midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.125
- Πόντοι
- 3.656
κουμπαρος είναι σκληρό καρύδιΑν συμπεριφερόταν όπως στο φόρουμ και έξω ,ίσως γλίτωνε ξυλίκια ...
Το παίζει κουλ για να γλυτώσει το βαρύ ξύλο αναγκαστικά
κουμπαρος είναι σκληρό καρύδιΑν συμπεριφερόταν όπως στο φόρουμ και έξω ,ίσως γλίτωνε ξυλίκια ...
Είσαι ακόμα Μόσχα ? Αν σκάσουν Mindreader και Πάπας με κουστούμια στο propaganda πριν τις 00:00 θα ταράξουν τα νερά?
στείλτης μια φώτο και από τηγάνια ΚΑΙ κατσαρόλια WMF με τις τιμές να ψηθειΕδώ η καινούργια Ρωσίδα ζητάει κλασσικά να της στείλω λεφτά να αγοράσει κατσαρολικό.
![]()
Θα τιμήσω εννοείται το Μάιο,ολική επαναφορά στα πάτρια εδάφη,να δούμε πώς θα οργανώσω το παίγνιο με τις αδηφάγες σπονσορέτς.
Τρελλή δίψα για Balkan πέος,πού να τις ικανοποιήσεις όλες.
ΜΌΝΟ ΌΤΙ ΛΈΕΙ Ο ΠΑΠΆΣ ΙΣΧΎΕΙ τυπε χε χεΌχι, είμαι Αθήνα αν και προφανώς δεν ήθελα να φύγω.
Αν σκάσουν "κουμπωμένοι" κάτι θα κάνουν σίγουρα, κατα πλειοψηφία τέτοιους μαζεύει το propaganda και γενικώς μέτριες γκόμενες.
Δυστυχώς οι πληροφορίες που έδωσαν οι mindreader και πάπας για Μόσχα είναι παρωχημένες. Είχα γράψει ποια είναι τα μέρη που μετράνε τώρα.
Εδώ ένα site το οποίο έχει καλές πληροφορίες και τα όσα γράφει συμπίπτουν σε γενικές γραμμές με τα όσα παρατήρησα εγώ για τα διάφορα μαγαζιά:
ΥΓ. Έχω πεθάνει στο γέλιο με την κρεατο-συζήτηση ... σουρεαλισμός.
ΜΌΝΟ ΌΤΙ ΛΈΕΙ Ο ΠΑΠΆΣ ΙΣΧΎΕΙ τυπε χε χε
Έχει κονε Μόσχα με πολλες
έχει μια λογική η άποψη σουΕννοείται, αλλά έχει καιρό να πάει ο ποντίφηκας και του λένε ψέματα τα γκομενάκια για να μην πάει στα καλά και τον χάσουν ...
Ελεος.Πόσο μαλάκες είστε.
![]()
ταπητα πήρε δηλαδή??3Ευρώ για κουρτίνα ακόμα δεν περίσσεψαν, ε;
Κρεατοσυζήτηση και αυτοκινητοσυζήτηση με Δημητράκη για το πόσο καίει το Τουαρεγκ είναι ότι καλύτερο έχει γραφτεί φέτος στο φόρουμΥΓ. Έχω πεθάνει στο γέλιο με την κρεατο-συζήτηση ... σουρεαλισμός.
Κρεατοσυζήτηση και αυτοκινητοσυζήτηση με Δημητράκη για το πόσο καίει το Τουαρεγκ είναι ότι καλύτερο έχει γραφτεί φέτος στο φόρουμ
Ακολουθεί επιπλοσυζήτηση με κουρτίνα ΒΠ και σπίτι Κμαν!![]()
ταπητα πήρε δηλαδή??
τουαρεγκ V6 ΚλιντΚάτσε να επιστρέψει ο άλλος φιδέμπορας με το Λάντα και θα έχουμε σικουελ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τουαρεγκ V6 Κλιντ
Και 24ωρο σμαρκετ μην ξεχνιόμαστε
καλοκαίρι μπορεί να βάλει τα ταπητα στα τζάμια ΚλιντΔεν πειράζει ρε, καλοκαίρι έρχεται. :S :S
Μετά άντε να τις ξεκολλήσεις,αυτό είναι συνήθως το δύσκολο.
μπορεί να βάλει τα ταπητα στα τζάμια Κλιντ
Δεν το σκέφτηκες αυτό
Κουρτίνοταπητο
Τα ROUGH & REAL CLUBS είναι τα καλύτερα!!!Διόρθωση: το λινκ για nightlife μόσχα είναι αυτό:
σε έχω καλύψει ηδηΉ μπορεί να κρεμάσει τα σεντόνια (αλήθεια, σεντόνια έχει, είδαμε;) για κουρτίνες και να μας την πει κι από πάνω.