Γιατί και πεζός τη νύχτα ποιο το πρόβλημα? Εχω οργώσει ενδεικτικά το Λβιβ , τη Βίνιτσα και το Κίεβο περπατώντας νύχτα πάνω από ώρα σε δρόμους χωρίς ψυχή! Μόσχα το ίδιο στο κέντρο! Χάνεις τη μαγεία των πόλεων και λεπτομέρειες αν κινείσαι με αυτοκίνητο κι ας εχει -20!
Πότε δεν έχει συμβεί κάτι ύποπτο!
*ελπίζω Ο Χάρης αύριο να μην γράφει σεντόνια επ αυτού διότι έχουμε εμπαιδώσει τις ιστορίες του! Χρειάζεται λίγο προσοχή αλλά όχι παραπάνω απ ότι σε κάθε πόλη!
[/quote
Γιατί και πεζός τη νύχτα ποιο το πρόβλημα? Εχω οργώσει ενδεικτικά το Λβιβ , τη Βίνιτσα και το Κίεβο περπατώντας νύχτα πάνω από ώρα σε δρόμους χωρίς ψυχή! Μόσχα το ίδιο στο κέντρο! Χάνεις τη μαγεία των πόλεων και λεπτομέρειες αν κινείσαι με αυτοκίνητο κι ας εχει -20!
Πότε δεν έχει συμβεί κάτι ύποπτο!
*ελπίζω Ο Χάρης αύριο να μην γράφει σεντόνια επ αυτού διότι έχουμε εμπαιδώσει τις ιστορίες του! Χρειάζεται λίγο προσοχή αλλά όχι παραπάνω απ ότι σε κάθε πόλη!
καπιοι ειναι πολυ ελαφρυομυαλοι.μου λενε πηγα μια φωρα κιεβ δεν επαθα τιποτα αρα ασφαλες!
το γιδρπαρκ ειναι η πιο επικινδυνη ζωνη στο κιεβ και στα 15 16 χρονια που πηγαινα καθε μερα μια φωρα
με ληστεψαν και μια με κτυπησαν σε καυγα που δεν επρεπε να ξεκινησω!
στην μοσχα μεχει το 2012 που πηγαινα τοσα χρονια μια φωρα μου την επεσεν και εκλεπσαν με κολπο
χωρις να πεσει ξυλο.παντου πηγα ανατολικη ευρωπη σοφια,βουκουρεστι,ριγα ,βελιγραδι 4 φορες και αλλου
βραδυ ποτε δεν μου την επεσαν εμενα αλλα δεν σημαινει οτι σε καπειον αλλον εκεινη την νυκτα δεν ειχε καλη τυχη.το κακο μια φωρα γινετε!ουτε οδυσσο τωσα χρονια εκει στα ξυλινα σπιτακια που καθωντε περιεργοι ημουν καθε μερα μεχρι 2 πρωι και εδειχνα τα λεφτα.εκτος μερικους ενοχλητικους που τον
εναν τον φοβερισε ο τσος και ο αλεκος ποτε δεν μου εκαναν κατι.
την μερα που με κτυπησαν αδεια ηταν η πολη 12 30 βραδυ βγηκα να συναντησω κυπριο.
αυτοι με ειδαν που μενω.οταν γυρισα πισω μπηκα σπιτι και ξαναποφασησα να βολταρω να παω σουπερμαρκετ.
αυτοι με ξαναειδαν και με περιμεναν να γυρισω στο υπογειο εξω απο την πορτα που δεν σε βλεπει κανεις στον δρομο.κρυφτηκαν πισω απο αυτοκινητα στο παρκινκ διπλα στο υπογειο.γυριζωντας πισω να δω ποιος ειναι με κτυπησε με σιδερογροθια.αν σε πιασουν στον υπνο τελειωσε.
ποσες φωρες εγραφα οδυσσο παω λογο ασφαλειας που δεν εχει το κιεβο?τωρα λεω και εδω μπορει να τυχει.
φετος οδυσσο με οπλα και μαχαιρια ληστεψαν χιλιαδες τουριστες μεχρι ηλικιωμενες γερμανιδες,κινεζουσ εξω απο χοτελ με οπλο και αλλες ιστοριες.κιεβο μεχρι τον πρεσβη της ελβετιας στοο ρεστοραν και λετονο διπλοματη εξω απο χοτελ!χτες οδυσσο μπουκαραν σε σπιτι πολυτελειας σε μια παραλια 60 λεπτα απο κεντρο οδυσσου.εκει χτιζονται σπιτια πολυτελειας στην θαλασα αλλα ειναι απομερα.
σκωτωσαν τον επιχειρηματια και εκλεψαν οτι βρηκαν.η γκομενα του δεν ηταν σπιτι.
φετος οδυσσο μεχρι ηλικιωμενους καθαρισαν για 50 γριβνα!σε 4-5 οικογενειες φετος μπηκαν στο σπιτι τους εδειραν ολη την οικογενεια και πηραν τα λεφτα.ο ενας ηταν ναυτικος επεστρεψε απο ταξιδι και το ηξεραν εφερε λεφτα.για αυτο ασε τις χαζομαρες εκανε ς βολτα και δεν σε πειραξαν.απλα ετυχε.
τοσα χρονια κιεβ εγω βραδθ δεν κθκλοφορουσα παντου?μεχρι 2012 κιεβ ομως εκτος οτι κινομουν σαν ντοπιος ειχα πιο απλο ντυσιμο καμια νικε φανελα αθλητικα σπορτ παπουτσια για να ειμαι ανετος.
αλλα πορτοφωλι παντα υπερβολικα γεματο.κιεβο ηξεραν ειχα λεφτα γιδροπαρκ δεν με πλισιαζε μυγα!
εδινα και σε πορτιερηδες και με προσεχαν.ο ενας ελεγε παλι εδω τραβα μαλακα αρσεναλνα στο σιουτερσ
εχεις λεφτα μην ερχεσε εδω που ειναι ολοι αλητες.αυτος παντα ελεγε μην ερχεσε.
οταν εφυγε αυτος επαθα ζημια γιδροπαρκ καλοκαιρι απο ασχετους που δεν ηξερε κανενας.
καλοκαιρι μαζευοντε απο αλλες περιοχες κλεφτες και μαλακες.οπως και οδυσσο αν ηθελαν να με κτυπησουν
εκει στα ξυλινα σπιτακια μονος μεχρι πρωι θα το εκαναν τοσο καιρο