη πιστεύεις πως όταν έμενα Πράγα γαμούσα μόνο πουτάνες και έχω πληροφορίες μόνο για πουτάνες.

Εμένα δε με έχουν δει τα 6-7 γνωστά μέλη που γράφουν εδώ και την ευθύνη την φέρουν επί των πλείστων εκείνοι.
Τον kman π.χ.του έχω δώσει ραντεβού 100φορές.
Ο midas είπε άνοιξη θα περάσει κάποια στιγμή από Μοναχο και του είπα να συναντηθούμε.
Λες να τους λέω για συνάντηση και να είμαι τελικά 1.60 με κοιλίτσα και καράφλα; :2funny:

Θες δηλαδή να βάλεις φωτό πως ήσουν πριν 21χρόνια για να μου δείξεις ότι μετράς; :2funny:

Όσο για το ότι ΟΛΟΙ :rolleyes: με νομίζουν για τον kman, αυτοί που κυρίως το νόμιζαν ήσουν εσύ και ο dimitrakis..
Δηλαδή...

Τέσπα, κάνε ότι γουστάρεις,απλά μη γράφεις πράγματα που δεν έχουν συμβεί..
Όπως ότι δήθεν δεν πόσταρα πληροφορίες όταν πήγα Κίεβο γιατί δήθεν θα με ξεμπροστιαζες,ενώ έχω ποστάρει την ίδια Ουκρανέζα Κίεβο και μετά από λίγο καιρό σε σαλέ της Βαυαρίας..
Μπορεί να έχω πληρώσει πολλές πουτάνες γιατί μου αρέσει το σπορ, με κάποιες έχω κάνει και παρεα,αλλά συνοδεία δεν έχω πληρώσει ποτέ.

Βγάζω και κανονικές γκόμενες, όπως εκανα πάντα, ανεξαρτήτου χώρας.
Εσύ δεν έχεις βγάλει ποτέ και το να ψάχνεις να παντρευτείς χωρίς να είχες ποτέ γκόμενα,είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για την αποτυχία.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι να σου πω για τσέχικη αγορά;
Εδώ 39 χρόνια δεν έχεις μάθει την Ουκρανέζικη.
Εσύ ακόμη πιστεύεις πως όταν έμενα Πράγα γαμούσα μόνο πουτάνες και έχω πληροφορίες μόνο για πουτάνες.

Εμένα δε με έχουν δει τα 6-7 γνωστά μέλη που γράφουν εδώ και την ευθύνη την φέρουν επί των πλείστων εκείνοι.
Τον kman π.χ.του έχω δώσει ραντεβού 100φορές.
Ο midas είπε άνοιξη θα περάσει κάποια στιγμή από Μοναχο και του είπα να συναντηθούμε.
Λες να τους λέω για συνάντηση και να είμαι τελικά 1.60 με κοιλίτσα και καράφλα; :2funny:

Θες δηλαδή να βάλεις φωτό πως ήσουν πριν 21χρόνια για να μου δείξεις ότι μετράς; :2funny:

Όσο για το ότι ΟΛΟΙ :rolleyes: με νομίζουν για τον kman, αυτοί που κυρίως το νόμιζαν ήσουν εσύ και ο dimitrakis..
Δηλαδή...

Τέσπα, κάνε ότι γουστάρεις,απλά μη γράφεις πράγματα που δεν έχουν συμβεί..
Όπως ότι δήθεν δεν πόσταρα πληροφορίες όταν πήγα Κίεβο γιατί δήθεν θα με ξεμπροστιαζες,ενώ έχω ποστάρει την ίδια Ουκρανέζα Κίεβο και μετά από λίγο καιρό σε σαλέ της Βαυαρίας..
Μπορεί να έχω πληρώσει πολλές πουτάνες γιατί μου αρέσει το σπορ, με κάποιες έχω κάνει και παρεα,αλλά συνοδεία δεν έχω πληρώσει ποτέ.

Βγάζω και κανονικές γκόμενες, όπως εκανα πάντα, ανεξαρτήτου χώρας.
Εσύ δεν έχεις βγάλει ποτέ και το να ψάχνεις να παντρευτείς χωρίς να είχες ποτέ γκόμενα,είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για την αποτυχία.
Οι κουμπάροι είναι φίλοι...Μήν τους δηλητηριάζεις εκεί στη κουζίνα του εστιατόριου γιατί και ο Χάρης τα παίρνει στο κρανίο και χώνεις και τον Μίδα σε δουλειά με τα πτώματα που στέλνουν Ελβετία και δεν έχει χρόνο να έρθει!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ναι ακριβως ετσι ειναι , οι Ελληνιδες προερχονται απο τον πλανητη Αφροδιτη , οι Ελληνες απο τον Κρονο.
Στην ιδια κοινωνια ειστε, στο ιδιο περιβαλλον αναπτυσσεστε , τα ιδια συμπλεγματα και ανασφαλειες απο τις οικογενειες σας κουβαλατε.
Στο ιδιο συναισθηματικο επιπεδο κινειστε.
Ειναι ακριβως οτι ειστε και εσεις. Ειναι "ετσι" επειδη ειστε "ετσι".
Καπως ετσι εξηγειται και το φαινομενο αν ερθει κοπελα απο το εξωτερικο και μεινει αρκετα χρονια στη χωρα , τις ιδιες συνηθειες , τροπο σκεψης και δρασης αποκτα.
Τύπε είσαι εντελώς αδιάβαστος! Διάβασε Mindreader που γράφει ακριβώς τι λένε οι γονείς στις κόρες και τι στους γιούς!
Μιλάμε μέρα με νύχτα!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τύπε είσαι εντελώς αδιάβαστος! Διάβασε Mindreader που γράφει ακριβώς τι λένε οι γονείς στις κόρες και τι στους γιούς!
Μιλάμε μέρα με νύχτα!
Το κοινωνιολογικό μοντέλο που διέπει την ελληνική κοινωνία γίνεται πολύ εμφανές απο τις συμβουλές των μανάδων προς κόρες και υιούς αντίστοιχα.

Το  δίπολο στις μητρικές συμβουλές απο Μανα σε υιό η σε κόρη έχει την παρακάτω οριοθέτηση που αναφέρω σαν παράδειγμα.

Μάνα προς γυιό, όσον αφορά τη συμπεριφορά του προς τις γυναίκες. "Να είσαι καθαρός, ευγενικός, τρυφερός, περιποιητικός, να τις κερνάς κλπ ". Ετσι κάνουν οι σωστοί άντρες προς τις γυναίκες.

Μανα προς κόρη. Κοίτα μη μπλέξεις με κανένα μπατίρη !! Δεν θα του κάτσεις εύκολα !! Πού σε πήγε ?? ήταν ακριβό ο μέρος ?? Είναι πλούσιος κοίταξε να τον τυλίξεις, γκαστρώσου αν χρειαστεί !! Εδεσες τον γάιδαρό σου ?? Οι φίλοι του ?? Ποιοί φίλοι του ?? Δεν έχει φίλοι του μετά το γάμο, να τον ξεκόψεις απο τις παρέες και γρήγορα !!!! κλπ κλπ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οντως οι συμβουλές από τις μανάδες είναι πολύ blue pill.Δείχνουν αλληλεγγύη προς τις γκόμενες όχι προς εμάς.Εμένα μου λέγανε δε θέλω να κοροιδεύεις τα κοριτσάκια,να βρεις κορίτσι για σπίτι,να είναι καλή,να την αγαπάς και τέτοια.
Ευτυχώς είχα red pill DNA από το θρυλικό παππού μου που γαμούσε αβέρτα.Μου λένε πήρες από αυτόν,τι να λέμε τον ξεπέρασες.Γενικά πολλά είναι γενετικά ζητήματα,πρέπει να το έχεις μέσα σου αλλιώς συμβιβάζεσαι με αυτά που λένε οι μανάδες,βρίσκεις μια και καλή και άιντε.
Το καλό είναι οτι έχω ανεκτικούς γονείς και μου παραχωρούσαν π.χ. σούπερ κεντρικό διαμέρισμα στην Αθήνα να γαμάω τις άρτι αφιχθείσες Ανατολικές.Αμα όμως τύχαινε και γνώριζαν τις λάθος από αυτές όπως έμπαιναν γίνονταν έξαλλοι.Λέγανε οτι έχω κάνει το σπίτι μπορδέλο,κουβαλάω μέσα όλα τα πουταναριά του ανατολικού μπλοκ,γαιδουρινές γκόμενες που μου τρώνε τα λεφτά κι έτσι.Σε κάποιες περιπτώσεις ειδικά με Τσέχες,Πολωνές είχαν στραβώσει πολύ άσχημα αλλά τις περισσότερες τις έκρυβα,δεν πέρνανε χαμπάρι οτι μπαινοβγαίνανε.Κάποια στιγμή είχα 4 Πολωνέζες Αθήνα,έφερνα τη μια μετά την άλλη διαμέρισμα,δεν προλάβαινα να αλλάξω σεντόνια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.063
Πόντοι
5.506
Οντως οι συμβουλές από τις μανάδες είναι πολύ blue pill.Δείχνουν αλληλεγγύη προς τις γκόμενες όχι προς εμάς.Εμένα μου λέγανε δε θέλω να κοροιδεύεις τα κοριτσάκια,να βρεις κορίτσι για σπίτι,να είναι καλή,να την αγαπάς και τέτοια.
Ευτυχώς είχα red pill DNA από το θρυλικό παππού μου που γαμούσε αβέρτα.Μου λένε πήρες από αυτόν,τι να λέμε τον ξεπέρασες.Γενικά πολλά είναι γενετικά ζητήματα,πρέπει να το έχεις μέσα σου αλλιώς συμβιβάζεσαι με αυτά που λένε οι μανάδες,βρίσκεις μια και καλή και άιντε.
Το καλό είναι οτι έχω ανεκτικούς γονείς και μου παραχωρούσαν π.χ. σούπερ κεντρικό διαμέρισμα στην Αθήνα να γαμάω τις άρτι αφιχθείσες Ανατολικές.Αμα όμως τύχαινε και γνώριζαν τις λάθος από αυτές όπως έμπαιναν γίνονταν έξαλλοι.Λέγανε οτι έχω κάνει το σπίτι μπορδέλο,κουβαλάω μέσα όλα τα πουταναριά του ανατολικού μπλοκ,γαιδουρινές γκόμενες που μου τρώνε τα λεφτά κι έτσι.Σε κάποιες περιπτώσεις ειδικά με Τσέχες,Πολωνές είχαν στραβώσει πολύ άσχημα αλλά τις περισσότερες τις έκρυβα,δεν πέρνανε χαμπάρι οτι μπαινοβγαίνανε.Κάποια στιγμή είχα 4 Πολωνέζες Αθήνα,έφερνα τη μια μετά την άλλη διαμέρισμα,δεν προλάβαινα να αλλάξω σεντόνια.

Γι αυτό δεν έχεις βάλει τώρα στο διαμέρισμα σεντόνια;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom