Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σιγα μην παω βενεζουελα ρε κμαν!σας ειπα δεν γουσταρω μακρινα.περασμενο σεπτεβριο ειχα ετοιμο ταξιδι
κυργισταν και καζακταν που ναυαγησε γιατι το τελειο διαμερισμα που βρηκα μεχρι να παω τραπεζα να βαλω λεφτα στην καρτα το εκλισαν και δεν εβρισκα κεντρο κατι που αξιζε.απο αλλες ιστοσελιδες δεν εμπιστευομε και μονο booking com  παιζω.δεν αποκλειετε ιουνιο να παω σε ενα ομως προορισμο ισως αλματα
καζακταν 400 ευρο μεσο μινσκ.δεν γουσταρω ταιλανδες και μακρινα.
απλα λεω οτι τα 3000 ευρο θα εχουν αξια σε βενεζουελα ενω για κιεβ θα περασω μια εβδομαδα!
και βενεζουελα θα γαμουσες καλυτερες γκομενες απο οτι στο κιεβο.
αρχοντα τελικα δεν μας ειπες τον αμερικανο φανταζωμε τον εσπασες στο ξυλο τελικα οταν την επεσε στην σλοβακα.σαν βαλκανιος που δεν μασας δεν πιστευω να εφυγες σαν βρεγμενη γατα?πες μας αρχοντα τι λαβες του εκανες και ποσο αγρια τον ξυλοκοπησες τον αμερικλανο.δεν πιστευω το λιγοτερο να μην το αφησες παραλυτο?αν δεν τον εχεις σακατεψει μην μας ξαναπεις μαγκιες για βαλκανιους που δεν μασανε και ψαρωνουν τους παντες χαχαχαχα.αρχοντα αν σε κτυπουσαν οι τυποι που μου την επεσαν δεν θα ξαναπατουσες ουκρανια.αντιθετα εγω  μετα απο 2 μηνες εκει ημουν παλι!
εχεις δικαιο φοβαμε να παω λατινικη αμερικη χαχαχαχ.ασε που σκεφτωμε να κατεβω ιρακ στο επριλ νομιζω
πολη κουρδισταν ξεκινα τωρα πτηση απο κιεβο και το σκεφτωμε.φιλος αγγλος μου ειπε τα καλυτερα δουλευει σε ετερια εκει.υπαρχει κινδυνος απαγωγης η τρομοκρατιας αλλα αν δεν μασανε οι βαλκανιοι
μπουγατσες θα μασανε τα βατραχια?στο κυργισταν τα ιδια παιζουν απαγωγες και τρομοκρατια.
αστε και ισως σκεφτω να κανω τελικα το ταξιδι αυτο φτανει να εχω αρκετες μερες αδεια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ασε που σκεφτωμε να κατεβω ιρακ στο επριλ νομιζω
πολη κουρδισταν

Παίζει και λίγο ISIS εκεί,φαίνεται γουστάρεις την πορτοκαλί φόρμα.
Γενικά όπου παίζει πόλεμος,πείνα,καταστροφή,δυστυχία,ξεσκίζεσαι στον πούτσο,τεράστιο συμπέρασμα.
Σίγουρα αυτό τον κολοσσιαίο συλλογισμό τον εξέφρασε ο δάσκαλος.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
πλαστά όμως για να τα λέμε όλα μην αφήνουμε υπόνοιες και την πατήσει κάποιος και τρέχει και δεν φτάνει μετά... ;)
Τί είναι αυτό που είπες? ...Στο είπε καμιά ξεχασμένη σενιόρα καπετανιου από τη Παταγονία για 30 χρόνια πριν? :think:

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.938
Πόντοι
9.596
χάρη πήγαινε εκεί άσε τις μλκιες κιργκιαταν κ κάτι αλλά που γράφεις
Πάλι ξύλο θα φας κι εκεί ως συνηθως
Αργεντινή θα σαι υσηχα έχει κ μπουτίκ για ψώνια και 24 σ/μ
Αργεντινή βλέπω ν αραζεις
Ισπανικά είναι πανεύκολα
Σε δύο μήνες θα συνενοησε ανετα
Μέχρι κ να παντρευτείσ σε παίρνει νομιζω
...τωρα που ειπες για γαμο...ειχες δικιο τελικα...θα το παρω το κοριτσι!!... :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• WP_20190406_011.jpg
    WP_20190406_011.jpg
    612,2 KB · Εμφανίσεις: 33

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Τί είναι αυτό που είπες? ...Στο είπε καμιά ξεχασμένη σενιόρα καπετανιου από τη Παταγονία για 30 χρόνια πριν? :think:

αν το βάλεις με την απλή λογική γιατί να σου αλλάξει συνάλλαγμα κάποιος 2,5 φορές πάνω από την τιμή που δίνουν τα νόμιμα εναλακτήρια. γιατί είναι καλός άνθρωπος;  :think: ή γιατί τον έπιασε ο πόνος και σκέφτηκε να γίνει φιλάνθρωπος;  :dunno:

η μόνη εξήγηση που δίνω εγώ είναι ότι κάποια κομπίνα παίζεται με πλαστά χαρτονομίσματα.

ας τοποθετηθεί και ο φίλος mindreader που έχει πάει στην Αργεντινή και κάτι περισσότερο ξέρει από εμάς.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
...τωρα που ειπες για γαμο...ειχες δικιο τελικα...θα το παρω το κοριτσι!!... :grin: :grin: :grin:

παντρευτείτε Ρωσίδες (και εγώ μέσα) για να λύσουμε το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, αλλά και να έχετε ένα πιάτο ζεστό φαγητό όταν γυρνάτε κουρασμένοι από την δουλειά σε συνδιασμό με το ζεστό κρεβάτι κάθε βράδυ.  :rockon: :rockon: :rockon:

Μίδα Θεέ πάρε την ΠΑΕ διότι εσύ μας έδειξες το δρόμο προς τα λιβάδια του παθιασμένου έρωτα εραστή της σλάβικης ιδονής.  :respect:  :kneel: :kneel: :kneel:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
αν το βάλεις με την απλή λογική γιατί να σου αλλάξει συνάλλαγμα κάποιος 2,5 φορές πάνω από την τιμή που δίνουν τα νόμιμα εναλακτήρια. γιατί είναι καλός άνθρωπος;  :think: ή γιατί τον έπιασε ο πόνος και σκέφτηκε να γίνει φιλάνθρωπος;  :dunno:

η μόνη εξήγηση που δίνω εγώ είναι ότι κάποια κομπίνα παίζεται με πλαστά χαρτονομίσματα.

ας τοποθετηθεί και ο φίλος mindreader που έχει πάει στην Αργεντινή και κάτι περισσότερο ξέρει από εμάς.

Δεν έχεις δικιο. Υπάρχουν καποιες χωρες που ο πληθωρισμός τρεχει με 1000 και το νομισμα που εχουν ειναι γτπ με εμφανη προοπτικη να γινει κουρελοχαρτο απο την μια στιγμη στην αλλη. Εκει υπαρχει μαυρη αγορα. Καποιοι προτιμουν να αποταμιευουν σε σκληρο νομισμα....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
παλι δεν καταλαβεις τι σου λεμε και τα παραλασεις.δεν θα παμε βενεζουελα παραδειγμα να δειξουμε χλιδη αλλα να ξεσκιστουμε με μουναρες !αν δεν εχει εκει που θα εχει?
κολομβια,αγκολα αφρικη αν ειναι να ξεσκιστω σαν σεηοτουριστας και εχω λεφτα θα πηγαινα εκει.
ουκρανια δεν ειμαι σεξοτουριστας και βολευομε και με σαλον αν θελω.
στην σοφια που πηγα σεξοτουριστας εμεινα ικανοποιημενος και επερνα καθε μερα πουτανες κατι που δεν
θα κανω στην ουκανια που νιωθω σαν ντοπιος και οπου κινουμε με γνωριζουν φατσικα η προσωπικα.
δεν θα παμε για επιδειξη αλλα για να σκισουμε ρε αρχοντα.γιατι να πας ταιλανδη?παω βιετναμ αν θελω ασια η στο κυργισταν και καζακτσαν

Χάρη, έχεις να πας από το 2011,αλλά όπου κινείσαι σε γνωρίζουν φατσικά ή προσωπικά; :think:

Μήπως είχες ματσάρει με πολλές το 2011,ασχέτως αν το Tinder δημιουργήθηκε το 2012 και στην Ουκρανία το πήραν χαμπάρι 2-3 χρόνια μετά; :2funny:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ποιος μιλησε για τιντερ βαλκανιε?απο το 12 εχω να παω κιεβ αλλα οδυσσο απο 12 μεχρι 16 πηγαινα καθε μηνα!απο 16-19 παω καθε 2 μηνες λογο δουλειας.σου ειπα ποτε ασχοληθηκα με τιντερ?
σας ειπα μονο οτι οι ιδιες πουτανες ειναι σε ολα.αποδειξη οταν εβαλαν αρπακτικα ο λοβ.
τωρα ολα τα αντισκαμ λενε ολες οι πουτανες και απατεωνισες ειναι στο τιντερ και μεσο αυτου πολλοι
ραγισε η καρδια τους αδικα μαζι με το πορτοφωλι τουσ που εχασαν λεφτα.
αντε στειλε μας σινομιλιες και φωτο τοτε της νορμαλ γκομενασ.δεν εβαλες τοτε ουτε πλιροφοριες με την δικαιολογια θα σε αμφισβητησω.καλα αφου θα σε πιστευαν ολοι οι αλλοι γιατι φοβηθηκες εμενα τι γνωμη εχω?χαχαχαχαχ.δεν εχω τιντερ ουτε εκανα ποτε ουτε θα κανω.δεν υπαρχει λογος.
πηγες 2 φορες κιεβ τα τελευταια 3 χρονια βαλκανιε εγω πηγα 18 φορες οδυσσο τα τελευταια τρια συν σερβια,ρουμανια,αρμενια,γεωργια.και να μην εχω τιντερ λες δεν ξερω τι θα συναντησω?
σας ειπα ουτε μαμπα ουτε μπαντου δουλευουν εδω και 3 χρονια.ειπα ποτε οτι στο κιεβο επαιζα με τιντερ?αφου σου εγραψα ποιο πανω μεχρι το μαμπα ο σαλονικιος και ο σλαβιανι μου εφτιαξαν το 2014!
εγραψα τοσες φωρες κιεβο δεν ειχα ιτερνετ,λαπτοπ μαζι μου ουτε ηξερα η επαιζα τα σαιτ αυτα.
καλα βαλκανιε καταλαμβαινεις οτι θελεις να καταλαβεις νομιζω.βρες που εγραψα ειχα ποτε τιντερ.
χωρις να εχω τιντερ αμφισβητησα τον λοβ γιατι ξερω αυτες απο πρωτο χερι χαχαχα δεν χρειαζομε να τις γνωρισω στο τιντερ.ελα να παμε οδυσσο να δουμε αν με γνωριζουν η οχι οπου κυκλοφορω.
δεν εχουν δει ξενο περισοτερες φωρες απο μενα ουτε εχε καπειον να συχναζει στα μερη αυτα συνεχεια.
εδω δεκαδες φιλους ειπα τι θα τους κανει η γκομενα που μιλανε στο ιτερνετ και ολοι την επαθαν χαχαχα
μετα μου λενε που ηξερες θα μου εκανε ετσι?πρεπει να παιζω και εγω στο ιτερνετ να ξερω ?τα βλεπω χρονια με τα ματια μου,τα ακουω με τα αυτια μου δεν χρειαζετε να μου τα πει καπειος εδω η εξω.
αλλος τωρα που γνωρισα προσφατα τον ερωτευτηκε τρελα μια ουκρανιδα.του καθησε και μια φωρα  αλλα
την πληρωσε 10 και παμε φωρες!τωρα ζητα 4 χιλιαδες ευρο για με επεμβαση και ο τυπος επιμενει τον αγαπα και ειναι καλη κοπελα.του τα ειπε και ο κολητος μου που ακουει ιστοριες απο μενα αλλα δεν
θελει να δεκτει οτι τον δουλευει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χτες μου στελνει μια γκομενιτσα στο μεσιτζερ ειναι παφο για 3 μηνες.ειπα μακρυα εισαι αν ερθεις λευκωσια θα σε δω.ειναι η μικρη που εχει αλογα στο κεντρο της οδυσσο και βολταρει τουριστες.
ειχα γραψει η αδερφη της προπερσι μουναρα 20 ετων εφθγε ισραηλ με εναν πλουσιο γαλοεβραιο 56!
μετα βρεθηκαμε τυχαια με αυτην τον περασμενο μαρτιο που εκανε βολτα με το αλογο για 50 γριβνα.

πηγαμε να φαμε και προτεινα καθαρα σπονσορινκ αφου χρονια την ξερω και συνεχεια αφηνει υπονοουμενα.
λεει με 10 χιλιαδες γριβνα δεν θα πηγαινα δουλεια.της προτεινα αυτα τα λεφτα αλλα την εκανε μετα το ρεστοραν.ηθελε ναργιλε εγω οχι και εφυγε με την παρεα της για ναργιλε ετσι δεν ξαναμιλησαμε.
μου ειπε για τον πλουσιο της αδερφης της αλλλα καταλαβα ισως ψαχνει ακομα πιο πλουσιο και δεν ηρθε να παρει τα 10 χιλιαδες γριβνα που ελεγε και της ειπα μαζι μου την μερα θα εχεις τοσα.αξιζει η μικρη.
τελευταια την εβλεπα με φιλες μουναρες αρκαδια φωτο σε πισινα,λβοβ και ισραηλ σκεφτηκα αρχισε να σπονσαρετε τελικα.χτες με περενει ειμαι με το αφεντικο μου παφο για 2-3 μηνες.
λεω τι ασχολησε?δεν μιλησε ευθεια αλλα ειμαι πρωσωπικη βοηθος του αφεντικου κανω διαφορες δουλειες.
στο ισταγραμ φωτο ειχε προχτες κιεβ και σημερα σε μερσεντες κυπρο χαχαχαχα.
μου αρεσει μια φιλη της θα της προτεινω να μου κανει κονε οδυσσο αλλα ειναι τοπ γκομενα αυτη καμια
σχεση με αυτες που βαζει ο κμαν.την εχω στους φιλους να την δειξω αργοτερα στον τασο να δει τι επιπεδο μιλαμε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Παίζει και λίγο ISIS εκεί,φαίνεται γουστάρεις την πορτοκαλί φόρμα.
Γενικά όπου παίζει πόλεμος,πείνα,καταστροφή,δυστυχία,ξεσκίζεσαι στον πούτσο,τεράστιο συμπέρασμα.
Σίγουρα αυτό τον κολοσσιαίο συλλογισμό τον εξέφρασε ο δάσκαλος.
εχω πορτοκαλι σακακι του αποελ ετσι να μην ξοδευοντε με στολες.
ο δασκαλος χρισημοπεια χωρες παραδειγματα για να σας δειξει οτι με 3000 ευρο τωρα δεν ειναι πλεον πολλα λεφτα ουκρανια και τα εχουν και οι ντοπιοι αυτα πλεον.
στην πολη αυτη ιρακ κουρδισταν δουλευει αγγλος γνωστος μου που λεει ειναι ασφαλες και την νυχτα χαμος γινετε

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
ποιος μιλησε για τιντερ βαλκανιε?απο το 12 εχω να παω κιεβ αλλα οδυσσο απο 12 μεχρι 16 πηγαινα καθε μηνα!απο 16-19 παω καθε 2 μηνες λογο δουλειας.σου ειπα ποτε ασχοληθηκα με τιντερ?
σας ειπα μονο οτι οι ιδιες πουτανες ειναι σε ολα.αποδειξη οταν εβαλαν αρπακτικα ο λοβ.
τωρα ολα τα αντισκαμ λενε ολες οι πουτανες και απατεωνισες ειναι στο τιντερ και μεσο αυτου πολλοι

στον φιλο ping floyd τοτε ειπα τα ιδια για αυτες που ποζαρε.το οτι αυτες ηρθανε μερικες ραντεβου μαζι μας δεν ειναι γιατι μας ματσαραν και γουσταραν.ηρθαν απλα για να μεζεψουν πλιροφοριες ετσι να βρουνε

Εδώ δεν γράφεις για ματσάρισμα και ραντεβού;
Που μάτσαρες λοιπόν στο Κίεβο πριν 8 χρόνια;

Δε σχολιάζω καν ότι μιλάς για Tinder χωρίς να το έχεις χρησιμοποιήσει,για μια πόλη που έχεις να πατήσεις 8 χρόνια..

Και μας βγάζεις και ψεύτες..

Εμένα και τουλάχιστον 5-6 ακόμη μέλη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Χάρη, έχεις να πας από το 2011,αλλά όπου κινείσαι σε γνωρίζουν φατσικά ή προσωπικά; :think:

Μήπως είχες ματσάρει με πολλές το 2011,ασχέτως αν το Tinder δημιουργήθηκε το 2012 και στην Ουκρανία το πήραν χαμπάρι 2-3 χρόνια μετά; :2funny:
στο κιεβο αν παω στα μερη που συχναζα θα με θυμουντε με το ονομα μου οπως και γκομενες σαβατοκυριακο στο χρισατικ!οταν ταιζα ολο το κιεβο,χρισατικ,αστυνομικους,μικρουλες ο αρχοντας κμαν και οι υπολιποι δεν ειχαν ερθει ακομα χαχαχαχ.τωρα οι γκομενιτσες 22-25 τις γνωρισα απο τα 14-15 αυτες θυμουντε το χερι που τισ ταισε χαχαχαχα.πολλες φωρες βλεπω κοπελες οδυσσο που ξερουν το ονομα μου και της γνωρισα 10 χρονια πριν.δεν ειμαι ο συνηθισμενος ξενος για αυτες.
αποδειξη η κοπελιτσα τωρα που ηρθε κυπρο την ξερω απο 15 και την ταιζω και κερνω απο τοτε!τωρα υρτηε η ωρα να ανταποδωσει
τις καλες αγαθεργιες μου κανωντας μου κονε με φιλες μουνιτσες αλλα και αυτην πλεον ετοιμην την βλεπω.
επιτελους μπηκε στον σωστο δρομο γιατι με τις ωρες στον δρομο στην παγωνια ηταν μπασ και βγαλει 100 γριβνα την μερα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εδώ δεν γράφεις για ματσάρισμα και ραντεβού;
Που μάτσαρες λοιπόν στο Κίεβο πριν 8 χρόνια;

Δε σχολιάζω καν ότι μιλάς για Tinder χωρίς να το έχεις χρησιμοποιήσει,για μια πόλη που έχεις να πατήσεις 8 χρόνια..

Και μας βγάζεις και ψεύτες..

Εμένα και τουλάχιστον 5-6 ακόμη μέλη.
βαζω τον εαυτο μου μεσα οτι μας ματσαρανε για να βαζω και μενα μεσα οτι δεν θα ερχωνταν γιατι με γουσταραν καταλαβες?ετσι δεν λεω πρωσωπικα τα αλλα μελη μην τα προσβαλω και βαζω και τον εαυτο μου μεσα!ελπιζω βαλκανιε να εγινα κατανοητος.
ρε αφου δεν ξερω να κανω προφιλ,ουτε εδω μπορω αλλοι μου φτιαχνουν πως θα ειχα τιντερ?
ολοι ξερουν ειμαι ασχετος απο τετεια και το μαμπα απο τον σλαβιανη και τον σαλονικιο το εμαθα στην οδυσσο.δεν επαιζα ποτε ιτερνετ αλλα και που αρχισα να παιζω σας ειπα τα αποτελεσματα και τι συναντουσα.ο σαλονικιος στο μαμπα εψαχνε αυτες που εγραφαν γνωριμια,σχεση.εβγαιναι αμετρητα ραντεβου που χαλουσε σε ακριβα ρεστοραν λεφτα και επερναν αυτες κομισιον.βγηκε με ολο το μαμπα να δει τι παιζει με αυτες και καμια δεν γαμησε πλιν αυτες που ζητουσαν σεξ και λεφτα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μπορει να μην επαιξα τιντερ αλλα μπαντου το ιδιο πραγμα ητανε!οδυσσο επαιζα μπαντου και μονο βιζιτες συναντησα.αυτες που ελεγαν εψαχναν γνωριμια απαντουσαν ενα μυνημα και τελος αρα δεν ηθελαν τιποτα.
καπιες που ελεγα μετα σπονσαρω γερα ενδιαφερτηκαν και καπιες ηθελαν δωρα και κινητα χωρις ανταλαγματα.
πλεον δεν δουλευει ουτε μπαντου και χαρκοβο κατι θειες βιζιτες απαντουσαν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εσυ βαλκανιε διαβασες το antiscam ukraine ? εκει γραφει πως γνωριζουν οι ξενοι ολες τις απατεωνισες
και ολες ειναι στο τιντερ.δεν ξερω πως να το βαλω εδω να το διαβασετε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
γραφει ακομα ολα τα σεναρια που κανουν να σου φανε λεφτα και εχει πρωσωπικες ιστοριες.
υπαρχουν πολλα στο ιτερνετ πλιροφοριες για ολες τις απατες που κανουν γκομενες,ζευγαρια,πρακτορεια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
λογικο ηταν βαλκανιε να γνωριζουν στο τιντερ τους ξενους.απο φεισπουκ και κοντακτε ποτε δεν μου μιλα καμια αγνωστη,ουτε με βαζει στους φιλους

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
η μικρη απο τα αλογα και η αδερφη της ειναι τωρα παραδειγματα οτι οι γκομενες που αξιζουν εχουν
στοχο  και δεν ειναι στα ιτερνετ,κτυπανε εκει που εχει αρκετο χρημα.
διαθεσιμοτητα σε τετειο επιπεδο μηδεν.την κοπελα αυτη που ειναι κυπρο την ξερει και ο σαλονικιος.
αυτες λενε ειμαστε τοπ,ομορφες θα βρουμε λεφτα.οι μονες που ειναι νορμαλ μερικες που δουλευουν σε μαχαζια αν εισαι τυχερος της αρπαζεις γρηγορα πριν δουνε τι αξια εχουν αλλιος θα καταληγεις να δινεις 200 ευρο σε ψηλαγγουρα καριμπιαν.τωρα οι συνθηκες ουκρανια,η ηλικια μας δεν ειναι ευνοικες να εχουμε το πρωτο χερι.τωρα οι ντοπιοι εχουν ηλικια και χρημα,οι γκομενες ειναι χρυσορηχεια και τεραστιος ανταγωνισμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom