Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Κλιντ έχω κάτι τσουξηματα ενίοτε
Τοχω αποδώσει σε αιμοροιδες

Αυτά είναι λογικά, της ηλικίας.

Άσε το νεούδι το τσαμπίκο να ονειρεύεται σλοβάκικα μιλφόνια.

Αστα αυτά τα τρύπια και πες μας αν θα έριχνες μια... τσαπου στο παρακάτω μιλφόνι!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:---->

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτά είναι λογικά, της ηλικίας.

Άσε το νεούδι το τσαμπίκο να ονειρεύεται σλοβάκικα μιλφόνια.
Πούτσα σε Σλοβάκες ονειρεύομαι! :knockinb: Άντε και μπήκε Απρίλης!!! :rockon: :rockon: :rockon: Σε μια βδομάδα σκάνε μαζικά τα Τσαρτερ! :wanker: Το Σαββατο σκάει αεροπλάνο απο Λιθουανία! Θα πάω να κάνω αυτοψία , τι θα φέρει!!!! :orchestra:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Πούτσα σε Σλοβάκες ονειρεύομαι! :knockinb: Άντε και μπήκε Απρίλης!!! :rockon: :rockon: :rockon: Σε μια βδομάδα σκάνε μαζικά τα Τσαρτερ! :wanker: Το Σαββατο σκάει αεροπλάνο απο Λιθουανία! Θα πάω να κάνω αυτοψία , τι θα φέρει!!!! :orchestra:

Σε βλέπω στις ειδήσεις "τρελός μπούκαρε στον αεροδιάδρομο του αερολιμένα Διαγόρας".

lithuania.jpg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πάρτε και μια προπέρσινή μου Σλοβάκα η οποία ήρθε δυο φορές στη Ρόδο και βέβαια γίναν όλα :knockinb: κατ' επανάληψη !

Συνημμένα

• IMG_6253.JPG
    IMG_6253.JPG
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 34
  • IMG_6252.JPG
    IMG_6252.JPG
    2 MB · Εμφανίσεις: 29

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστη Αετζιαν, ηθελα να κανω ενα ποστ για τον φιλο μου τον Χαρρι, αλλα ειδα οτι σε επιασε η ανοιξη!
Γενικα απο μπλουζακια σκιζεις!(βασικο αξεσουαρ -Παντως μην μου πεις οτι εχεις και απο εκεινα τα διχτυωτα με νεκροκεφαλη που φοραγε και ο Σταθης Ψαλτης!).
Τι ακουγεται κατω? Φημες σε σαητ λενε οτι θα εχει πολλους ρωσσους! Περιμενουμε φωτορεπορταζ και ανταποκριση απο το αεροπορτο!
Καλη σεζον και καλα θηραματα!
Σιγουρα ο βαλκανιος μαραθωνοδρομος εραστης Ρεντ, εκει πανω στα χιονια θα ηταν αναγκασμενος να δωσει μια τσαπου στο σλοβακογκραννι για να ζεσταθει, στα υπογεια του νεκροτομειου!

Αφιερωμενο στον Χαρρη, χρονια πολλα, μερα που ειναι!
(Χαρρη, τα μεγαφωνα τερμα)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μυστη Αετζιαν, ηθελα να κανω ενα ποστ για τον φιλο μου τον Χαρρι, αλλα ειδα οτι σε επιασε η ανοιξη!
Γενικα απο μπλουζακια σκιζεις!(βασικο αξεσουαρ -Παντως μην μου πεις οτι εχεις και απο εκεινα τα διχτυωτα με νεκροκεφαλη που φοραγε και ο Σταθης Ψαλτης!).
Τι ακουγεται κατω? Φημες σε σαητ λενε οτι θα εχει πολλους ρωσσους! Περιμενουμε φωτορεπορταζ και ανταποκριση απο το αεροπορτο!
Καλη σεζον και καλα θηραματα!
Σιγουρα ο βαλκανιος μαραθωνοδρομος εραστης Ρεντ, εκει πανω στα χιονια θα ηταν αναγκασμενος να δωσει μια τσαπου στο σλοβακογκραννι για να ζεσταθει, στα υπογεια του νεκροτομειου!

Αφιερωμενο στον Χαρρη, χρονια πολλα, μερα που ειναι!
(Χαρρη, τα μεγαφωνα τερμα)
Άλλοι επενδύουν κατοστάρικα σε αεροπορικά, ξενοδοχεία, εστιατόρια, δωράκια για να εντυπωσιάσουν τις ντεβούσκες  και εγώ σε Pull&Bear, Jack&Jones και Pepe's!
Βέβαια παίζει ρόλο και η ηλικία! Τη συγκεκριμένη Σλοβάκα απο την στιγμή που τη γνώρισα μέχρι να τη πάω παραλία δεν χρειάστηκε καν να τη κεράσω! Και μου έκανε εντύπωση πως ξαναήρθε για repeat!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
πάρε τηλέφωνο τον Μίδα να κατέβει στην Ρόδο να καληγώσει το γκρουπ από τις ντέβουσκες που θα ρθουν με το κρεάτινο λάσο του  :happy:

Συνημμένα

• rosia-simaia-arxeio.jpg
    rosia-simaia-arxeio.jpg
    33,1 KB · Εμφανίσεις: 22

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τυπικές Ρωσίδες εξάπτουν το Χάρη που παρακολουθεί.

Γενικά έχουν αυτές τις αισθησιακές κινήσεις,σπάνια βλέπεις Σλοβάκες,Τσέχες ή Πολωνέζες να παίρνουν τέτοιες εκφράσεις αν και καμιά φορά βυθίζονται στο σλαβισμό και χορεύουν έτσι σα να βρίσκονται σε προοργασιμό τρανς έτοιμες να εκραγούν από τις καύλες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216

Γενικά έχουν αυτές τις αισθησιακές κινήσεις,σπάνια βλέπεις Σλοβάκες,Τσέχες ή Πολωνέζες να παίρνουν τέτοιες εκφράσεις αν και καμιά φορά βυθίζονται στο σλαβισμό και χορεύουν έτσι σα να βρίσκονται σε προοργασιμό τρανς έτοιμες να εκραγούν από τις καύλες.

O τυπος τον εκανε λαστιχο...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δεν αντιλαμβάνεστε το παίγνιο...
ταιριαζουμε με την γκομενα,εχουμε την ιδια αρωστια χαχαχαχα.φερτε το τηλεφωνο της πανιας!
ρε τσιγγανα ειναι αυτη η πατσαβουρα την πηρε η πουτανα η πανια να σπανε πλακα χαχαχαχα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οργανώνω τώρα πορνοεκδρομή το Μάιο Ουκρανία,Ρωσία με στόχο τον πούτσο.Θα πρέπει να ρίξω τρεις πούτσους και δυο καυλιά τουλάχιστον,μιλάμε για ελεεινώς γελοίες απαιτήσεις οπότε αναμενωμένως θα πιάσω το στόχο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Οργανώνω τώρα πορνοεκδρομή το Μάιο Ουκρανία,Ρωσία με στόχο τον πούτσο.Θα πρέπει να ρίξω τρεις πούτσους και δυο καυλιά τουλάχιστον,μιλάμε για ελεεινώς γελοίες απαιτήσεις οπότε αναμενωμένως θα πιάσω το στόχο.

Ρωσία σε ποια πόλη θα πας;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρωσία σε ποια πόλη θα πας;

Δεν μπορώ να πω.Θα είναι πάντως μικρομεγάλη.Με περιμένει μια καινούργια γκόμενα,έχω σπονσοράρει κανά εξάμηνο και τώρα πάω να απολαύσω τους καρπούς των κόπων μου.Εννοείται μιλάει μόνο ρωσσικά όπως σχεδόν όλες οι Ρωσσίδες της επαρχίας.
Εκανα και έκπτωση στο ύψος,ούτε 183 δεν είναι.
Τα βασικά ερωτήματα είναι.
1.Πρέπει πρώτα να πάω Ουκρανία και μετά Ρωσία ή το αντίστροφο?
2.Πόσες μέρες πρέπει να κάτσω Ουκρανία,πόσες Ρωσία?Εχω δυο βδομάδες άδεια αν και δε θα τις χρησιμοποιήσω όλες.
3.Και σημαντικότερο.Πόσο είναι το αναγκαίο budget?Αν πάω με 3000 ευρώ μόνο,θα τα καταφέρω ή θα τον πιω κλαρίνο?Η να σκάσω με 4000 ευρώ και αυξημένο κίνδυνο ψειρίσματος?
Μάλλον θα προτιμήσω την ενδιάμεση λύση,θα κουβαλήσω 3500 ευρώ για το ντουμπλέν.
Θα σκάσω μόνο τριήμερο Κίεβο για να μην προλάβουν να με γδάρουν οι σπονσορέτς και θα έχω αρκετή δύναμη πυρός για τις περιπέτειες στη ρωσική ενδοχώρα.
Η άλλη λύση είναι να εμφανιστώ ως χρυσός Βαλκάνιος άρχων φορτωμένος με rublej να τρέχουν από παντού στη νέα Ρωσίδα για το White God effect και μετά να σκάσω Κίεβο να φιλοδωρήσω με ό,τι μείνει τις κλασσικές σπονσορέτς.Μάλλον αυτή τη λύση θα προτιμήσω τελικά,πιστεύω η γκόμενα αξίζει αρχοντική παρουσίαση,φορτωμένους στόλους,δεν μπορώ το άγχος.

Υπάρχει και τρίτη λύση ελληνικού τύπου.Να σκάσω για καμιά βδομάδα βαθιά Ρωσία και μετά να την κάνω για Λβωφ που επίσης ψήνω νέα σπονσορέτ.Ετσι θα έρθει πολύ πιο οικονομικά,τα 3000 ευρώ φτάνουν απεριόριστα.Το πρόβλημα είναι οτι η επαρχία είναι βαρετή,θα βαράμε ενέσεις,δεν έχεις τι να κάνεις αλλά ίσως και να ξεκουράζεσαι καλύτερα.Αμα τα δω ψιλοσκατά,φεύγω επιτόπου και έρχομαι Κίεβο για σταθερό πούτσο.
Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Δεν μπορώ να πω.Θα είναι πάντως μικρομεγάλη.Με περιμένει μια καινούργια γκόμενα,έχω σπονσοράρει κανά εξάμηνο και τώρα πάω να απολαύσω τους καρπούς των κόπων μου.Εννοείται μιλάει μόνο ρωσσικά όπως σχεδόν όλες οι Ρωσσίδες της επαρχίας.
Εκανα και έκπτωση στο ύψος,ούτε 183 δεν είναι.
Τα βασικά ερωτήματα είναι.
1.Πρέπει πρώτα να πάω Ουκρανία και μετά Ρωσία ή το αντίστροφο?
2.Πόσες μέρες πρέπει να κάτσω Ουκρανία,πόσες Ρωσία?Εχω δυο βδομάδες άδεια αν και δε θα τις χρησιμοποιήσω όλες.
3.Και σημαντικότερο.Πόσο είναι το αναγκαίο budget?Αν πάω με 3000 ευρώ μόνο,θα τα καταφέρω ή θα τον πιω κλαρίνο?Η να σκάσω με 4000 ευρώ και αυξημένο κίνδυνο ψειρίσματος?
Μάλλον θα προτιμήσω την ενδιάμεση λύση,θα κουβαλήσω 3500 ευρώ για το ντουμπλέν.
Θα σκάσω μόνο τριήμερο Κίεβο για να μην προλάβουν να με γδάρουν οι σπονσορέτς και θα έχω αρκετή δύναμη πυρός για τις περιπέτειες στη ρωσική ενδοχώρα.
Η άλλη λύση είναι να εμφανιστώ ως χρυσός Βαλκάνιος άρχων φορτωμένος με rublej να τρέχουν από παντού στη νέα Ρωσίδα για το White God effect και μετά να σκάσω Κίεβο να φιλοδωρήσω με ό,τι μείνει τις κλασσικές σπονσορέτς.Μάλλον αυτή τη λύση θα προτιμήσω τελικά,πιστεύω η γκόμενα αξίζει αρχοντική παρουσίαση,φορτωμένους στόλους,δεν μπορώ το άγχος.

Υπάρχει και τρίτη λύση ελληνικού τύπου.Να σκάσω για καμιά βδομάδα βαθιά Ρωσία και μετά να την κάνω για Λβωφ που επίσης ψήνω νέα σπονσορέτ.Ετσι θα έρθει πολύ πιο οικονομικά,τα 3000 ευρώ φτάνουν απεριόριστα.Το πρόβλημα είναι οτι η επαρχία είναι βαρετή,θα βαράμε ενέσεις,δεν έχεις τι να κάνεις αλλά ίσως και να ξεκουράζεσαι καλύτερα.Αμα τα δω ψιλοσκατά,φεύγω επιτόπου και έρχομαι Κίεβο για σταθερό πούτσο.
Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.

Πωωω ταλαιπωρια... στου διαολου τη μανα, σε συνθηκες τριτοκοσμικες ! και να μην μπορεις να ανταλλαξεις ουτε μια κουβεντα ?

Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση..

Αν και εσυ που εισαι συνηθισμενος στις στερησεις δεν θα σου κακοφανει ιδιαιτερα ! Αλλα ρε φιλε να πληρωνεις για να ζει η καθε εκδιδομενη ζωη χαρισαμενη και εσυ να ζεις σαν τον
τελευταιο ξεπλενη για να μπεις στο μπου και να ποσταρεις ενα γυμνοο σωμα η μια φωτο που καποια σε φιλαει με το ζορι, ειναι σχιζοφρενεια !
Νοοτροπια Ελλαδας του 50, με βασανα και Νικο Ξανθοπουλο

Και σιγα μη γαμησεις δηλαδη...

Αρα αφου θα πας Μαιο , Απριλιο  που θα πεσει η οικονομια της αρκουδας,  και που ειναι Πασχα θα φας αρνι απο youtube ? Εχουμε κανα με αναλυση 4Κ να χορτασει ο ανθρωπος ?
,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom