Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πωωω ταλαιπωρια... στου διαολου τη μανα, σε συνθηκες τριτοκοσμικες ! και να μην μπορεις να ανταλλαξεις ουτε μια κουβεντα ?

Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση..

Αν και εσυ που εισαι συνηθισμενος στις στερησεις δεν θα σου κακοφανει ιδιαιτερα ! Αλλα ρε φιλε να πληρωνεις για να ζει η καθε εκδιδομενη ζωη χαρισαμενη και εσυ να ζεις σαν τον
τελευταιο ξεπλενη για να μπεις στο μπου και να ποσταρεις ενα γυμνοο σωμα η μια φωτο που καποια σε φιλαει με το ζορι, ειναι σχιζοφρενεια !
Νοοτροπια Ελλαδας του 50, με βασανα και Νικο Ξανθοπουλο

Και σιγα μη γαμησεις δηλαδη...

Αρα αφου θα πας Μαιο , Απριλιο  που θα πεσει η οικονομια της αρκουδας,  και που ειναι Πασχα θα φας αρνι απο youtube ? Εχουμε κανα με αναλυση 4Κ να χορτασει ο ανθρωπος ?
,

Μπα,μη νομίζεις.Σήμερα ντερλίκωσα αυτό το υπέροχο ζώο.Γαλλικό ροζμπίφ και καλά.

JoI4yo.jpg

Αλλά έχεις κάποιο δίκιο.Εβγαλα μόλις 4700 ευρώ αυτό το μήνα,άντε να φτάσουν για σπονσοριλίκια,ταξίδια κτλ.Τσίμα τσίμα είμαι.
Γενικά χρειάζεται διαχείριση του χαρεμιού,δεν είναι τόσο εύκολο,οι γκόμενες έχουν υπερβολικές απαιτήσεις.
Και το ρωσικό τσιμπούκι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,προτιμώ σαφώς το πολωνικό,πού ανώτερη σχολή.Αλλά οι Ρωσίδες είναι δυνατές conversionalists και έχουν καλή παρουσία,ξέρουν να φέρονται στον άντρα ενώ οι Ουκρανέζες είναι της σχολής δώσε και σώσε,φαταούλες και οι Πολωνές της σχολής γαμήστε με κι ας κλαίω,δημιουργούν μίζερη ατμόσφαιρα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πωωω ταλαιπωρια... στου διαολου τη μανα, σε συνθηκες τριτοκοσμικες ! και να μην μπορεις να ανταλλαξεις ουτε μια κουβεντα ?

Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση..

Αν και εσυ που εισαι συνηθισμενος στις στερησεις δεν θα σου κακοφανει ιδιαιτερα ! Αλλα ρε φιλε να πληρωνεις για να ζει η καθε εκδιδομενη ζωη χαρισαμενη και εσυ να ζεις σαν τον
τελευταιο ξεπλενη για να μπεις στο μπου και να ποσταρεις ενα γυμνοο σωμα η μια φωτο που καποια σε φιλαει με το ζορι, ειναι σχιζοφρενεια !
Νοοτροπια Ελλαδας του 50, με βασανα και Νικο Ξανθοπουλο

Και σιγα μη γαμησεις δηλαδη...

Αρα αφου θα πας Μαιο , Απριλιο  που θα πεσει η οικονομια της αρκουδας,  και που ειναι Πασχα θα φας αρνι απο youtube ? Εχουμε κανα με αναλυση 4Κ να χορτασει ο ανθρωπος ?
,
xaxaxax  ειναι το φετιχ του να στελει σε 6 γκομενες μηνιασικο για να τον θυμουντε και να γραφουν γλυκολογα.σκεψου οτι ακομα και αυτες που γαμησα ποτε δεν μου εγραψαν γλυκολογα να ζητησουν
κατι ουτε μυνημα ποτε μου εστειλαν!στην καραμουναρα τους μας εχουν.ρε να ηξερες ποσες γαμησα και την επομενη τις ειδα να βολταρουν με γκομενο!μερικες ερχονταν ενα φιλικο φιλη στο μαγουλο και με ρωτουσαν αν ειχα ψηλα να αγορασει ο γκομενος τσιγαρα!ποσες μου ειπαν παω μια βολτα και επεστρεψαν μετα απο μια εβδομαδα η ποτε!λεω την ιστορια πριν 4 χρονια που εφερα μια 18 απο πολταβα και την γαμουσα 2 μερες.την τριτη ειχε γενεθλια και μου λεει παω μια βολτα να χαλαρωσω.εμφανιστηκε μετα απο 3 χρονια!με πηρε και μου λεει σε πεθημησα ερχομε να σε δω οδυσσο με το λεωφορειο 18 ωρες.
μιλουσαμε συνεχεια μεχρι που υρθε οδυσσο και δεν απαντουσε χαχαχαχ.εμφανιστηκε πριν απο ενα χρονο
να ειναι κιεβ οπου ζει με γκομενο μαλλον.ειναι τελειος μουρλες για αυτο σας λεω σταματησα να πλισιαζω και να καμακωνω αδεσπωτες στον δρομο και εδω και εκει.αν κανω γνωριμια σε μερη που συχναζω οκ αλλιως τα χαλαω μονος και γαμαω 1000 γριβνα σε σαλον.
αν δεν γνωριζεις νορμαλ γκομενες και επιπεδο τι να πηγαινω κιεβ?να γαμω αυτες που βαζει ο αρχοντας?
αυτες ουτε τσαμπα δεν τις γαμαω.οδυσσο γκομενακια που παλι μπορω να εχω δεν ασχολουμε το θεωρω χασιμο χρονου μετα απο τοσα χρονια εκει να ασχοληθω με γκομενες μαρκα με εκαψες.
αυτες ειναι για τους αρχαριους και νεαρους παικτες που θα μαθουν πανω τους την νοοτροπια και την πονηρια που εχουν αυτες οι μαλακισμενες.δεν θελω να τις γνωριζω αυτες σας ειπα πολλες φορες ολες ειναι το ιδιο απλα διαφορετικο ονομα και φατσα.αξιζει να παει καπιος να γαμησει καμια πουτανα
να κανει την βολτα και τα ψωνια του αλλα για να βρει γκομενες και στην ελλαδα βρισκει καλυτερες.
αν ειναι να πηγαινω κιεβ και μονο τα ψηλαγουρα που βαζει ο κμαν ειναι σε διαθεσιμοτητα με 150 ευρο
καθεσε στην ελλαδα και  γαμας καλυτερες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οργανώνω τώρα πορνοεκδρομή το Μάιο Ουκρανία,Ρωσία με στόχο τον πούτσο.Θα πρέπει να ρίξω τρεις πούτσους και δυο καυλιά τουλάχιστον,μιλάμε για ελεεινώς γελοίες απαιτήσεις οπότε αναμενωμένως θα πιάσω το στόχο.
κατσε σε ενα μερος πιο οικονομικα να σου φτασουν τα λεφτα.τα λεφτα απο τα χοτελ και εισιτιριο για να το συνδιασεις θα εχεις μεγαλυτερη ισχυ πυρος και πιο λιγο αγχος.
γλυκουλη μου,αγαπουλη μου βαλκανιε αρχοντα μπορεις να μου στειλεις 100 ευρο να παρω μια φανελα?
σε αγαπω πολυ και σε ονειρευομαι καθε βραδυ μοναδικη μου αγαπη
πολλα φιλακια αγαπημενε μου!
αν σου το γραψω στα ρωσικα θα στειλεις τα 100 ευρο?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οργανώνω τώρα πορνοεκδρομή το Μάιο Ουκρανία,Ρωσία με στόχο τον πούτσο.Θα πρέπει να ρίξω τρεις πούτσους και δυο καυλιά τουλάχιστον,μιλάμε για ελεεινώς γελοίες απαιτήσεις οπότε αναμενωμένως θα πιάσω το στόχο.
μαιο  θα ειναι ο σαλονικιος κιεβ.αν εχεις αρχιδια τραβα να τον συναντησεις σπονσορα του γλυκου νερου χαχαχαχ.ο σαλονικιος τα 3000 ευρο τα χαλαει την μερα σε κρασια και εστιατορια.
οδυσσο παει στο μπιστεκα το ακριβωτερο της οδυσσου και δεν περνει μονο μια γκομενα την μερα
για φαι και ποτο.τωρα ο σαλονικιος μονο κιεβ παει,οδυσσο ηταν προσφατα αλλα πλεον μονο κιεβ.
πηγαινε να τον συναντησεις για να καταλαβεις οτι μονο σε μελη που δεν εχουν την δυνατοτητα να ταξιδευουν και τους κτυπησε η κριση στην ελλαδα μπορεις να παιζεις τον αρχισπονσορα.
υπαρχουν και αλλοι φιλοι μου που σε διαβαζουν και δεν γραφουν εδω που τα 3000 τα τρωνε για πασαντεπο.
σταματα να προβαλεσε και να λες πως στελεις σε πουτανες λεφτα για αερα κουπανιστο και σκεψου
οτι εδω διαβαζουν και ντελιβεραδες απλοι ανθρωποι που μεσα στο κρυο κινδινευουν και αλλοι
που εχουν μισθο ισα με τα λεφτα που στελεις σε καθε πουτανα.
αντι να στελεις σε καθε πουτανα περιποιησου καλυτερα τον εαυτο σου και ξοδεψε τα για παρτυ σου.
αυτα σε κανουν αντιπαθη και στην λεει ο παρις,ο μιντ και αλλοι.το οτι βαζεις φωτο της πουτανες και μας την λες απο πανω που δεν εχουμε εμεις ειναι το ποιο γελειο γιατι που να σταθουμε στην κοινονια
αν οι γκομενες ξερουν οτι μονο πουτανες γαμαμε.προσωπικα η ουκρανια χαλα το ιμειτζ μου στην κυπρο.
οταν μια γκομενα ξερει ταξιδευω ουκρανια ειναι σιγουρη παω για πουτανες και δεν θελει γνωριμια!
λες σωστες πλιροφοριες αλλα σταματα καπιες μαλακιες που γραφεις που σε κανουν αντιπαθη στο 70%

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα επιτελους πρεπει να ερθεις οδυσσο αλλα σε συνδιασμο με κιεβ για να γαμησεις σιγουρα.
ιουνιο αρχες θα ειμαι εκει αν δεν παω τελικα γεωργια.ασε την ρωσια και σταματα τις ασκοπες χορηγιες.
οι πουτανες του καριμπιαν θα ειναι εκει οταν πας δεν χρειαζοντε πρισπονσορινκ για να σε θυμουντε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δεν μπορώ να πω.Θα είναι πάντως μικρομεγάλη.Με περιμένει μια καινούργια γκόμενα,έχω σπονσοράρει κανά εξάμηνο και τώρα πάω να απολαύσω τους καρπούς των κόπων μου.Εννοείται μιλάει μόνο ρωσσικά όπως σχεδόν όλες οι Ρωσσίδες της επαρχίας.
Εκανα και έκπτωση στο ύψος,ούτε 183 δεν είναι.
Τα βασικά ερωτήματα είναι.
1.Πρέπει πρώτα να πάω Ουκρανία και μετά Ρωσία ή το αντίστροφο?
2.Πόσες μέρες πρέπει να κάτσω Ουκρανία,πόσες Ρωσία?Εχω δυο βδομάδες άδεια αν και δε θα τις χρησιμοποιήσω όλες.
3.Και σημαντικότερο.Πόσο είναι το αναγκαίο budget?Αν πάω με 3000 ευρώ μόνο,θα τα καταφέρω ή θα τον πιω κλαρίνο?Η να σκάσω με 4000 ευρώ και αυξημένο κίνδυνο ψειρίσματος?
Μάλλον θα προτιμήσω την ενδιάμεση λύση,θα κουβαλήσω 3500 ευρώ για το ντουμπλέν.
Θα σκάσω μόνο τριήμερο Κίεβο για να μην προλάβουν να με γδάρουν οι σπονσορέτς και θα έχω αρκετή δύναμη πυρός για τις περιπέτειες στη ρωσική ενδοχώρα.
Η άλλη λύση είναι να εμφανιστώ ως χρυσός Βαλκάνιος άρχων φορτωμένος με rublej να τρέχουν από παντού στη νέα Ρωσίδα για το White God effect και μετά να σκάσω Κίεβο να φιλοδωρήσω με ό,τι μείνει τις κλασσικές σπονσορέτς.Μάλλον αυτή τη λύση θα προτιμήσω τελικά,πιστεύω η γκόμενα αξίζει αρχοντική παρουσίαση,φορτωμένους στόλους,δεν μπορώ το άγχος.

Υπάρχει και τρίτη λύση ελληνικού τύπου.Να σκάσω για καμιά βδομάδα βαθιά Ρωσία και μετά να την κάνω για Λβωφ που επίσης ψήνω νέα σπονσορέτ.Ετσι θα έρθει πολύ πιο οικονομικά,τα 3000 ευρώ φτάνουν απεριόριστα.Το πρόβλημα είναι οτι η επαρχία είναι βαρετή,θα βαράμε ενέσεις,δεν έχεις τι να κάνεις αλλά ίσως και να ξεκουράζεσαι καλύτερα.Αμα τα δω ψιλοσκατά,φεύγω επιτόπου και έρχομαι Κίεβο για σταθερό πούτσο.
Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.

πρόσεχε μόνο μην σε τουλουμιάσουν στο ξύλο σαν τον Χάρη εκεί στη βαθιά Ρωσία που θα πας.

να ξέρεις έχει πέσει το σύρμα στην πόλη που θα επισκεφτείς ότι έρχεται το κορόιδο για διακοπές

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πρόσεχε μόνο μην σε τουλουμιάσουν στο ξύλο σαν τον Χάρη εκεί στη βαθιά Ρωσία που θα πας.

να ξέρεις έχει πέσει το σύρμα στην πόλη που θα επισκεφτείς ότι έρχεται το κορόιδο για διακοπές

Εσύ δεν έχεις καν τα λεφτά για το εισιτήριο,τι μου λες τώρα?Ρωσία έχει έξοδα,πληρώνεις βίζα,αεροπορικά,διαμονές και ζητάνε και οι γκόμενες τα δωράκια τους.Αλλά έχει φτηνήνει τώρα σημαντικά λόγω πτώσης του ρουβλίου.
Πιστεύω με 200 ευρώ ημερησίως βγαίνει άνετα,δεν είναι Κίεβο να θες πεντακοσάρες.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.938
Πόντοι
9.596
Εσύ δεν έχεις καν τα λεφτά για το εισιτήριο,τι μου λες τώρα?Ρωσία έχει έξοδα,πληρώνεις βίζα,αεροπορικά,διαμονές και ζητάνε και οι γκόμενες τα δωράκια τους.Αλλά έχει φτηνήνει τώρα σημαντικά λόγω πτώσης του ρουβλίου.
Πιστεύω με 200 ευρώ ημερησίως βγαίνει άνετα,δεν είναι Κίεβο να θες πεντακοσάρες.
...110 η viza...400 tickets για Καζάν...και 15.000 ρούβλια για 2 νύχτες στο Κorston που είναι πεντάστερο...σιγά τα λεφτά...

...σε ελληνικό νησί να πεις ότι θα πας το καλοκαίρι...θα στα πάρουν πιο χοντρά...

...πάτερ ευχαριστώ για το like στην κριτική...με κολακεύεις μπαγασάκο... :grin: :grin: :grin:...

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Και το ρωσικό τσιμπούκι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,προτιμώ σαφώς το πολωνικό,πού ανώτερη σχολή.Αλλά οι Ρωσίδες είναι δυνατές conversionalists και έχουν καλή παρουσία,ξέρουν να φέρονται στον άντρα ενώ οι Ουκρανέζες είναι της σχολής δώσε και σώσε,φαταούλες και οι Πολωνές της σχολής γαμήστε με κι ας κλαίω,δημιουργούν μίζερη ατμόσφαιρα.

Δεν μπορώ να πω.Θα είναι πάντως μικρομεγάλη.Με περιμένει μια καινούργια γκόμενα,έχω σπονσοράρει κανά εξάμηνο και τώρα πάω να απολαύσω τους καρπούς των κόπων μου.

Ποτ πουρί... απειρο γέλιο...

Λύσε απορία, πόσο εκαναν τα μαθήματα σεξολογίας? Μετά να πεις αν έπιασαν τόπο και έφθασε το τσιμπούκι σε Πολωνικό επίπεδο ....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
...110 η viza...400 tickets για Καζάν...και 15.000 ρούβλια για 2 νύχτες στο Κorston που είναι πεντάστερο...σιγά τα λεφτά...

...σε ελληνικό νησί να πεις ότι θα πας το καλοκαίρι...θα στα πάρουν πιο χοντρά...

...πάτερ ευχαριστώ για το like στην κριτική...με κολακεύεις μπαγασάκο... :grin: :grin: :grin:...

:hi:

πέρνα καλά στο Καζάν, έχει απίστευτα μουνάκια εκεί... ;)

μακάρι να είχα χρόνο θα ερχόμουν και εγώ μαζί σου  :S :S :S έχω κάτι έτοιμο εκεί... ;)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

δεν το γλυτώνεις το τουλούμιασμα στο ξύλο με τα μυαλά που κουβαλάς στο κεφάλι σου, σαν τον Χάρη θα πάθεις. οι Ρώσοι τα μυρίζονται τα κορόιδα από μακριά. Εγώ σαν συμβουλή σου το λέω για να γλυτώσεις από τα χειρότερα. γιατί και άρμεγμα θα φας αλλά και ξύλο. πρόσεχε και ξανά σκέψου το... :idiot:

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.938
Πόντοι
9.596

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν το γλυτώνεις το τουλούμιασμα στο ξύλο με τα μυαλά που κουβαλάς στο κεφάλι σου, σαν τον Χάρη θα πάθεις. οι Ρώσοι τα μυρίζονται τα κορόιδα από μακριά. Εγώ σαν συμβουλή σου το λέω για να γλυτώσεις από τα χειρότερα. γιατί και άρμεγμα θα φας αλλά και ξύλο. πρόσεχε και ξανά σκέψου το... :idiot:

Μπα σιγά,με τη γκόμενα θα είμαι.Stealth παρουσία,θα πιάνουν μόνο τα vibes της βαλκανικής υπεροχής.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.126
Πόντοι
3.656
Μπα σιγά,με τη γκόμενα θα είμαι.Stealth παρουσία,θα πιάνουν μόνο τα vibes της βαλκανικής υπεροχής.
Μεταφραση
Θα είμαι με την γκομενα δύο μέρες σπίτι της
δεν πάω πουθενά αντε κάνα έστιατοριο
εκεί κοντά
Θα δώσω κάνα 1000ε σε δωρα
Θα γαμισω τρία καυλια κι ένα πουτσο δηλ
4χ 3 μιν, ένα δώδεκαλεπτο  δηλ σε δύο μέρες
Θα βγάλω καμμια φώτο για το μπου αν μπορεσω
κ την έκανα

Stories

Νέο!

Stories