aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Αστα αυτά τα τρύπια και πες μας αν θα έριχνες μια... τσαπου στο παρακάτω μιλφόνι!!!!!!!!!!Κλιντ έχω κάτι τσουξηματα ενίοτε
Τοχω αποδώσει σε αιμοροιδες
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αστα αυτά τα τρύπια και πες μας αν θα έριχνες μια... τσαπου στο παρακάτω μιλφόνι!!!!!!!!!!Κλιντ έχω κάτι τσουξηματα ενίοτε
Κλιντ έχω κάτι τσουξηματα ενίοτε
Αστα αυτά τα τρύπια και πες μας αν θα έριχνες μια... τσαπου στο παρακάτω μιλφόνι!!!!!!!!!!![]()
![]()
---->
Πούτσα σε Σλοβάκες ονειρεύομαι!Αυτά είναι λογικά, της ηλικίας.
Άσε το νεούδι το τσαμπίκο να ονειρεύεται σλοβάκικα μιλφόνια.
Πούτσα σε Σλοβάκες ονειρεύομαι!Άντε και μπήκε Απρίλης!!!
![]()
![]()
Σε μια βδομάδα σκάνε μαζικά τα Τσαρτερ!
Το Σαββατο σκάει αεροπλάνο απο Λιθουανία! Θα πάω να κάνω αυτοψία , τι θα φέρει!!!!
![]()
Άλλοι επενδύουν κατοστάρικα σε αεροπορικά, ξενοδοχεία, εστιατόρια, δωράκια για να εντυπωσιάσουν τις ντεβούσκες και εγώ σε Pull&Bear, Jack&Jones και Pepe's!Μυστη Αετζιαν, ηθελα να κανω ενα ποστ για τον φιλο μου τον Χαρρι, αλλα ειδα οτι σε επιασε η ανοιξη!
Γενικα απο μπλουζακια σκιζεις!(βασικο αξεσουαρ -Παντως μην μου πεις οτι εχεις και απο εκεινα τα διχτυωτα με νεκροκεφαλη που φοραγε και ο Σταθης Ψαλτης!).
Τι ακουγεται κατω? Φημες σε σαητ λενε οτι θα εχει πολλους ρωσσους! Περιμενουμε φωτορεπορταζ και ανταποκριση απο το αεροπορτο!
Καλη σεζον και καλα θηραματα!
Σιγουρα ο βαλκανιος μαραθωνοδρομος εραστης Ρεντ, εκει πανω στα χιονια θα ηταν αναγκασμενος να δωσει μια τσαπου στο σλοβακογκραννι για να ζεσταθει, στα υπογεια του νεκροτομειου!
Αφιερωμενο στον Χαρρη, χρονια πολλα, μερα που ειναι!
(Χαρρη, τα μεγαφωνα τερμα)
Αστα αυτά τα τρύπια και πες μας αν θα έριχνες μια... τσαπου στο παρακάτω μιλφόνι!!!!!!!!!!![]()
![]()
---->
Τυπικές Ρωσίδες εξάπτουν το Χάρη που παρακολουθεί.
Γενικά έχουν αυτές τις αισθησιακές κινήσεις,σπάνια βλέπεις Σλοβάκες,Τσέχες ή Πολωνέζες να παίρνουν τέτοιες εκφράσεις αν και καμιά φορά βυθίζονται στο σλαβισμό και χορεύουν έτσι σα να βρίσκονται σε προοργασιμό τρανς έτοιμες να εκραγούν από τις καύλες.
ταιριαζουμε με την γκομενα,εχουμε την ιδια αρωστια χαχαχαχα.φερτε το τηλεφωνο της πανιας!Δεν αντιλαμβάνεστε το παίγνιο...
Τυπικές Ρωσίδες εξάπτουν το Χάρη που παρακολουθεί.
Γενικά έχουν αυτές τις αισθησιακές κινήσεις,σπάνια βλέπεις Σλοβάκες,Τσέχες ή Πολωνέζες να παίρνουν τέτοιες εκφράσεις αν και καμιά φορά βυθίζονται στο σλαβισμό και χορεύουν έτσι σα να βρίσκονται σε προοργασιμό τρανς έτοιμες να εκραγούν από τις καύλες.
Οργανώνω τώρα πορνοεκδρομή το Μάιο Ουκρανία,Ρωσία με στόχο τον πούτσο.Θα πρέπει να ρίξω τρεις πούτσους και δυο καυλιά τουλάχιστον,μιλάμε για ελεεινώς γελοίες απαιτήσεις οπότε αναμενωμένως θα πιάσω το στόχο.
Ρωσία σε ποια πόλη θα πας;
Δεν μπορώ να πω.Θα είναι πάντως μικρομεγάλη.Με περιμένει μια καινούργια γκόμενα,έχω σπονσοράρει κανά εξάμηνο και τώρα πάω να απολαύσω τους καρπούς των κόπων μου.Εννοείται μιλάει μόνο ρωσσικά όπως σχεδόν όλες οι Ρωσσίδες της επαρχίας.
Εκανα και έκπτωση στο ύψος,ούτε 183 δεν είναι.
Τα βασικά ερωτήματα είναι.
1.Πρέπει πρώτα να πάω Ουκρανία και μετά Ρωσία ή το αντίστροφο?
2.Πόσες μέρες πρέπει να κάτσω Ουκρανία,πόσες Ρωσία?Εχω δυο βδομάδες άδεια αν και δε θα τις χρησιμοποιήσω όλες.
3.Και σημαντικότερο.Πόσο είναι το αναγκαίο budget?Αν πάω με 3000 ευρώ μόνο,θα τα καταφέρω ή θα τον πιω κλαρίνο?Η να σκάσω με 4000 ευρώ και αυξημένο κίνδυνο ψειρίσματος?
Μάλλον θα προτιμήσω την ενδιάμεση λύση,θα κουβαλήσω 3500 ευρώ για το ντουμπλέν.
Θα σκάσω μόνο τριήμερο Κίεβο για να μην προλάβουν να με γδάρουν οι σπονσορέτς και θα έχω αρκετή δύναμη πυρός για τις περιπέτειες στη ρωσική ενδοχώρα.
Η άλλη λύση είναι να εμφανιστώ ως χρυσός Βαλκάνιος άρχων φορτωμένος με rublej να τρέχουν από παντού στη νέα Ρωσίδα για το White God effect και μετά να σκάσω Κίεβο να φιλοδωρήσω με ό,τι μείνει τις κλασσικές σπονσορέτς.Μάλλον αυτή τη λύση θα προτιμήσω τελικά,πιστεύω η γκόμενα αξίζει αρχοντική παρουσίαση,φορτωμένους στόλους,δεν μπορώ το άγχος.
Υπάρχει και τρίτη λύση ελληνικού τύπου.Να σκάσω για καμιά βδομάδα βαθιά Ρωσία και μετά να την κάνω για Λβωφ που επίσης ψήνω νέα σπονσορέτ.Ετσι θα έρθει πολύ πιο οικονομικά,τα 3000 ευρώ φτάνουν απεριόριστα.Το πρόβλημα είναι οτι η επαρχία είναι βαρετή,θα βαράμε ενέσεις,δεν έχεις τι να κάνεις αλλά ίσως και να ξεκουράζεσαι καλύτερα.Αμα τα δω ψιλοσκατά,φεύγω επιτόπου και έρχομαι Κίεβο για σταθερό πούτσο.
Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.