Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
γιατί να πας στο κίεβο-φιλιππίνες-μόσχα ή όπου αλλού να γαμήσεις?
με τα πήγαινε έλα και τα λοιπά έξοδα πιο φτηνά θα σου στοιχίσει στην ελλάδα...

άσε που το έχετε κάνει λύσσα...
ο πληρωμένος έρωτας είναι αλατοπίπερο. συμπλήρωμα. καύλα μιας στιγμής.
το να ρίξεις μόνος σου την γκόμενα και να ιδρώνει πραγματικά μαζί σου είναι μοναδικό.
όλα τα άλλα περιτεύουν...
Σωστα φιλε μου μπουρδελα με ουκρανεζες εχει και η Ελλαδα που να τρεχεις τωρα κιεβο αφου ολες οι γυναικες πουτανες ειναι ποια η διαφορα...
Ευτυχως που υπαρχετε και εσεις και δεν παει κανενας πανω να μας ζαλιζει...

Αφου με τον ερωτοτουρισμο δεν το εχεις τι μπλεκεις κατσε στα μπουρδελα σου ευτυχισμενος και ασε τον ερωτα για τους υπολοιπους...
Τελος  δωσε μια επεξηγηση στο ιδρωνει
ιδρωνει το κεφαλι του οταν βλεπει τις ελλεινιδες στο φως αμακιγιαριστες η ιδρωνει η τσεπη του οταν προσπαθει να γαμησει μια απο τις ελλαχιστες μουναρες που υπαρχουν στην Ελλαδα...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
@@@
Φον Σπυρεν άνοιξες νέους δρόμους η σύμπτωση είναι αυτό . με την πλςυμειτ κ φωτογράφιση??
Όχι τίποτα άλλο αν είναι να πιάσουμε κι εμείς βοηθοί σου να κρατάμε το φανάρι
Το Φλας ανγκλιστι
Φιλε μιδα πληροφοριακα αφου ρωτας σου λεω οτι εχθες η επιδειξη μοδας στο κολωνακι ειχε 8 κοπελες οι οποιες οι 4 ηταν ξενες(χαχα που να βρουν τοσες Ελλεινιδες)και οι υπολοιπες ηταν επιπεδου 6αριου κιεβου..Η μυτη βεβαια οπως σε ολες αυτες τις περιπτωσεις μεχρι το θεο δυσκολα ακομα και να σου πουν ενα γεια και μαθαινοντας οτι οι 2 καλυτερες(ουκρανεζα,βουλγαρα) ειχαν γκομενους οι οποιοι οπως τους εκοψα χαλανε κανενα 5000 για πλακα για την καθε μια το μηνα
Η παλαια σταρ Ελλας που εμφανισθει σαν guest ψαρευε πιπινια απο οτι καταλαβα και γενικως εγω απολαυσα το ποτακι μου και τις χαζοκουβεντουλες που καναμε με τις χαζογκομενες χωρις ουτε τηλ ουτε φβ ουτε τιποτα γιατι πολυ απλα και απαντωντας και στο παραπανω μηνυμα  για να εχεις μια πραγματικα ωραια κοπελα στην Ελλαδα χρειαζεσαι και πολυ κασερι και τονους υπομονης να ακους την καθε μαλακια ανα δευτερολεπτο που πεταει α ναι και κονε στο Βερτη η στο Ρεμο για πρωτο τραπεζι γιατι αλλου δεν πανε...Αρα το καλυτερο ειναι να διασκεδαζεις μαζι τους και τιποτα αλλο...
Η αλλη Playmate Που ηταν προχθες να ερθει για φωτο το ανεβαλε γιατι εβρεχε πολυ....Τα σχολια περιττα...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εδώ είναι Ελληνικό thread πάνω από όλα. Ρεαλισμός δεν υφίσταται. Καθένας γράφει αυτό που του είπαν, άκουσε, ονειρεύεται, φαντάζεται, θα ήθελε.. Θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ, θα βρω 16 χρονες παρθένες, μοντέλα με παρακαλάνε για σεξ αλλά βαριέμαι.. τέτοια θέλουμε, για τέτοια ζούμε. Αν γράψεις ότι βρήκες μια φυσιολογική γυναίκα -5,-10,-15 χρόνια η οποία σε γουστάρει είσαι ξενέρωτος και εκτός θέματος.
Δώστε παραμύθα στο λαό να γουστάρει, να τραβήξει μια μαλακία.. Για αυτό ζούμε.
Φιλε Ντερτυ ισως ειναι το πιο ουσιαστικο μηνυμα που εχει γραφτει εδω μεσα...
Ο Ελληνας του αρεσει να τον κοροιδευουν οι πολιτικοι και οι γυναικες και φτιαχνεται με αυτο..
Αν δεν φτιαχνονταν θα ειχε σπασει τα κεφαλια των πολιτικων που διελυσαν την χωρα και θα τους ειχε κρεμασει οπως και δεν θα ελεγε ουτε γεια στις Ελλεινιδες οπως κανουμε εμεις...
Αντιθετως γλυφει τα χερια των πολιτικων για μια θεσουλα η μια εξυπηρετησουλα της πλακας και παρακαλαει τις Ελλεινιδες σε βαθμο υπερθετικο με την Ελπιδα μπας και τους κατσει το τελευταιο μπαζο..
Σαν να μην φτανει αυτο εχει και αποψη οπως το ολες οι γυναικες πουτανες ειναι, οι ουκρανεζες ειναι κρυες, παπουτσι απο τον τοπο σου κλπ
Οσκαρ μαλακιας με iso....
Τελος περα απο τα παραπανω που τα κανει ακριβως αναποδα απο οτι θα επρεπε για το δικο του καλο δεν του αρεσουν τα χρηματα θελει να κλαιγεται και να θυμαται περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις..
ΤΕλος μην βγαλει κανενας λεφτα κατευθειαν καρφωμα στην εφορια κλπ...Τους πλουσιους βεβαια τους προσκυναει μολις δει μπροστα του τον Λατση και τον Βαρδινογιαννη τρεχει να τους φιλησει τα χερια αμα ομως εγω βγαλω πολλα λεφτα θα κανει τα παντα για να τα χασω...(η γνωστη κατσικα του γειτονα)
Ο Ελληνας δηλαδη δεν μισει τον πλουσιο αυτον τον προσκυνα οπως και τους πολιτικους και τις γκομενες μισει αυτον που παει να γινει πλουσιος η αυτον που ειναι ικανος κανει τα παντα να τον καταστρεψει για να μην φανει η δικια του αδυναμια...Οσοι εχετε ανεβει ψηλα τα εχετε ζησει ολα αυτα απο τους γυρω σας..
Το ιδιο και με τις γκομενες μολις τα φτιαξεις με μια μουναρα αμεσως οι ρουφιανοι να σε θαψουν(τα εχουμε δει και εδω μεσα)και εν πασει περιπτωσει κανουν τα παντα για να στα χαλασουν.

Τελικο συμπερασμα λαος που δεν θελει η δεν μπορει να βελτιωθει η και τα δυο και το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να καταστρεψει τον διπλα επειδη τα κονομησε η επειδη βρηκε γκομενα που δεν την βλεπει ουτε στα ονειρα του κατα την αποψη μου ειναι καταδικασμενος μαθηματικα να καταστραφει αφου αυτο του αξιζει κιολας...
Λαος που μονο προσκυναει ποτε δεν εχει καλο τελος γιατι ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΠΟΤΕ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Φιλε μιδα πληροφοριακα αφου ρωτας σου λεω οτι εχθες η επιδειξη μοδας στο κολωνακι ειχε 8 κοπελες οι οποιες οι 4 ηταν ξενες(χαχα που να βρουν τοσες Ελλεινιδες)και οι υπολοιπες ηταν επιπεδου 6αριου κιεβου..Η μυτη βεβαια οπως σε ολες αυτες τις περιπτωσεις μεχρι το θεο δυσκολα ακομα και να σου πουν ενα γεια και μαθαινοντας οτι οι 2 καλυτερες(ουκρανεζα,βουλγαρα) ειχαν γκομενους οι οποιοι οπως τους εκοψα χαλανε κανενα 5000 για πλακα για την καθε μια το μηνα
Η παλαια σταρ Ελλας που εμφανισθει σαν guest ψαρευε πιπινια απο οτι καταλαβα και γενικως εγω απολαυσα το ποτακι μου και τις χαζοκουβεντουλες που καναμε με τις χαζογκομενες χωρις ουτε τηλ ουτε φβ ουτε τιποτα γιατι πολυ απλα και απαντωντας και στο παραπανω μηνυμα  για να εχεις μια πραγματικα ωραια κοπελα στην Ελλαδα χρειαζεσαι και πολυ κασερι και τονους υπομονης να ακους την καθε μαλακια ανα δευτερολεπτο που πεταει α ναι και κονε στο Βερτη η στο Ρεμο για πρωτο τραπεζι γιατι αλλου δεν πανε...Αρα το καλυτερο ειναι να διασκεδαζεις μαζι τους και τιποτα αλλο...
Η αλλη Playmate Που ηταν προχθες να ερθει για φωτο το ανεβαλε γιατι εβρεχε πολυ....Τα σχολια περιττα...

το αγαμηστάν σε όλο του το μεγαλείο, φαντάσου που η Αθήνα σε νοοτροπία είναι χρόνια μπροστά μην πω αιώνες από τα χωριά και την επαρχία.

φαντάσου τι αγαμία επικρατεί στην επαρχία και τα μικρά αγροτικά χωριά και η μόνη διέξοδος για να εκτονώσει κάποιος την βιολογική του ανάγκη (το σεξ) είναι τα στούντιο και τα μπουρδέλα.

στην επαρχία όσοι είχαν γκόμενα από τα σχολικά τους χρόνια κατά 80% την παντρεύτηκαν στην πορεία της ζωής τους μόνο και μόνο γιατί είχαν το φόβο μπας και δεν ξανά βρούνε ποτέ γκόμενα στην ζωή τους. και εδώ που τα λέμε με το δίκιο τους, γιατί είναι πολύ δύσκολο στην Ελλάδα κάποιος να αλλάζει τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα όταν το σύστημα στο Ελλαδιστάν δουλεύει με προξενιό και οι γκόμενες είναι πουριτανές με μουσουλμανική νοοτροπία γύρω από το σεξ (κυρίως στα χωριά και τις μικρές επαρχιακές πόλεις).

στην Ελλάδα αν κάποιος θέλει να αλλάζει τις ελληνίδες γκόμενες σαν τα πουκάμισα θα πρέπει ή να είναι αναγνωρίσιμος μέσω των ΜΜΕ (ηθοποιός, τραγουδιστής, τηλεοπτικός παρουσιαστής κ.τ.λ.)
ή εκατομυριούχος, γιατί άλλη λύση δεν υπάρχει. Η μάλλον υπάρχει και είναι τα σλάβικα μουνολίβαδα
που το φωνάζουμε εδώ και χρόνια μέσα από αυτό το νήμα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
α. όλες οι γυναίκες δεν είναι πουτάνες. και μόνο που το λες καταλαβαίνω αρκετά...
β. με τον "ερωτοτουρισμό" (σεξοτουρισμό στην πραγματικότητα - τι έρωτα και κουραφέξαλα...) δεν το έχω. ούτε θέλω να το αποκτήσω. βασικά με απωθεί η ίδια η ιδέα να πάω "ταξίδι" για να εκμεταλλευτώ την διαφορά "δυστυχίας" μεταξύ χωρας μου και τρίτης χώρας.
αν πάω ταξίδι θα είναι για να αποκτήσω εμπειρίες και όχι για τέτοιου είδους μαλακίες (φυσικά και αν μου τυχει κάτι δεν θα πω όχι).
κι αν θέλω να γαμήσω και έχω ελεύθερο χρόνο τέτοιου μεγέθους (κάποιες μέρες δλδ γιατί σεξοτουρισμό δεν πας για 24ωρο), μένω εδώ και βρίσκω γκομενίτσα λεβέντη. αυτή είναι η μαγκιά. ακόμα κι αν δεν βρω, γιατί όλα παίζουν, έκανα παιχνίδι τουλάχιστον κι ευχαριστηθηκα.
γ. αφήνω άνετα το πληρωμένο γαμήσι στην ουκρανία για εσένα (γαμήσι και όχι έρωτα φυσικά όπως λες). όχι γιατί έχω θέμα με το πληρωμένο σεξ (κάνω κι εγώ ως "αλατοπίπερο" όπως προείπα), αλλά για τους λόγους που σου εξήγησα. κράτα τα 8αρια σου και τα 9αρια σου αλλά μέσα σου ξέρεις (ή θα έπρεπε να ξέρεις) ότι ακόμα και το 7αρακι που έβγαλα εγώ με την αξία μου - και όχι τα λεφτά - αξίζει 1000 πληρωμένα δικά σου 9αρια...
δ. δεν περίμενα να καταλάβεις το "ιδρώνει" γιατί μάλλον μόνο με ευρώ πηδάς. οπότε περιττεύουν οι εξηγήσεις.
ε. μια χαρά κουκλάρες υπάρχουν στην ελλάδα αλλά που να το ξέρεις...μείνε κίεβο να βρίζεις τις ελληνίδες
α)για σενα ειρωνικα το λεω οτι το πιστευεις αλλα ουτε που το καταλαβες......
β)κλασικη απαντηση αυτου που δεν θα παει ποτε και ουτε προκειται να παει αλλα εχει αποψη για εκει που δεν εχει παει σου θυμιζει λιγο Ελληναρα αυτο μπα οχι ε...
Στο δε δευτερο σκελος γιατι λες την μιση αληθεια φιλε...Βρηκες γκομενιτσα???Σαβουριτσα εννοεις και εισαι δουλος της απο το πρωι μεχρι το βραδυ...Τι δεν βρηκες αλλα προσπαθησες???και το βραδυ εκλαιγες και ελεγες γιατι τι φταιει ρε γαμωτο και ερχεσε μετα εδω αφου επινες μια sprite εκανες ενα αποτσιγαρο και επαιζες το πουλι σου και μας λες τσιγαρο ποτο και γκομενες τι αλλο θελω...
γ)αν με εχεις διαβασει δεν εχω πληρωσει ουτε μια για γαμησι αντιθετος εσυ παραδεχεσε στο β οτι δεν υπαρχει ερωτοτουρισμος αρα γαμας μονο με λεφτα...Εβγαλες 7αρακι...χαχαχαχαχαχαα η λες το 3ρακι 7ρακι η τα εχεις σκασει παρα πολυ χοντρα αν και για να μην πηγαινεις ταξιδια για να δεις εστω και τα αξιοθεατα δεν εχεις μια....Αρα ασε τα εφταρακια στη Ελλαδα δεν καθονται σε εσενα..
δ)σωστα καταλαβες...εξυπναδες με μηδεν επιχειρηματα...
ε)Κουκλαρες υπαρχουν και εχω απο πολλες τηλεφωνα αφου εχω την τυχη να τις γνωριζω...ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΡΦΟΡΕ ΑΥΤΕΣ ουτε χειραψια μαζι τους δεν εχεις κανεις..
Για πες μου λοιπον ξερεις κανεναν Ελληνα που ειναι στο κιεβο να θελει να γυρισει Ελλαδα η κλαιει στο αεροπλανο οταν γυριζει και λεει παλι στο μπουρδελο θα παω και μολις δει τις Ελλεινιδες θελεις να τους δωσει μπουνια στην μουρη...

Και παμε και στις δικες μου ερωτησεις τωρα
α)Γιατι εισαι εδω στο κιεβο τι σε ενδιαφερει συμφωνα με αυτα που λες???Περιεργο τι να υποθεσω οτι ζηλευεις λιγο και ψαχνεις να μαθεις πως να κανεις ερωτα με μια γυναικα...
β)γιαυτο το 99% των στατιστικων σου ειναι στα νηματα με μπουρδελα μηπως γιατι μονο αυτα σε ενδιαφερουν και εδω μπηκες γιατι βαρεθηκες αυτα και ψαχνεις για κατι αλλο απλα κλασικα αρχιζεις και εσυ τις 'θεωριες σου'.....

Συμπερασμα

Αλλο ενα ναυαγιο Ελληναρας που προσπαθει να πεισει τους Ελληνες ιντερνατιοναλ να κατσουν Ελλαδα..
Αν δεν εισαι προμοτορας και δεν τα κονομας απο τα μπουρδελα τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου με αυτα που λες...Αν εισαι προμοτορας λογικο να θελεις να μενουν ολοι εδω ωστε τα μπουρδελα να ειναι γεματα και να κονομας...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
το αγαμηστάν σε όλο του το μεγαλείο, φαντάσου που η Αθήνα σε νοοτροπία είναι χρόνια μπροστά μην πω αιώνες από τα χωριά και την επαρχία.

φαντάσου τι αγαμία επικρατεί στην επαρχία και τα μικρά αγροτικά χωριά και η μόνη διέξοδος για να εκτονώσει κάποιος την βιολογική του ανάγκη (το σεξ) είναι τα στούντιο και τα μπουρδέλα.

στην επαρχία όσοι είχαν γκόμενα από τα σχολικά τους χρόνια κατά 80% την παντρεύτηκαν στην πορεία της ζωής τους μόνο και μόνο γιατί είχαν το φόβο μπας και δεν ξανά βρούνε ποτέ γκόμενα στην ζωή τους. και εδώ που τα λέμε με το δίκιο τους, γιατί είναι πολύ δύσκολο στην Ελλάδα κάποιος να αλλάζει τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα όταν το σύστημα στο Ελλαδιστάν δουλεύει με προξενιό και οι γκόμενες είναι πουριτανές με μουσουλμανική νοοτροπία γύρω από το σεξ (κυρίως στα χωριά και τις μικρές επαρχιακές πόλεις).

στην Ελλάδα αν κάποιος θέλει να αλλάζει τις ελληνίδες γκόμενες σαν τα πουκάμισα θα πρέπει ή να είναι αναγνωρίσιμος μέσω των ΜΜΕ (ηθοποιός, τραγουδιστής, τηλεοπτικός παρουσιαστής κ.τ.λ.)
ή εκατομυριούχος, γιατί άλλη λύση δεν υπάρχει. Η μάλλον υπάρχει και είναι τα σλάβικα μουνολίβαδα
που το φωνάζουμε εδώ και χρόνια μέσα από αυτό το νήμα.
ποσο αληθεια!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Φιλε Ντερτυ ισως ειναι το πιο ουσιαστικο μηνυμα που εχει γραφτει εδω μεσα...
Ο Ελληνας του αρεσει να τον κοροιδευουν οι πολιτικοι και οι γυναικες και φτιαχνεται με αυτο..
Αν δεν φτιαχνονταν θα ειχε σπασει τα κεφαλια των πολιτικων που διελυσαν την χωρα και θα τους ειχε κρεμασει οπως και δεν θα ελεγε ουτε γεια στις Ελλεινιδες οπως κανουμε εμεις...
Αντιθετως γλυφει τα χερια των πολιτικων για μια θεσουλα η μια εξυπηρετησουλα της πλακας και παρακαλαει τις Ελλεινιδες σε βαθμο υπερθετικο με την Ελπιδα μπας και τους κατσει το τελευταιο μπαζο..
Σαν να μην φτανει αυτο εχει και αποψη οπως το ολες οι γυναικες πουτανες ειναι, οι ουκρανεζες ειναι κρυες, παπουτσι απο τον τοπο σου κλπ
Οσκαρ μαλακιας με iso....
Τελος περα απο τα παραπανω που τα κανει ακριβως αναποδα απο οτι θα επρεπε για το δικο του καλο δεν του αρεσουν τα χρηματα θελει να κλαιγεται και να θυμαται περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις..
ΤΕλος μην βγαλει κανενας λεφτα κατευθειαν καρφωμα στην εφορια κλπ...Τους πλουσιους βεβαια τους προσκυναει μολις δει μπροστα του τον Λατση και τον Βαρδινογιαννη τρεχει να τους φιλησει τα χερια αμα ομως εγω βγαλω πολλα λεφτα θα κανει τα παντα για να τα χασω...(η γνωστη κατσικα του γειτονα)
Ο Ελληνας δηλαδη δεν μισει τον πλουσιο αυτον τον προσκυνα οπως και τους πολιτικους και τις γκομενες μισει αυτον που παει να γινει πλουσιος η αυτον που ειναι ικανος κανει τα παντα να τον καταστρεψει για να μην φανει η δικια του αδυναμια...Οσοι εχετε ανεβει ψηλα τα εχετε ζησει ολα αυτα απο τους γυρω σας..
Το ιδιο και με τις γκομενες μολις τα φτιαξεις με μια μουναρα αμεσως οι ρουφιανοι να σε θαψουν(τα εχουμε δει και εδω μεσα)και εν πασει περιπτωσει κανουν τα παντα για να στα χαλασουν.

Τελικο συμπερασμα λαος που δεν θελει η δεν μπορει να βελτιωθει η και τα δυο και το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να καταστρεψει τον διπλα επειδη τα κονομησε η επειδη βρηκε γκομενα που δεν την βλεπει ουτε στα ονειρα του κατα την αποψη μου ειναι καταδικασμενος μαθηματικα να καταστραφει αφου αυτο του αξιζει κιολας...
Λαος που μονο προσκυναει ποτε δεν εχει καλο τελος γιατι ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΠΟΤΕ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

ρε συ Σπύρο τα έχουμε πει και γράψει άπειρες φορές εδώ στο νήμα, γιατρειά για τον Έλληνα δεν υπάρχει όσο δεν αλλάζει την νοοτροπία της βλαχομαγκιάς και του εγώ τα ξέρω όλα και έχω άποψη για τα πάντα.

μου θύμησες δήλωση του σταλόνε στο ρόκυ 4 μέσα στην σοβιετική ένωση που νίκησε τον ρώσο '' πρώτα θα αλλάξω εγώ ως άνθρωπος προς το καλύτερο και μετά θα περιμένω από τους γύρω μου να αλλάξουν'' κάπως έτσι το είπε σε γενικές γραμμές ο σταλόνε στην ταινία ρόκυ 4.

τι να το κάνω εγώ αν εμείς οι λίγοι άνθρωποι σε αριθμό προσπαθούμε καθημερινά για την αυτοβελτιωσή μας σε όλους τους τομείς της ζωής μας και οι υπόλοιποι που είναι και πλειοψηφία θέλουν να ψωφήσει η κατσίκα του γείτονα.

με τα λύπης μου διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει σωτηρία και ελπίδα σ' αυτόν τον τόπο.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ρε συ Σπύρο τα έχουμε και γράψει άπειρες φορές εδώ στο νήμα, γιατρειά για τον Έλληνα δεν υπάρχει όσο δεν αλλάζει την νοοτροπία της βλαχομαγκιάς και του εγώ τα ξέρω όλα και έχω άποψη για τα πάντα.

μου θύμησες δήλωση του σταλόνε στο ρόκυ 4 μέσα στην σοβιετική ένωση που νίκησε τον ρώσο '' πρώτα θα αλλάξω εγώ ως άνθρωπος προς το καλύτερο και μετά θα περιμένω από τους γύρω μου να αλλάξουν'' κάπως έτσι το είπε σε γενικές γραμμές ο σταλόνε στην ταινία ρόκυ 4.

τι να το κάνω εγώ αν εμείς οι λίγοι άνθρωποι σε αριθμό προσπαθούμε καθημερινά για την αυτοβελτιωσή μας σε όλους τους τομείς της ζωής μας και οι υπόλοιποι που είναι και πλειοψηφία θέλουν να ψωφήσει η κατσίκα του γείτονα.

με τα λύπης μου διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει σωτηρία και ελπίδα σ' αυτόν τον τόπο.
Φιλε Παπα ποσο ευστοχα ειναι ολα αυτα που λες...
ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ η λεξη που μισει ο Ελληνας...
Τους βλεπουμε καθε μερα τους πιρφορους εδω μεσα που με επιχειρηματα που λενε οι Ελλεινιδες γκομενες προσπαθουν να μας πεισουν να κανουμε και εμεις τα λαθη που κανουν αυτοι...
Το 70% δεχεται μπουλινγκ απο τις γυναικες τους το 30% τρωει ξυλο(επισημα στατιστικα)και ερχονται εδω και το παιζουν μαγκες του πληκτρολογιου
Ο Λογος που τα γραφω ολα αυτα και μερικες φορες ισως γινομαι κουραστικος δεν ειναι φυσικα για να αλλαξουν αυτοι(οταν οι ιδιοι δεν θελουν)αλλα γιατι αυτοι φταινε που μας περασε η Πολωνια και η Τσεχια που ηταν στα ανεκδοτα με το τι ειναι κρεας και αυτοι φταινε που οι Ελλεινιδες το παιζουν μουναρες και ειναι εκει που ειναι
ΡΕ ΠΑΝΙΛΙΘΙΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ
Αν δεν ειχατε αυτη την νοοτροπια και τα διπλα απο οτι βγαζετε θα βγαζατε  και θα γαμαγατε ακομα και ο τελευταιος οικονομικα γκομενακια οπως κανουν οι σκουπιδιαριδες του κιεβου.
Για εσας στα τετοια μου καλα να παθετε
Εγω και οι Ελληνες ιντερνατιοναλ ομως γιατι πρεπει να τρεχουμε 3000 χιλιομετρα και βαλε μακρυα για να παρουμε τα λεφτα που αξιζουμε και αλλες 3000 χιλιομετρα μακρυα για να κανουμε ερωτα η σεξ με σπονσορετες(αναλογα τι θελει ο καθενας)ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΔΩ...
Αδικη η ζωη αλλα εμεις βρηκαμε την λυση και σωθηκαμε...Οι πιρφοροι ας καθονται να βλεπουν τις τσοντες του κμαν και να αναρωτιουνται ρε λες να ειναι αληθεια....
ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ
να σας γαμανε οι  σαβουρογαμηδες Ρωσοι(οπως εγραψα πριν μερες) τις γκομενες σας οι αλβανοι και οι μαυροι ΤΣΑΜΠΑ ΦΥΣΙΚΑ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...
Τι να πεις καταντια το τοπ καμακι της ευρωπης στο πατο της αβυσσου  και με προοπτικες για ακομα πιο κατω...
Και στο τελος να του λεει η Ελλεινιδα εσυ φταις που γαμηθηκα με τον μαυρο τωρα θα τρωω την διατροφη σου και θα γαμιεμαι με ολες τις φιλες του Σιλωαμ...
Καταντια κατρακιλα μηδενισμος αυτοξεφτιλα..
Ποιος ο Ελληνας....
Κριμα...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
γράφεις κιόλας βλέπω...καλό, δεν το περίμενα.
λοιπόν τιτανικέ (μιας και χαρακτήρισες) άκου....
χέστηκα για το που θα γαμήσουν οι λοιποί έλληνες. ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού.
εγώ στον σεξοτουρισμό ειδικά ως έννοια αναφέρθηκα, κι εσύ περί άλλων τυρβάζεις.
χέστηκα αν εδώ τα μπουρδέλα είναι γεμάτα (σάμπως αλλού δεν είναι).
το προμότορας μπουρδέλων το προσπερνώ μειδιώντας...
και σου απαντάω
α. είμαι εδώ στο "κίεβο" γιατί μπήκα να χαβαλεδιάσω και εδώ διάβασα τις μαλακίες της ημέρας.
αν περίμενα από εσένα να μάθω τι είναι κάνω έρωτα (ξένες λέξεις για σένα - σεξ εννοούσες) θα ειχα άσπρα μαλλιά και ρόζους στις παλάμες. ευτυχώς το προνόμιο το έχεις εσύ. χάρισμά σου...
β. στο μπου είμαι βρε χαριτωμένε, όχι στην πειραική εκκλησία.
γ. δεν είπα έβγαλα 7αρακι, είπα ακόμα και το δικό μου 7αρακι...κλπ κλπ. έχω βγάλει και 7αρακι και 6αρακι και 8αρακι και 9αρακι. εσύ προφανώς εισαι μόνο του 10 (δυο παλάμες δάκτυλα δλδ αν με εννοείς). ή ας είναι καλά τα ευρουδάκια...
δ. το πόσα έχω και τι έχω γαμήσει άνευ χρημάτων δεν το ξέρεις. κι ας μην το μάθεις, μπορεί να κλαις...(ή και να γελάς who knows)  
Κλασικ ελληναρας χωρις να με ξερει και να με εχει διαβασει εβγαλε τα συμπερασματα του...
Εγω βεβαια τα εβγαλα γιατι ειδα τα στατιστικα και διαβασα καποια μηνυματα...
Για τα 9αρια και 8αρια 7 αρια κλπ  και γελαω τρικουβερτα... ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ 99% ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΡΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ..
Σε ευχαριστω και για τις απαντησεις σου χαιρομαι αγαμητοι σαν και εσενα να γραφουν χωρις κανενα επιχειρημα και χωρις να με ξερουν αυτα και να παραδεχονται συνχρονως οτι μπηκαν για ΧΑΒΑΛΕ!!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΗΣ...
μαγκια κλανια και χαβαλεεεεεεεεεεεεεεεε

ΦΙΛΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ
Διαβασε αν δεν γουσταρεις εμενα και τα 600 μηνυματα μου
Mindreader Μπλασκο Τασο Παπα Ντερτυ drlove target χεχε kman μιδα βπ  με τυχαια σειρα και αλλους παικτες μπας και ξεφυγεις απο την καταντια των μπουρδελων και του να γαμας 3ΑΡΙΑ και να τα παρακαλας συνχρονος...
Αν δεν θελεις να με ακουσεις στα τετοια μου..
Εσυ θα μεινεις αγαμητος και παρακαλεσακιας πιρφορος καληνυχτακιας οχι εγω...

Καλη συνεχεια

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
φίλε δεν έχω ανάγκη να διαβάσω τίποτα.
σε μπουρδέλο ούτε που έχω μπει ποτέ. και τα μηνύματά μου στο 98% έχουν να κάνουν με call girls.
τις γκόμενες που έχω γαμήσει εδώ εγώ (εγώ, όχι το χρήμα) δεν τις έχεις πλησιάσει ούτε στην ουκρανία κρατώντας τα καφετιά σου...
στο μπου φυσικά και μπαίνω για ΧΑΒΑΛΕ κυρίως. για τι θα έπρεπε να μπαίνω δλδ. πως το βλέπεις εσύ που "γαμάς" "τις καλύτερες" στο κίεβο???
φιλικά
γάμα εκεί στο κίεβο κι άσε εδώ στο ελλαδιστάν τις ελληνίδες και τους έλληνες ήσυχους.
αν ήσουν πετυχημένος όπως πας να δείξεις (σε όλα τα πεδία) θα ήσουν (και) εδώ (πετυχημένος).
αλλά κι εσένα σε "φάγαν τα συμφέροντα" και δεν έχεις "μπάρμπα στην κορώνη". και φταίνε κι οι "ελλεεινίδες" και η "κακή νοοτροπία"
κλασικές ατάκες αγάμητων.

επίσης καλή συνέχεια
αφου θελεις να τα ακουσεις θα τα ακουσεις
δεν εχεις αναγκη να διαβασεις τιποτα ε βεβαια αφου εισαι το google τι να διαβασεις??Εγω διαβασα εχασα ωρες πηγα σε ολο το κοσμο και ειδα το φως που δεν ειδες εσυ...Για πες μου λοιπον εσυ ποιον θα εμπιστευοσουν εναν που εχει διαβασει και εχει γυρισει ολο τον κοσμο η εναν που παριστανει το google και μπαινει για χαβαλε...Την απαντηση νομιζω την ξερεις..
οι call  girls ειναι τσαμπα δηλαδη δεν το καταλαβα???Πως τις γαμησες ακριβως χωρις λεφτα και με τον ιδρωτα σου πες μου και εμενα γιατι αν γινεται αυτο σκιζω τα πτυχια μου και ερχομαι τωρα να μου δειξεις πως...Αρα μονο πληρωμενο κανεις δεν εχει καμια γκομενα μαλιστα
Τελος για το πετυχημενος εχω δικια μου εταιρια που ξεκινησα απο το μηδεν χωρις μαμα μπαμπα γιατι αυτοι εκαναν αλλες δουλειες και χωρις καμια δημοσια δουλεια στο ενεργητικο μου...
Αρα κανενα συμφερον δεν μου εφταιγε απλα χρησιμοποιεις οπως και αλλοι εδω ψευδεις υποθεσεις γιατι αλλιως δεν μπορεις να στηριξεις αυτα που λες ενω εγω μιλαω με στατιστικα και στοιχεια και χωρις χαβαλε...
Τελος για τις γυναικες ξερεις φιλε εχω και εδω γκομενες δεν σε προβληματιζει ομως οτι τα επιχειρηματα σου τα λενε οι ελλεινιδες ενω εγω λεω τα ακριβως αντιθετα απο αυτες?
Εγω βαρεσα Ελλεινιδες και big 3 και ειδα την διαφορα ενω εσυ γαμας μονο call girls οποτε τι θες να μας κανεις και μαθημα...
ακομα κλαιω την χαμενη εφταετια που απο τα 18 εως τα 25 τα ειχα με ελλεινιδες σε σχεσεις και δεν πηγαινα καθε μηνα απο τοτε στα big 3 να εχω την ερωτικη και σεξουαλικη υγεια που εχω τωρα...

Anyway αρκετα το κουρασαμε
καλη σου τυχη
οταν θα διαβασεις τα 600 μηνυματα που εχω γραψει τα ξαναλεμε

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ρε φίλε όταν έλεγα "χωρίς λεφτά" εσύ κατάλαβες ότι ε
ρε φίλε όταν έλεγα "χωρίς λεφτά" εσύ κατάλαβες ότι εννοούσα call girl?
άστο δεν πειράζει
καλό βράδυ
Μπραβο σου αφου γαμας ελλεηνιδες 9 αρια χωρις λεφτα που δεν τις εχω δει εγω ουτε στα ονειρα μου περιμενω με αγωνια τα επομενα σου μηνυματα για να μου πεις πως το κανεις αυτο να το κανω και εγω..Δεν θα χασω την ευκαιρια που βρηκα ενα τετοιο δασκαλο να μαθω.Αν ξερεις και πως βγαζουν εκατομμυρια πως περνανε καλα οι πλουσιοι και οτι αλλο χρησιμο σε παρακαλω γραψτο.Τι φωναζουμε δασκαλο τον μπλασκο εσυ εισαι ο νεος δασκαλος
Περιμενουμε τα μαθηματα σου και εμεις θα ακουμε προσεκτικα οι μαθητες σου μπας και γλιτωσουμε τα ταξιδακια του κιεβου!!
Επιτελους θεεε μου εγινε το ονειρο μας πραγματικοτητα θα βαραμε 9 αρια 8αρια και 7αρια χωρις λεφτα στην Αθηνα
Παπα κατεβα γρηγορα βρεθηκε ο τροπος και σταματα να γραφεις μαλακιες
Εδω ο  φιλος θα μας διδαξει ολους ωστε να κλεισει το μαλακονημα τι γινεται στο κιεβο αφου θα βαραμε ολοι 9αρια στην Ελλαδα..
Ανυπομονω να αρχισουν τα μαθηματα
Εχει και κοστος συμμετοχης η θα μας τα κανει τσαμπα ο τυπος το μαθημα ωστε να τον αναβαθμισουμε σε εθνικο ευεργετη!!!
Τι μερα σημερα τι μαθαινει ο ανθρωπος οσο μεγαλωνει...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μπραβο σου αφου γαμας ελλεηνιδες 9 αρια χωρις λεφτα που δεν τις εχω δει εγω ουτε στα ονειρα μου περιμενω με αγωνια τα επομενα σου μηνυματα για να μου πεις πως το κανεις αυτο να το κανω και εγω..Δεν θα χασω την ευκαιρια που βρηκα ενα τετοιο δασκαλο να μαθω.Αν ξερεις και πως βγαζουν εκατομμυρια πως περνανε καλα οι πλουσιοι και οτι αλλο χρησιμο σε παρακαλω γραψτο.Τι φωναζουμε δασκαλο τον μπλασκο εσυ εισαι ο νεος δασκαλος
Περιμενουμε τα μαθηματα σου και εμεις θα ακουμε προσεκτικα οι μαθητες σου μπας και γλιτωσουμε τα ταξιδακια του κιεβου!!
Επιτελους θεεε μου εγινε το ονειρο μας πραγματικοτητα θα βαραμε 9 αρια 8αρια και 7αρια χωρις λεφτα στην Αθηνα
Παπα κατεβα γρηγορα βρεθηκε ο τροπος και σταματα να γραφεις μαλακιες
Εδω ο  φιλος θα μας διδαξει ολους ωστε να κλεισει το μαλακονημα τι γινεται στο κιεβο αφου θα βαραμε ολοι 9αρια στην Ελλαδα..
Ανυπομονω να αρχισουν τα μαθηματα
Εχει και κοστος συμμετοχης η θα μας τα κανει τσαμπα ο τυπος το μαθημα ωστε να τον αναβαθμισουμε σε εθνικο ευεργετη!!!
Τι μερα σημερα τι μαθαινει ο ανθρωπος οσο μεγαλωνει...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

επειδη τωρα το ειδα να πω και κατι αλλο...
Αλλο πετυχημενος στις γυναικες αλλο στις επιχειρησεις...
Αλλο ενα παραδειγμα εκτος απο τον Μπεζο ειναι και ο Κυριος Κουστας.Ενω ειναι πανεξυπνος και πανισχυρος επιχειρηματιας ξεφτιλιζεται στα δικαστηρια απο το πρωην μπαζο του και σαν να μην εφτανε αυτο ξαναπαντρευτηκε ο πιρφορος ΠΑΛΙ!!!
Σιγουρα ενας τετοιος επιχειρηματιας τοσο εξυπνος και τοσο πετυχημενος αν ειχε διαβασει το τι γινεται στο κιεβο θα ειχε παρει το ιδιωτικο του τζετ και οποτε ειχε χρονο θα ηταν εκει οπως κανει ενας αλλος εφοπλιστης με το μινσκ που ειναι εκει καθε βδομαδα...
Αρα στην Ελλαδα και πανισχυρος να εισαι αν δεν εχεις γνωση απο γυναικες εκει καταληγεις...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

Αλλο ενα παραδειγμα εκτος απο τον Μπεζο ειναι και ο Κυριος Κουστας.Ενω ειναι πανεξυπνος και πανισχυρος επιχειρηματιας ξεφτιλιζεται στα δικαστηρια απο το πρωην μπαζο του και σαν να μην εφτανε αυτο ξαναπαντρευτηκε ο πιρφορος ΠΑΛΙ!!!
Σιγουρα ενας τετοιος επιχειρηματιας τοσο εξυπνος και τοσο πετυχημενος αν ειχε διαβασει το τι γινεται στο κιεβο θα ειχε παρει το ιδιωτικο του τζετ και οποτε ειχε χρονο θα ηταν εκει οπως κανει ενας αλλος εφοπλιστης με το μινσκ που ειναι εκει καθε βδομαδα...
Αρα στην Ελλαδα και πανισχυρος να εισαι αν δεν εχεις γνωση απο γυναικες εκει καταληγεις...

Γνωριζω πολλους Ελληνες με πολλα πολλα λεφτα που ΔΕΝ γαμανε. Ετσι οπως τα λες

Ειναι εντελως λαθος αυτο που γραφεται οτι οι Ελληνιδες γενικα κυνηγουν το χρημα.. Δεν ειναι τυχαιο που σε τοσο πλουσιο Ελληνα πηγε και εκανε τη μπαζα της ζωης της,  μια μετρα ψωλιτσα

Ελλαδα τα τοπ μουνια τραβιουνται με οτι να ναι looser μακροχρονια, εχοντας κ αυτες τους προσωπικους τους δαιμονες που τις τυραννουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Είναι γιατί οι πλούσιοι κάνουν συνήθως delegation,αναθέτουν τη δουλειά να την κάνουν άλλοι.
Με τις γκόμενες πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου,την προσέγγιση,το καμάκι,τη χρηματοδότηση κτλ,δεν είναι εύκολο να κάνεις delegation,να πληρώσεις δηλαδή κάποιους να σου τις φέρουν στο πιάτο.
Αν σε έναν τομέα είσαι αδύναμος π.χ. στη χρηματοδότηση ή στο καμάκι,τον πίνεις κλαρίνο,εκτός αν μπορείς να ελέγχεις άλλους άντρες να κάνουν ένα κομμάτι της δουλειάς για εσένα.Δηλαδή ή ελέγχεις τις γκόμενες ή άλλους άντρες.Αν όμως λόγω προσωπικότητας δεν μπορείς να ελέγξεις άλλους άντρες και σου κάνουν πουστιές,την έχεις άσχημα.Πρέπει να τα κάνεις κυριολεκτικά όλα μόνος σου from scratch που λένε και δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ανταγωνισμός.Προσπαθούν πολλοί να σε μπλοκάρουν και να σε εμποδίσουν για να γαμήσουν αυτοί.
Γενικά πρέπει να μπορείς να παίξεις μπάλλα να σπριντάρεις και να τους περνάς σαν ακίνητους,να κάνεις προσποιήσεις κτλ,πρέπει πάντα να αναγνωρίζεις και να ζυγίζεις σωστά τον ανταγωνισμό και να βρίσκεις τρόπο να τον αντιμετωπίσεις.
Αν δεν έχεις καλή τεχνική δημιουργείς απλώς μια αναμπουμπούλα,ένα κομφούζιο,μπερδεύονται όλοι και σκοράρεις,τραβάς δηλαδή κι έναν πούτσο γιατί έχει παραλύσει η άμυνα λόγω χάους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λογικη καϋμαν...  
Ο μεσος Ελληνας που επισκεπτεται το ανατοτολικο μπλοκ ειναι κατα πλειοψηφια σαρανταπεντάρης μέσου αναστήματος,χωρίς γκόμενα,καράφλας,χοντρός,αγύμναστος, (οτι δηλαδη και αυτος)  και άφραγκος, οποτε αυτος που ειναι "λεφτάς" θα τον ξεσκίσει.....  :idiot:

Ετσι είναι.Πάνε Κίεβο και τους ξεσκίζουν οι τουρκοάραβες βλέπουν ένα μελαμψό Σαουδάραβα καμηλογάμη να κυκλοφορεί γκόμενα πολύ καλύτερη από αυτήν που είναι δίπλα τους,αηδιάζουν και δεν ξαναπατάνε Κίεβο.Το ίδιο παθαίνουν και πολλοί Δυτικοί.
Λένε πουλημένες Ουκρανές.Δεν αναγνωρίσατε την ανωτερότητα του μέσου μπατίρη μεσήλικα,καραφλοχοντρού Δυτικού και πήγατε με τον Αραβόπουστα για τα λεφτά.Τι καριόλες είστε.Ηρθε ο Δυτικός να σας σώσει από τη μιζέρια και εσείς κοιτάτε μόνο τα λεφτά.Ωιμέ.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
δεν έχει μαθήματα για σένα.
θα πάνε τζάμπα...
άσε που θα κλαίνε κι οι κορασίδες στο κίεβο που θα σε χάσουν...ντροπή
τι κριμα τι ακαρδος που εισαι και εγω νομισα οτι επιασα το τζοκερ σημερα
ανθρακας ο θησαυρος...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ειναι εντελως λαθος αυτο που γραφεται οτι οι Ελληνιδες γενικα κυνηγουν το χρημα.. Δεν ειναι τυχαιο που σε τοσο πλουσιο Ελληνα πηγε και εκανε τη μπαζα της ζωης της,  μια μετρα ψωλιτσα

Ελλαδα τα τοπ μουνια τραβιουνται με οτι να ναι looser μακροχρονια, εχοντας κ αυτες τους προσωπικους τους δαιμονες που τις τυραννουν

Οι πλούσιοι έχουν και το πρόβλημα οτι πρέπει να φαίνονται trustworthy,nice guys αλλιώς κανένας δε θα αγοράζει από αυτούς.Αντίθετα τους αληταράδες δεν τους νοιάζει αν δεν έχουν δουλειά κτλ,επικρατούν με τη μαγκιά,την εναλλακτικίλα κτλ,π.χ. κάνουν τόσα τατουάζ που να μην τους προσλάβει κανείς και μετά σκέφτεται η Ελληνίς ένα τέτοιο παληκάρι που δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη των άλλων θα είναι κανόνι στο κρεβάτι,ελεύθερος άνθρωπος εγώ αυτόν γουστάρω.
Ενώ ο συμβατικός φιόγκος με την κουστουμιά τι να μου κλάσει,ούτε γλυφομούνι δεν ξέρει να παίρνει.Οπότε θα έχω τον έναν για τα λεφτά και τον άλλο για τα γαμήσια και θα είμαι ικανοποιημένη.
Γενικά πολύ βλαμμένη λογική.Αντίθετα οι Σλάβες σκέφτονται για να βγάζει αυτός λεφτά θα έχει ρίξει πολύ ξύλο στους ανταγωνιστές,είναι σκληρός παίκτης αξιόλογος τι να τον κάνω τον πίθηκα,άφραγκο αληταρά,να τον έχω να με δέρνει?Είναι τελείως άλλη λογική.
Γενικά ανατολική Ευρώπη αυτοί που κονομάνε έχουν πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα τους,είναι τα σκληρά καρύδια και οι γκόμενες υποθέτουν αυτομάτως το ίδιο και για τους Δυτικούς κάσερμεν ενώ αυτό δεν ισχύει.Την αλήθεια τη μαθαίνουν μόνο άμα μεταναστεύσουν Δύση αλλιώς έχουν διεστραμμένη οπτική στην αξία των Δυτικών αντρών.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

Ειναι εντελως λαθος αυτο που γραφεται οτι οι Ελληνιδες γενικα κυνηγουν το χρημα.. Δεν ειναι τυχαιο που σε τοσο πλουσιο Ελληνα πηγε και εκανε τη μπαζα της ζωης της,  μια μετρα ψωλιτσα

πολυ σωστο και αυτο που λες τον λογο τον εχω γραψει.Τραβιουνται με εναν σκουπιδιαρη μεχρι να βρουν τον Λατση με την Φατσα του Ρουβα(αν ειναι και εξυπνες δεν τον εμφανιζουν αν ειναι ηλιθιες τον εμφανιζουν και χανουν και την τελευταια ελπιδα να βρουν γκομενο οπως φανταζονται...Οταν τα χρονια περασουν και δεν τον βρουν γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει αυτος τοτε πεφτουν στα φαρμακα και στα ναρκωτικα.
Αν και δεν επρεπε να το γραψω γιατι ισως βλεπουν και γυναικες και θα παρουν ιδεες το γραφω
Η οπως αυτο το μπαζο μονο λεφτα αλλα γερο και ασχημο οπως ο κουστας τον τρελενεις στο σεξ και σου καθετε το λαχειο...
Η τον Ρουβα χωρις λεφτα....
Και τα δυο μαζι δεν υπαρχουν η ειναι το αμερικανικο ονειρο 1 στις 1000000 οι υπολοιπες 999999 στο ραφι.
Βλεπε Τζινα Αλοιμονου Βατιδου κλπ
Γερους και ασχημους η κοντοστουπιδες οπως ο Κουγιας
Ρουβα και Λατση μαζι δεν υπαρχει οποιες θελουν αυτον και μαλιστα χωρις να του δινουν φουλ σεξ ειναι ραφι και ακομα χειροτερα με σκουπιδιαριδες που λες
Οταν δε καθονται πολλα χρονια με τους σκουπιδιαριδες συνηθιζουν και μετα οι φυσιολογικοι δεν τους κανουν τους μυριζουν....
Αβυσσος μαλακιας...
Θυματα μεγαλα του κωλοσυστηματος ειναι και οι ελλεινιδες αλλα τι να τους πεις....
τουλαχιστον αυτες εχουν το σεξ ενω οι πιρφοροι...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η κρίση διέλυσε τις Ελληνίδες γιατί τους στέρησε τους γαμπρούς.Προ 2009 είχαν μια ελπίδα να γειώσουν κάποιο φιλότιμο φραγκάτο παληκάρι έστω Δ.Υ. με σταθερό εισόδημα ή ευκατάστατο γόνο.Πλέον οι επιλογές είναι ψωλάς Δ.Υ. του χιλιάρικου και γόνος μαμάκιας του χιλιοπεντακοσάρικου.Είναι να μην το ρίξουν στις γάτες?
Οι άλλες εναλλακτικές είναι ο άνεργος τατουατζής και ο φτωχός πλην τίμιος πιτσαδόρος με τα 600 ευρώ το μήνα.Τα έχουν δει όλα,έχουν πάθει νταράκουλο.Γαμπροί πλέον ούτε για δείγμα.
Οι αξιόλογοι νέοι έχουν μεταναστεύσει εξωτερικό όπου είδαν το φως το αληθινό και φυσικά γαμάνε τα πάντα εκτός από Ελλεινίδες.Προφανώς οι τελευταίες θα το ρίξουν στα κουμπιά,δεν υπάρχει λύσις.
Εντάξει τους σλαβογαμείς τους θεωρούν παραδοσιακά losers,μαλάκες που πάνε με φτωχές Ανατολικές γιατί τα χάλια τους δεν τους επιτρέπουν να βρουν Ελληνίδα.Προφανώς τώρα τις βλέπουν σαν κλέφτες αντρών,οπότε θα παίξουν σίγουρα χοντρά μαλλιοτραβήγματα και νομοθεσίες.
Γενικώς οι γκόμενες έχουν καταμπερδευτεί.Εχουν χάσει τη μπάλλα που λένε,δεν ξέρουν πώς να ταξινομήσουν τους άντρες με τυφλοσούρτη όπως έκαναν παλιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom