Με ένα από googlάρισμα φαίνεται ότι παίζουν και νορμάλ γκόμενες.
Απλά αυτό που συμβαίνει και το έχω εξηγήσει διεξοδικά και στον kman που φυσικά δεν ήθελε να το καταλάβει, είναι ότι εσύ,ο midas,ο kman,κ.ά. κόβεστε λόγω ηλικίας από τα φίλτρα των γυναικών που σας ενδιαφέρουν.
Δηλαδή δεν υπάρχει κανένας λόγος νορμάλ νεαρή κοπέλα, να βάλει φίλτρα που να της εμφανίζουν προφίλ αντρών κοντά ή μετά τα 50.
Είναι εμπορική εκμετάλευση αυτό που κάνουν,να πρέπει να πληρώσει κάποιος tinder plus,tinder gold,ειδικές δυνάμεις,boost και μαλακίες για να σπάσει φράγματα ηλικίας κτλ.
Οχι τίποτα άλλο αλλά χάλασαν και το μάμπα που δεν ήταν έτσι.Παλιά έγραφες σε όσες ήθελες,μετά έπρεπε να πληρώσεις συνδρομή για να στείλεις πολλά μηνύματα και μετά να γίνεις VIP για να βάλεις φίλτρα αναζήτησης.Χέσε μέσα δηλαδή.Και τώρα πλέον πρέπει να σκας ένα ευρώ μίνιμουμ σε δώρο στο πρώτο μήνυμα αν ξεπερνάς ηλικιακά το φίλτρο που έχει βάλει η γκόμενα.
Παπαριές στο τετράγωνο δηλαδή.Οταν ξεκίνησαν τα dating sites είχαν εντελώς απλή μορφή,ήταν χύμα και έκανες ό,τι ήθελες.Εψαχνε η άλλη γκόμενο και εσύ γκόμενα.Τώρα σου σπάνε τα αρχίδια με τις πληροφορίες,τις προυποθέσεις,τις συνδρομές,τα blocks κτλ σε σημείο που να μην αξίζει πλέον τον κόπο να ασχοληθείς καν.Σε τσέχικα σάιτς που έμπαινα και έβγαζα ένα κάρο γκόμενες τώρα δε με αφήνουν να μπω καν,ζητάνε επιβεβαίωση οτι μένω Τσεχία,τσέχικο νούμερο τηλεφώνου,συνδρομές κτλ.Φέξε μου και γλίστρησε δηλαδή.
Σιγά μην κάτσει κάποιος να ασχολείται με αλγορίθμους,προφίλ,παπαριές κτλ.Και να σκάει χρήματα στο σάιτ που πιο πολύ τόπο θα πιάσουν αν γνωρίσει τη γκόμενα live.
Για αυτό μετά το 2017 το έχω γυρίσει σχεδόν εξολοκλήρου στο live daygame,nightgame και έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το ονλάιν.Στο κάτω κάτω πώς η άλλη θα αντιληφθεί την ισχύ πυρός σου όταν κάνεις ηλεκτρονικό καμάκι.Πώς θα χουφτώσεις κωλαράκια ηλεκτρονικά?
Παλιά κάτι έλεγε το ίντερνετ,τώρα είναι προς αποφυγή.Κυρίως γιατί παρενέβησαν οι γκόμενες με κανόνες και τα facebook,instagram,vlogs και το έκαναν σκατά σαν τα μούτρα τους και λόγω εμπορικής εκμετάλευσης από τους γύφτους που μυρίστηκαν ευκαρία για κέρδος από τους γαμείς και τους ονειροπόλους.