Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Η κρίση διέλυσε τις Ελληνίδες γιατί τους στέρησε τους γαμπρούς.Προ 2009 είχαν μια ελπίδα να γειώσουν κάποιο φιλότιμο φραγκάτο παληκάρι έστω Δ.Υ. με σταθερό εισόδημα ή ευκατάστατο γόνο.Πλέον οι επιλογές είναι ψωλάς Δ.Υ. του χιλιάρικου και γόνος μαμάκιας του χιλιοπεντακοσάρικου.Είναι να μην το ρίξουν στις γάτες?
Οι άλλες εναλλακτικές είναι ο άνεργος τατουατζής και ο φτωχός πλην τίμιος πιτσαδόρος με τα 600 ευρώ το μήνα.Τα έχουν δει όλα,έχουν πάθει νταράκουλο.Γαμπροί πλέον ούτε για δείγμα.
Οι αξιόλογοι νέοι έχουν μεταναστεύσει εξωτερικό όπου είδαν το φως το αληθινό και φυσικά γαμάνε τα πάντα εκτός από Ελλεινίδες.Προφανώς οι τελευταίες θα το ρίξουν στα κουμπιά,δεν υπάρχει λύσις.
Εντάξει τους σλαβογαμείς τους θεωρούν παραδοσιακά losers,μαλάκες που πάνε με φτωχές Ανατολικές γιατί τα χάλια τους δεν τους επιτρέπουν να βρουν Ελληνίδα.Προφανώς τώρα τις βλέπουν σαν κλέφτες αντρών,οπότε θα παίξουν σίγουρα χοντρά μαλλιοτραβήγματα και νομοθεσίες.
Γενικώς οι γκόμενες έχουν καταμπερδευτεί.Εχουν χάσει τη μπάλλα που λένε,δεν ξέρουν πώς να ταξινομήσουν τους άντρες με τυφλοσούρτη όπως έκαναν παλιά.
οταν θελει ο κμαν γραφει παπαδες!
κμαν ακομα θυμαμαι τις εκπομπες της Δρουζας που επαιρναν απογοητευμενες Ελλεινιδες και εκλαιγαν γιατι τους πηραν τους αντρες τους Ρωσιδια απο μπουρδελα..
Σκεψου τι καλα που περναγε ο αντρας τους που προτιμουσε πουτανα απο Ελλεινιδα για γυναικα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
η απάντηση είναι απλή.
Για μη πολύ φράγκατους η εκδρομή στο Κίεβο είναι απλά ανούσια
Δεν υπάρχει κανένα πλας για κάποιον 45+ χωρίς μεγάλη οικονομική άνεση
Για έως 35 έχει πολλές ιζυγκοινγκ φάσεις
Από τα 40+ κ μετά αρχίζουν τα προαπετουμςνα ν ανεβαινουν
Ειδικά για άτομα κομητες χωρίς ένσημα ιδιαίτερη
Ακειβαινει το χομπυ χάνει σιγά σιγά το οποίο βαλιου
Μετά τα 45+ είναι εντελώς ανουσιο
Πολλά χρήματα για μέτριες η καλές γκομενςς
Εξωφρενικά για κάτι από το πάνω ράφι
Συμπερασμα
Απλό
Μην πάτε αν είστε 45+ και άσχετοι χωρίς μεγάλο μπατζετ
Αν τα χρήματα 200/300/400 ανά φάση σας είναι εύκολα
Τότε πηγαινετε να αλλάξετε κ αέρα
Μουνια  πιο καλά θα βρείτε με τόσα στην Ελλάδα  η αίσθηση όμως Ουκρανία είναι καλυτερη

Αυτό λέω και εγώ.Οταν έβγαζα μόνο 1500 ευρώ μηνιαίως δεν πήγαινα Κίεβο,πήγαινα Λβωφ.Τι να κλάσω Κίεβο.Τα 1000 ευρώ έφευγαν στο τριήμερο Κίεβο,δεν είχε νόημα.Οταν πήγαινα Κίεβο,μου έτρωγαν όλα τα λεφτά οι γκόμενες και σε δυο μέρες γυρνούσα επαρχία.
Κίεβο είναι καλό αν βγάζεις άνω των 4000 ευρώ μηνιαίως ή αν ρίξεις τα στάνταρτς σου για να γαμάς εφταράκια εξαράκια στο τζαμπέ με παραμύθια.Αλλιώς ξέχνα το.
Λβωφ γαμούσα γκόμενες με τα μισά ή το τρίτο των χρημάτων από αυτά που χρειαζόμουνα Κίεβο,ήταν κολοσσιαία διαφορά.Αλλά Κίεβο είχα περισσότερες επιλογές.
Δηλαδή Λβωφ πρακτικά κεντρικό ξενοδοχείο με 25 ευρώ ημερησίως,ραντεβού σε κεντρικό ρεστωράν 25 ευρώ,δώρο γκόμενας π.χ. κόσμημα 300 ευρώ αρκετό για να κάτσει μαζί σου πενθήμερο.Αντίστοιχα Κίεβο για το ίδιο επίπεδο γκόμενας κεντρικό ξενοδοχείο με 70 ευρώ ημερησίως,ρεστωράν με 50 ευρώ γεύμα για δύο με μπουκάλι κρασί,δώρο iphoni 700 ευρώ για τριήμερο.Το Κίεβο βγαίνει δύο έως τρεις φορές ακριβότερο.
Οπότε σκέφτεται κανείς τι βλάκας είσαι να πας Κίεβο?

Οχι γιατί είναι θέμα budget.Αν έχω 500 ευρώ τη μέρα γαμάω δύο γκόμενες τη μέρα Κίεβο ενώ Λβωφ δε γίνεται γιατί δεν υπάρχουν τόσες διαθέσιμες γκόμενες οχτάρια.Είναι θέμα αριθμών.Κίεβο ξοδεύω διπλά,τριπλά αλλά γαμάω διπλάσιες και έχω πάμπολλες ευκαιρίες,Λβωφ ξοδεύω λιγότερα από το μισό για το ίδιο επίπεδο γκόμενας.Αλλά αν έχω 5000 ευρώ εισόημα το μήνα δεν είμαι μαλάκας να πάω Λβωφ όπου έχω περιορισμένες επιλογές.Το ίδιο αν έχω 1500 ευρώ εισόδημα μηνιαίως δεν είμαι μαλάκας να πάω Κίεβο όπου το μηνιάτικο θα φύγει στο διήμερο.Δηλαδή αν βγάζεις 5000 ευρώ και πάνω το Κίεβο είναι καλύτερο,αν βγάζεις κάτω από 1500-2000 ευρώ,το Λβωφ είναι καλύτερο.Είναι θέμα μπάτζετ.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Η κρίση διέλυσε τις Ελληνίδες γιατί τους στέρησε τους γαμπρούς.Προ 2009 είχαν μια ελπίδα να γειώσουν κάποιο φιλότιμο φραγκάτο παληκάρι έστω Δ.Υ. με σταθερό εισόδημα ή ευκατάστατο γόνο.Πλέον οι επιλογές είναι ψωλάς Δ.Υ. του χιλιάρικου και γόνος μαμάκιας του χιλιοπεντακοσάρικου.Είναι να μην το ρίξουν στις γάτες?
Οι άλλες εναλλακτικές είναι ο άνεργος τατουατζής και ο φτωχός πλην τίμιος πιτσαδόρος με τα 600 ευρώ το μήνα.Τα έχουν δει όλα,έχουν πάθει νταράκουλο.Γαμπροί πλέον ούτε για δείγμα.
Οι αξιόλογοι νέοι έχουν μεταναστεύσει εξωτερικό όπου είδαν το φως το αληθινό και φυσικά γαμάνε τα πάντα εκτός από Ελλεινίδες.Προφανώς οι τελευταίες θα το ρίξουν στα κουμπιά,δεν υπάρχει λύσις.
Εντάξει τους σλαβογαμείς τους θεωρούν παραδοσιακά losers,μαλάκες που πάνε με φτωχές Ανατολικές γιατί τα χάλια τους δεν τους επιτρέπουν να βρουν Ελληνίδα.Προφανώς τώρα τις βλέπουν σαν κλέφτες αντρών,οπότε θα παίξουν σίγουρα χοντρά μαλλιοτραβήγματα και νομοθεσίες.
Γενικώς οι γκόμενες έχουν καταμπερδευτεί.Εχουν χάσει τη μπάλλα που λένε,δεν ξέρουν πώς να ταξινομήσουν τους άντρες με τυφλοσούρτη όπως έκαναν παλιά.
Ξεχασες και το πιο ωραιο να γραψεις οτι οι Ελλεινιδες δεν εχουν προσβαση ουτε σε ξενο γαμπρο...
Γιατι τετοια μπαζα που ειναι ποιος θα ασχοληθει μαζι τους και ειδικα με τον καταπληκτικο χαρακτηρα τους...
γενικως στην Ελλαδα εχει επελθει το χαος σε ολα τα ζητηματα..

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

επειδη τωρα το ειδα να πω και κατι αλλο...
Αλλο πετυχημενος στις γυναικες αλλο στις επιχειρησεις...
Αλλο ενα παραδειγμα εκτος απο τον Μπεζο ειναι και ο Κυριος Κουστας.Ενω ειναι πανεξυπνος και πανισχυρος επιχειρηματιας ξεφτιλιζεται στα δικαστηρια απο το πρωην μπαζο του και σαν να μην εφτανε αυτο ξαναπαντρευτηκε ο πιρφορος ΠΑΛΙ!!!
Σιγουρα ενας τετοιος επιχειρηματιας τοσο εξυπνος και τοσο πετυχημενος αν ειχε διαβασει το τι γινεται στο κιεβο θα ειχε παρει το ιδιωτικο του τζετ και οποτε ειχε χρονο θα ηταν εκει οπως κανει ενας αλλος εφοπλιστης με το μινσκ που ειναι εκει καθε βδομαδα...
Αρα στην Ελλαδα και πανισχυρος να εισαι αν δεν εχεις γνωση απο γυναικες εκει καταληγεις...
xaxaxax ρε φον σπυρο ο αλλος ο γερος ο κοντομηνας που ειχε την μπαζολα χοντροκωλα σπυροπουλου?χαχαχαχ σκεψου ηρθαν 3 παιδακια οδυσσο πριν 3 χρονια απο κυπρο και τους πηρα παλαντιουμ.
εφερα και 2 γκομενες γνωστες παρομοιες σε σωμα και φατσα με την σπυροπουλου και αυτες με 500 γριβνα της γαμουσες.οι κυπριοι με εκραξαν και λενε ηρθαμε να γαμησουμε μουνια καλυτερα απο οτι εχουμε κυπρο
δεν τις θελουμε αυτες!χαχαχαχ.στην ελαδα τους κανουν τισ γκομενες οι μενεγακη πενηνταρα,η βιση εξηνταρα και η μπαλατσινου 45-48!ειναι για κλαμα οι ελληνες ακομα και οι επιχειρηματιες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ξεχασες και το πιο ωραιο να γραψεις οτι οι Ελλεινιδες δεν εχουν προσβαση ουτε σε ξενο γαμπρο...
Γιατι τετοια μπαζα που ειναι ποιος θα ασχοληθει μαζι τους και ειδικα με τον καταπληκτικο χαρακτηρα τους...
γενικως στην Ελλαδα εχει επελθει το χαος σε ολα τα ζητηματα..

Οι Ελληνίδες έχουν ένα ειδικό πλεονέκτημα οτι μερικές αντιμετωπίζουν τον ξένο σαν πασά ενώ η αντίστοιχη φεμινίστρια Αγγλίς Γερμανίς τον έχει στο μπουκέτο και το bullying και αρκετοί ξένοι γουστάρουν το πασαλίκι,να σου φτιάχνει π.χ. η γκόμενα το αγαπημένο σου φαγητό,γλυκό ή καφέ ή να είναι περιποιητική αντί να σε στείλει να παραγγείλεις Döner και να σου φωνάζει για δικαιώματα και ισότητες όπως κάνουν οι Γερμανίδες,Σουηδέζες.Αυτό πολλές Ελληνίδες το εκμεταλεύονται ο δυστυχής Δυτικός μπορεί να παραπλανηθεί και να τις γουστάρει λόγω εμπειρίας πασαλικιού που προσφέρουν.Παίζει βέβαια ρόλο και η αρχαία καταγωγή το παίζουν όλες Κλεοπάτρες,πλουσίες κι έτσι και οι Δυτικοί γουστάρουν το δεσμό με την αρχαιότητα και τους badass,τις ευγενείς καλλονές του αρχαίου πολιτισμού θεωρούν οτι προσθέτουν πόντους στο βαρβαρικό γενεαλογικό τους δέντρο.
Γενικώς οι Ελλεινίδες έχουν εντοπίσει μια νέα ασφαλή επιλογή αρμέγματος αν παίξουν τα χαρτιά τους ενώ ο Ελλην χάνεται κατευθυνόμενος από τον πούτσο του ως νέος Οδυσσέας.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
xaxaxax ρε φον σπυρο ο αλλος ο γερος ο κοντομηνας που ειχε την μπαζολα χοντροκωλα σπυροπουλου?χαχαχαχ σκεψου ηρθαν 3 παιδακια οδυσσο πριν 3 χρονια απο κυπρο και τους πηρα παλαντιουμ.
εφερα και 2 γκομενες γνωστες παρομοιες σε σωμα και φατσα με την σπυροπουλου και αυτες με 500 γριβνα της γαμουσες.οι κυπριοι με εκραξαν και λενε ηρθαμε να γαμησουμε μουνια καλυτερα απο οτι εχουμε κυπρο
δεν τις θελουμε αυτες!χαχαχαχ.στην ελαδα τους κανουν τισ γκομενες οι μενεγακη πενηνταρα,η βιση εξηνταρα και η μπαλατσινου 45-48!ειναι για κλαμα οι ελληνες ακομα και οι επιχειρηματιες.
Σωστος ο Χαρης
Οντως στην Ελλαδα θεωρουν γκομενες και τον παιζουν οταν τις βλεπουν στην τβ Την Μενεγακη (50+) Βισυ (60+) και την Μπαλατσινου(50)οχ αυτην την εχασαν παντρευεται με 3 παιδια ο Φιλος ο Βασιλης ο Κικιλιας 7 χρονια μικροτερος πλουσιος και υπουργος πηρε την Μπαλατσινου..Τι να πεις να ηταν ο πρωτος...Κουγια Κοντομηνας Κουστας Βαρδινογιαννης και η λιστα δεν τελειωνει αν διαβαζανε το 'τι γινεται στο κιεβο τι λετε θα παντρευοντουσαν ολες αυτες'???Γιατι αυτοι ειναι εξυπνοι και θα το εψαχναν οχι σαν τους αλλους πιρφορους εδω που τα ξερουν ολα...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πολυ σωστο και αυτο που λες τον λογο τον εχω γραψει.Τραβιουνται με εναν σκουπιδιαρη μεχρι να βρουν τον Λατση με την Φατσα του Ρουβα(αν ειναι και εξυπνες δεν τον εμφανιζουν αν ειναι ηλιθιες τον εμφανιζουν και χανουν και την τελευταια ελπιδα να βρουν γκομενο οπως φανταζονται...Οταν τα χρονια περασουν και δεν τον βρουν γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει αυτος τοτε πεφτουν στα φαρμακα και στα ναρκωτικα.
Αν και δεν επρεπε να το γραψω γιατι ισως βλεπουν και γυναικες και θα παρουν ιδεες το γραφω
Η οπως αυτο το μπαζο μονο λεφτα αλλα γερο και ασχημο οπως ο κουστας τον τρελενεις στο σεξ και σου καθετε το λαχειο...
Η τον Ρουβα χωρις λεφτα....
Και τα δυο μαζι δεν υπαρχουν η ειναι το αμερικανικο ονειρο 1 στις 1000000 οι υπολοιπες 999999 στο ραφι.
Βλεπε Τζινα Αλοιμονου Βατιδου κλπ
Γερους και ασχημους η κοντοστουπιδες οπως ο Κουγιας
Ρουβα και Λατση μαζι δεν υπαρχει οποιες θελουν αυτον και μαλιστα χωρις να του δινουν φουλ σεξ ειναι ραφι και ακομα χειροτερα με σκουπιδιαριδες που λες
Οταν δε καθονται πολλα χρονια με τους σκουπιδιαριδες συνηθιζουν και μετα οι φυσιολογικοι δεν τους κανουν τους μυριζουν....
Αβυσσος μαλακιας...
Θυματα μεγαλα του κωλοσυστηματος ειναι και οι ελλεινιδες αλλα τι να τους πεις....
τουλαχιστον αυτες εχουν το σεξ ενω οι πιρφοροι...
σπυρο ολες οι γκομενες που ξερω κυπρο δεν με πλισιαζουν αν και γουσταρουν και λενε παντα αυτο.εχεις πολυ υψηλα στανταρ.κατι που εγω τους εμπεδωσα και σνομπαρω και το δευτερο θεωρουν αρνητικο οτι ειμαι συνεχεια ουκρανια!για αυτες ειναι μια φτωχη χωρα ολο πουτανες στο μυαλο τους.
πολλες που κανουν την γκομενιτσες ηλικια 35-40 αν ειναι δυνατο προσγειωσα παρα πολλες φωρες λεγωντας τους την αληθεια.οτι πρωσωπικα δεν ασχολουμε με γκομενα πανω απο 24,πανω απο 40 κιλα και ουτε ιχνος κυταριτιδα!ολες τρωνε σνομπαρισμα και αρνητικα σχολια που τους διμιουργω κοπλεξ,ολες πιστευουν αυτα που τους λεω.σε πολλες που κανουν τα γκομενακια πολλες φωρες ειπα αυτο.
για μενα δεν εχει σημασια ποσο ομορφη εισαι αλλα με ποιον εισαι μαζι και κυκλοφωρας!
ποσες ειδα που μου αρεσαν και οταν ειδα τι γκομενους κρατουσαν επεσαν απο τα ματια μου και τις βλεπω υποτιμιτικα.προχτες ζητησα συγνωμη απο φιλη ουκρανιδα που παντα με γουσταρε και την γουσταρα αλλα παντα τις εκανα υποτιμιτικα σχολια και δεν την γαμουσα ενω πολλες φωρες ειχαμε ραντεβου  και δεν πηγα,μετανιωνα.της ειπα οτι ελεγα σε αυτην δεν τα ενοουσα απλα ενιωθα εγω ετσι καλυτερα προσβαλωντας την.στα αρχιδια μου αν δεν την γαμησα,32 ειναι αυτη και η ιδια τωρα εχει αμφιβολια αν την γουσταρω ξερει μονο μικρες ασχολουμε

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Οι Ελληνίδες έχουν ένα ειδικό πλεονέκτημα οτι μερικές αντιμετωπίζουν τον ξένο σαν πασά ενώ η αντίστοιχη φεμινίστρια Αγγλίς Γερμανίς τον έχει στο μπουκέτο και το bullying και αρκετοί ξένοι γουστάρουν το πασαλίκι,να σου φτιάχνει π.χ. η γκόμενα το αγαπημένο σου φαγητό,γλυκό ή καφέ ή να είναι περιποιητική αντί να σε στείλει να παραγγείλεις Döner και να κλάνει στη μάπα σου όπως κάνουν οι Γερμανίδες,Σουηδέζες.Αυτό πολλές Ελληνίδες το εκμεταλεύονται ο δυστυχής Δυτικός μπορεί να παραπλανηθεί και να τις γουστάρει λόγω εμπειρίας πασαλικιού που προσφέρουν.Παίζει βέβαια ρόλο και η αρχαία καταγωγή το παίζουν όλες Κλεοπάτρες,πλουσίες κι έτσι και οι Δυτικοί γουστάρουν το δεσμό με την αρχαιότητα και τους badass,τις ευγενείς καλλονές του αρχαίου πολιτισμού θεωρούν οτι προσθέτουν πόντους στο βαρβαρικό γενεαλογικό τους δέντρο.
τι σχεση εχει η Κλεοπατρα με τις ΕλλΕηνιδες ρε παιχτη???
Οι δικες μας Ασπασια,Κλυταιμνηστρα,Ολυμπιαδα κ ποσες ακομη,δεν σου κανουν???
ΥΓ Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ:Με τον παρα μου κ την Κυρα μου..
ΑΜΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΠΑΓΙΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΥΝΕΙ ΑΙΜΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΣΑΚΛΙΔΙΚΑ ΠΕΡΝΑΣ..
Με πορδες δεν βαφεις αυγα!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
ΑΜΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΠΑΓΙΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΥΝΕΙ ΑΙΜΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΣΑΚΛΙΔΙΚΑ ΠΕΡΝΑΣ..

σαφώς και πολύ σοφή η παροιμία των προγόνων μας ότι με τον παρά γαμάμε την κυρά.

είναι γνωστό της πάσης ότι η γυναίκα από την φύση της έχει παθολογική αγάπη για το χρήμα ανεξαρτήτου εθνικότητας.

να πω και εγώ μια παροιμία που την ξέρεις σίγουρα ''της γυναίκας ο καημός πούτσα λούσα και χορός΄΄

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εννοώ οτι οι Ελληνίδες είναι περιποιητικές όπως οι Τουρκάλες και οι άλλες Ανατολίτισσες αλλά ο Δυτικός σκέφτεται λογικό μια Τουρκάλα ή Αράβισσα υπό και φτωχιά να πρέπει να με δελεάσει να φτιάχνει ωραίο καφέ ή νόστιμο φαί να με κάνει να γουστάρω ενώ τις Ελληνίδες τις βέπουν πιο θεικές λόγω μυθολογίας-ιστορίας.Σου λέει εδώ είμαι στον παράδεισο,τεράστια γούστα τρώω ντολμαδάκια,γαλακτομπούρεκο,πίνω ελληνικό καφέ έχω δίπλα μου την απόλυτη γκόμενα με μεσογειακή κωλάρα,απόγονο Κλεοπάτρας κι έτσι,βλέπουν πολύ πιο αναβαθμισμένη την εμπειρία σε σχέση με Τουρκάλα,Αράβισσα ιδίας εμφανίσεως.Νομίζουν οτι έπιασαν τον παπά από τα αρχίδια,οι Ελληνίδες έχουν πράμα να πουλήσουν.
Αν μια Ελληνίδα το παίξει σωστά,μπορεί να φτάσει ψηλά βέβαια οι περισσότερες είναι σε στυλ Αλβανιάρες κι έτσι και πολύ χαζές,δεν έχουν κάτι να επιδείξουν.Αλλά αν μια είναι καπάτσα και ξέρει το δυτικό παίγνιο,μπορεί να κάνει ζημιά.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Ελληνίδα ήταν η Κλεοπάτρα από την μακεδονική δυναστεία τον πτολεμαίων  :hi:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
σπυρο ολες οι γκομενες που ξερω κυπρο δεν με πλισιαζουν αν και γουσταρουν και λενε παντα αυτο.εχεις πολυ υψηλα στανταρ.κατι που εγω τους εμπεδωσα και σνομπαρω και το δευτερο θεωρουν αρνητικο οτι ειμαι συνεχεια ουκρανια!για αυτες ειναι μια φτωχη χωρα ολο πουτανες στο μυαλο τους.
πολλες που κανουν την γκομενιτσες ηλικια 35-40 αν ειναι δυνατο προσγειωσα παρα πολλες φωρες λεγωντας τους την αληθεια.οτι πρωσωπικα δεν ασχολουμε με γκομενα πανω απο 24,πανω απο 40 κιλα και ουτε ιχνος κυταριτιδα!ολες τρωνε σνομπαρισμα και αρνητικα σχολια που τους διμιουργω κοπλεξ,ολες πιστευουν αυτα που τους λεω.σε πολλες που κανουν τα γκομενακια πολλες φωρες ειπα αυτο.
για μενα δεν εχει σημασια ποσο ομορφη εισαι αλλα με ποιον εισαι μαζι και κυκλοφωρας!
ποσες ειδα που μου αρεσαν και οταν ειδα τι γκομενους κρατουσαν επεσαν απο τα ματια μου και τις βλεπω υποτιμιτικα.προχτες ζητησα συγνωμη απο φιλη ουκρανιδα που παντα με γουσταρε και την γουσταρα αλλα παντα τις εκανα υποτιμιτικα σχολια και δεν την γαμουσα ενω πολλες φωρες ειχαμε ραντεβου  και δεν πηγα,μετανιωνα.της ειπα οτι ελεγα σε αυτην δεν τα ενοουσα απλα ενιωθα εγω ετσι καλυτερα προσβαλωντας την.στα αρχιδια μου αν δεν την γαμησα,32 ειναι αυτη και η ιδια τωρα εχει αμφιβολια αν την γουσταρω ξερει μονο μικρες ασχολουμε
ενταξει ρε τυπε..
Γουστο σου κ καπελο σου,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ..
ΥΓ Ασε που οταν ανοιγουν το στομα τους ειναι για χαστουκια..Επιπεδο αμοιβαδας κ κατω..Καποιοι απο εμας επισης δεν χρειαζομαστε τον φθονο κ την ζηλια-καταρες της κοινωνιας(πολυ δε περισσοτερο σιχαινομαστε το "χειροκροτημα" της),για να επιβεβαιωθουμε σαν ΑΝΤΡΕΣ κ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μεσω της "λεζαντας"..ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑΣΗΣ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
οι Ελληνίδες έχουν πράμα να πουλήσουν.

αυτό που φωνάζει τόσο καιρό ο Σπύρος ότι οι Ελληνίδες ξέρουν να πουλάνε σωστά τον ευατό τους στους άντρες. να φανταστείς κάτι μπάζα 3αρια-4αρια έχουν μπει στο πνεύμα και έμαθαν το marketing καλύτερα από την Irina Sayck.

και σ' αυτό την μεγαλύτερη ευθύνη έχουμε εμείς οι έλληνες άντρες που αφήσαμε αυτή την κατάσταση να διαιωνιστεί και έχουμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα σε μαζική αγαμία των ελλήνων αντρών.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Ελληνίδα ήταν η Κλεοπάτρα από την μακεδονική δυναστεία τον πτολεμαίων  :hi:
κ αυτο το ξερουν οι ουνοι,οι γοτθοι κ οι βησιγοτθοι ε???
ΑΣΕΜΕ ΡΕ ΤΥΠΕ που θα μου κανεις κ μαθηματα ιστοριας..Ρουφα το αυγο σου κ μην ασχολεισαι..Σ εσενα απευθυνθηκα???

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
αυτό που φωνάζει τόσο καιρό ο Σπύρος ότι η Ελληνίδες ξέρουν να πουλάνε σωστά τον ευατό τους στους άντρες. να φανταστείς κάτι μπάζα 3αρια-4αρια έχουν μπει στο πνεύμα και έμαθαν το marketing καλύτερα από την Irina Sayck.

και σ' αυτό την μεγαλύτερη ευθύνη έχουμε εμείς οι έλληνες άντρες που αφήσαμε αυτή την κατάσταση να διαιωνιστεί και έχουμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα σε μαζική αγαμία των ελλήνων αντρών.
ολες αυτες οι καριολες διαπαιδαγωγηθηκαν απο τους ιδιους γονεις που "εφτιαξαν" κ ολον αυτο τον εσμο των μετροσεξουαλ χλιδανεργων γιων τους κ αδελφων των εν λογω καραπουταναρων..
ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
ολες αυτες οι καριολες διαπαιδαγωγηθηκαν απο τους ιδιους γονεις που "εφτιαξαν" κ ολον αυτο τον εσμο των μετροσεξουαλ χλιδανεργων γιων τους κ αδελφων των εν λογω καραπουταναρων..
ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ..

:thumbsup:  :hi:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ειναι εντελως λαθος αυτο που γραφεται οτι οι Ελληνιδες γενικα κυνηγουν το χρημα.. Δεν ειναι τυχαιο που σε τοσο πλουσιο Ελληνα πηγε και εκανε τη μπαζα της ζωης της,  μια μετρα ψωλιτσα

Ελλαδα τα τοπ μουνια τραβιουνται με οτι να ναι looser μακροχρονια, εχοντας κ αυτες τους προσωπικους τους δαιμονες που τις τυραννουν

Τα τοπ μουνιά τραβιούνται με ότι να'ναι μέχρι να αποφασίσουν να παντρευτούν.Εγώ εαν ήμουν πλούσιος,δεν θα παντρευόμουν ποτέ μουνάρα ελλεηνίδα.Γιατί το παρελθόν της σίγουρα θα κρύβει ότι μπορείς να φανταστείς.Θα το σκεφτόμουν μόνο εαν την γνώριζα παρθένα 18-19 χρονών,αλλά επειδή έχεις απειροελάχιστες πιθανότητες να βρεις τέτοια,δεν το συζητάμε καν.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
κ αυτο το ξερουν οι ουνοι,οι γοτθοι κ οι βησιγοτθοι ε???
ΑΣΕΜΕ ΡΕ ΤΥΠΕ που θα μου κανεις κ μαθηματα ιστοριας..Ρουφα το αυγο σου κ μην ασχολεισαι..Σ εσενα απευθυνθηκα???
Λέω εγώ καλύτερα να ρουφήξεις τα δικά μου αυγά. Τι ποστάρεις εδώ μέσα; έχεις περάσει έστω και με αεροπλάνο πάνω από ανατολική Ευρώπη?  Δεν είναι νήμα εδώ για βλαμένους,ουστ στο μαντρί σου  

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
σαφώς και πολύ σοφή η παροιμία των προγόνων μας ότι με τον παρά γαμάμε την κυρά.

είναι γνωστό της πάσης ότι η γυναίκα από την φύση της έχει παθολογική αγάπη για το χρήμα ανεξαρτήτου εθνικότητας.

να πω και εγώ μια παροιμία που την ξέρεις σίγουρα ''της γυναίκας ο καημός πούτσα λούσα και χορός΄΄
σωστη κ αυτη η παροιμια παιχτη μου..
ΥΓ Ειτε:ειναι γνωστο σε ολους..
Ειτε:Γνωστον τοις πασι..
Με τις ουρσουλινες πως να μαθεις σωστα Ελληνικα???Για κανα λατινικο θα εισαι εσυ..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Τα τοπ μουνιά τραβιούνται με ότι να'ναι μέχρι να αποφασίσουν να παντρευτούν.Εγώ εαν ήμουν πλούσιος,δεν θα παντρευόμουν ποτέ μουνάρα ελλεηνίδα.Γιατί το παρελθόν της σίγουρα θα κρύβει ότι μπορείς να φανταστείς.Θα το σκεφτόμουν μόνο εαν την γνώριζα παρθένα 18-19 χρονών,αλλά επειδή έχεις απειροελάχιστες πιθανότητες να βρεις τέτοια,δεν το συζητάμε καν.

τελικά εσύ με έχεις μπερδέψει  :think: εσύ τι θέλεις να γαμιούνται εύκολα και με πολλούς οι γκόμενες ή να το παίζουν δύσκολες και να σου βγάζουν το λάδι για να γαμήθουν και στα κρυφά να γαμιούνται με σκουπιδιάριδες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom