Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
.χαρη εισαι ασχετος
Μονο κ μονο που γραφεις για Μολδαβες στο Τιρασπόλ δειχνεις απολυτη ασχετοσυνη
Ψαξε στην οδυσο που οι μισες ειναι Τουρκάλες κ γυφτισες
Ληξις
Μεινε βυθισμενος στην αγνοια σου

Ειδικα στο «ληξις» τερμα απαξιωτικος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
ναι ρε Μπαρόκ με δύο κ
κνιτης εντελώς
Του δείχνεις το φεγγάρι κ κοιτάει το δάχτυλο
Ποινή
Ένα μήνα ανατολή διαπραγματευσης

Να τον στειλουμε εκπαιδευτικη εκδρομη κατω στα πιθηκια με το παιπερ του ακα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
.χαρη εισαι ασχετος
Μονο κ μονο που γραφεις για Μολδαβες στο Τιρασπόλ δειχνεις απολυτη ασχετοσυνη
Ψαξε στην οδυσο που οι μισες ειναι Τουρκάλες κ γυφτισες
Ληξις
Μεινε βυθισμενος στην αγνοια σου
επιπεδο μολδαβες της βλεπω και αυτες!γιατι να μην παω ταμποβ και ριαζαν με την λογικη σου?
και αυτες ρωσιδες ειναι!δεν με ενδιαφερουν παφτωχες ,απελπισμενες,προβληματικες.σιγα μην παω τιρασπολ και κισινιοβ χαχαχαχ.πες μας αληθεια ποτε ηταν η τελευτεα φωρα που ειδες ρωσιδα η ουκρανιδα ζωντανη.
η τελευτεα φωρα που ειδες ρωσιδα η ουκρανιδα τα τελευτεα 10 χρονια μονο αν επερνες καμια με το φορειο στο νεκροτομειο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρε παιδεια εμαθα γιατι η ουκρανιαν δεν εβαλε πτησεις ακομα καλοκαιρινες.εχει καθε μερα 2 φωρες την ημερα η ουκρανιαν καλοκαιρι αλλα ακομα δεν τα εβαλαν λογω του μποινγκ μαξ.ειχαν καπεια και αλλα παραγειλει και τα καθησαν μεχρι να τελειωσει η ερευνα.αναγκαστικα θα παω μεσο βουκουρεστι και θα κατεβω στην πολη.βρηκα λαρνακα βουκουρεστη οδυσσο 2 πτησεις η μια επιστροφη απο οδυσσο πας 6 -7 ωρες τρανζιτ και η αλλη 12-13 τρανζιτ με διαφορα  20 ευρο.πηγα να κλισω την πιο ανετη και δεν εφτανε η καρτα εχω ακριβως για να κλισω την 12-13 ωρες τρανζιτ.βαριεμε να παω πισω τραπεζα για 20 ευρο αλλα απο την αλλη θα γλιτωσω ταλαιπωρια αλλες 6 ωρες βουκουρεστι.δεν εχω παει ποτε καλοκαιρι βουκουρεστι ετσι ειναι μια βολτα ευκερια.με ουκρανιαν 370 το εισητηριο αφου δεν εβαλαν ακομα τις καλοκαιρινεσ ου ιουνη ειναι 250 συνηθως.ιουλλιο εχει 340-370 συνηθως.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
o davaris  εγραψε αυτο το αριστουργημα το 2013.σε ενα ποστ ολη η αληθεια για ουκρανια.
απο τρελο και απο μικρο μαθαινεις την αληθεια.διαβαστε τι εγραφε και πιο πριν για δνεπροπετροβσκ τοτε που πηγε.καπου στο 2010 θα πηγε δνιπρο και του ελεγαν οι ουκρανοι εμεις δεν ειμαστε μαλακες οπως οι ξενοι!του αποκαλυψαν πως βλεπουν τους ξενους,τα ανεκδωτα που λενε για αυτους και πως τους βλεπουν.
οτι ολοι ερχονται για τον ιδιο λογο και πουλανε κωτσανες και οτι τους εχουν τελειος μαλακες.
ενταξει τοτε δεν ειχε τιντερ ο νταβαρισ να παιξει με γκομενακια χαχαχααχ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
επιπεδο μολδαβες της βλεπω και αυτες!γιατι να μην παω ταμποβ και ριαζαν με την λογικη σου?
και αυτες ρωσιδες ειναι!δεν με ενδιαφερουν παφτωχες ,απελπισμενες,προβληματικες.σιγα μην παω τιρασπολ και κισινιοβ χαχαχαχ.πες μας αληθεια ποτε ηταν η τελευτεα φωρα που ειδες ρωσιδα η ουκρανιδα ζωντανη.
η τελευτεα φωρα που ειδες ρωσιδα η ουκρανιδα τα τελευτεα 10 χρονια μονο αν επερνες καμια με το φορειο στο νεκροτομειο
:2funny: χαρη μην αυθαδιαζεις στον θρυλικο ρεντ ....

εδω κλασικη τιρασπολιτισα που ειμασταν μαζι στο Κουμανιοκ , αν ερχοσουνα εκεινη την περιοδο θα σε παντρευα με καλη κοπελα
τι να σου κανω εμπλεξες με τις πουτανες τις ουκρανες χαχα

Συνημμένα

• tiraspol2013.jpg
    tiraspol2013.jpg
    90,5 KB · Εμφανίσεις: 21

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μολισ εκλισα για οδυσσο 7 μερες 240 μεσο βουκουρεστι.διαλεξα την πτηση με λιγοτερες ωρες ανταποκριση
μην φαω και την ταλαιπωρια.με φτανουν οι ωρες να κατεβω με το λεωφορειο στο μπανεασα μολλ να περασω εκει την μερα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
καλα πηγαινε Οδησσο για 572555309202406 φορα  :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
μολισ εκλισα για οδυσσο 7 μερες 240 μεσο βουκουρεστι.διαλεξα την πτηση με λιγοτερες ωρες ανταποκριση
μην φαω και την ταλαιπωρια.με φτανουν οι ωρες να κατεβω με το λεωφορειο στο μπανεασα μολλ να περασω εκει την μερα.

Μετά μην κλαίγεσαι Χάρη ότι δεν πηδάς Ουκρανία. Τα ίδια έκανε και ο rooshv πήγε ενα εξάμηνο Χάρκοβο και δεν γάμησε καν!! Μετά πήγε Κίεβο και λέει τι μαλακία έκανα τόσο καιρό.

Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε και όλες οι απόψεις δεκτες αλλά εγω βαζω πειραματικά ένα Tinder Κίεβο και έχω δεκάδες matches με γκόμενες που μιλάνε Αγγλικά και ψήνονται για συνάντηση.

Βάζω επαρχία και πέρα απο οτι τα match ειναι υποδεκαπλάσσια το 80% μου απαντάει "sorry no English". Δεν αμφισβητώ ότι για κάποιους είναι πιο εύκολο επαρχία αλλά εγω δεν πρόκειται να ξεκινησω να πάω χωρίς Ρώσσικα και όταν κυρίως βλέπω απο το διαδίκτυο έναν αρνητισμό απο τις γκόμενες εκει. Οπότε στα σίγουρα!! Αν σταματησει να ταίζει το μέρος βλεπουμε για παραπέρα οσο δίνει γλυκό και περνάς καλά συνεχίζεις αυτη ειναι η δική μου θέση.

Σέβομαι την άποψη των παιχτών πως σε πόλεις σαν το λβιβ ειναι φτηνά και φέρνεις γκόμενες απο τα γύρω μέρη αλλά θέλει προετοιμασιά πολύ και με αβεβαίο αποτέλεσμα για μενα που δεν εχω την γλώσσα. Προτιμω 1 ωρα ομιλια στο Tinder και ραντεβού ή πεφτικές σε φοιτήτριες που μιλάνε Αγγλικά στα μαγαζάκια του Κιέβου.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μετά μην κλαίγεσαι Χάρη ότι δεν πηδάς Ουκρανία. Τα ίδια έκανε και ο rooshv πήγε ενα εξάμηνο Χάρκοβο και δεν γάμησε καν!! Μετά πήγε Κίεβο και λέει τι μαλακία έκανα τόσο καιρό.

Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε και όλες οι απόψεις δεκτες αλλά εγω βαζω πειραματικά ένα Tinder Κίεβο και έχω δεκάδες matches με γκόμενες που μιλάνε Αγγλικά και ψήνονται για συνάντηση.

Βάζω επαρχία και πέρα απο οτι τα match ειναι υποδεκαπλάσσια το 80% μου απαντάει "sorry no English". Δεν αμφισβητώ ότι για κάποιους είναι πιο εύκολο επαρχία αλλά εγω δεν πρόκειται να ξεκινησω να πάω χωρίς Ρώσσικα και όταν κυρίως βλέπω απο το διαδίκτυο έναν αρνητισμό απο τις γκόμενες εκει. Οπότε στα σίγουρα!! Αν σταματησει να ταίζει το μέρος βλεπουμε για παραπέρα οσο δίνει γλυκό και περνάς καλά συνεχίζεις αυτη ειναι η δική μου θέση.

Σέβομαι την άποψη των παιχτών πως σε πόλεις σαν το λβιβ ειναι φτηνά και φέρνεις γκόμενες απο τα γύρω μέρη αλλά θέλει προετοιμασιά πολύ και με αβεβαίο αποτέλεσμα για μενα που δεν εχω την γλώσσα. Προτιμω 1 ωρα ομιλια στο Tinder και ραντεβού ή πεφτικές σε φοιτήτριες που μιλάνε Αγγλικά στα μαγαζάκια του Κιέβου.
ωαρετηικα οδυσσο σκεφτωμουν τυφλιδα και μπατουμι να κλισω.εχει προβλημα τωρα η ουκρανιαν και δεν μπορευσα να κλισω κιεβ με τετειες ψηλες τιμες δεν αξιζε ενω με ετεριες χαμιλου κοστους δεν παω.
ηταν το πιο οικονομικο για οδυσσο.για κιεβο μεσο βελιγραδι εχει 200 αλλα απο ιουλη.για ιουνιο 350 κιεβ ειναι πολλα,κανονικα ειναι 180 ιουνιο αλλα την πατησαν με τα μποινκ και καθυστερουν να βαλουν πτησεις.αν δεν εκλινα οδυσσο το πιο οικονομικο ηταν σοφια η βελιγραδι που δεν εχει μουνια.
σοφια καλα ειναι αλλα πιο βαρετα απο οδυσσο ετσι κατεληξα οδυσσο παλι.περασμενο ιουνιο δεν ηταν καλα αφου την επαθα απο την πρωτη μερα και δεν πηγα βολτα καθολου παραλια και στο λουναπαρκ διπλα που εχει πολλες γκομενες.εκει υμουνα πριν 2 χρονια και ειχε παιχνιδι.περσι δεν μπορουσα με μαυρισμενα ματια και στραβο προσωπο να κυκλοφορω,γαμησε τα.ιουνιο-σεπτεβριο δεν μου δινουν πολλεσ μερεσ αδεια τωρα και την πατησα.εγκλονιστηκα οδυσσο.βαρεθηκα γιατι μονο κεντρο κυκλοφορω,ποσες φορες.
αν αρχισω παραλια καλα θα ειναι δεν θα βαριεμε.ετσι θα κανω αυτη την φωρα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
:2funny: χαρη μην αυθαδιαζεις στον θρυλικο ρεντ ....

εδω κλασικη τιρασπολιτισα που ειμασταν μαζι στο Κουμανιοκ , αν ερχοσουνα εκεινη την περιοδο θα σε παντρευα με καλη κοπελα
τι να σου κανω εμπλεξες με τις πουτανες τις ουκρανες χαχα

Πω πω, τι μωρο ειναι αυτο....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Καλη ηταν και αρκετα μορφωμενη ,οχι κανα κοπροσκυλο του κερατα
αργοτερα εμαθα οτι παντρευτηκε γαλλο και μετακοσμισε στο Παρισι ,την εχω χασει εδω και χρονια ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
^ φιλε ηταν(για μενα) και ειναι(για σενα) το μεγαλο ατου των μονιμων που λεγαμε
δεν χρειαζεται να ξοδευεσαι υπερβολικα ουτε να αγχωνεσαι , οι περισσοτερες στο τελος θα τον φανε ...

keep going  :rockon:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
^ φιλε ηταν(για μενα) και ειναι(για σενα) το μεγαλο ατου των μονιμων που λεγαμε
δεν χρειαζεται να ξοδευεσαι υπερβολικα ουτε να αγχωνεσαι , οι περισσοτερες στο τελος θα τον φανε ...

keep going  :rockon:

η Πάολα έφυγε για Ρωσία για ένα μήνα  :S :S :S

το πιπινάκι η Ηρα δεν επέστρεψε ακόμα από Μολδαβία  :S :S :S

μείναμε χωρίς καλό στανταράκι  :S :S :S

παλί με τις γνωστές milfs θα την βγάλουμε Λιλιάνα και Σοφία  :dunno:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ποίηση υψηλής κουλτούρας αφιερωμένη στον τιτανομέγιστο εραστή και Μωησή του έρωτα ρεντ.

Εκαληγώθει ένα σλάβικο πιπινάκι
Από το κρεάτινο λάσο του ρεντάκι (ακα Μιδας)
Κρίμα ρε ρεντάκι να μην είσαι Κρητικάκι
Για να σε κεράσω ένα τσιπουράκι
Μα εγώ είμαι μωράκι και δεν πίνω τσιπουράκι
Πίνω ακόμα γαλατάκι και δεν παίζω και ταβλάκι (στο Ωπα)
Και του Χάρη το δοντάκι του χαλάει το σαγονάκι
Τον Β.Π. να συναντήσει (στην Τσεχία) και το tinder να του δείξει
Για να βγάζει γκομενάκια σαν του γιατρού τα εξαράκια

Δεύτερη στροφή
(προσοχή στου οδηγούς γιατί πρόκειται για κλειστή στροφή)

Προσοχή στο δημητράκη γιατί πηδάει το κατσικάκι
Που δεν είναι Μογγολάκι να το χέζει στο στοματάκι
Όπως κάνει το καιμανάκι (kman2)
Και δεν ρίχνει πυραβλάκι και του σαλεύει το μυαλουδάκι
Να σου σκαει και το ρεντακι που θελει να γινει προεδρακι
Αλλά δεν παίρνει την ΠΑΕ γιατί για μην τον φωνάζουνε Θεε
Και η θέση είναι ορφανή (του προέδρου) και γκάσπμυ την διεκδικεί
Αλλά το δόντι του Χάρη ακόμα πονεί
Γιατί δεν βρίσκει νύφη να παντρευτεί

D

dude901123

Επισκέπτης
έφυγες τελικά επάνω και δεν βρεθήκαμε για meeting πριν ανέβεις.  :S  :S :S

Το Πάσχα για τις γιορτές θα έρθεις ή θα αράξεις επάνω;

Όπως μου έρθει, άγχος δεν υπάρχει.
Αν έχω όρεξη να οδηγήσω θα κατέβω.. αλλά οι πρώτες σκέψεις είναι να μείνω.. Γίνεται χαμός εδώ.. Άνοιξη γαρ (20 βαθμούς, φορεματάκια, μπούτια-βυζιά έξω και αλλαγή διάθεσης από τα κοριτσάκια που είναι πιο ευκολο-διάθετες)  :wanker: :fuck2: :pipa3:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.131
Πόντοι
3.656
Όπως μου έρθει, άγχος δεν υπάρχει.
Αν έχω όρεξη να οδηγήσω θα κατέβω.. αλλά οι πρώτες σκέψεις είναι να μείνω.. Γίνεται χαμός εδώ.. Άνοιξη γαρ (20 βαθμούς, φορεματάκια, μπούτια-βυζιά έξω και αλλαγή διάθεσης από τα κοριτσάκια που είναι πιο ευκολο-διάθετες)  :wanker: :fuck2: :pipa3:
τι να πας να κάνεις Ελλάδα ρε αν δεν έχεις δουλειά?
Μας δουλεύεις?
Κάτσε εκεί που είσαι
Σε τρία τέσσερα χρόνια που θα φύγεις θα λες τι μλκια  έκανα κι έχασα έναν Ιούνιο Μάιο Ελλάδα
Πας Ιούλιο που ναι κ καλύτερα
Αν έχεις χρόνο αφιέρωσε ένα πενθημερο όταν κατεβαίνεις στο Ιλιεντσι
Δίπλα από οντεσα 15 χλμ προς ιζμαιλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom