Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Εδώ είναι Ελληνικό thread πάνω από όλα. Ρεαλισμός δεν υφίσταται. Καθένας γράφει αυτό που του είπαν, άκουσε, ονειρεύεται, φαντάζεται, θα ήθελε.. Θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ, θα βρω 16 χρονες παρθένες, μοντέλα με παρακαλάνε για σεξ αλλά βαριέμαι.. τέτοια θέλουμε, για τέτοια ζούμε. Αν γράψεις ότι βρήκες μια φυσιολογική γυναίκα -5,-10,-15 χρόνια η οποία σε γουστάρει είσαι ξενέρωτος και εκτός θέματος.
Δώστε παραμύθα στο λαό να γουστάρει, να τραβήξει μια μαλακία.. Για αυτό ζούμε.

+1  :thumbsup:  :hi:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Εγω παρατηρώ οτι μετά απο χρόνια τελικά καταλήξατε όλοι σε αυτό που ακριβως έλεγα!! Πως Ανατολικη Ευρωπη στο τσαμπέ πας πλέον για maximum 7αρια. Για 7+ θέλει κασέρι ή απλά ειναι εξαιρέσεις.
Οταν σας τα έλεγα χρόνια πριν πέφτατε πολλοί απο εδώ να με φάτε πως βάζω χαμηλούς στόχους και κοιτάω τα ημίμετρα. Κάλιο αργά παρα ποτε να γραφτεί η αλήθεια. Εξάλλου πάντα στο τέλος επικρατεί η λογική.

O kman πάντα συμφωνούσε μαζί σου σε αυτό.

Εγώ πάντα διαφωνούσα και συνεχίζω να διαφωνώ.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Τι νομίζεις οτι αν τους πετάξεις αυτούς στην αρένα ενός κλαμπ της ανατολικής Ευρώπης και τους πεις έχετε μια ώρα να βγάλετε γκομενα θα κάνουν τίποτα?
Δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία.Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις.Ο άλλος δεν μπαίνει στα παιγνια που μπαίνω εγώ γιατί έχει μεγάλο ανταγωνισμό,κακές πιθανότητες,μεγάλα έξοδα,ρίσκο και θέλει κάτι πιο εύκολο.Για αυτό δεν μπορείς να κρίνεις.

Δεν εννούσα την πίεση χρόνου. Εννοούσα την τακτική σου με τις γκόμενες.

Και μια συμβουλή: κοίτα να δουλεύεις λιγότερο και να βγάζεις περισσότερα / ώρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.131
Πόντοι
3.656
Να καταχωρηθει στα πρακτικα παρακαλω !
Ο ανθρωπος δουλευει τον κοσμο και εχει μια χαρα το "γνωθεις αυτον"

Ειναι λιγο Βαρουφακης, θελει να ασχολουμαστε μαζι του ! Οκ απο μενα
με.καλυψες
Ένα από τα ελάχιστα ΟΛΟΣΩΣΤΑ ποστ του παλαι ποτέ αρχηγου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.131
Πόντοι
3.656
Και μια συμβουλή: κοίτα να δουλεύεις λιγότερο και να βγάζεις περισσότερα / ώρα.
και να δουλεύει λιγότερο κ να βγάζει τα ίδια  καλό είναι. Έτσι κι αλλιώς στον καιαδα πάνε ολα
Μια λύση είναι να ρίξει την πίεση στα καζανια 3 μπαρ οπότε θα βάζει κάρβουνο μια φορά λιγότερο την ώρα χωρίς να το καταλάβει κανείς

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.131
Πόντοι
3.656
@@@
Φον Σπυρεν άνοιξες νέους δρόμους η σύμπτωση είναι αυτό . με την πλςυμειτ κ φωτογράφιση??
Όχι τίποτα άλλο αν είναι να πιάσουμε κι εμείς βοηθοί σου να κρατάμε το φανάρι
Το Φλας ανγκλιστι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.131
Πόντοι
3.656
Αχ! Παπα μην μου το κανεις αυτο! Καθε αλλο παρα δασκαλος ειμαι.
Σε κολλησε κομπλεασκιτιδα ο μοισις του εροτα!
Το ατομο εχει ξεφυγει και θελει κουραρισμα, τον ταλαιπωρει η δουλεια στο νεκροτομειο, τον ιατροδικαστη Ντρεντ!
υγ.
Μιδα, με τοσα λεφτα για εξαωρο, μηπως εχετε αναγκη για εναν ακομα βοηθο στο νεκροτομειο?
βέβαια
Αρκεί να μην είσαι νεκρόφιλος
Αναγράφεται στην συμβαση
Υγ από πριονισμα κατέχει?
6χ6 οι ώρες με μια διάλειμμα
Έναν με δύο εκλιποντες την ώρα δηλαδή

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Χάρη θέλω να είμαι δίκαιος και σωστός. Παίζει ρόλο και το στυλ που έχει ο καθένας και ασφαλώς και πως ειναι και ο ιδιος εμφανησιακά. Αν απαιτείς να χτυπήσεις πολύ δυνατή γκόμενα στο τσαμπέ όπως θέλεις μπορέις να το υποστηρίξεις στο εμφανησιακό και στο λέγειν?
Μήπως λίγο υπερβάλεις εαυτόν?
Εδω θα συμφωνήσω με kman που έχει πει μια μεγάλη κουβεντα. "Οι ελληνες πάντα υπερεκτιμούν τον εαυτό τους!!"

Αλλά για μένα πάντα αυτός που κερδίζει ειναι αυτός που ξέρει που βρίσκεται και ξέρει τι μπορεί να πετύχει γιατί έτσι έχει πολυ μεγαλύτερες πιθανότητες να το πετύχει!!

Αν καποιος είναι στο 5 εμφάνιση π.χ. και απαιτεί γκόμενα στο 9 χωρίς λεφτά ειναι εκτός τόπου και χρόνου. Αν όμως ειναι μάγκας και ξέρει που βρίσκεται ο ίδιος και έχει καταλάβει πως πρέπει να σκάσει κάτι για να πετύχει το mismatch και απλά προσπαθεί να το πετύχει με το μικρότερο δυνατό κόστος!! Αυτη ειναι σωστή προσέγγιση.

Επειδή σε έχω δει σε φωτο δεν είσαι άσχημο παιδί - νορμαλ είσαι αλλά ρε φίλε 8αρι+ δεν θα σου κάτσει συγνωμη που στο λέω όπως ασφαλώς δεν θα κάτσει ούτε σε μένα στο τσαμπε.
doctor love μεχρι το 2012 που πηγαινα κιεβο γνωριζα δεκαδες οκταρακια στο γιδροπαρκ που τοτε αυτες ηταν 16-20 και δεν ειχαν καμια επαφη με ξενους και χρισατικ!μερικες οταν επερνα χρισατικ μου ελεγαν εδω δεν παταμε ποτε γιατι δεν εχουμε καπειο λογο να ερθουμε!αλλα το 2012 ημουν 31 με 12-15 κιλα ελαφρυτερος και εμφανισιακα με εβαζαν 20!οτι ημουν στο γιδροπαρκ με ειχαν για πιο νεο.
το μεγαλο μου λαθος ηταν οτι το 2012 αποφασισα να παω απο κιεβ 3 μερες οδυσσο και γνωρισα μια γκομενα κλασατη!για αυτην πηγαινα συνεχεια οδυσσο και στην συνεχεια μου αρεσε και η πολη πιο πολυ για διαφωρους λογους.εδω και 3 χρονια αλλαξε πολυ η πολη και δεν υπαρχουν ουτε εστω αυτες που λεω αδεσπωτες απο αλλες πολλεις που ερχωνταν να ψαχνουν οδυσσο για δουλεια και σπιτι.
δεν ξερω αν φταιει η οικονομια η εχουν ολες τακτοποιηθει εξωτερικο η εσωτερικο αλλα οδυσσο περσι ντι να βλεπω κοπελες απο ουκρανια εβλεπα κινεζες,πολονεζες,τουρκαλες,ισραηλιτισες τουριστριες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.131
Πόντοι
3.656
Σουγαμησω......

Τι θα κάνουμε με τον μήτσο και το σύλλογο;
των εχθρών τα φουσατα πέρασαν
σαν τον πορνο μιτσο
που καίει (?)
τα γατια...  :takethis:
Πορνομεταναστη ΚΑΜ ΜΠΑΚ  
Γραμματεία  ΣΥΣΑΚ
(Σύλλογος στήριξης αποδημων κτηνοβατων)
Παρακαλώ συνδραμετε το έργο μας
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Γραφτείτε μέλη ρε νιαμου στο ΣΥΣΑΚ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χάρη θέλω να είμαι δίκαιος και σωστός. Παίζει ρόλο και το στυλ που έχει ο καθένας και ασφαλώς και πως ειναι και ο ιδιος εμφανησιακά. Αν απαιτείς να χτυπήσεις πολύ δυνατή γκόμενα στο τσαμπέ όπως θέλεις μπορέις να το υποστηρίξεις στο εμφανησιακό και στο λέγειν?
Μήπως λίγο υπερβάλεις εαυτόν?
Εδω θα συμφωνήσω με kman που έχει πει μια μεγάλη κουβεντα. "Οι ελληνες πάντα υπερεκτιμούν τον εαυτό τους!!"

Αλλά για μένα πάντα αυτός που κερδίζει ειναι αυτός που ξέρει που βρίσκεται και ξέρει τι μπορεί να πετύχει γιατί έτσι έχει πολυ μεγαλύτερες πιθανότητες να το πετύχει!!

Αν καποιος είναι στο 5 εμφάνιση π.χ. και απαιτεί γκόμενα στο 9 χωρίς λεφτά ειναι εκτός τόπου και χρόνου. Αν όμως ειναι μάγκας και ξέρει που βρίσκεται ο ίδιος και έχει καταλάβει πως πρέπει να σκάσει κάτι για να πετύχει το mismatch και απλά προσπαθεί να το πετύχει με το μικρότερο δυνατό κόστος!! Αυτη ειναι σωστή προσέγγιση.

Επειδή σε έχω δει σε φωτο δεν είσαι άσχημο παιδί - νορμαλ είσαι αλλά ρε φίλε 8αρι+ δεν θα σου κάτσει συγνωμη που στο λέω όπως ασφαλώς δεν θα κάτσει ούτε σε μένα στο τσαμπε.

Ετσι είναι.Απλά δεν το καταλαβαίνουν γιατί δεν έχουν μπει στον ανταγωνισμό.Δεν μπαίνουν καν στον ανταγωνισμό.
Εσύ προφανώς το έκανες,κάποια στιγμή χτύπησες οχτάρι και σου είπε για σαμπάνιες,καλιάν,δώρα κτλ οπότε έστριψες δια της τουαλέτας όπως κάνουν και οι γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν εννούσα την πίεση χρόνου. Εννοούσα την τακτική σου με τις γκόμενες.

Η πίεση χρόνου έχει τεράστια σχέση με την τακτική.Πρέπει να έχεις αποτέλεσμα σε περιορισμένο χρόνο.Δεν υπάρχει χρόνος.
Εστω ένας σαρανταπεντάρης Ελληνας μέσου αναστήματος,χωρίς γκόμενα,καράφλας,χοντρός,αγύμναστος,άφραγκος για τον πούτσο τελείως που σκάει ανατολικό μπλοκ με μόνο 3 μέρες διακοπές.Τι μπορεί να γαμήσει αντικειμενικά?Ποιες οι δυνατότητές του?Πώς μπορεί να τις μεγιστοποιήσει?Τι πρέπει να κάνει?
Αυτή η κατάσταση αφορά την πλειονότητα το 90%.
Σε αυτό δίνω απάντηση.Οι άλλοι λένε ιντερνετική προετοιμασία,πούλα παραμύθι,κάνε κοννέ ή μην πας καν,κάτσε στα αυγά σου,γάμα Ελλάδα μπορδέλα και στούντιο.
Το οτι ο άλλος είναι μετρίου αναστήματος,αγύμναστος,χοντρός,μεσήλικας,άφραγκος κτλ και δεν έχει χρόνο τα παίρνεις σα δεδομένα.Είναι ο μέσος όρος.
Εκεί πρέπει κάτι να κάνεις για να ανατρέψεις την εις βάρος σου κατάσταση.Εκτός αν θεωρείς οτι δεν μπορείς καν,οτι η φύση σε καταδίκασε.

Πρέπει να πας γυμναστήριο?Πρέπει να κάνεις εμφύτευση μαλλιών?Πρέπει να αδυνατίσεις?Πρέπει να αγοράσεις καλύτερα ρούχα?Πρέπει να κάνεις κοννέ?Πρέπει να μεταναστεύσεις?Πρέπει να γίνεις πουστάκος?Πρέπει να βελτιώσεις το προφίλ σου στα dating sites?Πρέπει να μειώσεις τα στάνταρτς σου?Πρέπει να το ρίξεις στο κισμέτ και να κάτσεις στα αυγά σου?Πρέπει να δουλεύεις περισσότερο ή λιγότερο?Πρέπει να γίνεις καλύτερος στο καμάκι και να μελετήσεις βίντεο και βιβλία από καμάκια,να αφιερώσεις άπειρες ώρες σε καμακική εξάσκηση?κτλ
Εκεί απαντάει ο βαλκανιοπουτσισμός.Τι πρέπει να κάνω για να γαμήσω ποιοτικό μουνί είναι το βασικό ερώτημα,πού πρέπει να αφιερώσω το χρόνο μου.
Είναι hardcore προσέγγιση.
Εγώ λαμβάνω υπόψιν μου τι κάνουν οι άλλοι και μπαίνω για να τους διαλύσω.Δε με ενδιαφέρει το καλό του συνόλου αλλά η ευημερία του πούτσου μου.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Λογικη καϋμαν... 
Ο μεσος Ελληνας που επισκεπτεται το ανατοτολικο μπλοκ ειναι κατα πλειοψηφια σαρανταπεντάρης μέσου αναστήματος,χωρίς γκόμενα,καράφλας,χοντρός,αγύμναστος, (οτι δηλαδη και αυτος)  και άφραγκος, οποτε αυτος που ειναι "λεφτάς" θα τον ξεσκίσει.....  :idiot:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ετσι είναι.Απλά δεν το καταλαβαίνουν γιατί δεν έχουν μπει στον ανταγωνισμό.Δεν μπαίνουν καν στον ανταγωνισμό.
Εσύ προφανώς το έκανες,κάποια στιγμή χτύπησες οχτάρι και σου είπε για σαμπάνιες,καλιάν,δώρα κτλ οπότε έστριψες δια της τουαλέτας όπως κάνουν και οι γκόμενες.
αρχοντα οι μικρουλες οχταρακια και ενιαρακια που γνωριζα γιδροπαρκ τοτε ηθελαν καμια βοτκα κερασμα 10 ευρο το μπουκαλι και για αυτες ηταν υπερβαση.δεν ειχαν μια,ουτε βιζιτες και εχτραδακια εβγαζαν,απλα κοριτσακια που εμεναν νταρνιτσα,λιβοπερεζναγια δυλαδη σε παλιες περιοχες κοντα  στο γιδροπαρκ.πολλες πγα και σπιτι τους και γνωριζα την μανα τους,απλα κοριτσακια καμια σχεση πουτανες.
ηταν σε ηλικια που ηταν απορηνευτα,για αυτες θεωρουσαν υπερβαση να ανοιξεις 30 ευρο 3 βοτκες για χαρη τους.ουτε με ξενους παρε δωσε,μερικες μοονο βολταραν χρισατικ παντα με φιλες.καθε μερα τις εβλεπα γιδροπαρκ.αν ηταν βιζιτουλες δεν θα εχαναν εκει το χρονο τους,εφευγαν 6 πρωι με μετρο.
θυμαμε 2 ενιαρακια την μια γαμουσε κολητος μου τελειος για τον πουτσο ουκρανος που εμενε σε χοστελ!
αυτες ομως τον γουσταραν αυτον τον γυφτο!αυτες οι δυο εκαναν και παρτουζα με τον ντιτζει στο γιδροπαρκ παλι κακασχημο!στο γιδροπαρκ γαμουσαν οι πορτιεριδεςς,ντιτζει και ολοι της νυκτασ.
αυτες εμπεναν παντου φρι και δωρεαν ποτα.ηταν τελεια εκει και εκει επαιζα μια ζωη μεχρι ποθ το 2011-2012 με κτυπησαν και ληστεψαν 2 αγνωστοι με αγνωστες γκομενες που γνωρισα εκεινο το βραδυ.
δεν ξαναπατησα και μετα πηγα αλλες 2 φωρες κιεβ και τελος.
ηταν μαλακια που εκανα που σταματησα το κιεβ,απλα επρεπε βραδι να κοψω,ποτε δεν ενιωσα επικινδυνα εκει τοσα χρονια μεχρι που την επαθα και μου εμεινε φοβος.ηταν το ιδανικο μερος για μικρες οχταρακια.ανταγωνισμος του πουτσου κανεις δεν ειχε λεφτα για κλαμπ εκει.τι να κανω τα σαιτ και ιτερνετ τοτε,ουτε ασχολιωμουν ουτε ηξερα αυτα.ημουν ευτυχισμενος εκει

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
αρχοντα οι μικρουλες οχταρακια και ενιαρακια που γνωριζα γιδροπαρκ τοτε ηθελαν καμια βοτκα κερασμα 10 ευρο το μπουκαλι και για αυτες ηταν υπερβαση.δεν ειχαν μια,ουτε βιζιτες και εχτραδακια εβγαζαν,απλα κοριτσακια που εμεναν νταρνιτσα,λιβοπερεζναγια δυλαδη σε παλιες περιοχες κοντα  στο γιδροπαρκ.πολλες πγα και σπιτι τους και γνωριζα την μανα τους,απλα κοριτσακια καμια σχεση πουτανες.
ηταν σε ηλικια που ηταν απορηνευτα,για αυτες θεωρουσαν υπερβαση να ανοιξεις 30 ευρο 3 βοτκες για χαρη τους.ουτε με ξενους παρε δωσε,μερικες μοονο βολταραν χρισατικ παντα με φιλες.καθε μερα τις εβλεπα γιδροπαρκ.αν ηταν βιζιτουλες δεν θα εχαναν εκει το χρονο τους,εφευγαν 6 πρωι με μετρο.
θυμαμε 2 ενιαρακια την μια γαμουσε κολητος μου τελειος για τον πουτσο ουκρανος που εμενε σε χοστελ!
αυτες ομως τον γουσταραν αυτον τον γυφτο!αυτες οι δυο εκαναν και παρτουζα με τον ντιτζει στο γιδροπαρκ παλι κακασχημο!στο γιδροπαρκ γαμουσαν οι πορτιεριδεςς,ντιτζει και ολοι της νυκτασ.
αυτες εμπεναν παντου φρι και δωρεαν ποτα.ηταν τελεια εκει και εκει επαιζα μια ζωη μεχρι ποθ το 2011-2012 με κτυπησαν και ληστεψαν 2 αγνωστοι με αγνωστες γκομενες που γνωρισα εκεινο το βραδυ.
δεν ξαναπατησα και μετα πηγα αλλες 2 φωρες κιεβ και τελος.
ηταν μαλακια που εκανα που σταματησα το κιεβ,απλα επρεπε βραδι να κοψω,ποτε δεν ενιωσα επικινδυνα εκει τοσα χρονια μεχρι που την επαθα και μου εμεινε φοβος.ηταν το ιδανικο μερος για μικρες οχταρακια.ανταγωνισμος του πουτσου κανεις δεν ειχε λεφτα για κλαμπ εκει.τι να κανω τα σαιτ και ιτερνετ τοτε,ουτε ασχολιωμουν ουτε ηξερα αυτα.ημουν ευτυχισμενος εκει
Κουμπάρο αυτό λέγεται "Spam"  :S

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
των εχθρών τα φουσατα πέρασαν
σαν τον πορνο μιτσο
που καίει (?)
τα γατια...  :takethis:
Πορνομεταναστη ΚΑΜ ΜΠΑΚ 
Γραμματεία  ΣΥΣΑΚ
(Σύλλογος στήριξης αποδημων κτηνοβατων)
Παρακαλώ συνδραμετε το έργο μας
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Γραφτείτε μέλη ρε νιαμου στο ΣΥΣΑΚ
Ας εμφανιστεί ο Μήτσος και του βαστάω ελαφίνες από τα κέρατα που μου ζήτούσε στη Ρόδο!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.131
Πόντοι
3.656
Λογικη καϋμαν...  
Ο μεσος Ελληνας που επισκεπτεται το ανατοτολικο μπλοκ ειναι κατα πλειοψηφια σαρανταπεντάρης μέσου αναστήματος,χωρίς γκόμενα,καράφλας,χοντρός,αγύμναστος, (οτι δηλαδη και αυτος)  και άφραγκος, οποτε αυτος που ειναι "λεφτάς" θα τον ξεσκίσει.....  :idiot:
η απάντηση είναι απλή.
Για μη πολύ φράγκατους η εκδρομή στο Κίεβο είναι απλά ανούσια
Δεν υπάρχει κανένα πλας για κάποιον 45+ χωρίς μεγάλη οικονομική άνεση
Για έως 35 έχει πολλές ιζυγκοινγκ φάσεις
Από τα 40+ κ μετά αρχίζουν τα προαπετουμςνα ν ανεβαινουν
Ειδικά για άτομα κομητες χωρίς ένσημα ιδιαίτερη
Ακειβαινει το χομπυ χάνει σιγά σιγά το οποίο βαλιου
Μετά τα 45+ είναι εντελώς ανουσιο
Πολλά χρήματα για μέτριες η καλές γκομενςς
Εξωφρενικά για κάτι από το πάνω ράφι
Συμπερασμα
Απλό
Μην πάτε αν είστε 45+ και άσχετοι χωρίς μεγάλο μπατζετ
Αν τα χρήματα 200/300/400 ανά φάση σας είναι εύκολα
Τότε πηγαινετε να αλλάξετε κ αέρα
Μουνια  πιο καλά θα βρείτε με τόσα στην Ελλάδα  η αίσθηση όμως Ουκρανία είναι καλυτερη

Επισκέπτης
Τι δουλεύω τον κόσμο?Εγώ λέω?Γουστάρεις να δουλεύεις 100 ώρες τη βδομάδα για να σπονσοράρεις?
Γοσυτάρεις να κάνεις θυσίες?Να κινείσαι υπό χρονικούς και χωρικούς περιορισμούς?
Είναι πολύ σαφείς οι απαιτήσεις.Δε δίνω μαγικές απαντήσεις όπως ο Μπαρούφ,χαρίστε μου το χρέος,έχω δικαιώματα,το κοινό καλό κτλ.
Εγώ λέω πώς θα πας και θα γαμήσεις τον ανταγωνισμό.Τους άλλους τους βλέπω σαν εχθρούς απριόρι δε λέω τις ψωλαδόρικες μαλακίες του Μπαρούφ η Ευρώπη,ηθικές αρχές τι πρέπει να κάνει η Ευρώπη κτλ.Εγώ λέω πώς θα βγεις και θα τους γαμήσεις όλους ,Ευρωπαίους,Αμερικάνια,τουρκοάραβες κτλ,δεν είναι ηθική διδασκαλία αλλά μάχη.

Ο Βαρουφακης εκανε κομμα και εχει διεθνη αναγνωριση. Εσενα ολοι σου πανε κοντρα. Εισαι αντιδημοφιλης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom