Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ερχωμε στον βαλκανιο πουτσαρα που δεν με γνωριζει προσωπικα.μαλον με εχεις για μαλακα η χαζο χαχαχχα.
αν με ηξερες οπως ο σαλονικιος,τασος,ντερτυ,σλαβιανι θα ηξερες εχεις να κανεις με γατωνι που δεν πιανετε!δεν σε αμφισβητησα ποτε για τσεχια που οντως δειχνεις να εισαι ο πιο δυνατος παικτης.
τοτε στο κιεβο μας εγραψες οτι δεν θα βαλω σηνομιλια η φωτο με την γκομενα και ο λογος ειμαι εγω!!!
αφου με υποτιμουσες βαλκανιε για ποιο λογο σε νοιαζει τι θα σου ελεγα και δεν εβαλες σινομιλια με την γκομενα και φωτο.φοβηθηκες μηπως μην βγω σωστος ισως για αυτο τοτε δεν μας εδωσες καθολου πλιροφοριες.
σε πραγα μας βαζεις φωτο,στοιχια ολα μας τα δινεις φως φαναρι ενω στο ταξιδι στο κιεβ σκοταδι.
πολλοι εδω εχουν κτισει μια εικονα που δεν θελουν να τσαλακωσουν.
ο λογος που συναντιωμε και ζωντανα με καπιους ειναι για να καταλαβουν οσο και αν τσαλακωνω την δικη μου
εικονα το κανω για να προστατευσω αλλους που δεν εχουν ιδεα απο αυτες της πουτανες εκει.
σκεφτειτε ο κμαν ειπα παω απο το 1990 κιεβο και νομιζε εχω ηλικια ανω των 50 ενω ειμαι τωρα 39.
βαλκανιε εισαι ο μεγιστος σταρ της πραγας αλλα για ουκρανια επετρεψε μου να σου πω οτι ειμαι πολυ πιο εμπειρος ισως απο ολους που γραφουν εδω.
ο δασκαλος τα πηρε μαζι μου τωρα που ενω ξερω τι πουτανες ειναι αυτες και λεω εδω και 5 χρονια οτι
αυτες ειναι απιαστες εδω και 15-20 χρονια.τα πηρε οτι ασχολουμε ακομα με αυτες και εδω και δυο μερες δεν μου μιλα.μου εγραψε σαλτα γαμησου μαλακα με τις πουτανες εκει και γραψε μου οταν θα πας καρακασ
βενεζουελα ξανα χαχαχααχ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Βασικά γουστάρει διαμέρισμα.Εντόπισε κάτι πάμφθηνα με 30000 ευρώ.Για να δούμε.
Τους τρώνε βέβαια πολλά γκαφρά και τα σεμινάρια σεξολογίας.Οι Ρωσίδες είναι αρκετά περίπλοκες και έχουν αρκετές δραστηριότητες,αναζητούνε τη γνώση.

GfvYAw.jpg

Εδώ είναι η διαφορά της Πολωνέζας.Σου λέει γκόμενα ως πιο γειωμένη,σε παρακαλώ μη μου στέλνεις λεφτά τώρα όπως μου υποσχέθηκες αλλά πριν το Πάσχα να πάρω πολωνικά φαγητά.Γενικά πιο πρακτικές.

hA0smZ.jpg

Από την άλλη βέβαια η κλασσική αγγλομαθής Ουκρανέζα.Εχουν μάθει να το δουλεύουν καλά το αγγλικό πώς να το κάνουμε?Πολύ πιο άμεσες από τις Ρωσίδες στις απαιτήσεις τους,ξεκαθαρίζουν αμέσως το τοπίο.

SfvY1N.jpg

Ολα μηνύματα από σήμερα.Δύσκολοι καιροί για τσομπάνηδες.
Στηρίζονται βέβαια στη γενναιοδωρία και μεγαλοκαρδία του Βαλκάνιου είναι αυτή η ευαίσθητή μας ψυχή,δεν αφήνουμε να λιμοκτονήσουν οι ντέμπουσκες.
χαχαχαχαχ βαλκανιε αρχοντα σε ζηλευω!πραγματικα σε ζηλευω γιατι βοηθας τιμια κοριτσακια!
πραγματικα οι κοπελες ειναι τιμιες γιατι ζητανε στα ισα λεφτα και οταν παει ο αρχοντας ειναι διαθεσημες για υπηρεσια.οχι σαν την αλλη που με θυμηθηκε τωρα σαν ξενο μαλακα να αρπαξει λεφτα
χωρις ανταλαγμα υπηρεσιον.τα ελεγε παλαιοτερα ο δασκαλος αυτες ειναι πιο εντιμες γιατι σου λενε
τιμη και περνεις προιον.σταματατε ολοι τα τιντερ και τις γνωριμιες μεσο ιτερνετ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κμαν σε πειραζει να δωσω το εμαιλ σου σε κατι δικες μου που ζητανε βοηθεια?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Xάρη, έχοντας κάνει τρελές μαλακίες σε κάτι Κρακοβίες που, χωρίς να το ξέρω,την έπεσα σε club στη γκόμενα του αφεντικού(ο kman ξέρει ποια λέω) μέχρι στη Μόσχα που πήγα να πουλήσω τρέλα σε άτομο που δεν έπρεπε, έχω να σου πω πως είσαι απλά εύκολος στόχος.

Όσοι σε ξέρουν, σε έχουν βάλει στη λίστα "αθώος και ακίνδυνος τύπος που κουβαλάει μεγάλα ποσά" και μπορούμε να τον φερμάρουμε άνετα.
Όσοι δε σε ξέρουν σε βλέπουν σαν ένα παιδάκι που μπορούν να το ψειρίσουν εύκολα.
Οι ίδιοι φυσικά, αν έβλεπαν το Ζαμπίδη με κανά χειμερινό μπουφάν και με το παιδικό του χαμογελάκι,
πάλι θα του την έπεφταν,αλλά θα έτρωγαν τα μούτρα τους.
Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν είσαι ο Ζαμπίδης.

Και ο kman είναι πανεύκολος στόχος που όμως λόγω παρουσιαστικού/ντυσίματος/ηλικίας δεν αποτελεί στόχο μιας και δεν τον πιάνουν τα ραντάρ.

Αν έβλεπα live τον kman να την πέφτει σε ένα 20-25χρονο 9άρι, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόμουν είναι ότι της κάνει πέσιμο.
Αυτό είναι το πλεονέκτημα του kman,ότι κάνει ακριβώς τα αντίθετα από τα αναμενόμενα.
σωστα για αυτο μην ξανακανεις μαγκιες σε ρωσια και ουκρανια ακομα και αν υποτιμισεις σωματικα καπειον.δεν ξερεις και δεν σου περνα στο μυαλο τι εχουν και τι κρατανε πανω τους.
αν κρατας πιστολι νιωθεις δυναμη για υτο παντα σε καυγα που ο αλλος εχει οπλο δεν σκεφτετε οτι
θα παει φθλακη αλλα την δυναμη που νιωθει.μην ξανακανεις μαλακια εκει.
αν αντιδρουσα σε αυτους που ηρθαν και με κτυπησαν με σιδερογροθια εξω απο το σπιτι μου θα με μαχαιρωναν.αρχικα ενας με κτυπησε ,εμφανιστηκε αμεσως και δευτερος κρυμενος ενω υπηρχαν αλλοι 2!
φιλος προχτες απο πετρουπολη γεροδεμενος μου ελεγε με βλεπουν μικροσωμο,φατσαρω πιο νεαροσ και με λεφτα και οτι περπατω μονος βραδυ ειμαι πανευκολος στοχος.μετα που εκανα καυγα στο γιδροπαρκ
και βρεθηκαν 10 να μου κλωτσανε γυρω το κεφαλι και παντου καταλαβα δεν συκωνει μαγκιες εκει.
προσεκτικα παντα.γιδροπαρκ παντα καθε 5 λεπτα ειχε ξυλο απο παρεξηγησεις μεθυσμενων.
ετυχε το βραδυ αυτο να πειραζουν την κοπελα μου που τελικα ισως σκοπιμα εγινε αυτο και την γνωριζαν
μια καραπουτανα ηταν τελικα.οταν με εβλεπε γιδροπαρκ μαζι μου κερασματα και σπιτι οταν εφευγα
μεχρι τουρκους και αραβες που συχναζαν γιδροπαρκ και δουλευαν σε παζαρια.αυτο το 2005-2006 καπου εκει

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ακομα και στον γεροδεμενο φιλο μου την επεσαν δυο πετρουπολη αλλα κτυπησε πρωτος μολις ζητησαν το
κλασικο εχεις τσιγαρο.2 φωρες μου το εκαναν και εριξαν σπρει την μια δευτερη με ροπαλο στο κεφαλι.
ειδα βιντεο με τυπο σε παρκο στην ουκρανια.τον πλισιαζαν στο σκοταδι τον εφτασαν και επαιζαν ξυλο 10 λεπτα.τους ειχε αρχικα γεροδεμενος αλλα και οι αλλοι 2 γεροδεμενοι στο τελος λυγισε κκαι του πηραν το σακιδιο ωμου.σηκωθηκε αμεσως ομως οταν εφυγαν αλλα σε τετεια περιπτωση δεν τους κυνηγας μην παθεις χειροτερα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αν μου εγραφαν και σε μενα αρχοντα γλυκολογα και εδιναν υπηρεσιες θα τους εστελνα μεχρι 100 ευρο.
αλλα χωρις ανταλαγματα δεν εχει τιποτα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Σιγά.Το σούσι στο σουσάδικο που λες είναι χάλια,δεν τρώγεται.Πολύ καλύτερο είναι το sushi bar ακριβώς δίπλα που έχει και πολύ καλά στέκια και το οποίο συνήθως είναι γεμάτο.
Το L'kafa έτσι κι έτσι είναι.Υπάρχουν πολύ καλύτερα μέρη.
Τα κρασιά στην Ουκρανία ειδικά τα ξένα είναι όλα νοθευμένα αφού έρχονται χύμα και τα συσκευάζουν σε μπουκάλια στην Ουκρανία.Οπότε ό,τι και να πάρεις στο σούπερ μάρκετ είναι χάλια,δεν είναι γαλλικό ή ιταλικό όπως γράφει πάνω.

Για σοβαρούς επενδυτάς.
1.Γεύμα στο Ταραντίνο με άριστα στέκια και βέβαια αλμυρές τιμές,θα χρειαστούν 100 ευρώ μίνιμουμ για γεύμα για δύο με κρασί
2.Αγορά σοβαρού γαλλικού κρασιού(άνω των 20 ευρώ) στα duty free στο αεροδρόμιο και πρόσκληση στη γκόμενα να έρθει διαμέρισμα να το πιείτε μαζί.Λίγες Ουκρανές αντιστέκονται στον πειρασμό να δοκιμάσουν αληθινό κρασί.
γιατι να παμε σε ακριβα και οχι αυτα τα οικονομικα που παει ο δοκτωρας.σε αυτα θα παει μια απλη κοπελιτσα στο διαλειμα της απο δουλεια.καπου φτηνα και γρηγορα πανε για αυτο τωρα 12-2 θα παραμονευω στο αθηνα οδυσσο τωρα που εφτιαξαν τα νεα καφε και κουζινα με γρηγορο απλο φαγητο.
καλοκαιρι βαιβαια θα ειναι αδειο εκει αλλα χειμωνα θα εχει κοσμο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Για όλους τους υπόλοιπους να έχεις αμφιβολίες, για τον συγκεκριμένο όχι.

Ο kman είναι βαθύτατα μισογύνης,εγωιστής,αντικοινωνικός,έχει πείσει τον εαυτό του για την εκμεταλλευτική φύση των γυναικών,κ.λ.π.

Πιστεύει δε ότι αντρισμός=λεφτά, για αυτό και πηγαίνει στα Σλαβικά μουνολίβαδα για να αυτοεπιβεβαιωθεί με όσες εναπομείνασες καημένες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Με δυτικές γυναίκες δεν έχει καμία τύχη και το ξέρει.

Έχει πλάσει το σύμπαν του με τους δικούς του κανόνες, πάντα κατά το δοκούν.

Οπότε το καταθλιπτικό βλέμμα της αξιολύπητης τύπισσας στη φωτό με το σώβρακο, η γνώμη μου ή η δική σου, δεν τον απασχολούν.

Το πιο παράδοξο με τον kman είναι πως έχει απίστευτη έπαρση, γεγονός όμως που τον οδηγεί να μιλάει σε άγνωστες γυναίκες εμφανισιακά δέκα κλάσεις
ανώτερές του, ενώ η πλειοψηφία των αντρών θα κώλωνε.
Δηλαδή έχει μια στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας που όμως κάποιες φορές τον ευνοεί σε συγκεκριμένους τομείς.
Απαντώ λοιπόν έστω και αργά γιατί ταξίδευα Μαρόκο και δεν είχα πρόσβαση σε δίκτυο !!!

Ανακεφαλαιώνοντας το post σου λοιπον μιλάμε για κάποιον,

Που είναι Μισογύνης,εγωιστής,και αντικοινωνικός.
Που δεν έχει καμμία τύχη με δυτικές γυναίκες.
Που πιστεύει Αντρισμός = Λεφτά,
Που δεν δίνει δεκάρα ούτε για τα συναισθήματα, ούτε για τις απόψεις των άλλων γύρω του,
Που έχει απολύτως στρεβλή άποψη της πραγματικότητας γύρω του,
Που έχει φτιάξει το δικό του σύμπαν με τους δικούς του κανόνες.
κλπ,κλπ

Θα μπορούσα να συμπληρώσω τη λίστα και με άλλα ''χαρακτηριστικά'' αλλά δεν χρειάζεται.

Με τα παραπάνω και μόνο απλώς περιέγραψες το πλήρες σύνδρομο της σχιζοειδούς διαταραχής.

Οι περισσότεροι τρόφιμοι του Δρομοκαιτείου παρόμοια συμπτώματα παρουσιάζουν !! :grin:

Δεν είναι τυχαίο που η πλειοψηφία του site μετά απο ψηφοφορία τον θεωρεί σχιζοφρενή  !!

Το ότι έχει έπαρση δεν είναι καθόλου παράξενο όπως γράφεις. Και όλοι οι ''Ναπολέοντες'' στο δρομοκαίτειο έπαρση έχουν !!! :grin: :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
target που χαθηκες?ουτε για σοφια βλεπω να δινεις νεα. που πηγανε ολοι?
απο σοφια καλοκαιρι πολυ φτηνα για οδυσσο με αιρ βουλγαρια 100 ευρο.με θκρανιαν μεσω κιεβ πανω απο διπλα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
στον ροδιτη ρολογα θα πω οτι οσες φωρες δεν ακουσε τον κουμπαρο και με την επιπολαιοτητα που εχει
να πεφτει πισω απο λογια και ιστοριες που του λενε αλλοι παντα γυρναει εξοργισμενος και κμανιστης χαχαχαχ.με προβληματιζει ο ρολογας που γυρισε ολη την ουκρανικη επαρχια και ακομα φοβατε να παει στο
κιεβο γιατι ξερει αν αποτυχει θα του πουνε εσυ δεν εισαι ο ντερτυ να τα κανεις αυτα.
θα ριξουν το φταιξιμο στον ρολογα οτι ο ιδιος δεν κανει σωστα,δεν εχει ικανοτητα και εχει ψηλα στανταρ.ρολογα πηγες επαρχια και ειδες δεν παιζει τιποτα.δεν αξιζει να πας να βρεις την μοναδικη που βρηκες ιτερνετ που σαν αυτη χιλιαδες εχει στο κιεβο.
τραβα βολτα στο κιεβο αλλα θα σε συμβουλευα με κανεναν κμαν για να γαμησεις σιγουρα η καπειον που
ξερει που εχει κανενα σαλον ετσι για να μην εχεις μεγαλες προσδοκιες
Πρε Κουμπάρο , τι να αποδείξω και σε ποιόν! Αυτά έγιναν Κρακωβία μπροστά στα μάτια μέλους εδώ και όχι με σκοπό την επίδειξη αλλά πάνω στη παρέα!
Ταξιδευω όπου θέλω το χειμώνα ! Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει δυο υπερατλαντικά και έχω αλωνίσει την μισή Ευρώπη και ανατολικά και δυτικά!
Η επαρχία της Ουκρανίας ήταν μια περιπέτεια που με εξίταρε και το έκανα και αυτό! Και γκομενικώς κάτι έκανα! Δεν την έχω απορρίψει!
Αν όλα πάνε καλά τη σεζόν θα ήθελα να πάω Σιβηρία το Δεκέμβριο, όχι γιατί με στέλνει κάποιος ή ακούω ιστορίες αλλά γιατί με οδηγεί ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ!! :rockon: :rockon: :rockon:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Απαντώ λοιπόν έστω και αργά γιατί ταξίδευα Μαρόκο και δεν είχα πρόσβαση σε δίκτυο !!!

Που δεν δίνει δεκάρα ούτε για τα συναισθήματα, ούτε για τις απόψεις των άλλων γύρω του,
κλπ,κλπ

Θα μπορούσα να συμπληρώσω τη λίστα και με άλλα ''χαρακτηριστικά'' αλλά δεν χρειάζεται.

Με τα παραπάνω και μόνο απλώς περιέγραψες το πλήρες σύνδρομο της σχιζοειδούς διαταραχής.

Οι περισσότεροι τρόφιμοι του Δρομοκαιτείου παρόμοια συμπτώματα παρουσιάζουν !! :grin:

Δεν είναι τυχαίο που η πλειοψηφία του site μετά απο ψηφοφορία τον θεωρεί σχιζοφρενή  !!

Το ότι έχει έπαρση δεν είναι καθόλου παράξενο όπως γράφεις. Και όλοι οι ''Ναπολέοντες'' στο δρομοκαίτειο έπαρση έχουν !!! :grin: :grin:
Φίλε Mind όλα αυτά καλά!  :hi:

Αλλά βρες μου έναν λόγο να δίνει ένας εργοδότης Γερμανός τόσα πολλά λεφτά σε έναν τρελό?
Και η Γερμανία δεν είναι Ελλάδα που οι δουλειές πάνε βισματικά...
Αν λοιπόν κάποιος τρελός καταφέρνει να στέκεται άξια σε κάποια μη χειρωνακτική εργασία με πολύ καλές απολαβές νομίζω πως παύει να είναι τρελός αλλα ....?

Επισκέπτης
ακομα και στον γεροδεμενο φιλο μου την επεσαν δυο πετρουπολη αλλα κτυπησε πρωτος μολις ζητησαν το
κλασικο εχεις τσιγαρο.2 φωρες μου το εκαναν και εριξαν σπρει την μια δευτερη με ροπαλο στο κεφαλι.
ειδα βιντεο με τυπο σε παρκο στην ουκρανια.τον πλισιαζαν στο σκοταδι τον εφτασαν και επαιζαν ξυλο 10 λεπτα.τους ειχε αρχικα γεροδεμενος αλλα και οι αλλοι 2 γεροδεμενοι στο τελος λυγισε κκαι του πηραν το σακιδιο ωμου.σηκωθηκε αμεσως ομως οταν εφυγαν αλλα σε τετεια περιπτωση δεν τους κυνηγας μην παθεις χειροτερα.
γιατι δεν τα βγαζεις βιντεο αυτα να κονομας απο βιουζ;

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μια χαρα ειναι ο κμαν αγαπητε mindwriter.ολοι γραφουμε τρελες και παρανοιες και θελουμε να νιωθουμε
βαλκανιοι αρχοντες.ολοι οι αντρες θελουν να ειναι συμαντικοι με δυναμη και εξουσια.
στο καριμπιαν βρηκε το σωστο μερος να παιξει τον ρολο που γουσταρει του πετυχημενου που παρακαλανε
και κρεμωντε ολες στα ποδια του για να τις βοηθεισει.αυτο το πραγμα τον γεμιζει!
ξερω αυτην την αισθηση.ποτε καμια κοπελιτσα απο αυτες που γαμουσα λεμε οχι τις αδεσπωτες χρισατικ
δεν μου ζητησε ποτε δωρακι ουτε κιεβο ουτε οδυσσο!μαρτυρας ηταν και ο διμητρακης οταν γνωριστηκαμε και
εγραφε στον κυπριο ερχωντε και δεν ζητανε τιποτα!μονος μου γουσταρα να τους αγοραζω γιατι ηθελα να νιωθω οτι διπλα μου εχω μια καλοντυμενη κοπελα που δεν θα γινομε ρεζιλη οπου την παρω!
μονος τους αγοραζα ρουχα,αρωματα χωρις να μου ζητησουν.πολλες χαρτζιληκωνα πριν φυγω με μικροποσα
2000-3000 γριβνα αλλα τοτε ηταν 200-350 ευρο.μονος το εκανα γιατι αισθανωμουν αρχωντας.
βλεπωντας τα σπονσαρισματα που κανει ο κμαν μου ελειψε στην οδυσσο εμενα και αυτο.
να βοηθω μια κοπελα δυλαδη οπως παλια αλλα που κανει ανταλαγματα η εχουμε καπιο ειδος σχεση.
δυστυχος ολες σκαμερ οδυσσο οι ομορφες και βγαζουν ευκολα χωρις να δρωσουν χρημα και το τρωνε σε
ταξιδια με την οικογενεια και τον συζηγο τους!θα ηθελα να δειξω σε οπειον θελει διαφορες γκομενες
απο οδυσσο γνωστες φιλων να δειτε εμφανιση,ταξιδια οικογενειακα,δωρα μεχρι αυτοκινητα και
καμια να μην φενετε να δουλευει.ιδικα η μουναρα που βλεπω τωρα φεισπουκ κολητη της βλαμενης που μου ζητησε λεφτα εχει και 4 παιδεια!30 ετων μουναρα απο τσερνβοτσι.
απο που βρισκει λεφτα για τα γιογκα,πολ ντανσ και ταξιδια ευρωπη και λατινικη?
απο βιζιτες αποκλειετε ολες βρηκαν ευκολα θυματα απο ιτερνετ.καθωντε σπιτι αντι δουλεια και πεζουν
με μαλακες απο ολο τον κοσμο.ο θειος μου πριν μου εκανε πλακα οτι δεν επρεπε να απειλησω το ζευγαρι
που ηθελε να μου φαει τωρα λεφτα.λεει τωρα θα εξαφανιστουν και δεν θα τους βρισκουμε να παρουν το μαθημα που τους αξιζει αλλα μετρα προστασιας.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τον κμαν δεν θεωρω ψυχοπαθη οπως ουτε και τον διμητρακη που απλα ειναι τεμπελης.
ο κμαν εδω γραφει ανετα αυτα που θελει γιατι βρηκε κοινο που τον γουσταρει και ασχετα αν καπιοι
δεν τον γουσταρουν δινει σωστες πλιροφοριες 99%

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
ειναι ωρα να βαλουμε καπεια πραγματα στην θεση με μερικους φιλους.ξεκινω με δοκτωρα λοβ.
δοκτορα τωρα που επεστρεψες πισω εισαι πιο σωστος και εμπειρος σε πολλα θεματα και πλιροφοριες.
θα σου πω δοκτωρα τα ασχημα νεα που γραφει τωρα στο antiscam ουκρανια ρωσια οτι πλεον εδω και λιγα
χρονια το τιντερ εγινε το εργαλιο των σκαμερς ολως αυτον που θελουν λεφτα ευκολα και γρηγορα χωρις
ανταλαγη υπερισιων.υπαρχουν γκομενες 3-5 επιπεδο για μενα που μπορει απλα με κερασματα και μικροδωρα
να γαμησεις αλλα ολες αυτες που μας εβαλες τοτε στο τιντερ στο ειπα τοτε ειναι ολες αρπακτικα.
στον φιλο ping floyd τοτε ειπα τα ιδια για αυτες που ποζαρε.το οτι αυτες ηρθανε μερικες ραντεβου μαζι μας δεν ειναι γιατι μας ματσαραν και γουσταραν.ηρθαν απλα για να μεζεψουν πλιροφοριες ετσι να βρουνε
τι ψαχνεις,αδυνατο σημειο για ευκολο και γρηγορο κερδος.αν βλεπετε οταν δεν γινετε το δικο τους γινονται εριστικες,λενε προσβολες δεν εισαι πραγματικος αντρας και αλλα τετεια αν δεν γινει το δικο τους.σε μενα πρωσωπικα σας ειπα οτι τα τελευταια χρονια η μονη γκομενα επιπεδο που γνωρισε και καψουρευτηκα ηταν αυτη που εμφανιστηκε τωρα να με δαγκωσει κατι που ποτε δεν καταφερε πιο πριν.
ο λογος τοτε που την επαθα ηταν οτι ολα οσα ελεγε τα τσακαρα ηταν αληθεια,την εβλεπα σε τι ετεριες μεγαλες ηταν διευθηντρια και οσα ελεγε παντα αληθεια.αρχικα οταν με συναντουσε ψερευε πλιροφοριες.
ελευθερος,τι ψαχνω,αν θελω οικογενεια και παιδεια ημουνα και 32-33 και σκεφτωμουν για οικογενεια βαιβαια οχι με ουκρανιδα.αυτη ρωσιδα διμιουργησα στο μυαλο μου την τελεια εικονα για ιδανικη
βλεπωντας ποσο πετυχημενη ειναι στην δουλεια και αποτυχημενη στην ζωη.
τελικα ακομα και αυτη χωρις να πει ποτε την λεξη λεφτα η να ζητησει καθαρα εντιμα οπως οι πουτανες
απο την αρχη εκει στοχευε.οταν δεν γινωταν δικο της μπλοκ μετα παλι επικοινωνουσε.
μεχρι που μου ειπε για καρκινους και εγω εβλεπα φωτο να κανει πολ ντανσε στο γυμναστιριο με αλλες πουτανες.χρονια σας εγραφα με αλλα 2 νικ οτι παιζουν με τα συναισθηματα μας ενω εχουν ολες κανονικη ζωη και γκομενους.μακρια λοιπον απο τιντερ και μπαντου και βγειτε εσεις.
ανακαλυψτε που πανε νορμαλ κοριτσακια του 5-7,που τρωνε στο διαλειμα δουλεια,που πανε καφε
και αστε ολες αυτες τις πουτανες στο ιτερνετ

Ότι εσύ είχες και Tinder προφίλ στο Κίεβο, σε μάτσαραν κιόλας και βγήκες και ραντεβού...
Μάλιστα..
2011 δεν πήγες τελευταία φορά στο Κίεβο Χάρη;

2012 δημιουργήθηκε το Tinder

6sdMljx.jpg

στο Κίεβο μάλιστα το πήραν χαμπάρι 3-4 χρόνια αργότερα..

Δε σου απαντάω καν στα άλλα που έγραψες επί προσωπικού γιατί επαναλαμβάνεις τις ίδιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ και σπας αρχίδια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.125
Πόντοι
3.656

κλπ,κλπ

τι λέει το Μαρόκο για 45- 50 πλας επισκέπτες μιντ??
Οι γυναίκες είναι ανοιχτές??εννοώ αυτές που κάνουν παρέα με ξενους
Εμφάνιση??έχει καλό σωματοτυπο? Καθαριότητα??
Ο Μπερλουσκόνι είχε αρκετές από Μαρόκο στα μπουνγκα
Γενικά είναι επικίνδυνα μέρος??

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τον κμαν δεν θεωρω ψυχοπαθη οπως ουτε και τον διμητρακη που απλα ειναι τεμπελης.
ο κμαν εδω γραφει ανετα αυτα που θελει γιατι βρηκε κοινο που τον γουσταρει και ασχετα αν καπιοι
δεν τον γουσταρουν δινει σωστες πλιροφοριες 99%
Το πρώτο ποστ που κάνεις και δεν αναφέρεις τον μπάρμπα σου;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φίλε Mind όλα αυτά καλά!  :hi:

Αλλά βρες μου έναν λόγο να δίνει ένας εργοδότης Γερμανός τόσα πολλά λεφτά σε έναν τρελό?
Και η Γερμανία δεν είναι Ελλάδα που οι δουλειές πάνε βισματικά...
Αν λοιπόν κάποιος τρελός καταφέρνει να στέκεται άξια σε κάποια μη χειρωνακτική εργασία με πολύ καλές απολαβές νομίζω πως παύει να είναι τρελός αλλα ....?
Φίλε glock !!!  :hi:

Μην μπερδεύεσαι !!! :grin:

Το τί είναι κάποιος δεν έχει αναγκαία σχέση και με το τί κάνει.

Υπάρχουν πολλοί σχιζοφρενείς η ψυχωτικοί με ειδικές δεξιότητες !!!
Αυτοί λοιπόν εφόσον δεν γίνονται επικίνδυνοι για τους άλλους μπορούν να έχουν κάποια δουλειά και να είναι και επιτυχημένοι σε αυτή !!

Το prozac και τα παράγωγα λιθίου στα ''ευγενή'' επαγγέλματα στις ηνωμένες πολιτείες κάνουν χρυσές πωλήσεις !!! Για πόσους και πόσους επιτυχημενους επαγγελματικά επώνυμους ανθρώπους μαθαίνουμε τελικά αρκετά αργότερα ότι είχαν ψυχιατρικής φύσης προβλήματα.

Οσο για την ''επαγγελματική επιτυχία'' !!!!

Οποιοσδηποτε εργάζεται 16 ώρες την ημέρα θα βγάλει τελικά λεφτά !! Ιδίως αν κάνει μια δουλειά που για διάφορους λόγους δεν την κάνουν πολλοί !!

Παράδειγμα.Οταν δούλευα στην Στοκχόλμη οι συντηρητές των radio networks, που έπρεπε να ανεβαίνουν με 6 μποφόρ και μείον 10 βαθμούς σε κάτι πύργους με κεραίες για να κάνουν εργασίες συντήρησης, μπορεί να έπερναν περισσότερα λεφτά απο κάποιον που έκανε μια managerial δουλειά γραφείου μέσου επιπέδου. Ιδίως αν έκαναν υπερωρίες μπορεί να έφταναν και στα διπλά !! Λίγοι ομως επιλέγουν να κάνουν τέτοιες δουλειές για προφανείς λόγους.

Και πάμε σε ένα πιο ''αντιπροσωπευτικό' παράδειγμα.

Τη δεκαετία του 50 οι λαντζέρηδες στην Αστόρια δούλευαν όρθιοι 16 ώρες την ημέρα επι μήνες με ελάχιστη ξεκούραση και έβγαζαν λεφτά.

Στη συνέχεια έπαιρναν μια ποντιακ η μια σεβρολέτ, τη φόρτωναν στο πλοίο και μετά απο ένα μήνα την μόστραραν στο καφενείο κάτω απο τον πλάτανο στο κατσικοχώρι τους καμαρώνοντας σαν γύφτικα σκεπάρνια την επιτυχία τους στο εξωτερικό. Το εξωτερικό που αναγνώρισε την αξία τους και την αντάμοιψε εν αντιθέσει με την πατρίδα τους που τους έιχε σαν παιδιά ενός κατώτερου θεού !!

70 χρόνια αργότερα, το καφενείο κάτω απο τον πλάτανο έγινε ένα site στο internet, η σεβρολέτα έγινε η σπονσορέτα ( πόσο sic εεε ??? ), και οποιαδήποτε άλλη ομοιότης με πρόσωπα και καταστάσεις είναι απολύτως συμπτωματική !!  :grin: :grin: :grin:

Να είσαι καλά !!! :hi: :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
τι λέει το Μαρόκο για 45- 50 πλας επισκέπτες μιντ??
Οι γυναίκες είναι ανοιχτές??εννοώ αυτές που κάνουν παρέα με ξενους
Εμφάνιση??έχει καλό σωματοτυπο? Καθαριότητα??
Ο Μπερλουσκόνι είχε αρκετές από Μαρόκο στα μπουνγκα
Γενικά είναι επικίνδυνα μέρος??
:hi: :hi: :hi:
Αρκετές επαγγελματίες απο Νότιο Αμερική σε αυστηρά επιλεγμένα και απολύτως ελεγχόμενα σε 24ωρη βάση τουριστικά μέρη !!! Κάποιες πολύ αξιόλογες !!

Πήγα για δουλειά αλλά συνδύασα και λίγη άδεια, και ήρθε και με βρήκε μια σουηδέζα παλιά φίλη μου που δούλευε στη Σεβίλη για να βελτιώσει τα ισπανικά της.

Την βοήθησα να βελτιώσει τόσο τα ισπανικά της όσο και διάφορες άλλες γλωσσικές της δεξιότητες !!! :grin: :grin:

Το tinder plus που άνοιξα, περιέργως ( για μουσουλμανική χώρα ) δούλευε. Αλλά όλα τα matches ήταν μόνο με επαγγελματίες !! Δεν νομίζω ότι παίζουν νορμάλ γκόμενες στο tinder για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Η μεριά του Ατλαντικού αναπτύσεται τουριστικά ραγδαία.

Ισως αυτός είναι και ο λόγος που το μουσουλμανικό καθεστώς κάνει τα στραβά μάτια για τις ''άπιστες'' μόνο επαγγελματίες !!

Κατά τα άλλα φτώχεια καταραμένη, πείνα, εντονα ενοχλητική ζητιανιά, και πολύ βρώμα που ένα καλομαθημένο τουρίστα θα ενοχλήσει πολύ. Οι περισσότεροι για επαγγελματικούς λόγους πάνε εκεί και συνήθως κλείνονται στα πεντάστερα ξενοδοχεία τους.

Κάτι συνεργάτες ξενοι που ταξίδεψαν μαζί μου απο άλλη χώρα με έβλεπαν να γυρνοβολάω 12 ώρες τη μέρα όλο το Σαββατοκύριακο με τη Σουηδέζα έξω και νόμιζαν ότι ήμουν κάτι ανάμεσα σε εξωγήινο και βαρεμένο !!

Ισως για το δεύτερο να μην είχαν άδικο !! :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom