Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Συναγωνιστές καταρχάς να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο και τις συμβουλές σας.

Αρκετά χρήσιμα ότι μου είπατε. Θα την πάθαινα αρκετά άσχημα.

Θα έχω λίγες μέρες ρεπό σύντομα και σκεφτόμουνα να πάω με ένα φιλαράκι για 3 βράδια. Υπολόγιζα να μου στοιχίσει καμιά 600 ευρώ το ταξιδάκι και θα έκανα και τις τρελλίτσες μου. Έβλεπα και τις γκόμενες στα διάφορα σαιτς όπως το ντοσουγκ και μου τρέξανε τα σάλια.

Είχα μέχρι πρόσφατα σχέση για ένα χρόνο με Ουκρανή και μου έλεγε πως όταν θα πάμε Ουκρανία δεν θα με αφήσει λεπτό μόνο μου επειδή είναι ζηλιάρα και πως οι γυναίκες εκεί είναι ξελογιάστρες. Θα πήγαινα και για φλέρτ αλλά και για το εύκολο σεξ.

Με όλα αυτά που μου λέτε για ψεύτικες φώτο και για 150 ευρώ η βίζιτα καλύτερα να μείνω σπίτι με τα 5νταρια και τα 6αρια μου.

Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ

Τύπε, αν θέλεις να ξεσκάσεις 2-3 μερούλες και διαθέτεις γύρω στο χιλιάρικο για να περάσεις καλά, τράβα ένα Βερολίνο, κλείσου στο ναό και θα σου φύγουν όλα. Άσε τα κασκαντεριλίκια.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τύπε, αν θέλεις να ξεσκάσεις 2-3 μερούλες και διαθέτεις γύρω στο χιλιάρικο για να περάσεις καλά, τράβα ένα Βερολίνο, κλείσου στο ναό και θα σου φύγουν όλα. Άσε τα κασκαντεριλίκια.

Τωρα μιλας σωστα... πολυ σωστα... Τι τα θες τα αλλα να πετασαι;

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.197
Πόντοι
726

Συνημμένα

• 00e916eb6750c124ffbadd5795d8efd7.gif
    00e916eb6750c124ffbadd5795d8efd7.gif
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 29

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.126
Πόντοι
3.656
Κλιντ εσύ είσαι η ο άλλος???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.126
Πόντοι
3.656
kman2 γενικά να είσαι προσεκτικός διότι η ρώσικη επαρχία είναι ιδιαίτερα σκληρή και οι άνθρωποι όσο πιο βαθιά στην Ρωσία πας, είναι πρωτόγονοι και λιγότερο εξευρωπάισμένοι πρόσεχε και να έχεις μάτια και στην πλάτη σου μην βρεθείς σε κανένα χαντάκι. μην κάνεις επίδειξη και εφετζιλίκια γιατί θα προσελκύσεις όλα τα καλά φρούτα και μαργαριτάρια της πόλης που θα είσαι.

κάτι μου λέει σε πόλη κοντά στα Ουράλια θα είσαι... ;) μπαγασάκο σε έχω καταλάβει τόσα χρόνια που σε διαβάζω.

good luck και ο Θεός μαζί σου kman2  :priest:
Καλά ρε παπά
Εσύ γκομενες σε Μόσχα και Κίεβο έχεις
Συν εκατόν είκοσι φοιτήτριες στην Ελλάδα
Το ρωσικής επαρχίας το ανάγνωσμα που κολλάει

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σημερα βεβαια δεν πρεπει να ξεχασουμε και τον αρχιπιρφορο Μπεζο που εδωσε 36δις στην γυναικα του για το διαζυγιο...
Σημερα οι σπονσορετες θα κανουν παρτυ θα λενε γιατι οχι και εγω???
Αντε μετα να θελουν να γαμηθουν τσαμπα ποσο μαλλον να πανε να δουλεψουνε μεροκαματα...
Ντοναλτ κανε κατι με τους πιρφορους γιατι χανομαστε
Εκπληκτικο το πρωτο θεμα γραφει 'πως ο μπεζος'εριξε' την πρωην του γυναικα στην μοιρασια των 144δις...
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ με τους εδω πιρφορους...
Φυσικα το τι εκανε αυτη πριν τον Μπεζο και πια ηταν τα εισοδηματα της  και το τι προσφερε στην Amazon ουτε λεξη.......
Του πειραξε λεει που την κερατωσε ο Μπεζος ενω αν τον κερατωνε αυτην με τον κολλητο του σημερα απλα θα ηταν παρασκευη...
ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Και κατι τελευταιο..
Εχθες το Instagram μου πεταξε προτεινομενη την καρτασιαν και μπαινω να δω και βλεπω οτι εχει 130εκατομυρια ακολουθους η χοντρη το αρχιμπαζο που ειναι ενα σκουπιδι και δεν εχει κανει τιποτα στην ζωη της αλλα τα κονομαει χοντρα με μια και μονο αναρτηση της...
Αν σκεφτεις αυτα τα δυο περιστατικα οτι τα βλεπουν ολες οι σπονσορετες του κιεβου τοτε και λιγα ζητανε απο τον κμαν...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και κατι τελευταιο..
Εχθες το Instagram μου πεταξε προτεινομενη την καρτασιαν και μπαινω να δω και βλεπω οτι εχει 130εκατομυρια ακολουθους η χοντρη το αρχιμπαζο που ειναι ενα σκουπιδι και δεν εχει κανει τιποτα στην ζωη της αλλα τα κονομαει χοντρα με μια και μονο αναρτηση της...
Αν σκεφτεις αυτα τα δυο περιστατικα οτι τα βλεπουν ολες οι σπονσορετες του κιεβου τοτε και λιγα ζητανε απο τον κμαν...

Οντως τώρα το σπόνσορινγκ έχει διεθνοποιηθεί.Εδώ τα παρουσιάζουμε απλά,έβγα έξω Τζακ φάτον και τα κόκκαλα δικά σου αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Εχεις να ανταγωνιστείς πολλούς και οι απαιτήσεις από τις γκόμενες έχουν φτάσει στα ουράνια.
Βέβαια ο Βαλκάνιος πέουλας έχει πάντα το πάνω χέρι λόγω φυσικής υπεροχής αλλά δεν μπορείς να αγνοείς τα τεκταινόμενα.
Το βασικό πρόβλημα είναι ο αγγλοσαξωνικός και γερμανοειδής φεμινισμός σε συμμαχία με το μέτωπο πουσταίων,white knights.Αυτοί οι παπάρες θεωρούνται οτι δημιουργούν τον πλούτο στην καπιταλιστική οικονομία και προωθούνται από το σύστημα με όλους τους τρόπους.Φυσικά έχουν απέναντί τους τους Βαλκάνιους τσομπαναραίους και τους Σλάβους,τεράστια πηγή δύναμης και έμπνευσης.Είναι μάχη μέχρις εσχάτων για τα δικαιώματα στο γαμήσι και τη διαχείριση του pussy flow.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οντως τώρα το σπόνσορινγκ έχει διεθνοποιηθεί.Εδώ τα παρουσιάζουμε απλά,έβγα έξω Τζακ φάτον και τα κόκκαλα δικά σου αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Εχεις να ανταγωνιστείς πολλούς και οι απαιτήσεις από τις γκόμενες έχουν φτάσει στα ουράνια.
Βέβαια ο Βαλκάνιος πέουλας έχει πάντα το πάνω χέρι λόγω φυσικής υπεροχής αλλά δεν μπορείς να αγνοείς τα τεκταινόμενα.
Το βασικό πρόβλημα είναι ο αγγλοσαξωνικός και γερμανοειδής φεμινισμός σε συμμαχία με το μέτωπο πουσταίων,white knights.Αυτοί οι παπάρες θεωρούνται οτι δημιουργούν τον πλούτο στην καπιταλιστική οικονομία και προωθούνται από το σύστημα με όλους τους τρόπους.Φυσικά έχουν απέναντί τους τους Βαλκάνιους τσομπαναραίους και τους Σλάβους,τεράστια πηγή δύναμης και έμπνευσης.Είναι μάχη μέχρις εσχάτων για τα δικαιώματα στο γαμήσι και τη διαχείριση του pussy flow.
ρε αρχοντα αφου πριν 4-5 χρονια σας εγραφα οτι δεκαετια του 90 τι σπονσαραν απο τοτε οι μονιμοι κιεβ μεχρι και διαμαντια τι να λεμε τωρα.αλλα παλι δεν αξιζει σπονσορινκ για αυτες που ποζαρεις πλεον δεν ειναι ιδανικη χωρα για σπονσορετες.σου λεει η εμφανισημη γκομενα γιατι να γαμηθω με τον αρχοντα καθωμε σπιτι και βγαζω λεφτα απο ιτερνετ.μπενουν ονλινε γυμνες,γαμιουντε λαιβ με γκομενο,μαδανε κοσμο απο ιτερνετ.αυτες που εμειναν δεν αξιζει να ασχολουμε.
γραψε καμια πλιροφορια για δνεπροπετροβσκ αφου πηγες,ποτε πηγες σαν πολη πως σου φανηκε και αλλες πλιροφοριες.με ενδιαφερει για δνεπρο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Και κατι τελευταιο..
το προβλημα ειναι οτι αυτες του καριμπιαν σκουπιδια ειναι τι σπονσορετες και πρασινα αλογα.
οι εμφανισιμες ειναι απιαστες,εκτος ρανταρ και δυνατοτητητων μας.τα ιτερνετ τα διαλυσε ολα.
σκεψου τελευτεα ολα τα νεα τραγουδια που ακουω η νεα γενια που τα ακουει στα αρχιδια της θα εχει τους
αντρες αφου οι στιχοι της λενε κανε αυτο,βρες αυτο,χρημα,δεν εχεισ αναγγη αντρες και γινε αρπακτικο.
σκεφτωμε αυτες τις μαλακισμενες οπως την τρελη που μου εστειλε πριν μια εβδομαδα μυνημα βοηθεια.
σκεφτωμε αν αυτη ειναι ετσι πως θα ειναι η κορη της σε 20 χρονια,πουτανα στην ψυχη και σωμα η μανα
η κορη χειροτερη θα ειναι!ακομα τωρα ειναι καλα σε συγκριση με το μελλον,πως να παρακινησεις νεους πεουλες να κατεβουν στο μελλον?ποιος θα πηγαινει?η χαμενη νεα γεννια ελληνων?αυτοι δεν εχουν ουτε
για καφε πψς θα πανε στο μελλον  να παιξουν με τα παιδεια των αρπακτικων.
ολες θα δουλευουν απο ιτερνετ,θα τους λενε οι γονεις τους αρπαξε απο εδω και εκει.
παλαιοτερα γαμουσες μια σου εφερνε φιλες,αδερφες,συγγενεις τωρα τελειωσε.
εδω που γραφουμε μιλαμε για παρελθον και περασμενα μεγαλεια και για να περναμε την ωρα.
οπως σωστα λεει ο δασκαλος λεει τραβα καμια λατινικη αμερικη σε καμια αφρικη να εχουν αξια τα λεφτα σου γιατι για το κιεβο τελειωσε εδω και χρονια.εμεινε ο κμαν να επιμενει για πυραυλους και διμετρες
και την μοναδικη που αξιζε που ποζαρε ηταν η σλοβακα που του εφαγε ο αμερικλανος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε αρχοντα αφου πριν 4-5 χρονια σας εγραφα οτι δεκαετια του 90 τι σπονσαραν απο τοτε οι μονιμοι κιεβ μεχρι και διαμαντια τι να λεμε τωρα.αλλα παλι δεν αξιζει σπονσορινκ για αυτες που ποζαρεις πλεον δεν ειναι ιδανικη χωρα για σπονσορετες.σου λεει η εμφανισημη γκομενα γιατι να γαμηθω με τον αρχοντα καθωμε σπιτι και βγαζω λεφτα απο ιτερνετ.μπενουν ονλινε γυμνες,γαμιουντε λαιβ με γκομενο,μαδανε κοσμο απο ιτερνετ.αυτες που εμειναν δεν αξιζει να ασχολουμε.
γραψε καμια πλιροφορια για δνεπροπετροβσκ αφου πηγες,ποτε πηγες σαν πολη πως σου φανηκε και αλλες πλιροφοριες.με ενδιαφερει για δνεπρο.

Κάνεις το συνηθισμένος λάθος να σκέφτεσαι θα πάω σε ένα φτωχό μέρος να βρω φτωχαδάκια γκόμενες και να τις θαμπώσω με την κυρίλα που θα επιδείξω,θα έρθουν για μια καλύτερη ζωή.
Εχω εξηγήσει 100 φορές γιατί αυτή η αντίληψη είναι μια παπαριά και μισή.Πιο πιθανόν να πούνε στο γκόμενο γνώρισα χτες ένα βλάκα που το παίζει τζόβενο και ψάχνει έρωτες,έλα αύριο το βράδυ στο ραντεβού να τον ψειρίσεις.
Το μόνο που μπορεί να επικρατήσει είναι η νοοτροπία του μαχητικού βαλκανιοπουτσισμού πρέπει δηλαδή να μπείτε στο τεραίν και να τους κάψετε όλους να τινάξετε το σύμπαν στον αέρα ενδιαφερόμενοι μόνο για τα δικαιώματα του πούτσου σας.Πρέπει να τους γαμήσετε το κέρατο που λένε,δεν έχει σημασία να κοιτά κανείς ισορροπίες και να κάνει υπολογισμούς,απλώς μπαίνει στην αρένα και θερίζει.
Αμα κάτσεις και σκεφτείς τα συμφέροντα των ενδιαφερόμενων μερών για να ισορροπήσεις,την πούτσισες από χέρι.Δε σε ενδιαφέρουν τα συμφέροντα από τις γκόμενες ή τους άλλους.Εσύ πας να τους γαμήσεις όλους.Αυτό είναι το frame.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω δεν πιστευω πως το μόνο πρόβλημα είναι αποκλειστικά η διεθνοποίηση. Ειναι ασφαλώς ένα σημαντικό κομμάτι αλλά για μένα το πιο σημαντικό απο όλα ειναι η αποχή των γυναικών απο την χαρά του sex, του έρωτα, του δεσμού και την αντικατάσταση του απο υποκατάστατα όπως yoga,events,νυχια και λοιπες μαλακίες.

Η φύση έχει προνοήσει και ο αριθμός των γυναικών ειναι παντα μεγαλύτερος απο τον αριθμό των αντρών. Γιατι λοιπόν ύπαρχουν τοσοι πυρφόροι και αγάμητοι κυρίως Αθήνα?

Γιατί πολύ απλά κοιτώντας μόνο στον περίγυρω μου ξέρω 20-30 γυναίκες σε νορμάλ εμφάνιση που δεν ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ή έχουν να γαμηθούν πάνω απο χρόνο. Οι λόγοι ειναι πολλοί. Κάποιες ψάχνουν τον πρίγκηπα, κάποιες δεν ξέρουν τι θέλουν, οι πιο πολλές όμως απλα δεν έχουν ανάγκη πλέον το sex και τον δεσμό και τα έχουν αντικαταστήσει με βόλτες για φίλες για shopping, ή σε μπαράκια ή fitness η η η.. Τελικώς όμως κάτι γαμάμε καθαρά και μόνο του μεγάλου αριθμού που ζουν Αθήνα (την μειοψηφία όμως).

Έγραψα πιο πάνω κύρίως Αθήνα γιατι στις επαρχιακές πόλεις (όχι μικρά τα χωρία) όσοι ξέρετε οι πιο πολλές έχουν απλά παντρευτεί δεν χρειάστηκε να υιοθετήσουν ποτέ το μοντέλο που παρουσίασα.

Φυσικά η αντικατάσταση του sex με τις μαλάκιες και η αλλαγή των ρόλων ( η γυναίκα να κυνηγάει καρίερα κλπ) οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. Για αυτο ένα μεγαλο ποσοστό στο μέλλον θα ζεί με ψυχοφάρμακα (ήδη το ποσοστό αυτό είναι σημαντικό).

Με βάση τα παραπάνω. Γιατί τα πράγματα ειναι ακόμα καλά στις Αντολικές χώρες (αν και ασφαλώς χειρότερα απο το παρελθόν)?
Γιατι πολύ απλά οι γυναίκες ακομα δεν έχουν απομακρυνθεί απο τον ρόλο της Γυναίκας και αναζητούν ένα σύντροφο,εραστή,γαμία πέστε τον όπως θέλετε. Ακόμα όμως ασχολούνται και αναζητούν!! Αυτή ειναι η βασική διαφορά και η ουσία με εδω!!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Οσο ο Μοισις του ερωτα, αυτομαστιγωνεται με το κρεατινο λασσο του,
Οσο ο Παπας ακροβατει και τζογαρει επικινδυνα αναμεσα σε σιβηρικο πιρφορισμο η ευρωπαικο σπονσορισμο,
Ο Αεροπειρατης της Δωδεκανησου, ετοιμαζεται να μπουκαρει με γλαδιολες και ανθοδεσμες στον αεροδιαδρομο!!!
Μυστη ελπιζω να μην σας τα χαλασει ο καιρος! Περιμενουμε το φωτορεπορταζ του Σ/Κ και τον πρωτο παλμο της σεζον!

υγ.
Επι των λεγομενων/λινκς του μυσταγωγου Ντραγκ.ψρχ
,
Περι ελλεηνιδων....βλεπε σχεδον 50 χρονια προοδευτικου σοσιαλισμου και Παναριστερισμου (Πλευρης) και εν συνολο 70 χρονια ηγεμονιας.
Περι του... ψευδος φερομενου ομογενους εκ κουβανιας Μπεζου
, εκ σημερινου αποσπασματος τβ, α.φερεται οτι εδωσε το 25% των μετοχων και κρατησε ομως αυτος το δικαιωμα ψηφου, του 25%, β.λενε οτι ξεκινησαν μαζι την εταιρεια απο το γκαραζ, αφου της ειπε τα σχεδια   του, εκαναν οικογενεια κτλ κτλ, οποτε για αμερικη καλο ακουγεται, γ.η πετρα του σκανδαλου ειναι σχεδον συνομιλικη με τον Τζεφ και την πρωην του. Τουλαχιστον ας ηταν 10 χρονια νεοτερη. Νομιζω ο ομογενης μας πιαστηκε στον υπνο!
Περι...Καρδασιαν, ισως να ηταν κατι προοδευτικο σαν κονσεπτ και αστειο, οταν ξεκινησε το ριαλιτι (οπως πχ παρις χιλτον ...δε σιμπλε λαιφ), το οποιο εχει γινει μαστιγα απο την πληθωρα τετοιων τηλεοπτικων παραγωγων και Μετεπειτα των τεραστιων διαστασεων ιντερνετικων καναλιων (σαητ, σοσιαλ, απς κτλ.) δηλ ηταν στραβο το κλιμα το εφαγε και ο γαιδαρος. Εδω και η τελευταια ρωσσιδα, πχ τυπου Ιρινα Σαικο παρουσιαζεται σαν την Αφροδυτη αναδυωμενη, γιατι ετσι το θελουν το ΠΡ και οι Διαφημιστες κτλ.
*Αναλογο παραδειγμα εχουμε με πρωην πρωθυπουργους που οι ξενοι τους αποκαλεσαν Φιλοσοφους (empty mind, GAP) η υποφηφιους Νομπελιστες (αγραμματος/ξεφτυλισμενος).

υγ.Εξτρα.
Καλα τα λες ΝΤΟΚΤΟΡ.ΛΟΒ, το θεμα ειναι οτι ακομα και εκει, WE RUN  OYT OF TIME!!!
*να σημειωσω οτι υπαρχουν σε διαφορες γωνιες του κοσμου, πχ αφρικη (απο μπουργκινα φασο μεχρι μασαιμαρα), οπου εχουν ηδη φτασει διαφορες οργανωσεις για δικαιωματα (και κατα της πατριαρχιας κτλ κτλ) και με την εξαπλωση των κινητων.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!...παμε για κουκλες η λοατκι η κτηνοβασιες!!!
.....................
Ξεκιναω το αυτομαστιγωμα! Μονον το κασερι και ο σκληρος πουτσισμος θα μας σωσουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom