Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
καλά ρε Λευτέρη εσύ από όλο το ποστ που έγραψα από αυτό πιάστηκες;  :2funny: :2funny:

το έγραψα ''εθνάρχης'' γιατί διαβάζουν και μικρά παιδιά το site (19-24χρ.) που αν ασχολούνται λίγο με την πολιτική θα νόμιζαν ότι αναφερόμουν στον μπούλη τον νεότερο.

κάποιο ουσιαστικό σχόλιο πάνω στο ποστ που έγραψα μπορείς να κάνεις αν έχεις την θέληση και την διάθεση θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να ακούσω την τοποθέτηση σου πάνω σ' αυτό.  :hi:
γραψε τοτε βρε παιδι μου "ο γερο Καραμανλης" ή  "ο Καραμανλης οχι ο μουχεσας, αλλα ο αλλος" γιατι τα μικρα παιδια που νομιζουν πως το 1453 εγινε η μαχη στο Καλπακι με τους Ιταλους, θα εμπεδωσουν την λεξη Εθναρχης με τον γερο Καραμανλη χωρις να εχουν σχεση μεταξυ τους (οι λεξεις)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΜΑΙ  :2funny: :2funny: :2funny:

για να προσθέσω κάτι πάνω σ' αυτό που έγραψα πριν, άπαξ και έκανα το λάθος να δέχτω να κάνω σχέση μέσω μοντέρνου προξενιού ας το πω έτσι για να μην ακουστεί κάπως ξερά η λέξη προξενιό.

λόγο ότι βρίσκομαι και ζω σε αρκετά κλειστή και πουριτανική κοινωνία (όπως λίγο πολύ είναι η ελληνική επαρχία σε όλη την επικράτεια) αν γινόταν κάτι τέτοιο από την πλευρά της κοπέλας θα είχε φροντίσει εκείνη να μαθευτεί παντού η υποτιθέμενη ''σχέση μας''  (έχει το σκοπό της η κάθε κάργια να το κάνει και δεν θα το κάνει από χαρά γιατί βρήκε άντρα, αλλά από δόλο για να πετύχει το σκοπό της η κάθε μια ξεχωριστά). Σε πληροφορώ το οικογενειακό της περιβάλλον πρώτο και καλύτερο θα το μάθαινε για να διαδώσει φήμες περί αρραβώνος και λοιπά τέτοια κοινωνικά τρικ για να ξέρει και η τελευταία 80 χρονή γιαγιά στο χωριό ότι ο τάδε με την τάδε αρραβωνιάστηκαν, ενώ κάτι τέτοιο δεν θα ίσχυε επ ουδενί.

τα μουσουλμανικά κατάλοιπα της κοινωνίας της ελληνικής επαρχίας καλά κρατούν ακόμα και εν έτη 2019 που υποτίθεται εξυχρονιστήκαμε ως κράτος και γίναμε έστω και λίγο δυτικοί όπως έλεγε και ο εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής ότι ανοίκουμε στην δύση.

παπάρια μάντολες όπως λέει και αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου ανοίκουμε στη δύση όταν μας βολεύει ο κώλος μας (και εννοώ τις γυναίκες) είμαστε δυτικοί αλλά όταν πρόκειται για κάτι που δεν μας συμφέρει (και πάλι για τις γυναίκες αναφέρομαι) τότε είμαστε συντηρητικοί και πουριτανοί.  :jerking: :jerking: :jerking:

Να σου πω την γνωμη μου μια και τοφερε η κουβεντα...
Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες, αν και συμφωνω με την τελευταια παραγραφο και τον ΓΓ.
Η πλειονοτητα των Ελληνιδων πιστευω οτι κοιταζουνε το σπιτι τους και τα παιδια τους και αγωνιζουντε διπλα στον ανδρα για να τα βγαλουν περα... Υπαρχουνε βεβαια και τα ξεκολα που θα θελουν μονο λουσα και ταξιδακια. Οι Ανατολικες επειδη περασανε 3 γενεες σε συνθηκες απολυτης στερησης, θελουνε αλλες 3 για να ερθουνε στα συγκαλα τους... Δηλαδη απο το 2100 μαι μετα.. Εως τοτε θαναι καλες μονο για πηδηματα και οχι για σπιτι... Το ιδιο ισχυει (οπως εχω γραψει και σε αλλα Ασιατικα νηματα) και για τις Κινεζες/Κουβανες....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες, αν και συμφωνω με την τελευταια παραγραφο και τον ΓΓ.
Η πλειονοτητα των Ελληνιδων πιστευω οτι κοιταζουνε το σπιτι τους και τα παιδια τους και αγωνιζουντε διπλα στον ανδρα για να τα βγαλουν περα... Υπαρχουνε βεβαια και τα ξεκολα που θα θελουν μονο λουσα και ταξιδακια. Οι Ανατολικες επειδη περασανε 3 γενεες σε συνθηκες απολυτης στερησης, θελουνε αλλες 3 για να ερθουνε στα συγκαλα τους... Δηλαδη απο το 2100 μαι μετα.. Εως τοτε θαναι καλες μονο για πηδηματα και οχι για σπιτι... Το ιδιο ισχυει (οπως εχω γραψει και σε αλλα Ασιατικα νηματα) και για τις Κινεζες/Κουβανες....

αν και έχω διαφορετική άποψη πάνω σ' αυτό το θέμα, την κρατάω την γνώμη σου στο πίσω μέρος του μυαλού μου και αν τα φτιάξω με κάποια ελληνίδα κάποια στιγμή στο μέλλον να δω αν πραγματικά έχουν βάση όλα αυτά.

πάντως από συναγωνιστές που τα έφτιαξαν με ελληνίδες το τελευταίο διάστημα όπως λ.χ. ο DR. LOVE τα μαντάτα είναι δυσάρεστα και αποθαρρυντικά για τις ελληνίδες.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

Και βεβαια ισχυει αυτο.
Ενα τεραστιο μερος της κοινωνιας δεν ενδιαφερεται για εξελιξη. Παντρευεται απο μικρο με τον πρωτο/πρωτη που βρηκαν. Ζουν μια δυστυχισμενη ζωη η οποια εχει αντικτυπο στα παιδια. και πολεμουν για την επιβιωση ολων.  Ο αντρας λεει οτι γαμαει, η γυναικα λεει οτι ειναι ωραια και ο ενας τρωει την παντοφλα του αλλου..

Αυτο κραζουμε. Οτι αρνουμαστε να ωριμασουμε, να εξελιχθουμε, να προσαρμοστουμε.. Μας αρεσει η κλαψα και η μιζερια της εποχης του 50..
Με τα μπουζουκια, με τα αχ βαχ και με τα φτωχα και τιμια παιδια.. Τα αναπαραγουμε ολα αυτολεξή ακριβως οπως πριν 70 χρονια

Και εμεις, λεμε ΟΧΙ ! αυτο..

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αν και δεν γνωριζομαστε θα διαφωνησω καθετα για τις ανατολικες και κυριως για τις λευκορωσιδες και τις Ρωσιδες ακομα και για καποιες ποιοτικες ουκρανες..
Παλι ακουγετε η μιση αληθεια
Τι εννοω
Οσο αφορα τις Ελλεινιδες πρεπει να τις χωρισουμε σε 3 κατηγοριες
θα ελεγα οι <5 οι 5-8 και οι 8+
Αν εννοεις οτι οι κατω του 5 κοιταν την οικογενεια τους εχεις δικιο μονο που δεν λες το αλλο μισο οτι δεν μπορουν να κανουν αλλιως γιατι χορηγο δεν μπορουν να βρουν ουτε στην Ελλαδα ουτε στο εξωτερικο
Αρα ενω εχουν οσο σεξ θελουν γιατι εδω και τα 2αρια τα πηδανε δεν μπορουν να εχουν το χρημα αρα αν βρουν καποιον που εχει 1-2 χιλιαρικα καθονται στα αυγα τους γιατι ξερουν οτι δεν θα βρουν παραπανω και φυσικα απαιτουν απο τον αλλον και το πετυχαινουν να τον εχουν και δουλο με τις γνωστες απειλες...(και του ριχνουν και το κερατο της αρκουδας αν δεν υπακουει αλλα πολλες φορες και αν υπακουει αν τον δουν τελειως πιρφορο και μαλακα...)Αν αυτο εσυ το θελεις καλο status για αντρα μαζι σου...
Ενα αλλο που θα ηθελα να πω ειναι οτι οι ελλεινιδες ξερουν καλα να διαπραγματευονται το αιδιο του και δεν το δινουν ετσι σε αντιθεση με τον Ελληναρα που πρωτα σκαει τα λεφτα η πρωτα παντρευεται και μετα παει να διεκδικησει χωρις οπλα βεβαια αφου το μεγαλο του οπλο το χρημα το παρεδωσε μπροστα...(αν βεβαια μου πειτε για μυαλο οπως ειδατε και πιο πανω με παραδειγματα μυαλο χωρις γνωσεις γυναικων καταληγεις οπως ο κυριος Κουστας να πληρωνεις και να πληγωνεσαι ανεπανορθωτα και να κανεις double fault στην συνεχεια μακαρι να βγω λαθος για τον ανθρωπο...Γνωσεις γυναικων αποκτας μετα τα χιλια ραντεβου με γκομενες για να εχει δει σχεδον ολα τα ειδη γυναικιου μυαλου πραγμα αδυνατον για οποιονδηποτε ελληνα τα 1000 ραντεβου εκτος ισως απο τον Σπαλιαρα δηλαδη το 0,001% ωραιου και διασημου)
Οσο αφορα τις 5-8 εδω ειναι θεμα τι μυαλο εχει
Αν καταφερει και τυλιξει δυνατο παικτη εχει τα παντα και μαλιστα τον απειλει με τα ιδια του τα οπλα δηλαδη οτι θα τον χωρισει αν δεν τις κανει ολα τα χατιρια και δεν ειναι δουλος....
Να ξερετε οτι οι Ελλεινιδες παντα σε απειλουν με αυτο που φοβουνται...
Θα μπορουσα να γραψω βιβλια αλλα δεν αξιζει εδω γιατι και δεν με πληρωνει κανενας και γιατι οι international πανω κατω τα ξερουν αυτα και γιαυτο την εκαναν...
Το 90% απο αυτες ειναι που στις ερευνες δερνουν τους αντρες τους τους κανουν μπουλινγκ κλπ σχεδον ολες τους κερατωνουν ακομα και με κολλητους τους και αν τις καταλαβουν του λενε εσυ φταις που πηγα με τον κολλητο σου και βγαζουν το μπλοκακι που εχουν στα προσωπικα τους ειδη σε περιπτωση που δεν το καταπιεις να σου που ποσα ζητανε για το διαζυγιο και για να βλεπεις το παιδι σου...
Το ποσο δε ενδιαφερονται για το παιδι τους ρωτα δικηγορους για το πως το βαζουν μπροστα σε καθε διαπραγματευση λες και ειναι μονο του αντρα και οχι δικο τους
Αν και αυτο το στατους του αντρα σου αρεσει τοτε ναι κανουν για οικογενεια
Τελος για τις 8+ δεν εχω συναντησει ακομα καμια που να  μην τα εχει με παμπλουτο και να μην σου μιλαει αν δεν ξερει οτι τα εχεις χοντρα...Το εχω απευθυνει σε πολλους αν μου βρουν την πρωτη που τα εχει με φτωχο να με ενημερωσουν θα ζητησω συγγνωμη απο ολες για αυτα που λεω..
Αρα παλι το στατους του αντρα να δινει 5000 σε ενα βραδυ για λουλουδια για να ενδωσει το 8+ που εχει διπλα του ειναι εξεφτευλιστικο...

Παμε σε Ρωσιδες τωρα Λευκορωσιδες και σε καποιες Ουκρανεζες
Μην μπερδευεσαι με τις εδω εδω ειναι και οτι χειροτερο υπαρχει εκει και γινονται και Ελλεηνιδες αφου μπαινουν στην εδω νοοτροπια
οι εκει
Ειναι παρα πολυ της οικογενειας και ενω εχουν αντρες που τους εχουν φερθει αθλια ασχολουνται με το παιδι τους παρα πολυ...
Εκει μπορεις ευκολα να βρεις γυναικα με miss much να παντρευτεις και να εχεις το πανω χερι για να το θεσω απλα και συντομα το προβλημα ειναι αν την φερεις εδω που μαθηματικα ειναι αδυνατον να μην χαλασει ακομα και παρθενα απο εκει...
Αρα μια 6-7 εκει δεν τολμαει να σκεφτει να σου την κανει γιατι πολυ απλα ξερει οτι τετοια εχεις οτι ωρα θελεις(τωρα μιλαω για μεσο ελληνα μεσης εμφανισης μεσης γνωσης απο γυναικες)αν οχι και καλυτερη αν εισαι καλος
Δηλαδη εκει μια που εχει δουλεια που εχει οικογενεια και ειναι 6-7 εμφανιση ειναι ευκολο να την βρεις και να την παντρευτεις και να εισαι εσυ η Ελλεινιδα εκει
Τωρα βεβαια αν εχει περισσοτερες δυνατοτητες μπορεις να πας και παραπανω πραγμα αδυνατο στην Ελλαδα
Βεβαια αν ψαχνεις γυναικα σε κλαμπ και χωρις οικογενεια και κυριως χωρις να εχει δουλεψει ποτε ε τοτε ναι πας γυρευοντας και εκει...
Το συμπερασμα

Αυτος που ξερει εκει θα βρει σιγουρα γυναικα και θα ειναι πολυ ευχαριστημενος σε αντιθεση με εδω που θα ειναι δουλος υποχρεωτικα(υπο προυποθεσεις και εδω με την ξενη αν και λεω πολλα κολπα τωρα κανοντας της 3 παιδια και πηγαινοντας την στην επαρχια σε χωριο την εχεις αποδεκατισει σαν γκομενα)
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΕΚΕΙ Η ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Γιαυτο συμβουλη για οποιον θελει να ακουσει
βγειτε 1000 ραντεβου τουλαχιστον με γυναικες προφανως στο big 3 και μετα θα δειτε την ζωη αλλιως αν θελετε παραπερα..
Αλλιως  η μονη λυση ειναι Ελληνιδα δουλος και ολα τα υπολοιπα που ειπα παραπανω....
Ακομα και σαβουρες δεν ειναι ασφαλη λυση...Προσφατα φιλος μου που ηταν πολυ καλο παιδι(αρα μαλακας για ελλεινιδα)τον παρατησε η γυναικα του που εγω τις βαζω 1.5/10..(ακομα απορω πως το εκανε)
Αν δεν ξερεις απο γυναικες εισαι χαμενος!!!!
Σαν να παιζει ποκερ και να μην ξερεις αν κερδιζεις η χανεις αφου δεν ξερεις τα φυλα...Θα χασεις ολα σου τα λεφτα μετα απο 2-3 πασες αυτο ειναι το μονο σιγουρο
Αρα αυτογνωσια γνωση διαβασμα ραντεβου στην πραξη με 1000  γυναικες και μετα παιδι...
Στην Ελλαδα ειδικα το τελευταιο ειναι αδυνατο αρα εχουν ολοι αφεθει στην θεα τυχη και στον οικτο του μεγαλοδυναμου για το μελλον τους στην οικογενεια τους...
Και αν σου κατσει οπως στο τζοκερ εχει καλως αν ομως δεν σου κατσει....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η πλειονοτητα των Ελληνιδων πιστευω οτι κοιταζουνε το σπιτι τους και τα παιδια τους και αγωνιζουντε διπλα στον ανδρα για να τα βγαλουν περα...

Φαίνεται από το ποσοστό των διαζυγίων πόσο αγωνίζονται δίπλα στον άντρα τους.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Φαίνεται από το ποσοστό των διαζυγίων πόσο αγωνίζονται δίπλα στον άντρα τους.
sadman εσυ γραφεις η αλλος στην θεση σου?Πολυ βελτιωμενο σε βλεπω τωρα τελευταια και μου κανει εντυπωση.
Να συπληρωσω λοιπον σωστα οτι εκτος απο το 50% που χωριζουν το υπολοιπο 45-48% μενουν τυπικα μαζι ενας στο ενα δωματιο και αλλος στο αλλο...(ρωτηστε γυναικολογους να σας πουν αν και εχω και γυναικολογους που τις κανονικες σχεσεις μετα το γαμο τις εχουν στο κατω του 1% αλλα ας παρουμε τους πιο μετριοπαθης)
Αρα παντρευεσαι Ελλεινιδα και εχεις περιπου 2-5% να εχεις ενα καλο γαμο(ανεκτο πιο σωστα)
Καλη επιτυχια
μεταξυ μας καλυτερα παιξε τζοκερ και αν σου κατσει...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
sadman εσυ γραφεις η αλλος στην θεση σου?Πολυ βελτιωμενο σε βλεπω τωρα τελευταια και μου κανει εντυπωση.
Να συπληρωσω λοιπον σωστα οτι εκτος απο το 50% που χωριζουν το υπολοιπο 45-48% μενουν τυπικα μαζι ενας στο ενα δωματιο και αλλος στο αλλο...(ρωτηστε γυναικολογους να σας πουν αν και εχω και γυναικολογους που τις κανονικες σχεσεις μετα το γαμο τις εχουν στο κατω του 1% αλλα ας παρουμε τους πιο μετριοπαθης)
Αρα παντρευεσαι Ελλεινιδα και εχεις περιπου 2-5% να εχεις ενα καλο γαμο(ανεκτο πιο σωστα)
Καλη επιτυχια
μεταξυ μας καλυτερα παιξε τζοκερ και αν σου κατσει...

Τύπε συμφωνώ με τους γυναικολόγους.Αλλά ότι και να μας λένε,εαν δυστυχώς δεν φάμε συνειδητά τα μούτρα μας,δεν μαθαίνουμε.Ένας ανύπαντρος,ενώ ακούει και διαβάζει για διαζύγια,διατροφές κλπ,πάλι θέλει να παντρευτεί.Σου λέει 'όχι,εγώ βρήκα την γυναίκα της ζωής μου,είμαστε τέλεια μαζί,θα με αγαπάει' μπλα μπλα μπλα.Και όταν μετά χωρίσει ή βρίζεται όλη μέρα με τη γυναίκα του,τότε καταλαβαίνει.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τύπε συμφωνώ με τους γυναικολόγους.Αλλά ότι και να μας λένε,εαν δυστυχώς δεν φάμε συνειδητά τα μούτρα μας,δεν μαθαίνουμε.Ένας ανύπαντρος,ενώ ακούει και διαβάζει για διαζύγια,διατροφές κλπ,πάλι θέλει να παντρευτεί.Σου λέει 'όχι,εγώ βρήκα την γυναίκα της ζωής μου,είμαστε τέλεια μαζί,θα με αγαπάει' μπλα μπλα μπλα.Και όταν μετά χωρίσει ή βρίζεται όλη μέρα με τη γυναίκα του,τότε καταλαβαίνει.
Αυτόν το λέω εγώ ο μαλακας του 1%...δηλαδή ο μαλακας που ξέρει ότι έχει 1% να πετύχει αλλά ο χαζοεγωισμος του του λέει εσύ είσαι ο one of the kind και θα είσαι στο 1%...φυσικά μετά καταλαβαίνει ότι είναι στο 99% αλλά μετά είναι αργά για δάκρυα...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Φιλε Παπα ποσο ευστοχα ειναι ολα αυτα που λες...
ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ η λεξη που μισει ο Ελληνας...
Τους βλεπουμε καθε μερα τους πιρφορους εδω μεσα που με επιχειρηματα που λενε οι Ελλεινιδες γκομενες προσπαθουν να μας πεισουν να κανουμε και εμεις τα λαθη που κανουν αυτοι...
Το 70% δεχεται μπουλινγκ απο τις γυναικες τους το 30% τρωει ξυλο(επισημα στατιστικα)και ερχονται εδω και το παιζουν μαγκες του πληκτρολογιου
Ο Λογος που τα γραφω ολα αυτα και μερικες φορες ισως γινομαι κουραστικος δεν ειναι φυσικα για να αλλαξουν αυτοι(οταν οι ιδιοι δεν θελουν)αλλα γιατι αυτοι φταινε που μας περασε η Πολωνια και η Τσεχια που ηταν στα ανεκδοτα με το τι ειναι κρεας και αυτοι φταινε που οι Ελλεινιδες το παιζουν μουναρες και ειναι εκει που ειναι
ΡΕ ΠΑΝΙΛΙΘΙΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ
Αν δεν ειχατε αυτη την νοοτροπια και τα διπλα απο οτι βγαζετε θα βγαζατε  και θα γαμαγατε ακομα και ο τελευταιος οικονομικα γκομενακια οπως κανουν οι σκουπιδιαριδες του κιεβου.
Για εσας στα τετοια μου καλα να παθετε
Εγω και οι Ελληνες ιντερνατιοναλ ομως γιατι πρεπει να τρεχουμε 3000 χιλιομετρα και βαλε μακρυα για να παρουμε τα λεφτα που αξιζουμε και αλλες 3000 χιλιομετρα μακρυα για να κανουμε ερωτα η σεξ με σπονσορετες(αναλογα τι θελει ο καθενας)ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΔΩ...
Αδικη η ζωη αλλα εμεις βρηκαμε την λυση και σωθηκαμε...Οι πιρφοροι ας καθονται να βλεπουν τις τσοντες του κμαν και να αναρωτιουνται ρε λες να ειναι αληθεια....
ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ
να σας γαμανε οι  σαβουρογαμηδες Ρωσοι(οπως εγραψα πριν μερες) τις γκομενες σας οι αλβανοι και οι μαυροι ΤΣΑΜΠΑ ΦΥΣΙΚΑ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...
Τι να πεις καταντια το τοπ καμακι της ευρωπης στο πατο της αβυσσου  και με προοπτικες για ακομα πιο κατω...
Και στο τελος να του λεει η Ελλεινιδα εσυ φταις που γαμηθηκα με τον μαυρο τωρα θα τρωω την διατροφη σου και θα γαμιεμαι με ολες τις φιλες του Σιλωαμ...
Καταντια κατρακιλα μηδενισμος αυτοξεφτιλα..
Ποιος ο Ελληνας....
Κριμα...
Συνεχιζω δυναμικα για σημερα που εχω ορεξη και μετα απο καιρο παλι για να βγαλουμε και κανενα φραγκο...
Μολις γυρισα απο το γκαζι και τι ειδα!!!!
2 χοντρουλες που πανω απο 3 δεν τους βαζεις χερακι και φιλακι με κινεζους που δεν βλεπονταν φυσικα αλλα φοραγαν ακριβα ρουχα και προφανως τις εβγαλαν βολτα και μετα πηγαιναν για πηδημα...
ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΣΑΣ το λεω για τελευταια φορα εχει και πιο κατω να πηδιουνται οι Ελληνιδες με Κινεζους με Τουρκους με Ρωσους με μαυρους  με οτι αλλο θελετε εκτος απο εσας!!!!!
Γατακια σε λιγο δεν θα μπορειται να γαμησετε ουτε την θεια μου την μαριγω...
Ξυπνηστε και αφηστε τα παρακαλια και τα λικε στο fb instagram κλπ και μαθεται να κανετε καμακι γιατι αλλιως το μελλον εφτασε και ειναι παρα μα παρα πολυ ασχημο για εσας
Εντελως φιλικα
Drag

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ετσι είναι.Απλά δεν το καταλαβαίνουν γιατί δεν έχουν μπει στον ανταγωνισμό.Δεν μπαίνουν καν στον ανταγωνισμό.
Εσύ προφανώς το έκανες,κάποια στιγμή χτύπησες οχτάρι και σου είπε για σαμπάνιες,καλιάν,δώρα κτλ οπότε έστριψες δια της τουαλέτας όπως κάνουν και οι γκόμενες.

Εγω επειδή δεν λέω ΠΟΤΕ ψέματα ναι έχει γίνει αυτό. Και όχι μονο μια φορά! Οπότε δεν ξανασχολήθηκα με τέτοιες. Γράφουν κάποιοι συναγωνιστές πως επιλέγουμε tinder λόγω θάρρους. Ναι δεν έχουμε οργώσει την Ανατολική Ευρώπη και κολλάγαμε να μιλήσουμε σε 8αρια και 9αρια. Σαφώς και το κάναμε και το κάνουμε..Αλλά έπαιζαν και παίζουν ΤΡΕΛΑ άκυρα και ζητάνε ΧΡΗΜΑ και δωράκια.

Οπότε πέρα απο τα μυθεύματα που αρέσουν στους Έλληνες οι σοβαροί στόχοι στο ΤΣΑΜΠΕ ήταν πάντα στο 7 και 7,5 σε εμφανιση. Πάνω απο εκεί ΖΗΤΑΝΕ και το θέμα ειναι αν εισαι έτοιμος να δώσεις και απο οικονομικής άποψης αλλά και ηθικής χωρίς τίποτα να ειναι κατακριτέο.

Εγω προσωπικά γράφω τι κάνω και βλέπω πως λειτουργεί στο πεδίο της μάχης μακάρι κάποιοι παίχτες να πετυχαίνουν κάτι άλλο και να μας μεταδωσουν την γνωση και τεχνικές. 8+ Κίεβο χωρίς χρήμα δεν νομίζω έτος 2019 να πετύχω προσωπικά χωρίς δώρο πάντως. Αλλα και τα 7αρακια μια χαρα ειναι!! ο Μεσος Έλληνας δεν έχει πηδήξει καν 7αρι σε όλη του την ζωή να σκέφτεστε!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η κρίση διέλυσε τις Ελληνίδες γιατί τους στέρησε τους γαμπρούς.Προ 2009 είχαν μια ελπίδα να γειώσουν κάποιο φιλότιμο φραγκάτο παληκάρι έστω Δ.Υ. με σταθερό εισόδημα ή ευκατάστατο γόνο.Πλέον οι επιλογές είναι ψωλάς Δ.Υ. του χιλιάρικου και γόνος μαμάκιας του χιλιοπεντακοσάρικου.Είναι να μην το ρίξουν στις γάτες?
Οι άλλες εναλλακτικές είναι ο άνεργος τατουατζής και ο φτωχός πλην τίμιος πιτσαδόρος με τα 600 ευρώ το μήνα.Τα έχουν δει όλα,έχουν πάθει νταράκουλο.Γαμπροί πλέον ούτε για δείγμα.
Οι αξιόλογοι νέοι έχουν μεταναστεύσει εξωτερικό όπου είδαν το φως το αληθινό και φυσικά γαμάνε τα πάντα εκτός από Ελλεινίδες.Προφανώς οι τελευταίες θα το ρίξουν στα κουμπιά,δεν υπάρχει λύσις.
Εντάξει τους σλαβογαμείς τους θεωρούν παραδοσιακά losers,μαλάκες που πάνε με φτωχές Ανατολικές γιατί τα χάλια τους δεν τους επιτρέπουν να βρουν Ελληνίδα.Προφανώς τώρα τις βλέπουν σαν κλέφτες αντρών,οπότε θα παίξουν σίγουρα χοντρά μαλλιοτραβήγματα και νομοθεσίες.
Γενικώς οι γκόμενες έχουν καταμπερδευτεί.Εχουν χάσει τη μπάλλα που λένε,δεν ξέρουν πώς να ταξινομήσουν τους άντρες με τυφλοσούρτη όπως έκαναν παλιά.

Φοβερό post μπράβο Kman!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτά ήταν στις εποχές των μανάδων τους.Τώρα οι ελλεηνίδες έχουν τόσες επιλογές που δεν παρακαλάνε κανέναν.Δυστυχώς οι άντρες είναι αυτοί που παρακαλάνε.

Ακριβως!!!! Και δεν θέλουν γάμο πλέον. Αντε να το κανουν για καμιά τετραετια μετα τα 36 τους απλά να κάνουν κανα κουτσούβελο και μετα κλωτσια τον άντρα και με φίλες εξω να μαζευουν πούτσες απο μικρότερους.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Ολες πουλάνε αυτό που έχουν.Οι Πολωνέζες π.χ. διακρίνονται στην πίπα.Για αυτό η πρώτη τους έγνοια είναι να σε πιπώσουν για να κολλήσεις.Οι Ουκρανέζες είναι εντυπωσιακές να τις κυκλοφορείς.Οπότε θέλουν να κυκλοφορήσεις μαζί τους για να τρέχουν τα σάλια ολωνών και να τις ερωτευτείς.Οι Ελληνίδες μαγειρεύουν καλύτερα.Οπότε θέλουν να σε βάλουν να δοκιμάσεις τα δικά τους φαγιά να κολλήσεις.
Γενικώς όλες έχουν ένα ισχυρό σημείο που προβάλλουν.Αν κάποιος ενδιαφέρεται για σοβαρή πίπα,κωλάρες,βυζάρες,συνεχές σεξ φυσικά θα κολλήσει με τις Σεξοπόλκες.Αν κάποιος ενδιαφέρεται να παρελαύνει μοντέλα και να χύνουν όλοι φυσικά θα πάει Ουκρανία.Αν θέλει τέλεια γυναικεία συμπεριφορά,ανέβασμα,κουλτούρα θα πάει Ρωσία.Αν θέλει να ντερλικώνει νόστιμα φαγιά θα πάει Ελλάδα,Ιταλία κτλ.Αν θέλει γκόμενα να τον ανεβάσει επαγγελματικά,οικονομικά θα πάει Δύση Γερμανία,Σκανδιναυία.Γκόμενα που να τα έχει όλα και τέλεια στο σεξ και τέλεια εμφανισιακά και τέλεια μαγείρισσα και νέα,ωραία,πλουσία που να σε ανεβάζει κοινωνικά και επαγγελματικά υπάρχει μόνο στα παραμύθια,δεν υπάρχει το είδος αυτό στην πραγματική ζωή,πρέπει να κάνεις θυσίες.

Το μονο κακο ειναι οτι πολλες Ρωσσιδες σπανε γρηγορα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δύο παρατηρήσεις κι απο εμένα μιας και πλέον μιλάμε για το τι τρέχει με τις Ελλεινίδες και αν αξίζει ο γάμος!

Ο ΓΑΜΟΣ λοιπόν πέρα απο το θρησκευτικοκοινωνικό ζήτημα έχει και πολύ μεγάλες νομικές συνέπειες! Ξαφνικά κάποιος πάει να βάλει στη ζωή του μια άσχετη η οποία γίνεται και νομικά συνέταιρος στα οικονομικά του άντρα διότι αν χωρίσει οι νόμοι και το δικαστήριο πάντα είναι υπέρ της γυναίκας και ΤΟ ΞΕΡΕΙ!!!

Η σύγχρονη γυναίκα δεν ψάχνει ένα καλό γάμο αλλά ένα καλό διαζύγιο! Ή αλλιώς καλός γάμος=αυτός που θα δώσει τα περισσότερα στο διαζύγιο!!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Και επειδή βαριέμαι να γράφω και βλέπω πως δεν έχει αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο --->

Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω..ως ορκισμένος εχθρός των Ελληνίδων που τους σέρνω πολλά και στο Site αλλά και στην κοινωνική μου ζωή.
Εκτός τα πολλά μείον της οικογένειας, της κακής σωματικής φροντίδας της περίπλοκης ψυχαναγκαστικής παράνοιας σε θέματα σχέσεων έχουν και ακόμα ένα πολύ μεγάλο μείον! Είναι αυτό της άρνησης της αλήθειας! Η Ελληνίδα για να προσεγγιστεί πρέπει να ακούσει ψέματα! Κάτι σαν τον Έλληνα ψηφοφόρο δηλαδή! Αν πας και ανοίξεις χαρτιά για το τι περίπου θέλεις ή ψάχνεις τότε αυτομάτως κατηγοριοποήσαι σε ομάδες όπως λιγούρι, μαλάκας,πεφτουλας,γυναικάς κτλ κτλ...
Λέγοντας την αλήθεια δεν λέω ευθέως απο τη πρώτη γνωριμία να πεις θέλω να σε παντρευτώ, γαμήσω, γνωρίσω αλλά να μιλήσεις για το ποιός πραγματικά είσαι! Αν δηλαδή στη πρώτη γνωριμία δεν λύνεις και δένεις, δεν αγοράζεις και πουλάς τα πάντα και δεν γνωρίζεις τους πάντες και τα πάντα είσαι απλά ένας αόρατος άνθρωπος! Ένα φύσημα αέρα και μάλιστα ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ!!!
Το παραπάνω έχει γαλουχίσει πολλούς άντρες κυρίως λιγότερο μορφωμένους αλλά και φτωχότερους να αναπτύξουν σε επίπεδο επιστήμης το ΨΕΜΑ! Για ένα άνοιγμα ποδιών μπορεί να το παίξουν σούπερ ντίλερς ενώ η δουλειά τους μπορεί να είναι μια νορμάλ δουλειά σαν όλες τις άλλες! Και η επιβράβευσή τους έρχεται όχι για το ποιοί πραγματικά είναι αλλά για το τι αέρα πούλησαν!
Το κακό με τις Ελληνίδες είναι οτι πιστευουν κατα συρροή τέτοιους τύπους χωρίς να θέλουν να δουν την αλήθεια.... Πάλι καλύτερο παράδειγμα είναι οι Έλληνες ψηφοφόροι που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους!
Τώρα ακριβώς πάνω στο ερώτημά σου.. Για το αν υπάρχουν ελλεηνοι άντρες αυτό πολύ δύσκολα διαπιστώνεται διότι ο άντρας φλετάρει και τάζει και όχι η γυναίκα! Αλλά σύμφωνα με τα παραπάνω το κλειδί είναι το από που προέκυψε η επιθυμία για "αγορά αέρα" εκ μέρους των γυναικών ωστε να κάνει τους άντρες καλούς πωλητές αυτού...   

Και θα το προχωρήσω και ακόμα παραπέρα που αρχίζει και γίνεται σοκαριστικό και άρρωστο...Υπάρχουν άτομα που στην πρώτη γνωριμία δεν πουλανε αέρα και λένε την αλήθεια πως έχουν πολλές γνωριμίες σε όλα τα επίπεδα, πως έχουν χρήμα(με τρόπο βέβαια διότι κανένας που έχει δεν το λέει πλήν των νεόπλουτων)!Τότε  η Ελληνίδα θα γυρίσει να πει "μα δεν σε είδα στη τηλεόραση"... Αυτομάτως ο τύπος "Αγάπη μόνο" έχει πιο πολύ αξία στα μάτια της απ' οτι ένας σωστός καλλιεργημένος και επιτυχημένος άνδρας! Ακόμα κι αυτός πρέπει να χρησιμοποιήσει την υποκριτική και να πει ψέματα ολκής για πολιτικές η επιχειρηματικές φιλοδοξίες...
Και οποιοσδήποτε Αντρας στην Ελλάδα απο το πρώτο μέχρι τον τελευταίο αυτή τη λογική ακολουθεί! Δηλαδή και ο Ρουβάς για τη γυναίκα του σε προσωπικό επίπεδο ίσως χρειάστηκε να πουλήσει αέρα για διεθνή καριέρα ή πολιτική! Το να είσαι ο απλός ταπεινός ειλικρινής τίμιος Ρουβάς δεν φτάνει για την Ελληνίδα!!!!! 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αν και δεν γνωριζομαστε θα διαφωνησω καθετα για τις ανατολικες και κυριως για τις λευκορωσιδες και τις Ρωσιδες ακομα και για καποιες ποιοτικες ουκρανες..
Παλι ακουγετε η μιση αληθεια
Τι εννοω
Οσο αφορα τις Ελλεινιδες πρεπει να τις χωρισουμε σε 3 κατηγοριες
θα ελεγα οι <5 οι 5-8 και οι 8+
Αν εννοεις οτι οι κατω του 5 κοιταν την οικογενεια τους εχεις δικιο μονο που δεν λες το αλλο μισο οτι δεν μπορουν να κανουν αλλιως γιατι χορηγο δεν μπορουν να βρουν ουτε στην Ελλαδα ουτε στο εξωτερικο
Αρα ενω εχουν οσο σεξ θελουν γιατι εδω και τα 2αρια τα πηδανε δεν μπορουν να εχουν το χρημα αρα αν βρουν καποιον που εχει 1-2 χιλιαρικα καθονται στα αυγα τους γιατι ξερουν οτι δεν θα βρουν παραπανω και φυσικα απαιτουν απο τον αλλον και το πετυχαινουν να τον εχουν και δουλο με τις γνωστες απειλες...(και του ριχνουν και το κερατο της αρκουδας αν δεν υπακουει αλλα πολλες φορες και αν υπακουει αν τον δουν τελειως πιρφορο και μαλακα...)Αν αυτο εσυ το θελεις καλο status για αντρα μαζι σου...
Ενα αλλο που θα ηθελα να πω ειναι οτι οι ελλεινιδες ξερουν καλα να διαπραγματευονται το αιδιο του και δεν το δινουν ετσι σε αντιθεση με τον Ελληναρα που πρωτα σκαει τα λεφτα η πρωτα παντρευεται και μετα παει να διεκδικησει χωρις οπλα βεβαια αφου το μεγαλο του οπλο το χρημα το παρεδωσε μπροστα...(αν βεβαια μου πειτε για μυαλο οπως ειδατε και πιο πανω με παραδειγματα μυαλο χωρις γνωσεις γυναικων καταληγεις οπως ο κυριος Κουστας να πληρωνεις και να πληγωνεσαι ανεπανορθωτα και να κανεις double fault στην συνεχεια μακαρι να βγω λαθος για τον ανθρωπο...Γνωσεις γυναικων αποκτας μετα τα χιλια ραντεβου με γκομενες για να εχει δει σχεδον ολα τα ειδη γυναικιου μυαλου πραγμα αδυνατον για οποιονδηποτε ελληνα τα 1000 ραντεβου εκτος ισως απο τον Σπαλιαρα δηλαδη το 0,001% ωραιου και διασημου)
Οσο αφορα τις 5-8 εδω ειναι θεμα τι μυαλο εχει
Αν καταφερει και τυλιξει δυνατο παικτη εχει τα παντα και μαλιστα τον απειλει με τα ιδια του τα οπλα δηλαδη οτι θα τον χωρισει αν δεν τις κανει ολα τα χατιρια και δεν ειναι δουλος....
Να ξερετε οτι οι Ελλεινιδες παντα σε απειλουν με αυτο που φοβουνται...
Θα μπορουσα να γραψω βιβλια αλλα δεν αξιζει εδω γιατι και δεν με πληρωνει κανενας και γιατι οι international πανω κατω τα ξερουν αυτα και γιαυτο την εκαναν...
Το 90% απο αυτες ειναι που στις ερευνες δερνουν τους αντρες τους τους κανουν μπουλινγκ κλπ σχεδον ολες τους κερατωνουν ακομα και με κολλητους τους και αν τις καταλαβουν του λενε εσυ φταις που πηγα με τον κολλητο σου και βγαζουν το μπλοκακι που εχουν στα προσωπικα τους ειδη σε περιπτωση που δεν το καταπιεις να σου που ποσα ζητανε για το διαζυγιο και για να βλεπεις το παιδι σου...
Το ποσο δε ενδιαφερονται για το παιδι τους ρωτα δικηγορους για το πως το βαζουν μπροστα σε καθε διαπραγματευση λες και ειναι μονο του αντρα και οχι δικο τους
Αν και αυτο το στατους του αντρα σου αρεσει τοτε ναι κανουν για οικογενεια
Τελος για τις 8+ δεν εχω συναντησει ακομα καμια που να  μην τα εχει με παμπλουτο και να μην σου μιλαει αν δεν ξερει οτι τα εχεις χοντρα...Το εχω απευθυνει σε πολλους αν μου βρουν την πρωτη που τα εχει με φτωχο να με ενημερωσουν θα ζητησω συγγνωμη απο ολες για αυτα που λεω..
Αρα παλι το στατους του αντρα να δινει 5000 σε ενα βραδυ για λουλουδια για να ενδωσει το 8+ που εχει διπλα του ειναι εξεφτευλιστικο...

Παμε σε Ρωσιδες τωρα Λευκορωσιδες και σε καποιες Ουκρανεζες
Μην μπερδευεσαι με τις εδω εδω ειναι και οτι χειροτερο υπαρχει εκει και γινονται και Ελλεηνιδες αφου μπαινουν στην εδω νοοτροπια
οι εκει
Ειναι παρα πολυ της οικογενειας και ενω εχουν αντρες που τους εχουν φερθει αθλια ασχολουνται με το παιδι τους παρα πολυ...
Εκει μπορεις ευκολα να βρεις γυναικα με miss much να παντρευτεις και να εχεις το πανω χερι για να το θεσω απλα και συντομα το προβλημα ειναι αν την φερεις εδω που μαθηματικα ειναι αδυνατον να μην χαλασει ακομα και παρθενα απο εκει...
Αρα μια 6-7 εκει δεν τολμαει να σκεφτει να σου την κανει γιατι πολυ απλα ξερει οτι τετοια εχεις οτι ωρα θελεις(τωρα μιλαω για μεσο ελληνα μεσης εμφανισης μεσης γνωσης απο γυναικες)αν οχι και καλυτερη αν εισαι καλος
Δηλαδη εκει μια που εχει δουλεια που εχει οικογενεια και ειναι 6-7 εμφανιση ειναι ευκολο να την βρεις και να την παντρευτεις και να εισαι εσυ η Ελλεινιδα εκει
Τωρα βεβαια αν εχει περισσοτερες δυνατοτητες μπορεις να πας και παραπανω πραγμα αδυνατο στην Ελλαδα
Βεβαια αν ψαχνεις γυναικα σε κλαμπ και χωρις οικογενεια και κυριως χωρις να εχει δουλεψει ποτε ε τοτε ναι πας γυρευοντας και εκει...
Το συμπερασμα

Αυτος που ξερει εκει θα βρει σιγουρα γυναικα και θα ειναι πολυ ευχαριστημενος σε αντιθεση με εδω που θα ειναι δουλος υποχρεωτικα(υπο προυποθεσεις και εδω με την ξενη αν και λεω πολλα κολπα τωρα κανοντας της 3 παιδια και πηγαινοντας την στην επαρχια σε χωριο την εχεις αποδεκατισει σαν γκομενα)
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΕΚΕΙ Η ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Γιαυτο συμβουλη για οποιον θελει να ακουσει
βγειτε 1000 ραντεβου τουλαχιστον με γυναικες προφανως στο big 3 και μετα θα δειτε την ζωη αλλιως αν θελετε παραπερα..
Αλλιως  η μονη λυση ειναι Ελληνιδα δουλος και ολα τα υπολοιπα που ειπα παραπανω....
Ακομα και σαβουρες δεν ειναι ασφαλη λυση...Προσφατα φιλος μου που ηταν πολυ καλο παιδι(αρα μαλακας για ελλεινιδα)τον παρατησε η γυναικα του που εγω τις βαζω 1.5/10..(ακομα απορω πως το εκανε)
Αν δεν ξερεις απο γυναικες εισαι χαμενος!!!!
Σαν να παιζει ποκερ και να μην ξερεις αν κερδιζεις η χανεις αφου δεν ξερεις τα φυλα...Θα χασεις ολα σου τα λεφτα μετα απο 2-3 πασες αυτο ειναι το μονο σιγουρο
Αρα αυτογνωσια γνωση διαβασμα ραντεβου στην πραξη με 1000  γυναικες και μετα παιδι...
Στην Ελλαδα ειδικα το τελευταιο ειναι αδυνατο αρα εχουν ολοι αφεθει στην θεα τυχη και στον οικτο του μεγαλοδυναμου για το μελλον τους στην οικογενεια τους...
Και αν σου κατσει οπως στο τζοκερ εχει καλως αν ομως δεν σου κατσει....
Διαφωνω στα περισσοτερα με αυτα που γραφεις... Προτιμω ομως να μη απαντησω, διοτι θα παει επι προσωπικου και δεν εχω ορεξη για αντεκλισεις.....

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Διαφωνω στα περισσοτερα με αυτα που γραφεις... Προτιμω ομως να μη απαντησω, διοτι θα παει επι προσωπικου και δεν εχω ορεξη για αντεκλισεις.....

Νομίζω ότι σε αυτά τα πράγματα δεν έχει νοήμα η γενίκευση στην εθνικότητα. Είναι θέμα ατόμου. Αυτό γιατί και στη Ρωσσία στην Ουκρανία και στην Ελλάδα προβάλλεται το ίδιο πρότυπο: το "τύλιγμα" του "καλού" γαμπρού (όπου "καλος" όποιος έχει λεφτα, "θέση", λοιπές μαλακίες, να ζηλέψουν οι φίλες κτλ.). Αν ακούσετε συμβουλές από Ελληνίδες μανάδες στις κόρες τους (από τον κύκλο σας εκεί που υπάρχει οικειότητα) θα τα δείτε αυτά. Απλά στην Ελλάδα υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία. Ίσως στη Δυτική Ευρώπη να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα, αλλά και πάλι όχι πολύ.

Άρα ασχολείσαι με τις κοπέλες που δεν λειτουργούν με το ως άνω πρότυπο (οι οποίες είναι μειοψηφία και Ελλάδα και Ρωσία και Αμερική ακόμα). Θα έλεγα τέλος ότι επειδή η Ελλάδα είναι κομφορμιστική κοινωνία, αυτές που ξεφεύγουν, σαν ποσοστό, είναι λιγότερες εδώ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σκέφτομαι καμιά φορά,αν πχ στην παραλία της Θεσσαλονίκης αντί για ελλεηνίδες κυκλοφορούσαν Σλάβες.Να σχολάγανε από τα πανεπιστήμια και να κατεβαίναν κάτω.Ήλιος,θάλασσα και Σλάβες.Ίσως να ήταν και το καλύτερο μέρος του κόσμου,ποιο Κίεβο μετά.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Σκέφτομαι καμιά φορά,αν πχ στην παραλία της Θεσσαλονίκης αντί για ελλεηνίδες κυκλοφορούσαν Σλάβες.Να σχολάγανε από τα πανεπιστήμια και να κατεβαίναν κάτω.Ήλιος,θάλασσα και Σλάβες.Ίσως να ήταν και το καλύτερο μέρος του κόσμου,ποιο Κίεβο μετά.

Το μόνο σίγουρο ... Μπράβο ρε sadman άλλαξες τροπάριο ... αλλά καλοκαιριάζει άρχισε να κατεβαίνεις Χαλκιδική ή Κατερίνη ... έχει αρκετες ... να γίνεις happyman

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom