Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Γνωριζω πολλους Ελληνες με πολλα πολλα λεφτα που ΔΕΝ γαμανε. Ετσι οπως τα λες

Ειναι εντελως λαθος αυτο που γραφεται οτι οι Ελληνιδες γενικα κυνηγουν το χρημα.. Δεν ειναι τυχαιο που σε τοσο πλουσιο Ελληνα πηγε και εκανε τη μπαζα της ζωης της,  μια μετρα ψωλιτσα

Ελλαδα τα τοπ μουνια τραβιουνται με οτι να ναι looser μακροχρονια, εχοντας κ αυτες τους προσωπικους τους δαιμονες που τις τυραννουν

επειδη τωρα το ειδα να πω και κατι αλλο...
Αλλο πετυχημενος στις γυναικες αλλο στις επιχειρησεις...
Αλλο ενα παραδειγμα εκτος απο τον Μπεζο ειναι και ο Κυριος Κουστας.Ενω ειναι πανεξυπνος και πανισχυρος επιχειρηματιας ξεφτιλιζεται στα δικαστηρια απο το πρωην μπαζο του και σαν να μην εφτανε αυτο ξαναπαντρευτηκε ο πιρφορος ΠΑΛΙ!!!
Σιγουρα ενας τετοιος επιχειρηματιας τοσο εξυπνος και τοσο πετυχημενος αν ειχε διαβασει το τι γινεται στο κιεβο θα ειχε παρει το ιδιωτικο του τζετ και οποτε ειχε χρονο θα ηταν εκει οπως κανει ενας αλλος εφοπλιστης με το μινσκ που ειναι εκει καθε βδομαδα...
Αρα στην Ελλαδα και πανισχυρος να εισαι αν δεν εχεις γνωση απο γυναικες εκει καταληγεις...

O συγκεκριμενος αποβλακωθηκε απο το πολυ διαβασμα και τα ντοκτορα, που οταν βρεθηκε διπλα του μια κωλοπετσομενη ηθοποιος Δ' κατηγοριας και τον πλακωσε στις πιπες νομισε οτι δεν υπαρχει αλλου μουνι να γαμησει... Οι μαλακιες πληρωνονται.....

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Λέω εγώ καλύτερα να ρουφήξεις τα δικά μου αυγά. Τι ποστάρεις εδώ μέσα; έχεις περάσει έστω και με αεροπλάνο πάνω από ανατολική Ευρώπη?  Δεν είναι νήμα εδώ για βλαμένους,ουστ στο μαντρί σου  
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ..
Το που εχω ταξιδεψει δεν εχω καμια αναγκη να το κανω λεζαντα εδω μεσα βρωμοπουστα..
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τελικά εσύ με έχεις μπερδέψει  :think: εσύ τι θέλεις να γαμιούνται εύκολα και με πολλούς οι γκόμενες ή να το παίζουν δύσκολες και να σου βγάζουν το λάδι για να γαμήθουν και στα κρυφά να γαμιούνται με σκουπιδιάριδες;

Όλοι θα ήμασταν καλύτερα εαν συνέβαινε το πρώτο.Αλλά επειδή ο Έλληνας δεν μπορεί χωρίς πιρφοριλίκι και ζήλιες,θα κόλλαγε πάλι με μία και θα την παρακαλούσε για γάμο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αυτό που φωνάζει τόσο καιρό ο Σπύρος ότι οι Ελληνίδες ξέρουν να πουλάνε σωστά τον ευατό τους στους άντρες. να φανταστείς κάτι μπάζα 3αρια-4αρια έχουν μπει στο πνεύμα και έμαθαν το marketing καλύτερα από την Irina Sayck.

και σ' αυτό την μεγαλύτερη ευθύνη έχουμε εμείς οι έλληνες άντρες που αφήσαμε αυτή την κατάσταση να διαιωνιστεί και έχουμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα σε μαζική αγαμία των ελλήνων αντρών.

Ολες πουλάνε αυτό που έχουν.Οι Πολωνέζες π.χ. διακρίνονται στην πίπα.Για αυτό η πρώτη τους έγνοια είναι να σε πιπώσουν για να κολλήσεις.Οι Ουκρανέζες είναι εντυπωσιακές να τις κυκλοφορείς.Οπότε θέλουν να κυκλοφορήσεις μαζί τους για να τρέχουν τα σάλια ολωνών και να τις ερωτευτείς.Οι Ελληνίδες μαγειρεύουν καλύτερα.Οπότε θέλουν να σε βάλουν να δοκιμάσεις τα δικά τους φαγιά να κολλήσεις.
Γενικώς όλες έχουν ένα ισχυρό σημείο που προβάλλουν.Αν κάποιος ενδιαφέρεται για σοβαρή πίπα,κωλάρες,βυζάρες,συνεχές σεξ φυσικά θα κολλήσει με τις Σεξοπόλκες.Αν κάποιος ενδιαφέρεται να παρελαύνει μοντέλα και να χύνουν όλοι φυσικά θα πάει Ουκρανία.Αν θέλει τέλεια γυναικεία συμπεριφορά,ανέβασμα,κουλτούρα θα πάει Ρωσία.Αν θέλει να ντερλικώνει νόστιμα φαγιά θα πάει Ελλάδα,Ιταλία κτλ.Αν θέλει γκόμενα να τον ανεβάσει επαγγελματικά,οικονομικά θα πάει Δύση Γερμανία,Σκανδιναυία.Γκόμενα που να τα έχει όλα και τέλεια στο σεξ και τέλεια εμφανισιακά και τέλεια μαγείρισσα και νέα,ωραία,πλουσία που να σε ανεβάζει κοινωνικά και επαγγελματικά υπάρχει μόνο στα παραμύθια,δεν υπάρχει το είδος αυτό στην πραγματική ζωή,πρέπει να κάνεις θυσίες.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Το που εχω ταξιδεψει δεν εχω καμια αναγκη να το κανω λεζαντα εδω μεσα βρωμοπουστα..
Θύμωσε το κοριτσάκι μου,μωρή πουτανίτσα,κότα του πληκτρολογίου θα έρθεις να μου τα πεις αυτά κατάμουτρα ?  

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ολες πουλάνε αυτό που έχουν.Οι Πολωνέζες π.χ. διακρίνονται στην πίπα.Για αυτό η πρώτη τους έγνοια είναι να σε πιπώσουν για να κολλήσεις.Οι Ουκρανέζες είναι εντυπωσιακές να τις κυκλοφορείς.Οπότε θέλουν να κυκλοφορήσεις μαζί τους για να τρέχουν τα σάλια ολωνών και να τις ερωτευτείς.Οι Ελληνίδες μαγειρεύουν καλύτερα.Οπότε θέλουν να σε βάλουν να δοκιμάσεις τα δικά τους φαγιά να κολλήσεις.
Γενικώς όλες έχουν ένα ισχυρό σημείο που προβάλλουν.Αν κάποιος ενδιαφέρεται για σοβαρή πίπα,κωλάρες,βυζάρες,συνεχές σεξ φυσικά θα κολλήσει με τις Σεξοπόλκες.Αν κάποιος ενδιαφέρεται να παρελαύνει μοντέλα και να χύνουν όλοι φυσικά θα πάει Ουκρανία.Αν θέλει τέλεια γυναικεία συμπεριφορά,ανέβασμα,κουλτούρα θα πάει Ρωσία.Αν θέλει να ντερλικώνει νόστιμα φαγιά θα πάει Ελλάδα,Ιταλία κτλ.Αν θέλει γκόμενα να τον ανεβάσει επαγγελματικά,οικονομικά θα πάει Δύση Γερμανία,Σκανδιναυία.Γκόμενα που να τα έχει όλα και τέλεια στο σεξ και τέλεια εμφανισιακά και τέλεια μαγείρισσα και νέα,ωραία,πλουσία που να σε ανεβάζει κοινωνικά και επαγγελματικά υπάρχει μόνο στα παραμύθια,δεν υπάρχει το είδος αυτό στην πραγματική ζωή,πρέπει να κάνεις θυσίες.

πολύ εύστοχο το ποστ εύγε  :hi:

εγώ θα προτιμούσα ως επιλογή αυτό που έχω υπογραμμίσει στα γραφόμενα σου, άλλωστε τόσο καιρό από τα γραφόμενα μου δεν φαίνεται ότι αυτό που έγραψες ψάχνω. γι' αυτό και προσανατολίζομαι για Ρωσία τον τελευταίο καιρό.

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny:

Αν μου βρεις ελλεηνίδα που να ξέρει να βράσει ένα αυγό,σου δίνω ότι θες

Μπα,καλύτερα μαγειρεύουν οι μεσογειακές.Αμα φας pierogi,bigos ή vareniki νοσταλγείς την ελληνική κουζίνα.Πολωνία βέβαια τις δικαιολογώ αφού σε ταίζουν για να έχεις δυνάμεις να γαμάς,το φαγητό είναι blunt αλλά έχει αυτό το αποτέλεσμα να γίνεσαι ντούρος.Λουκάνικα,λίπος συνέχεια για να αντέχεις,γενικά οι γκόμενες εκεί δεν κουράζονται ποτέ όσους πούτσους και να ρίξεις,απίστευτες αντοχές βιομηχανία.
Αλλά Ουκρανία χάλια μαύρα το φαί,έτσι κι αλλιώς το σεξ είναι λίγο οπότε στο μουνί τους άμα τις γαμήσεις ή όχι,δεν το θεωρούν σημαντικό.Πιο πολύ τις ενδιαφέρει το ένδυμα και μη χαλάσει το μέικ απ και το μαλλί.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Όλοι θα ήμασταν καλύτερα εαν συνέβαινε το πρώτο.Αλλά επειδή ο Έλληνας δεν μπορεί χωρίς πιρφοριλίκι και ζήλιες,θα κόλλαγε πάλι με μία και θα την παρακαλούσε για γάμο.

πάλι μπερδεύτηκες sad man  οι ελληνίδες πιέζουν το άντρα για γάμο γιατί έτσι έχουν μάθει από το σπίτι τους που μεγάλωσαν και όχι ο άντρας να πιέζει για γάμο.

δεν ακούς που λένε οι μανάδες των ελληνίδων ''ακόμη να σου βάλει κουλούρα ο αχαίρευτος''

ή μια άλλη ατάκα που λένε ''κοίτα να μείνεις έγκυος μωρή και ξεστραβώσου για να τον τυλίξεις γιατί είναι καλο παιδί''

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πολύ εύστοχο το ποστ εύγε  :hi:

εγώ θα προτιμούσα ως επιλογή αυτό που έχω υπογραμμίσει στα γραφόμενα σου, άλλωστε τόσο καιρό από τα γραφόμενα μου δεν φαίνεται ότι αυτό που έγραψες ψάχνω. γι' αυτό και προσανατολίζομαι για Ρωσία τον τελευταίο καιρό.

Οντως οι Ρωσίδες ξέρουν να φέρονται σωστά και να ανεβάζουν τους άντρες το έχουν αναγάγει σε τέχνη.Για τις Πολωνές όλη η δουλειά είναι το κρεβάτι,να κάνουν το τέλειο σεξ,το τέλειο μπούκι ασχέτως αν ντύνονται και φέρονται σα βλάχες ενώ για τις Ουκρανές η παρέλαση στην τρίχα σα μοντέλα άσχετα αν στο κρεβάτι είναι παγοκολώνες.Οι Ρωσίδες κάπως τα ισορροπούν,δεν είναι τόσο χάλια στο σεξ όπως οι Ουκρανές που απλώς στήνονται ούτε τόσο χάλια στην παρουσία όπως οι Πολωνές που ντρέπεσαι να σε δουν μαζί τους.
Αλλά από την άλλη δεν κάνουν το σούπερ σεξ των Πολωνέζων ούτε έχουν τη σούπερ εμφάνιση των Ουκρανέζων.Είναι ντεμί,πιο βαθιά κουλτούρα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μπα,καλύτερα μαγειρεύουν οι μεσογειακές.Αμα φας pierogi,bigos ή vareniki νοσταλγείς την ελληνική κουζίνα.Πολωνία βέβαια τις δικαιολογώ αφού σε ταίζουν για να έχεις δυνάμεις να γαμάς,το φαγητό είναι blunt αλλά έχει αυτό το αποτέλεσμα να γίνεσαι ντούρος.Λουκάνικα,λίπος συνέχεια για να αντέχεις,γενικά οι γκόμενες εκεί δεν κουράζονται ποτέ όσους πούτσους και να ρίξεις,απίστευτες αντοχές βιομηχανία.
Αλλά Ουκρανία χάλια μαύρα το φαί,έτσι κι αλλιώς το σεξ είναι λίγο οπότε στα αρχίδια τους.

Σίγουρα,οι μεσογειακές μαμάδες και οι μεσογειακές ταβέρνες έχουν καλύτερα φαγητά.Εκεί θα τρώει όποιος πάρει ελλεηνίδα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
πάλι μπερδεύτηκες sad man  οι ελληνίδες πιέζουν το άντρα για γάμο γιατί έτσι έχουν μάθει από το σπίτι τους που μεγάλωσαν και όχι ο άντρας να πιέζει για γάμο.

δεν ακούς που λένε οι μανάδες των ελληνίδων ''ακόμη να σου βάλει κουλούρα ο αχαίρευτος''

ή μια άλλη ατάκα που λένε ''κοίτα να μείνεις έγκυος μωρή και ξεστραβώσου για να τον τυλίξεις γιατί είναι καλο παιδί''

Αυτά ήταν στις εποχές των μανάδων τους.Τώρα οι ελλεηνίδες έχουν τόσες επιλογές που δεν παρακαλάνε κανέναν.Δυστυχώς οι άντρες είναι αυτοί που παρακαλάνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σίγουρα,οι μεσογειακές μαμάδες και οι μεσογειακές ταβέρνες έχουν καλύτερα φαγητά.Εκεί θα τρώει όποιος πάρει ελλεηνίδα.

Μπα,βλέπω τον εδερφό μου.Παντρεύτηκε μια μέτρια Ελληνίδα,κατώτερη από αυτόν εμφανισιακά και οικονομικά αλλά τρώει καλά.Η τύπισσα έμαθε να μαγειρεύει.
Εγώ κυκλοφορώ εντυπωσιακές Ανατολικές αλλά το τι μαλακίες έχω φάει,δεν περιγράφεται.Τα χειρότερα είναι όταν επιμένουν να σε ταίζουν,Πολωνία,Ουκρανία κι έτσι.
Γενικώς το φαί σε αυτές τις χώρες είναι για να συνοδεύει τη βότκα αλλιώς έχει τελείως χάλια γεύση.Μόνο στις σούπες κάτι κάνουν και στα λουκάνικα,αλλιώς τίποτα.
Ουκρανία,Πολωνία τα νοστιμότερα φαγιά είναι στα αμερικάνικα με τα στέκια.Πάρτο αυγό και κούρευτο δηλαδή.Τα άλλα ιταλικά,τούρκικα,σουσάδικα είναι όλα μούφες.
Λογικό είναι βέβαια.Ποιος ψάχνει π.χ. να φάει σε σλαβικό ρεστωράν όταν έρχεται σε μια πόλη της Δύσης?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Αυτά ήταν στις εποχές των μανάδων τους.Τώρα οι ελλεηνίδες έχουν τόσες επιλογές που δεν παρακαλάνε κανέναν.Δυστυχώς οι άντρες είναι αυτοί που παρακαλάνε.

ζήσεις σε άλλο κόσμο μου φαίνεται sad man η γυναίκα του παιδικού φίλου μου ανοίγει μια μέρα το instagram της και μου λέει διάλεξε ποια θέλεις να σου γνωρίσω για σοβαρή σχέση με σκοπό το γάμο η απάντησή μου μπορείς να φανταστείς ποια είναι δεν χρειάζεται να σου την πω. ξέρεις τι πιπίλισμα στ' αυτιά έχω φάει από γυναίκες του περίγυρου μου να κοιτάξω να βρω μια καλή  :happy: κοπέλα για να παντρευτώ. μου λένε οι κάρχιες καλά δεν βλέπεις γύρω σου τις κοπέλες που ενδιαφέρονται να συνάψουν σχέση μαζί σου τυφλός είσαι μου λένε.

να φανταστείς κάποιες έμαθαν ότι πριν λίγο καιρό ότι έκανα λογαριασμό στο instagram και έχουν λυσάξει να το βρουν αλλά ευτυχώς δεν ανοίγω την λίστα ακολούθων και τον λογαριασμό μου τον έχω ιδιωτικό για να μην μαζέψω μέσα όλες τις ελλεινίδες γιατί στο τέλος θα μου κάνουν ζημιά με τις ανατολικές. λίγοι και καλοί φίλοι είναι οι ακόλουθοι μου στο instagram

άρα το ποιος παρακαλάει είναι προφανές.

να ξέρεις οι ελληνίδες δεν παρακαλάνε για γάμο και άντρες παρακαλάνε τις ελληνίδες για σεξ.

αν πεις σε ελληνίδα σε παντρεύομαι μπορεί να σου κάτσει μόνο και μόνο για να σε δελεάσει και να σε γλυκάνει ξέρουν οι κάρχιες τι κάνουν έχουν δασκαλευτεί σωστά.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Θύμωσε το κοριτσάκι μου,μωρή πουτανίτσα,κότα του πληκτρολογίου θα έρθεις να μου τα πεις αυτά κατάμουτρα ?  
Προφανώς και δεν έχεις τα αρχίδια να το κανείς,γιατί απλά είσαι αναρχίδος πουστάκος. Για να βρίζεις μητέρες καταλαβαίνω ότι δεν έχεις καμία εκτίμηση στην δικιά σου, κατανοητοί οι λόγοι. Για τετοιες βρισιές καμία μέρα θα κανείς βόλτες με τα έντερα στα χέρια αλλά ξέχασα εσένα η μαγκιά σου τελειώνει στις δύο άκρες του πληκτρολογίου.  

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Οποιος μπρολαβει ακουει, μεχρι τις 12.
ps
υγ.
Μιδα μετα αν μπρολαβω σημερα θα γραψω για τα κολλαριστα 500ρικα! Αντε μετα εσυ να την περνας στα ανηλιαγα υπογεια του νεκροτομειου!
υγ.
Προς Ντραγκ.ψρχ,
Περι Κουστ@, εκτος απο το βαπορι που πιαστηκε στην γενοβα περσι νομιζω, γραφτηκε οτι ο γαμος με την μικρη στην ιταλια ηταν ΨΕΥΤΙΚΟΣ! Δεν ειχε παρει διαζυγιο ακομα η κατι τετοιο, το καταγγηλλε η πρωην του και προεκυψε οτι ηταν φο μπιζου για τα ματια του κοσμου. Τελικα μαλλον εγινε προσφατα αλλου, ηρθε και σε συμφωνια με την πρωην.
Ισως να εχει βαρεθει να τρεχει και να θελει να αραξει ο ανθρωπος.
Καλο κομματι ειναι, μορφομενη, περιμενει και παιδι. ΑΛΙΜΟΝΟ  Σ ΕΜΑΣ! Δεν ειναι και τζοβενος!!!
Φανταζεται κανεις τον ΜΙΔΑ στα 60του να τρεχει με κρεατινο λασσο στα μουνολιβαδα?

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.006
Πόντοι
1.446

επειδη τωρα το ειδα να πω και κατι αλλο...
Αλλο πετυχημενος στις γυναικες αλλο στις επιχειρησεις...
Αλλο ενα παραδειγμα εκτος απο τον Μπεζο ειναι και ο Κυριος Κουστας.Ενω ειναι πανεξυπνος και πανισχυρος επιχειρηματιας ξεφτιλιζεται στα δικαστηρια απο το πρωην μπαζο του και σαν να μην εφτανε αυτο ξαναπαντρευτηκε ο πιρφορος ΠΑΛΙ!!!
Σιγουρα ενας τετοιος επιχειρηματιας τοσο εξυπνος και τοσο πετυχημενος αν ειχε διαβασει το τι γινεται στο κιεβο θα ειχε παρει το ιδιωτικο του τζετ και οποτε ειχε χρονο θα ηταν εκει οπως κανει ενας αλλος εφοπλιστης με το μινσκ που ειναι εκει καθε βδομαδα...
Αρα στην Ελλαδα και πανισχυρος να εισαι αν δεν εχεις γνωση απο γυναικες εκει καταληγεις...

Ειναι πραγματικά απίστευτο πως τέτοιοι άνθρωποι με τόσα λεφτά δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν την συλλογική γνώση των ανδρών (ειδικά των μπουρδελιαριδων) ... και παντρευωνται τέτοιου είδους Ελλεινιδες οι οποίες απέτουν όλη τους την περιουσία ...

... γαμαται λοιπόν τα πουτανακια  ... και πληρώσται  ένα μικρό αντίτιμο ...

θα έχεται  καλυμμένο και το πάνω κεφάλι σας και το κάτω ...  και τον κωλο σας και την τσέπη σας ...!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
μου λένε οι κάρχιες καλά δεν βλέπεις γύρω σου τις κοπέλες που ενδιαφέρονται να συνάψουν σχέση μαζί σου τυφλός είσαι μου λένε.

ΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΜΑΙ  :2funny: :2funny: :2funny:

για να προσθέσω κάτι πάνω σ' αυτό που έγραψα πριν, άπαξ και έκανα το λάθος να δέχτω να κάνω σχέση μέσω μοντέρνου προξενιού ας το πω έτσι για να μην ακουστεί κάπως ξερά η λέξη προξενιό.

λόγο ότι βρίσκομαι και ζω σε αρκετά κλειστή και πουριτανική κοινωνία (όπως λίγο πολύ είναι η ελληνική επαρχία σε όλη την επικράτεια) αν γινόταν κάτι τέτοιο από την πλευρά της κοπέλας θα είχε φροντίσει εκείνη να μαθευτεί παντού η υποτιθέμενη ''σχέση μας''  (έχει το σκοπό της η κάθε κάργια να το κάνει και δεν θα το κάνει από χαρά γιατί βρήκε άντρα, αλλά από δόλο για να πετύχει το σκοπό της η κάθε μια ξεχωριστά). Σε πληροφορώ το οικογενειακό της περιβάλλον πρώτο και καλύτερο θα το μάθαινε για να διαδώσει φήμες περί αρραβώνος και λοιπά τέτοια κοινωνικά τρικ για να ξέρει και η τελευταία 80 χρονή γιαγιά στο χωριό ότι ο τάδε με την τάδε αρραβωνιάστηκαν, ενώ κάτι τέτοιο δεν θα ίσχυε επ ουδενί.

τα μουσουλμανικά κατάλοιπα της κοινωνίας της ελληνικής επαρχίας καλά κρατούν ακόμα και εν έτη 2019 που υποτίθεται εξυχρονιστήκαμε ως κράτος και γίναμε έστω και λίγο δυτικοί όπως έλεγε και ο εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής ότι ανοίκουμε στην δύση.

παπάρια μάντολες όπως λέει και αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου ανοίκουμε στη δύση όταν μας βολεύει ο κώλος μας (και εννοώ τις γυναίκες) είμαστε δυτικοί αλλά όταν πρόκειται για κάτι που δεν μας συμφέρει (και πάλι για τις γυναίκες αναφέρομαι) τότε είμαστε συντηρητικοί και πουριτανοί.  :jerking: :jerking: :jerking:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΜΑΙ  :2funny: :2funny: :2funny:

για να προσθέσω κάτι πάνω σ' αυτό που έγραψα πριν...................
τα μουσουλμανικά κατάλοιπα της κοινωνίας της ελληνικής επαρχίας καλά κρατούν ακόμα και εν έτη 2019 που υποτίθεται εξυχρονιστήκαμε ως κράτος και γίναμε έστω και λίγο δυτικοί όπως έλεγε και ο εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής ότι ανοίκουμε στην δύση.
.........................

Ο Ποιος;;;;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

καλά ρε Λευτέρη εσύ από όλο το ποστ που έγραψα από αυτό πιάστηκες;  :2funny: :2funny:

το έγραψα ''εθνάρχης'' γιατί διαβάζουν και μικρά παιδιά το site (19-24χρ.) που αν ασχολούνται λίγο με την πολιτική θα νόμιζαν ότι αναφερόμουν στον μπούλη τον νεότερο.

κάποιο ουσιαστικό σχόλιο πάνω στο ποστ που έγραψα μπορείς να κάνεις αν έχεις την θέληση και την διάθεση θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να ακούσω την τοποθέτηση σου πάνω σ' αυτό.  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom