Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Το tinder plus που άνοιξα, περιέργως ( για μουσουλμανική χώρα ) δούλευε. Αλλά όλα τα matches ήταν μόνο με επαγγελματίες !! Δεν νομίζω ότι παίζουν νορμάλ γκόμενες στο tinder για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Με ένα από googlάρισμα φαίνεται ότι παίζουν και νορμάλ γκόμενες.

Απλά αυτό που συμβαίνει και το έχω εξηγήσει διεξοδικά και στον kman που φυσικά δεν ήθελε να το καταλάβει, είναι ότι εσύ,ο midas,ο kman,κ.ά. κόβεστε λόγω ηλικίας από τα φίλτρα των γυναικών που σας ενδιαφέρουν.

Δηλαδή δεν υπάρχει κανένας λόγος νορμάλ νεαρή κοπέλα, να βάλει φίλτρα που να της εμφανίζουν προφίλ αντρών κοντά ή μετά τα 50.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Ποσο μου αρεσουν οι ανθρωποι που αυτοσαρκαζονται ,,, και ποσο μου την δινουν  αυτοι που μιλανε/γραφουν με πομπωδες υφος για λογους επιδειξεως ...

την καλησπερα μου φιλε mind  :hi:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Όπως και να έχει αν δεν ήταν αυτό το νίκ εδώ μέσα με την αντίδραση που προκαλεί, το νήμα θα είχε κάτω απο 1000 σελίδες με γλυκανάλατες πληροφορίες!
Και βέβαια ούτε κι εσύ ο ίδιος δεν θα είχες την παρακίνηση να γράψεις πολύ ωραία ποστ!
Και βέβαια κάποιοι όπως ο ΒΠ κι εγω κάποιες φορές αλλά και άλλοι δεν θα είχαν την ..."ιντερνετική ώθηση" που χρειάζεται το ΚΑΜΑΚΙ εκτος έδρας!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Απλά αυτό που συμβαίνει και το έχω εξηγήσει διεξοδικά και στον kman που φυσικά δεν ήθελε να το καταλάβει, είναι ότι εσύ,ο midas,ο kman,κ.ά. κόβεστε λόγω ηλικίας από τα φίλτρα των γυναικών που σας ενδιαφέρουν.

Δηλαδή δεν υπάρχει κανένας λόγος νορμάλ νεαρή κοπέλα, να βάλει φίλτρα που να της εμφανίζουν προφίλ αντρών κοντά ή μετά τα 50.

:hi: :hi: :hi:
Πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο !!! Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να ξέρω. Σε αλλες ομως χώρες παρά την ηλικία μου μάτσαρα με μη επαγγελματίες μεχρι και 15 - 18 χρόνια μικρότερες. Εκεί ομως όχι.

Ο μιδας ρώτησε για ανθρώπους 45αρηδες και σε αυτό το πλαίσιο απάντησα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356

:2funny:
what? I don't believe it ...  :grin:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
να προσθεσω και το προσφατο παραδειγμα με τον πιλοτο γερμανικης αεροπορικης που ειχε ψυχολογικα και πηρε μαζι του χωρις λογο τοσο κοσμο ριχνοντας το αεροπλανο στο βουνο...
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...
Τελος οι επικιδυνοι ειναι παντα αυτοι που δεν φαινονται οχι αυτοι που μπορουν να τους καταλαβουν ολοι
οι απατεωνες και οι κλεφτες με το αγγελικο προσωπο ειναι πολυ πιο  επικινδυνοι απο αυτους που εχουν σκατοφατσες...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ποσο μου αρεσουν οι ανθρωποι που αυτοσαρκαζονται ,,, και ποσο μου την δινουν  αυτοι που μιλανε/γραφουν με πομπωδες υφος για λογους επιδειξεως ...

την καλησπερα μου φιλε mind  :hi:
Καλησπέρα φίλε Τάσο !! :hi:

Να είσαι πάντα καλά !! :hi:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Όπως και να έχει αν δεν ήταν αυτό το νίκ εδώ μέσα με την αντίδραση που προκαλεί, το νήμα θα είχε κάτω απο 1000 σελίδες με γλυκανάλατες πληροφορίες!
Και βέβαια ούτε κι εσύ ο ίδιος δεν θα είχες την παρακίνηση να γράψεις πολύ ωραία ποστ!
Και βέβαια κάποιοι όπως ο ΒΠ κι εγω κάποιες φορές αλλά και άλλοι δεν θα είχαν την ..."ιντερνετική ώθηση" που χρειάζεται το ΚΑΜΑΚΙ εκτος έδρας!
εγω παντος θα προτιμουσα το νημα να ειχε 200 σελιδες μονο πληροφοριες και να γραφαμε κουτσομπολια κλπ καπου αλλου παρα να εχει καταντησει χαβαλες το 99% και για να βρεις πληροφοριες θα πρεπει και ειδικος να εισαι για να ξεχωρισεις την πραγματικη πληροφορια και να βγαλεις τα ματια σου.
Τελος το να λετε μπραβο στην μαλακισμενη πλευρα του κμαν τον ενθαρρυνεται να γραψει και αλλες μαλακιες εσυ και ο βπ(αν και για να ειμαι δικαιος τωρα τελευταια τον εχει βαλει στην θεση του) ενω ξερει και θα μπορουσε να γραψει πληροφοριες που ενδιαφερουν ολους ακομα και για πληρωμενο με τον δικο του τροπο...
Αν τον μαζευατε σε αυτα που πρεπει και 1000 σελιδες θα ειχαμε και πληροφοριες θα αντλουσαμε
Γιαυτο μονο με πριβε φορουμ θα υπαρξει λυση...
Σοβαρες πληροφοριες  κυριολεκτικα χανονται εντελως εδω μεσα
Κριμα γιατι εχουν μαζευτει πραγματικα τοσοι αξιολογοι παικτες και θα μπορουσε οπως κατα καιρους γινεται να ειναι παρα πολυ υψηλου επιπεδου το φορουμ...
Αλλα...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
:hi: :hi: :hi:
Πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο !!! Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να ξέρω. Σε αλλες ομως χώρες παρά την ηλικία μου μάτσαρα με μη επαγγελματίες μεχρι και 15 - 18 χρόνια μικρότερες. Εκεί ομως όχι.

Ο μιδας ρώτησε για ανθρώπους 45αρηδες και σε αυτό το πλαίσιο απάντησα.

Απλά υπήρχε περίοδος που το Tinder το είχα σκίσει, μέχρι και κόλπα για το πως να εμφανίζεται το Plus προφιλ σου πάνω από τα υπόλοιπα αντρικά Plus προφίλ,αλγόριθμους,κ.λ.π.

Έχω στήσει και σε αρκετό κόσμο προφίλ και μερικές φορές έπρεπε να δώσω όχι τόσο ευχάριστες ερμηνείες στη διαπίστωση:"Το Tinder δε λειτουργεί σε εμένα".

Στις περισσότερες χώρες, τον 45άρη δεν τον περιλαμβάνει στα φίλτρα της μια καλοβαλμένη κάτω των 35.
Δεν είναι τυχαίο που όσοι έχουμε βαλει διαλογους με μη επαγγελματίες από Tinder,είμαστε σχεδόν ίδιας ηλικίας.
Εγώ,Glock,Pink Floyd,DRLOVE,αν και ο τελευταίος μάλλον δηλώνει τη δική μας ηλικια ενώ μας ρίχνει 3-4 χρόνια.

Επίσης υπάρχουν πλέον πολλές που ψάχνουν και νεότερους από αυτές.
Π.χ.να είναι η άλλη 35 και να βάζει φίλτρο για άντρες 30-39

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Η ενδιαμεση λυση που χρησιμοποιουμε αυτη την στιγμη ειναι τα pm φιλε clock αλλα καλυτερα θα ηταν κλειστο φορουμ με ενα μηνυμα να το βλεπουν ολοι οσοι πρεπει...
οι καλες πληροφοριες πλεον δεν γραφονται στο νημα εμειναν μονο οι βαλκανικοι πυραυλοι και οι φωτο με το σωβρακο...
οπως και ειναι κριμα να ερχονται καποιοι αρχιμαλακες απο αλλα φορουμ και να μας μπερδεουν ολους με τον κμαν και οτι ολοι δινουμε cash για να πηδηξουμε γιατι αυτη η εικονα φαινεται προς τα εξω(εγινε προσφατα)...

κριμα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Είναι εμπορική εκμετάλευση αυτό που κάνουν,να πρέπει να πληρώσει κάποιος tinder plus,tinder gold,ειδικές δυνάμεις,boost και μαλακίες για να σπάσει φράγματα ηλικίας κτλ.
Οχι τίποτα άλλο αλλά χάλασαν και το μάμπα που δεν ήταν έτσι.Παλιά έγραφες σε όσες ήθελες,μετά έπρεπε να πληρώσεις συνδρομή για να στείλεις πολλά μηνύματα και μετά να γίνεις VIP για να βάλεις φίλτρα αναζήτησης.Χέσε μέσα δηλαδή.Και τώρα πλέον πρέπει να σκας ένα ευρώ μίνιμουμ σε δώρο στο πρώτο μήνυμα αν ξεπερνάς ηλικιακά το φίλτρο που έχει βάλει η γκόμενα.
Παπαριές στο τετράγωνο δηλαδή.Οταν ξεκίνησαν τα dating sites είχαν εντελώς απλή μορφή,ήταν χύμα και έκανες ό,τι ήθελες.Εψαχνε η άλλη γκόμενο και εσύ γκόμενα.Τώρα σου σπάνε τα αρχίδια με τις πληροφορίες,τις προυποθέσεις,τις συνδρομές,τα blocks κτλ σε σημείο που να μην αξίζει πλέον τον κόπο να ασχοληθείς καν.Σε τσέχικα σάιτς που έμπαινα και έβγαζα ένα κάρο γκόμενες τώρα δε με αφήνουν να μπω καν,ζητάνε επιβεβαίωση οτι μένω Τσεχία,τσέχικο νούμερο τηλεφώνου,συνδρομές κτλ.Φέξε μου και γλίστρησε δηλαδή.
Σιγά μην κάτσει κάποιος να ασχολείται με αλγορίθμους,προφίλ,παπαριές κτλ.Και να σκάει χρήματα στο σάιτ που πιο πολύ τόπο θα πιάσουν αν γνωρίσει τη γκόμενα live.

Για αυτό μετά το 2017 το έχω γυρίσει σχεδόν εξολοκλήρου στο live daygame,nightgame και έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το ονλάιν.Στο κάτω κάτω πώς η άλλη θα αντιληφθεί την ισχύ πυρός σου όταν κάνεις ηλεκτρονικό καμάκι.Πώς θα χουφτώσεις κωλαράκια ηλεκτρονικά?
Παλιά κάτι έλεγε το ίντερνετ,τώρα είναι προς αποφυγή.Κυρίως γιατί παρενέβησαν οι γκόμενες με κανόνες και τα facebook,instagram,vlogs και το έκαναν σκατά σαν τα μούτρα τους και λόγω εμπορικής εκμετάλευσης από τους γύφτους που μυρίστηκαν ευκαρία για κέρδος από τους γαμείς και τους ονειροπόλους.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τελος φιλε να σου υπενθυμισω οτι οταν ειχε φαει ο κμαν μπλοκ οπως και ο δημητρακης αυξηθηκαν οι σελιδες που γραφονται δεν μειωθηκαν  το ειχα γραψει και τοτε γιατι παρα πολλοι παικτες δεν γραφουν λογω των παραπανω...Φυσικα δεν λεω να μην γραφει ο κμαν αλλα οπως του ειχα πει παρα πολλες φορες ακομα και απο κοντα μην ασχολειται με τους αλλους...Εχω την εντυπωση οτι οταν δεν σχολιαζουμε αυτον επιτηδες ριχνει ενα σχολιο(υποτιμητικο)για Μιντ για Τασο για χψζ συμπαικτη για να ασχοληθουμε μαζι του...
καποια στιγμη η πρεπει να αλλαξει αυτο η να ανοιξει κλειστο φορουμ αλλη λυση δεν υπαρχει

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Το θέωρησα τραγελαφικο αυτο το βιντεο απο ισπανο αν δεν κανω λαθος πεφτουλα, γιαυτο και το ποστάρω
Αν κανουν καμακι με τετοιες μαλακιες οι δυτικοι, θα αρχισω οντως να πιστευω για βαλκανικες υπεροχές
:headbaning1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το θέωρησα τραγελαφικο αυτο το βιντεο απο ισπανο αν δεν κανω λαθος πεφτουλα, γιαυτο και το ποστάρω
Αν κανουν καμακι με τετοιες μαλακιες οι δυτικοι, θα αρχισω οντως να πιστευω για βαλκανικες υπεροχές
:headbaning1:

Δεν έχουν τόσο καλό στυλ οι Δυτικοί όντως αν εξαιρέσουμε κάτι Αμερικανούς που εφαρμόζουν τεχνικές by the book.Δηλαδή αυτοί τα κάνουν όλα τέλεια γιατί ακολουθούν τυφλά τεχνική,όχι γιατί έχουν κάποια ειδική ικανότητα στο καμάκι.
Πιο ζόρικοι μπορεί να είναι οι Τούρκοι καμιά φορά γιατί επιτίθενται σε αγέλες.Τούρκοι,Αραβες έχουν μεγάλο αίσθημα αλληλεγγύης,μπορεί ο άλλος να στέκεται άγρυπνος φρουρός δίπλα στη γκόμενα χωρίς να κάνει τίποτα άλλο,να μην αφήνει άλλους να πλησιάσουν,ή να μιλάει σε φόλα όλη τη νύχτα για να γαμήσει ο φίλος του.Αυτό δεν το κάνει ποτέ Δυτικός ή Βαλκάνιος είμαστε πιο εγωιστές.
Βέβαια άμα ξέρεις τι κάνουν οι Τούρκοι και οι Αραβες τους τρυπάς,πλησιάζεις τις γκόμενες και τους χύνεις στη μάπα.Γενικώς οι Τουρκοάραβες είναι γατάκια έξω από τις χώρες τους,παριστάνουν τα μαγκάκια αλλά είναι μόνο για χέσιμο.Δεν πρέπει ποτέ να ψαρώνεις με αυτά τα folks που είναι για τον πούτσο.
Μόνο οι Βαλκάνιοι μετράνε γενικώς και επιβάλλουν παρουσία και εκτός έδρας,οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας τύπος εξηγεί πώς περίπου λειτουργεί το τίντερ.Να τραβάς τα βυζιά σου,έχουν κάνει τα εύκολα δύσκολα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Εχεις δίκιο σε αυτό !!  :hi: :hi:

Η δράση προκαλεί αντίδραση !! Και εκεί ίσως βρίσκεται το ενδιαφέρον !!

Ομως κάτι κορεσμένους κωλόγερους σαν την αφεντιά μου αυτό σε κάποια φάση τους κουράζει !!

Είναι λοιπον η κατάληλη ευκαιρία να αποχωρήσω όμορφα απο το thread αφήνοντας και μια ''παρακαταθήκη'' που μπορεί σε όσους δουλεύουν το κεφάλι τους να τους χρησιμεύσει !!

Αν σε κάποιες φάσεις ''παραφέρθηκα'' λεκτικώς ζητάω εδώ συγνώμη δημοσίως.

Το έκανα γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν λιγοψύχησα απέναντι σε κάνενα ακόμη και αν ήξερα ότι δεν με έπαιρνε και θα έχανα !!! Είναι στάση ζωής !!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Η ''παρακαταθήκη'' λοιπόν αφορά το δυνητικό  μέλλον κάποιων, το οποίο αποτελεί παρόν για μένα σήμερα μετά απο μια ''πλούσια'' στο διακήβευμα του site ζωή.

Αν ποτέ μαζέψω τα σεντόνια που γράφω στις φάσεις που μου τη δίνει ίσωε κάποτε γράψω τα ''Memoirs of a sex addict''.

Μέχρι τότε θα αρκεστείτε σε αυτό που θα περιγράψω σήμερα.

Μια βραδιά που το ρωσσάκι μου είναι ταβλιασμένο με 39 πυρετό απο ίωση, και εγώ 'κλείστηκα Σαββατιάτικα στο διαμέρισμά του για υποαστήριξη και όταν κοιμάται ''φιλοσοφώ'' !!! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Λίγους  μέρες πριν, μια εξωτική βραδιά με δυο όμορφες λεσβίες παλιές μου γνώριμες από την Αμερική, που πέρασαν από την Αθήνα στο δρόμο για την Αίγυπτο με άφησε εξουθενωμένο  σωματικό ράκος να κοιτάζω το πρωί της Κυριακής το καθρέφτη ενώ αυτές έφευγαν για το μουσείο της Ακρόπολης.

Η νυχτερινή ‘’υπερωρία’’ που έφτασε κοντά στο να με στείλει αδιάβαστο, σε συνδυασμό με την εικόνα μου στο καθρέφτη,  άνοιξε στο κεφάλι μου μονοπάτια και άρχισα να γράφω ως συνήθως με μανία.

Θέτοντας λοιπόν την ερώτηση !!! Πως αντιμετωπίζει κανείς τον κορεσμό ???

Που σε κάποια φάση είτε νέο είτε γέρο θα σε επισκεφτεί !!

Συνήθως θα σε επισκεφτεί βέβαια σε πιο μεγάλες ηλικίες !! Και τι κάνεις τότε ??

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τα χρόνια περνάνε !! Οι Ρυτίδες χαρακιές !!!

Πράγματα πάνω σου που σιγά σιγά χαλάνε !!

Και αναρωτιέσαι !! Μήπως γέρασα ?? Μπορεί !!! Μπορεί και όχι !!

Γιατί κοιτάζοντας γύρω μου προσεχτικά βλέπω και ‘’γέρους’’ χωρίς ρυτίδες. Βλέπω ‘’γέρους’’ ευθυτενείς λαμπάδες με βλέμμα θολό και γαριασμένο !!

Βλέπω επίσης ‘’νέους’’ με μάτια που λάμπουν από επιθυμία για ζωή γεμάτους ρυτίδες/χαρακιές ακόμη σε κάποιες περιπτώσεις  και με  καμπούρες ακόμη και υποβασταζόμενοι από μπαστούνια και γκλίτσες !!

Με τι καλύπτεται καλύτερα η ρυτίδα ??

Με μαλακοκρέμες η με ευτυχία και χαμόγελο ??

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Από το ‘’if you start me up’’ των νεανικών μου χρόνων πέρασα συν τω χρόνω στο ‘’Ι can get no, satisfaction’’ επίσης των Stones ( που τους λατρεύω ) μέσα από μια πορεία που είχε πάρα πολύ ταξίδι, πάρα  πολύ σεξ, και πάρα πολύ διάβασμα σε μια αλλόκοτη ισορροπία που σταδιακά σκλήρυνε την ψυχή μου απέναντι στην ηδονή σωματική και ψυχική.

Και ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσω νομοτελειακά το μεγαλύτερο θηρίο που ένας άνθρωπος μπορεί να αντιμετωπίσει.

Το κορεσμό !! Ο αγώνας είναι αδυσώπητος !! Η παλινδρόμηση ανάμεσα στην ηδονή του σώματος και την οδύνη του καινού και της ματαιότητας αναπόφευκτη !!

Το να περάσεις απο την ηδονή στην οδύνη και το αντίστροφο αρκεί να εναλάξεις δυο φωνήεντα. Λες να υπαινίσονται κάτι οι γλωσοπλάστες πρόγονοί μας ??? :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom