Δεν εννούσα την πίεση χρόνου. Εννοούσα την τακτική σου με τις γκόμενες.
Η πίεση χρόνου έχει τεράστια σχέση με την τακτική.Πρέπει να έχεις αποτέλεσμα σε περιορισμένο χρόνο.Δεν υπάρχει χρόνος.
Εστω ένας σαρανταπεντάρης Ελληνας μέσου αναστήματος,χωρίς γκόμενα,καράφλας,χοντρός,αγύμναστος,άφραγκος για τον πούτσο τελείως που σκάει ανατολικό μπλοκ με μόνο 3 μέρες διακοπές.Τι μπορεί να γαμήσει αντικειμενικά?Ποιες οι δυνατότητές του?Πώς μπορεί να τις μεγιστοποιήσει?Τι πρέπει να κάνει?
Αυτή η κατάσταση αφορά την πλειονότητα το 90%.
Σε αυτό δίνω απάντηση.Οι άλλοι λένε ιντερνετική προετοιμασία,πούλα παραμύθι,κάνε κοννέ ή μην πας καν,κάτσε στα αυγά σου,γάμα Ελλάδα μπορδέλα και στούντιο.
Το οτι ο άλλος είναι μετρίου αναστήματος,αγύμναστος,χοντρός,μεσήλικας,άφραγκος κτλ και δεν έχει χρόνο τα παίρνεις σα δεδομένα.Είναι ο μέσος όρος.
Εκεί πρέπει κάτι να κάνεις για να ανατρέψεις την εις βάρος σου κατάσταση.Εκτός αν θεωρείς οτι δεν μπορείς καν,οτι η φύση σε καταδίκασε.
Πρέπει να πας γυμναστήριο?Πρέπει να κάνεις εμφύτευση μαλλιών?Πρέπει να αδυνατίσεις?Πρέπει να αγοράσεις καλύτερα ρούχα?Πρέπει να κάνεις κοννέ?Πρέπει να μεταναστεύσεις?Πρέπει να γίνεις πουστάκος?Πρέπει να βελτιώσεις το προφίλ σου στα dating sites?Πρέπει να μειώσεις τα στάνταρτς σου?Πρέπει να το ρίξεις στο κισμέτ και να κάτσεις στα αυγά σου?Πρέπει να δουλεύεις περισσότερο ή λιγότερο?Πρέπει να γίνεις καλύτερος στο καμάκι και να μελετήσεις βίντεο και βιβλία από καμάκια,να αφιερώσεις άπειρες ώρες σε καμακική εξάσκηση?κτλ
Εκεί απαντάει ο βαλκανιοπουτσισμός.Τι πρέπει να κάνω για να γαμήσω ποιοτικό μουνί είναι το βασικό ερώτημα,πού πρέπει να αφιερώσω το χρόνο μου.
Είναι hardcore προσέγγιση.
Εγώ λαμβάνω υπόψιν μου τι κάνουν οι άλλοι και μπαίνω για να τους διαλύσω.Δε με ενδιαφέρει το καλό του συνόλου αλλά η ευημερία του πούτσου μου.