εχεις κοντακτε?φτιαξε και θα δουμε να σου στειλω φωτο χαχαχαΕίσαι βαρετός σαν τα σκατά.Εχεις μια φωτό με εσένα με μια γκόμενα(ακόμα και πουτάνα,ο,τιδήποτε) σε ένα κυριλέ μέρος?Μια απόδειξη οτι μια γκόμενα αποφάσισε να περάσει μια μέρα μαζί σου.
Οχι φυσικά.
Εννοείται οτι δεν έχεις.
Οπως και ο πορδομετανάστης δεν έχει.
Δεν έχει σημασία αν κάποιος νομίζει οτι είναι πονηρός,εξυπνάκιας ή όχι.Εγώ απλώς μπαίνω και τον γαμάω.Το θέμα είναι να μπορέσει να με αντιμετωπίσει.
Και εδώ Γερμανία αυτό κάνω,μπορεί να τη βλέπεις πονηρός και ξύπνιος αλλά εγώ θα σε γαμήσω,φυλάξου.
Είναι καθαρά ανώτερη νοοτροπία βαλκανιοτσομπανισμού,κάνεις τον άλλον να πάρει εξτρά μέτρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
η μικρη τωρα που ηρθε κυπρο με τρελανε μυνηματα,τρελαθηκε παφο.βαιβαια δεν ξεκαυαρισε τι παιζει και τι σπονσορας αλλα οδυσσο τοτε που καναμε παρεα δεν εδειχνε τετεια.
απο την μερα που η αδερφη της βρηκε παμπλουτο γαλοεβραιο αρχισε αρκαδια πισινες και ταξιδακια.
καπιος την μυξσε στον κμανισμο και αυτην.τωρα φενετε ειδε την αξια μου που αρχισε να σπονσαρετε χαχαχ αλλα δεν τρεχω παφο.οταν επιστρεψει οδυσσο τα λεμε εκει.
Σοβαρά τώρα πιστεύεις οτι εγώ ο ανώτερος Βαλκάνιος θα χάσω ποτέ γκόμενα από Γαλλοεβραίο?Και αν ακόμα γίνει θα κάτσω να χολοσκάσω επειδή γλύφει εβραικό πούτσο ή θα πανηγυρίζω επειδή μου ελευθέρωσε funds να γαμάω καλύτερες?
Επιτέλους καταλάβετε την ισορροπία δυνάμεων.Ενας Γαλλάκιας,Anglo ή Γερμανοειδής είναι μια τρίχα από τα αρχίδια μας,τους πάμε πίπα κώλο.Τους τουρκοάραβες τους χύνουμε στη μάπα.Δεν μπορεί κανείς να ανταγωνιστεί ανώτερους Βαλκάνιους.
Πραγματικά τι να κλάσουν οι ατυχείς?Τους έχετε δει live πόσο χάλιες είναι ή μόνο υποθέσεις?
αν ο γαλοεβραιος ειναι επιπεδο καριμπιαν εχεις την υπεροχη λογο εμπειριας σιγουρα.Σοβαρά τώρα πιστεύεις οτι εγώ ο ανώτερος Βαλκάνιος θα χάσω ποτέ γκόμενα από Γαλλοεβραίο?Και αν ακόμα γίνει θα κάτσω να χολοσκάσω επειδή γλύφει εβραικό πούτσο ή θα πανηγυρίζω επειδή μου ελευθέρωσε funds να γαμάω καλύτερες?
Επιτέλους καταλάβετε την ισορροπία δυνάμεων.Ενας Γαλλάκιας,Anglo ή Γερμανοειδής είναι μια τρίχα από τα αρχίδια μας,τους πάμε πίπα κώλο.Τους τουρκοάραβες τους χύνουμε στη μάπα.Δεν μπορεί κανείς να ανταγωνιστεί ανώτερους Βαλκάνιους.
Πραγματικά τι να κλάσουν οι ατυχείς?Τους έχετε δει live πόσο χάλιες είναι ή μόνο υποθέσεις?
αλλα δεν μιλαμε για ψιλαγγουρα καριμπιαν βιζιτουλες αλλα κανονικες γκομενες που τους την επεσαν πραγματικοι πλουσιοι.εστειλα την γκομενα στον τασο να δει και την φιλη της ψαχνω και την αδερφη της που ειναι ισραηλ με τον γαλοεβραιο απλα για να δει ο τασος γιατι γκομενιτσες μιλαμε οχι αυτα τα κατσαρα που βαζεις εσυ για πουτανες της πλακας.μιλαμε και κοπελιτσες επιπεδο οχι καραπουτανες σπονσορετες αλλα ομορφες κανονικες γκομενες.αυτες του καριμπιαν οτι μαρκα και να φωρεσουν,οτι και να κανουν αν τισ δει ενας ουκρανοσ θα τις κοψει αμεσως πουτανες των 500 γριβνα,τοσα ειναι η αξια αυτων που βαζεις.οι δικιες σου ειναι κατσαρα,παλουκια που βαζουμε στο τζακι,επιπεδο μηδεν,μαρκα με εκαψες εντελως για τον πουτσο.ουτε τζαμπα δεν τις γαμαω τετειες.στο σαλον βρισκεις και καλυτερες και
που μπορει να μοιαζουν και με νεχτ ντορ κοριτσακια αντι για αυτες του καριμπιαν.
πρωσωοικα αυτες που βαζεις θα ντρεπωμουν να τις παρω ταξιδι να κθκλοφορω στον κοσμο σε αντιθεση με τις κοπελες που εστειλα να δει ο τασος απο το φεισπουκ μου.αυτες ναι και ταξιδι να τις παρω και δωρα και λεφτα!
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.128
- Πόντοι
- 3.656
χάρη στην Κύπρο εκεί που μένεις το ημερολόγιο τι χρόνια γράφειεσυ βαλκανιε διαβασες το antiscam ukraine ? εκει γραφει πως γνωριζουν οι ξενοι ολες τις απατεωνισες
και ολες ειναι στο τιντερ.δεν ξερω πως να το βαλω εδω να το διαβασετε
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.128
- Πόντοι
- 3.656
δεν ρώτησες παπάΦίλε εγω μιλάω για Facts! Πήγα και χάλασα Ευρώ και πήρα 2,5 φορές παραπάνω απο ότι θα έπαιρνα με αναληψη απο ΑΤΜ ή αν τα χάλαγα με την επίσημη ισοτιμία στη Τραπεζα!
Τα έφαγα σε εστιατορια, σούπερ μάρκετ, νύχτα σε μαγαζιά και ταξί! Ότι άλλο λέτε δεν με αγγίζει!
Η μαλακία είναι πως το έμαθα την τρίτη μέρα παραμονής μου εκεί και ενώ είχα ζητήσει πληροφορίες απο το site δεν μου το είπε κανείς! Μου λέγανε κάτι άλλα άσχετα...
Ποιος σου φταιει
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.128
- Πόντοι
- 3.656
δεν υπάρχει κόντρα με δάσκαλο κομπλεασκοκαλα ο μιδασ κα αυτος εχει κοψει πισω χρονια απο ουκρανια ,ασε που μας εγραφε για χιλιομετρα και απο την μια πολη στην αλλη οπως και ο νταβαριτσ.τι να κανω χιλιομετρα να τρεχω εδω και εκει για να γνωριζω
τισ πουτανες που ειναι ολες στο ιτερνετ.ο μιδας δεν ξερω τι πρωσωπικα εχει με τον δασκαλο και απο που
υπαρχει κοντα πρεπει να διαβασω ξανα απο την αρχη για να καταλαβω.
ας εξηγησει ο μιδας οταν λεει ο δασκαλος ειναι θεωρια μονο.τοτε ο δασκαλος εγραψε αφου ζω και βλεπω αυτες τις πουτανες καθε μερα,σωστα λεει οπως και εγω τα λεω του βαλκανιου οτι τις ξερω απεξω και ανακατωτα.
Είναι το πρότυπο μου
Ρολ μοντέλο
Απλά τον καιρό που έβρεχε μουνια ο δάσκαλος κραταγε ομπρέλα
Έμεινε πολύ στην ανάλυση κι έχασε το πρακτικουμ
Άλλη διαφωνία δεν υπάρχει επί θεμάτων Run and Gun σεξ
σε πρώην εσσδ εδαφη
Ότι λέει ο δάσκαλος το προσυποηραφω κατά 80/90%
το 2008 εγραφε τωτε ειχε ειδη νομιζω 13-15 χρονια ουκρανια.εγραφε για το τωρα 2008 και τι θα συναντησεις εκει.δεν υπάρχει κόντρα με δάσκαλο κομπλεασκο
Είναι το πρότυπο μου
Ρολ μοντέλο
Απλά τον καιρό που έβρεχε μουνια ο δάσκαλος κραταγε ομπρέλα
Έμεινε πολύ στην ανάλυση κι έχασε το πρακτικουμ
Άλλη διαφωνία δεν υπάρχει επί θεμάτων Run and Gun σεξ
σε πρώην εσσδ εδαφη
Ότι λέει ο δάσκαλος το προσυποηραφω κατά 80/90%
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.309
- Πόντοι
- 506
Πάντα ότι νάναι έγραφε,πολύ θεωρία και κανένα αποτέλεσμα.Kομπλεξομαλακας της σειράς που βγάζει χολή για οποίους είχαν αποτελέσματατο 2008 εγραφε τωτε ειχε ειδη νομιζω 13-15 χρονια ουκρανια.εγραφε για το τωρα 2008 και τι θα συναντησεις εκει.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.128
- Πόντοι
- 3.656
Ωχ ωχΠάντα ότι νάναι έγραφε,πολύ θεωρία και κανένα αποτέλεσμα.Kομπλεξομαλακας της σειράς που βγάζει χολή για οποίους είχαν αποτελέσματα
Πολύ με κόκκινο βγήκες νυχτερίδα
Όχι ρε ωραίος είναι ο δάσκαλος
Χαίρεσαι να διαβάζεις
Απλά με το γαμησι δεν τοχει
Γραφει όμως πολλά ωραία κι ενδιαφέροντα
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.128
- Πόντοι
- 3.656
χάρη σίγουρα παίζει παίζει πολύ σκαμ για Ευρωπαίους κ τουρίστεςmidas το αντισκαμ για 2019 διαβαζω και γραφω οτι ακριβως λεει.διαβαζα πριν 3 χρονια γιατι εβαζε φατσες απο γκομενες στην οδυσσο και τηλεφωνα και τα εμαιλ που εχουν.
Όμως υπάρχει ακόμα πολυ εφορο κι εύκολο έδαφος σε όλη την χώρα εκτός Κίεβου αν μιλάμε για τριάντα μινους
Η παντού αν μιλάμε για τριάντα πλας
Υγ εσένα η περιοχή σου στοζω ξαναγράψει να βρεις αυτό που ψάχνεις
Δηλ.μια εμφανισημη ντεβουσκα για σχέση κ σποτ μα
είναι αποκλειστικά η Πρινιστροβιε εφόσον μιλάς καλά ρωσσικα
Πήγαινε κάτσε πέντε έξι μέρες κ θα με θυμηθεις
D
dude901123
Επισκέπτης
Το πιστεύω και εγώ αυτό. Εκεί ο Χάρης με τα ρώσικα ίσως θα μπορούσε να ξετρυπώσει την τελευταία αγνή ντέβουσκαχάρη σίγουρα παίζει παίζει πολύ σκαμ για Ευρωπαίους κ τουρίστες
Όμως υπάρχει ακόμα πολυ εφορο κι εύκολο έδαφος σε όλη την χώρα εκτός Κίεβου αν μιλάμε για τριάντα μινους
Η παντού αν μιλάμε για τριάντα πλας
Υγ εσένα η περιοχή σου στοζω ξαναγράψει να βρεις αυτό που ψάχνεις
Δηλ.μια εμφανισημη ντεβουσκα για σχέση κ σποτ μα
είναι αποκλειστικά η Πρινιστροβιε εφόσον μιλάς καλά ρωσσικα
Πήγαινε κάτσε πέντε έξι μέρες κ θα με θυμηθεις
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.309
- Πόντοι
- 506
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ αλλά με αλλά λόγιαΩχ ωχ
Πολύ με κόκκινο βγήκες νυχτερίδα
Όχι ρε ωραίος είναι ο δάσκαλος
Χαίρεσαι να διαβάζεις
Απλά με το γαμησι δεν τοχει
Γραφει όμως πολλά ωραία κι ενδιαφέροντα
Και αυτά τα έγραφα από την αρχή μου στο φόρουμ τότε που κανείς δεν τολμούσε και ο γιούσιουφ είχε αξίωμα αγίου. Κατά τ αλλά έχω παραδεχθεί πολλούς και καπέλο τους κατεβάζω,ούτε φίλοι μου είναι ούτε καν γνωστοί μου.Δεν χαιδευω αυτιά και τα λέω όπως είναι.Αξιοκρατία παντού λέμε
Ενταξει τοτε ,κατι παραπανω θα ξερει αφου πηγε τοσες φορες εκει ...τασο ταιλανδη πριν 5 χρονια κοροιδευα καπειον τυπο οτι εδινε 100 ευρο!του ελεγα κυπρο 20 δινουν στα πιθικια.αυτος μου ειπε οτι μοντελα ταιλανδες επερνε με 100 οχι απο αυτες του δρομου.δεν ξερω,δεν πηγα.
αλλοσ μου ελεγε με 20 ευρο μασαζ και σεξ αυτος πηγε 4 φωρες.
ο δασκαλος δεν ενοει να παμε στην βενεζουελα για πουτανες αλλα για γκομενες!
χαχαχαχαχα.τωρα ο γαμπρος μου ειναι μεξικο γυριζει συνεχεια παναμα,ουρουγουαη,βραζιλια,αργεντινη,χιλη και συχνα μαγαδασκαρη και αγκολα.αυτος θα ειναι ο καταληλος να μου πει τι βλεπει εκει αν και λατινικη εχει συνοδους οπλισμενους και τον εχουν περιορισμενο καπως δεν κθνητε ελευθερα οπως οταν ηταν αμερικη 4 φωρες φετος.
τι να κανω ρε μολδαβες και χωριατισες χαχαχαχαχ.σιγα μην ψαχνω γκομενες στην μολδαβια αδεσπωτες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα αν ηθελα και ασχολιομουν θα εβρισκα και ουκρανια!
σας ειπα εμφανισημες με ενδιαφερουν μονο ωσες δουλευουν η συχναζουν στα ιδια μερη με μενα.
δεν ασχολουμε με τιποτα λιγοτερο.ακου να βρω γκομενα τιρασπολ χαχαχα αν ηξερες τι υποτιμιτικα λεω στουςμολδαβους δεν θα ελεγες μαλακιες.αλλο το ψαχνω ποιοτιτα και αλλο γκομενα!
γκομενα βρισκω και κυπρο αν ειναι να εχω γκομενα.δεν συμβιβαζομε με κατι λιγοτερο που εχουν οι νορμαλ ουκρανοι.
σας ειπα εμφανισημες με ενδιαφερουν μονο ωσες δουλευουν η συχναζουν στα ιδια μερη με μενα.
δεν ασχολουμε με τιποτα λιγοτερο.ακου να βρω γκομενα τιρασπολ χαχαχα αν ηξερες τι υποτιμιτικα λεω στουςμολδαβους δεν θα ελεγες μαλακιες.αλλο το ψαχνω ποιοτιτα και αλλο γκομενα!
γκομενα βρισκω και κυπρο αν ειναι να εχω γκομενα.δεν συμβιβαζομε με κατι λιγοτερο που εχουν οι νορμαλ ουκρανοι.
Το πιστεύω και εγώ αυτό. Εκεί ο Χάρης με τα ρώσικα ίσως θα μπορούσε να ξετρυπώσει την τελευταία αγνή ντέβουσκα
Θελει να εχουν status ομως οι γκομενες ,,, ασε που περασε και ο μητσος απο εκει οποτε δεν ......
Πάντα ότι νάναι έγραφε,πολύ θεωρία και κανένα αποτέλεσμα.Kομπλεξομαλακας της σειράς που βγάζει χολή για οποίους είχαν αποτελέσματα
Εδώ ο Ιωσήφ αυτοπροσδιορίζεται.
Εν πάση περιπτώση τι περιμένετε κι από μένα είμαι φτωχός, γέρος (φαίνεται απ’τα γραφόμενα) και πούστης...
εμφανισιακα ειπα τι εθνικοτητες γουσταρω θα ξαναπω στον μιδα οτι ουκρανια δεν γουσταρω.
για σχεση η γκομενα θα διαλεγα καπια που εμφανισιακα μου αρεσει,την εκοψα απλη κοπελα καλο χαρακτηρα
που δεν ειναι πουτανε και εχει δουλεια.μονο με καπια απο τις 5-6 κοπελες που γουσταρω οδυσσο θα εκανα η σχεση η απλα θα ειχα σαν γκομενες.καμια αλλη οσο ομορφη και να ηταν αν δεν εχει τις προδιαγραφες.
δυστυχος αυτες που γουσταρω δουλευουν συνεχεια και καθε μερα σχεδον 12 ωρες.
γκομενες σαν την μικρη κυπρο παλι μετα χαρας θα αξιζε να σπονσαρω,αυτην και αλλες 4-5 που γνωρισα ναι.
οτιδηποτε αλλο δεν με ενδιαφερει ουκρανια,ουτε σοβαρα,ουτε σχεση,ουτε σεξ εστο με γκομενες μαρκα με εκαψες.παω και σε σαλον και γαμαω δεν χρειαζετε να με βλεπει ο κοσμος με τετειες.
ρωσια εμφανισιακα γουσταρω ταταρες,μπασκιρια,καζακες ,ουσπεκες ενω απο αλλες φιλες τουρκαλες,αζερες,αρμενιες ,γεωργιανες.για ουκρανια μονο αυτες τις 4-5 που ξεχωρισα τελος,δεν ασχολουμε
για σχεση η γκομενα θα διαλεγα καπια που εμφανισιακα μου αρεσει,την εκοψα απλη κοπελα καλο χαρακτηρα
που δεν ειναι πουτανε και εχει δουλεια.μονο με καπια απο τις 5-6 κοπελες που γουσταρω οδυσσο θα εκανα η σχεση η απλα θα ειχα σαν γκομενες.καμια αλλη οσο ομορφη και να ηταν αν δεν εχει τις προδιαγραφες.
δυστυχος αυτες που γουσταρω δουλευουν συνεχεια και καθε μερα σχεδον 12 ωρες.
γκομενες σαν την μικρη κυπρο παλι μετα χαρας θα αξιζε να σπονσαρω,αυτην και αλλες 4-5 που γνωρισα ναι.
οτιδηποτε αλλο δεν με ενδιαφερει ουκρανια,ουτε σοβαρα,ουτε σχεση,ουτε σεξ εστο με γκομενες μαρκα με εκαψες.παω και σε σαλον και γαμαω δεν χρειαζετε να με βλεπει ο κοσμος με τετειες.
ρωσια εμφανισιακα γουσταρω ταταρες,μπασκιρια,καζακες ,ουσπεκες ενω απο αλλες φιλες τουρκαλες,αζερες,αρμενιες ,γεωργιανες.για ουκρανια μονο αυτες τις 4-5 που ξεχωρισα τελος,δεν ασχολουμε
το θεμα δεν ειναι τι θελω και τι ψαχνω εγω.εδω ξεκινησα να γραφω για πλιροφοριες γιατι πολλοι
ειναι επικυνδυνα βαθια νυχτωμενοι και αγνωουσαν πολλους κινδυνους.μονο για αυτο γραφτηκα εδω.
σας εγραψα για τον γνωστο μου κυπριο που συναντηθηκαμε τυχαια οδυσσο και ηρθε με μπατζετ 10 ευρο την μερα.θεωρησε ειναι αρκετα γιατι λενε οι μισθοι ειναι 100 ευρο τον μηνα τοσο βαθια νυχτωμενοι ειναι καπια παιδεια.ειχα υποχρεψση να προειδοποιησω για ολους τους κινδυνους και τι παιζει χωρις παραπληροφωρηση
ειναι επικυνδυνα βαθια νυχτωμενοι και αγνωουσαν πολλους κινδυνους.μονο για αυτο γραφτηκα εδω.
σας εγραψα για τον γνωστο μου κυπριο που συναντηθηκαμε τυχαια οδυσσο και ηρθε με μπατζετ 10 ευρο την μερα.θεωρησε ειναι αρκετα γιατι λενε οι μισθοι ειναι 100 ευρο τον μηνα τοσο βαθια νυχτωμενοι ειναι καπια παιδεια.ειχα υποχρεψση να προειδοποιησω για ολους τους κινδυνους και τι παιζει χωρις παραπληροφωρηση
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.128
- Πόντοι
- 3.656
.χαρη εισαι ασχετοςτι να κανω ρε μολδαβες και χωριατισες χαχαχαχαχ.σιγα μην ψαχνω γκομενες στην μολδαβια αδεσπωτες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα αν ηθελα και ασχολιομουν θα εβρισκα και ουκρανια!
Μονο κ μονο που γραφεις για Μολδαβες στο Τιρασπόλ δειχνεις απολυτη ασχετοσυνη
Ψαξε στην οδυσο που οι μισες ειναι Τουρκάλες κ γυφτισες
Ληξις
Μεινε βυθισμενος στην αγνοια σου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις