Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
Όταν γεννιέται ένα παιδί πολλοί ηλικιωμένοι κυρίως άνθρωποι εύχονται στους γονείς του ‘’ΝΑ  ΖΗΣΕΙ !!’’

Πάντα η ευχή αυτή μου ακουγόταν ηλίθια !!!

Επρεπε να ξεπεράσω τα 50 μου για να καταλάβω ότι όλοι τελικά πεθαίνουν, αλλά ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ !!

Ακολουθήστε λοιπόν τη συμβουλή των γέρων και ζήστε βιώστε έντονα και πολλά πράγματα στη ζωή σας !!
:respect:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πλάκα κάνω ρε Χάρη,δεν μου την έπεσαν ποτέ γιατί κυκλοφορώ πάντα  με αυτοκίνητο και ποτέ πεζός την νύχτα.    
Γιατί και πεζός τη νύχτα ποιο το πρόβλημα? Εχω οργώσει ενδεικτικά το Λβιβ , τη Βίνιτσα και το Κίεβο περπατώντας νύχτα πάνω από ώρα σε δρόμους χωρίς ψυχή!  Μόσχα το ίδιο στο κέντρο! Χάνεις τη μαγεία των πόλεων και λεπτομέρειες  αν κινείσαι με αυτοκίνητο κι ας εχει -20!
Πότε δεν έχει συμβεί κάτι ύποπτο!  
*ελπίζω Ο Χάρης αύριο να μην γράφει σεντόνια επ αυτού διότι έχουμε εμπαιδώσει τις ιστορίες του! Χρειάζεται λίγο προσοχή αλλά όχι παραπάνω απ ότι σε κάθε πόλη!

Επισκέπτης
Ελεος.Πόσο μαλάκες είστε.

U32RVg.jpg

Τωρα αν ηταν εδω ο Δημητρακης θα ελεγε, οριστε η αποδειξη, πινει κρασι απο πλαστικα ποτηρια γιατι ο χωρος που του παραχωρησαν να μενει στη δουλεια του, δεν εχει νεροχυτη.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
Γιατί και πεζός τη νύχτα ποιο το πρόβλημα? Εχω οργώσει ενδεικτικά το Λβιβ , τη Βίνιτσα και το Κίεβο περπατώντας νύχτα πάνω από ώρα σε δρόμους χωρίς ψυχή!  Μόσχα το ίδιο στο κέντρο! Χάνεις τη μαγεία των πόλεων και λεπτομέρειες  αν κινείσαι με αυτοκίνητο κι ας εχει -20!
*ελπίζω Ο Χάρης αύριο να μην γράφει σεντόνια επ αυτού διότι έχουμε εμπαιδώσει τις ιστορίες του! Χρειάζεται λίγο προσοχή αλλά όχι παραπάνω απ ότι σε κάθε πόλη!
Αν δεν ησουν απλώς τουρίστας αλλά μόνιμος κάτοικος θα καταλαβένες ότι έχουν κάποια βάση αυτά που λέει ο Χάρης.Πέσιμο έχουν φάει και αρκετοί άλλοι που γράφουν στο νήμα.Το ότι δεν έχει τύχει σε σένα δεν λέει τίποτα ούτε και είναι κανόνας της καθημερινότητας.Συνήθως τέτοια φαινόμενα δεν γίνονται στα κέντρα τον πόλεων.  

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αν δεν ησουν απλώς τουρίστας αλλά μόνιμος κάτοικος θα καταλαβένες ότι έχουν κάποια βάση αυτά που λέει ο Χάρης.Πέσιμο έχουν φάει και αρκετοί άλλοι που γράφουν στο νήμα.Το ότι δεν έχει τύχει σε σένα δεν λέει τίποτα ούτε και είναι κανόνας της καθημερινότητας.Συνήθως τέτοια φαινόμενα δεν γίνονται στα κέντρα τον πόλεων. 
Δεν διαφωνώ αλλά με τις περιγραφές του Χάρη  είναι να θέλει κάποιος να πάει και να να το μετανιώνει!  Κυρίως μπορεί να επειρρεασει κάποιον που το σκεφτεται να πάει πρώτη φορά! Μην ξεχνάς πως η γνώμη του 90% των μέσων  ευρωπαίων είναι πως γίνεται πόλεμος εκεί!

Πέσιμο για ξύλο απρόκλητα σε δρόμο τη νύχτα έχω δεχτεί και σαν φοιτητής στη Ρόδο από κάτι μαστούρια-φυλακόβιους ...Τι να λέω τώρα ... πως η Ρόδος είναι επικίνδυνη ή κυκλοφορώ μόνο με αυτοκίνητο?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τωρα αν ηταν εδω ο Δημητρακης θα ελεγε, οριστε η αποδειξη, πινει κρασι απο πλαστικα ποτηρια γιατι ο χωρος που του παραχωρησαν να μενει στη δουλεια του, δεν εχει νεροχυτη.
πράγματι μλκια να πίνεις κόκκινο κρασί σε πλαστικό ποτήρι..χανει τη γεύση του..
Βασικά οτιδήποτε ποτήρι εκτός από κολωνάτο δεν ενδείκνυνται για ερυθρό οίνο!
Ο αρχηγός διακατέχεται μάλλον από μια στρατιωτική νοοτροπία  που δεν του επιτρέπει να οργανώσει σωστά το σπιτικό του..Δεν θεωρεί πως είναι μόνιμος εκεί..
Η απόλαυση έρχεται στο ότι ακριβοπλήρωσε(ή τουλάχιστον δεν πίνει το φτηνότερο) κρασί και οχι από τη γεύση!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Αυτά από εμένα !!! :hi:

Καλά ταξίδια, πραγματικά, ψυχικά  και πνευματικά σε όλους !!! :hi: :hi: :hi:

ΥΓ. Δεν θα απαντήσω σε πιθανές παραθέσεις, όχι για λόγους αγένειας, αλλά γιατί αποφάσισα εδώ να τελειώσω οριατικά τη συμμετοχή μου σε αυτό το thread !! :hi: :hi:
:hi: :hi: :hi:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Γιατί και πεζός τη νύχτα ποιο το πρόβλημα? Εχω οργώσει ενδεικτικά το Λβιβ , τη Βίνιτσα και το Κίεβο περπατώντας νύχτα πάνω από ώρα σε δρόμους χωρίς ψυχή!  Μόσχα το ίδιο στο κέντρο! Χάνεις τη μαγεία των πόλεων και λεπτομέρειες  αν κινείσαι με αυτοκίνητο κι ας εχει -20!
[/quote
Γιατί και πεζός τη νύχτα ποιο το πρόβλημα? Εχω οργώσει ενδεικτικά το Λβιβ , τη Βίνιτσα και το Κίεβο περπατώντας νύχτα πάνω από ώρα σε δρόμους χωρίς ψυχή!  Μόσχα το ίδιο στο κέντρο! Χάνεις τη μαγεία των πόλεων και λεπτομέρειες  αν κινείσαι με αυτοκίνητο κι ας εχει -20!
καπιοι ειναι πολυ ελαφρυομυαλοι.μου λενε πηγα μια φωρα κιεβ δεν επαθα τιποτα αρα ασφαλες!
το γιδρπαρκ ειναι η πιο επικινδυνη ζωνη στο κιεβ και στα 15 16 χρονια που πηγαινα καθε μερα μια φωρα
με ληστεψαν και μια με κτυπησαν σε καυγα που δεν επρεπε να ξεκινησω!
στην μοσχα μεχει το 2012 που πηγαινα τοσα χρονια μια φωρα μου την επεσεν και εκλεπσαν με κολπο
χωρις να πεσει ξυλο.παντου πηγα ανατολικη ευρωπη σοφια,βουκουρεστι,ριγα ,βελιγραδι 4 φορες και αλλου
βραδυ ποτε δεν μου την επεσαν εμενα αλλα δεν σημαινει οτι σε καπειον αλλον εκεινη την νυκτα δεν ειχε καλη τυχη.το κακο μια φωρα γινετε!ουτε οδυσσο τωσα χρονια εκει στα ξυλινα σπιτακια που καθωντε περιεργοι ημουν καθε μερα μεχρι 2 πρωι και εδειχνα τα λεφτα.εκτος μερικους ενοχλητικους που τον
εναν τον φοβερισε ο τσος και ο αλεκος ποτε δεν μου εκαναν κατι.
την μερα που με κτυπησαν αδεια ηταν η πολη 12 30 βραδυ βγηκα να συναντησω κυπριο.
αυτοι με ειδαν που μενω.οταν γυρισα πισω μπηκα σπιτι και ξαναποφασησα να βολταρω να παω σουπερμαρκετ.
αυτοι με ξαναειδαν και με περιμεναν να γυρισω στο υπογειο εξω απο την πορτα που δεν σε βλεπει κανεις στον δρομο.κρυφτηκαν πισω απο αυτοκινητα στο παρκινκ διπλα στο υπογειο.γυριζωντας πισω να δω ποιος ειναι με κτυπησε με σιδερογροθια.αν σε πιασουν στον υπνο τελειωσε.
ποσες φωρες εγραφα οδυσσο παω λογο ασφαλειας που δεν εχει το κιεβο?τωρα λεω και εδω μπορει να τυχει.
φετος οδυσσο με οπλα και μαχαιρια ληστεψαν χιλιαδες τουριστες μεχρι ηλικιωμενες γερμανιδες,κινεζουσ εξω απο χοτελ με οπλο και αλλες ιστοριες.κιεβο μεχρι τον πρεσβη της ελβετιας στοο ρεστοραν και λετονο διπλοματη εξω απο χοτελ!χτες οδυσσο μπουκαραν σε σπιτι πολυτελειας σε μια παραλια 60 λεπτα απο κεντρο οδυσσου.εκει χτιζονται σπιτια πολυτελειας στην θαλασα αλλα ειναι απομερα.
σκωτωσαν τον επιχειρηματια και εκλεψαν οτι βρηκαν.η γκομενα του δεν ηταν σπιτι.
φετος οδυσσο μεχρι ηλικιωμενους καθαρισαν για 50 γριβνα!σε 4-5 οικογενειες φετος μπηκαν στο σπιτι τους εδειραν ολη την οικογενεια και πηραν τα λεφτα.ο ενας ηταν ναυτικος επεστρεψε απο ταξιδι και το ηξεραν εφερε λεφτα.για αυτο ασε τις χαζομαρες εκανε ς βολτα και δεν σε πειραξαν.απλα ετυχε.
τοσα χρονια κιεβ εγω βραδθ δεν κθκλοφορουσα παντου?μεχρι 2012 κιεβ ομως εκτος οτι κινομουν σαν ντοπιος ειχα πιο απλο ντυσιμο καμια νικε φανελα αθλητικα σπορτ παπουτσια για να ειμαι ανετος.
αλλα πορτοφωλι παντα υπερβολικα γεματο.κιεβο ηξεραν ειχα λεφτα γιδροπαρκ δεν με πλισιαζε μυγα!
εδινα και σε πορτιερηδες και με προσεχαν.ο ενας ελεγε παλι εδω τραβα μαλακα αρσεναλνα στο σιουτερσ
εχεις λεφτα μην ερχεσε εδω που ειναι ολοι αλητες.αυτος παντα ελεγε μην ερχεσε.
οταν εφυγε αυτος επαθα ζημια γιδροπαρκ καλοκαιρι απο ασχετους που δεν ηξερε κανενας.
καλοκαιρι μαζευοντε απο αλλες περιοχες κλεφτες και μαλακες.οπως και οδυσσο αν ηθελαν να με κτυπησουν
εκει στα ξυλινα σπιτακια μονος μεχρι πρωι θα το εκαναν τοσο καιρο

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
καπιοι ειναι πολυ ελαφρυομυαλοι.μου λενε πηγα μια φωρα κιεβ δεν επαθα τιποτα αρα ασφαλες!
το γιδρπαρκ ειναι η πιο επικινδυνη ζωνη στο κιεβ και στα 15 16 χρονια που πηγαινα καθε μερα μια φωρα
με ληστεψαν και μια με κτυπησαν σε καυγα που δεν επρεπε να ξεκινησω!
Πρέ κουμπάρο ...και στην ομόνοια αν πας κάθε μέρα μετά απο κάποιο διάστημα κάτι θα συμβεί! Και όχι τώρα που είναι γεμάτο Λάθρο αλλά και την δεκαετία του 90 θα συνέβαινε ! Αν ξέρεις πως κάποιο μέρος είναι επικίνδυνο το αποφεύγεις! Για να περάσουμε καλά και για γυναίκες πάμε! Όχι γυρεύοντας καβγάδες!
Σε ξένο μέρος δεν χρειάζονται καβγάδες με ντόπιους! Αυτό είναι στα άγραφα..να τη μπαίνει άσχετος σε θέματα ντόπιων! Είναι αυτοκτονία...  
Σκέψου στη Κύπρο να πλακώνονται δυο ντόπιοι μεταξύ τους και να πάει κάποιος Άγγλος με πέπερ σπρέι,μαχαίρι ή δεν ξέρω τι να το παίξει Ζορό...Θα ξεχάσουν όλοι τις διαφορές τους και θα ξεκινήσουν στις φάπες τον Αγγλο! Αυτό έπαθες κι εσύ...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αυτά από εμένα !!! :hi:

Καλά ταξίδια, πραγματικά, ψυχικά  και πνευματικά σε όλους !!! :hi: :hi: :hi:

ΥΓ. Δεν θα απαντήσω σε πιθανές παραθέσεις, όχι για λόγους αγένειας, αλλά γιατί αποφάσισα εδώ να τελειώσω οριατικά τη συμμετοχή μου σε αυτό το thread !! :hi: :hi:
ρε φιλε για κατσου λιγο.πορνοσαιτ ειναι για πουτανες και μπουρδελα ειναι.
καπιος που μπενει αρχικα και το βρισκει τυχαια στο ιτερνετ ειναι επιδει ψαχνει πουτανες για το ταξιδι.
τα υπολειπα περιπετειες,συμπεριφωρες γυναικων,ερωτοτουρισμος που γραφτηκαν αργοτερα ηταν
γιατι πολλοι ειχαν αποριες τι παιζει με γκομενες νορμαλ και διαφωρα  που ακουνε για ουκρανια.
κανε την πλακα σου χωρις παρεξηγησεις και μην αρπαζεσε με τον καθενα.ποσες φορες νευριασα αλλα
μετα μετανιωνω σκεφτωμε οτι εδω χαριζουμε γελιο σε αρκετο κοσμο χαχαχαχα.
ο γαμπρος μου αυριο παει μεξικο μπορει 10-15 φωρες να πηγε,ηταν αμερικη πριν 2 εβδομαδες και λονδινο.
αυτος που γυριζει ολο τον κοσμο,πηγε αυστραλια και φεβρουαριο.εχει γυρισει παντου ασια,αφρικη και λατινικη αμερικη,ρωσια,ουκρανια σε μερη παντα παραθαλασια ειναι επιθεωρητης πλοιων.
σπουδασε κοστανζα ρουμανια ηταν 4-5 χρονια και σε ναυτιλιακη ετερια ειχαν γρεφειο οδυσσο και κωνταντζα οταν ξεκινησε.μονοσε αρμενια και αζερπαιζαν δεν πηγε στον κοσμο.
το 2010 πηγε μπατουμι και ελεγε το χειροτερο μερος που πηγα αλλα τωρα εγινε τοπ και ετοιμαζομε
για καλοκαιρι.εχεις ανεπτυγμενο μυαλο γιατι ταξιδευεις σε ολο τον κοσμο και εχεις εμπειριες.
δεν υπαρχει λογος να θυμωνεις γιατι ειναι μπουρδελοσαιτ και εμεις την πεφτουμε στον κμαν που λεει για πουτανες χαχαχααχαχ καλα εμεις λιγοτερο τρελοι ειμαστε απο αυτον?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βαλκανιε πουτσαρα σου εχω πει οτι δεν εχω παιξει ποτε τιντερ!τοτε σας ειπα χωρις να εχω παιξει
οτι λογικα θα ειναι οι ιδιες πουτανες με μπαντου και μαμπα.μεχρι το 2012 που πηγαινα κιεβ
δεν επαιζαν τοτε εκει ιτερνετ,ουτε μαζι μου λαπτοπ ειχα ουτε ηξερα τα μαμπα και τετεια.
το μαμπα απο σλαβιανι και σαλονικιο τα εμαθα δεν χρειαζομουν κιεβο να παω σε πουτανες και μακαρι να πηγα 2 φωρες σε σαλον κιεβ!εγραψα μαλιστα οτι μια η δυο φωρες κιεβ μια 4 μερες και μια 7 ετυχε να μην
βρω καπιαν να γαμησω αλλα δεν πηγα να βρω πουτανες που τοσες περνουσαν χρισατικ.πολλες φωρες ετυχε να βρω γκομενα να γαμησω τελευτεα μερα!αυτες μεχρι τον επομενο μηνα ειχαν γκομενο και δεν ειχαμε επαφη.
δεν ειχα φεισπουκ και τετεια ουτε ασχολουμουν τοτε με αυτα,ενα απο τα λαθη μου.
διαβασε βαλκανιε πουτσαρα σε παρακαλω το antiscam ukraine russia anti scam and scam senarios
εκτος απο ολες τις πουτανιες που κανουν,φατσες,ονοματα,τηλεφωνα,εμαιλ,ποιον εχουν γκομενο γραφει καθαρα ολες αυτες ειναι στο τιντερ!χρειαζοταν να μπω στο τιντερ να μιλησω για να διακρινω με τι ειναι
αυτες που ποζαρε ο δοκτωρας?ρε αφου τις ζω δεκαετιες αυτες τις πουτανες τι να μιλησω και να πιστω με αυτες?δεν ειπαμε μπορει να μην βρηκες αλλα μια επιπεδο γκομενα και ομορφη δεν χρειαζετε να παιξει εκει.αν γαμας επιπεδο ντερτυ εχει χιλιαδες δεν σε ειπαμε και ψευτη.μην ξεχνας το 99% σε ειχαν
κλωνο κμαν αφου δεν σε εχει συναντησει ποτε κανενας ουτε μιλησες ονλινε ποτε με καπειον εδω.
θυμασε που σε ελεγα κμαν και οτι εισαι ο κλωνος του κμαν πως θα ηθελε να ειναι στην αληθινη ζωη χαχαχαα.οκ μας λες εισαι γυμασμενος νεαρος,ομορφαντρας και φενετε να προσεχεις την διατροφη σου
αλλα μην μας υποτιμας τοσο πολυ γιατι καπιοι εχουν δει και φωτο μας που υπηρετησαμε στρατο)
σε παρακαλω αντι να τα περνεις διαβασε τι λενε οι ιδικοι για τιντερ ουκρανια που ειναι η δουλεια τους να βρισκουν αυτους τους απατεωνες στο ιτερνετ.το 2012 δεν ξερω τι επεζε κιεβ τιντερ
αλλα βλεπωντας της φωτο απο τα ματσαρισματα λοβ βλεπω τι γκομενες ματσαρουν ξενους δεν ειμαι τοσο
χαζοσ οσο νομιζεις,παντα φιλικα στο λεω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ολοι ειναι σημαντικοι στον ρολο τους ο βαλκανιος για πραγα,ο κμαν για πουτανες και που συχναζουν,
ο δοκτορας με νεα οικονομικα στεκακια,εγω περισοτερο για θεματα ασφαλειας και νοοτροπιας,συμπεριφωρας
αυτων των μαλακισμενων εκει. οι περισοτεροι  πανε για να ερωτευτουν και να τους ερωτευτουν οι καραπουταναρες εκει και δεν γνωριζουν κινδυνους και το παιγνιο.πρωσωπικα δεν στελω καπειον εκει
που δεν εχει γνωστο η βοηθεια να παει μονος στο σκοταδι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πρέ κουμπάρο ...και στην ομόνοια αν πας κάθε μέρα μετά απο κάποιο διάστημα κάτι θα συμβεί! Και όχι τώρα που είναι γεμάτο Λάθρο αλλά και την δεκαετία του 90 θα συνέβαινε ! Αν ξέρεις πως κάποιο μέρος είναι επικίνδυνο το αποφεύγεις! Για να περάσουμε καλά και για γυναίκες πάμε! Όχι γυρεύοντας καβγάδες!
Σε ξένο μέρος δεν χρειάζονται καβγάδες με ντόπιους! Αυτό είναι στα άγραφα..να τη μπαίνει άσχετος σε θέματα ντόπιων! Είναι αυτοκτονία... 
Σκέψου στη Κύπρο να πλακώνονται δυο ντόπιοι μεταξύ τους και να πάει κάποιος Άγγλος με πέπερ σπρέι,μαχαίρι ή δεν ξέρω τι να το παίξει Ζορό...Θα ξεχάσουν όλοι τις διαφορές τους και θα ξεκινήσουν στις φάπες τον Αγγλο! Αυτό έπαθες κι εσύ...
αντι νο κοψω γιδροπαρκ τελικα εκοψα κιεβο αλλα οδυσσο καλα ητανε αρχικα.τα τελευτεα 3 χρονια αλλαξαν δραματικα σε σχεση μουνη διαθεσιμο εστω και πληρωμενο.ολες που αξιζουν βγηκαν απο την αγορα
και δουλευουν με αγαπουληδες στο ιτερνετ.η γκομενα που σας εγραψα χτες στο  facebook που ειναι φιλη της τρελης τελικα βρηκα οτι δουλευει σε μπουτικ ρουχων πανακριβων στην αρκαδια.
ε και παλι με τον μισθο της δεν δικαιολογει τα τοσα ταχιδια λατινικη αμερικη,εξωτικα και παντου ευρωπη,ολες εχουν εχτρα εισοδηματα χωρις χορηγηση υπυρεσιων!απο το ιτερνετ βγαζουν μεροκαμαο μονο με τις φωτο τους και την πονηρια.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ολοι ειναι σημαντικοι στον ρολο τους ο βαλκανιος για πραγα,ο κμαν για πουτανες και που συχναζουν,
ο δοκτορας με νεα οικονομικα στεκακια,εγω περισοτερο για θεματα ασφαλειας και νοοτροπιας,συμπεριφωρας
αυτων των μαλακισμενων εκει. οι περισοτεροι  πανε για να ερωτευτουν και να τους ερωτευτουν οι καραπουταναρες εκει και δεν γνωριζουν κινδυνους και το παιγνιο.πρωσωπικα δεν στελω καπειον εκει
που δεν εχει γνωστο η βοηθεια να παει μονος στο σκοταδι.
  :happy: :happy: :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.182
Πόντοι
3.656
Πλάκα κάνω ρε Χάρη,δεν μου την έπεσαν ποτέ γιατί κυκλοφορώ πάντα  με αυτοκίνητο και ποτέ πεζός την νύχτα.    
εγώ μόνο Κίεβο είχα δει μούτρα που ήταν επικίνδυνο
Λβοβ Ντνιπρε κ οντεσα όχι
Παρόλα αυτά οι λιμανισιες πόλεις γενικά έχουν μια επικίνδυνοτητα
Τοχα νιώσει το 95 στο Ρότερνταμ κ μου φάνηκε τρελό
Αλλά όντως μου την είχαν πέσει κάτι γυφτολανδοι  άνευ λογου
Επίσης κ Ντονιετσκ είχα δει να παίζουν πολύ ξύλο έξω από ντίσκο κάτι τοπικοί λεχριτες προ δεκαετίας θα φορά στο Φρανκοφσκ πάλι αλλά εκεί ήμουν με γκομενα σε υπαίθρια μπουκοτσι
Αυτοί τυχαία πέσαν πάνω μας κ λιωμα στα ποτά λέει θέλουμε να γαμιαουμε κι εμείς
Εγώ τους εσπρωξα περίμενα να φύγουν λόγω ότι ήταν  κ σχετικά μικροσωμοι
Αυτοί όμως βουτηξαν κάτι παλουκια  κι επέστρεψαν
Τελικά φάγαμε κάνα δυο στην οροφή έναν το χτύπησα λίγο με κολια κι ανάποδο τιμόνι κ τελείωσε η φαση
Τίποτα άλλο σοβαρό με τόσες καταδρομικες κ τόσα νθχτοπερπατηματα δεν μουτυχε

Επισκέπτης
εγώ μόνο Κίεβο είχα δει μούτρα που ήταν επικίνδυνο
Λβοβ Ντνιπρε κ οντεσα όχι
Παρόλα αυτά οι λιμανισιες πόλεις γενικά έχουν μια επικίνδυνοτητα
Τοχα νιώσει το 95 στο Ρότερνταμ κ μου φάνηκε τρελό
Αλλά όντως μου την είχαν πέσει κάτι γυφτολανδοι  άνευ λογου
Επίσης κ Ντονιετσκ είχα δει να παίζουν πολύ ξύλο έξω από ντίσκο κάτι τοπικοί λεχριτες προ δεκαετίας θα φορά στο Φρανκοφσκ πάλι αλλά εκεί ήμουν με γκομενα σε υπαίθρια μπουκοτσι
Αυτοί τυχαία πέσαν πάνω μας κ λιωμα στα ποτά λέει θέλουμε να γαμιαουμε κι εμείς
Εγώ τους εσπρωξα περίμενα να φύγουν λόγω ότι ήταν  κ σχετικά μικροσωμοι
Αυτοί όμως βουτηξαν κάτι παλουκια  κι επέστρεψαν
Τελικά φάγαμε κάνα δυο στην οροφή έναν το χτύπησα λίγο με κολια κι ανάποδο τιμόνι κ τελείωσε η φαση
Τίποτα άλλο σοβαρό με τόσες καταδρομικες κ τόσα νθχτοπερπατηματα δεν μουτυχε
δε σε γαμησανε τελικα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom