Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα γράψω μία πρόσφατη σκέψη:

Πολλοί από εμάς εδώ, και σωστά, κριτικάρουμε τον κμαν (ότι πληρώνει υπεραξίες, ότι δεν κινείται με τον κατάλληλο τρόπο κτλ...)

Αυτά μπορεί να είναι σωστά, αλλά σκέπτομαι ότι ο μέσος Έλληνας >45 έχει τόση άγνοια από γυναίκες που μόνο το σύστημα κμαν μπορεί να εφαρμόσει (αν τα έχει). Δηλαδή για να κάνει όσα οι περίπου συνομίληκοί του dragx,μίδας,τάσος κτλ.  θέλει 10 χρόνια φροντηστήριο ...

Οπότε βραχυπρόθεσμα μόνο με σύστημα κμαν μπορεί να ακολουθήσει ...

Τι νομίζεις οτι αν τους πετάξεις αυτούς στην αρένα ενός κλαμπ της ανατολικής Ευρώπης και τους πεις έχετε μια ώρα να βγάλετε γκομενα θα κάνουν τίποτα?
Δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία.Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις.Ο άλλος δεν μπαίνει στα παιγνια που μπαίνω εγώ γιατί έχει μεγάλο ανταγωνισμό,κακές πιθανότητες,μεγάλα έξοδα,ρίσκο και θέλει κάτι πιο εύκολο.Για αυτό δεν μπορείς να κρίνεις.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
ναρθει το Πάσχα για μαγειριτσα με σαλεπι κι κουλούροαρνί δηλαδή???

έτσι είναι  :thumbsup:  τι να κάνει εδώ Ελλάδα ανοίγει τώρα και ο καιρός και οι ντέβουσκες τα πετάνε όλα έξω και η διάθεση στα ύψη. ;)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Όπως μου έρθει, άγχος δεν υπάρχει.
Αν έχω όρεξη να οδηγήσω θα κατέβω.. αλλά οι πρώτες σκέψεις είναι να μείνω.. Γίνεται χαμός εδώ.. Άνοιξη γαρ (20 βαθμούς, φορεματάκια, μπούτια-βυζιά έξω και αλλαγή διάθεσης από τα κοριτσάκια που είναι πιο ευκολο-διάθετες)  :wanker: :fuck2: :pipa3:

έχει μπει στα logisticks μου να ρθω, δεν ξέρω πότε θα είναι ή προς τα τέλη Μαίου ή κατά τον Σεπτέμβριο θα δω πότε με βολεύει και να έχει γενικά καλό καιρό.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.131
Πόντοι
3.656

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Απιστευτο περιστατικο εχθες αξιζει να το πω

Καταρχην χεχε και κμαν εχετε και οι δυο δικιο

Για τα συστηματα να γαμησει καποιος 40+ καλο μουνι χωρις cash (7+) οχι 10 χρονια φροντιστηριο δεν τους φτανει τιποτα δεν τους φτανει γιατι ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως...
Για να γαμησουν με την πιεση του κμαν παλι δεν υπαρχει περιπτωση
Για να γαμησουν σαν το drlove Παλι αποκλειεται γιατι δεν το εχουν με το ιντερνετ(αφου στην ελλαδα δεν τους μιλαει καμια) αρα...
Γενικα οποιος παει πανω η τον κοροιδευει μια που του το παιζει ερωτα και του τα τρωει η τα απρακτικα εκει του τα τρωνε η παει σε κανενα μπουρδελο η στριπ πανακριβο για να πει πως γαμησε...
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Βεβαια  το (99%) των Ελληνων δεν παει ποτε πανω(αντε μεχρι σαντανσκι για πουτανες) σε αντιθεση με τους αλλους πειναλεους δηλαδη τουρκους αραβες και ιταλους που εχουν ξεσκιστει στα ταξιδια και εχουν βεβαια γαμησει και απειρα μουνακια

Παμε στο στορυ τωρα
μιλαγα εχθες με μια 20 χρονη ελλεινιδα απο φιλη φιλης μου και μου λεει εμενα μου αρεσει η Ρωσια και οι Ρωσοι...Μενω παγωτο τι λεω πως και ετσι??
Μου λεει οταν ο Ρωσος εχει γκομενα και παει καποιος να την πειραξει η να τις μιλησει τον πλακωνει στο ξυλο ενω εδω καθονται σαν φλωροι και κοιταν...Εμεινα καγκελο εγω
Ε ρε πιρφοροι νομιζετε οτι παρακαλοντας θα βρειτε γυναικα σε λιγο ολοι θα γαμανε εκτος απο εσας εχει και πολυ πιο κατω απο αυτο που ειστε τωρα αν συνεχισετε τα  παρακαλια σας και ειστε και αφραγκοι μαυρο φιδι που σας εφαγε σκατοπιρφοροι...
Τωρα βεβαια αν ο καθε Ρωσος θελει την Ελλεινιδα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο....

Φιλια σε ολους σημερα εχω συναντηση σε φωτογραφιση με μια Playmate of the year Και σταρ Ελλας λιγα χρονια πριν αν και εκει βγαλω κανενα λαυρακι θα σας ενημερωσω...
Φιλια σε ολους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Για τα συστηματα να γαμησει καποιος 40+ καλο μουνι χωρις cash (7+) οχι 10 χρονια φροντιστηριο δεν τους φτανει τιποτα δεν τους φτανει γιατι ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως...
Για να γαμησουν σαν το drlove Παλι αποκλειεται γιατι δεν το εχουν με το ιντερνετ(αφου στην ελλαδα δεν τους μιλαει καμια) αρα...
Γενικα οποιος παει πανω η τον κοροιδευει μια που του το παιζει ερωτα και του τα τρωει η τα απρακτικα εκει του τα τρωνε η παει σε κανενα μπουρδελο η στριπ πανακριβο για να πει πως γαμησε...
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Βεβαια  το (99%) των Ελληνων δεν παει ποτε πανω(αντε μεχρι σαντανσκι για πουτανες) σε αντιθεση με τους αλλους πειναλεους δηλαδη τουρκους αραβες και ιταλους που εχουν ξεσκιστει στα ταξιδια και εχουν βεβαια γαμησει και απειρα μουνακια

Ετσι είναι.Οι Ελληνες σκέφτονται λογικά και δεν πάνε πάνω.Ενας Αραβας τι έχει να γαμήσει στη χώρα του?Ούτε μπορδέλα ούτε τίποτα.Και η κοινωνία είναι σούπερ συντηρητική.Εκτός γάμου δε γαμάς τίποτα.Συνήθως καμήλες γαμάνε μέχρι να χάσουν την παρθενιά τους από γυναίκα τη μέρα του γάμου.
Ενώ ο Ελληνας και τουρίστριες μπορεί να γαμήσει στο free και Ελληνίδες και έχει και άπειρες επιλογές στο πληρωμένο.Οπότε το να πάει Κίεβο έχει πολύ μικρότερο vfm για τον Ελληνα σε σχέση με Αραβα,Τούρκο οι τελευταίοι είναι σεξοπεινάλες απόλυτα διψασμένοι για μουνί αφού ζουν σε έρημο.
Ανω των σαράντα να γαμήσεις χωρίς κασέρι πάνω από εφτάρι ως τουρίστας είναι αδύνατο κατά τη γνώμη μου,πλέον σε ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη.Οχτάρια κάθονται με σπονσοριλίκι.Εννιάρια πάλι είναι τρομερά δύσκολο ακόμα και με σπονσοριλίκι αφού δεν έχεις πρόσβαση.Εννιάρι εννοώ γκόμενα μοντέλο Vogue,κάτω των 25 ετών,άνω του 180 ύψος,κάτω από 70 κιλά,με βυζάρες και ωραίο πρόσωπο.Αυτό το επίπεδο δεν το γαμάς σχεδόν με την καμία πια Ανατολική Ευρώπη μετά το άνοιγμα της βίζας για Ουκρανία το 2017 που έφυγαν όλες οι γουσταρίζουσες ξένους σε αυτό το επίπεδο.
Πιο πιθανό είναι να γαμήσεις Τσέχα ή Ρωσίδα εννιάρι παρά Ουκρανή.Οχι γιατί μετράς περισσότερο Τσεχία,Ρωσία αλλά γιατί Ουκρανία έχουν εξαφανιστεί τα εννιάρια ενώ Τσεχία,Ρωσία υπάρχουν αρκετά.Είναι καθαρά θέμα αριθμών.
Για έναν Ελληνα που πάει καθαρά για πληρωμένο,η Ουκρανία δεν έχει μεγάλο νόημα.Εχει νόημα αν πας για σπόνσορινγκ ή για τζαμπέ με εφτάρια και κάτω,mini δεσμούς και love story.

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
197
Πόντοι
1

Παμε στο στορυ τωρα
μιλαγα εχθες με μια 20 χρονη ελλεινιδα απο φιλη φιλης μου και μου λεει εμενα μου αρεσει η Ρωσια και οι Ρωσοι...Μενω παγωτο τι λεω πως και ετσι??
Μου λεει οταν ο Ρωσος εχει γκομενα και παει καποιος να την πειραξει η να τις μιλησει τον πλακωνει στο ξυλο ενω εδω καθονται σαν φλωροι και κοιταν...Εμεινα καγκελο εγω
Ε ρε πιρφοροι νομιζετε οτι παρακαλοντας θα βρειτε γυναικα σε λιγο ολοι θα γαμανε εκτος απο εσας εχει και πολυ πιο κατω απο αυτο που ειστε τωρα αν συνεχισετε τα  παρακαλια σας και ειστε και αφραγκοι μαυρο φιδι που σας εφαγε σκατοπιρφοροι...
Τωρα βεβαια αν ο καθε Ρωσος θελει την Ελλεινιδα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο....

Φιλια σε ολους σημερα εχω συναντηση σε φωτογραφιση με μια Playmate of the year Και σταρ Ελλας λιγα χρονια πριν αν και εκει βγαλω κανενα λαυρακι θα σας ενημερωσω...
Φιλια σε ολους
Πάει αυτό το μέρος,δεν υπάρχει τίποτα εκτός από κατσιβελάριο

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για έναν Ελληνα που πάει καθαρά για πληρωμένο,η Ουκρανία δεν έχει μεγάλο νόημα.Εχει νόημα αν πας για σπόνσορινγκ ή για τζαμπέ με εφτάρια και κάτω,mini δεσμούς και love story.

Εγω παρατηρώ οτι μετά απο χρόνια τελικά καταλήξατε όλοι σε αυτό που ακριβως έλεγα!! Πως Ανατολικη Ευρωπη στο τσαμπέ πας πλέον για maximum 7αρια. Για 7+ θέλει κασέρι ή απλά ειναι εξαιρέσεις.
Οταν σας τα έλεγα χρόνια πριν πέφτατε πολλοί απο εδώ να με φάτε πως βάζω χαμηλούς στόχους και κοιτάω τα ημίμετρα. Κάλιο αργά παρα ποτε να γραφτεί η αλήθεια. Εξάλλου πάντα στο τέλος επικρατεί η λογική.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ναι το δεύτερο λιμάνι στο Τσρρνομορσκ
Ιλιεντσι το λένε στην Μολντοβα
Το ίδιο πρέπει να λεμε
το ιλιτσεβσκ ενοεις,το λενε τρεσνομορσκ εδω και 2-3 χρονια με αποφαση του πετρο οπως και πολλους δρομους αλλαξαν ονοματα.οσο για το τιρασπολ διαβασε που εγραφα τοτε για φιλους μου που πηγαν πριν χρονια για ποδοσφαιρο εκει που θα με πεις και ασχετο!η γυναικα του ξαδερφου μου ειναι απο εκει 20 χρονια κυπρο ειναι λες να μην ξερω τους συγγενεις της που ειναι ολοι κυπρο?ηταν ουκρανιδα που πηγε οικογενειακα να ζησουν τοτε τιρασπολ επι σοβιετικης ενωσης.αλλη φιλη μου απο χερσον αυτη μολδαβια γενηθηκε και μετακομισαν χερσον.το ντονετσκ τι να το λεω εσυ που εισαι ιδημονας?
να το λεω νοβοροσια η ουκρανια?η τιρασπολ σε ποιο πρωταθλημα παιζει?στο ρωσικο η μολδαβικο?
τιρασπολ για μενα ειναι μολδαβια οτι και αν ειναι ο πλυθησμος.
ιουνιο παω οδυσσο ρωσια χαχαχαχ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Εγω παρατηρώ οτι μετά απο χρόνια τελικά καταλήξατε όλοι σε αυτό που ακριβως έλεγα!! Πως Ανατολικη Ευρωπη στο τσαμπέ πας πλέον για maximum 7αρια. Για 7+ θέλει κασέρι ή απλά ειναι εξαιρέσεις.
Οταν σας τα έλεγα χρόνια πριν πέφτατε πολλοί απο εδώ να με φάτε πως βάζω χαμηλούς στόχους και κοιτάω τα ημίμετρα. Κάλιο αργά παρα ποτε να γραφτεί η αλήθεια. Εξάλλου πάντα στο τέλος επικρατεί η λογική.

γιατρέ είναι στον χαρακτήρα του Έλληνα αυτό το προνόμιο σε εισαγωγικά να πέφτουν να φάνε κάποιον που προσπαθεί να πει τα πράγματα ως έχουν, στο τέλος όμως έστω και αργά με πολύ κόπο τα λόγια του εισακούγονται.

από το τίποτα κάτι είναι και αυτό στην τελική

να δώσω παράδειγμα για τον φίλο τον dude901123 το τι μπούλιγκ έφαγε όσο καιρό έδινε πληροφορίες και προσπαθούσε να ανοίξει τα μάτια σε κόσμο και κοσμάκι για να περάσει καλά. Μέχρι που αγανάκτησε ο άνθρωπος από όλο το μπούλιγκ και δίνει πλέον πληροφορίες σε ΠΜ για τα άτομα που εκτιμούν και σέβονται χωρίς κακίες ειρωνίες και σχόλια που δεν αρμόζουν στους περισσότερους από εμάς.

keep going γιατρέ και μην σε πτοεί τίποτα  :hi:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σου απαντησα παλαιοτερα τα δικα μου τριαρια ειναι τα δικα σου εφταρια μαλλον.
με κερασματα απλα μονο απο το ιτερνετ λιγο δυσκολο για να ειναι καπια στο ιτερνετ αλλα οχι απιθανο.
απο ιτερνετ τσαμπα εφαγα μονο τριαρια για μενα εσυ ισως τα εβαζες 5-6.
αν μιλας για θειες με παιδεια ισως καπια ταλαιπωρη υπαρχει σε ολοκληρο κιεβο.
οι εξαιρεσεις που λες με κερασματα ειναι στην αρχη της γνωριμιας.αν συνεχισεις επικοινωνια μολις φυγεις η και στην δευτερη επισκεψη θα σου πουνε καθαρα η με τροπο για βοηθεια.
τελευτεα τετεια περιπτωση για να μιλω με παραδειγματα μου αρχισε η φαρμακοπειος θεια στην ηλικια μου χαχαχαχ οτι θελει να στειλει το παιδι της σε καλο σχολειο,αυτο ελεγε μετα την δευτερη και τριτη συναντηση για σεξ,η κοπελα καλη γυναικα,απορηνευτη και χοιρα ηταν.δουλευε σε φαρμακειο διπλα μου και την γνωρισα μηνες πριν στο παρκακι διπλα μου που μιιλουσε με μια φιλη της.αρχικα δεν ερχωταν να την γαμησω τον πρωτο καιρο γνωριμιας μια μερα μπηκαμε αγορασα κατι στο παιδι της 400 γριβνα και μετα με πηρε απο μονη και ηρθε σπιτι ενω εγω ειχα απομακρυνθει.οπως ειπαμε αρχικα ελεγε για καλυτερο σχολειο
αλλα δεν εδωσα σημασια.μια μερα εστειλε καθαρα χρειαζομε βοηθεια και την μπλοκαρα.
τη ξαναβρηκα τυχαια μετα απο καιρο πηγαμε φαι αλλα δεν ξαναηρθε για γαμησι.ολες το ιδιο ολες οι περιπτωσεις που γνωρισα ετσι για τις εξαιρεσεις που λες.αν δεν εκανα μετα το δικο τους ερχωνταν για φαι και καφε αλλα για σεξ οχι ξανα

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Αφού είναι εύκολο αυτό που κάνω,τότε γιατί το κάνω μόνο εγώ?Στα λόγια είναι εύκολο να λες δούλεψε 100 ώρες τη βδομάδα για να τα σπρώξεις στις γκόμενες,στην πράξη δεν το κάνει κανείς.
Και τα άλλα που γράφω δεν είναι εύκολα.Θεωρητικά γίνονται,αλλά είναι δύσκολα.
Να πάει ο άλλος καμικάζι στο κλαμπ με δυο ώρες περιθώριο να βγάλει γκόμενα,να κάνει καταδρομικές Σαββατόβραδα σε άγνωστες πόλεις και να πρέπει να γαμήσει χωρίς να έχει καθόλου γνωριμίες κτλ.
Οσα γράφω έχουν σχέση με το τι κάνεις όταν σου λείπουν 200 προυποθέσεις και έχεις ένα,δυο πλεονεκτήματα.Δηλαδή έχεις λάθος ηλικία,λάθος εμφάνιση,μένεις σε λάθος μέρος,δεν έχεις χρόνο κτλ.Πώς ανατρέπεις την κατάσταση που είναι εκ φύσεως εναντίον σου.
Οι πιο πολλοί όταν διαπιστώσουν οτι τα χαρτιά είναι όλα εναντίον τους πάνε πάσο,δεν μπαίνουν καν στο παίγνιο.Πρέπει να είσαι μανιακός παίκτης,φανατικός τζογαδόρος να παίξεις τα ρέστα σου και να γυρίσεις το παιχνίδι.

Να καταχωρηθει στα πρακτικα παρακαλω !
Ο ανθρωπος δουλευει τον κοσμο και εχει μια χαρα το "γνωθεις αυτον"

Ειναι λιγο Βαρουφακης, θελει να ασχολουμαστε μαζι του ! Οκ απο μενα

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

Ε ρε πιρφοροι νομιζετε οτι παρακαλοντας θα βρειτε γυναικα σε λιγο ολοι θα γαμανε εκτος απο εσας εχει και πολυ πιο κατω απο αυτο που ειστε τωρα αν συνεχισετε τα  παρακαλια σας και ειστε και αφραγκοι μαυρο φιδι που σας εφαγε σκατοπιρφοροι...

Κοιτα και εγω επειδη ξοδευω πολυ χρονο Ελλαδα δεν θα με χαλαγε να επαιζα μπαλα εδω..

Αλλα να κανω τι ? Να αφησω τις δουλειες μου και τις ευθυνες μου για να το παιζω νταης ? Ξεχωρα που τετοιους αντρες γουσταρουν αποκλειστικα επαρχια που ζουν ως επι το πλειστον μεσω συνταξεων και οαεδ οποτε δεν εχουν ασχολιες και ενδιαφερονται μονο για τον ισχυροτερο στο νομο της ζουγκλας, αν δουν καποιον με χρηματα θα κοιταξουν οσο μπορουν να μεινουν εκτος , μην τις χαρακτηρισει η κοινωνια "πουτανες για τα λεφτα"

Μαν , εχει δει Ελλαδα ποτε ευχη που να συμπεριλαμβανει χρηματα ?

Ολη την ωρα "υγεια ευτυχια αγαπη και τιποτα αλλο¨ ειμαστε

Μιλαγα τιντερ με κατι Σερβες, κατι Κροατισες κλπ και μου ελεγαν τα ιδια. Δεν μας ενδιαφερουν τα λεφτα, μας ενδιαφερει η αγαπη.. κ κατι αλλα του στυλ
αν ο αντρας δεν μοιαζει με σκυλο, τοτε μια χαρα ..

Βαλκανια, δεν αξιζει καν να ασχολεισαι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να καταχωρηθει στα πρακτικα παρακαλω !
Ο ανθρωπος δουλευει τον κοσμο και εχει μια χαρα το "γνωθεις αυτον"

Ειναι λιγο Βαρουφακης, θελει να ασχολουμαστε μαζι του ! Οκ απο μενα

Τι δουλεύω τον κόσμο?Εγώ λέω?Γουστάρεις να δουλεύεις 100 ώρες τη βδομάδα για να σπονσοράρεις?
Γοσυτάρεις να κάνεις θυσίες?Να κινείσαι υπό χρονικούς και χωρικούς περιορισμούς?
Είναι πολύ σαφείς οι απαιτήσεις.Δε δίνω μαγικές απαντήσεις όπως ο Μπαρούφ,χαρίστε μου το χρέος,έχω δικαιώματα,το κοινό καλό κτλ.
Εγώ λέω πώς θα πας και θα γαμήσεις τον ανταγωνισμό.Τους άλλους τους βλέπω σαν εχθρούς απριόρι δε λέω τις ψωλαδόρικες μαλακίες του Μπαρούφ η Ευρώπη,ηθικές αρχές τι πρέπει να κάνει η Ευρώπη κτλ.Εγώ λέω πώς θα βγεις και θα τους γαμήσεις όλους ,Ευρωπαίους,Αμερικάνια,τουρκοάραβες κτλ,δεν είναι ηθική διδασκαλία αλλά μάχη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μην παρεξηγητε τον αρχοντα κμαν.οπως και ο διμητρακης ειναι ιδιορυθμοι οπως ολοι οι σταρ χααχαχαχα.ο κμαν μια χαρα τα λεει για πουτανες,εσεις μονο μην ακουτε και αρχισετε προσφωρες σε οπειν κινητε και οπειαν κοπελα δουλευει σε καταστηματα αυτο ειναι παραπληροφωρηση.
απο δικες μου εμπειρεις 100% απο κοπελες σε καταστηματα και καφε ολες ηθελαν δωρα χωρις να προσφερουν ανταλαγματα.μαλιστα ολες ηθελαν τα δωρα στην δουλεια να τα παρω και οχι εκτος ενω πολλες φωρες με εστησαν λεγωντας μαλακιες η σχολαναν πιο γρηγορα απο την ωρα συναντησης.το κορυφαιο πριν 2 χρονια βελιγραδι που η αλλη πηγα στο σημειο συναντησης και την ιδια ωρα ηρθε ενας νεαρος με φωρμες να την συνοδευσει.απο τοτε εριξα χ και σε σερβες γιατι αλλες 3 φωρες μου εκαναν πουστιες,ουκρανιδες πολυ πιο τιμιες σε αυτα σε σχεση με τα ραντεβου.αν δεν ειναι γνωριμια ιτερνετ
99% ηρθαν σε κιεβο και οδυσσο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τι δουλεύω τον κόσμο?Εγώ λέω?Γουστάρεις να δουλεύεις 100 ώρες τη βδομάδα για να σπονσοράρεις?
Γοσυτάρεις να κάνεις θυσίες?Να κινείσαι υπό χρονικούς και χωρικούς περιορισμούς?
Είναι πολύ σαφείς οι απαιτήσεις.Δε δίνω μαγικές απαντήσεις όπως ο Μπαρούφ,χαρίστε μου το χρέος,έχω δικαιώματα,το κοινό καλό κτλ.
Εγώ λέω πώς θα πας και θα γαμήσεις τον ανταγωνισμό.Τους άλλους τους βλέπω σαν εχθρούς απριόρι δε λέω τις ψωλαδόρικες μαλακίες του Μπαρούφ η Ευρώπη,ηθικές αρχές τι πρέπει να κάνει η Ευρώπη κτλ.Εγώ λέω πώς θα βγεις και θα τους γαμήσεις όλους ,Ευρωπαίους,Αμερικάνια,τουρκοάραβες κτλ,δεν είναι ηθική διδασκαλία αλλά μάχη.
μια χαρα τα λες για πουτανες και ποσα χρειαζοντε.ο μιδας που σε ιρωνευετε δεν καταλαβα τον λογο.δεν υπαρχουν λεφτα κιεβο?γιατι ο μιδας σε αμφισβητη.αφου ο μιδας λεει οτι λες μαλακιες γιατι δεν παει κιεβ?δεν ειναι αυτος που ελεγε παλαιοτερα ειναι τιμες ζυριχης κιεβο?
ο μιδας μπενει πλεον στην κατηγορια σκεψης οπως τον τυπο που ηρθε οδυσσο με 10 ευρο μπατζετ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
O kman δίνει πληροφορίες κ τρόπους να κινηθεί ΣΤΟ ΚΊΕΒΟ ο κλασικός θυματοποιημενος ξένος
Σε αυτά καλός έως πολύ καλός είναι
Αυτό που τον κάνει όργιο δεν είναι αυτά
Είναι τα φίδια που πετάει
Πχ Πολωνία έχουν 800/1000 ευρώ μισθό
Κίεβο είναι γεμάτο με πλούσιους κ πλούσιες έτσι ώστε απαιτείται 400 500 ευρώ την μέρα για να είσαι στο παιγνίδι
Επαρχία Ουκρανία με 35/40 μυρια  κόσμο δεν έχει ψωμί αλλά έχει μόνο στα 3/4 μύρια που ζουν στο Κιεβο
Κλπ κλπ κλπ
Αυτά είναι χοντρες μλκιες κ φίδια που τα λέει μόνο κ μόνο για να στηρίξει τα υπολοιπα
ο κμαν μιλα σε ανθρωπους που θελουν να γαμησουν το θεμα εδω μπουρδελα ειναι.
εσυ που δεν υποστιριζεις κμαν και δεν συμφωνας οτι υπαρχει αρκετο χρημα γιατι δεν πας εκει?
παλαιοτερα εγραφες τιμες ζυριχης κιεβ,περιμενουν τους ξενους μονο στα μαχαζια και εστιατορια?
δεν υπαρχουν σε καμια χωρα τωσα μαχαζια και εστιατορια,τι να εχω μαχαζια αν δεν εχει λεφτα?
εσυ πηγαινες με αυτοκινητο καταλαβαμε και εβρισκες καμενες σε χερσον που γαμησαν ολη την τουρκια
και ολες οι πουτανες κυπρο απο εκει ερχωνταν!πηγαινες ισως πριν το 2008-9 δεν εχεις σχεση με την πραγματικοτητα κιεβο.για ποια επαρχια μιλας μιδα πεθαμενα ειναι επαρχια.
δεν πηγαινε και ο ντερτυ επαρχια περσι?πηγε και ο ρολογαςκαι ειδε τι παιζει.
τωρα μιλαμε για πεθαμενη οδυσσο τι να λεω για επαρχια.
μετα την επισκεψη χαρκοβ δεν τολμω για δνεπρο να πατησω μηπως δεν βρω ουτε εκει πουτανες.
καλα εσυ αφου δεν συμφωνεις με κμαν ελα και εσυ οπως τον τυπο που ηρθε με 10 ευρο μπατζετ.
ναι λεει μαλακιες ο κμαν και υπερβολες,ελατε ολοι κιεβ τζαμπα ζωη και μουνι χαχαχα
με μπατσετ 20-30 την μερα τρως καλα και μενουν και για κερασματα σε γκομενες.
στο μονο που συμφωνω μαζι σας και οχι με τον κμαν ειναι οτι δινει αρκετα σε πουτανες καριμπιαν ενω γαμα καλυτερες σε σαλον με λιγοτερα.αλλα το παιγνιο ειναι αλλιος!δεν πιανετε τον αρχοντα.
δεν θελει ξεπετες αλλα στο καριμπιαν ειπαμε ειναι πιο πολυ η φαση που του αρεσει,του δινει την ψευδεσθηση της κατακτησης και οτι κανει κτηματα του της πουτανες που ονομαζει σπονσορετες.
εσυ αν πας στο καριμπιαν και πεις 100 ευρο νομιζεις θα ερθουν?φυσικα οχι ειναι αξιες να μεινουν χωρις λεφτα  και να μην ριξουν την τιμη τους 150-200 αυτο ειναι το παιγνιο που λεει ο κμαν και δεν το εμπεδωνετε.οταν μπει μια τιμη στον νου τους δεν πεφτει!η αλλη επεμενε 300 ευρο οδυσσο ενω ειχα το τηλεφωνο της με 500 γριβνα!δεν δεκτηκε ουτε με 1000 γριβνα επεμενε 300 ευρο!
τοσα οσα ζητουσε σε ολους στην ντιριπασοσκαγια ξενους που περνουσαν.
ειναι παραφρων για σας ο κμαν ελατε τοτε να παμε ολοι καριμπιαν να δειτε οτι μονο αυτος θα φυγει με γκομενα και εσεις θα μεινετε στα παζαρια με τισ πουτανες που θα σας κραξουν και θα φυγουν.
ας σας πει ο ιδιος κμαν τι απαντανε παντα αν ριξεις τιμη.τραβα σε πουτανα σε σαλον των 1000 γριβνα χαχαχαχ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
σου απαντησα παλαιοτερα τα δικα μου τριαρια ειναι τα δικα σου εφταρια μαλλον.
με κερασματα απλα μονο απο το ιτερνετ λιγο δυσκολο για να ειναι καπια στο ιτερνετ αλλα οχι απιθανο.
απο ιτερνετ τσαμπα εφαγα μονο τριαρια για μενα εσυ ισως τα εβαζες 5-6.
αν μιλας για θειες με παιδεια ισως καπια ταλαιπωρη υπαρχει σε ολοκληρο κιεβο.

Χάρη θέλω να είμαι δίκαιος και σωστός. Παίζει ρόλο και το στυλ που έχει ο καθένας και ασφαλώς και πως ειναι και ο ιδιος εμφανησιακά. Αν απαιτείς να χτυπήσεις πολύ δυνατή γκόμενα στο τσαμπέ όπως θέλεις μπορέις να το υποστηρίξεις στο εμφανησιακό και στο λέγειν?
Μήπως λίγο υπερβάλεις εαυτόν?
Εδω θα συμφωνήσω με kman που έχει πει μια μεγάλη κουβεντα. "Οι ελληνες πάντα υπερεκτιμούν τον εαυτό τους!!"

Αλλά για μένα πάντα αυτός που κερδίζει ειναι αυτός που ξέρει που βρίσκεται και ξέρει τι μπορεί να πετύχει γιατί έτσι έχει πολυ μεγαλύτερες πιθανότητες να το πετύχει!!

Αν καποιος είναι στο 5 εμφάνιση π.χ. και απαιτεί γκόμενα στο 9 χωρίς λεφτά ειναι εκτός τόπου και χρόνου. Αν όμως ειναι μάγκας και ξέρει που βρίσκεται ο ίδιος και έχει καταλάβει πως πρέπει να σκάσει κάτι για να πετύχει το mismatch και απλά προσπαθεί να το πετύχει με το μικρότερο δυνατό κόστος!! Αυτη ειναι σωστή προσέγγιση.

Επειδή σε έχω δει σε φωτο δεν είσαι άσχημο παιδί - νορμαλ είσαι αλλά ρε φίλε 8αρι+ δεν θα σου κάτσει συγνωμη που στο λέω όπως ασφαλώς δεν θα κάτσει ούτε σε μένα στο τσαμπε.

D

dude901123

Επισκέπτης
γιατρέ είναι στον χαρακτήρα του Έλληνα αυτό το προνόμιο σε εισαγωγικά να πέφτουν να φάνε κάποιον που προσπαθεί να πει τα πράγματα ως έχουν, στο τέλος όμως έστω και αργά με πολύ κόπο τα λόγια του εισακούγονται.

από το τίποτα κάτι είναι και αυτό στην τελική

να δώσω παράδειγμα για τον φίλο τον dude901123 το τι μπούλιγκ έφαγε όσο καιρό έδινε πληροφορίες και προσπαθούσε να ανοίξει τα μάτια σε κόσμο και κοσμάκι για να περάσει καλά. Μέχρι που αγανάκτησε ο άνθρωπος από όλο το μπούλιγκ και δίνει πλέον πληροφορίες σε ΠΜ για τα άτομα που εκτιμούν και σέβονται χωρίς κακίες ειρωνίες και σχόλια που δεν αρμόζουν στους περισσότερους από εμάς.

keep going γιατρέ και μην σε πτοεί τίποτα  :hi:

Εδώ είναι Ελληνικό thread πάνω από όλα. Ρεαλισμός δεν υφίσταται. Καθένας γράφει αυτό που του είπαν, άκουσε, ονειρεύεται, φαντάζεται, θα ήθελε.. Θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ, θα βρω 16 χρονες παρθένες, μοντέλα με παρακαλάνε για σεξ αλλά βαριέμαι.. τέτοια θέλουμε, για τέτοια ζούμε. Αν γράψεις ότι βρήκες μια φυσιολογική γυναίκα -5,-10,-15 χρόνια η οποία σε γουστάρει είσαι ξενέρωτος και εκτός θέματος.
Δώστε παραμύθα στο λαό να γουστάρει, να τραβήξει μια μαλακία.. Για αυτό ζούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom