Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.126
Πόντοι
3.656

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μεταφραση
Θα είμαι με την γκομενα δύο μέρες σπίτι της
δεν πάω πουθενά αντε κάνα έστιατοριο
εκεί κοντά
Θα δώσω κάνα 1000ε σε δωρα
Θα γαμισω τρία καυλια κι ένα πουτσο δηλ
4χ 3 μιν, ένα δώδεκαλεπτο  δηλ σε δύο μέρες
Θα βγάλω καμμια φώτο για το μπου αν μπορεσω
κ την έκανα

Μπα,όχι.Σε ξενοδοχείο θα μείνω.Αυτή είναι καλλιτεχνικός τύπος,γουστάρει θέατρα κτλ.
Θα απολαύσω ρωσική κουζίνα φυσικά.
Για μία βδομάδα το βλέπω ή 5 μέρες,πρέπει να υπολογίσω τους χρόνους.
Σε δώρα το βλέπω για καμιά τρακοσάρα λογικά.Από την εμπειρία μου οι Ρωσίδες της επαρχίας ζητάνε 8000-12000 ρούβλια τη μέρα σε δώρα,οικονομική υποστήριξη κτλ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μπα,όχι.Σε ξενοδοχείο θα μείνω.Αυτή είναι καλλιτεχνικός τύπος,γουστάρει θέατρα κτλ.
Θα απολαύσω ρωσική κουζίνα φυσικά.
Για μία βδομάδα το βλέπω ή 5 μέρες,πρέπει να υπολογίσω τους χρόνους.
Σε δώρα το βλέπω για καμιά τρακοσάρα λογικά.Από την εμπειρία μου οι Ρωσίδες της επαρχίας ζητάνε 8000-12000 ρούβλια τη μέρα σε δώρα,οικονομική υποστήριξη κτλ.

kman2 γενικά να είσαι προσεκτικός διότι η ρώσικη επαρχία είναι ιδιαίτερα σκληρή και οι άνθρωποι όσο πιο βαθιά στην Ρωσία πας, είναι πρωτόγονοι και λιγότερο εξευρωπάισμένοι πρόσεχε και να έχεις μάτια και στην πλάτη σου μην βρεθείς σε κανένα χαντάκι. μην κάνεις επίδειξη και εφετζιλίκια γιατί θα προσελκύσεις όλα τα καλά φρούτα και μαργαριτάρια της πόλης που θα είσαι.

κάτι μου λέει σε πόλη κοντά στα Ουράλια θα είσαι... ;) μπαγασάκο σε έχω καταλάβει τόσα χρόνια που σε διαβάζω.

good luck και ο Θεός μαζί σου kman2  :priest:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

άντε και καλούς απογόνους σου εύχομαι, αν δεν την γκαστρώσεις μην φύγεις από εκεί, μην πάνε τζάμπα και τα δώρα που θα της κάνεις

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Με αφορμή μια συζήτηση που είχα με έναν καλό φίλο απο το site σας βάζω στη φώτο το πυρηνικό υπερόπλο :rockon: του οργανωμένου σεξοταξιδιώτη!Το συγκεκριμένο γκάτζετάκι βρίσκεται πάντα στη βαλίτσα μου απο το 2014 και μετά και με κόστος μόλις 30€ Αξίζει  όσο δεκάδες κμανικοι πύραυλοι!Βασικά είναι ασύμετρη απειλή για τις Ντέβουσκες!
Και ο λόγος είναι πως μετατρέπέι ένα ανιαρό διαμέρισμα ή δωμάτιο σε ένα χώρο καλύτερο απο εστιατόριο ή μπαράκι!
Με αυτό το εργαλείο στρατηγικής συμασίάς αποφεύγετε ραντεβού σε πολυέξοδα εστιατόρια και μπαρ και έχετε την ιδανική ατμόσφαιρα για σκοράρισμα στα ραντεβού!
Ενδείκνυται και για όσους έχουν γκόμενα πάνω για να κάνουν ατμόσφαιρα στο σπίτι και να μην τους τρέχει σε σούσι μπαρ και λοιπές μλκιες!Ποτάκια και φαγητό σπίτι και ξεπούτσιασμα  :knockinb: μέχρι τελικής πτώσεως!!! :rockon:
Συγνώμη για τα χρόνια καθυστέρησης  για αυτή τη πληροφορία αλλά είναι πάντα επίκαιρη ! :hi:
*Δεν χρειάζεται μεγαλύτερο γιατί θα είναι υπερβολή!Το συγκεκριμένο δίνει την υπέρώθηση που χρειάζεται κάθε οργανωμένος σεξοταξιδευτής και έμπειρος χειριστής του Τίντερ και των νετ ραντεβού!!!

*JBL Go λέγεται

Συνημμένα

• IMG_6279.JPG
    IMG_6279.JPG
    1.011,2 KB · Εμφανίσεις: 24

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με αφορμή μια συζήτηση που είχα με έναν καλό φίλο απο το site σας βάζω στη φώτο το πυρηνικό υπερόπλο :rockon: του οργανωμένου σεξοταξιδιώτη!Το συγκεκριμένο γκάτζετάκι βρίσκεται πάντα στη βαλίτσα μου απο το 2014 και μετά και με κόστος μόλις 30€ Αξίζει  όσο δεκάδες κμανικοι πύραυλοι!Βασικά είναι ασύμετρη απειλή για τις Ντέβουσκες!
Και ο λόγος είναι πως μετατρέπέι ένα ανιαρό διαμέρισμα ή δωμάτιο σε ένα χώρο καλύτερο απο εστιατόριο ή μπαράκι!
Με αυτό το εργαλείο στρατηγικής συμασίάς αποφεύγετε ραντεβού σε πολυέξοδα εστιατόρια και μπαρ και έχετε την ιδανική ατμόσφαιρα για σκοράρισμα στα ραντεβού!
Ενδείκνυται και για όσους έχουν γκόμενα πάνω για να κάνουν ατμόσφαιρα στο σπίτι και να μην τους τρέχει σε σούσι μπαρ και λοιπές μλκιες!Ποτάκια και φαγητό σπίτι και ξεπούτσιασμα  :knockinb: μέχρι τελικής πτώσεως!!! :rockon:
Συγνώμη για τα χρόνια καθυστέρησης  για αυτή τη πληροφορία αλλά είναι πάντα επίκαιρη ! :hi:
*Δεν χρειάζεται μεγαλύτερο γιατί θα είναι υπερβολή!Το συγκεκριμένο δίνει την υπέρώθηση που χρειάζεται κάθε οργανωμένος σεξοταξιδευτής και έμπειρος χειριστής του Τίντερ και των νετ ραντεβού!!!

*JBL Go λέγεται

Μπα,αυτές προτιμούν τα τοπικά μουσικά προγράμματα της τηλεόρασης τύπου ντίσκο πόλο αλλά με δικά τους ρωσικά ή ουκρανικά τραγούδια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ένα από τα υποψήφια τραγούδια στην Ουκρανία για τη Eurovision.Εκφράζει την ατμόσφαιρα και το φρόνημα των εγχώριων κορασίδων αρκετά καλά.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μπα,αυτές προτιμούν τα τοπικά μουσικά προγράμματα της τηλεόρασης τύπου ντίσκο πόλο αλλά με δικά τους ρωσικά ή ουκρανικά τραγούδια.
Αρχηγέ με αυτό παίζεις ότι θέλεις απο YouTube! Ξεκινάς απο τη μουσική σου και μετά η γκόμενα σου βάζει τη μουσική που τη καβλώνει  για να γαμηθεί!

Spartacus

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
καλησπέρα και από εμένα.

χρειάζομαι κάποιες συμβουλές, αν και διάβασα κάποια πράγματα.

1- Είναι ασφαλισμένα να πηγαίνεις στα σπίτια που είναι οι κοπέλες ή καλύτερα στον δικό σου χώρο?
2- Ξενοδοχείο ή διαμέρισμα AirBB. και με ποία κριτήρια τα επιλέγεις για να μπορείς να φέρνεις κοπέλες?
3- Από μία σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα απίστευτα όμορφες κοπέλες με 40-50 ευρώ. Έτσι είναι οι τιμές ή παίζουν και άλλα πράγματα?
4- Τι άλλο σημαντικό πρέπει να γνωρίζω?

Συγνώμη για τις αρκετές ερωτήσεις και σας ευχαριστώ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καλησπέρα και από εμένα.

1- Είναι ασφαλισμένα να πηγαίνεις στα σπίτια που είναι οι κοπέλες ή καλύτερα στον δικό σου χώρο?
2- Ξενοδοχείο ή διαμέρισμα AirBB. και με ποία κριτήρια τα επιλέγεις για να μπορείς να φέρνεις κοπέλες?
3- Από μία σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα απίστευτα όμορφες κοπέλες με 40-50 ευρώ. Έτσι είναι οι τιμές ή παίζουν και άλλα πράγματα?

1.Είτε γαμήσεις στα διαμερίσματα που είναι οι γκόμενες είτε στο δικό σου διαμέρισμα το ίδιο είναι.Απλά για να τη φέρεις στο δικό σου πληρώνεις ένα παραπάνω κόμιστρο στον ταρίφα,κάπου 10 ευρώ.
2.Ολοι διαμερίσματα επιλέγουν γιατί μερικά ξενοδοχεία ζητάνε ταυτότητα από τις γκόμενες και πρέπει να λαδώσεις το ρεσεψιονίστ ή το θυρωρό για να αφήσουν τη γκόμενα να περάσει αβρόχοις ποσί.Οι γκόμενες δε θέλουν να λερωθεί η υπόληψή τους οτι και καλά πηδήχτηκαν με αγνώστους στο ξενοδοχείο οπότε μπορεί να είναι διαστακτικές να δώσουν στοιχεία και πρέπει να λαδώσεις.Μιλάμε για μικροποσά πάντα.
3.Τα σάιτ με γκόμενες τέτοιας εμφάνισης και αντιστοίχως χαμηλές τιμές είναι όλα μούφα όπως έγραψε και ο Μουνοκωλαράκι.Οι γκόμενες που έρχονται είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερες και δέκα κιλά βαρύτερες οπότε δεν αξίζει καν να τρως το σανό των φωτό.Μόνο ένα αξιόπιστο σάιτ υπάρχει το GIA με αληθινές φωτό αλλά εκεί οι τιμές είναι τσιμπημένες τα εφτάρια έρχονται στα 150-200 ευρώ.Ιδιες τιμές παίζουν και στις επαγγελματίες του Carribean,D Flair κτλ όπου εκεί βλέπεις και live το προιόν που παίρνεις,δεν ψωνίζεις γουρούνι στο σακί.
4.Το σημαντικό είναι οτι για να γαμήσεις και να δείρεις στο Κίεβο αν είσαι κάποιας ηλικίας χρειάζονται γκαφρά και όσο περισσότερα τα γκαφρά τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.Δεν έχει σχέση με εμφάνιση,συμπεριφορά κτλ έχει μόνο άμεση σχέση με τη ρευστότητα,το χρήμα που κουβαλάς πάνω σου δηλαδή.
Αν έρθεις Κίεβο για τις μούφες γκόμενες των σάιτ και τις γκόμενες των διαμερισμάτων,δηλαδή για καθαρά πληρωμένο είναι μαλακία εντελώς,Αθήνα έχει καλύτερες στις ίδιες τιμές.Κίεβο αξίζει για σπονσορέτς,ελεύθερης βοσκής και σεμι προς.Τα έχουμε γράψει χιλιάδες φορές.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
καλησπέρα και από εμένα.

Προσωπικές γνωμες για κάποια απο αυτά.

2. Δαγκωτο και μόνο διαμέρισμα απο dobovo (). Άσε τα ξενοδοχεία κυρίως αν ειναι να παίξεις και με κανονικές πέρα απο πουτάνες. Ακόμα και για πληρωμένο και μόνο να πας Ουκρανία ειναι μπορεί να σου σκάσει κανα γκομενάνκι απο εκει που δεν το περιμένεις.
3. Είναι μουφα οι φωτος. Στα 50 ευρω αλλη βλέπεις άλλη σου στέλνει χωρίς να σημάινει πως ειναι μπάζο αλλά οι φωτος  δεν ισχύουν.
4. Ειναι ασφαλής η πόλη. Δεν θα έχεις κανένα θέμα. Πήγαινε με τα πόδια άφοβα κέντρο και εκτός κέντρου με uber.
Ανεξάρτητα το τι γράφεται εδω η διαφορά στο θέμα των γυναικών σε σχέση με την Ελλάδα ειναι διαστημκη. Εδω Ελλάδα παλεύουμε για τα απλά και τα αυτονόητα χύνωντας αίμα και ιδρώτα όταν Ουκρανία ειναι όλα τόσο εύκολα και τόσο απλά. Ρωτα dirty για την διαφορά!!!

Υ.Γ.
Οποιος δεν γαμάει τίποτα (μιλάμε για μηδεν Ελλάδα) δεν θα γαμήσει ούτε Ουκρανία. Απλά Ουκρανία θα γαμήσεις 2 επίπεδα πάνω σε εμφάνιση και δεκαπλάσσιο αριθμό. Αν δεν γαμεί κάποιος τίποτα Ελλάδα προφανως υπάρχει κάποιο θέμα με το άτομο θαυματα δεν γίνόνται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά αυτό που παθαίνουν οι περισσότεροι είναι οτι την πατάνε με την έλλειψη ρευστότητας.Λένε,ωραία φτηνό το αεροπορικό,μόνο 150 ευρώ,βρήκα και πάμφθηνο διαμέρισμα στα 20 ευρώ τη μέρα 3 στάσεις από το κέντρο,θα πάω τη γκόμενα Puzzata Hata και για καφέ στα φτηνά με 5 ευρώ έξοδα ραντεβού,θα συχνάζω στα φοιτητικά,νεανικά κλαμπ με φτηνή είσοδο 3 ευρώ κτλ,οπότε θα περάσω καλά,θα γαμήσω φτηνά κτλ,τυχεράκιας είμαι.

Ετσι είναι αν έτσι πιστεύετε.Η πραγματικότητα στο έδαφος είναι εντελώς διαφορετική.Τα λεφτά φεύγουν σαν πλατανόφυλλα,χρειάζεται μεγάλη ισχύς πυρός,για να ασχοληθεί σοβαρή γκόμενα μαζί σου πρέπει να σπρώχνεις συνεχώς και για τα καλά κομμάτια υπάρχει τρελλός ανταγωνισμός,πρέπει να πυροβολείς ακατάπαυστα.Οπότε το μπάτζετ για τους άνω των 40 ετών είναι ο αποφασιστικός παράγοντας που καθορίζει απολύτως την ποιότητα της εμπειρίας,όλα τα άλλα,προγραμματισμός,κοινωνικές ικανότητες,λέγειν,εμφάνιση κτλ είναι εντελώς επουσιώδη.Το μόνο που μετράει είναι το παραδάκι.Αν πας φορτωμένος,ακόμα και με σκατά προγραμματισμό από το ίντερνετ,τέλεια θα περάσεις θα βρεις γκόμενες επί τόπου να σε λιγουρεύονται.Αν πας έχοντας καταστρώσει το τέλειο πλάνο αλλά δε φέρεις αρκετά λεφτά,θα πιάσεις τα αρχίδια σου εγγυημένα.Είναι η απόλυτη υπεροχή του ρευστού,οι γκόμενες δίνουν ανάλογα με αυτό που παίρνουν,είναι σαν jukebox.Χωρίς input κασεριού δεν υπάρχει και output σε μορφή σέρβις και συμπεριφοράς της γκόμενας.Οσο πέφτει το κασέρι,η μουσική εξακολουθεί να παίζει αλλιώς έρχεται το τέλος.
Οταν στην τσέπη κλυδωνίζουν κέρματα ή διαπιστώσετε κάτω από 300 ευρώ στο πορτοφόλι είναι ώρα να την κάνετε από Κίεβο γιατί παίζει σοβαρός κίνδυνος.

Οι άλλοι θα σας πουν αυτά δεν ισχύουν,εγώ είμαι 45 αλλά φαίνομαι τριαντάρης,έχω καράφλα αλλά την καλύπτω με περούκα,είμαι κοιλαράς αλλά οι Ουκρανές γουστάρουν αφράτους γιατί φαίνονται καλοζωιστές και γαμάω αβέρτα τζάμπα γιατί είμαι ερωτεύσιμος και έχω σουξέ.
Αυτά είναι παπαριές.Πρέπει να βγείτε έξω με τα Bar όπως οι γκάνγκστερ του Σικάγου να καθαρίσετε τον ανταγωνισμό από τους Τουρκοάραβες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
καλησπέρα και από εμένα.

1. για να την βγαλεις εξω δινεις επιπλεον 250 γκριβνα , οχι φυσικα στον ταριφα αλλα στην ιδια την εργαζομενη
2. Ξενοδοχειο αν δεν παιξεις με γκομενες ,οι πουτανες μπαινουν κανονικα μεσα χωρις να πληρωσεις τιποτα παραπανω
κλεισε Hotel Ukraine που ειναι καρακεντρο(πιο κεντρικο δεν γινεται) και φθηνο με καλο πρωινο
3. διαδυκτιο δεν αξιζει αν δεν εισαι εμπειρος και δεν μιλας την γλωσσα καθως παιζει πολυ μουφα ,βασικα τα διαμερισματα(60ε για 2 φορες) ειναι η καλυτερη λυση στο πληρωμενο ειτε την παρεις εκει ειτε την βγαλεις εξω ,,, αν πας Carribean θα σου φυγουν τα τριπλα λεφτα με εισοδο ,ποτα και απλα θα σε παει η πουτανα να την γαμησεις στον δικο της χωρο. Βεβαια θα την δεις ντυμενη ,μπορει και να χορεψεις μαζι της και θα εχεις την ψευδαισθηση της γκομενας ,τιποτα παραπανω αφου η ποιοτητα των γυναικων ειναι ιδια (6αρια/7αρια) ........................
4. συμφωνω απολυτα με drlove ,απλα θελει χρονο και ιντερνετικη προετοιμασια πιο μπροστα

Κανονας : απο Ελλαδα ειναι πιο ακριβα στις πουτανες και με χειροτερες υπηρησιες.

Spartacus

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καταρχάς να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο και τις συμβουλές σας.

Αρκετά χρήσιμα ότι μου είπατε. Θα την πάθαινα αρκετά άσχημα.

Θα έχω λίγες μέρες ρεπό σύντομα και σκεφτόμουνα να πάω με ένα φιλαράκι για 3 βράδια. Υπολόγιζα να μου στοιχίσει καμιά 600 ευρώ το ταξιδάκι και θα έκανα και τις τρελλίτσες μου. Έβλεπα και τις γκόμενες στα διάφορα σαιτς όπως το ντοσουγκ και μου τρέξανε τα σάλια.

Είχα μέχρι πρόσφατα σχέση για ένα χρόνο με Ουκρανή και μου έλεγε πως όταν θα πάμε Ουκρανία δεν θα με αφήσει λεπτό μόνο μου επειδή είναι ζηλιάρα και πως οι γυναίκες εκεί είναι ξελογιάστρες. Θα πήγαινα και για φλέρτ αλλά και για το εύκολο σεξ.

Με όλα αυτά που μου λέτε για ψεύτικες φώτο και για 150 ευρώ η βίζιτα καλύτερα να μείνω σπίτι με τα 5νταρια και τα 6αρια μου.

Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σας βάζω μια αξιόλογη σοβαρή και έγκυρότατη 6 χρόνια μετά,  ανάλυση για την Ουκρανία και τα πέριξ + bonus αναφορές στον πορνομετανάστη  :heavymetalbig:---->

Χερετο τα ζοντανα μπεεε ρεεεε  :zfuck: :zfuck: :zfuck:  ολο πιγμενα χαλασμενα τυρια στα ταγαρια διαβαζο   ρεκαπιτουλαρε  που λενε και οι ρουμανοι  ρεζουμε που λενε οι  γαλλοβελγοι   :helpplea: :helpplea: :helpplea:  κισηινεου οντεσαα κιεβο  και ντανιεσκ που λενε οι ομολογουμενοσ φιλοτιμοι συντροφοι !! πλιρονεις  φικια για μεταξοτες κιλοτες   και γαμας σαβουρα ΑΑΑ τεζα!!!  τσιμπουκοπισοκολιτα απο σαυρες    τα καψαν τα μεροι οι ιταλοαραβες  :jerking: :jerking: :jerking:  χορισ γλοσα δικτιοση εμπιρια  θα σε φαει η μαλακια η θα γαμισεις την κυρα μαρια!!! ενα μιδι και ενα αρχιδι μας κανανε  τον  μοναρχιδι  !  με τα λευτα που θες για να πας  ανατολικα !! πλεον  γαμας ελλαδα τεζα οτι γουσταρεις οπααα λεμε  και νομιμα και στουντιατα  ΑΑΑ+++ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ!!!! οσο για το ιντερνετ καμακι και ετσι η ποθτανα θα βγαλεις η καμια κυρα μαρια ναυγιο ανατολικο λιγο καλι να ειναι η γκομενα στης φοτο δεχετε μινιματα απο 1567 αραβοιταλομεξικανονορβιγοαμερικανους καθιμερινα   ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!!!! τα γραφο πιο πολι για τους πιτσιρικαδες ! Οι  αλλοι ελληναραδες ζουνε με το ονειρο!!!!! για τους νοσταλγους σαν την αφεντια μου  που χουμε φαει καμια 20 αρια χρονια με τησ ντεβουσκες  τα μερη ειναι περιορισμενα   κριβοι ζαποροζε τιρασπολ ιβανοφραγκισκ  λβιβ μαριουπολι   αντε και καμια τιμισοαρα στα περιξ ασπρες γιφτοπουλες  :tits2: :tits2: :tits2: το κοστος γαμιθικε ολοι οι βαλκανιοανατολικοι  γαμιαδες τσιμπανε τα μορα τους και πανε βουλγαρια!! εε και εκει σε κανα δυο χρονια θα γαμιθουν οι τιμες για αφρικα ειμαστε!! update odessa mama τα πεντε αρχιδια που εχουν το ιμπιζα  ανοιξαν χειμονιατικο  το μινιστεριουμ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  μου σπΑσαν τα αρχιδια οι pr και ο διμαρχοσ  να παο αλλα οπος μου πε ενα κοπροσκιλο  μονο για τα νερα θελεις 100 ευρα !!!! δεν γαμιετε βαρεθικα !!!  update gurme  μαγκες  πριν την εξορμιση  προβατινα γιδα εναλαξ βραστη κοκινιστη λεμονατι σκετη  και μετα μπολικο τσαι  φασκομιλο  κανα τριιμερο τουλαχιστον  η πουτσα λεμε τεζα!!!!   και διαθεση εφιβου  κιαλισ και αρχιδια ας ειναι καλα ι τιρασπολιοτισα!!!  οπα με εχει κανει!!!!  οσον αναφορα το ζοντανο  περσι του σβισα ολα τα βιντεο ζοντανο29 απο γιου τομπ και ανεβαζει τορα απο ζοντανο 291  μου νε πανευκολο να του τα ζβισο ολλα  αλλα βλεπο οτι  φετος ειναι θετικος και  οντος ειναι η μασκοτ χα χα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  !! τα δυο τελευτεα βιντεο πανεμορφα!!  μουνι βεβεα γιοκ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μιν τον περνετε απο τα αυτια  αφου  προσπαθει το ζοντανο !! σεβασμος στον τσαρο !!!! ιχααα  ουρτττττ ζαγαρια  μπλασκος  μπλασκος μαγκια κλανια και κολο φινιστρινι μιν τον ειδατε τονν παναγη  η κολοευρεα ουρτττ ρεε εκανε και κιριγμα ο αντριομενος   :grin: :grin: 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
davarits θεος :grin:
Ερχεται Κισιναου το καλοκαιρι του 13 και βρισκομαστε σε σπιτι κοινου γνωστου ,μιλαει στο σκαυπ ολο το απογευμα και ανακοινωνει οτι εχει κλεισει καμια δεκαρια καρχαριες γκομενες :grin: για το βραδυ.
πηγαινουμε στο Cocos που ηταν το πιο in club εκεινη την περιοδο ,τραπεζι με μπουκαλια φυσικα και τελικα δεν ηρθαν οχι δεκα αλλα ουτε μια!  :grin: :grin: :grin:
Στο τελος της βραδιας φορτωνει ο κοινος γνωστος μας και φευγει με 7αρι ,αναγκαστικα και επειδη θα κοιμοτανε σε αυτον τον παιρνω στο δικο μου σπιτι για υπνο και εκει τελειωνει αδοξα για εμας η νυχτα ...
απο θεωρια παντως αρχηγος! ΑΑΑ εθνικη διμετρα  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.126
Πόντοι
3.656
καλησπέρα και από εμένα.

κάτσε στ αυγά σου
Κίεβο θα βασανιστεις χωρίς λόγο και αιτια
Τίποτα ψοφιες θα βρεις με 100ε για μια ξεπετα μονο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom